Älskar dej, kusin!

image253

Haha, älskar den här bilden, så klockren! Jag ser ut att ha fetaste huvudet jämfört med Sara xD Längtar fan tillbaka till de där tiderna.. När det var så mysigt att åka ut på utflyter och åka skridskor och grilla kort, osv..

Nästa vecka tar ju min andra kusin studenten =) Torekällberget klockan ett är det, och jag hoppas verkligen att jag kan komma iväg från skolan så att jag hinner. Den satans temaveckan veckan börjar ju då, känns som det inte är så bra att missa, eftersom det är projektarbetet det handlar om. Men, men, får se!

Fick veta resultaten för alla de engelska nationella proven idag, plus det för alla tillsammans. Fick på muntliga: VG-, på hörförståeelse+läsförståeelse: VG+, på skriftliga: VG+. Mycket nöjd! Tillsammans vart det VG+. Kände att jag behövde det efter alla prov som gått åt helvete på senaste tiden.. Har tappat orken totalt, men nu är inga prov kvar förrän förmodligen runt 14 veckor. SKÖNT.

Pinsamt värre

Årets pinsamhet: Felicia och jag sitter vid köksbordet. Linda håller på och gör en macka. När telefonen ringer säger jag åt henne att svara, och hon gör det. Hon ropar på pappa och jag frågar vem det är. ''Din mamma'' säger hon, men jag tyckte hon sa ''Det är mamma''. Så då tror ju jag att det är mamma! Jag tar luren och skriker hej mamma, haha, herregud.. Inget svar. Jag börjar känna mej osäker och kollar på Linda som asgarvar och på Felicia som gör likaså. Alla fattar utom jag, och när Linda medddelar mej att det är min farbror (som jag inte känner nå vidare bra alls) så dööööör jag av pinsamhet. Haha, garvade så jag grät. Han måste tro att vi är dumma i huvet i detta huset. Det positiva med det hela är att han förmodligen trodde det var Linda :D Haha, eller man kan ju iaf hoppas.. Pinsamt, iaf. 

Ana Carolina Reston

Felicia skickade ett par bilder till mej igår, på en brasiliansk modell, Ana Carolina Reston, som dog i slutet av förra året, pga njursvikt orsakad av anorexia och bulimi. Det var när hon gick på en diet bestående av endast äpple tomater, som hon fick en infektion som spred sig i hela kroppen. Hon blev så otroligt smal innan hon dog, 21 år gammal, hon vägde ca 40 kilo och var 172 cm lång. Mår dåligt när jag ser på bilderna på henne då hon är sjukligt smal. Hon antlitades bland annat av Ford och Giorgio Armani. 

Efter hennes död (och många andras innan hennes) har nu alla börjat reagera, och regler ska införas i Storbritannien och USA om att modellerna inte får vara för smala, för att detta ska få ett slut.


image235

image236

Så otroligt mycket finare med lite fett på kroppen. Den första bilden är så hemsk..



image237


Det här är en annan modell, men jag förstår seriöst talat inte hur någon kan vilja ha henne till sin show, hon är ju sjuk. Hon borde inte vara på catwalken, hon borde ligga på sjukhuset. Hon ser ut som ett spöke.

Fröken Ur dömer inte

Haha, Jeppe och jag har ett tips till alla er som behöver någon att prata med. Ring Fröken Ur. Hon finns alltid där till er tjänst, ni kan ringa henne 24/7, hon lyssnar alltid (samtidigt om hon berättar vad klockan är). Så, känner ni att ni inte har någon som ni kan berätta era innersta tankar för, så är Fröken Ur ett alternativ! Bättre än BRIS, hon dömer inte! Okej det kanske inte BRIS gör heller, men Fröken Ur säger inte mkt (förutom tiden).

image234

Mina nya skor <3

image233

El fin de semana

Helgen har varit händelserik, fastän jag trodde den skulle bli rätt lugn. Eller den har väl varit lugn, men inte ligga-hemma-i-sängen-och-se-på-film-lugn utan ja, vara-med-släkten-och-kompisar-lugn. Haha, ja, inge festande alltså. Men den har varit mysig.

I fredags skulle jag och Felicia ner på stan, för jag skulle köpa ett par skor jag hade lagt undan. Vi fick sällskap av Johanna :) Jag köpte skorna och vi stötte på Elin & Frida, bestämde att vi skulle träffas hos Johanna på kvällen och sjunga singstar. Sen träffade vi på Sofie också :) Vi drog hem sen, vi käkade middag och sen drog vi till Johanna. Det var mys, älskar verkligen singstar! Och sällskapet var inte helt fel ;) Sen iaf skulle vi på fest, lite plötsligt sådär. Vi fixade oss och drog ditåt men när vi var påväg åkte en polisbil förbi oss och till festen. Så alla hade dragit ut när vi kom.. Vi var ute ett tag och sen drog vi hem.

   
    
     


På lördagen grillade jag med min släkt på kvällen. Fläskfilé och sedan jordgubbar och glass till efterrätt, kunde inte bli bättre :) Sen hade vi hört lite rykten om att det skulle vara folk vid mälarbadet och dricka, så jag och min kusin tog en promenad ner dit. Det var dött, såg högst 10 pers åt gången. Vi satte oss på bryggan och myste och sedan hämtade mamma oss och vi åkte hem. Dagen efter vare nån som sa att det var 70 pers där.. Yeah right. Var var alla dem isåfall, gömde de sig i buskarna? Aja, såg iaf lite oc hemma och somnade sen, vid 3..

  

   

Söndagen vaknade jag och insåg att det var mors dag. Eller det hade jag väl vetat dagen innan också, men hade inte direkt haft tid att köpa något till min kära mor. Så jag fick dåligt samvete, och eftersom hon var på affären gick jag iväg i mjukisbyxor, osminkad och oduschad till blomsteraffären. Tur att den inte ligger så långt bort :P Tog mina sista pengar och köpte en ros åt mammsen. Den var uppskattad, som tur var, det är tanken som räknas. Sen åkte vi till mormor och morfar där resten av släkten var. Älskar verkligen min släkt! Och snart får vi en till lite släktning :) Vi gick med våra småkusiner som inte är så små längre till lekparken och underhöll oss med att ta lite kort :P Åkte hem och sedan vare tv kvällen lång.. 

image219  

     
    
    
 
 
Idag gick man upp 7 för att gå till skolan i en timme. Kändes otroligt onödigt, och mådde illa, eftersom jag hade sovit ca 3 timmar på natten. Drog hem vid halv 10 alltså, och sov till 15.00. Vaknade utvilad :D Såg på oc och åt lunch.. Måste läsa lite spanska till imorn, muntligt kursprov då. En aning nervös. Men men, det blir bra.

Och sommarlovet kommer närmare och närmare, så underbart.


Tease

Jag är en tease. :) Det ni!

= ''du kan säga något som får typ hjärtat att börja dunka eller att man blir lite glad i byxorna, sedan avbryta allt med några små väl valda ord.''

Hahahaha, jag garvar.

Godnatt

Är trött, hungrig och har ont i huvudet. Låter som jag skulle behöva sova.. Hoppas bara inte jag vaknar upp med huvudvärk imorgon också bara. Har bestämt att jag ska göra lite nytta här imorn. Dvs.. städa. Fast vet själv til 90% att jag inte kommer göra det, men det finns ju fortf 10% chans, så vi får väl se.

Skriver om denna kväll imorgon, nu ska jag sova! Godnatt

Dagens patetiska människa: Jonte. Skulle tycka synd om dej, men du är inte ens värd det. Förstår mej inte på vissa människor.


Må bäste man vinna

Felicia och jag sitter och kollar igenom några sista-chansen-bidrag. Dessa är våra personliga favoriter:

http://tv4.se/klipp/126801.html


http://tv4.se/klipp/130171.html  

http://tv4.se/klipp/129048.html

http://tv4.se/klipp/125885.html

http://tv4.se/klipp/126342.html

Aj

Jag har en hemsk huvudvärk.. och det blir inte bättre av alla i det här huset är i uppror, alla bara skriker, gapar och bråkar. Måste bort härirån! Orkar inte vara kvar här. Måste ta en huvudvärkstablett också. Är helt seg i bollen av huvudvärken och har just sovit. Min huvudvärk börjar gå mot gränsen för migrän snart känns det som :( Att kolla på dataskärmen är inte det lättaste just nu.. Så varför sitter jag här och plågar mej själv? :S Hm kul, med helgen kommer huvudvärken.

De två proven idag har jag inga kommentarer på. Eller det gick väl hyffsat, förhoppningsvis. Får se sen.. Efter skolan drog jag ner på stan med Johanna & Felicia. Lämnade tillbaka shorts, köpte skor. Älskar dem, frågan är bara om den ena är lite för liten.. Hope not. Får prova o gå lite i dem sen. De var ju inte så dyra iaf. Sen käkade vi litegranna och drog sedan hem. Jag hamnade här och somnade sedan. Nu ropar mamma om mat men vet inte om jag vågar gå upp med tanke på allt tjaffs där uppe, vet inte om mitt hvud klarar det.. Men jag måste ju äta.. Tufft.

Ikväll ska vi (jag, elin, felicia) till Johanna. Se Talang, kanske på film och så sjunga singstar. Hoppas verkligen att huvudvärkstabletten hjälper! Skönt att komma bort från det här huset, hur som helst..


Idol, sista chansen

 http://tv4.se/klipp/130499.html

Jag smälter när han sjunger! och gosh så snygg

Snart helg

Sitter på altanen med min kära moster. Mamma och hon ska snart ner till skolan o se på konsert som Lindas klass har. Skulle kunnat tänka mej det med, men känner att jag nog borde läsa på lite mer inför imorn, har inte ens börjat med spanskan än. Men har suttit här på altanen och pluggat nu i eftermiddag iaf, det var skönt. Mamma hjälpte mej. När jag sitter ensam o ska läsa får jag fan dysleksi, orden bara flyter ihop och jag förstår ingenting av vad jag läser.. Men nu drar ju hon, så nu är jag on my own.. Men sen när hon kommer tillbaka tänker jag sno henne igen ;)

Vi köpte pizza för ett tag sen.. Sa ju efter förra gången vi åt det att jag aldrig mer skulle äta det, det är bara fett och inte speciellt gått.. Ja men så iaf, så sa jag att vi kunde väl göra det då. Kände inte för plättar, vilket var alternativet. Så köpte min syrra och jag en Madonna (oxfilé, beaneissås osv..) och en Vesuvio, och delar på dem. När jag tar min typ andra tugga på Madonnapizzan känner jag något hemskt i munnen.. En hård gelébit, åh fy va äckligt det var. Jag spottade ut den och det såg ut som en njure. Jag spydde (inte bokstavligt). Linda spydde. (Inte heller bokstavligt). Eller hon blev mest arg för att jag spottade ut maten. :P Men vad skulle jag gjort, svalt njuren?! Efter den händelsen vägrade jag att äta av min Madonnapizza och övergick till min Vesuvio. Allt var frid o fröjd till det CRASHAR till i min mun, när jag tuggar.. Jag dog för andra gången den måltiden. Så jag övergick från Vesuvion till att äta endast kanter.. HEDERLIGA kanter, innehåller ej njurar eller knastrande saker. Fy för pizza säger jag bara, förstår inte hur jag någonsin kunnat gilla det. Johanna, nu förstår jag dej! (Hon gillar inte pizza). Så det blev pizzasallad och pizzakanter som vart min middag idag :) 

När vi satt här förut, o mamma förhörde mej lite inför provet imorn, kommer de en stor humla flygande. Eller de va vad vi trodde. Jag ser ju inte så bra, så jag trodde att det var en stor humla bara. Men så ser jag ränder och vad jag vet har inte humlor ränder.. Det var en feeeet (feeetaste) geting! Den va typ 3 cm och väldigt skrämmande. Till och med mamma sprang, haha ;P

Berätttade för mamma om mardrömsnatten i Järna förut. Haha, hon blev upprörd och frågade varför jag inte hade berättat det tidigare. Ja... kan man fråga sig. Var ju liksom en liten hemlighet förut att man drack, en hemlighet jag för visso tror min mamma visste, men ändå. Den kvällen glömmer jag nog aldrig. Hemsk, har nog aldrig varit så rädd förut, tror jag. Hatade Järna efter det :P

Ikväll kommer det inge på tv, vad jag vet, så blir väl kvar här på altanen tills solen går ner. Men det är rätt jobbigt att sitta med datorn här, för det speglar sig. Haha, men jag löste det genom att sätta mej under en filt.

Imorn är det FREDAG och HELG, vilket betyder ytterligare en vecka närmare sommarlovet, bara 8 vanliga skoldagar kvar nu. Har inte den blekaste om vad jag ska göra, men det är skönt. Va mycket förra helgen. Kanske nån get-together med tjejerna :) Hade ju förresten muntligt nationellt prov i engelska idag. Gick väl hyffsat, men tycker aldrig att det går speciellt bra när man ska ha sånt där förhör. Jag babblade på och hade 4666 fel. Aja, får gå som det går. Tycker bara vi kan få tillbaka alla engelskanationella som vi gjort snart. Och italienska kursproven..

Ska sola nuuuuu. Bye

Btw, vissa borde skämmas. Skulle slapa dej om jag tyckte det var värt det.

Snart är skiten över

Måste vara någon period jag har.. Kommer på att jag saknar alla. Eller inte alla men vissa. Jobbigt värre. Och skumt. Men ja, som sagt. nån period.

Jag stör mej så fruktansvärt på att körkortsteoriprovet och spanska kursprovet uppsats är på samma dag. Vet inte vilket jag ska prioritera, för jag kommer inte kunna plugga fullt till båda. Körkortsteorin är ju svårare men ja.. Vet inte heller vart jag ligger i spanskan, om jag har chans till mvg eller inte. Men jag orkar fan inte bry mej.. Vill bara att allt ska vara över, så jag slipper den här jävla stressen.  Ska bli så skönt.. tror inte vi har så mkt mer än det vi har den här veckan. Nått litet kanske, nån inlämningsuppgift i datakunskap eller var det var.. Aja. Snart är skiten över (för detta läsår iaf)


No fun

Jag skulle göra vaaad som helst för att få ta en liten nap just nu.. Känner hur ögonlocken vill ner, men nej, jag SKA inte sova. Får inte :P Om det ska bli nån ordning och reda här måste jag försöka hålla med vaken nu så jag kan somna i skaplig tid ikväll, och inte klockan 02.00 som de två föregående nätterna.

Ser verkligen inte fram emot fredagen. Spanskaprov + Körkortsteoriprov, det ena svårare än det andra.. Känner hur skolan tar knäcken på mej! Jag (och säkert alla andra också) är såå skoltrött. Men det är bara att kämpa.. Om två veckor börjar temaveckan, sen är 2an slut. Nice. Fick förresten veta att i temaveckan ska vi bestämma vårt projektarbete inför 3an.. Säger bara, jag har NO IDEA vad vi ska göra.. Känner verkligen pressen. No fun

Gotta get to work!

Bebis påväg

Åh, min kusin ska få en unge snart, en kille. :) Är nog 2 eller 3 veckor kvar, så den kan väl i princip komma när som helst nu. MYYS! Victor eller Vilmer ska den heta.. Föredrar nog det senare. Men får se hur det blir. Hoppas ungen har mycket hår, för då skulle det bli en Vilmer, tror jag de sa.. :P Älskar småbarn och längtar tills jag får barn. Säger inte att jag vill ha det nu, men sen, senare i livet. Och ere inte perfekt då att nån annan nära en får barn?! Man får hålla, gosa, leka med osv, men slipper alla de dåliga sakerna som sömnlösa nätter och byta blöja, haha. Jag längtar iaf efter ungen, de va ett tag sen vi hade en bebis i släkten. Yngsta kusinen är 9, om jag minns rätt?
 
image194

Måndag

Kort dag idag. Gick från 09.30 till 12.00, hade två lektioner. Gjorde klart naturkunskaps- redovisningen till på torsdag, skönt, så slipper man tycka på det. Borde verkligen koncentrera mej på körkortsteorin. Det är så otroligt mycket. Kommer ihåg historiaprov som vi har haft, och jag klagade på att det var såå många sidor, men detta är fan på en hel bok. Fattar inte hur de tror att man ska orka/hinna. Nej, tänkte att jag skulle satsa på mvg i början, gick ju bra på första provet men sen gav jag upp. Så nu får vi hoppas att det räcker till ett VG iaf.

Kom hem idag, käkade lunch och kollade på en film. Sen slocknade jag.. Eller, jag la mej faktiskt och sov mej flit, hade inte fått så mycket sömn på natten, så tänkte att jag kunde unna mej det. Satte klockan på 16.00.. Vaknade 19.00. Fyfan för mej :P Det var inte så bra, men tanke på att jag som sagt har körkortsteori jag måste göra, plus att jag har två läxor till imorn. Har fortf inte gjort någon av dem.. Jaja, bryr mej ca. noll, känns det som.

image192

Helgen

Men hej! Tänkte skriva lite om helgen.. Den riktiga helgen alltså, dvs fredag, lördag & söndag.

I fredags fikade jag med min kära släkt på dagen. Ja, vi gillar att hänga med vår släkt :P Tycker om den mycket :) Sen fick lite lite beslutsångst och visste inte vad vi skulle göra men bestämde iaf att vi skulle dra upp till Sthlm som vi hade tänkt, på Rix fm. Vi kikade lite på h&m och Åhlens innan, Felicia köpte ett par shorts om jag kommer ihåg rätt. Vi käkade och sen fick vi till Kungsträdgården. Vi mötte Crille vid Nkingången och 10 min senare tappade vi bort honom, pga ett litet missförstånd :P

Men vi hittade dem och de var skitglada :D Nästan iaf. Sen kollade vi klart och jag filmade Måns åt Johanna, men man ser inte mycket. Men, men. Tycker föresten att Måns borde kallas Snyggmåns istället för att Erik kallas Snyggerik, för Måns är much hotterrr! Sådetså, enligt min taste iaf..

Vi drog med .. vad vare, 22.42-tåget hem typ. Felicia och jag var en snabbis på Pressbyrån och höll på att missa tåget/inte få plats, men vi klämde oss in och gick till och med en plats ^^, Felicia gick av vi Östertälje och jag åkte vidare med Crille och va på stan ett tag, innan vi åkte hem. Kom hem och myste lite med mitt eviga OCtittande. Vart sent som vanligt, typ 3-4. Hade iaf en kul fredag.. :)

   
   
    
     

I lördags, dvs igår, var släkten här och åt middag, mamma gjorde kyckling gryta som alla tyckte hon hade lyckats sååå bra med. Jag tyckte den smakade som vanligt, vi äter den väldigt mycket för ofta :P Sen spelade vi lite kort. :) Felicia ringde o sa att hon skulle ta nån buss som skulle gå snart, så då vart det lite bråttom o jag vart lite stressad, men det fixade sig.

Tog bussen till stan och sen bussen mot Ronna, vet inte vad den heter.. Drog till Peder o där var Cristoffer också. Vi såg lite på tv, spelade kort, spelade gitarr (haha jag är bäst), killarna bastade, så käkade vi en mycket försen middag klockan 01.00 och sen blev det lite mer kortspel men inte för min del, jag övertog soffan istället. Så skulle jag ringa taxi, som vi skulle ta ner på stan, och jag kunde för mitt liv inte förstå varför det tutade upptaget HELA TIDEN. Men jag mitt pucko hade glömt slå 550 innan 20 000 :) Haha, jaja, så bli det när man är trött.. Men iaf, det resulterade i att vi precis missade nattbussen nere på stan. Kom till stan vid 03.17 och då gick den PRECIS. Så vi fick vänta en halvtimme men det var inte så farligt. Träffade en.. nånting :S Vetefan vad han var men han hade typ militärfärgade byxor på sig, och ja.. han hade helt enkelt på sig lumpenkläder. Halv fyra på natten.. haha? Han va lite skumt han. Så ringde Jeppe, full som få, han var påvg hem från vart det nu var, så snackade lite med han.

Kom hem vid 4 nångång och satte mej vid msn. Fattar INTE varför, för jag var så jävla trött. Men sen ringde Jeppe igen och vi snackade till halv7 så somnade inte förrän 7! Va fan länge sen jag var uppe så länge. Solen hade gått upp för länge sen när jag somnade. 

    

Idag sov jag till halv 4, mamma gjorde ett tappert försök att väcka mej vid 2 men misslyckades. Har inte gjort mycket idag, ätit köttbullar och sett på oc + film, flightplan. Så, imorn är det skola. Känns inte så jobbigt med tanke på att jag slutar vi 12. Så.. =) Och på tisdag + onsdag börjar vi 10. Är faktiskt bara 12 skoldagar kvar nu.. Eller 12 riktiga iaf, för sista veckan är temavecka, det räknas inte. Så det känns som sommaren börjar närma sig, så otroligt skönt. Längtar :D Gotland, Gbg, Danmark + Spanien. Nice, nice. Lite tråkigt bara att jag ska till Danmark meed min familj o min morbrors famillj vecka 29, stockholmsveckan på Gotland. Craaap :) Av alla veckor på hela sammaren..

Lyckad helg och slut på långhelgen.

OC

Åh, fy.. Kollade just på sista delan av OC. Fan vad jag bölade! Älskar verkligen den serien, fattar inte att de va sista avsnittet. Men har ju mina boxar <3 

image164

About torsdag

Igår kom lite släktingar över på fika på dagen. Så fikade lite med dem, sen slappade jag mest, såg på OC. Käkade o sen kom Felicia. Vi drog till minigolfbanan med Gabbi och Kristian. Var inte många där när vi kom, rättare sagt ingen. Vi åkte och köpte korvbröd, eller Gabbi gjorde. :P Och vackra var dem inte, korvbröden alltså. När vi kom tillbaka hade några kommit o sen kom det fler och fler. Vi slog oss ner på Gabbis filt (hon hade en väska med sig med ALLT man behöver i, haha) och gabbi körde igång sin engångsgrill, haha. Hon bjöd alla på korv men jag vågade inte äta med tanke på en incident jag var med om i veckan. De knastrade när jag tuggade på en korv :( Uuh, creepy. Ja, så jag tog några Pringles och var glad. Det var jävligt kallt där iaf.. Och musiken var inte den bästa. Jag och Felicia drog hem efter typ 2 och en halv timme iaf, och såg på film. Skulle kolla på ''Passion of the Christ'' men den var sååå seg i början, så vi bytte till Beck - advokaten. Den va rätt bra :) Sen satte vi oss vid varsin dator till typ halv 4 :P Sen sov vi. Vaknade idag, och båda drömde cpdrömmar. Drömde att en viss lärare gav mej IG i svenska och Felicia drömde nått om dyra drinkar och säkerhetsvakter. Haha. Aja, Felicia drog hem o skulle duscha och så, sen ska vi upp på rix fm festival. Har ju fått i uppdrag av Johanna att filma Erik, Måns och Mika. Johanna, jag ska göra mitt bästa! Haha, det lär ju va en del folk, det är så fint väder. Funderar på att ta på mej lincerna också, så jag ser nått ^^, Skulle vara härligt det! Måste nog ta och duscha snart jag också ..

Haha, peace..
image159 image162
image161


Släkt <3

image150 image151 
 image157 image158

Älskade sötnosar


image139

     
           


image144

16/05- 2007

Hej! Idag vare myys med kalas at Svenssons house :P Emil fyllde tre. Allt började lite halvkasst. Alla skulle träffas på donken o käka, men Wenche krockade, haha. Så hon & Lukas kom aldrig. Men vi andra åt och sedan åkte vi hem dit och fikade och Emil öppnade sina presenter. Han fick en film, ett svärd, en ubåt, en uppblåsbar krockodil (sån man har i vattnet) och lite mer.. En tv hade han fått också :P Fet sak, såg ut som en bil. Hur nu en tv kan se ut som en bil :P Men det som alla barnen tjatade om hela tiden var sina små hundar de hade fått i Happy meal, haha. Tror alla utom en försvann. Mja sen lekte/skrek barnen och jag kikade på lite filmer som jag skulle låna av Vicke. Blev 7 stycken, några Beck mfl. Sen lyckades Vicke ha sönder mitt armband OCH hade loss en knapp på min jacka. :O Knappen går ju att sy dit men armbandet var förlorat, låg pärlor all over hans rum. Sad, sad. Sen åkte jag hem i time till Top modelfinalen, och Caridee som jag hejade på vann! Gillade aldrig Melrose. Sen kikade jag lite på Pussycat dolls, och såg nu för några minuter sedan att jag missade Idol som började 22.35 :( Får se reprisen. Ska nog ta och kika efter nått gott i kylskåpet nu och sätta på lite oc! Allitd lika bra.

Idag är det btw 2 år och 8 månader sedan jag och Vicke blev ihop, och 1 år sedan vi gjorde slut! :P Fan va tiden går snabbt. Det här året har gått så snabbt, kommer knappt ihåg vad som hänt :S Sommaren var ingen höjdare iaf, var mest ledsen. Eller den blev väl okej, var väldigt mys på gotland. Men Rhodos blev helt förstörd pga. allt med Vicke och så. Men men, denna sommar ska bli SÅ bra! :) Problemet är bara  p e n g a r. Attans.. Aja, det löser sig. Får väl ta ett lån av mina föräldrar eller nått, haha.

På fredag ska vi nog upp på Rix fm i kungsträdgården! Tråkigt bara att Johanna inte är hemma :( Skulle passat på att kika lite i Sthlm när vi är där också, men är jag smart så gör jag inte det, med tanke på att om jag hittar något kommer jag inte kunna köpa det. Blir så arg på mej själv att jag har köpt upp mina sommarbesparingar. Så jävla dumt. Men som sagt, jag är väldigt nöjd med de jag köpte och jag behövde ju faktiskt en bikini! (eller ja, 2) Måste iaf ligga lågt nu ett tag, när det gäller pengar. Kul, kan inte typ gå på bio, kan inte supa. Kan inte göra någonting känns det som.. Krävs väll åtminstone liite pengar till det mesta? Till festa, till hyra film, till shoppa, till fika.. osv. Får bli promenader, det är gratis! :P Aja.. oc nu!


Stupid

Tjabba. Ledigt idag då, vädligt skönt. Känner mej duktig, har plockat ur och i disken, då blir mamma glad ^^, Ska snart hoppa i duschen, sen tänkte jag ta och städa! Om jag orkar.. Känns som det verkligen behövs. Min garderob är en enda röra av massa saker som typ ska upp på vinden. Ikväll 3årskalas ;D myyys.

Har världens dåligaste samvete. Vi (jag och felicia) var på stan igår. Började med att vi kikade lite (mkt) på h&m, kollade lite på bikini m.m. Hittar 8445 (=6) saker jag vill ha. INTE BRA. För i min plånbok fanns ca 600 kr som jag hade tagit från mina besparingar inför sommaren. Och det var INTE meningen att jag skulle handla för de pengrna. Jag lägger undan sakerna på h&m. Kikar vidare på guldfynd, hittar ett halsband jag vill ha. Lägger undan. Kikar på Vila, hittar en tröja. Lägger undan. Kikar på Åhlens, lägger undan sjalen jag suktat efter så länge! (den är SÅ fin) Kikar på Vero moda, hittar en skärp som jag velat ha länge, och det var billigt. Lägger undan! Herregud.. Och jag hade bra 600 kronor med mej. Åker hem och hämtar RESTEN AV MINA BESPARINGAR. (dvs 1000 kr) och åker ner på stan igen. Köper ALLT (förutom halsbandet), det vart  ca1200 kr. Jag är galan. Eller kanske dum i huvudet. Där rök mina gotlandspengar :) Vad är mitt problem? Men jag behööövde faktiskt allt det där. Det var ett par shorts, ett par mjukisshorts, sjal, två bikiniöverdelar, en bikiniunderdel, en tröja, ett linne, ett skärp. Tror det var allt.. Men nu måste jag hitta ett sätt att få tillbaka alla de där pengarna till mina besparingar. Fick typ 400 över. Så 1100 måste dit, annars.. ja, jag vet inte.

Jag behöver verkligen ett par nya skor till sommaren. Gympaskor eller tygskor. Jag behöver en tunnare jacka. Jag behöver ett till par leggings och jag kommer behöva köpa nytt puder snart. Vart ska jag få alla pengar ifrån :( Vill inte jobba i sommar, men även om jag skulle vilja det så är det nog försent att söka jobb nu.

Bubbelvatten i mitt hjärta

Loka Smutron
Ramlösa Granatäpplen
Ramlösa Skogshallon
Vichy nouveau Smultron/citron (mera smak)
Loka Citron
Vichy nouveau Citron/Lime


image128

Sommar

Jag tycker verkligen att sommaren kan komma nu. Den känns faktiskt inte så långt bort.. Vad är det idag, det är den 13de. Om en månad, så är det sommarlov. Det kan inte vara många skoldagar. Med tanke på att vi är lediga i fem dagar snart, och sen är det helger och nån mer ledig dag tror jag. Och plus att sista veckan är en temavecka! Det räknas inte som skoldagar, eller inte helt iaf. Man går ju till skolan, men man behöver inte gå på lektioner. Det brukar va typ film och sånt, kanske nån tråkig föreläsning. Men det är bara att bringa mp3n :P Fast vilket datum slutar vi? Jag vet inte exakt. 15de? Det är en fredag, iaf.

De senaste dagarna har varit mysiga. På fredagen var det fest. förutom den stora förödelsen att någon bestämde sig för att sno min smirnoff, så var det lyckat! Kom hem vid 4 och dagen efter mådde jag som jag förtjänade. Mådde värre än jag gjort dagen efter på länge. Det var ingen rolig upplevelse. När jag var uppe och gick var jag så svag så jag skakade, fy. Men det ordnade upp sig till kvällen, då blev det mjukiskläder och Eurovision med Elin, Felicia, Johanna, Johnny och Johan :) Det var mys, fast jag tycker de flesta låtarna var så jävla kassa. Men får väl erkänna att den som vann var en av de som var okej.

Sunday

Hejhej. Dagen har varit seg och slapp, men det var nog precis vad jag behövde. Det här är första helgen på jävligt länge som jag inte har någon läxa att göra eller behöver plugga till något prov till den kommande veckan. Ingen press, bara ta det lungt. Inget dåligt samvete när man ser på tv eller inte orkar ta fram läxböckerna. FETT jävla skönt :D Fast jag känner mej rastlös.. Kollade just på Greys anatomy. Nu är det bara skit på tv, och ingen säger mycket på msn. Men om ca 20 minuter börjar Singalong och sen är det tv konstant till typ klockan halv 1, haha. Singalong, sjunde hilmen, oc, världens smartaste barn, Ghost ship. Yes, haha! :D

Jag ägde ju Jeppe igår på ''Duellen'' på msn, så jag har lovat honom en match, så han kan försöka vinna denna gång. Haha, men han lär bara bli ännu mer knäckt :D Två år äldre än mej och matchen slutade med typ 10-1 till mej. Haha.

Veckan som kommer är sååå otroligt skön. Skola måndag, då har vi håltimme mitt i allt så då blir inte dagen så jobbig. Sen är det tisdag och då har vi nationella i engelska. Så då slutar vi efter det. Sen är vi lediga resten av veckan. På onsdag ska jag på 3årskalas, yeah! :D Och på torsdag ska vi nog se Passion of the Christ. Den är sorglig har jag hört, till och med Marcos grät, om jag minns rätt ;) Haha.

Ska snart äta middag, sen singalong. Byyye

Prov

Detta är de senaste skoldagarna och de kommande:

Fredag - prov engelska
Måndag - inget prov
Tisdag - prov data
Onsdag - prov italienska
Torsdag - prov matte
Fredag - prov naturkunskap
Måndag - prov italienska
Tisdag - prov engelska

Ja, så alltså, av 8 dagar i sträck har vi prov VARJE DAG utom EN. Hur jävla sjukt är inte det? :S

Onsdag

Haha, skit! Jag kom hem fyra och nu har jag lyckats skjuta upp pluggande (matteprov imorn) i hela tre timmar. Bra jobbat! Vet inte ens vad jag har gjort, bara massa dumma ursäkter för att inte plugga. Först var jag bara tvungen att äta, och då var jag tvungen o se på OC samtidigt, sen blev jag kvar framför tv:n och såg på nån skitserie som jag i vanliga fall hatar. Sen kom jag på att jag måste kolla på kamera på internet, eftersom jag förmodligen ska köpa det på fredag. Sen läste jag lite bloggar och så var det middag. Nu kommer jag inte på mer ursäkter och jag måste ta itu med skiten :( Blä, fyfan, ska bli så JÄVLA skönt att aldrig mer behöva ha en mattelektion. Eller iaf inte på ett tag, vet ju inte hur det blir sen efter gymnasiet. Ingen mer matte, ingen mer ''jag-fattar-noll-jag-måste-vara-dum-i-huvet-känsla'', inget mer damp för att jag inte fattar och jaaaaa, ingen mer matte helt enkelt! Kan knappt fatta det. Ett prov och en till lektion, sen är skiten över.

''Får jag smeka din hjässa?''

Dagens roligaste:
Sitter i matsalen med Felicia, Sebbe, Linus och Jocke. Kommer inte ihåg varför, men Felicia säger till Linus ''Smek Sebbbes hjässa från mej.'' Linus vägrar och Sebbe säger ''Killar får inte smeka min hjässa'' Haha,, så säger nån nått om att jag ska smeka hans hjässa och jag frågar honom om jag får det, då? Jaa, det fick jag. Så efter ett tags disskuterande frågar Felicia Sebbe ''Vet du ens vad Hjässa betyder?'' Hahah, nej, svarar han. Hahahah, han trodde vi snackade om nått way more private than hans huvud :P Haha cp, ''Killar får inte smeka min hjässa'', hahaha, men det fick jag. Oookej? ;)

Orkar inte mer, ska se klart på Americal Idol och sen sova. Har 25 sidor kvar på Candide :( Blä, jag orkar inte. O inte kan jag all italienska som jag borde kunna till provet imorn heller. Längtar såå till helgen, och efter helgen är det två skoldagar och sen HELG I 5 DAGAR. Fan va nice.


Sverige dansar och ler

Hellooo. Dagen har gått rätt snabbt. Skolan var inte så jobbig, vi hade lång håltimme vid lunchen, vi gick ner på stan och jag köpte ett linne :) Vi käkade och sen spanska, sen drog vi hem till mej och räknade matte. Det gick rätt snabbt det med, efter ett tag gav vi upp och slappade istället :D

Haha, dagens roligaste:
Vår italienskalärare Gunilla har precis flyttat in i en ny lägenhet och hon är huuuur exalterad som helst. Så säger hon ''Nej, jag måste få säga en sak nu, som inte har med lektionen att göra. Jag har flyttat in i min nya lägenhet nu!'' Så säger Felicia på skämt ''En stor applåd för Gunilla!'' och så börjar alla applådera, på allvar. Hahahaha, jag garvade så jag grät xD Ofta man sitter och applåderar när någon har flyttat. Haha! Hmm, på tal om italienskan. Vi har kursprov snart (övermorrn). Man ska skriva ett brev om sig själv och fråga frågor om den man skriver brevet till. Och det visar sig, till vår förvåning, att typ alla i vår grupp tänker fuska :S (Jag och Felicia läser spanska med ettor, blir så eftersom vi går språklinjen) De tänker skriva brevet hemma och ta med det till provet och byta ut det tomma mot det de skrivit hemma. Jahaja, haha.

Förstår verkligen inte hur mitt rum kan vara såå attackerat av alla olika sorters djur. Fy, det är gråsuggor, spindlar, skalbaggar, saker jag inte ens vet namnet på.. Det är hemskt. Sitter lugn och ro och ser på tv och rätt som det är kan jag få syn på något svart i ögonvrån, så är det en spindel (eller nått annat hemskt) som kommit frram från  under sängen och sattit sig mitt på golvet. Det jag gör är inte att panika, (vilket man skulle kunna tro) utan jag försöker så tyst och stilla som möjligt ta mej till min sprayburkslockssamling, tar ett lock och sätter det över spindeln :) Sen är det ur världen. Några veckor senare när spindeln är död damsuger jag upp den :P Haha.

Programmet ''Sverige dansar och ler'' är verkligen skumt :P Har aldrig fattat vad det handlar om, fast det kanske är det som är meningen? Väldigt rörigt program iaf, fast jag gillar det faktiskt. Magnus Betnér och  ''Tobbe trollkarl'' är ju med, jag gillar dem.

Nej, måste fortsätta läsa Candide nu, måste vara klar på onsdag. Baaara 6465 sidor kvar :) Som sagt, värsta veckan denna termin. Eller på hela läsåret? Kanske till och med någonsin. Godnatt.

My sweet

Helgen har varit mysig. Har hänt något i princip hela tiden, det gillar jag. Igår såg jag, Sebbe och Felicia på film. Filmen var inge vidare tycker jag och sällskapet var väl ingen höjadre heller. Haha, skoja, det var myyys. Sen såg jag lite på oc när de hade åkt, och sedan somnade jag, alldeles för sent. Drömde så jävla mycket drömmar inatt, kom ihåg de flesta i morse men börjar glömma. Jag är en riktig drömmare, jag drömmer varje natt. Mest skumma onödiga drömmar, inte så ofta mardrömmar. Är det en mardröm så är den i form av att jag åker utomlands och glömmer kameran hemma eller så, haha. Min största mardröm :P Så idag åkte vi till Sara (kusin), som fyllde 17. Och hon fick en likadan bärbar dator som mej, i present. Weey. Ja sen åkte vi hem, jag planerade att plugga hela kvällen och se på Oc. Ja, jag gjorde ju det ena iaf, och ni kan ju gissa vad det var :) Känns nästan som mitt huvud har hoppat av skolan :) Jag skolkar, skiter i prov och orkar inte plugga. Det låter inte som mej.. Men snart är det sommarlov och sen är det nytt läsår med nya tag. 

Fy det flyger omkring nått härinne, inte en mygga ytan nått stort.. Måste nog stänga fönstret. Jag får hjärtattack av alla kryp som finns. They creep me out. Några kryp/insekter som förstör sommaren är verkligen myggor och getingar. Att bli myggbiten gör ju inte ont (förutom när man sen kliar sönder dem kanske) men de är sååå jävla irriterande. Min fötter är döda av myggbett efter nån veckas sommar. Nej, HATA. Längtar till sommaren, men verkligen inte efter dem.

Imorgon ser väl dagen ut såhär skulle jag tro: Skola, håltimme då vi ska ner på stan, skola, hem och plugga, träning, plugga, se 24, plugga. Haha, hemsk daaag. Man har man tre prov i rad och inte har pluggat ett skit i helgen (jag är cp) så blir det så.. Åh. Aja.

Goodnatt

image127

  My sweet


Bixit mellanmålskex

Fastän jag hatar ordet ''bloggtorka'' så är jag nog lite inne i en sån period just nu. Aja, idag har jag inte gjort mycket, ätit frulle med en vän och sedan kom Elin och lånade filmer. Jag har sen ducshat och inte mycket mer. Hittade mina gamla pices of art från bilden i ettan där uppe. Blev nästan lite imponerad av mej själv :D Det finaste var ett kollage som felicia och jag hade gjort med temat typ ''glamour, lyx''. Vädligt fint.

Oh nej, morsan har börjat förfesta där uppe nu :P Poppar musik för glatta livet. Hon ska på tjejmiddag nämnligen. Musik hon spelar är inte den bästa.. Här sitter jag och försöker lyssna på min musik men hennes tar över. Felicia kommer förmodligen ikväll, det blir filmkväll. Vi ska se filmen jag fick av min syster i födelsedagspresent, ''Hemma bäst'' hette den tror jag. 

Igår hade vi engelskanationell uppsats. Var väldigt orolig innan, gick inte så bra förra gången, hade väldigt många stavfel. Men som tur var kändes det som det gick bra den här gången, men vi får väl se när vi får tillbaka dem om typ 495849 år. Ja, det är lång tid det brukar ta innan man får tillbaka uppsatser. Irriterande lång tid.

Nästa vecka är nog den jobbigaste jag haft den här terminen. Prov (svåra) onsdag, torsdag och fredag. En bok som ska läsas till på onsdag också. Har matteprov, italienskaprov och naturkunskapsprov. Jag smäller aaaav. Matteprovet fasar jag för.

Min nya favviiis är Bixit mellanmålskex :D Perfeeeekt när man är lite hungrig och nyttigt också. I love it.

image126

Sick and tired

År det sjukligt att sova 16 timmar bara för att man känner att man inte har någon anledning att gå upp? Jag tror aldrig har jag sovit så länge. Gick och la mej 00.00 och vaknade nu, 16.00.  Med tanke på det så var det beslutet jag tog igår (att åka hem fån landstället) nog rätt. Även fast jag ångrade mej när jag hade som tråkigast igårkväll.. Men sen slog tröttheten till vid 21.00 och när jag skulle sova 00.00 var jag såå trött. Ringde folk när jag sov och jag fattade ingenting, fattade inte att det ringde och svarade utan att veta vad jag gjorde, och la också på helt förvirrad. Haha, men jag borde väl vara utvilad nu men jag skulle faktiskt kunna sova ett tag till, känns det som. Hoppas bara att jag kommer kunna somna ikväll. Fast det fattar jag väl redan nu att jag inte kommer kunna. Jag ska upp klockan 09.00 imorgon och idag gick jag upp 16.00, det är 7 timmars skillnad. En hel nattsömns skillnad.

Och idag (eller snarare ikväll eftersom jag har sovit bort hela dagen) måste jag plugga till horprovet om gener. DNA och sånt i naturkunskap som är på torsdag. Jag har ingen som helst koll på nått när det gäller det, jag tycker inte vi har lärt oss mycket om det alltså. Vi har fått några frågor och det är allt. Så otroligt skööönt att det faktiskt snart är sommarlov. För nu är det ändå bara en månad kvar till Juni och då går allt fort, för då är det bara 2 veckor kvar. Och den sista veckan är nån temavecka, tror jag. Så onödigt så det finns inte, men de måste väl fylla ut tiden :S Så alla kan gå och pinas och längta efter sommarlovet lite till.

Ska äta frukost nu