Här har ni årets musikvideo & en cool kille




Denna kille tar jonglering till en ny nivå


Äntligen så kom den

Jag var inte frisk när jag vaknade. Så nu har jag fått säga nej till morgondagens jobb. Idag kom deklarationen, och jag behöver inte betala något. Så det var skönt! Då kan man sluta oroa sig för det. Nu ska jag nog ta en dusch och sedan se på Andra avenyn

22.11

Jag ska sova nu i brist på saker att göra.. Eller kanske läsa lite först. Min älskade New moon-bok. Snart är den slut.. Då får jag börja på trean. Men sen när den är utläst så kommer bok fyra och sen är det slut. Hemska tanke! Imorgon funderar jag starkt på att vakna upp och vara frisk. Det är dock lättare sagt än gjort men man kan ju alltid hoppas.. Börjar bli dags efter snart en vecka tycker jag. Dessutom har jag fått jobbtider..

Snödroppar i rabatten

Det blev en trip till Moraberg iallafall. Jag skulle gå tänkte jag, eftersom det var så fint väder... Men när jag hade gått 50 meter blev jag blöt om fötterna, sen insåg jag att jag hade tagit på mig för lite kläder och sen dog min Ipod. Då blev jag lite sur. Så jag gick till jobbet och hämtade bilen som mamma hade där istället. I Moraberg kollade jag på kameran jag vill ha, frågade lite om den och kände lite på den. Bra att se den irl för den är mycket mindre än man tror. JAG VILL HA DEN. Hehe. Sen spontanköpte jag de rosa data- högtalarna nedan. Snygga och praktiska! Men nu när jag kommit hem och provat dem så vet jag inte ifall de var så bra som jag trodde.. Eller som jag ville, snarare, jag trodde inte så mycket. Så vi får se om de blir kvar eller om jag lämnar tillbaka dem.

Vilket underbart vårväder det var idag!!



Pippi långstrump

Godmorgon! Det fungerade, jag vaknade klockan tjugo i nio. Så nu kollar jag på Pippi lånngstrump i väntan på att klockan ska bli tio.. Funderar på att åka till Moraberg idag, om jag orkar. Om mamma inte tagit bilen. Födelsedag om 20 dagar så måste spana på lite saker. Fast nä, jag orkar inte. Får bli en annan gång. Har ju ett tag på mig.

Väckning

Nu ska jag gå och lägga mig. För imorgon ska en av mina favoritbloggare vara med i Efter tio på tv4. Och det får jag ju inte missa. Eller.. Jag tänker inte ställa alarmet eller så, men jag ställer in mitt undermedvetna på att vakna senast klockan tio då det börjar.

Vi får se hur det går.


23.45

Jag vill inte ha en sten i magen. Jag tycker det är skitstört och äckligt och jag överreagerar säkert men tanken på att jag måste ha den hela livet och alltid behöva oroa mig för att få ont och behöva tänka på vad jag äter (inte ägg, äpple, päron, magnum-glass, för mycket fet mat, hårdsmält mat osv) är ju skitjobbig. Detta drabbar inte ens unga speciellt ofta men såklart drabbade det mig. Jävla skit. Och jag kan ju inte operera mig när jag inte ens vågar ta ett simpelt blodprov. Operation är ju jätteläskigt.

På en sida står det att stenarna kan vara allt från några milimeter till NÅGON centimeter. Och min är EN och en HALV centimeter. Stor. Onormal. Det står inte ens med som alternativ. Sen läser jag om de som har så ont så deras smärtstillande inte hjälper, de ligger och spyr hela natten, är livrädda för att äta typ all mat i rädsla för att få ont. Haha... Åh.

Jaja.. Ikväll har vi kollat på fyra hotell i Florida. Imorgon, förmodligen, ska vi boka ett utav dem. Jag och mamma har spanat in dem in i minsta detalj och numrerat dem 1-4 ;p

Detta är vår etta:

Min största rädsla i livet

http://finest.se/userBlog/index.php?uid=28922&viewComments1331520=1#comments_1331520 :(


En sten i min mage


Här har vi boven i dramat. Anledningen till varför jag vaknar på natten ibland och inte kan ligga still, inte kan slappna av eller andas ordentligt med smärta i magen. En gallsten. En och en halv centimeter stor. Dvs en ganska stor. Den kommer aldrig försvinna, det kändes jätteroligt att höra. Det går att ta krampstillande varje gång man får ett anfall eller i värsta fall ifall den blir större eller man får sånna besvär att man inte står ut: Operera bort gallblåsan. Skönt att veta vad felet är men jag får creeps när jag tänker på att det ligger en stor äckllig sten i min mage.

Förövrigt är jag varken frisk eller bättre idag. Så tröttsamt..
Hosta, snuva, halsont, huvudvärk. Och så en jävla sten. Jag är verkligen på topp!

Halloween 2008


Jag håller på att rensa och fixa med gamla bilder så därav random bilder här då och då:-)!

Söndag 28 mars

Det är söndag och jag har precis kollat på Johan Falk. Jag är inte frisk. Men imorgon ska jag upp tidigt för att åka till sjukhuset och göra ett ultraljud. Pga. min mage och att jag vaknar mitt i natten med jobbig magsmärta ibland. Det ironiska är att detta inte hänt efter att jag varit hos doktorn för ungefär tre veckor sedan. Typiskt. Att det försvinner då när jag söker hjälp för det. Men, jag hoppas att det aldrig kommer tillbaka. Det är riktigt jobbigt. Nu blir det Glamourama!

Earth hour



Dessa bilder är ifrån Earth hour förra året. Då var vi hemma hos Sofie och förfestade. Då släckte vi lamporna och tände ljus. Nu, idag, så känner jag ingen ork.. Mår för dåligt.

15.07

Jag ligger ensam hemma nu med feber. Det känns som jag brinner. Vill att min mamma ska vara här så hon kan ta hand om mig, jag orkar förfasiken inte ens gå en trappa upp. Jag har inte ätit sen klockan nio imorse. Men mamma är på konsert. Pappa är och ser på hockey och Linda vet man ju aldrig vart hon är. Kanske i sitt rum, kanske inte. Formodligen inte.


Min favorit

Jag säger bara: Kate Voegele .. .. ..

bild google

00.22

Denna fredag som skulle bli så rolig slutade hemma framför Så ska det låta, Let's dance och Alias. Allt på grund av en massa jävla sjukdomar. Sånt är ju så trist. I Let's dance var det så otroligt jämt och även om jag tyckte att både Claudia och Mattias var lika bra så höll jag tummarna lite extra för Mattias eftersom han är så snygg. Haha! Och det gick ju bra det. Imorgon hoppas jag på att må bättre.. Nu ska jag avsluta kvällen med New moon

bild tv4.se

Nio timmar senare..

Hej. Nästan nio timmar senare ligger jag här i min säng och mår verkligen kasst. Fyfan va trött jag blir. Jag och Felicia åkte upp till Sthlm för att shoppa (haha Felicia, jag kom på nu att vi aldrig köpte någon present eller ens kollade på en åt Linnea, hade vi inte tänkt det???), det visade sig inte vara någon bra idé för min del. Jag mådde bara ännu värre än jag hade gjort hemma, helt sänkt kände jag mig. Blev bara värre och värre. När jag kom hem blev det så jobbigt så jag bara gick runt och gnällde ''mamma.. buhuhu'' haha. fy. Sen åkte de iväg på middag som jag inte orkade följa med på och jag gjorde te, tog en värktablett och la mig i sängen. Har kollat på senaste avsnitten av Bella&Tyrashow, gillart faktiskt. Det är lite lite bättre nu av tabletten men jag känner mig forfarande helt BLÄ. Så himla härligt att bli sjuk såhär till helgen. Perfekt. Men tur att jag hoppade över att jobba idag och tur att det inte blev någon utgång ikväll. Det hade jag ju aldrig orkat. I Sthlm orkade jag knappt prova några kläder kände jag, men en plånbok från Monki kom jag hem med iallafall. Fin.

Jag måste bara få klaga lite på att det verkar som att alla har fått deklarationen utom jag? Seriöst talat.. När det handlade om att en kompis som bodde i Brunnsäng hade fått den och en som bodde i Östertälje så var det ju en sak, men nu har till och med en som bor i Rosenlund fått den?! Jag bor ju också där. Hallå?? Och jag är ju jätteorolig för vad det ska vara, ska jag betala? Ska jag få? Förra året fick jag en massa pengar utan att ha en enda susning om varför. Fattar ingenting av skatter och sådant. Jag hoppas på att de som ska dra skatten av min lön gör rätt. Eller, gärna lite fel så att jag får pengar när deklarationen kommer. Men ja. Jag funderar iallafall på en sak.. Jag har spanat in en kamera, vilket jag nämnt tidigare här. Canon G11. Ingen systemkamera men den liknar det.. Jag vet inte varför jag fastnat för just den. Men.. Får jag mer än 4000 kronor. Så köper jag den. Eller? Jag tror det. Men vi får se. Om det blir några pengar ens.


1 låt

John Mayer – Who Says


En tråkig vändning

Det här skulle bli en ledig och rolig fredag. Skulle få sova läänge. Men den började med att jag vaknade klockan sju helt utvilad (la mig strax efter 22 igår). Jag hade dessutom ont i halsen och helt förkyld. Vi skulle ju fira Linnea ikväll. Kände mig inte allert för fem öre eller sugen på utång. Men såg ändå fram emot kvällen. Vid nio smsar Felicia och säger att det inte blir något ikväll för Linnea har blivit sjuk. Den sjukan som jag hade senast och fy så jobbigt det var, jag tycker synd om henne. Jag och Felicia skulle ner på stan idag för att köpa present till Linnea. Men nu vet jag inte hur det blir..

Torsdag


Hallå! Idag har jag jobbat. På kvällen har jag sysslat med att fixa med alla mina bilder som ligger på den här laptopen. Dvs från 2007, 2008 och från början av 2009. De senare ligger på en extern hårddisk. Tänk vad mycket man skulle glömma bort om man inte hade bilder? Denna bilden ovan är från klädprovning inför skolfotot (tema 80tal) på h&m. 2007!


21.01

Idag: jobb Nu: greys Sen: sova


Lejonkungen två


Jesus på korset

Tisdag. Jobb. På förmiddagen var vi i kyrkan i Östertälje och såg/hörde på när några berättade/sjöng om Jesus och varför vi firar påsk. Så nu vet jag lite mer om det! Lite kul att se när barnen efteråt lekte att de var Jesus som blev uppspikade på korset... haha!! Det har varit blött och mulet idag, mina fötter blev blöta. Blä. Efter jobbet har jag och mamma varit i Brunnsäng hos min morbror och kollat på hotell i Miami beach. Inget bokat än dock. Tror vi (dem) ska gå till en resebyrå. Enklast så. Jag känner mig fortfarande helt virrig i skallen och hängig så är noll taggad inför morgondagens 08-16.30dag. Suuck

Måndag 22 mars

Jobb idag som sagt. Har varit hängig så det har inte varit någe vidare.. Men fint väder iallafall och det höjer ju alltid humöret lite. Men imorgon såg det ut att bli mulet :(


Pappa 55

Idag fyller min pappa år, så grattis grattis till honom! Han fick en film med prislappen kvar av mig. Så himla smart.. Släkten har varit här och firat lite, sen stack pappa och mina två morbröder på hockey. Så nu ska jag, mamma, Linda och mormor snart fixa mat. Och ikväll är det en massa att se på tv! Gossip girl, Blåsningen och slutligen och äntligen Johan Falk: Leo Gaut. Sen är det sovdags för hela nästa vecka väntar jobb!

En konstig kväll i Danderyd/Stockholm


Felicia, jag, Jocke, Sara och en french hotdog haha.. Fotoautomater ♥

Grattis på födelsedagen! Linnéa 21


Nästa helg firar vi ;-)

If we ever meet again

Började denna lördag med att se hela reprisen av Let's dance. Endast för att få se Mattias dansa sina två danser, haha. Har nämnligen fått en thing för den mannen, EMD var ju med i Så ska det låta igår som jag såg med mamma och gud, så snygg han är. Dessutom sjukt snygg klädstil och verkar hur snäll, ödmjuk och omtänksam som helst. Efter Let's dance har jag spelat gitarr och tagit ett bubbelbad. När Sara kommer hem så ska vi nog ta gitarr- lektioner, jag vill bli sådär riktigt bra! Känner att jag kommit en bit på vägen och fastnat. Vill lära mig att plocka men det verkar så sjukt svårt..

Timbaland – If We Ever Meet Again (Featuring Katy Perry)


Typiskt

Fan.. Har just börjat kolla på The butterfly effect 2 på sexan. Ettan var så himla bra, en av mina favoritfilmer. Problmet är bara att jag är så jävla trött så jag knappt kan hålla ögonen öppna.. Hur ska jag klara mig tills klockan är tolv och filmen är slut är frågan? Något som också är störande är att det går ännu en uppföljare på tv ikväll, på femman tror jag det var går National treasure 2. Den hade jag ju också velat se.. Typiskt

På Kreta


Ta mig tillbaka till detta ögonblick då jag satt i eftermiddagssolen, läste veckorevyn, dippade tacochips, drack 7up och bara njöt på Kreta..

16.31

Åh va skönt att denna dag är över och att det är fredag! Och den här dagen gick förvånansvärt fort fastän det var 07-15.45, förmodligen just för att det är fredag.

Hahah, snacka om att jag fick en chock när jag loggade in och hade sju nya kommentarer sen igår. Det var dessutom på världens mest meningslösa inlägg, det senaste ''Torsdag''. Undrar hur de hittade hit?

Torsdag

Idag fick jag jobba över. Och imorgon börjar jag sju istället för åtta. Så nu ska jag se klart Criminal minds innan jag ska sova. Imorgon är det fredag. Va skönt.

Fan


Dagens sug: denna kofta. Hade gillat den ännu mer i svart men dessa färger fungerar också hur bra som helst. Men den kostar 599 kronor. Fan. Alldeles för mycket för en kofta om ni frågar mig. Synd på en så fin kofta.. Jag får väl drömma vidare antar jag.

När jag kom hem från jobbet idag såg jag äntligen på Project runway-finalen på tv3play. Synd att fel vann. Sen gjorde jag något jag tänkt göra länge, jag började se på Glamourama-avsnitten. Haha. Programmet var över förväntningarna måste jag säga!

Tisdag

Idag har inte varit en så bra dag, tråkigt nog. Jag har varit ur form helt enkelt.. Och nu ligger jag här med huvudvärk. Just nu känner jag ett starkt sug efter två saker: Jag VILL ha Canon G11. Men jag har inte 5000-6000 kronor? Jag har dessutom redan en systemkamera. Men vill ändå ha denna! Det andra suget är att jag vill se Remember me. Väldigt mycket. Jag tror att det är en väldigt bra film. Robert Pattinson. Det säger ju en del..

Sommarshopping

Jag har varit duktig och städat idag! Så därför unnade jag mig lite nya saker från H&m.com såhär på kvällskvisten. En jacka och en väska inför sommaren! När jag hade gått till kassan märkte jag att det var 100kr rabatt på alla jackor, woho! Så 250 kronor gick den på. Vilken tur! Nu blir det Bostin tea party och sen ska jag läsa New moon. Godnatt.


Can't wait..

Jag hade och har fortfarande så jävla ont i min kropp efter lördagens bravader så idag blev jag hemma fastän jag hade jobb. Fick ställa in helt enkelt. Det går inte att jobba när man knappt kan röra på sig eller gå ordentligt. Hade en jättejobbig huvudvärk igår också men den var som tur var borta idag.. Lär ha ont i kroppen imorgon också, det känns som att det aldrig kommer försvinna, men då blir det iallafall jobb. Och även på onsdag, fredag och kanske torsdag. Woho! Har inte jobbat mycket denna månad så det är bra.

Vet ni vad jag såg här om dagen i Kenzas blogg som gjorde mig överlycklig? Twilightfilm nummer tre - Eclipse - har premiär i Juni! Det är ju snart!! Underbart.


Snowboarding i Flottsbro

I lördags hängde jag med Linnea och Linnéa till Flottsbro för att prova på att åka SNOWBOARD. Linnea kunde redan åka men det kunde inte jag eller Linnéa så vi fick kämpa rejält för att ens komma upp stående i början haha. Men det var roligt, dock väldigt svårt! Speciellt när man inte hade någon som lärde en, Linnea var inte tillräckligt duktig för att kunna lära.. Blev många fall, en ond kropp och en kall rumpa. I mitten av dagen åt vi lunch och drack varm choklad/oboy i solskenet. Härlig dag med två härlig brudar!































Anna till Oslo!

Shit vad jag har ont i kroppen.. Ska berätta varför och om vårt lilla äventyr senare när jag orkar lägga in lite bilder. Igårkväll kom lite släkt över på lyxmiddag som bestod av två sorters potatisgratäng (en hemgjord med vitlök och en köpt utan), fläskfilé och oxfilé med mögelost i, bearnaisesås och rödvinssås. Underbart gott! När klockan blev åtta bänkade vi oss framför Melodifestivalen. Efter varje låt gav jag och mamma&morbror 1-10 poäng. Mina höga poäng blev: Anna 10 poäng, Salem 9, Erik Saade 9, Timotej 8 och Darin 7. Lustigt nog så blev Anna etta, Salem tvåa, Erik trea, Darin fyra och Timotej femma. Jag älskar Annas låt! Hon förtjänade att vinna, sen om den har en chans i Eurovision är det ju ingen som kan veta, men det är väl bara att vänta och se efter. Med tanke på hur vi kom förra året så kan det ju nog inte bli annat än en bättre placering. Mamma&morbror trodde att Peter Jöback skulle ta hem allt och hejade på honom, hahaha. Han kom näst sist....

bild:
http://escdaily.com/  Anna Bergendahl – This Is My Life


''I wanna do bad things with you''

Blev positivt överraskad idag när solen sken in genom fönstret, på smhi.se stod det igår att det skulle vara mulet hela dagen.. Men idag har jag varit ledig och bara varit hemma, sett på True blood, ätit pannkakor och så har jag beställt hem Alias säsong 2 och 3 :D Så de kommer förmodligen i början av nästa vecka. På tal om True blood, är det någon som ser på det? Isåfall, är inte introt eller vad man nu kallar det jävligt konstigt? Blir nästan illa till mods av det, hur skumt som helst. Om ni sett det så förstår ni vad jag menar. Det slutar med att en kvinna blir dränkt. Spolar alltid förbi allt för att slippa se det. Det har ju ingenting med sjävla serien att göra så fattar inte?

Ikväll skulle jag, mamma, pappa, min morbror och hans sambo gått på bio. Vi skulle se Luftslottet som sprängdes, men ironiskt nog slutade den föreställningen gå IGÅR. Vilken tur vi har va? Så vi löste det hela genom att ladda ner den istället, så om en stund ska vi till Brunnsäng på filmkväll. Innan ska vi köpa mat tror jag. Jag har längtat efter att se denna film sen den kom ut på bio, äntligen!! Hoppas den är bra.

Galet mycket snö

Det är kaos på vår dagisgård just för tillfället. Anledningen heter: snö. Snö snö snö överallt. Det var mycket snö innan men nu när de har/håller på att skotta taken är det överallt. Dörrar blir blockerade, nödutgångar, fönster, grindar. Det går inte att vara på gården, kollar ni på bilderna så fattar ni varför. En stor jävla hög ända upp till taket och vi kan ju inte ha ungar springade på taket! Eller bli begravda när de skottar ner snön. Så just nu är gården off limits. Förhoppningsvis är lite bortskottat till imorgon.

I personalrummet... Känns nästan lite läskigt, tänk om fönsterna rasar in?


Raka vägen upp på taket.


Jättelätt för vår rullsstolsbundna praktikant att komma ut här!


Begravd grind.


Somewhere a clock is ticking

I lördags tappade jag min älskade armbandsklocka ute. Den var varken skitsnygg eller dyr men jag gillade den ändå och hade vant mig vid att ha klocka på vänsterarmen... hoppades på att den kanske skulle hittas när de städade på The Strip men icke.. Någon kanske trodde det var en äkta guldklocka och snodde med sig den, haha. Måste skaffa mig en ny men så länge kom jag på att jag har ju faktiskt en till klocka, i form av ett halsband. Jättefin och jag gillar den skarpt men det är lite opraktiskt att ha när man jobbar på dagis; när jag går ut med en massa kläder ligger den där under och går inte att kolla på, då måste jag ha den i fickan ist, då glömmer jag den i fickan. Dessutom är det ju lätt att den går sönder när det hänger där den hänger. Så får skaffa mig en ny armbandsklocka, som sagt. 

Imorgon är det fredag

Idag blev det jobb till klockan halv två. Skön dag, promenerade med tre barn till motorvägsbron mellan Rosenlund och Östertälje på förmiddagen. Vinkade åt bilar hur länge som helst, att det kan vara så kul haha. Många lastbilschaufförer satt och pratade i telefon, och när de vinkade släppte de ratten med båda händerna. Livsfarligt ju.

Efter jobbet tog jag en cykeltur ner på stan för att fixa lite ärenden. Cykelturen gick bra enda tills jag kom till torget, där gjorde jag en vurpa haha. Smack! Härligt blåmärke jag kommer att ha på skinkan imorgon. Ingen större skada skedd dock. Blev kvar på stan ett bra tag och med mig hem fick jag en ring från JC och två tröjor från H&M. Fina grejer.


= lycka













I lördagens underbara väder åkte jag och mamma till Brunnsäng för att gå en promenad med Vilmer och moster. Vi hamnade i Ragnhildborgsbacken där det blev lite pulkaåkning innan vi gick tillbaka för att fika med mormor, Jenny och Axel. Blå himmel och skinande sol = lycka


Mars 10, 2010

Igår var jag och Felicia på bio på Heron city och såg Shutter Island. Den var jävligt bra, jag gillar filmer som är spännande och när man måste tänka lite för att fatta, så den får nog full pott av mig faktiskt. Idag har jag jobbat och mer jobb blir det imorgon.. Fick inte mycket sömn inatt så det blir en tidig kväll.

9 mars

Jag har precis varit och skjutsat mormor till tumba sjukhus där hon skulle operera sig för gråstarr. Lilla mormor var nervös men det är ju ett enkelt och vanligt ingrepp så det går nog hur bra som helst. Jag var rädd att jag inte skulle hitta hem, jag har så sjukt dåligt lokalsinne, men det gick bra som tur var. Fast trodde typ tre ggr att jag hade åkt fel, fattar inte hur man kan vara så sämst att man glömmer en väg man åkte 15 minuter innan.

Idag är ytterligare en dag med skinade sol, jag hoppas det håller i sig! Dock såg jag i tidningen att det ska bli minusgrader längre fram i veckan.. så att våren är här riktigt än tvivlar jag på. Men snart kanske! Det får gärna vara vår när jag fyller år 19 april.


Mormor och Axel i lördags

Haha lille


Färgklickar



Detta, plus en kavaj och två tröjor, fick jag med mig hem från Sthlm i fredags!


Ett besök hos doktorn

Idag har jag varit hos doktorn pga. min magsmärta och min huvudvärk. Fick en bra doktor som tog tag i det hela, så nu ska jag på ultraljud och blodprovstagning på sjukhuset snart. Jag visste att jag säkerligen skulle behöva lämna blod, jag vet inte riktigt hur det ska gå, allt jag tänker på är förra gången jag lämnade blod, haha. Slutade med att jag skrek på sköterskan, tror jag kallade henne jävla kärring också. Detta var några år sedan. Hon förstod inte att jag var sjukt rädd! Det var väldigt irriterande. Hon stressade dessutom på det hela. Stressa på är det värsta man kan göra med någon som är nål och stickrädd. Hoppas det löser sig på ett bättre sätt denna gång. Men ser INTE fram emot det.

Fira Felicia

I lördags hade vi en trevlig kväll hos Felicia då vi firade att hon fyllt 20. Hon bjöd på drinkar, hambrugare och mintkladdkaka, allt var hur gott som helst och fick knappt plats i magen. Senare kom lite fler folk och vid halvtolv tiden tog vi oss ner till The strip.































Sunday bloody sunday

Idag har jag namnsdag igen, haha! Camilla. Av min underbara mamma fick jag först en sandal (ja, en, andra får jag betala själv haha) och sedan tio rosa rosor. Jättefina var dem. Annars har jag bara tagit det lugnt idag precis som det brukar vara på söndagar. Kollat lite på hotell i Florida men inte hittat något speciellt, det är så svårt för det finns så mycket.. Men det är ju iaf bestämt att vi ska åka, den 13e juni kommer vi att hälsa på Sara i USA. Vi kommer möta henne i Florida! Hon bor ju egentligen i New Jersey. Funderar på att följa med henne tillbaka till New Jersey och New York sen men har inte riktigt bestämt mig, det kan ju gå på en del pengar. Men jag vill ju se New York.. och det skulle vara kul. Så vi får se! Isåfall blir det till att fira midsommarafton i USA!

U2 – Sunday Bloody Sunday

Molly smiles

I torsdags gick filmen Uptown girls på trean. Jättefin film och Dakota Fanning är så himla duktig och söt! Även Brittany Murphy. Fastnade för denna låt i slutet av filmen:


You make my dreams come true!

Jag ska precis börja göra iordning mig inför kvällen, då det blir födelsedagsmiddag hos Felicia och senare utgång på 550 tror jag det lutade mog :-)! Taggar med denna låt


Shopping

Dagen har spenderats i Sthlm med Felicia och Alex. Jag hittade både det enda och det andra, har handlat för över 1000 kronor räknade jag ut för en stund sen. Inte okej, jag får leva snålt resten av månaden. Tänkte visa det jag köpte här imorgon, just nu är jag trött. Gone baby gone går på tv, en film jag sett förut och minns som bra, nu har jag sett en timme och den är seg.. Och jag är trött.. som sagt.. så jag ger nog upp snart.

''Och vi ska till Sveriges framstjärt''


En veckas ledigt

Jag bestämde mig för att jag inte ska jobba någonting denna vecka. Mest för att jag känner mig väldigt anti det där smittostället just för tillfället.. Jag behöver en liten paus känner jag. Också eftersom: att jobba på dagis är hektiskt och ingenting jag vill göra i framtiden och jag jobbade hela februari förutom kanske två-tre dagar (och när jag blev sjuk) vilket jag inte är van vid så ja, nu tog jag en veckas ledigt. Så kan man göra när man är vikarie. Nästa vecka ska jag till doktorn på måndagen för magen och för huvudet men efter det är jag fit for fight igen. Då fortsätter sparandet inför sommaren. Men just nu är jag livrädd för att jag ska få magsjuka igen, det går ju trots allt det fortfarande på dagis.. Fy. Vill inte vara med om det där någonsin igen.

Jag har då inte gjort mycket denna vecka. Men idag ska jag nog städa.. Som mamma brukar uttrycka sig ''Ditt rum börjar bli en hälsofara''. Det är hennes favorituttryck när jag inte dammsugit på ett tag ;)


Slår alla med hästlängder

Finns bara en enda person i världen jag inte skulle kunna leva utan. När dagen kommer då min trygghet inte längre finns vet jag inte vad jag kommer att ta mig till. Utan mamma.

Goddagens.

Vilket härligt solsken det har varit ute idag, sånt gör mig glad. Idag mår jag dessutom så mycket bättre när det gäller det mesta! Hoppas det håller i sig. Om en timme ska vi äta middag och sen bär det av till min moster, som fyller år idag. Ska bli skönt att komma ut ur huset och träffa lite folk. Och bebis! :D

23.35

Jag måste säga att, med mina höga förväntningar på Cougar town så blev jag lite besviken.. Den var helt okej, men inte så mycket mer. Hittills iaf, har ju bara varit två avsnitt.

Jag är trött nu, vilket är ganska konstigt med tanke på att jag sov till ett idag! Men jag ska nog lägga mig och läsa lite New moon, det var ett tag sedan.


Just hangin'!


Vad jag ägnar mig åt denna kväll..

20:00 Dating in the dark
21:00 Desperate housewives
21:55 Cougar town
22:25 Cougar town

Denna vecka har kanal 5 fullsmockat med premiärer, dessa tre skall ses idag.
Resten av veckan kommer bla. Greys anatomy och Criminal minds!


!!!

tusen saker som inte är bra just nu. småsaker bara och absolut inget allvarligt men allt har samlats och gjort att min kropp håller på att explodera. dagen som började så bra med att jag sov skönt och länge, lagade pyttipanna och såg på en geishas memoarer.