Till sjöss

Idag blev det en dag ute på sjön, den första denna sommar med vår båt. Äntligen kom vi ut! Det mulnade dock igen fortare än vi hade räknat med, men det gjorde inte så jättemycket, då åkte vi hem och packade. Imorgon åker vi ju till Öland.

27 juli

Usch, idag har jag nog fått solsting för jag tänker tillbaka just nu vad jag gjorde igår men jag minns inte ens det. För någon timme sen slängde jag i mig det sista av grillmiddagen på altanen för att hinna ner på stan innan affärerna stänger vid sju också, var precis påväg att åka vid tjugo i när pappa säger att klockan inte är tjugo i sju utan tjugo i åtta. Snacka om förvirrad.
 
Vi tänkte åka till Gröna lund i lördags. Köra lite femkamp och sådär, men det blev inställt pga. vädret då det regnade. Igår, torsdag skulle vi göra ett nytt försök men mr. planerare sov hela dagen och någon var tvungen att jobba och någon hade tvättstuga så det blev inte någon dag på Grönan då heller. Istället drog vi som kunde till Heron och såg på nyaste Batmanfilmen som var jättebra faktiskt! Över mina förväntningar. Senare på kvällen gosade vi med katter, åt grektiskt och såg the Dark night. Nästa gång tänker jag se Batman begins som också ska vara bra tydligen, snacka om att se dem i helt fel ordning.
 
Amen idag då, tredje gången gillt tänkte vi och planerade in Gröna lund för tredje gången och möttes vid bilen vid 11 för att ta tåget till Sthlm. Men i bilen kände alla mer för att sola och bada med tanke på det fina vädret så vi åkte till Östertälje, vände, åkte och hämtade badkläder och åkte ut till Viksberg. Där har vi hängt hela dagen och solat och badat, riktgt skönt i vattnet. Så ja, därav solstinget. Har även blivit en tomat i facet. Men jag hoppas att det lagt sig till imorgon, för då blir det ut på sjön.
 
 
 

Melissa Horn

Melissa Horn spelar i Borgholm under nästa vecka då vi är där.. Skulle vara så kul att se henne, hon är så bra. Men biljetten är inte billig precis..

Sommar och.. moln


Idag skulle det bli en riktigt härlig sommardag tänkte vi, och la oss vid poolen. Det har väl inte varit dåligt väder idag precis men strålande sol som smhi lovade har det då inte varit. Men vi låg hela dagen iallafall med mottot att ''Solen tar igenom molnen''. Det gör den ju faktiskt, iaf genom slöjmolnen som var idag. Sen hur mycket den tar går ju att diskuteras.. Det var ganska nice att ligga vid poolen med Felicia hur som helst, har ju inte träffat människan speciellt mycket denna sommar!
 

Tisdag v. 30

Vi hade en mysig grillkväll idag med grymt god hambrugebuffe typ. Första gången vi träffades på väldigt länge , vi fyra, men förhoppningsvis inte allt för långt till nästa.. Vill inte tänka på att det snart är 3 september och skolan börjar, fyfan, kan det inte vara sommar i åtminstone tre månader till.. Sjukt, det har gått så stört fort. Och inget sommarväder direkt, snarare vårväder. Inte okej. Hooppas det är bra väder på Öland nästa vecka, annars kan ju vi gå i ide där nere, tror inte Öland är det roligaste stället att hänga på i regnväder. Ingenstans är väl iof så himla roligt att hänga på i regnväder..
 
 
 
 

Go for it, run towards it, dive in head first ♥


POKER

Ikväll har vi varit och myst i Vagnhärad jag och Sara. Med Johanna, Johan och Per. Vi spelade poker på Johannas altan och jag vann 300 kronor, vilket betyder att jag vunnit 1000 kronor nu den senaste veckan. Det måste man ju få vara lite stolt över ändå. Himla mysig kväll, mer sådana denna sommar hoppas jag!
 
 

7 ♥

 

Krångel

Bloggen krånglar på senaste tiden, bilder som knasar och sidor som inte kan visas. Känns inge vidare kul att blogga då.. Hoppas att blogg.se fixar det snart.