I wish it wasn't so


It ain't easy to say goodbye, darling please don't start to cry
'Cause girl you know I've got to go, oh Lord I wish it wasn't
so

Glad midsommar!


Igår var det midsommarafton! Kvällen spenderades på Manhattan, men eftersom Sara jobbade hann vi inte in till midsommarfirandet i en park där, så vi gick till ett cocktailställe och hängde där tills sista tåget gick hem. Idag däremot blir det midsommarfirande med fest och det mesta som hör till, köttbullar, midsommarstång, lekar och sånt! Glad midsommar! :)

Juni 24, 2010

Tudilu! Nu har jag avverkat 10 varma klibbiga dagar i Miami beach. Sara och jag kom till New jersey igår, det är jäkligt varmt här också men inte lika fuktigt som i Miami. Tack gud för det.. Jag har väldigt svårt för klibb. Haha.

Idag ska vi nog shoppa.. Imorgon blir det Midsommarfirande på Manhattan, fest på lördag och på Söndag New york. ♥

USA.

Lägga sig innan elva var det ja.... hehe. Nu är klockan ett och jag är redo för att sova. Min väska väger tusen klio. Min väckarklocka ringer om två timmar. Haha.. Väldigt onödigt att sova egentligen.. Men jag är skittrött. Höll på att bryta ihop förut när jag inte hittade min kameraväska, haha. Jag letade verkligen överallt tyckte jag. Det kändes helt hopplöst. Sen hittade jag den längst inne i garderoben. Verkligen längst inne nerpackad i en låda. Då hade jag förlorat typ en halvtimme på att leta och vara upprörd..

Kommer hem 1a juli :) Tills dess ska jag spendera dagarna med min Sara. Åh så underbart.
10 dagar Miami, 7 dagar New jersey.


Nattens nervösdröm

Haha.. Drömde att jag skulle på sång-audition i Lindas skola i Skogås. På vägen dit träffade jag på en massa som gick omkring med grisar i koppel.... ?? När jag väl kom till skolan var det plötsligt ett dagis och alla fröknar hade försvunnit. En kille satt på toan och hade bajsat och en annan spydde på golvet, bland annat. Sen blev det Lindas skola igen och jag frågade alla jag såg vart aulan var, men ingen visste. Jag irrade runt och försökte hitta tills jag såg Linda och bad henne visa mig vägen. När jag väl kom dit var jag tio minuter sen..

HAHA. Det roliga är att jag är ju inte ens nervös. Bara lite.


00:12

Jag är trött nu. Och trött på packning. Och allt man måste tänka på och allt man inte får glömma och alla val man måste göra. Jag suger på att göra val och välja. Attans. Har spenderat dagen på stan med mamma och pappa, fixat och ätit lunch. Senare har jag varit i Moraberg och införskaffat mig ett kamerafodral åt min G11. På kvällen har Felicia varit här och ätit jordgubbar och gett mit lite råd om packning. Fan att det ska vara regler på hur mycket det får väga. Det stressar mig något otorligt. Övervikt är ju skitdyrt.

Och jag vet inte vad jag ska ha på mig imorgon på dopet.. :(

Nu är klockan 00:12.. Sara.... VI SES IMORGON!!!!! :D <3


Imorgon är det dop

Haha, fan. Inatt drömde jag att jag skulle sjunga inför skolelever, jag skulle sjunga vår sång som vi ska sjunga på dopet imorgon. Men jag kunde för mitt liv inte komma på texten, jag tänkte så det knakade så länge att till sist gick alla. Haha.. :( Nervös?

Det börjar närma sig....

Uträttat lite ärenden på stan idag. Det känns som att ärendena och saker som behöver fixas och köpas innan vi åker aldrig tar slut. Idag hämtade jag ut ppiller, köpte tunna leggings, hämtade ut en väska hos skräddaren och köpte spännen. La undan tre saker till imorgon också, på tre olika affärer. Ett par shorts, en tröja och en jacka. Får se ifall jag köper något.. Ska ner på stan med mamma imorgon. Ska sätta in pengar på mitt konto, växla till dollar, köp solkräm och puder. Sedan blir det raka vägen hem och packa, på lördag är det ju dop så jag ska försöka packa så mycket som möjligt imorgon så det inte blir stressigt. Och sova i tid på lördagskvällen, vi ska åka hemifrån halv fem på söndag morgon. Fy, det kommer inte bli mycket sömn där inte..

Idag gick mamma på semester så vi har firat med pizza ute på altanen hon och jag. Pappa var ute och fiskade och Linda ''aldrighemma'' Karlsson var i Norrtälje hos några kompisar.


Firandet av Johanna i helgen
























Nionde juni

Idag kära ni! Idag har Linda och jag varit och övat i kyrkan. Det gick väl sådär, jag kände inte riktigt att vi klickade med kantron men å andra sidan, vem klickar med en kantor? Haha. Nej men det var lite strul... Men det blir förhoppningsvis bra. Bara tanten kan hålla takten på lördag. Skulle det vara någon som förstörde så skulle det vara hon. Ingen taktkänsla och ganska förvirrad. Men som sagt, det blir nog bra. Kan man ju hoppas. Sången satt iallafall.

Efter det åkte vi till Jenny, Fredrik, Vilmer och Axel för att säga hej. De bor ju där ute förbi Turinge kyrka. Vi åkte förbi olycksplatsen då också, jag minns att jag såg blommor och foton men jag kopplade inte då, det var sen när vi kom till Jenny och hon nämnde det som jag mindes att jag hade sett det. Sjukt det där.. Sorgligt. Så himla onödigt. Hos Jenny och dem blev vi iallafall bjuda på middag och så lekte vi, pratade, spelade lite spel och såg på tv. Tack så mycket för middagen ^^,!


Lunarstorm ska stängas ner

Lunarstorm ska tydligen lägga ner. Lite sorgligt faktiskt. Stor del av ens lite yngre dagar spenderades ju där. Jag önskar att jag kunde spara allt jag skrivit i dagboken, från juli 2002 till juli 2007 skrev jag där. Fem år. Har inte tänkt på det förut, men det var ju som att jag bloggade där redan innan jag hade en riktig blogg. Över 600 inlägg finns där som jag sitter och läser nu. Vissa saker är skrämmande. Mån 3 jan 2005 02:08: ''jag hatar mitt liv. jag ska fan få anorexia. och om min kille dumpar mej ska jag ta själv mord.'' Jag känner inte igen mig själv, jag kan inte fatta att jag skrev det där. Anorexia? Självmord? Herregud..

Haha åh jag älskar gamla saker man skrivit.. Mycket skit och mörkt men roligt också.

Lör 28 dec 2002 18:45:

Jag önskar att det stod i

...pannan på alla villka dom va kär i.. d skulle va ql :) jaaa i min panna skulla d iallafall stå ”!jonatan!” ;) Mm... ja.. humm.. heheh jaa, va ska ja skriva.. ska kolla på tv i kväll.. ql va??! hehe nääää skiittråkigt.. om d inte kommer någe bra.. då kanske d e ql.. men d kommer nog inget bra.. joo förresten.. d skulle komma en film på nån kanal klockan 0.20 men vet inte va den heter lr om den e bra..
ja hoppas på att få gå på bio snart.. med jonte.. skiitt va ja längtar asså *älskar dejj jonte!!* Mm... nu vill mamma att ja ska komma å hjälpa henne å lägga ut former.. hon bakar knäck.. *mumms* älskar knäck! :) Mm.. jaaa ja ska väll gå å hjälpa henne då..

hejj dåå..

// Camilla.........''

Sön 13 apr 2003 20:16:

''Alltså jag vet inte om jag vill berätta det här, för det ä så jäävla äckligt!!
Ååååååååååh jag kommer få mardrömmar för resten av liiivet!! :S :S :S
Hahahhahahaha guuuuuuuuuuud va han va äckliiiig!!! Jävla snuskgubbe!! Å stackars Johanna å meeej!! Stackars Johanna! Jag fattar hur det kändes, det var minnst liika snuskigt för mej, även fast det var du som va närmast.. Fast jag sååååååg ju ”deet”!!!! Det där viiiiiiiiiiiita!!!!!!! Faaaaaaaaaaan jag kommer aldrig våga åka tååg igen!!! Det va så jäävla äckliiigt!!''

Detta var efter att en gubbe hade suttit och runkat bredvid mig och Johanna på tåget, haha. Stackars oss, vi vart helt traumatiserade.

Tisdag.

Det gick hur bra som helst att hitta till köpcentret i Skärholmen idag! Jag var lite orolig för det innan, nämnligen. Har aldrig kört dit själv och när jag åkt med Felicia så vet hon, så jag behöver inte tänka på det. Så jag pustade ut när jag såg att jag hamnat rätt. Och under dagen kunde jag checka av nästan allt på min måste-ha och vill-ha-lista. Köpte trosor, strumpor, smink, två tröjor, solglasögon, en adapter, en bikiniöverdel och leggings. Det enda jag verkligen måste köpa nu är vanligt puder. Vid femtiden åkte jag hem och åt middag på altanen men mamma, pappa och mormor.

Kantorn ringde när jag var i Skärholmen, hon sa att när hon sa att hon hade noter i B-dur så menade hon BESS..... Men Linda säger att BESS är mörkare än B. Haha gud jag fattar ingenting blabla. Vi får iaf åka dit utan noter imorgon så får vi se hur det hela slutar..

Älska mig för den jag är

Idag har jag och Linda tränat inför lördag för första gången tillsammans. På lördag är det nämnligen dop för Axel och där ska Linda och jag sjunga. Vi ska sjunga Älska mig. ''Min enda längtan nu och här, älska mig för den jag är'' om ni vet..? På onsdag ska vi träffa kantorn (som ska spela piano till vår sång) och öva med henne. Måste öva öva öva på texten tills dess så att den sitter perfekt. Vi har ett litet problem dock, kantorn har noter i fel tonart och vi vet inte hur vi ska få tag på noterna till den tonarten vi vill ha.. suck. Har verkligen ingen aning om hur vi ska lösa det. Det finns inte på internet.

Har börjat plocka ihop lite kläder till resan idag också. Ska ju börja packa på riktigt på fredag så det är ju inte många dagar kvar. Imorgon åker jag till Skärholmen och handlar förmodligen det sista jag behöver köpa. Lite småsaker och en massa smink.


jaha jaha jaha

Jag bestämde mig för att följa med ut igår. Men så blev det inte så ändå. Saker hände och det slutade med att jag med flera åkte hem när resten gick ut i Södertälje. Illamåendet som jag kände i fredags gick över till halsont och jag hade väldigt svårt att sova inatt. Vaknade tusen gånger och drömde konstiga drömmar. Halsen blev nog inte bättre av allt det passiva rökandet från förfesten heller.. Mina kläder åkte rätt ner i tvättkorgen när jag kom hem också. Cigaretter och röklukt ogillar jag skarpt.

haha jag samlar på tombukar/flaskor märker jag när jag ser den här bilden.. ^^,


Lördag!

Hej. Idag är en dag jag hade sett fram emot, Johanna fyller nämnligen 20 imorgon vilket vi firar ikväll. Grillat hemma hos Sofia i Vagnhärad står på schemat och sedan är tanken förfest och utgång i Södertälje. Bara det att jag inte mår helt hundra så vi får se ifall jag följer med ut. Vill verkligen jättegärna, men får se ifall jag orkar.


Fjärde juni

Jag mådde illa imorse, men sen släppte det. Nu mår jag illa igen och allt jag kan tänka på är magsjuka.. Snälla låt det inte vara magsjuka :-( Jag orkar verkligen inte..

Idag jobbade jag kvart över sju till ett och senare mötte jag Alex och Felicia på stan. Vi köpte present till Johanna som fyller år i helgen och kollade på alla glada studenter med blandade känslor. Rysningar för all lycka man ser, ångest för att man aldrig mer kommer att få uppleva det och ja.. älskar stämningen!! Tråkigt att jag inte känner någon 91a att fira iår, iallafall ingen så värst bra. Nästa år är det dock syrrans tur!

Efter stan blev det lite solning men stup i kvarten låg jag med gåshud när molnen skymde solen så det var inge vidare. Ikväll har vi ätit grillat och nu kollar jag på Talangfinal.

Snart ska jag nog ta och sova. Inte på topp, som sagt.

Torsdag - 10 dagar kvar till U S A

Försökte mig på lite solning idag men då envisades en massa moln med att lägga sig framför solen. Men, en del solsken blev det iallafall och jag tror att jag för första gången fick lite färg. Lite lite lite färg. Knappt märkbart men jag såg linjer!! Woho. Det värsta är när man duschar sen, man tror att man har blivit skitbrun för det blir ju så i kontrast med badkarets vita fäg, men icke.. Jag får kämpa på ännu mer ifall det kommer fler soliga dagar. Det är 10 dagar kvar idag!! Jag blir mer och mer pack-stressad, haha. Och mer och mer förväntansfull! Men packandet går nog bra, jag har ju en sån fin packlista i Word ;)

Dessutom såg jag alldeles nyss att första delen av min present från Johanna hade kommit på posten idag! Perfekt läsning i solen, jag läste precis ut förra månadens Veckorevyn idag så det var perfekt. Aldrig läst Glamour förut faktiskt så det ska bli intressant.


Gammal och ny

Vilken värme idag! Skönt. Haha, ser ni skorna på bilden här nere? Det är likadana skor, de ena är bara sjukt utslitna och nästan bruna och de andra är nya. De gamla var så sköna och ingådda så jag kämpade verkligen in i det sista. Snart hade de rasat isär. Ni vill inte ens veta hur de ser ut på undersidan, båda sulorna är av på mitten och det är hål rakt in till strumpan. Hahah. Ganska vidrigt. Nu idag satte jag iallafall på mig de nya och gick ner på stan. Fick en skön skoskav... På stan var jag hos frissan, fick vänta länge inne i deras varma salong innan hon hjälpte mig. Suck. Men nu blev det jämnt iallafall! Sen handlade jag lite på H&m; ett par shorts, ett par byxor och en klänning innan jag köpte en curry&kycklingröramacka på Nancys och åkte hem. Väldigt god var den.


Bree Tanners andra liv

Hallå! Blev en trip till Stockholm idag, som sagt. Verkligen en misslyckad shoppingdag dock då det enda jag hittade var en tröja. En vanlig randig trekvartsärmad tröja. Vilken shoppinglycka! Hade en lista full med saker att köpa och jag hittar EN av dem. Bra gjort.

Jag funderar på att dyka upp hos frisören som klippte mig imorgon och visa hur ojämnt mitt hår faktiskt är. Jag fattar inte hur hon kunde klippa så ojämnt, fattar inte hur varken hon eller jag kunde missa det heller. Felicia såg det direkt. Sen såg jag det också, verkligen. Och mamma. Betalade 300 för en ojämn och för kort frisyr.

Alldeles nyss så bokade jag den här boken på CDON.com förresten! Ett 'stickspår'' i Twiligtsagan av Stephenie Meyers. Jag har bara läst två böcker än så jag vet inte ens vem den där Bree är, haha, men jag var ju tvungen att köpa den ändå. Den har release 7e juni. Jag hoppas att den hinner komma innan vi åker, så det inte blir någe strul med fakturan.


1 juni

 
2007 och 2010. Tiden går så snabbt! Grattis till Vilmer på treårsdagen :-)