00.00

Åkte till Sara idag efter maten för att boka båten. Nu är allt bokat och klart! Vi övade lite inför högskoleprovet också (gick skit haha) och fikade. Sen försökte jag ännu en gång bli lite klokare när det gäller mobil-köp men det gick inte så bra. Jag ska göra ett nytt försök imorgon och ta mig till Moraberg. Jag hade liksom siktat in mig på de stora nya värsting-mobilerna men jag tror jag ska tänka om.. Jag vill ju bara en liten surf-vänlig mobil med snabb touch, musik och bra kamera. Kan man hitta det någonstans tro?

19.28

Fy vad dåligt det gick för mig idag.. Jag skulle till Ungdomsmottagningen på drop in-en för att byta p-piller och så skulle jag köpa linser för en massa pengar hos optikern. Börjar med att det är totalt omöjligt att hitta en parkering på stan så när jag väl kommer till UM hade de slutat släppa in, fastän det var en halvtimme kvar på drop in-en. Jävla irriterande. Sen går jag mot optikern och när jag kommer dit kommer jag på att jag glömt lins-pengarna hemma. Himla bra

På H&m skulle jag bara lämna tillbaka en tröja men det blev såklart så att jag köpte en också. Fast den var fin och somrig. Så nu kan ju sommarn komma så jag kan använda den.

Ikväll ska vi boka färja till Gotland! Undra om vår kära hyresvärd vill skicka vårt kontrakt någon gång, första gången lovade han att det skulle komma i slutet av feb och andra gången i slutet av förra veckan. Haha. Verkar inte gå så bra för honom.


Problemfria tider..






Varje gång jag ser på de här tavlorna som står i mitt fönster vill jag vara liten igen..


Stuffed turkey for thanksgiving

Haha jag dör. Jag har just suttit och kollat igenom videorna från när vi var på Rhodos 2009. Vi hade sannerligen inte tråkigt på hotellrummet, en kväll var vi extra flum och spelade in scener till en legendarisk film vid namn ''Stuffed turkey for thanksgiving''. Den skulle ju jag redigera i Moviemaker så fort jag kom hem men vad hände med det? Måste fan ta och göra det, sen gäller bara att övertyga medverkande (Mr Cowboy och Ms Chicken) att den ska publiceras. Haha. Fattar inte ens vad vi fick idén ifrån. Hysteriskt kul iaf.

Mr Cowboy!


Blått hår

Jobbat idag. Haha. Ett barn jag inte träffat på länge: ''Jag har saknat deeej. Men jag kommer inte ihåg att du såg ut sådär!'' ''Hur kommer du ihåg mig då?'' ''Jag trodde du hade blått hår'' Haha... what the fuck??

På lördag är det dags för högskoleprov och jag har liksom lagt det där med att plugga inför det åt sidan.... Men nu är det bara två dagar kvar så imorgon blir det plugg och så ner på stan för lite ärenden. Om de inte ringer från jobbet, vilket jag hoppas. Sista chansen att bättra på april-lönen imorgon! Stört att det är april på fredag.


Oh, take it all away

När jag vaknade idag hade jag sån huvudvärk att jag darrade och mådde illa. Helt yr. Det var läskigt för det liknade inte någon huvudvärk jag haft förut direkt.. Huvudet bara dunkade. Jag rotade fram några lite starkare huvudvärkstabletter jag fått någon gång förut och sen åt jag mat, och nu känns det lite bättre. Bara lite ont.

Så nu ska jag ta ett bad, har blivit helt galen i att bada, så himla skönt, och sen ska jag nog ta hand om lite ärenden på stan.


Varken in eller ut

Jag blev inte mycket klokare av besöket i Moreberg idag ska jag säga er. Allt jag hade tänkt innan jag gick dit blev liksom lite överkört av han som jobbade på Elgiganten som sa att jag inte alls borde välja Sony Ericsson utan snarare en LG eller en HTC. Så nu vet jag varken in eller ut. Sen drog han ner priset på två olika telefoner och ville att jag skulle handla, men tanken när jag gick dit var ju inte att jag skulle köpa något utan bara kolla och be om lite råd.. Men det var inte det lättaste att säga nej till de priser han erbjöd. Men det gjorde jag iallafall, jag vet inte inte ens vad jag vill ha så måste nog tänka lite mer på saken. Får se vad det blir..

13:58

Tar en promenad i solen till Moreberg och kollar på mobiler.


Mobiler

Haha fan. Jag fick för mig att jag skulle kolla på lite mobiltelefoner, eftersom min är ganska gammal och har hängt med ett tag. Jag ville egentligen inte byta förrän denna dör men nu är jag lite fast känner jag. Kollat på en massa Sony Ericsson och hittat ungefär fyra jag vill ha och de är inte speciellt billiga direkt. Men underbara. Med surf, musik, kamera och allt man vill ha och behöver. 

             Sony Ericsson Xperia Arc Midnight Blue. Kosta bara runt 5000...
   

London

Åh.. Idag åkte min syster till London. Och jag vill också dit, jättemycket.. Det har jag velat länge men av någon anledning blir det aldrig av. Jag vill se allt där. Fota allt där. Shoppa. Lyssna på underbara engelska dialekten. Nej fy, nu känner jag suget och började kolla på hotell och flyg. Deprimerande eftersom det inte kommer bli av. Jag har både tid och pengar och vilja men det är ju inge vidare att åka själv.

...

Söndag, underbara söndag... Lika jävla deprimerande varje gång. Med väldigt få undantag.

Earth hour

 
Spenderades framför tvn med mamma och pappa. Med lamporna släckta och en massa ljus tända såklart. Nu är timmen slut men ljus är mys så de blir kvar. Blev ingen utgång idag..

På altanen, i solen

Igårkväll åt jag, Sara, Felicia och Jessica middag hos Sara. Resten av kvällen spenderade vi åt att spela TP och ''Pictionary''. Och när alla blev lite sådär fredagströtta så visade det sig att ungefär allt var roligt. Haha. Älskar sådana kvällar. Och idag kom en del av släkten över på fika, på altanen! I solen. Ganska underbart.














Hjälp..


Lönefredag

Hej Fredag. Nu har jag jobbat klart och hann precis komma innanför dörren innan det började SNÖA ute. Suck. Och det blåser halvt storm. Skulle åka med mamma och fika hos min moster men nu har jag ju börjat hosta (vilket SUGER för jag vill ut imorgon) så jag känner mest för att stanna kvar hemma under min filt och se gårdagens big brotheravsnitt. Så så får det nog bli. Och så ska jag fira denna lönefredag med lite glass!

Torsdag

Ikväll har jag och mina fina tjejer fikat på Tratten. Pratat och flamsat och ätit goda mackor/sallader. Dubbelkollat att kontraktet till vårt boende på Gotland är på G också. Vecka 29 åker vi. Det kommer bli ganska bra kan jag lova. Jag längtar en aning...

21.00

Ny säsong av Criminal minds, yey

Du är ett glashus och jag är en sten, men det är du som försöker se igenom mig

När man helt plötsligt efter en lång tid kan lyssna på en låt som förut gjorde ont i hjärtat betyder det att man kommit en bit på vägen. Enstaka låtar kan verkligen samla så sjukt mycket minnen i sig. Lyckas verkligen alltid ha en eller fler låtar som påminner om personer eller händelser. Om killar, resor, vänner, fester, somrar och allt möjligt.

Nu ska jag gå och ta ett bad med min harry-bok, började läsa första boken igår. Hade glömt hur mkt mer, annorlunda och bättre böckerna är än filmerna, men filmerna är fortfarande så bra det kan bli. Hur nu det går ihop. Sen blir det dammsugning och 17.00 hämtar Sara mig.


Vecka 12

Idag vaknade jag alldeles för tidigt för att min hals inte mådde riktigt bra. Den kittlar och kliar. Värsta som finns. Jag vill inte bli sjuk till helgen.. Helgen ska ju bli jättebra. Hela den är veckan har varit och kommer bli jättebra. Vänner är bäst. 

HELLO SUNSHINE









Sjukt skön och varm dag. Fick en chock när jag gick utanför dörren, hade tagit på mig alldeles för mycket kläder. Varma vindar och stekande sol. Mötte Sara och Felicia på stan för lunch på Nancys. När Felicia drog och jobbade kollade jag och Sara lite i affärer och handlade lite fina saker. En ring, en vit kofta och ett par solglasögon blev det för min del. Sen firade vi våren med glass på bryggan med skrattande fåglar omkring oss. Glass vid maren är nog så mycket vår och sommar i Södertälje det kan bli.


Alla heter Glen i Göteborg

Ikväll har jag, Sara och Felica myst i mitt rum med te och en massa prat. Det var en riktigt bra måndagskväll. Nu är jag trött, men istället för att sova ska jag se ett program på tv4play. Borsta tänderna och krypa ner under täcket först bara. Försöker förgäves få kontakt med min kära vän Glen men människan har gått och dött verkar det som. Inte lätt att ha 3. Vet ni hur mycket jag hatar 3? (mobiloperatören)

Och påtal om mobiloperatörer så började jag lite smått fundera på vad jag ska köpa för mobil när min gamla underbara tegelsten ger upp. För nu har den faktiskt hängt med i en hel del år så jag kan tänka mig att den sjunger på sista versen. Fast egentligen kanske den kommer hålla i minst lika många år till? Vad vet jag. Jag har lovat mig själv att inte köpa ny mobil förrän den dör, så jag kommer få drass med den tills dess.. Fast den är jättebra och jag älskar den. Men ibland önskar jag mig lite bättre mobil-surf.


...

Idag har jag inte känt söndagsångest en enda gång! Jag är bara så himla glad att jag inte jobbar imorgon, det känns så himla skönt. Så jag kan vara uppe hur länge jag vill, se på massa film eller OC och inte behöva tänka att jag måste sova för jag ska upp (värsta jag vet är att gå upp tidigt..) och jobba dagen efter.


Lista.

Vad gjorde du förra sommarn:
Världens bästa sommar med USA, Gotland och Göteborg. Kan det blir bättre?

Svär du för mycket:
Beror ju på vem man frågar, själv tycker jag inte att det är så farligt att svära. Man anpassar ju sitt språk efter vilka man är med också.

När duschade du senast:
Duschade? Det var i fredags. Igår och idag har jag badat!

Vilken färg är det på dina byxor just nu:
Mörkblåa mjukisbyxor.

Vilken färg har dina underkläder:
Grå.

Vilken låt lyssnar du på just nu:
Spring för livet, Sara Varga

Vad var det sista du sa:
Pappa frågade vad jag skulle äta och jag sa ''soppa''... haha.

Vad är brevid dej just nu:
Till höger kuddar, till vänster ett nattduksbord.

Vad var det sista du åt:
Världens godaste ost och boccolisoppa.

Vem vill du spendera resten av ditt liv med:
Mina mamma och mina vänner måste jag nog säga i dagsläget.

Har du en lavalampa:
Ja det har jag, den har dock blivit undanrensad för ett bra tag sen. Röd.

Hur är vädret just nu:
Soligt!

Vad gjorde du igår natt:
Var uppe alldeles för länge fastän jag var jättetrött, sen sov jag.

Vem pratade du sist med på telefon:
Mamma ringde från affären och frågade vad vi skulle äta till middag.

Vad gör dej glad:
Att köpa ny kamera. Haha. Lycka! Och att ta en bra bild.

Vart skulle du vilja åka:
Till LA och San Fransisco, och tillbaka till New york.

Vill du ha barn:
Ja, det är självklart. Även om jag insett på senare år att barn inte är någon dans på rosor..

Vad ska dom heta:
Jag har massor av namn haha. Men vad det blir vet man inte förrän man är där.

14.26

Jäklar vilken stor och full måne tänkte jag igår när jag var ute och körde. Och idag läste jag i tidningen att det var ''supermåne'' inatt, dvs då månen är som närmast gjorden och ett visst antal procent större och ljusare än i vanliga fall. Händer tydligen bara var 18e år.. haha.. wowowow.. mkt intressant. Den var verkligen jättestor..

Igår kom Sara som sagt, vi kämpade med att skriva i alla mina betyg på studera.nu för att kolla mitt jämförelsetal, när vi var klara råkade jag trycka bort det så vi fick göra om allt igen :) Smart tjej. Sen såg vi Eclipse, och jag lyckades somna någonstans där i mitten. Men det gör ju inte så mycket eftersom jag kan filmen lite utantill. Vi såg det här fina klippet också och dog lite för att det är så fint:


Mest spelade senaste veckan.






...

Haha, jag la mig i badkaret runt fem idag och kom upp nu, två timmar senare. Det var så jävla skönt att jag bara inte orkade gå upp. Och boken var bra. Till sist var jag tvungen om jag ska hinna äta innan jag ska träffa Sara och hitta på något roligt.

Bara för att den är så braaa


och klockren!

Kalinka kanlinka kalinka..

Åh vilken trött fredaaag. Zombie-jag gick upp ur sängen imorse och tog mig till jobbet. Räknade ner timmarna och sista timmen kollade jag fan på klockan varje minut. Fan vilken seg dag. Men ganska bra ändå, inte allt för ansträngande. Men bra var väl det för det hade inte zombie-jag klarat av, sista timmen lekte jag aptatiskt med en liten kille som flyttat hit till Sverige från Tallin, samma sak om och om igen gjorde vi. Åkte med bilar i nån katapult-bilbane-sak. Lika roligt varje gång tyckte han. Enkel sak att göra när man är dödsdöd tyckte jag. Fast sen dansade vi faktiskt lite till Kalinka också, ni vet Kalinka-dansen? Här nedan har ni videon. Mycket bra, mycket bra.

På kvällen har jag bara handlat med mamma, lagat mat med mamma och sett på tv med mamma. Min bästa mamma. Nu ska jag sova, jag var fan trött redan vid... sju imorse?

Ja just det, vet ni hur underbart det är att börja morgonen/dagen med att höra Lodris Hard rock hallelujah tjugo gånger på raken? Den där skivan borde bannlysas från avdelningen.


17.03.2011





Haft en lång dag på jobbet idag men det har gått så himla snabbt och bra. Älskar sådana dagar. Efter en promenad och lite vilande satte jag mig och gjorde ett gammalt högskole- prov, det var verkligen på tiden eftersom det bara är snart två veckor kvar. Fattar ingenting, det var ju nyss början av februari då vi anmälde oss. Jag är så jäkla otaggad på att jobba imorgon, men när klockan väl blir fyra o jag slutar så ska det bli så JÄVLA skönt att få gå hem och få helg. Bilderna är tagna med mobilkameran på promenaden..


Så jävla GRYMMA!!!!!

Linda var AWESOME igår. Hon och hennes kompis Frida höll i en singer/songwriter-konsert i sin skola i Skogås. Fyra olika akter hade de med fikapaus i mitten och sist kom kvällens höjdpunkt och det man väntade på hela tiden - Linda och Frida spelade och sjöng sin egenskrivna låt. Det var grymt och jag har gått och nynnat på låten hela dagen. Det säger väl rätt mycket? Vilken tur att jag spelade in det, kan lyssna hur många gånger som helst ^^, Så jäkla bra. Stolt. Nobody knows where we will be in fifteen years from now





See you soon

När jag slutade klockan ett idag gick jag i solen till Weda och kollade i lite affärer
där innan jag köpte blommor till min kära syster. Mycket nöjd med mitt val! Nu ska jag
äta tidig middag och se gårdagens bigbrotheravsnitt. Och ta en huvudvärkstablett.


T i s d a g

  
Den här dagen har jag jobbat, precis som igår. Även gått på promenad och sovit, precis som igår.. Haha. Imorgon blir en lite roligare dag dock, jobbar till ett och sedan på kvällen ska vi iväg till Skogås för att kolla på en ''konsert'' som min syster och en kompis till henne håller som projektarbete. Egenskrivet material kommer framföras av några stycken, däribland Linda och hennes kompis. Så det ska bli jättekul att se och höra.

Off

Fy. Har jobbat och haft ont i huvudet hela dagen. Gick en promenad efter jobbet och sen försökte jag sova bort det men ingenting fungerade. Så här sitter jag nu fortfarande med huvudvärk. Ber en liten stilla bön om att jag slipper den imorgon.

Söndag 13/3


Hej kära bloggen. Denna söndag har jag inte gjort speciellt mycket. Badat och läst min bra bok i badet: Bree Tanners andra liv. Nu är den snart slut och i och med det har jag läst alla böckerna i twilightserien. Väldigt bra allihopa. Nu ska jag se ett avsnitt av OC och sedan sova, imorgon och resten av veckan är det jobb.

Yesterday...

Bilderna får tala för vår jättebra lördagskväll ♥





























Vad hette ens filmen.. ?

Haha döööör. Varför hyrde vi världens absolut sämsta NORSKA b-film med b-skådespelare (förutom Andreas Wilson, vad fan gjorde han där och varför pratade han norska??) och ja.. jag vet inte vad jag ska säga. Vi är kassa. Vi stängde av efter tio minuter och jag hade som tur var en back up här hemma, The butterfly effect. Väldigt bra film. Sara hade inte sett den, skandalöst, så den såg vi. Och innan det så såg vi såklart Varning för barn på trean och hängde lite på youtube. Söta grisar, kattungar, melodifestivalslåtar, pappa-och-dotter-sjunger-tillsammans, ha-det-så-kult-på-restaurangen och samtheman, lite så.

Världens bästa klipp


Har ni någonsin sett en sötare liten tjej med randig snögubbepyjamas?

Ikea och Kungen kurva

Vilken mysig och bra dag vi har haft. På Ikea handlade jag för alldeles för mycket pengar men kom hem med en massa bra saker, bland annat ungefär 10 svarta ramar i olika storlekar. Ska bli så himla kul (och svårt) att välja ut bilder till dem. Sen fortsatte vi till Kungens kurva där vi fikade, gick på systemet och Mq Outlet och sen tog vi oss till H&m där vi spenderade en hel del tid. Jag köpte en underbart fin klänning där och en helt onödig men ändå väldigt fin plånbok. Åkte tillbaka till Södertälje och hyrde film innan jag lämnade av tjejerna, efter middagen blir det filmkväll med godis.


11 mars

God fredagsmorgon! Solen skiner och jag ska äta lite äggröra och leverpastejsmackor innan jag ska med dessa flickor till Ikea och Kungens kurva. Jag ska kolla på ramar, ska köpa en massa om jag hittar några bra, framkalla en del av mina bilder och göra en fotovägg. Det blir nog fint det. Funderar bara på vad jag ska ha för färg på ramarna.. Svart är ju snyggt men vet inte om det passar i mitt rum riktigt. Får se vad Ikea har att erbjuda!


Varning för barn

Haha. Jisses. Hade aldrig trott att Varning för barn skulle vara så roligt. Har suttit och skrattat högt ett x antal gånger under senaste halvtimmen då det gick på tv. Solsidan kan slänga sig i väggen, typ.. (ÅH NEJ VAD SÄGER HON, tänker ungefär hela sverige)

22.00


Mr. Sunshine
med Matthew Perry har seriestart ikväll på femman. Jag hoppas på något bra!


Ge mig S O M M A R









































Samtliga bilder från sommar 2010 :-) Se även
dessa.


40 dagar.

Min första tanke idag när jag såg att det snöade (med inslag av regn) var nooooo, våren var ju här. Sen kom jag på att det är ju det den är, vår = ostadigt väder. Våren är känd för sitt ostabila väder och hastiga omslag. Sol, blåst, regn, snö. Vår. Precis som det ska vara. Inget att oroa sig för. På förmiddagen när det var sol visade termometern 11 grader!

Och jag fyller år om exakt 40 dagar.

Dagen

Dagen har bestått av jobb, film, huvudvärk och sömn. Efter jobbet såg jag nog en av de bästa filmer jag sett: I rymden finns inga känslor. Åh vad bra den var. Briljant. Sen fick jag en huvudvärksattack och kunde inte göra mycket annat än att sova bort den. Lika kul varje gång det händer.. Men har ni inte sett I rymden finns inga känslor så gör det.


bb

Jahaja, då gick min favorit i huset ut. Det var ju lagom kul..


Impossible


Har gått och nynnat på denna låten hela dagen.

8 mars

Heeeej. Nu har jag bestämt att det är vår, så jag satte upp mina vår/sommargardiner idag när jag kom hem från jobbet! Och så liet vårstädning och dammning på det. Kommer det mer snö och kyla nu dör jag lite. Jag brukar alltid vara väldigt skeptisk när det gäller att tro att våren är här, men nu orkar jag inte vara det längre.

Jag sov väldigt få timmar inatt så jag är helt slut.. Ska lägga mig och se gårdagens bigbrotheravsnitt nu. Har varit nyfiken sen igår då jag fick veta att någon kommer gå ut idag, någon bra dessutom. Ska ta reda på vem nu..


Grekland, Samos 8/6



Camilla

 
Från min fina bästa underbara mamma. Och inte nog med det så bokade vi en resa idag!

Ny vecka

Goddagens! Den här dagen och veckan började ganska bra ska jag säga er, och nu fortsatte den med att jobbet ringde och bokade mig imorgon. Och är även bokad på onsdag. Bra bra. Har ännu inte fått i mig någon mat så det ska jag fixa nu, ost- och boccolisoppa är sjukt gott. Och så knäckemackor med Kalles randiga till.

Och ja juste det, idag har jag namnsdag igen. Haha. Camilla-dagen!

H&M


Sommaren får gärna komma nu så jag kan använda mina nya fina bikinisar.


...


Oskar Linnros – Genom eld      


...

 
Nu har jag sett båda dessa filmer! Båda var bra faktiskt men bäst var Toy story 3. Så
bra gjord. Och Easy A är full av bra och snygga skådespelare: Emma Stone, Penn Badgley, Amanda Bynes, Dan Byrd, Lisa Kudrow, Cam Gigandet. Åh Penn Badgley, säger jag bara..


lördag

jahaja. det var en ganska tråkig match idag. var och kollade hos min morbror, en match med många mål är en rolig match enligt mig, och dessutom ska ju laget man hejar på vinna. men det gick ju inge vidare med varken det ena eller det andra. fann mig själv sitta och hålla andan och ge ifrån mig konstiga ljud varje gång pucken var nära mål haha. fick mig en god smoothie av sara och alex, bytte några ord med dem efter matchen och sen åkte jag hem. nu ska jag snart sätta på en film, blir antingen easy a eller toy story 3.

Does your mother know that youre out?

Vår kväll igår var hur bra och mysig som helst. Hos Jessica och Bea i Järna lagade vi kycklingryta, tävlade släkt mot släkt i Singstar, åt efterrätt och såg på American pie 2.










But at the end of the day, who is?

Råkade visst sova bort hela dagen idag, hehe.. Positivt att jag sov skitbra inatt, negativt att mina halsmadlar känns suvllna. Men skit i det, ikväll blir det roligheter!

Ny Mars-favorit.

Stomp the yard

Efter kalasandet ikväll med alla goda kakor och trevliga släktingar så såg vi först när SSK vann mot Timrå. Sköön vinst. För att de skulle vinna med 5-3 var ju inte direkt något man förväntade sig när det var tio minuter kvar. Nu har de tydligen en chans att gå till slutspel har jag förstått? Haha inte för att jag vet varför jag bryr mig.. Men det är ju alltid kul. För dom. För alla som hoppas så mycket på SSK. Sen gick jag och Sara ner till henne och klinkade på gitarren, såg på film och åt fruktsallad. Stomp the yard.

Nail polish


Höhö, senare ikväll ska vi på födelsedagsfika hos min moster. Så jag har precis målat färdigt mina naglar och klippt min lugg! Den var väldigt lång och gjorde mig deprimerad, så nu är det fixat! Det blev säkert jättebra. Gillar inte att gå till frisören och fixa till luggen, det är svårt att förklara hur det ska vara och för dem att göra rätt bena osv. Så då fixar man det själv istället.

Jag älskar att man inte fryser ihjäl så fort man går utanför dörren nu för tiden och idag har jag till och med haft fönstret öppet större delen av dagen, så mysigt med fågel- kvittret och solstrålarna. Ska man våga tro att våren är påväg? Det är ju ändå 3e mars.

Jodelle Ferland

Vafan?? Denna lilla flickan på bilden nedan har hemsökt mig lite inatt, jag har sovit jätteoroligt. Och när klockan blev fem så kunde jag inte sova mer, så jag gjorde te, leverpastejsmackor och såg på Melrose place som gick på tv istället. När klockan närmaste sig sju somnade jag igen.. Dumma hals, dumma tjej från filmen vi såg igår.


Here comes the sun


Fin och solig dag med vårkänslor denna andra mars ♥

Andra mars.

Jag kände för att känna smaken av min mat för en gångs skull förut idag så jag tog nässpray, vilket jag aldrig brukar ta för jag får så ont i näsan.. Och ja, nu har jag jävligt ont i näsan. Smart. Och det har jag haft i nästan sex timmar nu. Hatar nässpray.

Snart ska jag äta god pastagryta till middag som mamma står och lagar nu, och sen kommer Sara över. Vi ska se på film, skräckfilm/rysare tror jag det ska vara. Case 39 heter den.


Riktigt klockrent


Scorett

Jag får skoskav av nästan alla sommarskor och måste alltid hålla på med skavsårsplåster och sånt skit.. Är så himla trött på det. Varför är mina fötter så jävla känsliga?? Jag vill iallafall gärna tro att jag hittat de perfekta sommaskorna nu som inte kommer ge mig skoskav, iallafall känns de väldigt sköna. Så jag hoppas! Inte så dyra heller, 300:-

troubled mind

Denna natten har varit konstig, haha. För det första drömde jag den verkligaste dröm jag någonsin drömt, att en person jag älskat förut och som fortfarande betyder mycket tog sitt liv. Jag blev så otroligt ledsen. Inte nog med de självmord som faktikt händer i riktiga livet, man ska även få vara med om det i sina drömmar.. Jag minns att jag halft om halft sovande sprang upp ur sängen och grät med jobbiga känslor i hela kroppen. Sen insåg jag vad jag gjorde, att det var en dröm och gick och la mig igen. När jag vaknade imorse hade jag också ett vagt minne av att jag halvsovande tog bort örngottet på en av mina kuddar, la kudden på golvet och vek ihop örngottet och la det i sängen. Hahaha, fråga mig inte varför men just då för stunden så verkade det maka sense. Som sagt, konstig natt..


Green day

Igår spenderade jag kvällen åt att minnas hur bra Green day faktistk är. Har haft perioder med många olika band och artister genom åren, bland annat Green day. När kan det ha varit? I samma veva som Good charlotte för kanske 8-10 år sedan kanske.. Om jag minns rätt.