F R E D A G

Några minuter efter att jag kom hem från jobbet idag så kom Sara och Micke hit. Då gick jag och pappa med dem och handlade på Willys, massa god mat som vi senare grillade. Efter maten bakade jag och Sara till imorgonkväll och sen åt vi muffins framför Talang. Jävligt goda blev dem. Sen var det skräckfilmsdags: Amusement. Nu ska jag skriva en inköpslista.


All that I'm after is a life full of laughter



Idag har det varit jobb och likaså imorgon. Så nu ska jag lägga mig och läsa i min bästa bok innan det är dags att sova. Imorgon börjar helgen, det kommer bli en bra helg.

16.03

Idag tog jag och Felicia en promenad till stan för lite ärenden, var nästan lite orolig att jag skulle komma hem med fler kläder men lyckades undvika det! Jag har handlat alldeles för mycket kläder för mina sparpengar på senaste.. Nu ska jag ta på mig träningskläderna och cykla till Friskis.


regn?



åh nej, det regnar ute. det kändes ju inge kul.. hoppas det är fint på lördag iallafall. då ska jag fira min födelsedag med mina vänner. idag har jag planerat lite för det, beställt mat och så. måste be mamma sy upp en ny klänning tills dess också.

nu ska jag iallafall duscha innan jag åker till stan för att lämna tillbaka en film. sen ska jag göra en rejäl storstädning i mitt rum, och dessutom börja fixa med min 'tavelvägg', köpte tavlor på ikea för länge sen men de har bara blivit liggande. typiskt mig. men det är så svårt att välja ut 10 bilder bland alla tiomiljoneråttahundratusen jag har på datorn och mina hårddiskar.


Dont worry, be happy

Min mysiga födelsedag började med att jag och Sara åkte till Trosa. Där köpte vi mat och annat gott och satte oss på en filt på bryggan i hamnen. Det var ganska underbart att sitta där med min bästa Sara på min födelsedag och äta och lyssna på musik i solen. Perfekt. Mata änder gjorde vi (Sara) också, vilket gick en aning till överdrift så man (jag) blev lite skraj där ett tag. Haha. De åt ur Saras händer. Senare kom Johanna och vi skulle äta glass men det var lite för kyligt för att vara sugen på det. Men det var mysigt ändå. Och när vi kände oss lite för kalla åkte vi till Vagnhärad och spelade Mölki i Sofias trädgård. Och just det, jag fick en väldigt fin present av Sara. Bäst dag. ♥
























































Cherry trees

Har spenderat dagen i Stockholm med Felicia och Alex. Vi har ätit lunch och gått i affärer. På Urban outfitters hittade jag en klockan och ett par örhängen och på H&m lite kläder. Det var underbart fint i Kungsträdgården med de blommande körsbärsträden.














24 april

Oh crapy day, typ. Nejmen det har väl inte varit den roligaste dagen. Men det tar vi igen imorgon! Nu avslutar jag iallafall den här söndagen på ett bra sätt med jordgubbar och OC.

Färglös som en tår, blir jag utan dina andetag


En väldigt väldigt väldigt bra och fin låt.


Juno


Påskafton.





Glad påsk!


Glad påsk till mamma och pappa

Inatt innan jag gick och la mig ställde jag fram de här fina kreationerna som
jag pysslat ihop till mamma och pappa. :-)




Bowling.














Långfredag

Ikväll har vi ätit middag ute på altanen i solen. Så lite sol fick jag iallafall. Efter nio åkte jag och F till Heron och mötte några killar. Bowlade gjorde vi! Det gick sämre än det någonsin gjort. Herregud.. Men jag är glad ändå! Var en trevlig kväll.

 

cp

Fyfan. Världens finaste väder idag. Och jag vaknade med huvudvärk så det sista jag kände för var att vara i solen. Så jag har SOVIT hela dagen typ. Haha skit.. Jag har sovit hela dagen men jag är fortfarande trött. Vad fan är det med mig?

En väldigt bra söndag

Helgens söndag var en väldigt bra söndag. Hela dagen lång firade vi mig och Linda med släkten, först inne och senare ute i solen. Med cocosbollar, bullar, daimkaka, sockerkaka, kakor, kladdkaka och tårta. Haha galet mycket gott. Fick fina presenter och blommor av mina fina släkt och efter alla hade gått köpte vi pizza med mormor. Låter bilderna tala:














































Skärtorsdag

Skörtorsdag! Jag har trott hundra gånger idag att det är fredag för det känns ju som det, nyss tänkte jag att Talang börjar snart. Men det är ju inge Talang, det är ju Criminal minds! Jag kom hem från jobbet halvfem ungefär efter en relativt lugn dag med relativt få barn. Tre stycken till mellanmål, hehe. Nice nice. Jag var så trött i kroppen att det kändes som mitt ansikte hängde hela dagen, jag orkade inte ens cykla hem när jag slutade utan satt kvar utanför och pratade i telefon och bara njöt av att det var väldigt skönt väder. Väl hemma var datasnubben här igen, han hade fixat fancypancy ny stationär dator med stor skäm och som dessutom är en tv också. Sen la han in större RAM-minne i min och Lindas laptopar vilket resulterade i snabbare datorer. Asbra.

Nu sitter jag och lyssnar på Across-the-universe-soundtracket och fixar med bilder.

Sötnos från söndags

Dåligt med energi och ork

Senaste dagarna har jag varit så trött och helt slut. Jag tror det är en kombination av allergi och solen. Jag har massa fina bilder från födelsedagsfiranden och vår-fotande men jag orkar bara inte.. Det är inge vidare att jobba när man är helt död heller, för huvudet är helt borta och gör ont och vi är ute hela tiden så man blir dåsig av solen. Fast det är ju bra med sol förstås.. Idag har vi firat påsk, älskar att fira saker på jobbet, det är lite speciellt istället för vanligt tråkigt och alla små påskkärringar var så söta. Och personalen ville inte vara sämre! Vi hade äggrullartävling, fick popcorn av Häxan Marushka och åt påsklunch. Kollade Pippi på sagostunden och gjode påskkort ute i solen.

  

19 APRIL

Idag e ingen vanlig dag för de e min födelsedag, hurra hurra hurra. Jag älskar att fylla år och jag har haft en väldigt mysig födelsedag tillsammans med Sara och Johanna, och senare födelsedagsmiddag med familjen, mormor och Sara. Nu ska jag sova, imorn jobb!







Nittileaks

 
Med bästa Filip och Fredrik. Gäster bla. Magnus Betnér och Andreas Weise!


Måndag.

Fan vad jag älskar solen och att våren äntligen kommit på riktigt. Idag ringde de från jobbet och väckte mig vid sju, hade det varit vinter hade man ju dött lite men solen lyste in och det kändes inte alls så jobbigt att gå upp. Så jag tog mig till jobbet och jobbade till två. Då åkte jag hem och la mig på altanen med min kära bok. Det var jävligt varmt och jag fick färg. Röd färg, hehehe. Vid fyratiden åkte jag och hämtade Sara, sen till Moraberg och en sväng till stan. Och nu har jag äntligen bestämt vilken mobil jag ska köpa! Måste bara vänta tills den kommer ut 25e april. Och nu är jag säker, känns hur bra som helst. Nu på kvällen har jag och mamma ätit tacos. Imorgon e det ingen vanlig daaaag.

 

MQ

  
Här är min fina blus som jag fick av mormor i present.


22.37

Jag är helt slut efter den här dagen. Så nu ska jag se OC och sen sova.



Kalas-söndag

Idag ska vi ha släktkalas för mig och Linda här hemma. Innan det ska jag duscha, göra mig iordning, äta, se på bb (väldigt viktigt) och rulla cocosbollar! Och fixa till en kladdkaka så det blir en god jordgubbstårta. Sen kommer de, min kära släkt. Älskar kalas!


LÖRDAG

Åh vilken bra dag. Vid shoppingen hittade jag en vårjacka inne på Zara som jag blev lite kär i, så jag hade inget annat val än att köpa den fastän den kostade 700. Jättefin. Fick med mig en tröja och en bikini hem också. En till bikini.. som jag verkligen inte behövde.. för jag har ganska många.. men ändå. Blå var den.

Efter Sthlm åkte jag med mamma och pappa till Brunnsäng och körde vårens första grillning tillsammans med familjen Sjökvist och mormor! Så jäkla gott var det. Och det var så skönt i solen på deras altan, stekhett. Och så lite gitarr på det. Underbart.

Sen bestämde vi att vi skulle åka på bio så jag och Sara hämtade Felicia och åkte till Heron. I am number four såg vi. En film helt i min smak, jag älskade den! Längtar redan efter nästa film (som förmodligen kommer att komma med tanke på slutet). Det var en sån där film som man önskar vore en serie så man kunde kolla avsnitt efter avsnitt och inte vänta tusen år innan nästa film kommer.








Sthlm

Imorgon ska jag och Felicia till Stockholm och shoppa! Och eftersom jag handlade tills pengarna på mitt kort var slut i onsdags när jag var på stan så löste jag det precis genom att flytta över 1000 kronor från mitt sparkonto till mitt kort. En liten förtidig present till mig själv, från mig själv. Hoppas jag hittar något fint.

Biljard!

En underbar jobbdag med snälla barn och varmt väder. Påskpyssel och pärlplattor. Åtta barn hade vi fram till halvett, då sex. Hur jäkla skönt som helst. När jag slutade cyklade jag hem och satte mig på altanen där pappa redan satt och läste, åt en laxbakelse med mamma och honom innan jag gick in och satte mig och panikletade efter en kurs att söka till i höst. Slutade med att jag sökte fyra olika kurser, bara för att ha något ifall jag känner för det. Men vi får se. Nu har jag alternativet iallafall!

När jag äntligen hade letat klart, bestämt mig och sökt så åkte jag och Sara till Jessica i Järna. Spelade biljard, lekte Jag har aldrig haha och dubbelkollade sista detaljerna på studera.nu innan klockan blev tolv. Nu känns det lite som en tyngd lyfts från mina axlar.

  

Grattis på födelsedagen


Till familjens lilla musikaliska sångfågel. 19 år!

Fjortonde april

Imorse ringde de in mig, yey, så jag cyklade iväg till jobbet och vi var mestadels ute. Så det var en skön dag. Förutom vissa otroligt dumma kommentarer så som: ''Får jag spotta på dig?'' ''Vad är det du säger?'' ''Får jag det?'' ''Så kan man ju inte göra på någon'' ''Jag frågade bara..'' ????? Whaaaata..

Straxt efter att jag kommit hem kom det en datasnubbe hit som skulle kolla på 1. Vår stationära dator som totaldog för någon månad sen och 2. Lindas internet som inte funkat på fyra-fem månader. Jag satt ett bra tag med pappa och honom men sen stack jag och tränade, när jag kom tillbaka var han fortfarande där och FEM timmar efter att han kom åkte han hem. MEN, äntligen är Lindas internet fixat. Det var fan på tiden. Stackarn har varit utan hur länge som helst.

Nu senast har jag ätit kyckling, tzatziki och pommes framför Criminal minds. Och nu är det sovdags, imorgon är det jobb igen. Sen blir det paniksöka någon kurs hahaha, och förhoppningsvis myskväll efter det.

Drops of jupiter

Vafan. Skulle ner på stan och klippa mig idag, och det gjorde jag ju och blev jättenöjd, men vad gör jag sen? Går och shoppar tills kortet inte vill längre hahaha. Slut på pengar. Massa kassar. Och inte är det lön än på flera veckor.. Jaja.. Handlade present till Linda också, som fyller år på torsdag.

Är det inte en underbar känsla att gå ifrån frisören och känna sig NÖJD? Hur ofta händer det? Inte så ofta känns det som, haha. Klippte mig hos en ny tjej som var jättetrevlig, till henne kommer jag gå tillbaka.


22.36

Jag är trött som fan. Varit en okej dag, MEN kombinationen av dagisjobb + för lite sömn + träningsvärk är verklingen inge vidare. Ville typ dö när jag vaknade imorse. Ändå gick dagen ganska snabbt och när jag kom hem tog jag en cykeltur till Sara för att lämna tillbaka hennes skor. Fastnade där ett tag och pratade och kikade efter lite kurser att läsa i höst. Underbart att det är tre dagar kvar till 15e och jag har inte en aning.

Lilla fågelungen på bilden nedan låg hjälplös mitt på trottoaren påväg till Sara, jag var nära att köra på den. När jag cyklade hem igen, en timme senare, låg den kvar och kippade efter andan och led. Gjorde lite ont i hjärtat faktiskt. Den var ju så fin.

 

11 april

Jahaja, dagen försvann lite innan jag tog mig i kragen och cyklade till gymmet. Nu har jag kommit hem, ska duscha och äta spagetti. Är en aaaning trött, men det är bara bra så somnar jag tidigt, min klockan ringer halv sex imorgon.. Jobb! Grattis till Elin idag :)

Ett gammalt kollage som jag och Felicia gjorde för tre år sedan!


Saturday im in love








xoxo

Idag har det varit riktigt varmt, jag har dock inte varit ute och tagit vara på det för fem öre utan legat halvdöd i min säng haha. Så går det när man inte festat på länge och sedan kör all in. Föreslog grillning för mamma men det blev det ingenting av.. Söndagens tv-program har dragit igång, nu med Gossip girl, sen med Mästarnas mästare och bb.

Har iallafall inte varit någon deprimerande ångestsöndag och det beror nog på solen, faktumet att vi hade så kul igår och att jag fyller år om 9 dagar! Jobbar inte imorgon heller, även om jag hade önskat det. Får hoppas att de ringer på morgonen! Fast det hoppas jag inte egentligen för jag hatar att bli väckt sådär, men ändå! För pengarnas skull.


We sing. We dance.

Kvällen igår gick verkligen i vågor. Började hur bra som helst hemma hos mig med Jessica, Sara och Felicia med mysigt förkrök. Sång, spel, prat och tända ljus. När vi kom till 550 ganska sent så var det världens kö som vi ställde oss i och där stod vi i en timme. Så det var ju ingen hit direkt, men tycker ändå att det var ganska kul stundtals att stå i den där kön. Hahaha.. Var lite kaos ibland. Folk som tränger sig och så ni vet. När vi äntligen kom fram till dörren, så var klockan så mycket att Jessica var tvungen att dra haha, tråkigt nog, och när vi väl kommit in så drog Felicia ockå. Jag och Sara däremot hade väldigt kul faktiskt, massa dans och så.

Efteråt började typ det riktigt roliga, av någon anledning stod jag, Sara och Jens och sjöng utanför Kebabhouse (?????) medans Jens kompis beatboxade. Haha jävla musikanter, fattades bara en hatt på marken att lägga pengar i. Väldigt kul i stunden. Fortsatte till Sibylla där vi umgicks lite med Sibylla-killarna (?????) hahaha.. Älskar bilderna som togs, älskar att Jens håller minen fastän han är halvvägs ner i marken, har jackan full av ketchup och senap och alla hans tre korvar har ramlat ner på marken.

Kvällen avslutades på sämsta möjliga sätt då vi kommit till Centralen för att ta nattbussen, en kille (som muppat sig tidigare på kvällen också) tar min dricka och häller ut den på marken. Man blev så paff att man knappt visste vad man skulle säga, vad är det för FEL på vissa? Sen ställde de sig och garvade på världens fulaste äckligaste sätt och jag hade lust att slåss, jag hade sån jävla lust. Undra om de trodde att man raggade sådär, ville ha lite uppmärksamhet eller vad kan det varit? Allmänt dumma i huvudet kanske. Men bortsätt för iq-befriande idioter var det en mycket kul och bra kväll!





Dagen efter

Vilken kväll igår! Berättar senare, nu ska jag stoppa i min svaga bakis-kropp lite mat och hoppas på att det blir lite bättre. Och så big brother till det.


09.04.2011

 
Tussilagoooo. Så himla vårigt! Luktar dessutom grillat överallt ute. Vi lyckades hitta en bra present till Linda, och en trolig present till mig också. Måste bara välja mellan två svarta jackor, inte det lättaste med min jävla beslutsångest, haha. Kvällen är färdig- planerad iallafall, det blir för här och sedan utgång. Det blir nog en bra kväll det här!


lördag lördag lördag

Nu ska jag promenera iväg med mamma och handla en present åt min syster. Hon fyller år på torsdag. 19. Det kan jag inte riktigt fatta. Vad det blir av denna lördagskväll får vi se, utgång eller inte utgång, det är frågan. Jag har inte varit ute sedan 14e februari! Dvs nästan två månader. Minns faktiskt inte senast jag hade ett sånt långt uppehåll.

All we need is love






Jim Sturgess


Så väldigt snygg..


Fredag e snart slut

Lite småflummig film/musikal med beatleslåtar och snygg kille står på här nu. Inte nog med att killen e snygg, han pratar dessutom brittish english. Sjunga kan han också.

Förövrigt är jag så trött så jag mår illa, fattar inte varför jag inte går och lägger mig. Idag har det varit jobb, en sväng till Moraberg och god fredagsmiddag följt av postkodsmiljonären, talang och parlamentet. Haha.. Köpte Inception i Moraberg! Känns som en film man måste ha, den är ju så bra.

Jomen nu ska jag kolla och lyssna lite mer på filmen innan jag sover.

Kände igen killen från filmen (som heter Across the universe) och nu när jag googlade så såg jag att det är samma kille som i filmen 21, precis lika snygg och charmig där.

 


Torsdag

Beställde klipptid när jag ändå var på stan förut idag, det är på tiden eftersom jag klippte mig senast i maj förra året! Haha. Hittade en vindjacka att önska mig i present på Intersport, sen gick jag förbi MQ och såg alla deras sommarnyheter, väldigt mycket fint och väldigt mycket blev provat men ingenting fick följa med hem. När jag kom hem från stan åkte jag med mamma till badhuset och simmade medan hon hade vattengympa.

Nu blir det kyckling till middag, och sen: Criminal minds ♥


12.10

Herregud, det blåser så att hela huset knakar och det viner och låter jättemycket. Och jag som ska promenera ner på stan och tillbaka för ett ärende, jag kommer blåsa bort. Såg iallafall förut att det var 14 grader, så kallt är det nog inte iallafall. Ska svänga förbi Intersprot också för att kolla efter en jacka att önska mig i födelsedagspresent.

Först lunch och bb!

Mario Kart love song


Just breathe

Ååh nu ska jag äntligen landa i vårt badkar efter dagens jobb och träning. Har varit en jäkligt bra dag faktiskt, barnen var snälla och sista par timmarna innan jag gick hem var vi ute i det sjukt sköna vädret med SOLSKEN! Ibland klagar man verkligen inte. Det är sådana stundern jag njuter av det här jobbet, när man kan stå i solen och göra fart på gungorna och bara lyssna på alla charmiga saker som kommer ur deras munnar. När ingen bråkar, skriker eller tårna är iskalla. Var kul och skönt att märka att man var saknad av de barnen jag inte jobba hos på ett par veckor också, alltid kul att se att man betyder något! Eftersom dagen var så bra mådde också mitt huvud bra så jag åkte direkt till gymmet och hängde där i nästan två timmar, och nu ska jag äntligen bada innan Greys!

Spending time











Idag åkte jag och Sara och mötte Jenny och Axel i Nykvarn. Sen hämtade vi Vilmer på dagis och åkte och handlade till fruktsallad. Vilmer hade varit lite busig på dagis som ni ser.. Efter fikat blev det lite prat och lite lek innan vi åkte hem. Mys!

Freezing

Sitter i mitt iskalla rum och huttrar, det är typ 17 grader här. Har tänt tusen ljus och sattit på mina sköna Indiska-sockor. Vår värme är verkligen helt cp ibland. 

Det har varit en bra dag idag, det enda dålig e väl att jag inte gjort det enda jag bestämde att jag måste göra idag. Suck.. Men kanske tar det imorgon. Eller torsdag eller fredag eller varför inte nästa vecka?? De ringde även och bad mig komma och jobba imorgon, på en avdelning jag inte varit på på länge. Så det ska bli kul!


Haha riktigt underhållande


4 april

Spenderade två timmar idag åt att rensa i min inkorg på mejlen. Över 1000 olästa mejl, sjukt mycket reklam-, nyhets- och erbjudandemejl från Dustinhome, Elgiganten, Discshop, Vistaprint, Postfoto, Gameplay, Photobox, Tradera, Nelly, H&m, CDON, Voddler, Youtube, MSN, Sembo, Ving, Fritidsresor, Blogg.se osv haha jag är fan medlem överallt, och så alla de där Facebook-mejlen man får när något händer på Facebook. Haha. Ja som sagt, två timmar tog det att rensa. Första gången det är rensat och i ordning där på flera år. Ganska skönt. Nu ska jag hålla det så.

Och dessutom har jag ägnat stor del av dagen åt att kolla på videor/läsa recensioner om Arc så nu tror jag faktiskt att jag har bestämt mig!

Plutt i finland

  
   Haha snäll..  


...

Idag vill jag tillbaka till den bästa söndagen jag kan komma på att jag haft på ett tag, i början av detta år då jag, Sara och Johanna hade sleepover här med film och godis. Och prat långt in på natten. En sådan söndag idag hade inte varit fel, istället för den vanliga ångestsöndagen. Kan inte fatta att det redan gått tre hela månader på det här året! Att det är april. Att jag fyller år snart. Att det ska bli jättevarmt i veckan (hoppas smhi har rätt!!) och att det snart är sommar. Att jag fyller 22???

Fan, jag vill vara vara en liten plutt igen som vägrade sova om hon inte fick sova ute i vagnen ÅRET om och gå på dagis med min favoritfröken Anita som gått i pension nu och alltid önska mig gossedjur i present och julklapp tills mamma sa att nu får det vara nog, åka i vagnen med morfar som körde, vill tillbaka till när MORFAR, FARFAR, liz, farmor, riktiga farfar, moster anna och uno levde!! Varför måste de dö, varför måste man bli gammal och livet bli komplicerat.

Söndag!

Eftersom jag är världssämst på att bestämma mig så blev det ingen ny mobil idag, jag ska tänka på saken tills den 19e då jag fyller år. Varje gång jag kommit tillbaka från Elgiganten och Onoff så vill jag ha en ny: Första gången LG Optimus x2, andra gången Samsung Nexus S och nu känner jag mig mer inne på Sony Ericsson Xperia Arc. Den senast nämnda var den jag tänkte på från allra första början, så på något sätt känns det som att det kanske är den man ska köra på då.. Att det kan bli bra. Men vi får se.

Ska plocka upp alla grejer i mitt rum nu och låta min snälla mor dammsuga, och medans hon gör det ska jag åka och handla. Sen blir det BB och Vampire diaries!!

Högskoleprovet

Idag har jag suttit och gjort Högskoleprovet hela dagen. Under dagen kändes det mest som fan vad svårt detta är, fan vad lite tid, fan vad dåligt jag kommer få, fan vad jag är trött i huvudet och fan vad jag aldrig vill göra det här igen. Men när jag kom hem och rättade mina svar kändes det lite bättre iallafall, för fullt så dåligt som jag trodde att jag skulle få fick jag inte. Jag är faktiskt nöjd. Så det var ju skönt.

Sov inte många timmar inatt, först kunde jag inte sova, sen var det drömmar och sedan vaknade jag med ett ryck en halvtimme innan klockan skulle ringa och trodde att jag hade försovit mig. Så ikväll har varit lugn med tvtittande med mamma och pappa, och nu blir det bigbrother. Om jag inte hinner somna först..

Packa pappas kappsäck

Idag har jag som sagt varit i Moraberg. Av någon anledning gick vi in på Siba jag och Sara, och där var det tydligen röjning för de skulle stänga. 30 procent på alla ''ha-framme-exemplar''. Jag slog till på ett ministativ, haha. Sen gick vi vidare för att kolla mobil och jag fick helt plötsligt upp ögonen för en helt ny mobil, och jag blev lite fast. Så jag ska köpa den. Jag la till och med undan den. Ska önska mig den i present. Längtar.

Sen åkte vi och köpte Kolgrills-mat, åkte hem och åt framför Betnér på Storan och senare blev det ''fredagsmyyyys'' framför Postkodsmiljonären och Talang. Mitt i allt kom jag på att jag har ju inte lurat någon denna första april så jag var ju bara tvungen. Utsåg mamma till offer och ringde och lurade henne att rutan på bilen hade blivit krossad. Haha stackarn, fick jättedåligt samvete sen. Men lyckat lur!

Vi har också försökt säga ''packa pappas kappsäck'' snabbt två gånger efter varandra och kom fram till att det är ungefär omöjligt. Vet inte hur många gånger vi försökte... Och så har vi haft ont i magen inför imorgon. Nu har jag samlat ihop sakerna jag ska ha med mig; penna, sudd, klocka och sånt. Och att sova åtta timmar är redan kört, för klockan är snart halv elva. Men ska väl försöka somna snart nurå ändå..


Jag fick iallafall en Londonkopp

Syrran är hemma och har shoppat upp hela London (mammas uttryck). Många fina grejer hade hon köpt, jag är avundsjuk. Jag vill också. Men ja.. En Londonkopp fick jag ju iaf!

1 April

Idag är en riktigt dyster dag med grå himmel och regn.. Men det är ju åtminstone fredag. Alltid något. Och första april! Igår lyste iallafall solen på vårblommorna i vår rabatt.