Fysiologi- och anatomitenta imorgon.

Vill ni veta vad jag tänker nu? ''omgomgomgomgomgomgomgomgomg''.. Haha förlåt men sant.. Jag har lärt mig så himla mycket. När man försöker lära sig mer och mer och undrar varför inte vissa saker fastnar så glömmer man lite att tänka att det faktiskt är jäkligt mycket som HAR fastnat och att man vet så otroligt mycket mer än innan kursen började. Ganska coolt. Jag vet plötsligt massor om nervsystemet, andningssystemet, njuren, muskler och annat, jag kan massa ord jag hade stått som en frågetecken om någon hade sagt de till mig förut. Nu är bara frågan ifall det som faktiskt har fastnat kommer räcka.. Jag är tveksam, men vi får se imorgon.

Kommer inte kunna sova inatt..

Suck..

När all energi, lust och ork bara går ur en..... Fyfan. Åh vad jag skulle behöva en kram just nu, och gärna att någon trollar bort tentan också.

Hej hej.

Hallådär. Idag har vi haft praktisk tenta i denna kurs, fysiologi och anatomi, och nu återstår bara fredag 1 juni och den stora tentan på allt vi hållt på med dessa veckor. Det är galet mycket, så nu måste jag plugga. Fast kan ju säga först att dagens tenta blev godkänd. Åh vad skönt att snart få sommarlov, jag ser jättemycket fram emot helgen, räknat efter 12 på fredagen (då tentan är slut). Ska åka ner på stan och sommar-shoppa direkt efter skolan, sen på kvällen på födelsedagskalas ute i Nykvarn. Mys. På lördag är det Gröna lund med goa semenariegruppen på dagen och på kvällen förmodligen ännu ett födelseagsfirande. Söndag är BB-final och måndag åker jag, mamma och moster upp till Linda och kollar på deras konsert i kyrkan, det kommer bli grymt. Aa som sagt, det blir en bra helg. Dessa kommande dagar och fredag förmiddag däremot...

Fredag, 25 maj.
In every breath i take i'm breathing you

Vi hade en sån jättebra fredagseftermiddag och kväll ute i Viksberg denna helg. Sol, öl, grillat och solnedgång. Riktigt stekhett var det och myggattack på kvällen. Jäkla myggor. Även idag är det strålande sol hela dagen, vilken kommer spenderas hos mormor då det är mors dag ♥ Förresten, lyckan att se på Eurovision då Sverige bara får tolva efter tolva och leder i princip under hela röstningen. Coolt. Loreen!


The Quiz

You look nice alright
and I like the way you nod after everything I say
like it actually means something to you

And I like your record collection
Townes and Jens with a hint of Rickie Lee
And you've cleaned up the bathroom, made a really nice soup
but a bit too much sci-fi in your shelf with DVDs

But there's some things you need to know about me:
I'm weak right now, real weak right now
I need proof before I dare to open this heart
so I prepared a quiz for you:

Would you freak out if I said I liked you?
Do you walk the line?
Is your IQ higher than your neighbour's?
And is it very much higher than mine?

Can you sleep when I grind my teeth?
Do you look away if I slob when I eat?
Will you let me be myself?
Can you at all times wear socks?
because I'm still scared of feet

Do you talk in the middle of Seinfeld?
Do you read more than two books a month?
Do you get racist or sexist when you've had a few?
Is it fine if I make more money than you?

Have you slept with any people I work with?
Is there anyone you'd rather wish I'd be?
Do you still keep pictures of old girlfriends?
Are they prettier than me?

And if I'd fall, would you pick me up?
If I fall, will you pick me up?

 
Hello Saferide – The Quiz Så bra.

LÖRDAGS

Tjejmiddag för att fira Alex :) Det var mycket trevligt det! Alla tjejerna hade tänkt i samma banor och gått till sexbutiker för att shoppa presenter till Alexandra, hahaha...


MÅNDAG


 

 

 

Bilderna säger väl en hel del men vi hade världens mysigaste dag igår. Vi åkte ut till Viksberg och åkte båt, låg i båten på dynor och kollade upp i himlen, pussades och bara guppade på vågorna. Helt underbart. Avslutade dagen med grillmiddag i solen.

...


Tisdag 15/5

Hej bloggen, idag har jag pluggat hela långa dagen .. nästan, och nu ska jag och j iväg till affären och handla dagen-före-kristihimmelfärds-middag. Det blir lövbiff! Sen ska vi mysa hela kvällen och se på film. Och spela fyra i rad, jag älskar det spelet!! Men Jesper brukar bli lite sur för att jag vinner hela tiden.... Hehehe.

Igårkvällen spenderades med felicia, vi hyrde film och gjorde världens godaste fruktsallad. Sen ägnade vi timmar åt att äntligen sätta upp mina tavlor på min vägg, 15 st är dem och trots att det inte var så enkelt att få till det så är jag nöjd! Fint!!

 


Ibland känner man sig bara så himla glad och livet känns underbart och fyfan vad jag är kär.

 

 


KALAS
14 MAJ.

Oj bloggen, vad hände? Det är bara skola, pojkvän och vänner nu för tiden och lite mindre bloggande. Jag har haft tre grymma helger på senaste! Har verkligen kopplat bort skolan och den stressen totalt på helgerna, ignorerat och förträngt. Ganska osmart men jag hade iaf det asbra! Nu har vi en hel veckas självstudier så det är bara att sätta igång att göra allt som ska göras och snart är det tenta. Vi hade iaf föreläsning om Muskler idag och jag älskar muskler, det verkar vara min grej!

Det har varit mycket festligheter den senaste tiden, första helgen var det jag som firades, helgen efter var det Sara och denna helg Marre. Nästa helg blir det Alex! April och maj, vilka bra månader. Alltså vem kan fatta att det snart är juni? Inte jag iaf..
Fridays

Dö torsdag

Idag är en ritkigt kass dag.

Och i helgen lyckades jag på något jävla vänster få kinesiskt/engelskt tangentbord på min mobil. Jag har ingen jävla aning om hur jag gjorde det eller hur jag ska få tillbaka det svenska. Suck, det är ju bara jag som lyckas med sådana där saker .....


Aprils sista dagar

Vilken festlig helg! Inte en lika festlig valborgsmässoafton, men det gjorde inte så mycket. Och det faktumet att jag gick i skolan istället för att fira med mina vänner i uppsala var inte heller hela världen, för vi hade en rolig och intressant dag med EKG, Spirometri och HLR. Ikväll har det varit mys och film hos Jesper, Svensson Svensson den senare såg vi, som visade sig vara inspelad i Trosa! Jag känner mig saligt kär just nu.


Lördagens festligheter.

1 MAJ


Solen skiner, det luktar grillat, det grönskar som bara den ute. Japp nu är det vår!