Denna sötnos ska vi kanske träffa i helgen! :)

image1228

Raindrops keep falling on my head

Idag har jag gått omkring med blöta skor hela dagen. Så ni kan ju fatta vilket humör jag är på nu. Det enda som skulle kunna lysa upp min dag är ett avsnitt av Traveler. Vilken tur jag har att det kommer om 20 min då! Ibland känner jag att Gud är på min sida.

Mitt internet krånglar och jag har blivit lite halvsjuk. (efter att gått omkring en hel dag med blöta fötter, inte så förvånande).. Jag tänker bjuda på en bild från idrotten igår. Bara för att min klass är så akrobatisk av sig. Men tro inte att vi är tio personer i klassen. Så är det inte. Utan det är som så att ungefär hälften av klassen tar sig friheten av att inte komma på idrotten. Tror de att det kan få ett betyg ändå? Det har jag länge undrat...
image1222

Det roligaste var när Andrea råkade hoppa ner på Jockes fot, hahah, resultatet ser ni här:
image1223

Och idag åkte vi skridskor.. Som vanligt är Felicia inte kapabel till att knyta sina enga skriller:
image1224

Det roligaste med att åka skridskor med skolan är de fina hjälmarna, detta är high fashion:
image1225


image1226
Walking in the rain.. Suck, klarar inte av mer sådana här regndagar.. Det tär på humöret.

Ska ta en kopp te eller varm oboy nu, i hopp om att min hals ska friskna till till imorgon!
För då är det ju fredaaaaag, efterlängtad! Fika?

21.00, kanal 5

Ikväll är det säsongsavslutning av Grey's anatomy. Det kan man ju inte missa. Det känns som att alla med mig borde hoppas på att det blir Izzie och George. Det måste bli Izzie och George! Annars tycker jag inte om Grey's anatomy mer. Sen ska det bli Ava och Alex. Det är ju redan bestämt. Av mig iaf. Nämen.. Ser de inte? De borde fatta.

image1221

28 nov, tja

Tjaaaaaa.

Idag har det hänt mycket roliga saker! Skulle jag ha önskat, men det har det inte. I skolan hade vi lite trista lektioner. Fast en var faktiskt rolig och det var idrott. Vi höll på med akrobatik, eller vad det nu heter. Efter många om och men lyckades vi i klassen få till en mänsklig pyramid, som också hamnade på kort. Roligaste idrottslektionen på länge, och imorgon ska vi åka skridskor i ledning av Sebbe och Jocke ;) Haha, jag gillar skidskor! Fast kul är det att man ser så rolig nu när man åker, eftersom man typ måste böja på benen så man inte faller pladask baklänges (som en viss miss som börjar på F, hihih). Som tur var lärde jag mig åka som liten, slipper se ut som bambi på hal is (återigen som en viss miss, hah).

Vi fick sluta 20 minuter tidigare sista lektionen, jippi, och när jag kom hem var så jag jäkla trött och inte på speciellt bra humor. Men helt plötsligt vände det, jag kände mej gladare än på länge, gick runt i hela huset och pysslade, pratade och så.. haha, och jag längtade, jag upprepar LÄNGTADE till tränigen. Fast det var nog mest pga. att  jag kände mig sysslolös. En dag kommer mina känslosvängar ta död på mig. Tänkte hela eftermiddagen att jag skulle ta en macka så att jag inte skulle bli hunrig på träningen, men jag sköt upp det men åt tillsist en vid fem. Det skulle jag inte gjort.. Resulterade i en hemsk håll på träningen, usch och fy. Vilket förstörde allt, man kan inte hoppa omkring spec mkt med håll. Märkte jag. Felicia hade gjort samma misstag, haha.. Inga mera mackor en timme innan träning!!!

När vi skulle åka till träningen så hände två spännande saker. Först så var det värsta krocken pga. att det var halt och sen körde pappa på en hare!! ..... Nej, så var det inte, men det kunde ha varit. (förutom det med haren!). På riktigt vare så att en bil sladdade så att en annan bli HÖLL PÅ att köra in i den. Sen SÅG vi en hare. Ingen krock alltså.. Och ingen död hare.

Nu ska jag läsa Dr Glas. En jättebra bok som jag kan rekomendera .... :)
Till er som gillar lite tråkigare böker som man somnar av.


Drömma går ju

image1214

Kan någon ge mig ett sömnpiller snälla? Ett som sitter i länge, till bättre tider. När det inte är svinkallt och mörkt ute. När man slipper jobba, gå i skolan och dylikt. Sommar året om. Och då menar jag inte Sverigesommar, utan Spaniensommar. Någon som har ett sådant piller? Vavava?

Tur att det snart är jullov, för jag känner mej utpumpad av allt skolarbete och allt annat bredvid. Det är fan inte lätt att orka med allt!! Märker inte lärarna, de vuxna, eller vilka det nu är som ska märka det, hur dåligt massor av ungdomar mår av alla press gällande läxor och prov? Läxor och prov borde vara förbjudet.. Eller så borde det vara som vårt nästa prov i religion; frivilligt.


På tal om drömmar.. Nu har jag drömt om en och samma person flera dagar i rad. Varför?  Varför drömmar jag så jävla mycket hela tiden? Jag vill inte drömma.. Piller mot att drömma? Finns sådant?


 


Ser man på, det har snöat!

image1211
Fast nu har det slutat .. :( Men enligt min mamma och vädret så kommer det att komma mer på onsdag! Perfekt med snö lagom till första advent ju, som är på söndag!! Myyyyyysigt värre. Snö ♥

If I could turn back time

Usch, jag hatar att vara hypokondriker. Jag kan inte åka skidor, för att jag tror att jag kommer ramla och dö (eller åtminstone bryta benet = att man måste ta strutor)..  Jag övertygad om att jag kommer drabbas av cancer. Jag kan inte sola solarium pga. av det, eftersom en gång fick jag ett födelsemärke när jag gjordet. Haha.

Fan vad jag hatar måndagar. Hatar den åtta år långa håltimmen (har till och med TVÅ  håltimmar) och efter det den tio år långa bildlektionen. Sen när man ska hem (slutar 17.10) så är det kolsvart. Man tror ju att klockan är närmare 22.00 än 17.00. Utan bildlektionen slutar vi 12.. Jobbigt stor skillnad. Man frestas verkligen till att skolka

Idag fick vi tillbaka både Svenskauppsatsen och Italienskaprovet. Jag säger bara, jag är nöjd!!! :D Vg+ svenskan och MVG italienskan. Pjuh, jag var lite orolig. Enligt mig själv var min uppsats inge vidare, tänkte nästan  gå fram till min lärare och kräva ett lägre betyg! Haha ne, men han sa att man kunde göra det om man ville.. Ofta.. :S Hah.

Och ikväll kommer Prison break.. Nice nice. Men innan det MÅSTE jag göra turismen. Har skjutit upp det en vecka nu. Smart, jag är bäst på att skjuta upp saker.

HEJDÅ.

Lite tidsfördriv

Ta de 8 första och de 8 sista från din telefonbok på mobilen.

1.Adam.B
2.Alexandra
3.Andrea
4.Andreas
5.Ante
6.Antti
7.Bubblan
8.Camilla.F
9.William
10.Wilderoth
11.Wc
12.Viktor Lundin
13.Vicke
14.Thomas
15. Tobbe.P
16. Tobbe.L

Har du pussat nummer 7?
Nej det har jag ej

Vilket är ditt bästa minne tillsammans med nummer 9?
Haha, har många barndomsminnen med honom. Burken i hans trädgård!!!!

När ska du träffa nummer 4?
Haha, kanske aldrig mer..

Är nummer 6 söt?
Har inte sett honom på länge:O

Vad var ditt första intryck av nummer 16?
Kommer inte ihåg det efter mer än 3 år tyvärr

Hur träffade du nummer 3?
Genom Sofia i sjuan!

Gillar du nummer 10?
Haha, har aldrig träffats så lite svårt att säga

Har du träffat nummer 5 den senaste månaden?
Nej, vet inte vilken Ante det är, men har inte träffat någon av dem.

När såg du nummer 12 sist?
På en fest förra eller förrförra helgen.

Har du varit i nummer 1 hus?
Ja, där han bodde förut iaf. Länge sedan

När är nästa gång du ska träffa nummer 15?
Det vet jag faktiskt inte, förhoppningsvis inom en snar framtid

Är du vän med nummer 8?
Jodå det kan man väl säga

Har du gått på bio med nummer 14?
Nepp inte än!

Skulle du kunna gå ut me nummer 13?
Hahaha.. Det skulle nog vara lite knasigt

Vad pratar du och nummer 11 oftast om?
Vi pratar inte så ofta..

Känner du nummer 15 ?
Jadå!

Skulle du kunna ge nummer 16 en kram?
Varför inte?

Hur är vänskapen mellan nummer 6 och 7?
De har aldrig träffat varandra vad jag vet..

Hur länge har du känt nummer 12?
Sen i sommras

Har nummer 5 ett förhållande?
Det har jag ingen aning om

Har du velat slå 14 i ansiktet?
Haha nej har bara träffat människan en gång och det gick lungt och bra, inga slag i ansiktet

Hur träffade du nummer 11?
2004 genom Matte!

Vad är nummer 2 favoritmat?
Inte den blekaste!

Vem av alla är roligast?
Svårt att säga

Vem är mest högljudd?
Högljud?.. När det gäller? ;)

Vem är tystast?
Ingen

Hur träffade du nummer 6?
I skolan när han bytte från Fornhöjden till Rosenborg

Vad skulle du göra ifall du aldrig träffat nummer 3?
Haha, ehm.. Vad ska man göra? Har man aldrig träffat någon vet man ju inte om det

Vad skulle du göra ifall nummer 6 och 9 började dejta?
Hahaha, jag skulle undra vart världen är påväg!!!

Queen - I want to break free

image1210
Träningen idag var en besvikelse.. Eftersom den vanliga tränaren var sjuk så var det ett medelpass istället för pulsmedel. Medelpassen är så tråkiga..

Ser lite på Sagan om ringen till och från. Stridande och dödande kan man sammanfatta den filmen med. Den är en aning för lång för att man ska orka se hela också.. Ne, för mycket dödande för min smak. Det enda positiva är väl att Elijah Wood och hans hobbkompisar är söta, haha.

Tror jag har ett hål i tanden.. :( Känns iaf som så. HEMSKT. Låter nästan hellre tanden ruttna än att gå till tandläkaren faktiskt.. De har totalt förlorat mitt förtroende efter den där gången då de lurade mig.

Godnatt och sov gott!!

B.G

Ikväll är parlamentet ett måste! Björn Gustavsson är ju med ;) Drömde om honom inatt, haha! Tänk att som 21åring ta hela komikvärlden med storm, komma med i parlamentet och grejer.. Han är ju roligare än alla andra där. Snacka om att lyckas i livet. Måste bara tillägga att efter Björn Gustavsson är Magnus Betnér min favorit och efter det Johan Glans. Och alla de är med ikväll!!! Bättre kan det inte bli ju! 20.30 - bänkad framför tvn. Det är en sak som är säker.
image1208

Söndag, ångestdagen..

image1207
Jisses, vaknade för en halvtimme sedan..
Har nog inte sovit såhär länge på år och dar. Jag känner certainly inte för att plugga, men vem gör egentligen någonsin det? Men jag orkar inte. Jävla turismen. Hatar turismen hatar Ann. Eller iaf när hon ger oss uppgifter som ingen fattar. Skumma människa!

Tydligen har det ordnat sig lite med utlands- resan i sommar, och jag är så jävla glad! Verkar som det blir Mallorca iaf, yeeeees. Sen hade jag, Elin, Johanna och Felicia planerat att åka till Magaluf men det kan inte hjälpas, tre veckor på Mallorca i sommar, inte mig emot! Skulle väl kanske varit roligt att åka till olika ställen men tycker nog nästan att det är värme som värme.. Inte så mycket skillnad på tex. Mallorca eller Canarieöarna. Spanien som spanien. Men känns jävligt bra iaf nu att vi kommer iväg! Förra året var vi liksom i Danmark :S Haha, segaste resan någonsin. Ne, det var inte det roligaste.. Fint landskap och så, men det är ju knappast någon man är ute efter, att se på landskapet.. haha. Denna resa ska bli bäst!

Ikväll blir det träning.. Är inte allt för sugen, Felicia skulle inte träna med oss och inte Sophie heller tror jag, pga mkt plugg.. Sara du är min enda träningskompis kvar, DU ska väl träna?! :P Du sa ju det igår så det ska du nog.. Hoppas! Måste erkänna att jag börjar bli liiite trött på de där träningspassen. Men men, bättre än spinning. Allt är bättre än spinning, spinning är så grymt tråkigt. Men ska nog iaf köra det några ggr, det lär ju vara effektivare än det vi håller på med nu. Men som sagt, BORING!!

Ska äta frukost.. Sedan sätta igång med turismen. Ha en trevlig söndag, om det nu är möjligt..


La Bouche - Baby Baby

Fredagen!!!! Haha, ja jag säger då det.. Rolig kväll. Började med att jag satt hemma och hade no plans. När Sebbe frågade om jag ville med ut på krogen försökte jag få tag på Elin. Fick tag på Elin, hon kunde inte. Förutom henne så har jag inte sådär överdrivet mycket tjejkompisar över 18.. Men men, jag sket i pressen och hänkade själv istället. Träffade Felicia på bussen ner på stan och från centralen gick jag till Mackan där de förfestade. Jag och 10 killar, muhaha.

Jag drack mig påverkad och sedan hände den skummaste saken på hela kvällen! Jag vann med 5-1 mot Linus när vi körde NHL!! Varje gång jag gjorde mål blev jag lika förvånad, hahaha. Jag var ju bäst!!! Ägde iaf Linus ^^, Haha, det var roligt. Oanad talang kan man kalla det!! Stackars Linus, ägd av en tjej!

När vi sen drog ut vid halv 12 glömde jag såklart kameran hos Mackan, som tur var hämtade Jocke den idag, TAAAAACK. Blev lite nervös där ett tag... Även om jag hatar den där kameran.

Var väldigt dåligt med folk när vi kom till TK men det kom fler och fler.. Har aldrig varit där förut så kan inte säga hur det brukar vara eller så, men.. Ja det blev en del iaf. Gick in på toaletten ett tag för att ringa Felicia, men dörren till toaletten var helt skum, den gick typ inte att låsa, bara halft. Så stod jag med telefonen mellan örat och axeln och pratade med Felicia samtidigt som jag håller på att knäppa upp byxorna för att gå på toa. Så trycker nån ner dörrhandtaget o jag blir så överraskad att jag tappar mobilen som (som tur är inte åkte ner i toan!!!) åker ner i golvet och glider över hela toalettgovlet och ut under dörren. Hahaha, det var komiskt. Så jag böjer mig ner under dörren och känner med handen utanför dörren i lite smått panik och så hör jag någon säga utanför 'här!!'  så kommer mobilen inglidande igen haha. Och hela tiden är Felicia i luran och undrar vad som pågår:P

Vid kvart i två drog vi till Olearys och mötte några, sedan mot nattbussen..

Imorse mådde jag fan sämre än någonsin, ville bara försvinna. Som tur var hämtade mamma mig och när jag kom hem sov jag lite, duschade och åt och sedan mådde jag som tur var lite bättre. :P När jag hade piggnat till lite såg jag på ''Kärleken checkar in'' med Jennifer Lopez... GRYMT bra film. Tror nog att den är en av de bästa jag sett.

Vid halv sex kom Sara och dem och vi åt Thaimat, det var gott det. Resten av kvällen blir jag mest irriterad av att tänka på. Var ju meningen att vi skulle beställa eller åtminstone bestämma resa, men det gick skit. Är inte lätt att vara 8 personer och typ alla har olika åsikter. Men men.. När de dragit började jag iaf kolla på en film ''Sahara'' men gav upp, den var lite seg.. Men ska nog forstätta se nu, snart..

Imorgon blir det plugg plugg plugg och träning. Ciao!!
image1203


Två veckor på Mallis låter inte helt fel

Uppdaterar senare ikväll, om jag har orken.. Om en kvart kommer Sara och hennes family. Vi ska köpa thai-mat och diskutera kommande sommarens utlandsresa :) Verkar som det lutar mot Mallorca. 2 veckor vill jag ha!!!!

Ha en trevlig kväll!

Runaway train

Bought a ticket for a runaway train
Like a madman laughin' at the rain
Little outta touch, little insane
Just easier than dealin with the pain

Mässa & shopping

image1202
Vilken dag! Är verkligen så slut..
Kom till Sacomässan vid 10.00. Gick runt lite och så, pratade med några, fick lite information och tog lite godis, haha ;) Blev riktigt förvirrad när vi kom in där först, har ingen som helst aning om vad jag ska ta mig till efter gymnasiet. Så det var lite jobbigt, på så sätt. Såg massor med kända ansikten, det var roligt :)

Vid halv 12 fick vi nog. Vi satte oss på en bänk och vilade lite och sen tog vi tåget in till Söder. Som vanligt händer det alltid massa skumma saker runt oss; i Söderhallarna hade det brunnit, när vi sen skulle vi äta satte vi oss bredvid en fånge på permiss (jag tyckte det var läskigt!!!) och sen körde en bil in i en annan bil, haha. Efter att vi hade ätit besökte vi den nya gallerian som jag inte kommer ihåg vad den heter nu.. Felicia?.. Men det var rätt kasst så vi åkte in till Sthlm central och fortsatte shoppingen där. Handlade upp mina julklappspengar.. Skit också. Kom hem med en t-shirt, en väska, ett linne, en linneklänning och två tröjor. Sen handlade jag lite julsaker på Åhléns!

Har 500 kronor kvar till julklappar nu då. Haha, det kommer ju inte att hålla. Men det får lösa sig!

Traveler om en timme! Nu eng-läxa..


A lack of color

image1198
Imorgon SACOmässan och efter det shopping! Nästan som en ledig dag ju. Vår skola har såklart kommit på någon muppuppgift (eller har alla skolor den uppgiften? .. Nä? ..) om det som man måste göra och sedan redovisa inför klassen. Så typiskt, finns det inge skolarbete och göra så kommer de på lite! Nu ska jag sova, godnatt och sov gott.


Dagen i punktform

             Idag har jag:

  • Haft engelska & svenska. Fick inte mycket gjort på svenskan, mest snack.. Inte bra!
  • Haft lunch, fisken var knappt ätbar men det var bara att trycka i sig
  • Hållt i idrottslektionen. Det gick faktiskt riktigt bra, över förväntingarna. Men jisses, jag kommer aldrig bli en gympalärare. Att samla en klass är inte lätt.
  • Haft italienskaprov.. Gick sådär.. Kunde gått bättre. Eller det vet jag iof inte förrän vi får tillbaka dem
  • Upptäckt att min mobil är borta. Haha, ja, helt plötsligt hittade jag inte mobilen. Tänkte efter, var hade jag haft den senast? Fick panik. Kom på att Måns spelade på den på morgonen. Så ja ringde Sebbe som frågade Måns som hade den.. Haha TUR. Jag älskar den där mobilen!!
  • Gått hem & somnat... Hatar att somna, men blir så SEG
  • Tränat, passet var väldigt roligt!
  • Ätit vofflor & hjälpt syster med matte. Saaamtidigt.

Och nu ska jag se på Grey's!!
image1195


Hamnmagasinet 1 april, be there!

En till dag avklarad, snart är det helg igen, haha! Inte mig emot. Fast helgerna går ju ännu fortare än skoldagarna. Men det betyder egentligen bara att julovet kommer fortare. Sen studenten!!!!!! Jag vet att jag tjatar men gud så jag längtar

Idag hade jag utvecklingsamtal.. Kära Britt-Inget hade inte mycket att klaga på. Tur. Innan utvecklingsamtalet hade vi klassföreståndartid. Nu är det klart, vår skiva kommer att äga rum den 1a April (nej det är inget skämt!!) på Hamnmagasinet, tillsammans med SPJU3. Nice! Så om ni vill köpa biljetter så hör av er för all del ;) Varje person måste sälja sju stycken, så! Skittrist att Sara mfl inte kan komma.. :( Men när jag tar studenten har du fyllt, då jävlar :D

Hade inte mycket mer på hjärtat.. Nu börjar Andra avenyn, sedan ska jag se slutet på Betty och efter det Deseprate housewives. Mjjjjaam. Vet inte vad jag menade med det men nu ska jag gå och hämta en ramlösa. Ramlösa i mitt hjärta ♥
image1193
image1194
image1192

Jag tyckte också om att leka med slajm när jag var liten..

.. men jag tror aldrig jag råkade ut för detta, haha. Felicias lillasyster gjorde det dock, stackare!
image1191

Sommar 2007 på Elins landställe

image1190

Camilla Maria Elisabeth..

image1188
Jisses, allt är inte bra just nu. Nej, allt är rätt kasst. Drömde en rätt jobbig dröm inatt. Den förstörde min dag. Känslorna bara går upp och ner just nu.. Påfrestande. Jag saknar dig

Somnade nyss och vaknade jätteseg.  Inga läxor är gjorda och känner jag mig själv rätt kommer jag inte ta tag i det heller. Eller lite tursim måste jag göra. Jävla arbete som ingen fattar någonting av. Har ni någonsin hört om ett arbete som man ska lämna in lite av i taget? Eller ja jag vet inte, men så är det ungefär. Man ska göra lite, skriva ut, ge till henne. Hon ska hjälpa, sen ska man fortsätta med det. Slöseri på papper?


Jag har faktiskt namnsdag idag!!
Elisabeth är det. Hade jag ingen aning om förrän imorse när min moster smsade grattis. Som tur är brukar man få en present i det här huset när man har namnsdag.. ^^, Jag väntar med spänning. Skulle verkligen behöva något som kan muntra upp mig nu. Grattis Sara, Madde, Jenny, moster, mormor, Natalie, Barbro och Elin som också har namnsdag ;)  (Och såklart alla ni andra om heter Elisabeth!!) Hoppas ni har haft en bra dag :)

Söndag kväll

Sovdags snart.. Såg precis Taking lives på trean med Angelina Jolie! Väldigt bra film faktiskt. Morgondagen blir jobbig, en lång skoldag och när jag kommer hem väntar massor med skolarbete. På onsdag ska ju jag och Felicia leda vår gympalektion så det ska vår håltimme imorgon ägnas åt, att förbereda. Skulle vara jävligt gott med en Nancyslynch men det tror jag inte min plånbok pallar.. Måste spara lite, på torsdag är det älvsjömässa om yrken och efter det, om det blir bra med tid över, ska jag och Felicia upp till Sthlm för att shoppa. Jag längtar, det var längesedan. Måste ha något nytt! Någon som vill byta garderob? Jag är så trött på allt jag äger och har. Verkligen. Fast så känner nog alla vid något tillfälle. Eller är jag ensam om det? :O Okej, kanske inte killar.
 
GODNATT! och sov gott
image1186

Fler kändisar utan smink

image1172
Britney Spears

image1173
Cameron Diaz

image1174
Heidi Klum

image1175
Julia Roberts

image1176
Katherine Heigl

image1177
Lisa Kudrow

image1178
Penélope Cruz

image1179
Eva Longoria

image1183
Ashanti

image1181
Jennifer Lopez

image1180
Eva Longoria

No Makeup

image1169
Eva Longoria

image1170
Rachel Bilson

Inte ofta man ser kändisar utan smink.. Tycker att Eva Longoria var lite finare än Rachel Bilson, men det är nog bara för att hon har mörkare hud och lite bättre hy. Rachel ser väldigt ung ut, tycker ni inte? Men de flesta ser nog yngre ut utan smink. Tycker Eva var riktigt fin på den här bilden till skillnad från en annan jag sett på henne utan smink. Den var inte den vackraste.


Efterhängsen?!

Nej nu blev jag lite irriterad faktiskt. För ett tag sedan var min mammas kompis på ''Model house'' i Sthlm och blev fotat och så. Så finns det ju en lista som man kan skriva upp någon som man också vill ska få komma dit och så hade männskan skrivit upp mig. (Fråga mig inte varför, känner henne inte ens..?)

Så då ringde iaf en jävla Katja från Model house upp mig för en vecka sedan ungefär. Hon berättade att jag kunde komma och få bli smiknad och fotad, sen behövde man inte köpa korten blabla, det kunde bli ett minne för livet, blabla, du får ta med dig upp till fyra kompsar, blabla.

Jag visste inte riktigt vad jag ville så bad att hon skulle ringa upp dagen efter, så jag kunde tänkta på saken. Kom fram till att jag inte hade någon lust, så nästa dag när hon ringde sa jag det till henne. ''Men då gör vi såhär Camilla, att du tar och ringer när du känner dig redo''. Men jisses, ''när'' jag känner mig redo? Jag sa just att jag inte ville. Hon kunde ju iaf sagt ''om'' du är redo. Eller varför inte bara acceptera att jag inte ville?! ''Ring när du är redo, du har mitt nr''. Nej, jag hade inte hennes nummer, för hon hade ringt med dolt. Men det brydde jag mig inte om att påpeka, jag ville ju inte dit!

Så nu, en vecka efter att jag sagt att jag INTE VILL komma dit, ringer hon igen. Jag missade samtalet, så hon hade pratat in på igsvar: ''Hej Camilla, det här är Katja igen från Model house! Jag ringer angående om att vi sa bestämma en tid då du ska komma  hit!''  WHAT? Är kvinnan skadad i huvudet eller? Snacka om plåga. Jag har tackat nej, vad är problemet? Snacka efterhängsen.

Mmmmmm, irriterande. Tack för det, Mammas-kompis-som-jag-inte-ens-vet-vad-hon-heter.


07.11.18

Jag vet inte varför, men den här söndagen känns inte lika hemsk som andra. Kanske är det för att julen närmar sig. Jisses, det är inte ens fem veckor kvar i skolan. Dock går ju jullovet så grymt snabbt, men efter jullovet är den en termin kvar till studenten!

Imorgon börjar vi 11.15 också, så det blir ännu en dags sovmorgon. Ikväll skulle vi ha tränat men Friskis är ju stängt denna helg, tydligen. Konferens, utbildning eller var det var..

Igår åkte vi ju upp till Sthlm på bio, jag Felicia och hennes lillasyster. Innan bio käkade vi och såklart köpte godis! Filmen var väldigt bra faktiskt (Kid Svensk)..  Efteråt kikade vi lite på Åhlens och sedan åkte vi hem. Skulle precis ställa mig och vänta på bussen i kylan när vi kom till Östertälje station, när jag ser Sofie och får skjuts hem. Tack!

När jag kom hem dammsög jag mitt rum... på nog första gången på flera månader.. Nä men veckor iaf! Jag var duktig. Sen dammade jag också.. Sen nös jag i tre timmar. Jag tror jag är dammallergiker. Eftersom min familj var på kalajs och jag inte är så mycket för pizza käkade jag min frysta pastarätt till middag ;) Pasta alfredo, den är grymt god! Sen såg jag high school musical 2 och såklart Svensson Svensson!

Vid halv 10 mötte jag Johanna, Sophie och Emma och drog till bussen mot Östertälje. På bussen satt Sarrii <3 Vi åkte hem till Martin och umgicks lite, dansade och sjöng. Hihi. Hade funderingar att dra ner på stan ett tag, till Stanleys, men blev icke så.. Kvällen blev tidig, vi drog hem vid halv ett. Då såg jag lite CSI NY och sen deckade jag. Nej, jag somnade. Skönt att sova ut imorse, för första gången på många dagar.. 

...

image1164

21.16

image1163Jisses.. Den här kvällen blev inge rolig. Jag har huvudvärk (näääähä), jätteont i nacken och värmen i det här rummet håller på att ta kål på mig.. Jag vill ha tillbaka snön.. Då hade jag kunnat gå en promenad. Som det ser ut ute nu, trist och blött, har man ju ingen lust att ens kolla ut genom förstret.

Imorn blir det bio! Mest för Felicias lillasysters skull.. Jag ska följa med Felicia och Lovisa upp till Sthlm, äta lunch och se på bio. Kid Svensk, tror jag den heter. Dock börjar den rätt tidigt, så det blir till att ställa klockan. Hade verkligen velat sova ut nu när det äntligen är helg, men jag känner att jag MÅSTE hitta på något. Dessutom är det så slöseri att sova bort hela dagen. 11 tycker jag är rätt lagom tid att gå upp på helgen. Imorn blir det till att gå upp 10, men en timme hit eller dit gör väl inte så mycket.

Dax för en film tror jag, jag är uttråkad.


tihi

image1159

Fredag, finally

image1158
Finns inte så mycket att skriva om dagen. Hade sovmorgon och slutade vid två. Har inte gjort något speciellt på eftermiddagen men det har varit så skönt! Fredagar är verkligen sköna, veckans press släpper och man kan slappna av. Sakta men säkert kommer pressen sedan tillbaka och på söndagen är ångesten maximal. Jag hatar söndagar. Usch & fy

Inga planer ikväll.. Men som sagt, ta det lungt är också skönt ibland. Halva familjen är borta så det blir mamma och jag som myser med en god middag! Örtfylld fläskfilé, älsklingsrätt!
 

...

image1157


Flickan från det blå

Jag vet att det är Jimmy Jansson och jag vet att han är typ en småflicksidol men den här låten är faktiskt väldigt bra. Ger mig minnen från när jag var i Skara med min familj och bodde med Elins familjs i deras stuga. Det var tider det. Så en kväll gick vi på en liten tillställning där några artister uppträdde och han var en av dem.

 

Torsdag 15/11

Vi var på stan idag och jag köpte en väska. En rödrosa. Jag vet hur fult det låter men den var inte ful.. Det typiska med det hela var att jag sedan gick in i en annan affär och hittade en väska som jag ville ha mer. Men då hade jag ju redan köpt den andra väskan, som inte gick att lämna tillbaka. Hatar saker som inte går att lämna tillbaka.

På stan hoppade en 3-kille på oss också, han ville ge mej en 3mobil. Helt gratis. Vad är haken frågade jag. Som baken, svarade han. Jag = frågetecken. Sen frågade jag om han hade snott den och han blev förnärmad och pekade på sin jacka där det stod tre. Haha, det var roligt. Sen tog jag upp min mobil och förklarade för honom att jag tyckte väldigt mycket om den och inte ville ha nån dyr 3mobil som ruinerar en. Nä jag sa inte det där sista, det var Felicia som förklarade för mig att det är skitdyrt med 3. Jävla lurendrejeri

Sen gjorde vi en busig sak idag på stan också, men det kan jag inte skriva här. Vi får vänta och se vad som händer.. Händer det något kan jag skriva det och händer det inget kan jag också skriva det. Men som sagt, inte nu, sen. Det var en skum tjej som snodde något mitt framför oss på Åhléns också. Ingen reagerade. Larmet gick, hon sprang, och ingen reagerade. Hm?

När jag kom hem från stanbesöket fastnade jag i Discshop-katalogen som låg på köksbordet. Hittade 300 boxar som jag vill ha. De som står högst upp på önskelistan är Desperate housewives säsong 1 och alla Sex and the city-säsonger. Till skillnad från de flesta tjejer som sett alla satcavsnitt så har jag sett högst 8. Heroesboxen vill jag ha också. Och One tree hill, säsong 4. Oc säsong 4 också.. Vänner skulle inte sitta helt fel heller!
image1153

I'd take another chance, take a fall, take a shot for you

Någon annan som såg Ugly Betty igår? Jisses, sista biten av programmet.. När man fick se hur Bettys syster satt där helt förstörd i ett mörkt rum, och hela tiden hade man trott att han överlevde. Mitt hjärta värkte verkligen, kunde inte hålla mig för tårar.. Sånt där får en alltid att tänka på om man själv skulle förlora någon som betyder mycket.
image1152

'cuz someday I will never see you again

image1150

14 nov

Men åh. Jag har ägnat hela eftermiddagen i princip åt att få in så mycket italienska som möjligt i mitt huvud. För imorgon har vi prov. Eller skulle ha. Nu ska vi tydligen inte det längre. En dag totalt bortslösad. Provet är nästa vecka, på onsdagen, istället. Tills dess kommer jag har glömt bort allt  allt allt.

Idag hade vi ingen italienska heller, så slutade tidigare. Skönt skönt, och dagen gick fort också. Vi håller på med ledarskap på idrotten, så två och två håller vi elever i lektionerna. Nästa vecka är det Felicias och min tur, kräftfotboll nästa ;) Jag hatar kräftfotboll. Fast vi behöver ju inte vara med, vi ska bara leda :D

Jag velar.. Kan inte bestämma mig om jag vill börja 12.35 och därmed skolka idrotten, eller gå på idrotten 09.25 och sedan har en skitlång håltimme, allt alone, för Felicia ska inte gå. What to dooo? Jag vet inte. Förra gången vi inte gick på idrotten fick vi världens utskällning av vår idrottslärare :S Liksom, folk skolkar hela jävla tiden, vi skolkar EN gång och får en utskällning? Eh.

Jag kan inte böja huvudet åt höger.. Varför? Det är jobbigt. En annan sak som är jobbig är min sprutfobi. Hysterin som kommit helt plötsligt om att man ska vaccinera sig mot livmoderhalscancer gör mej hysterisk. 4 sprutor hörde jag. Jag kunde inte sova igårkväll och låg och tänkte på det. När jag tänker på sprutor är symptomen alltid desamma: Kroppen blir på något skumt konstigt sätt avdomnad, jag börjar vrida på mig, det känns som att det sticks överallt och sedan kommer tårarna. För att åka dit jag vill åka, tex, Thailand, måste man också ta en struta. Den gör jätteont, hörde jag. Det gör ju inte saken bättre. Jävla dumma sprutfobi.


Vad är din mentala ålder ?

[ ] Vet hur man kokar kaffe
[ ] Tvättar kläder själv
[x] Kan laga mat själv
[ ] Tycker att politik är spännande
[ ] Mina föräldrar och morföräldrar är intressantare än mina vänner
total: 1

[x] Går i skolan alla veckodagar (asså inte helgen)
[ ] Har en penna med mig överallt
[x] Har aldrig fått kvarsittning
[x] Har sett talkshows
[x] Vet vad nonchalant betyder utan att slå upp det
[ ] Dricker kaffe minst en gång i veckan
total: 4

[x] Vet hur man startar en diskmaskin
[x] Kan räkna till tio på ett annat språk
[ ] När jag säger att jag ska göra något, så gör jag det
[x] Föräldrarna litar på mig
[x] Kan klippa gräset
[x] Kan få vuxna att skratta utan att säga något dumt
[ ] Kommer ihåg att vattna blommorna
[ ] Pluggar när jag borde
[x] Lyssnar och tar till mig på lektioner
[ ] Kommer ihåg att mata djuren
total: 6

[x] Kan stava till skicklighet utan att slå upp
[x] Kan städa upp efter mig själv
[ ] Det första jag gör när jag vaknar är att dricka en cola light
[ ] Kan gå till affären utan att köpa något jag inte behöver
[/] Förstår skämt första gången jag hör dom
[x] Kan skriva snabbt på tangentbordet
total: 3.5

[x] Har kommit på att vädret ändras varje timme
[x] Kan se på någon het utan att tänka på sex
[x] Har kommit på att man måste vara 20 för att få ett jobb och tas på allvar
[x] Kan läsa ut en bok
total: 4

Reslutat: 18.5

Nämen så passande, jag ska tydligen vara 18 och ett halft,
precis som jag är. Stämmande test också. haha.

Lördag, 10/11

image1130

image1131

image1133

image1134

image1135

image1136

image1137

image1149

image1138'

image1139

image1140

image1141

image1142

image1143

image1145

image1147

image1148

Now and then

image1127
image1128
Det kan man verkligen kalla förändring. Så stiliga de har blivit. Iof har ju 10 år gått.. Jag tycker nog att Melanie B har förändrats mest, eller vad säger ni?  Deras korta återförening, som ska vara ett adjö till fansen, ska bestå av 11 turneringar jorden runt och en ''best of''- skiva. Men har de ens några fans kvar?

Ingen vidare dag

Vi hade ingen sista lektion idag, ingen turism. Bra tänkte jag, då kan jag använda den tiden åt att studera lite italienska. Hehehehe, så kom jag hem och skulle bara  vila ögonen lite. Sover bort hela eftermiddagen som många gånger förr, vaknade för en timme sedan.. Så nu har jag läst lite itatalian och tar en paus.. Om en halvtimme börjar Ugly Betty OCH Andra avenyn. Andra Avenyn går före Betty, tror jag.. Fast det slutade ju lite spännande i förra Betty förra gången med krocken, Bettys systers fästman som dog och så.

Svenska uppsattsen idag gick inte så bra. Så jävla typiskt nog hade jag sattit in linsen fel på morgonen så det sved i ögat som fan hela tiden, vilket gjorde att jag hade jävligt svårt att koncentrera mig. Alla ämnen sög också. Hoppas vi får tillbaka dem imorgon men det är nog för mycket att hoppas på. Imorgon har vi förresten engelska.. (med Agneta dvs).. Ser icke fram emot det

Idag hade vi möte på håltimmen med vår handledare inom projektarbetet. Hon hade glada nyheter. Hon hade tappat bort våra loggböcker (dvs allt vi gjort i projektarbetet hittills, all planering, allt allt allt!!!!!). Hon var så jävla lugn, betedde sig som att ''det är klart de kommer tillbaka, någon städerska kanske har tagit den eller nått''. AAAA eller så har nån slängt det!!! Det är mer troligt. Jag. ogillar. henne. mycket. Hon är skum, så skum. Liksom, ett halvårs arbete har hon tappat bort och hon beter sig som att det är helt okej. Och vi frågade vad som skulle hända om det inte kom fram, ''Det får bli ett senare problem''. Liksom.. ? Haha, det är ett skämt. VAFAN DU ÄR LÄRARE HUR JÄVLA OANSVARIG FÅR MAN BLI. Hon får väl förfan vara försiktig med saker som inte ens är hennes! Så jävla  typiskt att det händer oss. Jävla skit

Har gått omkring i skolan hela dagen och kännt mig helt obekväm. Skitjobbigt, hatar sånna dagar. När det typ kliar för halsduken och överallt för den delen och jag nyser hela tiden så jag får helt ont i näsan. Haha, jag har nysdagar. Jag gillar inte känslan i min skola. Men vad kan man begära på Colin? Nada. Nejmen det är inte så dåligt som alla tror och säger. Det duger helt enket. Det behöver bara duga i ett halvår till! Sen aldrig mer Colin

Ähh, ska läsa lite till italienska innan 20.00.. Just fan, middag måste jag äta också.
Hejdårå

En månad kvar till lucia :)

image1126

12 november

image1125
Lång skoldag, dock med en lång håltimme mitt i allt också. Då var vi nere på stan och kikade. Bilden sista lektionen gick fort, så fick vi sluta en timme tidigare också. Det var skönt.. Imorgon svenskauppsatts vilket betyder att vi börjar 08.15 istället för 09.50, fuck.

Julpyntningen har börjat för fullt på stan och affärerna säljer julsaker! Men idag försvann snön. Blev blöt om fötterna redan efter några meter. Såg att det snöade ute nyss, om det är en massa pudersnö när jag vaknar imorn blir jag lycklig!!!!

Godnatt & sov gott


Jag saknar verkligen OCDet var ju lite trist att sista säsongen blev helt förstörd när Marissa inte var med längre..

1 2 3

Haha. Det är så roligt. Varje gång jag ser att jag har fått en anonym kommentar, så vet jag i princip att det är en elak eller dryg kommentar. Ni som skriver elaka saker vågar aldrig skriva vilka ni är. Stå för vad ni skriver vafan!!!!


Är så jävla trött alltså, jag pallar inte ta tag i varken läxor eller städning. Vem gissade att det skulle bli just så imorse? Jag :D Jag ska äta middag nu & sen se på filmen pappa fick i Farsdagpresent. Förresten så bråkar jag typ med hela min familj at the moment. Man blir så glad i det här huset. Har inte pratat med någon av dem på länge. Ibland blir jag så trött på min familj.


Längtar redan till nästa helg.. Imorgon slutar jag 17.00 :(


Bara för att det är Fars dag

image1115


Hemkommen och huvudet värker

Hemma igen. Med en hemsk huvudvärk.. Måste ta en huvudvärkstablett, blir ju inte så kul ikväll att hoppa omkring med huvudvärk ju!

Precis innan vi skulle åka till mormor och morfar lyckades jag, och fråga mej inte hur, ha omkull pappas rosor så vattnet rann över hela bordet och ner över hela köksgolvet. Fattar inte hur så mycket vatten kunde få plats i den där vasen. Pappa fick förresten en film också, med rosorna, i farsdagspresent. Offside, hette filmen.

Morfar råkade sätta pallsbenet på mormors fot och mormor ajar sig, och så säger han ''Det där gjorde ont va?''. Haha,  han är så rolig, som vi skrattar åt honom ibland. Innan vi gick fick han världens kram också, och så sa han ''Älskade Camilla, den bästa av dem alla. Tänk att jag har gillat dej ända sedan du var liten.'' Haha ja tänk morfar, men det är väl tur det.

Dags att ta tag i italienskan.. Svenska kom jag på att jag hade till imorgon också.

image1114


Söndag, 11 november

På dagens schema strår:
- Farsdagfika hos mormor & morfar
- Italienskapluggande
- Träning
- Städning av rummet

Har en känsla av att två av punkterna inte kommer bli av. 
Nu ska jag käka frukost och sedan till Pershagen.

Förresten, jag blir så glad varje gång jag kollar ut.
Fattar inte hur jag snön kan påverkar mitt humör så mycket.
Idag är det 20 dagar kvar till första adevent.

image1112

Haha, naw

-- säger:

haha när du o vicke blev ihop

-- säger:

så tänkte jag lyckos honom haha

Det tyckte jag var lite sött sagt


Lördagskväll

Jag sitter här och laddar ner julsånger! Snön har kommit och till allas våran häpanad har den legat kvar i över 24 timmar! Men min realistiska glädjedödare till pappa sa att den skulle försvinna i början av veckan. Synd. Men den första snön ligger väl inte ofta kvar speciellt länge. Hur som helst, man får ju ta vara på det så länge det varar så ikväll var jag ute och gick lite i snön och lekte med kameran lite. Min systers kamera. Har ingen lust att använda mitt crap till kamera längre.

Efter snöpromenaden gick jag in och tände lite ljus, återigen mys-jul-känsla. Ljus + snö + julmusik = JULKÄNSLA. Sen har jag sett på Beck - I Guds namn. Var precis som de andra Beck-filmerna väldigt bra. Jag har också ätít makrillsmacka med min pappa, spelat Vem vill bli miljonär på DVD med min mamma (jag vann alla gånger) och sett på Svensson,Svesson. Jag älskar det programmet! Gustav och Greta är bäst.

Förresten, jag känner hur det står still i huvudet angående julsånger. Kan inte komma på många bra. Några tips? Julsånger med julkänsla tack. Just nu kommer jag typ på ''Julen är här'' och ''Hej mitt vinterland'', haha.

Hittade kameran som jag har kollat på på elgiganten nästan 400 kronor billigare! Plus att de hade
en mycket bättre bild så man såg hur den ser ut. Onoff kan ju ta sin kamera och dö.

image1106

image1107

image1108

image1109

image1110

image1111

Haha roligt var att Pappa hade trott att det var mamma som hade gjort det där på bilen.
Hahaha, min papi alltså, han är är rolig han

Detta är då kameran jag tror att jag vill ha!

Den har 7.1 megapixel och den kostar 2295:- i butik. Hundra kronor billigare på internet. Men kostar inte frakten något, om man köper den på internet? Jag brukar inte internetshoppa.. Nu såg jag, det kostade 80 kronor. Wow, man tjänar 25 kronor på att köpa på internet.

Visst är det snygg?
image1105

Det står att den ska vara 85,9x53,5x19,4, är det litet? Jag är så dålig på att tänka mej milimeter och sådär. Men den ser rätt liten ut tycker jag. Det står att den är slank.. Hur ska man tolka det? :P Haha oj, nu ser jag att det står att den har minimalisk design. Då måste den ju vara liten.. Väl? 

Bilder i mitt hjärta

HAHA. Roligt att läsa det förra inlägget nu såhär i efterhand. Jag måste säga att jag inte gillade gårdagen. Nä, jag hade inte roligt.. Jag var inte glad. Det mesta kändes fel :s Ne kändes som att jag kunde ha stannat hemma och tagit det lungt istället. Vilket är precis vad jag ska göra idag. Ska snart åka iväg med pappa och hyra film. Brukar kunna ta evigheter för mig att välja, men idag vet jag precis vilken det ska bli. Beck. Sista filmen, del 24.

Sitter på den stationära datorn, Lindas dator nowadays. Eller familjens kanske, allas utom min. Jag älskar min bärbara dator. Bästa presenten någonsin. Känns jäkligt ovant att skriva på en stationär när man vant sig vid en bärbar. Precis som det var ovant med den bärbara ibörjan. Tusen stavfel blir det osv..

Har massor med gamla bilder på den här datorn, så jag känner att jag måste leta fram några. Älskar gamla bilder. Eller bilder överhuvudtaget. De kan liksom göra att man kommer ihåg dagar eller händelser som man annars skulle ha glömt. Jag har hittat min drömkamera också. Jag tror iaf att den är det, den verkar perfekt. Har bara kollat på den på internet och läst om den och så, men jag måste se den i verkligheten innan jag bestämmet mig. För om det är den jag vill ha. Ska ju önska mig en kamera i julklapp. Eller pengar till en kamera. Så ska jag antingen sälja min gamla på blocket eller till min mamma, dock är hon inte så teknisk, hon förstår inte hur man får in kort på datan. Jag får visa henne.. Men är någon intresserad av kameran, säg till. Men jag varnar er, det är inte världens bästa kamera. Jag kommer aldrig kunna bli försäljare, haha. Nämen den duger. Och den kostade faktiskt en del.
___________________________________________________________________________

image1095
Från 2004, tror jag bestämt.. Haha. Gjord av Elin och mej

image1096
Elin! Sommrig bild, eller hur? Vi är påväg gående till klipporna vid tullarn. Kläderna som hon har på sig är mina, kommer dock inte ihåg varför hon inte hade någora egna att ta på sig :P

image1097
En av alla gånger jag sov hos Felicia 2004. Ser ni den lilla likheten mellan henne och the-ring-tjejen? Hah

image1098
Nyår 2004 till 2005 (tror jag det var..) hos Robban. En av de bästa nyåren faktiskt

image1099
En av festerna hemma hos Elin 2004

image1100
Haha på texas! Och Felicia är lika kameraglad som vanligt ;) Och min utväxt jisses sött

image1102 
Jag och Johanna i våra ''Våga säga nej till drogor och våld''-tröjor, hemma hos Johanna. Om jag kommer ihåg rätt så är det Felicia som tar kortet. Johanna du är så heeet :D Det här är nog 2003

image1103
Ännu en ''kompisbild''! 2004

Min hund skip

Hemma! Rätt tidigt faktiskt.. Jag känner mej ledsen men har ingen aning om varför :S Men kul är det. Nej det är inte kul, det är bara jag som har alkohol i blodet. Haha, blod i alkoholen tänkte jag skriva. Men det skjulle ju ha varit rätt äckligt. Jag hade inte blod i alkoholen, jag lovar. Jag undrar förresten om jag har fått tinitus? Aaa jag ligger här i min säng och det bara piper i öronen. Det är inte så kul. Jag är hungrig :( Tror jag har huvudvärk också, men det är nog för att det tjuter så förbannt i öronen. Har jag tinitus? Jag vill inte ha det. Hoppas jag inte har det. Jag ska se på Min hund skip nu. För jag orkar inte sova, jag är för hungrig. Min hund skip är faktiskt en rätt bra film. Se den, tips tips. Kan dock vara svårt att hitta på vanliga vidoebutiker men gå till en leksaksaffär så lär ni hitta den! Den som är översatt till svenska är bäst! Nej seriöst se inte den filmen, man blir så jävla irriterad över de svenska rösterna. Den är dubbad alltså. Det ser ju lika verkligt ut varje gång de säger något. Plus att den svenska rösten låter helt tillgjord. Jag hatar dubbning. Vi har en Mio min Mio film som är dubbad också. Den är lika irriterande den. Se den inte. Såvida ni inte gillar dubbade filmer.


Min mamma måste vara den snällaste någonsin. Jag glömde kameran hemma när jag drog till Östertälje. Så kommer hon och lämnar den till mej. Ja, hon är snällast. Bäst, snällast och allt. Kollade just hur många bilder som hade tagits och det var 165. Trodde att det var mer, jag såg inte skymten av kameran på typ hela kvällen. När jag skulle gå letade jag som en jävel efter den, kunde inte hitta den. Jag kände pressen där ett tag. Men sen hittade jag den faktiskt. I min väska. Eh, ok? Sen fick jag skjuts hem av tony. Veriiii nice.


Eh jag bör sova nu. Men jag gör nog bäst i att äta, så jag inte dör av hunger i sömnen. Vilket jag inte tror att man kan, men vem vet? Villl liksom inte ta några risker. Jag snackar så mkt skit så det inte är sant. Värst vad mycket man hade att säga (och onödiga saker) när man hade blod i spriten (menar såklart sprit i blodet). Ja juste, jag ska ju inte sova, jag ska ju se klart på filmen. Den dubbade. Den jobbiga med överdrivna svenska röster. Se den inte.. Bespara er det nöjet. Eller icke-nöjet. Sen måste jag passa på att säga att jag hatar A (=vår engelskalärare). Haha, jag täntke skriva engelska med ä. (ängelska). Sött ord. Men vår engelskalärare.. Hon.. kan.. ju.. bara.. go.. and.. fuck.. herself. Det där som jag skrev nu (på engelska) skulle hon säker säga att jag inte hade skrivit själv, utan att jag hade hittat det på internet. Eller att nån annan hade skrivit det. Fusk alltså. För det är sånt hon gör. Hon anklagar folk för fusk. (Ni fattar ingenting om ni inte har läst förra inlägget). Om jag någonsin ser en stjärna falla (visst får man önska sig något då?) så ska jag önska att A blir avskedad. Eller kanske att hon får värsta straffet. Vad straffet ska vara vet jag inte. Något hemskt. Hon förtjänar det. Hemska människa.


Nej nu orkar jag inte ösa ur mej massa mer onödiga dumheter. Känner mej inte lika ledsen längre iaf. Så nu ska jag ta en macka och se på den dubbade filmen. Bilder kommer imorgon. Dock inte alla 165. Men kanske 150. Men godnatt. (allt det här som jag skrivit kommer jag säkert bitchblicka mej själv åt imorn) orkar inte läsa igenom det för att se hur töntigt det är.. Det får bli imorgon.


Hoooola

Idag fick jag sova till 11.00, det var nice alltså. Åt lunch, sedan till skolan. Dagens enda lektion började bra. Slutade förjävligt.  Ni anar inte all ilska jag har inom mig. Jag kan slå vad om att ni aldrig har haft en sådan här dålig lärare som vi har. Vi har tyckt illa om henne i princip hela tiden (har haft henne i lite mer än två månader) men idag tog priset! Tycker ärligt talat hon är den sämsta lärare jag någonsin haft. Hur kan man, med inga som helst grunder, anklaga någon för fusk? För att ljuga. Mmm. Hon sa att Felicias recesion var för bra. Den var jättebra! Den var väldigt moget skrivet, FÖR moget för att en 17-18 åring skulle kunna ha skrivit den. Hon sa att det inte kunde varit Felicia som skrivit den. Vilket JÄVLA förolämpning! Hur kan den dumma kossan ens komma och säga en sådan sak? Ska man behöva vara rädd för att göra bra ifrån sig? Så nu tänker alltså våran crapiga lärare inte sätta betyg på den där recensionen eller räkna med den i betyget. Pga. av något HON SJÄLV fått för sig. Störda människa. Avskedning nästa? Ja tack! Skulle bli så lycklig. Äh, önskedrömmar.

Nåväl.. Efter denna störda engelskalektion drog vi ner på stan. Mötte Elin utanför H&m, drog och åt lite. Sedan kikade vi runt lite, Elin hittade saker, jag hittade inget :( Så typiskt.. Men ej oväntant. Får väl gå i mina gamla paltor ikväll igen. Sad sad..

Dagens skönaste händelse var iaf:

Vi tre sitter på Donken. Elin går iväg och köper en paj och när hon kommer tillbaka:
- Han i kassan flirtade med mej!
Haha, tänkte jag och vi frågade vadårå, vad gjorde han.
- Nämen han log hela tiden och så.
Jahapp, så tänkte vi inte mer på det.
Några minuter senare kommer en som arbetar på Donken emot oss och vafan nurå tänker jag, vad vill han oss.
- Min kompis i kassan vill ha ditt nr, säger han till Elin
Hahaha. Så roligt, vi trodde liksom inte att det var så allvarligt när hon sa att han flirtade.
- Nej tyvärr, hon har pojkvän! sa jag, muhahaha.

Det var roligt det.. Elin fick desstom ett stort smile av killen när vi gick därifrån  ;) Sexii sexiii donkenworker. Jag tror faktiskt att Elin vart lite smått intresserad där, hon gillade speciellt kaluffsen. Micke, watch out! Hihi.

image1093

image1094
Pannbandsprovning på Stadium

8/11 - 07

image1092

Rätt nice dag. Började 12.35 med filosofi. Efter det prov och sedan slutade vi.

Mamma hämtade mej vid skolan och vi åkte ner på stan. Tog ut pengar på banken och kollade lite på jacka. Jag ska inte köpa en dunjacka. Dumt tänkt av mej, jag kommer aldrig att passa i dumjacka insåg jag, än en gång. Sedan handlade vi lite och åkte hem. Åt rester... Sov en stund, såg lite tv och så. Ser på Traveler, den nya serien på femman just nu. Rätt bra.

Imorgon har vi en lektion 12.50, sedan ska jag och Felicia ner på stan. Jag ska på jakt efter något att ha på mej på kvällen. Är så trött på allt jag äger och har klädväg. Kvällen kommer bestå av krök, ser det ut som. Trevligt, trevligt. :)

Jag är blond men jag är faktiskt inte dum

Inte enligt det här testet i alla fall;

HUR DUM ÄR DU?


(x) tuggummi har trillat ur munnen på dig när du har pratat
(x) tuggummi har trillat ur munnen på dig när du INTE har pratat
( ) du har gått in i en glasdörr
( ) du har hoppat ur ett fordon som rör sig
(x) du har tänkt på nåt roligt så du har börjat skratta,
     och därmed fått folk att titta konstigt på dig
summa: 3

(x) du har sprungit in i ett träd
(x) det är möjligt för dig att slicka dig på armbågen.
( ) du testade precis om du klarade det
(x) du har trampat på ditt skosnöre och snubblat/trillat
(x) ditt hår är/har varit blont
(x) folk har kallat dig långsam
summa: 5

( ) du har råkat tända eld på nån sak ett flertal gånger
(x) du har nån gång somnat på en lektion
(x)  du kan ibland berätta om nånting och sen plötsligt glömma bort vad
     det var du pratade om.
( ) folk skakar ofta på huvudet och går iväg från dig
(x) du använder dina fingrar när du ska räkan enkla mattetal.
summa: 3

( ) du har ätit en insekt utan tvång när du var liten/mindre.
(x) du gör detta test när du borde göra nånting viktigt
(x) du har satt på dig dina kläder bakochfram eller utochin utan att ens märka
(x) du har letat överallt efter nåt som du hade i handen eller i fickan
summa: 3

( ) du råkar ha sönder väldigt många saker
( ) du har trillat av stolen då den stått helt still
( ) du använder ordet ''eh'' väldigt många gånger om dagen
summa: 0

Summa: 15

18 eller mindre betyder att du inte är dum!


Gavin Degraw - Dreams

Aaaaah nu är jag måttligt trött på att läsa om islam, judendom och kristendom. Jag känner mej näst intill hjärttvättad, haha. Förstår inte hur allt jag kan eller ska lära mej får/ska få plats i mitt huvud. Är så jävla många ord, och man ska inte bara kunna dem, man ska veta vilken religion det är inom samtidigt. Säger Hadith, diasporan, sunna, shia, qibla, sharia, kosher, synkretism, sakral eller profan dej något? Nej gör det, och det är ju tur det.

Imorgon är idrotten inställd. Efter idrotten har vi italienska. Den tänker inte vi gå på. Alltså börjar vi klockan 12.30, efter lunch. Nice nice nice.  Filosofi då. Vi har läxa. Jag har inte gjort den. Jag tänker inte göra den. Efter filosofin skulle vi i vanliga fall slutat, men imorn är ju the big test! The prov. Fy. Aaa så efter filosofin får vi vänta en timme, 14.00-15.00. Provet börjar då, och håller på till 17.00. Efter det ska jag nog ner på stan med mamma.. Var det tänkt iaf. Vi ska gå några ärenden. Hemliga. Wow va? Fast nu verkar det som att det kanske blir på fredag istället, för jag kanske tränar imorgon. Får se hur jag gör.

Jag funderar på att gå emot mig själv och köpa en dunjacka. Jag orkar inte frysa. Dock ingen dyr, tänker inte slänga alla mina besparingar på en jacka. Men en rimligt billig/dyr, lagom pris helt enkelt. Jag har en på span.

Åh, på fredag ''börjar vi också'' sent. 12.50. Vi har ingen religion. Kompensation för provet. Så då tänker jag och min kompanion skippa turismen. Oh nej, jag har blivit en skolkare som inte gör läxor. Skandal.

image1091

R.B - so lovely

   image1086 image1086

* 2

image1070

image1083

image1084

image1071

image1085

image1074

image1075

image1076

image1077

image1078

image1079

image1080

image1081

* 1

image1064

image1061

image1062

image1067

image1066

image1065

image1063

image1068

Back to reality

Idag var första skoldagen efter lovet och som jag hade fasat. Och seriöst talat fan va hemskt det var. Vi var bara i skolan i 4 timmar, två av dem hade vi håltimme, men det var så jävla jobbigt. Mådde skit delvis för att jag är förkyld, delvis för att jag inte kunde somna igårkväll och ännu mer delvis för något annat. Nä psykiskt dåligt kändes det bara. Vi tog en sväng ner på stan och Felicia var skitglad och jag hade mest ont i magne, huvudet och lite överallt. Haha, men tur att någon av oss var glad iaf. Vi köpte lite grejjer som mascara, nudlar och en fralla ;) muhaha, eller jag gjorde.

Vi har ju egentligen bild på måndagar, vi slutar halv fem men de senaste SEX veckorna, efter att vår bildlärare har fått barn, så har den lektionen varit inställd varje måndag. Han skulle vara borta max 10 dagar, sa han innan. Men nu har det som sagt gått 6 veckor och vi börjar misstänka att det gick fel till vid förlossningen. Nej, men jag vet inte. Hoppas inte, skulle ju vara väldigt sorgligt. Men alltså ja, vad det än är är det ju skönt att vi får sluta 12 varje måndag istället för 17.00.

Så idag när vi slutade drog jag hem and ate my nudles, de var fett goda, tack för tipset Felicia ;) Efter det såg jag på lite onödiga program, bla nya tider som är så B, vet inte varför jag ser på det. Hade ju planerat att nyttja tiden och hela dagen åt att plugga till provet på torsdag men jag var ju trött, så jag sov. Dock inte lika länge som vanligt, bara 3 timmar:D Sen satte jag igång YTTERST smått. Har svarat på de sista 15 frågorna iaf, nu gäller det att lära sig allt. Och det är mkt alltså. Fy va jobbigt.

Lördag & söndag
Frammåt kvällen på lördagen åkte vi till kusinerna i Vagnhärad. Nästan hela släkten samlad, det var mysigt. Jocke fyllde tonåring, han hade fått en kamera! Snygg, jag blev avis. Jag vill ju ha en ny.. Men snart jul! Väldigt snart, faktiskt. Sara, jag och Linda gjorde den stora upptäkten att de hade Singstar! Haha, varför har vi aldrig vetat det förut?! Så vi sjöng lite singstar och sen sjöng vi lite Ja må han leva.

Runt halv 10 åkte vi mot Södertälje, Sara och jag fick skjuts till  Martin där det redan hade börjat pimplas :P Haha, hade en rolig kväll. Dagen efter var dock inte lika rolig.

Vaknade och mådde rätt okey till en början. Det är ett under att jag aldrig blir bakis. Lucky me. Dock hade en förkylning intagit min kropp, jag kände mej helt vimmsig, tjock i huvet och täppt i näsan så träningen som skulle ha inträffat på kvällen hoppade jag. Gjorde inte mycket vettigt på hela dagen, på kvällen såg jag Wimbledon. Den var rätt bra faktiskt.

Det är verkligen grymt kallt ute, nästan så man inte står ut. Bitade kyla. Usch, jag hatar det. Min jacka är för kall nu, och det är den varmaste jackan jag har. Kan ni tänka er i vinter då? Jag kommer frysa till döds.. Har ju inte direkt råd med en dunjacka heller, lika lite som jag vill ha en. Nej, jag och dunjacka känns inte som en bra kombination.

Prison break nästa
image1060


Godnatt

Har inte varit på blogghumör idag, har mått rätt sådär. Nu ska jag sova och imorgon är det skola. Back to hell, känns det verkligen som. Men faktiskt så är det ju bara 6 och en halv vecka kvar till jullovet. dvs 34 dagar skoldagar. Fast när det väl är advent, dvs. om 26 dagar, ca 20 skoldagar så går ju tiden mycket fortare. Och så hoppas jag att det kommer snö, det är mysigt.

image1059

Jisses

image1053
Lots of dogs..

image1054
Haha, ser inte hunden hon har i handen ut att vara ett litet gossedjur?

2 & 3 November

Wiiiie, det snöade inatt, det kan väl ingen kunnat undgå? Glad jag blev. Snö = julkänsla. Så ja, glad och förväntansfull kollade jag ut genom fönstret imorse och förväntade mej att se en trädgård täckt med snö, men nej. Fyfan det var ingen vacker syn. Hatar regn och slaskväder. Då var jag inte lika glad längre.


image1050

Idag vaknade jag av att pappa satte igång och cyklade p träningcyklen som står utanför mitt rum. Duktig man kan vara! Ska väl snart få i mej lite frukost och sedan MÅSTE jag plugga. Men egentligen skulle jag vilja dra ner på stan och kolla efter något att ha på mig ikväll. Är SÅ grymt trött på allt jag äger och har i klädväg. Någon som vill byta garderob?!

Igår var jag bjuden hem till Felicia på middag! Jättegod mat med efterrätt och grejer!  Vi får aldrig efterätt här hemma, så det va lyxigt. Fast jag diskuterade det med mamma när jag kom hem, så nu kanske det blir ändringar på det ;) Efter maten och efterätten såg vi på Idol litegrann.

image1051

image1052

IDAG ska jag till mina kusiner i Vagnhärad. Jag längtar för det går rykten om att det ska serveras kycklingpaj. Jag älska kycklingpaj. Mmmmmm. Hoppas. Sara & jag ska nog ta bussen därirån (om den nu går den tiden, hoppas) hem till festligheterna. Vi kunde ju stannat hemma men för det första så skulle det ju varit tråkigt för Joakim, som fyller år, och för det andra så vill jag fanimej träffa min älskade släkt <3 :D


Vilken sötnos!


Kommer det snö?!

Läste just i Sophies blogg att det ska snöa nästa vecka! Är det så? Fan va nice isåfall :D

image1049

Jag vill ha Photoshop

Hilary Duff blir omgjord i Photoshop.
 

Knasigt vad mycket man kan göra och förändra i det programmet.
Allt från att ändra ögonfärg till att ändra kroppsformer osv..
Som i den här videon under, en tjock tjej blir supersmal på bara några minuter!Johanna har skickat filer till att installera photoshop till mej, men av någon anleding tvekar jag att installera det, vet inte varför. Men ska nog ta och göra det, jag älskar att ta bilder och redigera dem osv.. När jag var liten ville jag bli fotograf! Men det var inget välbetalt jobb sa min far :P Vad jag har tänkt med mitt liv, vad jag ska utbilda mej till och jobba som har jag inte den blekaste aning om i nuläget. Får nästan lite panik när jag tänker att jag tar studenten om några månader. Men FAN VA KUL! :D Längtar

1 November

Japp, nu är jag sådär seg som jag förutspådde. Så jag kommer nog inte göra annat än att äta middag och ägna mej åt tv:n ikväll. Dock kan jag inte bestämma om jag ska se på CSI Miami eller en film på 6an som heter Frequency - Livsfarlig frekvens. Jag har sett delar av den filmen förut och har för mej att den är rätt bra..

Igår höll jag på att sätta ett fiskben i halsen :( Var faktiskt väldigt läskigt. Jag åt en macka med makrill. Glömde totalt bort att det finns ben i sådant, så jag bara käkade på och kände plötsligt hur jag blev spetsad i halsen :P

Haha, och idag när jag skulle hämta ut träningskortet efter träningen så tänkte hon i kassan ge mig Saras kort, eftersom hon tyckte att jag såg ut som på Saras bild. Vilken komplimang:D Haha, så sa hon att vi liknande varandra och jag berättade att vi var kusiner :P Bättre & finare kusin kan man inte ha <3

image1047

Godmorgon!

Fyfan vad jag sover bort dagarna alltså.. Vaknade 13.00 idag, nu är klockan 14.00 och innan jag har duschat och gjort iordning mej är den ju 15.00 minst. Har verkligen ingen lust att kliva upp från sängen med tanke på vad jag måste ta itu med idag. Städa & plugga. Det roligaste man kan hitta på en lovdag.

Och ikväll blir det träning. Är alltid så seg efter träningen, så man har bara lust att slänga sig i sängen och ligga där resten av kvällen, men känner att jag vill hitta på något efteråt idag. Vad är en bra fråga, men något bara. Händer det någonting eller?

Som sagt, idag väntar religion och storstädning. Mitt rum är inte i fräshaste laget.
Borde verkligen verkligen duscha. Nu. Jag ska. Snart
image1045