29 mars

Hooola. Inga större men från igår, en liten huvudvärk på sin höjd. Men den försvinner till ikväll! Var ju 18årsfest hos Mårten igår, riktigt trevligt. Jag hade bestämt mig för att inte dricka, ville inte vara alkis och dricka tre dagar i rad. Men det gick ju åt helvete med det. Men vad ska man göra..... Kvällens höjdpunkt var definitivt när jag och Felicia sitter i sängen och på vardera sida om sängen stod två killar med nerdragna byxor för att bevisa att de inte hade stånd, hahahahh. Sött, mkt sött.

Roligt hade vi också hemma hos Felicia på vårt lilla förkrök. Felicias familj är en underhållande familj ska ni veta. ''Det är DET jag är intresserad av''.... Haha åh.. Gotland 04 med dem, glömmer jag aldrig. Hade ont i käkarna när jag kom hem, av allt skratt.

Om ett tag kommer Felicia, vi ska göra klart vårt projektarbete som ska vara inlämnat i övermorgon. Måste skriva en analys och skit.... Jobbigt.

Fyfan sjukt ju... Det är snart APRIL. Det är snart TVÅ månader kvar till studenten... Kan inte fatta det

Nattmacka mhmmm

Jag mår faktiskt lite illa, så jag ska fatta mig kort. Eller snarare, jag ska göra en inne- och en utelista.

Inne:
Mackor
Sköna sängar (min)
Festbilder
Vikinglines köttbullar med potatismos

Ute:
Värk i fötterna från skor med hög klack
Dåliga kameror som tar suddiga bilder
Cpigt hår som bara inte vill ligga som det ska

Aaaa, allt hade väl ungefär med kvällen att göra lite fast jag vettefan vart köttbullarna kom ifrån. De kanske spelar en liten roll i när vi var förbi statiol och killarna köpte slut på alla korvar. Fast egentlien inte, men gud så goda de är. Tro det eller ej, men dessa köttbullar m. potatismos på Vikingline slår till och med fläskfilé. Jag åker på kryssning enbart för de där köttbullarna!

Min goda malibu+mjölk+oboydrink! :D
image1475
GODNATT <3

Senaste dagarna

Det var ett tag sedan.. Mitt internet har krånglat en del.
Kommer inte ihåg när jag skrev senast.. Men:

Måndag dag var vi ju hos Sara.. Jag, Emma, Sara och Johanna. Vi såg The Guardian = mkt bra film. Snackade vi lite, sen åkte alla hemmåt. Senare på kvällen träffades vi igen hos Johanna(då Sophie också, men inte Emma), tog bussen till Viktor. Sällskaps spel & Singstar, mkt trevligt. Fick skjuts hem av Viktor vid 2-3 tiden..


I Tisdags var jag och Felicia i Sthlm. Jag köpte en tröja och ett par skor.. Minns inte vad jag gjorde på kvällen men det var väl inget viktigt då.


I Onsdags åkte jag ner på stan och lunchade på Nancys med Sara, Jenny, Linda och Vilmer. Kusinshoppingdag på stan blev det sedan.. Jag hittade en kjol, två väskor och en ''klänning''. Nu är mina pengar så gott som slut :( På kvällen åkte jag, Felicia och Johanna hem till Sara och såg en riktigt riktigt bra film: American History X. SE DEN. Väldigt bra som sagt.. Vi tog bussen hem runt 12 sen..

Torsdag - Jag gjorde inte mkt på hela dagen även fast jag borde gjort (pluggat), runt sju på kvällen kom det tjejer och vi förkrökade. Runt 10 gick vi och lämnade våra jackor + väskor hos Johanna och sen till Ip.. Har inte mkt att säga om festen. Förutom att alkohol är överskattat. Och mackor + min sköna varma säng efteråt är underskattat. Nej men det var way to små personer där.. Jag är inte van att festa med 91or. Min kompis lillasyster liksom.. Min lillasysters kompis. Känns väldigt fel.


Förresten! Helt sjukt var det igår, det fanns EN toalett, och tjejerna var som hänsynslösa elaka gamar över den. Såg folk putta omkull folk för att komma in. Ställde man sig i kö och hade väntat i arton år så sket folk i det. Ville man inte ha en catfight så väntade man vidare och igorerade de som trängde sig. Hade man väl kommit in stod nån dum jävla tjej därute och hetstryckte ner handtaget arton ggr i sekunden i tron om att det ska gå snabbare då. Seriöst vilka idiotiska tjejer det fanns alltså. USCH. Och jävla smart med EN toa.


Idag vakande jag upp på bästa möjliga sätt: Larmet gick. Fråga mig inte hur, för det var inte på. Men det var ett jävligt trevligt sätt att vakna på.


Annandag påsk

Jag tror mitt trådlösa internet mår lite bättre idag, vilket är lika med att jag också gör det. Om en kvart är det dags för uppstigning, duscha, fukost, sedan iväg till Sara. Blir heldag med tjejerna med diverse påhitt. Förstår inte hur jag kunde vakna halv tio idag? Jag gick och la mig klockan ett liksom.. Har inte vaknat halv tio av mig själv på en helg på jag vet inte hur länge.

Hur som helst, efter ståhejet hemma hos Sara så hoppas jag hinna med lite övningskörning.. Sedan ikväll tycker jag verklgein något ska hända, för jag har inte gjort ett skit de tre dagarna vi har varit lediga. Men något hittar vi säkert på. Bara min huvudvärk försvinner...

Igår ägnade jag min dag som sagt (skrivet) åt att övnignsköra sen kollade jag på Heroes, Andra avenyn, One tree hill och F50 first dates med Linda. Den är väldigt rolig den filmen, faktiskt.

Verkligen

Haha, hade datorn på inatt vilket jag aldrig brukar ha. Kul att läsa vad alla fullisar skrivit på morgonen.


Just nu funkar inget utom msn... (och det funkar knappt heller) Mitt antivirusskydd håller på att gå ut, men det kan väl inte ha med det att göra? Det komiska är att för att förnya det måset man in på internet. Det är ju great... För det går inte. :S Fan va mkt det kostar förresten! Rena rama rånet. Jag har väl förfan inte råd att slänga ut 500-1000 kronor bara sådär. Visserligen sa mamma att jag nog inte skulle behöva betala det, men man vet ju aldrig.

(höhö funkar inte bloggen skriver man i Word)
----
Men hör och häpna, efter denna mörka period av morgonen vibbade Emil mig av okänd anledning. Vi började prata och jag delade med mig av min irritation över att inget funkade. Han kom med ett förslag och det FUNKADE! Tack tack tack. Det räddade min dag kind of rätt mkt

Idag, när helgens roliga dagar är slut, mår jag ironiskt nog bättre.. Lite huvudvärk som ligger och trycker, vilket kan vara rätt jobbigt, men annars rätt bra. Skönt det iaf. Så idag ska jag nog övningsköra lite till, har bestämt att jag ska ta körkort innan jag fyller 20 iaf! Senare idag/ikväll vet jag inte vad som händer...

Dags att äta frukost och sedan ge mig ut. Håller oss dock på Scanias parkering så ni behöver inte oroa er :) Jag måste verkligen öva på att släppa kopplingen lagom sakta + gasa lagon mkt i början. Att det ska vara så svårt :P


Påskafton

Mitt jävla internet bara krånglar och krånglar... och datorn är så varm och jag är helt febervarm och dåsig. Har ont i halsen nu också. Får jag halsfluss igen så får något döda mig, okej?

Tycker faktiskt inte att det är så rättvist att jag ska få ligga och må dåligt på lovet :( ..

Inatt drömde jag ungefär arton drömmar. En var att jag och mamma satt i fängelse. Sen drömde jag att jag fick en tjur över mig...... :S Och att jag träffade en gammal hjälplärare som heter Viktor på ett café.

Nu måste jag vila mina ögon medan jag inväntar mitt påskägg... Glad påsk!
Varför fick jag varken en glad alla hjärtans dag eller en glad påsk?

Mamma - Har du ett påskägg här nere från förra året?
Jag - Nej....

Lite senare
Mamma - Jag tror iallafall att du har ett påskägg här nere
Jag - Men nej
Mamma - Men jag hittare ju inte!!
Jag - Men vafan ta skiten (godiset) o stoppa i en plastpåse istället
Mamma - Men nej sluta nu! (upprörd)

Haha. Alltså ne faktistk det är ju bara jobbigt när godiset ligger i ägget och ramlar över när man öppnar och sen häller man ju ändå över det i en plastpåse...

S.U.G

Alltså va i helvete!!!


Lov........ Och jag ligger med feber och huvudvärk. Ingen som helst energi i kroppen, helt svag och dåsig. Släkta lampor och laddaren till datorn urdragen (skärmen blir ljusare när den är i) .... Trött jag blir :(

Dagen började iallafall bra, släkt kom på fika. Pappa firades. Några gick, några stannade kvar.. Påskmiddag åts. Dock inte det godaste jag vet, men det funkade. Nån gång efter det som jag började få ont i huvudet. Sen planerade Sara och jag kvällen, vi och tjejerna skulle till Viktor dit en del andra skulle också. Kände att jag inte direkt var på topp men sket i det. Sen lite innan vi skulle åka fick jag för mig att ta tempen så det gjorde jag och visade sig som jag trott att jag hade feber.. Alltså åh. Hatar hur man blir, helt jävla död och svag, orkar ingenting.. Blir fan anfådd bara av att skriva det här, haha! Men vi drog till Sophie iaf och därifrån skulle vi ta bussen till Viktor men då kände jag verkligen att ne jag pallar inte detta, så åkte hem istället.. Släckte alla lampor, la mig under täcket. Låg i någon timme eller så, nu känns det något bättre iaf.. Men jag blir så arg. Såklart..... Första dagen på lovet. Såklart.
image1473

Oops

Det här är inge roligt :( Råkade somna med linserna i igår... Vaknade med en hemskt smärta i ena ögat, och samma öga gråter.. och gråter.. och gråter. Tårarna kommer och slutar inte. Hoppas det slutar annars får jag sitta och ''gråta'' från ena ögat inför gästerna idag.. Hur skulle det se ut?

Skärtorsdag

Hallå där! Imorse satte jag klockan på lite över sex. Helt död gick jag upp och duschade, det bidriog iaf till att jag blev lite piggare. Sen fick jag reda på att jag började ett.. Jag kände mig ledsen för att jag hade gått upp halv sju två dagar i rad utan att behöva det. Irriterad för att ingen om vanligt hade meddelat mig att vi inte hade någon idrott (förrän det var försent). Hade jag inte ringt Tobbe hade jag stått där med Milad och fattat nada.. 

Jag åt frukost, beklagade mig lite (ringde Felicia som var påväg till Arlanda), sen somnade jag.. Gick på filosofin, sket i Internationella realtioner. Skitämne. När jag kom hem åkte jag med pappa till Onoff och kollade på ipod.. Funderar på att önska mig en i födelsedagspresent, lite bökigt att ha mobilens mp3 när man solar i sommar. Så blir den helt solkrämig och grejer....

När vi kom hem fick jag ett infall och sa att pappa att vi måste övningsköra på lovet! Eller kanske redan i helgen? Eller vafan, vi göre nu! Så vi åkte ut till Eklundsnäs....  Haha, det gick rätt bra faktiskt. My first time. Jag tyckte jag var rätt duktig. Fick dock inte gasa så mkt som jag ville.... Men det kan jag ju förstå.

Jag är rätt trött nu... Har precis ätit förrätt, funderar på att sova lite innan varmrätten. Gör ju inget om man inte somnar ikväll, ledigt imorgon ju. Pappa fyller år då, så det kommer folk och fikar på dagen. På kvällen kommer nog släkt och äter tror jag. Hope so.

Kan det bli bättre..

Den har dagen har börjat så perfekt. Kunde inte sova på länge inatt.... När jag väl somnade drömde jag hemkt, verkligen hemskt. Nog den hemskaste dröm jag drömt. Jag ryser bara jag tänker på den. Vaknade med denna hemska känsla och en stor lust att ringa till personen ifråga som jag drömde om och se att han var okej.. Tänkte på drömmen hela morgonen vilket fick mig att glömma bort allt jag lärt mig till svenskaprovet kändes det som.

Drog iväg till skolan.... Såg inte skymten av Felicia. Undrade. Fattade inget. Smsade.. Mmmm, jag sov kanske på sin höjd 4 timmar inatt. Går upp halv sju för att duscha osv... Går till skolan till kvart över 8. SÅ BÖRJAR VI INTE FÖRRÄN HALV TIO. Gissa om jag hade lust att lägga mig ner på marken att gråta?Nej det ville jag faktiskt inte, det var ju jävligt kallt, men jag har verkligen lust att slå alla jag såg gå förbi som var i tid och inte gick till skolan en och en halv timme tidigare. För att inte bryta ihop av trötthet, huvudvärk och irritation på mig själv tvingade jag mig att tänka positivt. Nu hade jag iaf en och en halv timme till att plugga på! HAPPY ME.

Glad är jag iaf att jag inte  bor en timme från skolan eller så. Jag tror att det är alla lektioner som gått bort och sen skolket som gjort att jag inte riktigt tänkte på vilken dag det var eller vilken tid jag började. Way to go... Verkligen. Eller så var det bara så att mitt undermedvetna tyckte att jag hade för många sovmornar att den tyckte att nu får det vara nog. Eller så är jag bara allmänt korkad och ouppmärksam.

ps. I love you


Maria Mena - Just hold me now


Dötrist dag verkligen.. Har sett film och pluggat yttepyttelite. Good luck imorn säger jag bara. Det behöver jag

Står still i huvudet. Längtar så otroligt mycket efter värme och sommar

And why can't you just hold me
And how come it is so hard
And do you like to see me broken
And why do I still care
still care

18 mars

Godmorgon. Igår va kul och mysigt. Men filmen.. Jävla crazy-psycho-film säger jag bara. Italiensk var den, märkte vi när vi kom hem. Haha, men den var lite kul. Fast det var inte meningen, det var en thriller. Dold identitet hette den.

När vi sett klart den åkte vi ner på stan och lämnade tillbaka den, träffade på några fullisar ;) Haha.

Känner mig lite deprimerad nu för vi har prov imorgon och den här gången har jag verkligen lämnat allt allt till sista dagen.. Så denna dag lär ju inte bli allt för rolig.

Btw fan vad jag hatar bilddagbokens nya design. image1468

Natasha Bedingfield - Wild Horses

Heeeej igen mina kära vänner. Fyfan vilken snöoväder? Eller det har nog lugnat sig lite nu.. Men snö? Okej? Jag känner verkligen ett stort SUCK!!! Här går man och längtar till sommaren och tänker att det är nog inte så långt kvar ändå, så kommer det jävla januari-snö!! Inte ok........ Man blir ju helt blöt när man går ut.

När jag kom hem från min enda lektion skulle min kära syster precis laga mat vilket ju vara så perfekt eftersom jag var hungrig, så jag smakade litegranna. Måste erkänna att jag tror min syster är bättre i köket än mig. Eller nja, det nog snarare så att jag aldrig orkar. Efter mina små misslyckanden på hemkunskapen har jag ju inte dirket något vidare laga-mat-självförtroende. Men alltså ja.. Det brukar bli bra, när jag väl lägger manken till. Vilket är ungefär en gång om året. Förra året var på nyårsafton, jag och Sara gjorde en alldeles perfekt och skitgod middag till oss och tjejerna!

Så sorgligt är det att min kära vän åker bort på torsdag.. Idag ska vi ha avskedsmiddag! Haha, ja vi ska köpa mat och hyra film. När vi egentligen borde plugga..... höhö, men film är roligare än Strindberg. Nu kanske ni tror att hon ska vara borta en månad eller åtminstone hela påsklovet, men som tur var är det inte fallet! Hon kommer hem på måndag :) F <3

200-planet på Colin Leclair är inte att leka med

Joakim Sundlöf | säger:

där nere är det ju för fan en cirkus,,, man blir rädd när man kmr till skolan varje dag helt seriöst, som ett getto haha

Kunde inte sagt det bättre själv! Det är fan förjävligt
Sen att de vågar sätta en dator där... Det förstår jag inte.


Höhöskolkare

Joakim Sundlöf | säger:

fan vad ni har börjat skolka då? trötta på skolan? :)

:D:D:D


Skulle inte börjat halv två idag, utan kvart över elva.. Men vem orkar gå på en lektion då när man kan sova tills mkt längre och skita i den? Så skulle alltså gått på psyokologin som börjar vid halvtvå, men vem orkar gå på en lektion där vi gör absolut ingenting och sen får vi sluta tidigare? Inte jag!! Så nu börjar vi halvtre. Går till fem.. suck

Fick reda på nu att vi hade har någon psykologi. Vilken tur man kan ha..

Idag blir det PLUGGA, nice... Jävla strindberg. Hur kan det finnas så mkt fakta om en person?


Söndag 22.00

tja

Helgen har varit sådär.. Inte den bästa kanske. Fredagen var mysig...... På lördagen var det trevligt faktiskt att träffa släkten, fikade, åt middag och kollade på melodifestivalen. Tråkigt bara att Sara stack till Huddinge, men det var kul ändå, vi höll på Perelli för hennes låt var ju bäst och så hade min morbror satsat pengar på att hon skulle vinna, hehe. Det fanns ju andra låtar som var bra men hennes låt var ju lätt den mest schagerlåtiga låten av dem alla. Hon har ju faktiskt vunnit hela skiten en gång så varför inte en gång till? Tror nog det finns en chans iaf.

Hur som helst, fortsättningen på kvällen var väl sådär. Vi drog till Olearys. Det är ju så trist att de har 20årsgräns nu. Förut ändrade de ju bara när det var mkt folk eller så, men nu står det till och med på dörren. Trist!!! Så det var lite för mycket äldre folk som man inte kände.. Tog sista bussen hem vid halvtvå och såg CSI.

Sov till tre idag.. Suck, kommer väl aldrig somna ikväll/inatt. Men börjar runt ett imorgon så det är rätt lungt.

Har iaf insett fakta nu :)


Okej?

Okej jag fattar ingenting.... haha

Igår åt jag vildsvin :S Fick jag reda på idag.. Mina backstabbing föräldrar berättade inte vad det var jag åt, så jag trodde det var nått vanligt bara. De känner väl mig så väl att de vet att jag inte skulle äta något så skumt som vildsvin. Fast det smakade inte så mycket, men ändå. De ljög :(

Och igår stod det i Länstidingen att våran klass + SPJU3 har studentskiva den 1 april. Det stämmer ju då inte.... 16 April är det faktiskt.

Idag har jag fikat lite med släkten. De åkte hem sen men kommer snart tillbaka igen, vi ska käka och se lite på melodifestivalen är det tänkt. Sen..

Wtf

Halloj! Idag hade jag två lektioner, sen gick jag hem och satte mig framför stationära datorn och blev lite sentimental med gamla bilder.. Blev kvar där i flera timmar. Sen käkade jag lunch och såg på film. Sen somnade jag och vaknade i tid till middagen. Kvällen har varit helt fucked up verligen och jag känner pressen. Haha. Ja jag förstår inte mkt just nu........ men hejdå! Godnatt.

16 april på Hamnmagasinet

Tjaaaaaa. Ok igår var det ons, vi plågades oss igenom skoldagen som var helt okej iof. Jag tor jag har fått dålgt långtidsminne för har ingen aning om vad jag gjorde sen. Eller jo jag gjorde allt jag kunde komma på för att inte behöva sätta på datorn. Är rätt trött på allt här på nätet som jag skrivit tidigare. Höhö, aja så jag pratade med mamma, öppnade ett brev jag fått, kollade i skolkatalogen, läste lite, åt middag, såg på top model. Sen var det liksom inget kvar att göra så jag var tvungen att sätta på den jävla datorn. Haha, aaaa. Och igår bokade vi gotlandsbåten!! Jisses vad jag längtar, och tänka sig att idag är det prick fyra månader kvar tills vi åker. Nice nice nice i can't wait. Sen väntar ju massa roliga saker efter det, Spanien med SARA (o släkten) och kanske Spanien igen sen.

Somnade jättesent natten till idag, var död imorse med första lektionen idrott veri nice. Men det gick bra, men de va tungt när vi gick hem på håltimmen och la oss i min säng, då var det nära att vi båda somna. Men vi gick tillbaka och hade de två resterande dölektionerna och sen åkte vi ner på stan i lite ärenden. När jag kom hem var jag såå trött, somnade vid femtiden och vaknade nu vid tio.. haha, aaaa lycka till för mig att somna denna natt på ett tag. :(

Just det, vår studentskiva som har flyttats runt som bara den har nu landat på ett säkert datum! 16 april på Hamnmagasinet. Kom kom :)
image1466

01.25

Vad gör jag uppe denna tid? :S
08.15 - idrott.. suck

Tisdag

Jahapp, nu har jag skjutit upp min svenskaläxa precis hela dagen. Dags att börja med de nu om det ska bli något Gossip girl ikväll. Har hunnit med att se på två filmer idag och mkt mer har jag inte gjort. Eller jo, pratat i telefon

Det är en jävla massa krångel just nu och jag hoppas verkligen att det reder ut sig till det bästa. Annars vore det jävligt tråkigt. En once-in-a-lifetime som blir förstörd ungefär. Verkligen förstörd
image1465

01.03

Hej och hallå. Dagen har varit tråkig och jag har inte gjrot speciellt mycket. Kollade klart på This is England, en film som berörde mig vet inte varför.. Vissa filmer går man och tänker på efteråt och den var en sådan. Sevärd, dock lite annorlunda men jag tycker iaf den var sevärd.

GODNATT

image1464

Godkväll

Igår på dagen åkte vi ju till Jenny & Wilmer. Wilmer hade blivit så stor på bara knappt två månader, det är sjukt va snabbt bebisar växer! Om man nu ens kan kalla honom den längre. 9 månader, är man det då? Jag är dock inte lika förtjust i hundar, och de har två av dem och inte direkt små. Fick mig en pussattack vilket resulterade i hundslem i munnen, var ingen trevlig upplevele nej. Usch! Nej jag är en kattmänniska.. Om hund så ska det vara en liten icke-slemmande sak.
image1456
image1458
image1457
Stretchar? Haha

På kvällen (lördag) kom Felicia hit. Jag kämpade med att hitta något att sätta på mig, vi roade oss lite med filmfunktionen på min kamera och sen drog vi och mötte Sara, Sophie och Emma utan för Elin. Gick till Patrik där det var lite födelsedagskrök, mer folk än jag trodde det skulle vara! Jag hade trevligt, lätt bättre än att sitta hemma iaf. Fick ju träffa min man (+fick min ring, något försenat), fick se en alldeles speciell gitarrshow (''jag är kvinnan runt hörnet'' haha) och träffa en massa trevligt folk. Dock skulle jag dricka men fick inte i mig mkt, mådde illa av det. Men från förra helgen? Haha. Efter Patrik var det efterkrök hos Robin. Skönt att båda bodde i Rosenlund!
image1459
image1462
image1460
image1463
image1461

Jag har slagit rekort big time när det gäller min mobilräkning. Jag är uppe i 650 KRONOR. Med tanke på att jag brukar ligga på va 300-400 så är det sjukt mkt ju! Förstår inte hur det gått till.. Hur som helst, kan ju skriva här att jag inte kommer svara på ett sms nu på ett tag. (Iaf tills det börjar om från 0, vilket borde vara snart..) Så om ni smsar, förvänta er inget svar. Förutom kanske i nödfall.

Har ingen svenska imorgon = hoppar över italienskan = börjar halv två. Skönt, så får man sova ut lite. Sen ledigt på tisdag som vanligt!


Tataaa

Hooola. Jag borde egentligen duscha nu för vi ska åka till Jenny och Wilmer, de har flyttat så ska spana in nya huset och såklart fika. Vår släkt + fika = sant. Hähä. Har inte sett Wilmer på över en månad, vem vet, han kanske redan pratar och går? Och Sara har jag inte heller träffat på över en vecka!!! Hemskt ju. Så sen ikväll ska mamma bort = blir det någon kvällsmat? Man vet aldrig med pappa, han ligger lite på latsidan ibland.

Igår fick kvällen en liten oväntat vändning, istället för att se på Grey´s åkte jag med David, Jonte och Tomas till Donken och fick min namnsdagspresent, en hamburgare! Haha :) Kom hem vid halvett, kanske, och såg lite Grey's.


Skönt med helg..

Hej! Dagen: Hade engelska, fick tillbaka reading-provet som jag har gott och oroat mig för hela lovet. Fick ETT poäng från MVG. Nice med tanke på att jag var orolig över om jag ens skulle klara det, men så frustrerande. Jag hatar när det blir så. Ett litet dumt poäng... Blä

Sen träffade vi på Guiseppe, vår italienskalärare, och frågade hur det hade gått för oss på proven. ''Ni har båda fått MVG''. Vilken lättnad. Jag trodde det var köört för mig, men icke! Fan va glad jag blev. Så idag har alltså varit en dag av glada besket! :D

Vi hade internationella relationer sen och för första gången i  världshistorien babblade han itne hela lektionen. Vi fick diskuttera och jag hade otroligt roligt. Det var tur att vi värvade K-A till vår grupp, han var hjärnan liksom. Trodde inte att en internationella-relationer-lektion kunde vara så rolig! XD

Sen försvann all glädje, allt glatt osv för vi skulle ha möta med A. Den människan går oss på nerverna.. Men det är bara att smilea like you mean it! Hon ska ju trots allt ge oss ett betyg sedan. Annars skulle jag (kanske) slängt ur mig allt jag tycker om henne, eller iaf hur jävla inkometent vi tycker att hon är. Så jävla kass. Så jävla lam. Så jävla ovetande. Jag har aldrig mött en sådan människa förut. Nästan lite förundrande hur en människa kan vara så lam (må hon inte läsa min blogg.. ) I vissa stunder sitter hon bara där och stirrar som en död människa avskild från världen. Som om hon är i en glasbubbla, fattar ingenting, hör ingenting. Hon vet inget säkert och hon kommer aldrig med någon hjälp eller så, vilket är meningen att hon ska. Nej fy.. Tror aldrig jag har varit mer missnöjd med en lärare.

Hur som helst var det hela avklarat på några minuter, dock bokade vi ett nytt möte (hon kunde såklarti nte förrän om åtta år, as usual) och sedan var det hemgång som gällde. Satte mig uppe vid den stationära datorn och flyttade över massa gamla bilder till min laptop. Så otroligt många, otroligt gamla och otroligt roliga! Haha. Det är roligt att se. Sen la mig och såg på Grey's när jag kom hem, sen somnade jag. Mamma väckte mig vid halv åtta för middag.

Jag ska se lite mer Grey's nu hade jag tänkt.. Och just fan, jag har namnsdag idag! :D

Det är synd att vissa saker inte går att uppfinna

Tänk er om det skulle finnas någon slags spärr mot att att lära känna dumma idioter. Eller konstiga skumma människor som inte gör gott eller iaf mer ont än gott. Som gör ens liv jobbigt och deprimerande. Om det bara kunde finnas en spärr som gjorde att det inte GICK att lära känna dem. Som höll dem borta från ens liv så att det inte gång efter gång blir så jävla jobbigt. Förstå hur mkt bättre det skulle vara då? Om man slapp alla de där. Enda sättet  att inte lära känna sådana är ju att inte lära känna någon alls, men hur skulle det se ut? Sen känner man ju såklart redan sådana och det är ju inte mycket att göra åt saken. När man väl känner dem är det försent. Då är man där. Fast liksom

Dagens fråga
Vad är det för fel om man mår illa varje gång man ätit? Lite eller mycket mat, god eller äcklig. Efter varje måltid

.
Jag tror jag håller på att bli sjuk igen.. Halsont, huvudvärk, helt däppt, hostat en del idag. Jag orkar inte.. Sen känns det som att jag håller på att få ögoninflammation också. Känns helt konstigt och ont i ögonen! JÄVLA SKIT, kan jag någon gång få vara frisk och må bra. Verkar vara jävligt svårt.. Kul då också, om jag får ögoninflammation kommer jag vara BLIND. Ögoninflammation = inga linser. Visst jag är inte blind utan men vet ni hur kul det är att inte se folks ansikten när de står endast några meter ifrån? INGE KUL.

image1453

SUCK

Jag är hemma på håltimme.. Måste verkligen anstränga mig för att inte somna

Vi gick till skolan imorse till 08.15, idrott. Vart är alla, tänkte vi och såklart så hade vi inget. Och det visste tydligen hela jävla klassen om. Utom vi. Tack klassen! Skönt att man slipper er snart iaf. OM TRE MÅNADER

Fick veta idag också att det kan vara lite strul med vår studentskiva.. Det är ju bara GREAT! Tre veckor innan ska såklart allt skita sig. Jag visste att det skulle bli några problem.. Av någon anledning har jag känt på mig att det skulle bli strul.. Så typiskt så jag har bara lust att SKRATTA åt det. Aldrig kan något gå braaaaaaaaaaaa

F.U.

image1452

Onsdag!

Den här bloggen har definitvt drabbats av en mildare variant av bloggtorka.. Det är ju lite sorgligt. Vet inte varför men just nu är jag bara trött på bloggen, bilddagboken, alla communitys, msn och allt annat på internet. Och på alla mina bilder, alla mina låtar.. Så är jag trött på att vänta på studenten, trött på skolan. Det är liksom tre månader kvar.. fyfan det är ju skitlänge. Kul också att vi säkerligen kommer vara sist med att få våra studenmössor. Jag är trött på att festa, trött på filmkvällar.. Trött på att plugga, städa, träna.. Vad fan ska man göra då egentligen?

Hur som helst. Igår var jag ju ledig, dagen gick åt att plugga en del. Italienskaprovet var idag och det gick väl okej. Men okej är ju inget jag strävar efter i italienska.. Så det var ju synd.

Jag fyller år om 33 dagar! Men det skulle ju vara så mkt bättre om man fyllde 20..Och jag vill ha körkort, varför har jag inte tagit körkort? Det är förfan 3 år sedan jag fick börja övningsköra. Vi hade fixat allt med papper, kurser och sånt, bara ut att köra. Men ändå har det gått tre år och det har inte blivit av.. Fast jag tror körkortsteorin i skolan tog kål på mig lite, fan va mkt att plugga. Och mer är det ju till det riktiga teoriprovet.

Nu ska jag se på greys!

Dagens två frågor:
Vill jag ha bruna slingor i mitt hår?
Vill jag ha lugg igen?

Svara för guds skull innan jag gör något jag kommer ångra

Hej det är Albin ska vi knulla?


Sommar nu tack..

image1451
Jag vill ha en systemkamera, en städhjälp, en kattunge och en vårjacka.

Måndag

Jag har gått på helspänn hela dagen. Kunde inte somna inatt, somnade väl runt halvtresnåret och klockan ringde 06.05.. Vi var båda lite överenergiska i början av dagen, tror jag. På håltimmen åkte vi hem till mig och hämtade lite saker, sen käkade vi gott på stan. Efter den håltimmen hade vi Psykologi och när man kom dit fick man tydligen gå. Jahapp. Medan alla gick och lärare satte sig utanför och pratade med några så ägnade vi oss åt ''skjuta-godis-som-felicia-hittat-i-len-låda-med-fjärkontroll''. Ja ja ja men vad gör man när man är uttråkade och nästa lektioner är om arton timmar. Man tager vad man haver och använder sin fantasi.

Efter bilden som gick någolunda smärtfritt iaf för min del, (felicia fick färg på tröjan och akut magont) så åkte vi ner på stan på ett litet uppdrag. Altl gick bra och sen åkte vi hem igen. Jag skulle plugga inför italienskaprovet på onsdag. Men jag kände mer för att sova, så det gjorde jag. Från att jag kom hem till halv tio.. Missade middagstiden rätt rejält där. Så nu sitter jag här och har itne gjort ett skit men det är väl ungefär som vanligt då. Hehehee, damn.

Ledigt imorgon iaf, sovmorgon¨
Puss


Fan fan fan

Tänker inte skriva ett jävla ord om den här crapy helgen. Ska glömma den om folk bara kan sluta påminna mig.. Idag eller ikväll är det dessutom ingen glad stämning här i mitt rum. Varför hamnar jag alltid i dessa situationer? Jag dras till skit och dåligt.. Jag är så trött på att gå runt och ha det såhär. Så jävla påfrestande och JOBBIGT.

Fan va jag är trött.. Fan va jag måste skriva klart min recension.. Fan fan fan
Fan va jobbigt det är att plugga när man inte är glad, finns liksom noll motivation

Du förvirrar mig

(Camilla-k = bilddagbok)