Små grodorna.

 
 
 
 
 
 
 
 
 

MIDSOMMARAFTON.

Vi hade en väldigt mysig och idyllisk midsommarafton utanför Järna igår. Det är tredje året i rad som det blir riktigt midsommarfirande med blomplockning, klä midsommarstång, göra kransar, 5-kamp och sånt. 2010 i USA och de två senaste åren i Risbro. :)

21 JUNI.

Mmmmmmmmmm det här var gott. Majskolvar och fläskfilé.

TISDAG.

Idag har vi varit ute och plockat blommor och imorgon ska det firas midsommar på jobbet. Verkar som det blir strålande sol på midsommar, vilken chock, har det någonsin hänt? ;) Det är bra, eftersom vi har hela dagen fullspäckad med typiskt midsommarmys. Älskart.
 


Du är på repeat i mitt huvud.


Första arbetsdagen på ett halvår gick bra. Som om man aldrig varit borta, förutom att mitt minne svek mig några gånger angående barnnamn. Men nu har jag fått full koll på gamla bortglömda namn samt nya igen. Mitt huvud påminde mig varför jag började plugga istället för att jobba på dagis, var lite slut när jag kom hem. Men jag har saknat det ändå.. Charmtrollen. Och man märker direkt hur ens lediga tid blir mer värdefull när man jobbar.

Nu ska jag sova, klockan ringer 05.30..

Va? va? va? va?

Svensk Pop – 17 år och kär

AAAAaah.. Svensk pop är nostagli.

Rubriken beskriver hur det känns i mig just nu. Vaaaaaaadfaaan.


Helg.

 

Den här helgen har börjat ganska så bra med en fredagseftermiddag med sol, då jag försökte bättra på min ickebefintliga bränna lite, och sedan en fredagskväll med pizza och hockey hemma hos Jesper. Lagom bra stämning när matchen var slut! Idag har det varit så sjukt deprimernade väder men vi hade iaf en trevlig släktfika i brunnsäng. Sen har jag varit förbi Jesper och fixat i hans sovrum och nu ska jag tillbaka till brunnsäng för att se film med Sara. Det blir mys. Jag har köpt fruktsallad till oss!

5 ÅR.


...

Fy så ledsen man blir ibland.. Det ska vara sommarlov men det är svårt att njuta fullt ut när människor gör en så besviken. Vad händer?? Jag fattar ingenting.

Nästa vecka ska jag förresten jobba, och förmodligen veckan efter det också. Det blir inte mycket jobb i sommar, men litegrann och det är skönt. Sen kommer sommarn igång på riktigt förhoppningsvis, folk får semester och förhoppningsvis blir det en och annan mindre resa. Ska verkligen försöka njuta av det här nu, för jag vet hur det blir sen när skolan börjar igen, då förbannar man sig själv för att man inte njöt ordentligt.

 

ONSDAG.

Idaaag har jag verkligen haft en riktigt jobbig och slitig dag! Jag vaknade, åt goda rester ifrån imåndags till lunch, och sen gick jag och la mig på altanen med isvatten, en glass och en bok i solen. Det var niiice. När klockan började bli efter fyra och jag kände att min kropp börjde bli lite för stekt så tog jag en dusch, hämtade min pojkvän och åkte till minigolfbanan där vi mötte en massa andra trevliga människor. Så minigolfade vi, och det tog en himla lång tid eftersom vi var så många men trevligt var det! Det gick ju sååå bra för mig i början men sen tappade jag fokus totalt och råkade förlora ALLT dvs så fick jag köpa glass åt vinnaren. Usch så dåligt av mig. Sen köpte jag och J mat och åkte hem och såg Grown ups. Ja, riktigt jobbig dag alltså..


Lycklig dag.

Igår, den 11e juni var en så himla bra dag. Perfekt. Tog en tur till skolan med Sara och sen hängde vi på hennes altan och åt lunch, solade, pratade, spelade, fikade. Det var perfekt varmt och jag fick lite färg, woho!! (röd färg men ändå). Haha. Sen åkte jag hem till min älskade fina pojkvän och vi lagade helt otroligt god mat föratt fira att vi har varit tillsammans i ett halvår nu. Och jag är så himla kär.. Och igår var jag bara så glad hela dagen. Det kunde inte varit en bättre halvårsdag och jag fick jättefina blommor. ♥

 


YES!!

Hej döda bloggen!! Jag råkade visst glömma att uppdatera på snart två veckor. Tiden har gått jättefort! Dagen innan tentan kunde jag inte sova på flera timmar, och på morgonen var jag verkligen sjukt nervös. Kände mig helt darrig. Sen gick vi alla in i salen och skrev, och efteråt hade jag ändå en ganska så bra känsla även om jag inte vågade hoppas på för mycket. Vi åkte till Stockholm, åt lunch och firade att vi hade skrivit vår första salstenta (vi har bara skrivit uppsatser och på datorn förut) och att vi hade gjort vår sista tenta för terminen. Sen väntade en veckas plågande, jag försökte att inte tänka för mycket på det, för så fort jag började tänka på tentan kom jag på saker jag kanske skrivit fel på och det blev jag ju bara galen av. Sen blev det fredag och jag fick veta att jag KLARADE DET. Det var en jävligt skön känsla. Jag skrev min första salstenta någonsin, i Anatomi och fysiologi, en kurs som fan inte var att leka med, och jag klarade det. När jag igår var och hämtade min tenta på skolan såg jag även att jag inte hade klarat det med små marginaler heller, utan att jag inte var allt för jättelångt ifrån VG. Stolt över mig själv!! Så nu är det sommarlov till 3 september, då är det påt igen. Och jag har lovat mig själv att (försöka) göra allt i tid och inte vänta med allt till sista sekund, så ska det nog gå bra. Fattar inte riktigt att jag gått klart och klarat en termin av sex på sjuksköterskeutbildningen. Det gick så himla fort och jag har lärt mig så jäkla mycket.