Plötsligt händer det


Idag har jag faktiskt namnsdag, märkte jag imorse när jag fick ett grattis-sms av min moster. Det är oftast så man får reda på att man har namnsdag, haha. Fem lotter fick jag av mamma. Jag hoppas på miljonen. Någon gång måste det ju plötsligt hända för mig med..

Dagens namnsdagsnamn och mitt mellannamn är alltså: Maria

Det här med sanna berättelser

Åh vad jag är uttråkad.. :( Har liksom suttit och spelat Robinson-spelet online om och om igen och innan det rensade jag alla mina bloggar sparade på favoriter. Nu då?

Behöver visserligen duscha.. Och äta. Men det är ju inte speciellt kul det.

Sen har jag en liten åsikt om filmer baserade på sanna händelser.  För inte så länge sen såg jag ju Changeling och tidigare idag A mighty heart, båda med Angelina Jolie. Har ni inte sett de flilmerna och vill göra det så sluta läsa HÄR. Det jag ville komma till med dessa sanningsbaserade filmer så är det att det är ju inge kul alls när filmerna slutar olyckligt. Kvinnas man/barn blir kidnappat och återkommer ej. Halva nöjet, eller hur man nu ska uttrycka det, med sådana filmer, eller kanske till och med hela, är ju när maken eller sonen äntligen kommer tillbaka i slutet och lyckan i det. Dessa två filmer satt jag hela tiden och hoppades, in i det sista. Även om man hade fått veta att maken var halshuggen för de hade sett det på en video så hoppades jag att det kanske var ett misstag, någon annan på videon? Han kanske levde ändå? Men nej. Han var död. Angelina blev ledsen. Filmen var slut. Man känner sig nästan lite lurad när man suttit och sett hennes kämpande hela filmen och så dör han bara. Dock var Changeling en helt underbar film ändå, men jag hade nog helst sett att sonen kommit tillbaka..

Haha...


Sovdags

Andra halvan av My sisters keeper var bättre. Fast, jag hade sett hur alla skrev att man gråter sig igenom hela flmen och jag fällde inte en enda tår. Fast det kan ha haft o göra med att jag mådde så illa, hehe. Filmen får 3/5

Melodifestivalen!

1. Sibel -  Stop 
En bra pop och partylåt, inget schlager över den för fem öre men det verkar ju inte som det är meningen nu för tiden så .. ? 

2. ?? - Magisk stjärna
Minns inte hennes namn, Py? Ry? My? Den var sämst iaf.

2 Neo - Human Frontier
Nej nej nej

4. Nån grupp? -  Thursdays
Näää..

5. Anna Bergendahl - This is my life
Blev förvånad när jag såg att hon skulle vara med. Låten är fin, och även hennes röst.

6. Pernilla Wahlgren - Jag vill om du vågar
Den mest Schlageriga av dem alla! Om man nu ska tänka på det..

7. Noll diciplin - Idoit
Delar av gruppen Sk8 som vann Lilla melodifestivalen något år med låten Min största första kärlek. Fastande för den låten totalt och denna har lite samma effekt. Även om det inte är Melodifestival-material men det är ju knappt någon låt som är med, som sagt.

8. Peter Jöback - Hollow
Nej. Inget för mig. Nej.

Favoriter: Sibel, Anna, Pernilla och Noll Diciplin.


Update 1
Tre av mina favoriter gick vidare till nästa omgången - Anna, Pernilla och Noll Diciplin.
Anna fick flest röster! Grymt för henne, 91an från Nyköping. - Vidare till final.
Jag hoppas att Pernilla går vidare direkt till final, och att Noll Diciplin och Neo går till Andra chansen

Update 2.
Neo till Andra chansen
Peter Jöback till till final
Pernilla Wahlgren till Andra chansen
Noll Diciplin ute

Lördagskväll.

Jag sitter här och ser på Melodifestivalen och..... dricker vatten! :D Tidigare har jag badat skumbad, vilket behövdes efter dessa dagar liggandes som en strandad val i sängen. Så nu luktar jag äpple efter barnbadskummet från apoteket som mamma köpte åt mig idag ^^, Hur som helst, efter badet så tog jag mig ut för första gången sen i tisdags, skulle skjutsa mamma till en kompis, det kändes sådär att köra faktiskt. Lite virrig i skallen, förmodligen för att jag inte hade ätit så mycket än. Påväg hem hyrde jag My sister's keeper, en film jag velat se hur länge som helst. Jag har sett halva nu, innan jag stängde av för Melodifestivalen, och den har hittills varit en besvikelse faktiskt.. Nog mest för att jag hade så höga förväntnignar.

Återkommer med mina favoriter i MF när jag hört alla låtar!

How do you stop a killer who is already behind bars?

Law abiding citizen, filmen som jag fick av mamma igår, var jättebra! Och jag upptäckte ju när jag satte på den att självaste Gerard Butler var med. Filmen handlar kort och gott om Cylde, vars familj blir brutalt mördad av två inbrottstjuvar. När hans advokat går med på att göra en deal med en av tjuvarna blir Clyde galen och tio år senare kommer han tillbaka med en genial plan för att lära alla inblandade i dealen och mordet en läxa. Se den! :-)

Idag skulle jag och F på klassreunion, middag och utgång på Olearys. Nu blir det ingenting av det eftersom jag varken känner mig tillräckligt frisk för att äta restaurangmat, ta mig ner på stan eller vara social. Så ikväll ska jag nog se den andra filmen min mor köpte igår: Ì taket lyser stjärnorna. Efter boken med samma namn, såg den på bio och minns den som helt okej. Men det var ett tag sen så, får se ikväll.

Här är trailern till Law abiding citizen:


Tack mamma

Sjuk-presenter från lilla mamsen... Boken som är den fjärde i Twilight-serien blir till att läsa när jag läst klart de tidigare men filmen ska jag nog se ikväll :-) Det är en film från 2009, genren är thriller och den verkade bra när jag läste på baksidan.

?!?!

Jag blir så less :( Vaknade fyra inatt och mådde illa. Vaknade imorse och mådde illa och det har inte gått över. Vet inte vad jag ska göra?? Dricka, inte dricka? Äta, inte äta?


Torsdagskväll

Hej! Jag är dödstrött och min mage kurrar.. Så planen just nu är att ta mig en dusch, vilket jag kan behöva haha.. Sedan äta spagetti, de andra åt det och köttfärssås till middag. Jag vill ha köttfärssås också men vet inte hur bra det är, det roliga är att jag inte ens tycker om köttfärssås i vanliga fall, men just nu skulle jag nog kunna äta vad som helst.. Klockan åtta tänker jag iaf sitta bänkad framför tvn och Vampire diaries på sexan. En ny favorit, som sagt. Efter det ska jag nog sova. Och dricka vatten i mina drömmar. Hahhaha.. Här e en bild från i somras när vi blev bjudna på middag i Sandviken hos några familjevänner, svampmackor.. Tror det är något av det godaste som finns:

Snart snart..

Vilken skön känsla att vakna idag och känna att illmåendet var borta. Jag vågade knappt röra på mig i rädslan av att det skulle komma tillbaka.. Har tagit det väldigt lugnt idag när det gäller att äta/dricka saker men i början av dagen fick jag i mig en del blåbärsdryck och cocacola, båda ska tydligen vara bra att börja med efter magsjuka.. Senare har jag ätit tre stycken rostade mackor typ en tugga i kvarten, haha. Och allt är kvar i magen! Tråkigt nog har jag jätteont i huvudet, förmodligen pga. vätskebrist men också pga. av att jag legat här i denna säng ett tag nu och fått ont i nacken vilket bridrar till huvudvärk.. Fy. Ikväll ska jag äta makaroner! Åh, lycka. haha. Jag är fortfarande sjukt sugen på vatten, men det är inge bra så det får jag hålla mig borta ifrån. Jag märker att jag är sugen när jag sett på tv hela dagen, och så fort de dricker vatten, badar, tvättar händerna så känner jag suget. MEN SNART, hehe, snart får jag nog dricka mitt älskade vatten. Ska aldrig mer underskatta vatten.

killme

Jag har fått magsjuka. Natten till idag slog det till vid tolv och nu snart 24 timmar senare mår jag fortfarande kass. Jag vill bara försvinna. Men mest av allt vill jag dricka iskallt vatten, typ tio glas. Men nej, jag får nöja mig med en sked vätskeersättning några gånger i timmen, och snart kommer väl det upp också. Var länge sen jag hade magsjuka, jag minns inte att det var såhär hemskt. Jag orkar fan inte mer..


23 feb

Det har varit en tuff dag... Med rita på väggarna, måla på golvet, spotta på sina kompisar, slänga runt saker, mjök över matbord, febriga barn, snö i ansikten osv.. Usch och fy. Och imorgon blir det mer jobb. Hoppas verkligen på en bättre dag för vid lunchtid idag (fick börja tidigare, de ringde.. en till var borta... för få personal, great) ville jag bara gråta, skrika och gå hem. Blev så arg, så arg.. Vissa barn är bara FÖR MYCKET.

Efter jag kommit hem vid kvart i sex ungefär så har jag kollat lite skidor och sen ätit varma mackor och sett på True blood. Nu är jag så slut så jag tror faktistk jag ska gå och lägga mig.. Klockan är ju efter nio så det är väl OK då? Jobbtider imorgon är 8.45-17.15.


Det är ingen vanlig dag..


.. för det är Felicias födelsedag :-) Hurra hurra hurra! ♥ 20


Asbra

Idag väckte mamma mig vid sju, de hade ringt hem från jobbet för en vikarie var sjuk.. Så jag tog mig upp och iväg till jobbet. -22 minus var det här hemma innan jag gick och på vägen dit tittade solen fram också. Det gjorde den ju även senare på dagen men för att ungarna inte skulle förfrysa eller dunkna i snön så höll vi oss inne idag. Slutade halvfem och imorgon blir det jobb 11-17.30. Kanske på torsdag och fredag också verkade det som?


SOVA

Skrattade ihjäl mig när Johan Glans blev blåst idag i Blåsningen hahaha. Han är så jävla kul. Har sett Wallander också, - Mörkret. Har inte sett så jättemånga filmer i den serien men den här var riktigt bra. Men, en av the bad guys så att säga var Tony från Andra Avenyn. Och där är han ju en helsnäll kille så det kändes urskumt att se honom spela pedofil! Det gillade jag inte. Fast jag ser honom fortfarnade som snälla Tony i AA. Jaja, nu ska jag sova, trött efter en lång dag... Hopppas på jobb nu sista veckan innan februari går över till Mars, så jag får en ännu högre lön i slutet av Mars än den jag redan jobbat ihop. Och imorgon är det ingen vanlig dag.. För det är Stinas födelsedag! Även kallad Arne, Evert och framför allt Gunilla. Länge leve henne. Hela 20 år. Det kan man inte tro om den lilla tösen. Tyvärr kommer jag inte kunna räkna ner med na eftersom jag tänker decka i sängen nu. Godnatt! ps. en gång för alla, stavas det decka eller däcka? Blir galen varje gång jag skriver det. Och alla jag frågar säger olika. Förfan.


Belief, makes things real. Makes things feel, feel alright. Belief, makes things true. Things like you, you and I.




Inflyttningsfest









Ifredags: Inflyttnigsfest hos Erik i Mariekäll. Inflyttningspresent: 28 stycken isglassar. Blev en lyckad kväll som egentligen skulle ha slutat i utgång men eftersom ingen var sugen på det och alla hade kul hos Erik så blev vi kvar. Åt glass. Det dansades. Bra musik. Gitarrspelande. För att nämna några av de saker vi sysslade med.

Snöskottning, foto och frukostbuffé

Puh.. Vilken morgon. Det hela började klockan sex då jag vaknade och hade förfärligt ont i magen som jag får ibland. Eftersom jag vet att det brukar bli bättre med en varm vetesäck så hämtade jag den och efter ganska länge somnade jag igen. När jag vaknade igen denna gång klockan åtta var magontet fortfrande inte borta. Kände paniken komma för att ha sådär ont en längre tid är .. inte kul. Det började snurra i skallen och visste inte riktigt vad jag skulle ta mig till. Är omöjligt att ligga och slappna av. Så, klockan halvtnio tog jag en tablett, klädde på mig ytterkläder och gick ut och skottade. Solen sken och det glittrade i luften eftersom det snöade lite lätt. Det var helt underbart och kände hur magvärken började avta.. Fasiken vilket träningspass det är att skotta, ritkigt tungt ibland. Bara att skotta gratis varje dag istället för att betala för träning. Det var hur mycket snö som helst överallt och ingenstans att lägga det typ.. Efter skottningen gick jag in och hämtade kamaran. Tråkigt nog hade solen försvunnit när jag kom ut, jag älskar att fota när solen är framme.. Blir mycket mer livfullare bilder. Men jag fångade iaf de underbart fina snöflingorna på bild. Fattar inte ens hur de kan komma ner sådär fina från himlen? När jag gick in igen kom solen fram..... suck. Väl inne blev det frukostbuffé ;)


En lördag som kändes som en söndag..

Kände direkt när jag vaknade imorse (14.30;p) att denna dagen var en skitdag.. Vet inte om det hade med det jag drömde att göra, jag minns inte längre vad det var men det var nått skumt/ konstigt/ hemskt. Obehagligt. Hur som helst, dagen blev väl OK ändå, har varit och handlat, kollat Super-G när Anja åkte, sett en massa True blood och Sweet home Alabama. Det är tydligen klass två stormvarning ute men jag förstår inte varför? Kikar ut och det ser ju relativt lugnt ut? Har varit mycket värre förut. Men men. På tal om True blood så har den serien växt i mina ögon, den var seg i början men nu börjar det hända saker. Dock toppar den inte Vampire diaries med de snygga vampyrbrorsorna Damon och Stefan Salvatore. Synd att det bara går varje torsdag, hatar att vänta. .. Nejmen om man skulle ta och sova?

Counting all the assholes in the room






Dessa tre gillar jag skarpt.

Bara så ni vet.

Nu ska jag äta kycklingtacos. Eller vad fan det nu kallas..

Feb. 18, 2010

Efter att ha jobbat från kvart över sju till kvart över ett idag gick jag till Weda där mamma och mormor plockade upp mig. Idag var förresten en jättebra jobbdag, hann knappt komma dit innan jag skulle gå hem. Slapp gå ut och frysa, utan var inne med fyra barn och målade de tre björnarna och guldlock istället. Lugnt vid maten.. Och på vilostunden kollade vi på Mumin. Satt lika fast som barnen, fick nostalgikänslor. Ville knappt gå när jag slutade för jag ville fortstätta se ;P När mamma och mormor hade plockat upp mig så åkte vi till Svens bageri i Grusåsen. De skulle köpa semlor men eftersom jag inte äter det så valde jag en halllongrotta istället. Denna hallongråtta gick segt att få ner eftersom vi fikade till Förlossningskliniken. Kunde inte äta när det var så äckliga bilder. Geggiga bebisar, bebisar med hål i magen och utramlade tarmar. Fy! Efter det så har jag städat lite mer. Nu är det fint här förutom dammsuget, jag hatar att dammsuga...


Be mine


17 februari

Goddagens. Inge jobb idag, satte klockan på tio ändå för imorgon börjar jag 07.15. Har hunnit äta frukost och sett klart på Rachel getting married, fyfan vilken kass film. Se den INTE! Värdelös. Sen har jag fixat med lite bilder, jag har så mycket bilder och de är inte bra sorterade men så fort jag sätter igång med det så tröttnar jag efter fem minuter.. Det är ju så mycket! Ska ta en duscha nu och sätta igång. Med dagens uppgift. Undra hur många spindlar jag kommer hitta?

På söndag är det 5 månader sedan Sara åkte. SICK! Nästan ett halvår.

Hon och jag long time ago;)

Lördagens bravader

Lördagskvällen kan beskriva som jävligt upp och ner. Vet inte vad det var med oss.. Men för att fokusera på det bra så började vi som sagt kvällen hos Felicia. Vi blev kvar där längre än vi hade tänkt, lyssnade på nostalgimusik och pratade lite minnen. Åkte iväg till Blombacka, till Sebbe och Mickes firande och frös rumporna av oss när vi inte hittade stället. Väl inne fick de vår födelsedagspresent, isglass!

Tiden gick jättefort där och efter en massa krångel med taxi började vi gå mot stan. Beställde en taxi som var världens segaste, haffade en annan och fick en sur taxichaufför efter oss eftersom vi hade dissat honom. Fick lov att be vår taxichaffis som vi valde att skärpa sig och sluta sno taxichaffis ett's kunder. Om ni nu fattade det där. Sen skvallrade jag om taxichaffis ett's nummer till taxichaffis två. Så nu blir det nog fight!

Vi kom in fort på The strip och tiden gick ännu fortare där inne.. Minns inte direkt något anmärkningsvärt från utgången. Relativt mycket folk, dans, osv.. Michael Mind vad inget att hänga i julgranen enligt mig, inte så att jag hoppade högt iaf.

Två mötte jag Rasmus, Victor och Tomas utanför stället. Jag frös och visste inte riktigt om jag skulle hem eller med dem, men det slutade som så att Tomas raggade upp en raggare i en stor van, och eftersom jag frös så mkt så följde jag med. Det var helflum, väl inne sa jag till V ''Jag kommer få loppor!!'', dessutom så frågade Rasmus raggarn (som kanske var 60 eller så) ''Är du nykter idag då?'' Till svar: ''Hahahaha..'' skrockade han. Hm.... Haha. Sen sattte han på helflummig musik och allt kändes som en 80talsfilm. Ganska overkligt när vi gungade fram där till musiken. Hos Tomas minns jag inte riktigt vad vi gjorde tills vi en efter en somnade på soffan. Vaknade på morgonen och såg katthår överallt. Fy.. Ända sen jag var liten har jag velat ha katt. Men tror jag har ångrat mig nu. För jag skulle aldrig klara av katthåren.














Krångel

Varför kråglar allt? Igår krånglade bloggen och idag är det msn och facebookchatten. Jag hatar när saker krånglar, hatar när jag vill göra något och så går det inte. Just nu vill jag gå in på msn men det går inte så jag känner otåligheten i hela kroppen, krypandes. Hur löjligt som helst, haha. Egentligen borde jag laga middag och äta, det blir alltd så sent när jag ska fixa middag själv.. Så ska nog ta och göra det snart och se Trueblood.

Idag var första dagen på jagvetintehurlänge (månader!) jag jobbade en hel dag utan huvudvärk en enda gång. Tack Gud för att jag fick uppleva det.. Jag var helt lyrisk påväg hem för jag inte skulle behöva släcka lampor och lägga mig i ett mörkt rum eller knapra huvudvärkstabletter. Så jävla skönt.. Jobbade dessutom från åtta till fem så det är egentligen ett under att jag klarade mig. Mer jobb blir det på torsdag och fredag, imorgon är ledig om de inte ringer på morgonen.. Ska nog städa då. Och denna gång kanske jag till och med gör det när jag sagt att jag ska!

Förresten! Jag har lärt mig att göra inbakad fläta i luggen.. Lisa på jobbet sa för ett tag sen att det var hur enkelt som helst så jag gav mig fan på att det skulle gå och efter en eller två misslyckade försök gick det! Missade nästan att äta frukost imorse på kuppen men det var det värt ;)

Happy kid, söt som socker


Spotify idag

Sara Bareilles – (Sittin On) The Dock Of The Bay Band – You Make My Dreams Come True The Feeling – Sewn Gavin DeGraw – We Belong Together - Live From Soho Bonnie Tyler – Total Eclipse Of The Heart - Single Version Gavin DeGraw – Chariot - Stripped Version

Gross gross gross

http://tyras.se/jag-spyyyyr/#comments Mår illa... kryper i magen på mig. Känner inte att jag kommer äta Start inom en snar framtid om ens någonsin mer..

Based on a true story

Såg just på Changeling med Angelina Jolie. Den utspelar sig på 1920-30 talet och handlar om en mamma vars son försvinner. Men hon vägrar ge upp hoppet om att hitta honom. Jättebra, måste jag säga.. Jag var skeptisk till en början då jag läste handlingen, tänkte att den kunde vara seg. Men nej.. Helt i min smak. Och Angelina Jolie är både sjukt snygg och en jättebra skådespelare. Att det var en sann historia gjorde allt mer gripande..

Fjortonde februari

Alla hjärtans dag! Jag kom hem vid tvåtiden, då hade mamma lämnat blommor och en liten present på min byrå. Min mamma är bäst och jag älskar henne mest. Tog ett bad, såg på True blood och sov några timmar. På kvällen har det bara varit tv-tittande och nu har jag börjat se en skräckfilm: Hit and run. Den var lite seg så nu har jag pausat.. Inge jobb imorgon vad jag vet, skönt. För jag är helt slut i kropp och själ efter helgen.

Firande och utgång

Nu är det snart dags för mig att göra mig iordning. Sedan får jag skjuts till Felicia dit Linnea också kommer. Efter en stund där bär det av till Blombacka till Sebbe och Mickes födelsedagsfirande. Senare utgång, The Strip! Hoppas på en rolig kväll men jag är trött.. Vaknade tidigt imorse, why??! Kommer säkert bli sen till F så ska sätta igång nu!

Axel

Idag har vi äntligen varit och hälsat på bebis! Som fick namnet Axel :) Underbart söt liten varelse, jag blir lika chockad varje gång jag ser en nyfödd bebis. Även fast man vet att den kommer vara liten så är den ju sååå liten så det inte finns. Som en liten docka. Jag kunde inte sluta kolla, gosa, trycka på de små fötterna och hålla i de små händerna. När man kan känna en sån kärlek till en liten varelse som är någon annans så måste det var helt sjukt hur det känns sen när man väl får ett eget barn. Förstår mig inte på de som inte vill ha barn. En stolt storebror fanns det också, men det är klart att det är  tråkgt när den mesta uppmärksamheten går till lillebrorsan. Speciellt när man har varit van vid att stå i centrum hela livet! Men det hör ju till.

Spårat..

Haha, igårkväll var en rolig kväll! Jag åkte hem till F och lekte med henne, Emil och Höga. Spelade lite spel och efter det .... så spårade det ur :D hahaha. Har inte skrattat så mycket på ages. När killarna åkte hem kollade jag och F på kvällens videor och lyssnade på ljudispelningarna. Hjälpte också henne att ta tag i alla vän-, grupp- och evenemang- förfrågnignen på facebook ;) Kan vara svårt sånt där! Haha. Det ledde till att vi ''tog steget'' och accepterade en gammal vän som vi blivit ovänner med för några år sedan (eller vi bestämde att vi inte skulle va kompis med honom mer och vi hade definitivt våra anledningar). Som vi sa att vi aldrig mer skulle bli vän med, men vad är meningen med att vara arg förevigt? Folk måste väl få en chans att förändras även om vi var väldigt skeptiska till det då förut bak i tiden. Det kändes ganska konstigt, man är så van vid att ta avständ från personen ifråga. Jag kom hem klockan halvfyra tror jag, och vid det laget så hade jag varit vaken 22 och en halv timme! Nästan ett helt dygn, jag var heelt slut.

Tolfte februari

Tjena! De fem jobbtimmarna idag gick galant, efter det åkte jag och F ner på stan. Kom hem några timmar senare med en tröja, ett linne och en biljett till imorgon. För då blir det utgång. The Strip. Inget alls jag tänkt på eller planerat men nu blev det så. Innan det ska vi förmodligen på en liten tillställning. Och ikväll återstå att se vad som händer..


Nu!

Ikväll och nu 20.00 börjar Vampire diaries på sexan!
Två avsnitt på raken som jag tänkte ge en chans.

Februari 11


Det går ganska segt i denna blogg för tillfället.. Men nu är jag här iallafall. Iförrgår: Tisdagen, var en obehaglig dag. Delvis var det knas på jobbet och jag kom hem rosenrasande. Delvis bestämde sig min datorsladd för att slänga in handduken och dels var jag med om något äckligt & lite småskrämmande. De glada nyheterna jag skrev om i ett inlägg tidigare bara vände och lyckan blev till förfäran. Kanske berättar mer i ett senare inlägg! Plus allt det där så hade jag ju självklart dagen till ära huvudvärk. Så ja, skitdag. Igår var en bättre dag, efter jobbet åkte jag med Felicia till Moraberg och inhandlade en ny och dyr datasladd. Kvällen spenderade jag mestadels med mamma och pappa framför tvn. Idag slutade jag relativt tidigt, tog en liten promenad i SOLEN och kände hur glad man blev av den! Helkonstigt vad man kan påverkas av lite soltrålar. Sen har jag bara sett tv och ätit mat. Imorgon blir det mer jobb, en kort dag från 7.15-12.15, perfekt tid. Efter det blir det kanske en sväng till stan för att utnyttja lite rabett-kuponger jag fått hem i brevlådan, bla h&m och kappahl. Och Skype med Sara ♥


tionde februari

Nu är jag trött så ska ta och sova så hörs vi imorgon!


-

herregud vilken hemsk dag. Ska man skratta eller gråta?


Underverket

Inatt kom den lille äntligen, mitt andra kusinbarn och det blev en pojke ♥

Efter att ha jobbat till ett idag ringde jag doktorn och fick en tid om två veckor. Känner att det är dags att kolla upp varför jag måste ha ont i magen och ont i huvudet var och varannan dag. Efer det åkte jag hem och kämpade emot tröttheten i timmar, det gick sådär. Jag snoozade alarmet hela tiden för att inte somna. Ganska irriterande i längden.. Nu vill jag bara SOVA. Längtar tills klockan blir åtta-nio så jag får det.

Lille prinsen (som han tydligen fått som smeknamn om man kollar Saras blogg ;-) hans namn är inte bestämt än så han får väl gå efter det sålänge haha) är lik Vilmer och väldigt söt, fick vi se via mms eftersom det tråkigt nog är besöksförbud på BB nu pga. influensa- smitta. Men snart är det hemgång för dem så då får vi hälsa på! Grattis till familjen! :-)

Role models

Blev inte Killshot, det blev Role models istället och det var den bästa film jag sett på länge. Så den rekommenderar jag. Gillar Paul Rudd skarpt. Blev heller inge Moraberg idag. Kanske imorgon efter jobbet. Nu ska jag iallafall ta ett bad!


Söndag

Goddagens. Igår blev en kväll då jag och Felicia åkte och hyrde film, blev en film jag velat se ett tag, nämnligen The last house on the left. En skräckfilm som jag hade förstått det men den var väl sådär när det gällde skräck. Och helt okej när det gällde film. Hade nog hoppats på mer! Det konstigaste var slutscenen, (sluta läs här ifall du itne vill höra) då en av de goda la in en av de ondas huvud i en micro så det sprängdes. Innan det så var filmen relativt seriös men vet inte riktigt vad som hände där?

Idag ska jag och min mor åka till Moraberg ifall vi hinner, hon ska ut och gå och fika med min moster först. Vi får se ifall det finns tid.. Hoppas det. Jag ska sätta på en film och äta frukost nu, filmen blir Killshot. Frukosten blir rester från helgens middagar ;)


For fun

Regler:
- Gå in i mappen mina bilder
- Gå till den sjätte mappen och välj sedan den sjätte bilden i den aktuella mappen
- Släng upp bilden på bloggen och skriv något om den


Från en fest i oktober 2008 med temat Nyår! Vi var hemma hos Micke i Enhörna och det var en nykter kväll för min och Saras del men vi hade jättekul ändå! Vid tolvslaget sköt vi raketer och jag fick till och med ett Gott-nytt-år-sms ;)

Say yes

 
Här är en lugn låt som var med i American pie - the book of love. Bra, tycker jag!


omänskliga ''människor''.

jag tittade just på filmen där några störda idioter kastar ner en hund från en bro ner på marken. vet inte riktigt vad jag ska säga.. de måste ha allvarliga problem. tänker inte länka skiten för det var bara jobbigt att se. mår illa.


Lördagsmorgonen


Gick och la mig staxt efter tio igår så imorse vaknade jag relativt tidigt också .. Gick upp och hjälpte mamma med melodikrysset, åt frukost och hjälpte henne lite smått med att göra efterätt (fick den stora uppgiften att mosa kiwi) som hon ska servera ikväll när hennes kompsiar kommer och firar hennes födelsedag. På tal om min mamma så har det inte gått för mig att smsa henne på flera månader, smsen kom inte fram bara. Jag har misstänkt att det är hon som råkat blocka mitt nummer men jag tänkte ändå att hur fan har hon lyckats med det, så kan de väl inte vara. Men jo, igår hittade jag en spärrlista som fanns under inställnigar och där fanns mitt nummer! Hahaha. Fattar inte hur hon hade lyckats.. Så ja, nu är det löst iallafall. Fyra månader senare...

Piss

Alltså jävla skit. Jag får ryck snart, kan jag någon gång få må bra? Är det inte det ena så är det definitivt det andra. Huvudvärk, migrän, ont i ögat, ett slags magont, ett annat slags magont, halsbränna, förkylning. Det bara går från det ena till det andra och tillbaka. Jag har jätteont i magen och kunde knappt äta min favoritmat (potatisgratäng och fläskfilé) idag för att det bränner från halsen och ända ner i magen. Jävligt roligt.

Funderar på att sova... Fredagsmys my ass.......

Det är dags för...

Har varit dead de senaste dagarna. En massa jobb och huvudvärk har väl varit anledningen. Men idag, äntligen fredag, så har jag inte haft någon huvudvärk. Helt underbart! Idag fick jag även jobbtider för mån - tis- ons - tors nästa vecka, hur bra som helst. Och jag ska snart dela med mig av en sjukt glad nyhet som fick tårarna att rinna, haha! Och förresten, iförrgår var the day - 3e februari. Dagen då mitt kusinbarn beräknades födas. Så nu är det bara väntan.. Han eller hon kan komma när som helst! Jag är så himla nyfiken på könet. ♥

FREDAGSMYS!

jackie och patrik

vet inte varför jag sa att jag hejade på kristoffer när jag satt och höll tummarna för jackie och patrik i finalen, haha. förresten, hahaha, jag skulle skrivit peppar peppar efter mitt ''jag har lyckats unvdika att se vem som vinner'' för kanske en kvart efter så gjorde jag det...... fast kunde ju inte vara säker på om det verkligen var så, fast jag hade mina aningar. jackie skrev i sin blogg att ''om jag vinner ska jag åka på en resa'' osv. ofta man skriver så ifall man inte vann, haha.. lite konstigt vore det allt. haha, pontus ponuts.. ''jag ställer mig här vid kristoffer och erika för att jämna ut oddsen'', vilken BRA anledning. läste, även detta i jackies blogg, att han blev helt annorlunda på festen efter, han började flirta med alla tjejer och dödshota folk. haha fattar ingenting.. man blir ju nästan mörkrädd.


Dagen:

jobb. huvudvärk. sova. mat.

next: paradisefinal! hejar på kristoffer, och efter det tycker jag nog jackie är mest värd att vinna. till skillnad från många så har jag lyckats undvika att höra någonting om vem som vinner, vet inte riktigt hur men det är asbra för det är ju dötrist att veta. den som absolut inte ska vinna är ju pontus, haha. det skulle vara ett stort skämt.


The book of love

Såg precis klart American Pie - The book of love. Ända sen jag hörde att den fanns har jag velat se den. Den var helt okej, men finns helt klart bättre American pie-filmer.. Den var inte alls lika rå som till exempel Beta house, den näst senaste. Det sjukaste var väl att en kille blev påsatt av en älg, hahaha. Hm??

Jag skulle jobba en skön dag från 8-13 imorgon men det blev ändrat till 8-halv5. Så borde förmodligen sova nu.. Lite jobbigt bara att jag vaknade ett idag, så det kan bli lite problem med att somna..

1 februari

Vaknade vid kvart över sju imorse med mitt magknip. Typiskt nog ringde jobbet en kvart senare, men vid det laget skulle jag liksom inte ens kunnat gå rakt så inge jobb blev det. Istället höll det jävla magknipet i sig längre än vanligt och som vanligt visste jag inte vad jag skulle göra, tänkte ringa till mamma på jobbet ett tag och fråga vad jag skulle ta mig till men hur skulle hon veta? Fy jag tänker varje gång jag INTE har maggknip att när jag får det så är det bara att vänta ut det som varje gång men när jag väl får det så är det så outhärdligt. Aja, vaknade vid ett och mådde bra igen. Jag hade tänkt åka till Moraberg idag och kolla efter ett Playstation 2 men just nu känner jag bara för att ligga i sängen hela dagen efter morgonens pärs. Så det ska jag nog göra. Nu: Melrose place

Timeforbed

Nu ska jag lägga mig och läsa New moon ♥ Tror inte jag jobbar imorgon, men man vet aldrig. Men sen blir det jobb tisdag, onsdag, torsdag och fredag. Hur bra som helst!

Sara... lever du?