Tobbe


Detta inlägg är ägnat åt Tobias Perä ;-)HeartFarfar

Veckan är snart över .. Slipper två lektioner imorgon, börjar klockan 12 istället för 8, så otroligt skönt.

Läste nyss i ens blogg om att dens farfar hade gått bort, och jag blev så jävla rörd .. Börjar tänka på mina minnen med MIN farfar. Det är väl inte så konstigt kanske. Men jag blir så ledsen .. Jag är en sån person som inte gillar förändringar och att någon dör är ju en så stor förändring det kan bli.  På nått sett har jag fortfarande inte fattat att de som jag känt som har dött, verkligen är borta. Kristin .. Vad är det, 4 år sen eller något i den stilen? Jag fattar fortfarande inte att jag inte kommer få se henne igen, någonsin. Farmor dog ju när jag var ca 3, så henne har jag inte direkt starka minnen av. Men farfar .. Högst 4 månader har gått, och det är SÅ overkligt. Jag glömmer aldrig någonsin hans begravning, då hans tjej (låter konsigt, men vad ska man säga?) gick fram till kistan. Det var det sorligaste jag sett, hon sa något till honom. Kommer inte ihåg exakt vad det var, men gud.. Var det sorgligaste och hemskaste jag varit med om. Och min pappa, som jag aldrig sett gråta, han grät. Jag hade bestämt att jag inte skulle gråta, pinsamt inför allt folk, tänkte jag. Men hur kunde jag tro att jag skulle kunne bestämma det? Innan, bara sådär. Grät nog mest av alla på den begravningen. Jag har alltid varit min farfars flicka. Precis som min farfars tjej sa senast vi sågs, ''Du var Pers flicka'' .. När jag och Vicke hade gjort slut, så orkade jag inte säga det till alla i min släkt .. Orkade inte med alla frågor om varför och hur mår du. Men när vi var hos farfar, och han frågade mej om vi fortfarande var tilsammas, så kunde jag inte ljuga. Till honom kunde jag säga det. Jag älskar honom så otroligt mycket och jag kan verkligen inte fatta att han är borta. Helt jävla ofattbart, att jag inte kommer få se honom någonsin igen.

Jag skulle nog aldrig kunna fortsätta leva om min mamma dog. Jag skulle aldrig orkaa fortsätta leva, för hon är nog den jag älskar mest på jorden. Hon finns för mej till 100 %, 24/7. Tycker så synd om de som har förlorat en nära familjemedlem. Hur orkar man?

Jag saknar honom så mycket


JoshJosh


Jag har inte direkt varit ett fan av Las Vegas, tvprogrammet alltså. Men just nu och under en tid har det gått i repris och det råkar vara precis den tiden jag kommer hem från skolan och utmattad efter dagen lägger mej framför tv:n .. Så det har bara blivit så att jag kollat lite haft då och då, men så har jag tyckt att det blivit bättre och bättre och nu är jag helt inne i det :P Och Josh Duhamel som spelar Daniel McCoy råkar vara  jäkligt snygg :D

OC idag, det blir bara bättre och bättre. Tyckte inte att förra säsången kunde stå upp emot säsång ett och två, men den här har börjat riktigt bra. Första avsnittet var jag lite skeptisk till, men sen har det bara blivit bättre och bättre, finns ingen serie jag älskar mer än den allstå. Fast det är en hel del serier jag förjer iof. Lost tex.. som i princip alla som kollade på det från början har slutat kolla på. Visst, det händer en jävla massa konstiga saker på den där ön men jag kan ju inte bara sluta kolla för det, efter två eller tre säsånger. Sen har vi Prison Break, Desperate Housewives, Ugly betty, Idol, One tree hill, Top model .. Haha, sen finns det säkert fler. Men OC slår allt.

Tack och hej, sovdags ..

Prison Break

Tråkig dag. Visste inte att man kunde hata datakunskap så mycket, man nu gör jag det iaf :P Mitt huvud VILL verkligen inte få in allt om anslutningar, olika minnen, datalagar och allt vad det är. Hur ska detta gå? :D

Har iaf en sak att se fram emot ikväll, Prison Break! Två timmar kvar ..


141445-3

Helgen

Helgen har varit seg .. Hade en del förhoppningar på igårkväll men det slutade misslyckat som vanligt, är egentligen inte förvånad. Lite tråkigt bara att man inte kunde dra med alla vidare till brunnsäng sen. Men men, slutade mysigt iaf :) Fredagen ska vi inte tala om, har nog aldrig haft så tråkigt på en fredag. Kollade på idol, och sen satt jag i princip bara vid datorn hela kvällen. Bortkastat. Först längtar man till helgen, sen gör man samma sak som man gör på vardagarna, haha.

Den här veckan kommer bli jobbig, har ca 100 saker, läxor och prov. Men det är bara att stå ut .. Haha fast nästa vecka kommer bli likadan och veckan efter det antagligen också. Allt kommer på en gång nu, innan jul. Och hur det ska gå med recensionen som snart ska vara inne i svenskan har jag ingen aning. Har inte ens valt en bok?

Aja, godnatt.


Sårande

Jag blir så jävla arg. Jag fattar inte hur du tänker? Det är så elakt, man gör inte så, men endå så gör du det? Man betér sig bara inte så. Det finns i princip i inte i NÅGON annans värld, men i din finns det. Men bara mot mej.

Framför allt blir jag ledsen ..

Blogg

Haha, skaffade blogg mest för att det verkade så kul att ''fixa till den'' med färger, bilder och sånt .. :P Alla har ju i princip blogg nu, så kände att det var dags för mej att ta tag i det.

Heidi Klum141445-1