Sön, 17 feb

Hejhej.. Jag är nästan frisk nu och det är så skönt. Men har bestämt mig för att inte gå till skolan imorgon iallafall. Och sedan är jag ju ledig på tisdag. Så det bli tre till dagar att vila ut mig på, om man räkar med idag.. Väldigt irriterande att jag missat saker den här helgen.. Men det är väl sånt man får leva med. Den senaste veckan har gått så sakta så det känns som att det har gått snarare en månad sen förra helgen. Jag kommer ihåg hur jag har tänkt, när jag var sjuk, att det är bara att vänta ut det.. kämpa.. Men det va fan inte lätt, usch va dåligt jag mådde. Jag är inte så van vid sjukdomar, har aldrig haft nått som örgoninflammation, halsfluss eller nått sånt. Aldrig legat på sjukhus, brutit nått eller nått sånt. Så det var tufft.

Nu när jag är frisk väntar såklart två prov de kommande dagarna.. plus lite läxor på det. Men det är ju de här fem dagarna i skolan sen är det ju lov, det är ju skönt. Och ser fram emot helgen :) Jag tror ärligt talat att jag kommer få ett dåligt betyg i Internationella realtioner. Går fan inte att få annat med den lärare vi har plus den brist på intresse som jag har. Jag fattar knappt innebörden av orden internationella relationer. Och vad gör vi på lektionerna egentligen? Och nu ska vi ha prov.. på vadå? Har jag ingen aning om.

Fick just lite smått panik när jag tänkte på studenten. Vad ska man ha på sig? Ska man börja leta efter det nu? Jag har ingen aning.

Min dvd krånglar.. Som fan. Den går i princip inte att använda. Antingen hackar det man kollar på eller så kommer dvdn ut när man stoppar in den. Det är bara så great!!!!! När man ligger hemma, har inget att göra så kan man inte ens använda dvd-fan!!!!! Kan det vara ett tecken från gud som säger att jag måste plugga istället?

Kommentarer
Postat av: saaraaa

heej älskade kusin! SKÖNT att höra att du börjar bli bättre! hoppas du kommer på tisdag när papi fyller ^^ , ÄLSKAR DEJ

2008-02-17 @ 17:43:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback