26-27-28

Uppdateringen har inte varit på topp denna vecka, ska bättre mig lovar..

I tisdags var dagen då jag hade planerat in pluggning och städning. Tror ni att jag gjorde något av det eller? Jag rensade min garderob på kläder, gav min syster det som var förlitet, men enbart för att min mamma mutade mig. Hela dagen bara försvann med hjälp av dator och tv. Det som räddade dagen från att vara helt onödig var att Sara ringde vid halv åtta och frågade om jag ville komma till Sophie. Så jag kollade på Gossip girl, sen kom Johanna och vi slog följe till Sophie.

Där var Calle och Sara också. Sophies lillebrorsa gjorde milkshake åt oss, vi hade köpt med oss chips och cola, så satte vi på en film. Blev United 93 som jag har tänkt att jag vill se länge. Vilket besvikelse, höjdpunkten var ju när planet blev kapat och det hände väl när det var 10 minuter kvar av filmen. När Calle gått kollade vi på klockan och tänkte barnförbjudet. Sagt och gjort. Dock tog gratistiden slut ganska snabbt, ytterligen en besvikelse den kvällen. hihuhe

Så vi gjorde varm oboy/te och mackor, satte oss i Sophies rum, satte på lungt musik och bara pratade. När klockan blev över tre drog jag och Johanna oss hemmåt. Spontana myskvällar är bäst

Igår var det onsdag jag hade en lunchdate på stan med Sara, Emma, Sophie och Johanna. Nancys såklart. Sen kollade vi runt lite, köpte en väska.. Vädret var ju inte på topp och därför inte heller mina fötter. Mina skor är inte de allra vattentätaste. När jag kom hem bestämde jag & Felicia oss för att crasha Sebbes rum med en film, så det gjorde vi. Kenza/Kenzon/Kennet var där också. Och nej inte Kenza - bloggaren. Han drog ganska tidigt och det var då det roliga började. Hhahaha, åh. Ja det var roligt det. Vi tänkte ta sista bussen men dumma som vi var tänkte vi inte på att det var vardag och vi missade sista bussen som gick 01.00. Nattbussen skulle inte gå förrän efter en timme, vi stod där och visste varken in eller ut.. Slutade med att vi gick hem. Fick sällskap till rondellen mellan Rosenlund och Östertälje, sen fick vi gå själva. Och jag som är så jävla paranoid och alltid tror det värsta. Jag får hjärtklappning bara jag ser en människa, hör att en bil kommer.. Hade tur, mötte inte en själ förutom en taxi. Taxibilar är ofarliga, har jag intalat mig själv.

Idag hade jag bokat in lite plugg och städning, men vi vet ju alla hur det går när jag planerar att plugga. Nu har jag återigen sparat min recension till sista dagarna, blir så arg på mig själv. Jag har läst 20 sidor på boken.. Höll på att somna. Jag får skylla på ljuset i mitt rum, jag sov ju faktistk till 13.00 idag.

Ikväll ska jag ha filmkväll, fast ensam. Jag ska se American Pie Beta House. Hoppas på många nakna tjejer och big boobs. Bara därför jag ser på den. Nej men fyfan va alla killar är besatta av tuttar. Tuttar hit, tuttar hit. Tuttar tuttar tuttar. Liksom snälla, lugna ner er för guds skull. Efter American Pie ska jag se Grey's anatomy

Imorgon blir det Sthlm på dagen, utgång på kvällen. Förkrök at Elin's Mansion. Förhoppningsvis fullt med fulla villiga killar. Nej men hehehehehehehehe. Jag ska fira att jag fyller år om mindre än två månader. Pusshej
image1448
Sara, Sophie, Emma <3


23-24-24-26

Hola hola

I lördags åkte vi hem till Felicia för att fira henne. Margaritas bjöds det på till fördrink och sen en grymt god middag. Kände hur jag kämpade i mig efterrätte sen, det var min favorit men orkade bra äta en bit. Mintkladdkaka, MMMMMM. Vi förade lite och så, men kom på att vi inte var så sugna på att åka till Sthlm. Hade ingen aning om vart vi skulle gå eller nått.. Så vi drog ner på stan istället. Hade väldigt roligt. Dock blev jag en aning sur när nån snodde min drink när jag var ute!! Såklart ska det hända mig. Ska aldrig mer lämna min drink ut sikte!!! Ska be vakten vakta den me sitt liv.
image1446
image1434
image1441
image1438
image1435
image1440
image1439
image1444
image1443
image1442
image1436
image1437

Vaknade rätt tidigt i söndags, med tanke på  när vi hade somnat, så vid 13.30 la jag mig och sov igen och vaknade inte förrän 19.30.. Där var den dagen borta. Kikade på film på kvällen, Good Luck Chuck, vilken jag tyckte var lite för lam för min stil.. Lite dålig handling. Sen somnade jag seeeent

Igår skulle jag återigen upp någolunda tidigt eftersom jag och Felicia skulle till Trosa, till vår illustratör för vår bok. (projektarbete). Höll på att missa bussen dit som gick en gång om året, men som tur var hann vi. Tog en timme dit och där fikade vi och pratade med honom, sen tog vi en av bussarna som gick en gång om året hem.

När kom vi hem planerade vi kvällen lite, så vi åkte ner på stan och åt på Nancys. Så gooooott, har inte ätit där på år och dar. Sen tog vi tåget till Sthlm. Haha, när vi kom till perrongen gick vi in i tåget, sen stängdes dörrarna. Tyckte att det var ovanlgt tomt, bara vi två och två killar. Så vi börjar undra lite och så här vi i högtalaren nått om att tåget ska delas så gå inte in i de fyra vagnarna sönderut. Hur fan ska man kunna veta vilket håll som är söder, tror de att man har en kompass på sig eller?!?! Så vi försöker öppna dörren men det går inte, panik.. Jag kände verkligen pressen, vi var instängda i ett tåg med två turkar.. Ja jag är alltid paranoid men usch, de va inge kul. Sen kom iaf några från SL och öppnade åt oss. Vi såg Juno på Sergel och jag  tyckte den var jättebra.

Idag tror jag det blir en plugg/städdag.. Såvida det inte kommer upp något roligare. Vilket jag hoppas att det gör, jag orkar inte ta itu med mitt spindelgömma till rum. 


Fre 22/2

Igår åkte jag och Johanna hem till Felicia och förade. Där va också henne syrra och mamma, lite senare kom hennes syrras kompis också. Fick ont i mina käkar av allt skratt, finns ingen roligare familj än Felicias! Haha, kommer aldrig glömma gotland 04 med hennes familj, har aldrig skrattat så mycket som då.

Vid 11 tog vi bussen ner på stan till Olearys, ställde oss i kö. När vi kom fram var åldersgränsen tydligen 20 men eftersom Becka sa att Felicia fyllde år och vi var ju tvugna att fira henne kom vi in ändå ;P Tur deeeet. Det  blev mer och mer folk fastän vi hade trott att det inte skulle vara så många eftersom folk får lön den 25 väl? Träffade både den ena och den andra, hahah. Det var roligt det. Mina fötter dog framåt ett, till sist gjorde det så ont så jag gick till centralen barfota. Eller i strumpor. Usch så ont det gjorde. Jag är ingen klack-människa.

Idag vaknade jag och hade en aning ont i huvudet men jag ignorerade det och åkte ner på stan för att möta Sara. Letade present till Niklas och hittade det i första affären. Sen kikade vi runt lite till och sen skildes vi åt. Jag åkte till Rosenlund och mötte Felicia, hon skulle sola.

Borde snart börja göra iordning mig, ska va hos Felicia halv 7. Middag och sedan utgång i Sthlm. Dock vet vi inte vart vi ska än.. Men det visar sig väl. IKVÄL SKA BLI ROLIGT!!!!!!

Gårdagens få bilder.. Hade med mig gamla kameran vilket man ser på kvalitén.. Så dålig.

image1429
image1430
image1428
image1431
image1432
image1433


Felicias födelsedag - 22/2

Hjälp hjälp, jag lyssar på Winnerbäck - Hugger i sten live från Skansen. Jag får rysningar. Jag känner att min åsikt om att jag inte gillar konserter dör lite.. Fan va nice det skulle vara. Jag blir sugen. Men ändå.. Jag är inte mycket för konserter. Men för Winnerbäck live är jag.
 

Min älskade älskling fyller år idag. 18 år. Imorse när vi skulle ta tåget till Sthlm mötte jag henne med en ros och ett kuvert. Hon blev glad. Jag blev glad att hon blev glad. Rosen var perfekt. Dock var vi tvugna att vidta vissa drastiska åtgärder eftersom vi skulle till sthlm.. Rosens stjälk fick vi bryta av och rosen fick lindas in i en tidning och läggas i hennes väska. Den mådde nog inge vidare när den kom hem sen.. Men det är ju tanken som räknas. Hon fick 200 kronor att välja vad hon ville för. Hon hittade direkt ett par skor. Jättefina. För jag köpte likadana. Fast svarta. Och hon gråa. De har så hög och smal klack att jag fasar för att gå i dem varje gång jag tänker på dem. Fast om jag bryter nått är det värt det. De är fina. Fast som vanligt när det gäller mig och skor så är den ena förliten. Och den andra är bra. Men det får man leva med. Lite kläm i skon.

Jag hade med mig en hel del pengar. När jag kom hem hade jag 50 kronor.. Det känns sådär. För vad ska jag nu använda när vi ska ut idag och imorgon? Bra fråga.. Sparpengar antar jag. Gotlandspengarna. Så får det bli. Usch, jag hatar att dricka upp pengar. Känns inte rätt.

Jag köpte ett par skor, som sagt, och ett par jeans. En t-shirt och en grå top. Och puder. Jag hittar aldirg jeans så jag blev glad när jag gjorde det. De var inte allt för dyra heller.

Jag är så glad, det är så skönt. Känns som det var ett tag sedan jag var det. Men nu är jag lite rädd att något ska förstöra mitt humör. Det får inte hända. Men det är tyvärr lätt hänt.


Men snart ska vi hem till Johanna och föra lite. Först måste jag ta mitt penicillin.. Kanske rent ut av ska blanda det med drickan? Nej men det känns lite oroande att dricka när jag äter penicillin men F sa att det stod att det var lungt på Apoteket.se så jag får väl lita på henne. Jag litar på henne.


Ses kanske
image1424
image1425
image1426
image1427
Jag älskar dig! ♥


En torsdag

image1423
Bloggen segar och jag har grymt ont i huvudet.. Så jag ska snart lägga mig hade jag tänkt, även fast vi är lediga imorgon. Först måste jag börja läsa min bok som ska vara färdigläst och recenserad efter lovet. Har lite problem med att välja bok bara, står mellan två som verkar bra.

Imorgon smäller det. Haha. Typ. IMORGON, eller närmare bestämt om en och en halv timme, FYLLER FELICIA 18! Yey.. Vi ska ta 10.57-tåget till Sthlm. Så måste upp relativt tidigt ändå. Dock har jag sovit länge efter skolan så vet inte hur jag ska kunna somna.. Men det skulle vara skönt så man slapp huvudvärken.

Hoppas helgen vi sett fram emot så länge blir lyckad!


De två vackraste kvinnorna

image1421
Eva Longoria

image1422
Heidi Klum


 

Några invändningar?

whaaaata

Heeeeeerre vad trött jag är. Helt slut, det märks att jag har legat i sängen den senaste veckan och mer. Har ju inte ens lämnat huset, det längsta jag har kommit är till köket. Men det var skönt att komma ut äntligen även fast jag kände mig död när jag kom hem sen igen. Vi hade svenskaprov på morgonen, sen efter det håltimme as usual. Vi hade planerat att jobba med projektarbetet. Vi skriver ju en barnbok och har skrivit klart nästan hela boken. Dock letade vi efter papperna där boken är skriben på hemma hos mig senast vi skulle arbeta med det och hittade det inte.. Så de måste ju ligga i skolan, tänkte vi. Så vi skulle leta reda på dem i mitt skåp idag, innan vi gick hem till mig. Men vi hittade dem inte och får lite smått panik för hur smart är det att tappa bort slutprodukten en månad innan den ska lämnas in. Så  vi ringde till Ann, som hade kopierat de papperna några veckor tidigare. ''Kan scanna dem om jag har kvar dem''. Tack för det kärring. Hon måste vara den mest inkompetenta lärare jag någonsin haft. Hon prioriterar allt annat än oss. Så vi oroade oss som tusan om hon skulle ha papperna för annars var det ju typ ute med oss. Men så kommer vi hem till mig och letar lite till och Felicia hittar några papper där det står nått om projektarbetet på, titeln på boken m.m. Utan att kolla vidare blir vi överlyckliga över att ha hittat papperna. Så vi ringer Ann och säger att det var ett misstag, vi hade int alls tappat bort det. Sätter oss för att skriva klart boken och tittar närmare på papperna, då ÄR det inte rätt papper!! Nå jävla skitpapper som inte ens är viktiga var det. Vår bok var fortf spårlöst försvunnen. Och så hade vi ringt till Ann och sagt att papperna var återfunna fastän de inte var det. Så då var vi båda på gränsen att börja stortjuta typ, haha. Men vi letade igenom mitt rum och alla papper ännu en gång OCH HITTADE DEM TILL SIST. Vår dumma jävla bok skriven på löspapper. Varför rev jag ut dem ut blocket kan man ju fråga sig. Så allt slutade iaf lyckligt, har lärt mig iaf att jag aldrig mer ska lägga ihop papper med andra papper. Typ. Och att man ska ha kopior på sånna här saker.

Sen gjorde jag bort mig totalt idag. Sa hej till en person jag inte känner för att jag trodde det var en annan. De var så jävla lika!!! Felicia fick sig att gott skratt och jag sjönkt lite genom jorden, men jag gör störda tabbar så himla ofta så jag börjar vänja mig. Inget slår Felicias missförstånd:

Kille - Du har tappat ditt busskort
Felicia - Va? Har jag tappat min oskuld?

Haha ja det var roligt det. Hon var en bit ifrån så hon sa det inte tyst heller, haha! :D

Vid halv tre hade vi cambridge - reading och jag hoppas att det gick bra. Gick bättre än förväntat iaf... Sen nu på kvällen har vi varit i gymmet och lagt upp ett litet träningsprogram. Sen har jag sett på top model.

Imorgon har jag tre lektioner sen ere looooov. Inga lektioner på fredag, då ska jag och F upp till sthlm för att hitta helgens festoutfit. Kan inte tro att det snart är den 22a.

Missnöjd

Hej. Idag erkände jag för första gången för mig själv att jag hatar min nya kamera. Eller egentligen erkände jag det för mamma. Och jag har faktiskt goda själ till att göra det. Den tar suddiga bilder titt som tätt, när man tar bilder utan blixt blir de skitmörka och filmerna blir i ett konstigt format på datan så man inte kan skicka det till andra, eftersom ingen har det. Det har gått snart två månader sedan jag köpte den men jag tänker faktiskt gå tillbaka med den. Helst vill jag ha en ny. Men vi får se hur det blir med den saken. Hoppas bara att jag inte har väntat för länge, skulle gjort det direkt och inte förnekad för mig själv alla de dåliga sakerna med den! Dum man får vara. Jag tror att jag är rätt kräsen när det gäller kameror men det är väl inte så roligt med suddiga bilder helt plötsligt och med mörka bilder när man inte har blixt? Denna kamera var ju sååå bra enligt han i affären och gjorde fan min mamma pank. Vill nog ha lite högre standard än så då.. Orka ljuga bara för att jag skulle köpa en dyrare kamera än den jag hade bestämt. Dumma försäljare

Idag var min sista vila-ut-dag. Imorgon väntar skolan.. Plus två prov. Svenska på morgonen och Engelska på eftermiddagen. Usch, är nervös inför engelskan. Det är Cambridge, reading och jag känner mig inte redo för fem öre. Kom just på att jag inte har gjrot provet man skulle göra för att förbereda sig heller.. Oh nej panik. Fan.

Celine Dion - Taking chances

But what do you say to taking chances
What do you say to jumping off the edge
Never knowing if there's solid ground below or a hand to hold
Or hell to pay
What do you say

:-(

Har bara vilat idag. Sett på DH och pluggat lite, lite. För lite. Sparar allt till sista dagen som vanligt. Det är jättejobbigt, jag mår illa och är därför inte sugen på att äta någonsing. Nu när jag äntligen kan äta! Blir bara äcklad när jag tänker på all mat. Jättejobbigt.

Och jag är ledsen. Men jag vet inte varför. Har bara den där jävla ledsna känslan i mig. Trött, sliten och ledsen.. och illmående.

Skulle kunna glädja mig åt att det är sportlov om tre skoldagar (för mig) men det kan jag ju inte med tanke på att de där tre skoldagarna är fullproppade med skolarbete.


:(


Ron Pope - A drop in the ocean

A drop in the ocean
A change in the weather
I was praying that you and me might end up together
It's like wishing for rain as I stand in the desert
But I'm holding you closer than most
Cause you are my heaven

Ge mig sommar nurååå

image1420

Broken

Nu har min dvd lagt av totalt. Kunde inte valt ett sämre tillfälle. Men jag ska väl inte klaga, vissa kan ju inte hantera några elektroniska prylar över huvudtaget. En av dem är min syster. Hon har avverkat digitalkamera efter digitalkamera och mobil efter mobil nu ett tag. Antingen tappar hon dem i golvet eller i bäcken. Ja, i bäcken.  Eller så lägger de mysteriskt av (vilket betyder att hon har tappat den men inte vågar säga det). Nu har både hennes mobil och kamera gått sönder. Ingen av de var speciellt billlga. Jag tycker synd om mina föräldrar.

Dock kommer jag på två gånger jag själv klantat till det ganska rejält. Ena gången glömde jag vrida om korken på lookan så att väskan blev översvämmand och mobilen dog. Andra gången slängde jag kameran i golvet i ren exaltion. Vi hade roligt, flammsade runt, oj där var den i golvet. Oj va konstigt bucklig den ser ut. Rip den kameran. Nej jag ska nog inte säga så mkt om min syster... Men en gång hade faktiskt min mamma sönder min kamera. Tro det eller ej men hon trycka in knappen som man tar kort med för hårt så den fastnade. Bara min mamma lyckas med en sån sak, haha.

Nu ska jag faktiskt äta glass och kolla på Desperate housewives på mamma och pappas dvd som jag ''lånat''. (=snott för all framtid).

Sön, 17 feb

Hejhej.. Jag är nästan frisk nu och det är så skönt. Men har bestämt mig för att inte gå till skolan imorgon iallafall. Och sedan är jag ju ledig på tisdag. Så det bli tre till dagar att vila ut mig på, om man räkar med idag.. Väldigt irriterande att jag missat saker den här helgen.. Men det är väl sånt man får leva med. Den senaste veckan har gått så sakta så det känns som att det har gått snarare en månad sen förra helgen. Jag kommer ihåg hur jag har tänkt, när jag var sjuk, att det är bara att vänta ut det.. kämpa.. Men det va fan inte lätt, usch va dåligt jag mådde. Jag är inte så van vid sjukdomar, har aldrig haft nått som örgoninflammation, halsfluss eller nått sånt. Aldrig legat på sjukhus, brutit nått eller nått sånt. Så det var tufft.

Nu när jag är frisk väntar såklart två prov de kommande dagarna.. plus lite läxor på det. Men det är ju de här fem dagarna i skolan sen är det ju lov, det är ju skönt. Och ser fram emot helgen :) Jag tror ärligt talat att jag kommer få ett dåligt betyg i Internationella realtioner. Går fan inte att få annat med den lärare vi har plus den brist på intresse som jag har. Jag fattar knappt innebörden av orden internationella relationer. Och vad gör vi på lektionerna egentligen? Och nu ska vi ha prov.. på vadå? Har jag ingen aning om.

Fick just lite smått panik när jag tänkte på studenten. Vad ska man ha på sig? Ska man börja leta efter det nu? Jag har ingen aning.

Min dvd krånglar.. Som fan. Den går i princip inte att använda. Antingen hackar det man kollar på eller så kommer dvdn ut när man stoppar in den. Det är bara så great!!!!! När man ligger hemma, har inget att göra så kan man inte ens använda dvd-fan!!!!! Kan det vara ett tecken från gud som säger att jag måste plugga istället?

Fre, 15/2

Hejhej. Idag så gick halva dagen och jag började verkligen undra om det någonsin skulle bli bättre. Sen vid 2-3tiden började det vända faktiskt, idag har jag ätit ett kex!! Haha. Det låter lite, men jag är så glad att det fick stanna kvar. Sen har jag druckit blåbärssoppa också..

Så ja, har varit lite piggare idag. Nästan ingen feber på några timmar nu.. Men vad jobbigt det är när man är hundrig så sitter familjen och äter fredagsmiddag! Blir ju grön av avund. Men faktiskt så sa mamma att jag kunde äta en rostad macka sen om jag kände fört, det brukar vara ok när man är i slutskedet av magsjuka.. Jag känner DEFINITIVT fört!!

Och idag fick jag en film av mamma, hon är snäll hon. Den var med Jennifer Loppez. Nått om.. nått. Kommer inte ihåg. Sen avslöjade mamma också att hon hade köpt geléhjärtan till mig som jag ska få när jag blir frisk! Fatta lyckan.. Hihi. Kanske kan jag äta ett redan imorgon?

Det värsta med att börja bli frisk är att jag börjar tänka på skolan och allt jag missat och allt vi har nästa vecka!!!! Två prov/förhör vad jag vet hittills. Och rätt så avgörande också. Rätt så iaf.

En jääätteirriterande sak är att jag har börjat hosta nu. Rätt så mkt rätt så hela tiden.  Måste jag genomgå allt innan jag är frisk eller? :S:S:SS:S:S:S

Alla hjärtans dag (var en härlig dag.)

Idag är det allahjärtans dag!!! och jag har inte ätit och knappt druckit något på 60 timmar.. Jag har fantasier om att dricka vatten, festis, ramlösa, juice, äppeldricka, cola och i princip allt annat drickbart. Men får nöja mig med en halv tesked vatten var 5e minut.

Så min Alla hjärtans dag har väl bestått av att jag vaknade klockan fem och kunde inte sova mer.. Låg tills mamma vaknade då tog jag pencilinen, sen har jag sovit till och från. Mamma har tjajat hela dagen om att jag måste få in mig vätska vätksa vätska men såfort jag ens tar en liten tesked med vatten så gör magen ont och illamåendet kommer.

Vid 13-tiden fick jag iaf ett sms av Felicia. ''Du har fått en ros, av ''M.M''. Vem fan är det?''. Whaaat? Vi har ju så i vår skola att man kan beställa rosor till folk hos en klass. Så hade iaf någon köpt en till mig. Men vem det är är ett mysterium. Kom på en som har initialerna M.M men.. Hoppas inte att det är han. Varför? Kul att få en ros men den kunde ju skrivit sitt namn. Så Felicia kom iaf förbi med den efter skolan, den var nästan en meter lång och jättefin.

Sen lite senare kom mamma hem från affären med en ros och en lott. Jag vinner aldrig på lotter, men rosen var fin. Fast mer än dubbelt så liten som den andra. Men jag som älskar geléhjärtan hade ju velat äta det idag men icke!!! Det första jag ska göra när jag blir frisk är att dricka en jäävla massa vatten och njuta av det, och sen ska jag äta geléhjärtan. Fast egentligen borde jag nog få i mig lite skaplig mat först.. Hehe. Jag längtar efter jordgubbskräm.

Mamma har hämtat upp mer pencilin idag och den här nya smakar inte alls lika äckligt som den förra men det är väldigt stark.. Asjobbigt för halsen. Men den luktar choklad och eftersmaken är också choklad. Med ett inslag av cintron.. Så nu vet ni det ;)

Eftersom det är Alla hjärtans dag så tänker jag skriva en hälsning till alla nära och kära. Tack för att ni finns och för att ni är så fina. Ni vet nog vilka ni är, annars vore det ju sorgligt. Och mest och speciellt mamma, vad skulle jag göra utan henne? Det är i sånna här situationer man inser hur mycket man behöver sina föräldrar.

Nu ska jag gå och dricka en stort glas iskallt vatten... (noooooot)


13/2 onsdag.

Jag som trodde jag hade en vanlig hederlig förkylning eller på sin höjd influensa. Idag har jag inte kunnat äta eller dricka.. Dvs inget stannar kvar i magen och också för att det gör så pass ont när jag sväljer. Ni anar inte hur mycket jag längtar efter att få klunka ett stort glas iskallt vatten. Vatten är så underskattat.

Hur som helst så kom mamma hem från jobbet och jag var inte glader pga. mitt tillstånd så hon ringde till närakuten. Fick en tid vid sex och efter en titt i min hals på mina vitprickiga halsmandlar så konstaterade doktorn att jag hade halsfluss.

Tog den första delen av pencilinet för nån timme sedan och det var så jäääävla äckligt. Det var rinnande eftersom jag inte kan svälja tabletter och eftersom jag inte får  behålla något i magen så var jag tvungen att dra ut på det och ta skitsmå skedar. Tog 10 hemska minuter att få i skiten och imorgon väntar åter en del, och dagen efter det och dagen efter det.. Mums

Det är så typiskt och min vanliga otur att jag inte bara får halsfluss utan någon slags magsjuka på det. Men jag hoppas att jag kan äta imorgon.. Det skulle vara nice. OCH DRICKA. VATTEN


Happy happy me

Heeej. Jag önskar att kunde säga att jag mår helt bra nu, eller åminstone markant bättre. Men nej, dagen har varit hemskt. Vaknade upp precis i tid till att känna att jag inte kunde andas, panik och tårarna bara strömmande.. Så jag sprang upp och gjorde te, tog alvedon och sen mådde jag faktiskt någolunda okej. Men det blev värre och nu har jag spenderat senaste två timmarna liggandes i min säng under tre filtar och en mössa, skakandes.. Visst låter det kul? Febern har dessutom höjts, och inte lite. 39.4, happy me. Det var den morgondages skoldag det. Jag hade glömt bort hur jobbigt det var med feber.. Hur det känns som att halsen ska brinna upp och som att man är en gås (pga. gåshud ni vet, haha).. Hoppas att alvedonen jag just stoppade i mig kommer göra underverk

Ät honung då, honey

Alltså fan. Min feber har stigit och nu är jag helt jävla feber-yr. Mindre kul. Tur att jag är ledig imorgon iaf så att jag slipper oroa mig för om jag ska till skolan imorgon eller inte. Sjukdomen kommer ju ytterst lägligt nu precis innan lovet, då det är 1000 saker i skolan. Jag är SÅ arg på mig själv för att jag har varit ute i kylan så mycket och med så tunna kläder. KAN JAG ALDRIG TÄNKA PÅ KONSEKVENSERNA? .. Feberdrömmar är ju något som följer med feber, oftast. Vet inte om jag hade feber inatt men hur som helst vaknade jag av att jag satt gråtande och helt uppskakade i trappan . (har rum på undervåningen). Hade en sån känsla i kroppen som om jag hade skrikit också, vilket jag har gjort ett antal ggr förut när jag drömt, men alla verkade sova vidare så kan nog inte gjort det..

Herre, här sittar jag och beklagar mig om min lilla obetydliga sjukdom så har en nära god vän tillbringat natten på akuten. SÅ GLAD ATT DU ÄR OKEJ. <3

Bakom mina solglasögon..

Jag ligger ju här och känner mig rätt så eländig för tillfället. Har feber.. Förstår inte hur jag ska orka träna imorgon, men det ska jag. Nog. Men det jag skulle skriva var att mitt i allt elände fick jag mig iallafall ett gott skratt när jag såg vad min syster och hennes kompisar hade ägnat sig åt i helgen.

image1412 image1413

Fjortis-Linda, haha
Tack och lov att hon inte tillhör kategorin fjortis på riktigt


Haha det var roligt det..

Attans

Det var så lusigt; precis när jag hade skrivit det förra inlägget (om att det  var soligt och vi var glada) så gick solen i moln. Sen fick jag ont i huvudet när vi gick till skolan. Satt på bilden och glodde, ritade några blyertssträck som högst. Sen fick jag hungrig-ont-i-magen fastän jag just ätit. Och halsen dödade mig.. Och till råga på allt, när jag gick hemifrån lämnade jag min dator uppe och på, eftersom jag laddade ner filmer som jag ville skulle bli klara. Så har min syster invarderat den när jag kommer hem. Utan.att.fråga.. Skulle inte bry mig så mycket om hon hade  gått in på ett annat konto men jag gillar inte tankten på att hon kunde se allt jag har på datorn. Det är så mycket.

Så ja, allt vände liksom. Från det bättre till det sämre. Skulle ju varit bättre om det varit tvärtom åtminstone. Nu piper det konstigt uppe i hallen :S Det ultimata vore ju om någon har sattit på larmet när jag är hemma..


Hål

Hej mina vänner. Nu har vi håltimme men ska tillbaka om 10 minuter typ. Visst är det så himla skönt med sol? Vi har iaf blivit överdriver glada av det idag, tröttheten försvan totalt och fram kom flammsigheten. Gör ju allt så mycket lättare. Bild väntar nu..

Kom förresten på idag att jag har ett beroende, haha. Kolla bara in mitt skåp liksom:
image1411
Ser ungefär likadant ut på mitt golv och byrå hemma..
Aja, kan ju var glad att det är ett någolunda sunt beroende och inte knark eller sååå :)

Tur att YouTube finns, hur kunde jag missa detta?


Ny design..

Det var dags för en förändring, visst?

Jag ska inte träna. Jag känner inte att jag vill ta risken.. Det är skit, för jag får så dåligt samvete. Men som kompensation ska jag nog göra någon läxa istället. Kanske svenska? Eller psykologi. Eller internationella realtioner. Italienska? Bildarbetet?.. Det är mycket just nu.

Fast om två veckor är det sportlov, sen tror jag det är ungefär tre veckor sen är det påsklov. Då är väl redan inne i mars och då är det snart april. 1 april = studentskiva. När den har varit så går tiden snabbt och rätt som det är står vi där och har tagit studenten. Då väntar sommaren med allt var den innebär; Gotland och Spaninen. Cypern? Elins landställe förhoppningsvis. Göteborg? Hur ska man ha råd med allt är en bra fråga.

Ha en trevlig kväll, hoppas ni är friska och utan bekymmer

Suck suck.. (14.00)

Aaa hej hej. Vaknade för nån halvtimme sedan och märker till min stora förskräckelse att det inte kommer något ljud när jag försöker prata. Kan knappt svälja heller. Känns ju jävligt bra. Nu ångrar jag att jag tog på mig sommarjackan och att jag gick hem från stan klockan tre på natten förra helgen. Fan också. Det är jobbigt att vara sjuk men det är inte det som är det värsta, det värsta är att nu förstörs mitt träningschema totalt. Jag vet inte om jag ska kunna träna med den här halsen, jag kan ju knappt andas nu, hur ska jag kunna flåsa på en spinnngcykel, haha? Men jag ska ge det ett försök, hoppas bara att jag inte faller ihop död på fläcken. Då skulle ju träningsschemat verkligen förstöras.

En liten lista mitt i natten sådär

SKULLE...

Skulle du vilja vara längre ? JAAAA.
Skulle du vilja väga mer ? Haha nej tack
Skulle du vilja ha sex med en kändis ? Beror ju helt på vem!
Skulle du vilja dricka dej full NU ? Haha nej, fortf bakis

KAN...

Kan du röra på öronen ? Njaej
Kan du slicka dej på näsan ? Nej tror inte det
Kan du kolla i kors med ögonen ? Ja
Kan dina föräldrar lita på dej ? Jadå
Kan du låta bli att prata på 4 timmar? Haha om man är ensam så?
Kan du va på en fest utan att dricka ? Kan kan man väl
Kan du suga? Eh va? Suga kan väl alla?
Kan dina vänner lita på dig? Ja.
Kan du tänka dej att pierca naveln ? Ja, ville det förut
Kan du låta bli att spendera dina pengar i en affär om du har pengar ? Ja men det kan bli svårt alltså

HAR...

Har du någonsin ljugit för dina föräldrar ? Självklart.. måste väl alla ha gjort
Har dina föräldrar sagt att dom älskar dig ? Vore väl hemskt annars
Har du syskon ? Japp, en syster och en halvbror
Har du någonsin haft sex med någon ? Ja
Har dina föräldrar ljugit för dej ? Hoppas jag  verkligen inte! Haha
Har du varit full den här månaden ? Senast igår ;P
Har du haft sex med nån som är 4 år äldre ? Nopp
Har du haft ett förhållande med nån som är 4 år äldre ? Nejp
Har du funderat på hur det skulle va att testa droger ? Funderat ja. Skulle aldrig falla mig in att testa
Har du blivit påkommen när du har haft sex, om du har haft det ? Nej, som tur är!


VEM...

Vem är din bäste vän ? Felicia
Vem hade du senast sex med ? Meh, hallå det kallas privatliv
Vem vill du bli full med ? Mina vänner såklart
Vem är den bästa artisten ? Vet ej
Vem pratade du senast i telefon med ? Sara <3
Vem har du en liten crush i ? Det ni
Vem sov du senast med ? En kille jag känner
Vem såg du senast full ? Den där samma killen
Vem vet allt om dej ? Jag själv
Vem kysste du senast ? Killen killen
Vem kramade du senast ? Mamma nyss, godnatt sa hon

No more

image1409

Nu har jag ägnat min kväll åt One tree hill och vårt uråldriga playstation. Jag har inte ont i huvudet längre men jag är hes som bara den. Där fick jag för att jag tog på mig sommarjackan.. Börjar faktiskt bli rastlös. Fast å andra sidan är det ju snart läggdags. Vill inte att det ska bli imorgon för då måste jag ta tag i alla läxor jag inte gjort på den senaste tiden. Nonono.. Sen på kvällen ska vi spinna. Med tanten och de dåliga låtarna

Nej nu ska jag måla naglarna. Mörklila.

Det är lördagidag

Hej. Ni anar inte hur trött jag är.. Och ont i huvudet har jag också, och i halsen. Sliten. Dagen igår började med lite skola, sen lite träning. Sen lite sömn och sen skulle vi ju kanske ha träffat Sebbe men det vart inte så. Så jag förberedde mig för en lugn kväll hemma, eller jag hade en lugn kväll jag såg på Guess who på femman och lite så. Men vid 22.00 ringde mina kära vänner från Sthlm och sa att de var påväg hem. Fattade ingenting men de frågade om jag ville med ut och jag hade inte allt för mycket att göra här hemma så det sa jag ju inte nej till. Så jag mötte dem på centralen och vi drog till Olearys. Och jag hade kul iaf och det var rätt mkt folk som vanligt och jag önskade min favvolåt som jag fick höra för Bagge kände trubaduren. Sicken tur. Tog nattbussen hem och hade efterfest i sängen.

Idag mår jag som sagt som jag förtjänar :) Har duschat, ätit, sett One tree hill och spelat playstation. Vet inte vad som händer ikväll, beror helt på hur jag mår. Heroesmaraton med mig själv låter inte så dumt. Eller olearys. Sen gick det rykten om att P skulle ha fest? Eller? Man ska aldrig lita på rykten iof. Aaa men vi får se.

Grattis Kristian på 18årsdagen!
image1408
Ps. vi tror mer och mer på M.Ä.S.

Det är svårt att leva när man vet vart hjärtat vill (8)

Hahaaa, jag låg här i min säng och tog det heeelt chill. En timme kvar till träning, tänkte jag. Så plötsligt ropar pappa att det står en bil utanför och jag fattar noll.. Kollar på klockan och så fattar jag. Klockan var halv sex, inte halv fem. Oh no stress stress på med träningskläder osv. Jobbigt. Och det var ANDRA gången idag jag tog fel på tiden med en timme. Lite förvirrad?

Och jag har totalt fastnat för en låt. Igen. Vet inte vad den heter och jag har inte låten. Jag har Youtube-klippet. Den visar ''Södertäljes sötaste pojkar''. Haha. Men låten.. den är så skön. En äkta ''Kalla mig''-låt. Om ni hört Vapnet - Kalla mig? Dvs. skön melodi men lite skum text. Fast denna är inte på långa vägar lika skum som Kalla mig. Det måste vara den skummaste någonsin. ''Kalla mig bög, kalla mig ccccccpppp''. Hah


Om någon mot all förmodan har låten? (a) skickaaaa.


Gud så kyl

Vad har du för nr? 070 564 32 12... ne skämt åsido
Vad har du för bakgrund? En lägereld, haha
Ringsignal? Drunkenmunkey - Calabria
Hur mycket batteri har du kvar? Inte mycket, satte den just på laddning
Vem ringde du senast? Felicia
Vem ringde dig senast? Mazen
Vad står det i ditt 5:e mottagna SMS? ''Haha golli du är :) går inte att sova när man tänker på dig haha ;) puss''
Vem skickade ditt 12:e mottagna SMS? Erco
Har du något utkast? Nope
Vad är ditt rekord i snake på din mobil? Har ej snake
Vem är på plats 13 i din telefonbok? C Frick
Vad har du för kontakter som börjar på J? Jenny kusin, Jesper, Jeppe, Jeppe Jibing, Jeppe W nytt, Jesper Jibing Mamma, Jesper.J (nytt), Jocke kusin, Jocke S, Jocke H, Johan Lar, Johan L hem, Johanna, Johanna hem, Johanna Nordén, Johanna nytt, Johannas mormor, Johnny, Jonte,  
Hur många sms har du skickat, sammanlagt? 1944 stycken
Vad står det i dina påminelser? Inget typ...
Har du privat nummer just nu? Nej hatar när folk har det. Varför?

7 februari - en händelserik dag?

Aaa tjena. Idag har det varit en rätt okej dag faktiskt. På lunchen åkte vi på en guidad tur genom Södertälje. Vilken upplevelse hörrni. Tobbe körde men kära Sebastian har ju tagit körkort nu så efter ett tag skulle han stalja litegranna. Duktig du var Sebastian, lyckades till och med få ett kärringstopp! Haha, nej men jag ska nog inte uttala mig. Har inte ens suttit framför ratten än. Det går sakta men säkert, med körkortet, om man säger så. Jag har iaf haft körkortsteori i skolan, där jag visserligen fick IG men tycker det var starkt jobbat av mig att inte få sträck iaf! .. Nej jag skojar, men ne. Hur som helst, sen åkte vi och åt. Träffade kära gamla Mazen som skrämde livet ur Felicia. Inte smyga upp bakom folks ryggar sådär Mazen! Sen åkte vi till Viksberg och fråga mig inte varför, men kul var det. Vi tröttnade på Sebastian så Tobbe lurade ut honom i bilen sen åkte vi en skön lugn sväng utom honom. Tyvärr var vi tvugna att hämta honom sen.. Som tröst fick han köra tillbaka till skolan. Tjatade som en barnunge som tjatar efter godis, så.. Tobbe vek sig pga. öronsår.

Vi speedade på sista biten och körde nästan på en tant på kuppen, för att hinna tillbaka till filosofin. Knackar på dörren och är beredd att säga till Per att vi bara är en minut försenade faktiskt. Visar sig att vi inte var försenade alls utan snarare en timme förtidiga. Kunde roadtripat en HEL timme till! Vi deppade i soffan och Sebastian somnade som vanligt. Felicia var galen som vanligt. Robin var rätt tyst som vanligt. Sen kom milad och han var lika jävla dum i huvet som vanligt. Inte trevlig för fem öre. (Varför milad, vad har jag gjort dig?) Sen fick vi också dagens hot av honom. Eller han medlade snarare från allas vår Berit. (Berit heter egentligen något annat och går i ettan). Kära fröken Berit verkar inte ha förstått att Sverige är ett fritt land och att man får titta på vem man vill, när man vill, hur man vill. Hon hade tydligen blivit lite argsint bara för att Felicia och jag spanat in henne pga. hennes snygghet. Så hon körde på något nytt: ''Kollar ni på mig igen ska ni få min sko i ögat''... Jag är mållös, det var nog det bästa hotet jag har hört. Fast nu får vi inte spana in henne mer, såvida vi inte vill ha en sko i ögat. Hur nu det ska gå till.. Ska nog be Milad fråga. Menade hon klacken eller hela skon? Fast vi såg hennes skor idag och de var blåa med stjärnor på. Och ingen klack (I själv verket har Berit bara fått för sig att vi kollar extra mkt på henne. Där kan man snacka paranoid.)

Trevliga nyheter väntade inte mig på bordet när jag kom hem. Där låg en lapp och jag kände ångesten när jag läste vad det stod där. ''Cam. tandl. Magdalena. 11/3'' .... Jag fasar. Hoppas Magdalena är trevlig. Fast det är bara en undersökning. Jag ber till Gud att jag inte har några hål, då blir det synd om mig. Inten nog med att jag har tandläkarskräck, jag har dessutom ingen som helst förtroende för tandläkare. De har ljugit för mig i sina dagar. Och varit hänsynslösa. Ingår det i utbildningen tro att lära sig att ljuga och vara hänsynslös mot sina patienter eller har jag bara haft otur med mina tandläkare? Hur som helst... Jag ska borsta tänderna minst 6 ggr om dagen hädanefter. No more borr i min mun, säger jag bara. Då får de söva mig på kuppen. Eller binda fast mig, men jag tror jag föredrar det tidigare alternativet.

Och ikväll, snart, ska jag träna med Felicia och hennes mamma Rut Birgitta Lindström. Sen ska jag nog ha Heroesmaraton för mig själv, fick 10 avsnitt av Jocke idag på USB-minne. Det var snällt av honom tycker jag. Tack Jocke, om du läser detta. Imorgon har vi bara två lektioner, sen ska vi träna, sen på kvällen blir vi förhoppningsvis kidnappade hem till Sebastian för att spana in hans nya rum i hans nya lägenhet och inviga hans säng. Nejdå, så kul ska han inte få ha det. Men saft & bullar har han lovat att bjuda på och jag hörde att det ryktades om plockepinn.

Idag är det 15 dagar kvar tills F fyller år minsan.
Förlåt, jag skrev en bok

Drop dead beautiful

Jag vill ha helg nu och jag vill att allt ska vara lätt och inte komplicerat som det är. Jag vill att nått för en gångs skull ska gå vägen för mig.. Men det är tydligen för mycket begärt.

Alltså.. Jag blir så irriterad på mig själv. Jag har skjutit upp mina läxor nu, sen i fredags typ. Imorgon ska psykologiläxan vara klar. Och det är verkligen mkt.. tretusen frågor. Men jag har inte gjort den. Och jag orkar inte göra den.. Så jag tänker inte göra den. Dumma idiot jag är. Hur ska det sluta för mig med den här störda stilen att skjuta upp allt till sista minuten och sen inte ens göra det. Kommer man nog inte långt på.


Camilla K. säger:

gör inte psykologin. snälla :D

F säger:

men orka uppmuntra mig till att göra dumma saker :P

Camilla K. säger:

men jag orkar inte vara den enda syndaren

F säger:

men får se

F säger:

vet inte om jag pallar

Kom igen Felicia, ha lite stake nu!! DONT DO IT


Ilska..

Jag vet inte om du läser min blogg eller om det var du som ringde. Men någon ringde iaf med dolt nummer till mig (förvånande right) igår. När jag frågade vem det var sa den ''En hemlig beundrare''. Frågade igen och den svarade samma sak. Då tyckte jag att jag hörde på rösten vem det var, och jag la på direkt. Jag vet inte om jag hade rätt. Men om jag hade det och om du läser min blogg. RING INTE TILL MIG IGEN. Och, VARFÖR RINGDE DU MIG? Jag tycker inte om dig. Jag vill inte ens skriva här var jag känner gentemot dig. Jag kommer aldrig mer se dig som min vän efter allt du gjort. Du är den sämsta kompis jag någonsin haft och jag fattar inte hur jag & vi kunde förlåta dig så himla många ggr. Ångrar mig så otroligt mycket när det gäller det. Jag önskar att jag aldrig träffat dig från första början förutom att jag träffade en person genom dig. Ångrar inte att jag träffade honom. Men förutom det, så ångrar jag att jag någonsin haft med dig att göra.

Och om jag skulle ha fel, om det inte var han som ringde, så ber jag den som ringde så mycket om ursäkt att jag la på. Och synd att din röst liknade hans. Och om du ska ringa igen så ring inte med dolt nummer. Ok?

..

image1406

Igotdreams

image1402

Var inge roligt att vakna idag. Drömde en väldigt verklig dröm och skulle ge mkt för att den skulle vara sann. Men icke.. Vaknade upp och allt var som vanligt och inget var som i drömmen. Jag och mina drömmar alltså, de är antingen mardrömmar och det är ju inge kul eller så är det drömmar som man blir helt deprimerad av när man vaknar.. skoj skoj


Idag måste jag plugga & så på kvällen ska jag träna.
Och nu ska jag äta frukost och se på One tree hill


Nomy - Cocain
Jag har fått denna låt på huvet, oh no
Bara för att du spelade den för mig i lördags

Oasis, my old love

image1401
Oasis - Don't look back in anger
Oasis - Champange Supernova
Oasis - Wonderwall
Oasis
- Stop Crying Your Heart Out
Oasis - Stand By Me

Diktatorn Martin

image1400
Lär Felicia att veta hut. Det kan hon behöva. Hahah

Felicia är övertygande

Camilla K. säger:

jag är rädddd

Camilla K. säger:

för o sola

F säger:

men fan cami

F säger:

hellre hudcancer än blek!


Jag fick en leverfläck på magen en gång efter att jag hade solat solarium. Sen dess har jag hållt mig på avstånd från solarium. Men nu känner jag mig rätt övertygad. Här ska solas!

Oh nej en till lista

Nämn något som gjorde dig glad igår:
Att jag kunde sova när jag om hem för vi var lediga idag

Vad gjorde du kl 08 imorse?

Sov såklart!

Vad gjorde du för 15 min sedan?

Samma sak som jag gör nu.. Inte mkt dvs

Det sista du sa högt?
''Okej'' till mamma

Det senaste någon sa till dig:
''Jag åker och handlar nu''

Vad ha du druckit idag?

Juice

Vad var det senaste du åt?

Två äggmackor hehe

Vad var det senaste du köpte?

Läckerol

Vad är det för färg på din ytterdörr?

Den är vit

Vad är det för väder hos dig nu?

Regn kanske.. har inte kollat så noga

Godaste glassmaken?

Vanlij med chokladbitar i

Tror du på kärlek vid första ögonkastet?

No no.. Man kan bli intresserad men inte kär.

Sover du tungt?
 
Det vet jag inte. Olika kanske

Drömmer du mardrömmar?

JA

Trivs du med ditt jobb?

Vilket?

Favoritklädsel?

Något fint och bekvämt.

Favoritlåt just nu?

Don't look back in anger

Vad ser du om du tittar till höger?

Ett nattduksbord med en väckarklocka på

Vad gör dig glad just nu?

Att det snart är middag, haha

Vad ska du göra härnäst?
Äta middag!!

Höger el vänsterhänt?
Högerhänt

Humör just nu?

Vet inte riktigt

Favoritgodis?

Choklad, Pez

Kläder just nu?

Mjukisbyxor

Sommarplaner?

Utlandsresa, Gotland, Spanien

Hur många kuddar sover du med?

Två eller tre, har fyra i sängen

Spelar du ngt instrument?

I wish..

Morgon eller nattmänniska?

Natt!

Är du kittlig?

Mjo.. lite

Snarkar du?

Nejnej

Stjärntecken?

Vädur

Äckligaste insekten?

Tvestjärtar

Stökigt el välstädat?
Välstädat såklart.. Men det är inte lätt

Längtar du mest efter just nu?

STUDENTEN

Lånade av
sophiesticated. Tack tack


Semmeldagen 5 februari


Idag är det Fettisdagen.
Jag skulle vara lika glad som alla andra att man får äta semlor utan dåligt samvete. Men.. Alltså semlor ser goda ut. Alla säger att de är så goda. Men.. Jag hatar mandelmassa. Jag gillar inte grädde. Kvar är brödet/bullan med florsockret. :( Och det är ju inte äckligt men inte heller något man skulle sätta sig och äta.

Det är samma sak med tårta. Åh, tårta säger alla. Gud vad gott. Men.. Jag gillar som sagt inte grädde, inte marsipan, inte vanlijsås.. Inte någon av all äcklig gucka som är i. Vad finns kvar då? Tårtbotten! 

Har en till grej också. Caffé latte. Eller kaffe överhuvudtaget. Gick förbi Seven Eleven och köpte en latte på vägen, mmmmm. Gud så gott det låter, tänker jag. Men jag gillar inte ens kaffe. Jag kan dricka det, men inget jag skulle välja. Ändå blir jag sugen varje gång jag ser någon skriva att de köpte latte. För det låter gott!

Jag vill också tycka om semlor, tårta och caffé latte :(
Kan man ändra sina smaklökar?

image1399


Ledigt

Jag är sjukt trött just nu fastän jag fick sova ut idag.. Sov till elva. Men fick ingen lugn, skön sömn, har drömt sjuka drömmar hela natten. Verkligen sjuka. Mardrömmar. Måste verkligen få någonting gjort idag.. Städa skulle jag behöva göra. Och plugga, verkligen. Men har ju en ledig dag imorgon också så det blir till att skjuta upp, som vanligt.
---
Det är två månader minus fem dagar till vår studentskiva den 1a april. Och vi har inte ens fått några biljetter att sälja än? Kanske är på tiden? Någon som vet något om det? Det börjar dra ihop sig.

Och jag fyller år om 2 månader och 13 dagar. Inte för att 19 är så roligt att fylla. Mellanålder. Men sen så är det ju faktiskt ett steg närmare 20.. Gud.. Om 1 år, 2 månader och 13 dagar är jag 20 år.

Om 17 dagar är min kära vän Felicia 18 år. Detta har vi väntat på i 10 månader och 3 dagar. Dvs sen jag fyllde 18. Och äntligen.. En i gänget. Haha

Och det är så bra att Ragnhilds studentskiva är dagen efter Saras födelsedag. Då kan hon joina och det ska bli så roligt. Synd bara att du inte kan komma på vår..  Eller vi får se hur det blir med det.

Lite dåligt samvete idag faktiskt. Jag & Felicia skulle ha gymmat men vi kände starkt för att sova ut och ta det lungt. Tur är det att vi ställde in det iaf för jag har oförklarligt ont i hela kroppen. Skulle aldrig funkat. Hoppas hoppas det går över till imorgon.
---
Ha en bra tisdagskväll nu då
Det är ju veckans bästa tvkväll
Gossip girl
I huvudet på Gynning

Godmorgon,godmorgon

Hur svarar du i telefonen? Camilla, om jag inte vet vem det är. Hallå annars
Ringer de ofta till dig? Ibland
Ringer du mycket? Nej inte direkt
Vem ringde du senast? Dåligt minne.. kanske var det Simon
Senaste kram och när? Mamma igårkväll
Hur mycket pengar har du? Trehundra, hähä. Ska räcka till första mars
Antal timmar sömn inatt? Ledig idag, så typ 10
Sov du ensam? Yes
Vem sov du hos senast? M
Vem sov hos dig senast? M
Vem vet mest om dig? Felicia
Vem vet du mest om? Felicia.. Mig själv?
Vad ser du fram emot? Gotland isommar
Vad vill du ha just nu? En puss
Vem hånar du? ??
Vem längtar du mest efter? Han kanske
Vad vill du helst slippa? Att behöva gå upp tidigt någonsin igen
Vem stör du dig på? Vet ej vet ej
Vem vill du sova brevid inatt? M
Vilken buss åker du ofta? 753
Vilken årstid är de nu? Det är en bra fråga. Någon konstig form av vinter
Har du varit kär? Japp
Är du kär nu? Nope
Är du en bra person? Eh ja
Har någon varit otrogen mot dig? Inte vad jag vet nej
Har du varit otrogen? Nopp
Pratar du fortfarande med personen du kysstes med senast?
Jaaa
Vad åt du senast? Pasta till middag igårkväll
Är du polare med grannen? Vilka av dem? Men svar nej
Har du varit på ett party? Nej aldrig :O
Har du varit utomlands?  Ja ja ja
Var är dina syskon nu? I skolan skulle jag tro
Vilken tid gick du upp imorse? Har inte gått upp än :$
Vad gjorde du klockan 2 inatt? Sov... Drömde sjuka drömmar
Vad är de första du gör på morgonen? På vardagar duschar, på helgen sätter på datorn.
Vad ska du göra efter de hära? Ladda ner musik

I got nothing left to prove and it's all because of you

Westlife - Something right

Long time no seee hörrni. Helgen har varit rolig fakitskt. Mestadels iallafall.. Fredag gjorde jag inte mycket alls. Det var skönt till en början men sen blev jag rastlös som vanligt. Jag klarar inte av att inte göra något hur skönt det än låter innan man ska göra det. Lördag åkte jag & Sara till Sthlm. Kollade in Fashion-against-aidskollektionen och jag köpte två linnen. Ångrar nu i efterhand att jag inte köpte bangbangbang.. Fan. Så köpte jag ett par skor som jag har kollat in förut. Finns ett litet problem bara och det är att de är för stora.. Men vad gör man inte.. Jag gillar dem ju. Får firra inlägg..

Sara och jag åkte hem vid fem och kom hem till ett snöstormigt Södertälje. Hade bestämt att vi skulle köpa med oss mat hem från Nois thaimat så vi gick den i vanliga fall lilla biten dit, nu kändes det dock som vi gick i år.. Hade ett paraply men det var inte lätt med vinden, så Sara gav upp och gick utan vilket resulterade i att hon blev en snögubbe. Hahaha, det var roligt. Ni skulle sett. När vi kom fram var det.. stängt. Glada vi vart då. Så jävla typiskt.. Så vi fick gå in på statoil och köpa varsin macka. Myste iaf till det när vi kom hem och grejjer..

Vid halv åtta kom det en massa tjejer och vid åtta kom Elin med Singstar. Vi sjöng oss hesa och vid halv12 kom mina föräldrar hem så då drog alla utom Elin & Johanna, och vi fick för oss att vi skulle till olearys så ja, impulsiga som vi var tog vi bussen ner på stan. Allt gick så bra, nästan lite för bra.. Tills vi stod nästan längst fram i kön och Elin kommer på att hon glömt sitt leg. Hahah, det var kul det. Men det fixade sig, blev lite nervös där ett tag, hah.

Träffade massa kända ansikten, några roligare än andra.. :) Minglade runt som bara den, hihi, det var en rolig kväll. Och mysigt slutade den också, alltid ett plus.

Nu är jag ledig två dagar framöver, ska bli så jävla skönt. Sova ut på morgonen, nice nice.

image1395
image1396
image1397
image1398
Godnatt


Two and a Half Men



menmenmenmenmenmenmenmenmen


Going crazzyyy

image1394
Glad, ledsen, glad, ledsen, glad, ledsen, glad. Haha, det är inte lätt alltså. Skola, tränat.. Det är det jag gjort idag. Sen sovit. Ikväll ska jag göra inget. Jo förhoppningsvis något men inget ansträngande. Fullspäckad dag imorgon. Bara inte min kära mor är sjuk, då går allt i stöpet. Det skulle ju inte vara någe kul. Inte bara roligt imorgon heller, lite allvar också. Det går bra

Jag har en kompis, han heter Jesper, jag är glad att jag har honom.
Och påtal om inget, jag blir galen på alla mina låtar. Snälla någon skicka en bra låt.
kisses