Ganska skit-dag

Fyfan! Idag har min rygg dödat mig. Orka ha en 70-årig tants rygg. Mitt huvud har också dödat mig, har haft ont precis hela dagen och då blev det bara förjävligt jobbigt att jobba. Huvudvärk är skit.
 
Trots det har vi varit iväg efter jobb och handlat inför fredag. Fredag och midsommarafton! Vi har handlat mat, presenter, sprit och subwaymackor. Sistnämnda till middag idag. Det var gött. Så imorgon väntar en dags jobb innan det blir hem och göra vegetarisk taco-paj för andra gången den här veckan, vi ska nämnligen ha med det till Sebastian och Linnea. Alltså jag som har lite svårt för köttfärs tyckte ju vegetariskt var huuur bra som helst.
 
Avslutade just den här dagen med att diska i typ en timme. Så nu är min rygg officiellt avliden. Nu ska jag väcka min pojk som sover i soffan och förflytta oss till vår uuunderbara sköna säng. Alltså de jobbar FORTFARANDE utanför vårt fönster, vid sjukhuset. Och klockan är liksom snart halv tio.. Aldrig någon jävla ro.
 

JUNI

Efter en slutspurt i skolan packade jag och åkte till Kreta. En vecka gick så jävla snabbt, vill knappt tänka på det. Måste finnas något som heter post-semester-depression. Har definitivt gått in i en sådan.
 
Det är så sjukt att det gick så fort att det knappt kändes som man var där. Som en dröm, för det var så jävla härligt! Man uppskattar ju aldrig saker där och då. Men jag försökte. Och det var så fruktansvärt fint där. Hotellet, personalen. Så mysigt och bra. Vissa stunder var helt underbara, typ som när klockan var sju på kvällen och man låg i bikini och läste en bok i solen med världens utsikt. Då njöt man ändå.
 
Det är första gången jag är övertygad om att jag kommer att åka tillbaka dit, till det hotellet. Jag längtar redan verkligen. Fy för tråkig vardag, känner inte ens någon glädje över att det är sommarlov. Nu är det ju visserligen jobb några dagar. Vilket är ganska kul. Roligare än att vara hemma. Jag trivs så bra där på provtagningen. Idag var vi dessutom bästa gänget, goa kollegor.
 

But why...

För att sammanfatta dagen. Jag råkade ligga i sängen till 11 på min första sommarlovsdag, vilket är helt okej. Jag gick ner på stan och råkade fastna lite längre än tänkt. Också helt okej. Det var svinvarmt och kvavt och jag svettades ihjäl (inte helt ok..). Vaknade btw av att det var ett jävla liv utan för fönstret, massa vitklädda människor som skrek och blåste i sånna där vad det nu kallas. Jag har dock blivit ganska immun mot ljud efter att ha haft en arbetsplats utanför sovrumsfönstret nu i typ ett halvår eller mer. Men de var väl inte tvugna att skrika så högt.. Ska de fira att deras liv ska bli allvarligt och tråkigt liksom?
 
HEHE skämt åsidooo.. Efter min lilla shoppingrunda så handlade jag mat på Sibylla och gick hem. Vem bryr sig om hon handlade mat på Sibylla, tänker ni. Sjukt onödig info.... Men med tanke på det jag ska berätta nu så är det faktiskt relevant. För jag kommer nämnligen hem, med min lilla pommes (som han på Sibylla tydligen visste att jag skulle ha, ''En pommes?'', efter att jag handlat där EN gång förut för några veckor sedan, ganska wierd) och äter den. Och när jag ätit klart så surrar mobilen till och jag har fått en vänförrågning på facebook. Nej men hej lilla du som just sålde en pommes till mig på Sybylla, HUR FAN HAR DU HITTAT MIG PÅ FACEBOOK? Alltså det är ju konstigt.. Tycker jag.. För jag känner inte igen honom för fem öre. Vet inte varför han vill adda mig? Vill han ge mig rabatt på pommes så att jag ska handla hos dem igen? Är det så de jobbar för att få kunder? Vill han göda mig för han gillar feta tjejer?
 
Hahaha.. Nejmen.. Skumt. Ska man känna sig stalkad? Varför vet han vem jag är? Whyyyyyy

:-)

Omogen, känslokall, hånande.
 
 Och respektlös :-):-);-)
 
Idag spyr jag galla! Inte bokstavligt då. Men jag mår så sjukt illa, sjukt hur man kan bli så fysiskt påverkad när någon beter sig vidrigt.
 
Känns som man har noll kraft i kroppen när man känner sig såhär. Undra om det går att träna då? Återstår att se om ett par timmar. Hoppas det blivit ilska tills dess. Det är ilska nu också men mest ledsamhet, hopplöshet och illamående. Mest illamående verkligen. Känns som jag skulle kunna spy när som helst