What to choose?

Jag undrar om jag håller på att bli sjuk?

Rätt jobbig dag idag. Eller första halvan var rätt bra och så. Vi åkte upp till Ikea, kikade runt lite och sedan fikade vi. Åt årets första lussebulle! Fast den var torr, inte så mycket att hänga i julgranen.

Efter det blev allt bara jobbigt, både jag och mamma började tröttna på att gå runt att glo och när vi kom ner dit ni vet där det finns sjuttontusen saker, så hade vi bara lust att åka hem båda två, haha. Jag hinner alltid bli trött och seg innan man kommer ner dit. Och det är ju faktiskt där det är roligast att kolla.

När vi väl hade tagit oss igenom alla de där sakerna och hade betalat, då var det krångel med en matta vi hade köpt. Så då tog det en massa tid och krafter. Så typsikt.

Besöket som jag sett fram emot så länge slutade med att jag köpte två vaser. Fast kikade ut en fåtölj, en hylla och några tavlor också. Men de fick inte plats i bilen. De var rätt dyra också, alla tre, så jag måste välja. Jag hatar att välja. Fåtölj? Hyllan? Tavlorna? Snälla hjälp. What to choose?
image1041

Hittade inte tavlorna.. Men det var en serie med fyra tavlor, varav en var på eiffeltornet. Svartvita med svarta ramar. Skitsnygga men dyra som tusan eftersom man köpte ramarna för sig och tavelbilerna för sig. Kostade ca. 600 sammanlagt.

Dags för Grey's!

31 oktober

Vaknade nästan nyss, två minuter innan det alarm jag hade ställt. Skönt, jag hatar att vakna av alarm. Ska hoppa in i duschen om 10 minuter. Sedan iväg till Ikea med mamma och kanske Linda. Om inte mamma ringer från sin jobb, dvs, och säger att hon måste jobba över, om någon är sjuk.. Då blir det inget ikea :( HOPPAS.

Filmen igår var helt okej, eller den var väl bra. För att vara en skräckfilm. Jag är inte så mkt för skräckfilmer nu för tiden. Innnan åt vi på Nancys iaf och sedan hade vi två timmr och 15 minuters dötid. Då gick vi och köpte godis och sen hängde vi på Donken. Hhaha, men där var det iaf varmt?!

En månad kvar till första advent!!!! yey. Fast jag vill fan inte ha en till jul som inte är vit. :(

Nu ringde mamma, och det var en jävel som var sjuk, så hon skulle jobba över. Sug. Men vi skulle åka ändå :D Men lite senare.. Men det betyder bara att jag får ligga kvar här i min säng o mysa längre :D

Puss

image1040


Puss & kram, godnatt

Jag har jävligt ont i huvudet. :(  
I och med det kom jag på att jag inte haft huvudvärk på ett bra ta. Skönt
Men nu har jag det alltså. Jobbigt.

Så puss & kram, godnatt

Gårdagen!

Ja, igår stod ju middag samt bowling på schemat med tjejerna på Heron. Jag, Sara, Johanna och Sophie tog bussen upp vid sextiden. Där mötte vi Malin, Emmao och Maria. Vi gick och käkade och sedan mötte vi upp Petra. Bowling en timme, såklart måste det alltid krångla så man får stå och vänta och förlorar massa av tiden man betalat för, så Sara gick och klagade lite så fick vi lite extra tid ;)

Efter bowlingen kom min mamma och hämtade oss fyra som skulle till Södertälje. Hon är snäll hon. Det var himlans skönt, för direktbussarna till Södertälje hade slutat gå, så vi hade behövt byta och hålla på. Och på så sätt hann vi ju hem till Prison break också!


image1022

image1023

image1031

image1032

image1033

image1024

image1034

image1035

image1025

image1026

image1036

image1028

image1029

image1030

image1037

 image1017

image1039


Bio ikväll!

Nu ska jag ta en dusch, äta lite frukost och sedan ner på stan med Felicia. Vi måste fixa kort på oss själva till våra träningskort. Eftersom att mina skolkort på de senaste åren har blivit skandal hade jag liksom inget hemma..

Och ikväll blir det bio! 1408 ska vi gå på, här i stan. Hoppas på en Nancys innan men vi får se hur det blir med den saken, min väninna är kind of broke, haha
.
image1021 image1021

Skumma drömmar

image1020Fy, jag drömde en hemsk dröm om att min syrra drack med sina kompisar och att hennes kompis Felicia fick åka ambulans till sjukhuset för hon blev medvetslös. Usch vad sur jag blev på min 15åriga syster. Hon ska fan inte dricka. De hade en MASSA starkköl, minst 40 stycken. Vet att många börjar dricka när de är runt 15 år gammla men det ska FAN inte hon göra! Gör hon redan det nu är det ju skandal. Men det tror jag inte. HOPPAS jag inte. Då jävlar. Dagen innan drömde jag att det var en utlänning som jagande mej. Han var rätt stor och sprang efter mej överallt. Härliga drömmar.

Laurel music - No one wants forever

If you want to be alone here with me you must understand my weakness
It's the way that he left me and bereft me of my love
without a warning without mourning almost yawning

No one wants forever anymore
cause no one dares to try
No one wants endeavour like before

If you want to see the world that's in me
You should know I'll always need him
It's the way that I met him
There's no way that I could possibly forget him like he got me and forgot me

No one wants forever anymore cause no one dares to try
No one wants endeavaour like before
No one wants forever anymore
and no one wants to be there like I know I might have been
No one wants endeavaour like before


 
No One Wants Forever #2 (<--lyssna)

Lyckad kväll!

Jag är grymt trött nu, så bilder etc från bowlingen ikväll får komma imorgon. 
Hade jätte kul och trevligt iallafall. Tack tjejer! <3

SOVDAGS!!!

image1017

Att man orkar

Någon mogen idiot till människa har bestämt sig för att skriva kommentarer (i min blogg) i form av länkar i mitt namn. Ni som har klickat på en sådan länk fattade säkert att det inte är jag, men ni som inte gjort det än kan ju låta bli det. Ignorera dem bara. Tar bort dem så fort jag ser dem. Förstår bara inte hur man orkar, kan inte vara lätt att inte ha något liv


You're a little late, I'm already torn

Jag säger bara guuuud vad skönt med en söndag utan den där hemska känslan av att det är skola dagen efter eller att man måste tänka på läxor, prov osv. DET ÄR LOV. Välbehövande.. Efter lovet återstår ca 6 veckor innan jullovet, det går fort! Så fort det blir första advent (dvs. om 33 dagar) går ju tiden jättefort. Och där börjar man ju plocka fram julsaker, köpa julklappar och allt annat som hör julen till. Jag älskar julen.

Känns verkligen som att jag vill GÖRA saker den här veckan, inte sitta hemma så tiden bara rinner iväg. Första dagen på lovet är redan planerad, imorgon drar vi tjejer, 7 eller 8 st, upp till Heron för middag och sedan bowling! Jag gillar bowling. Jag var faktiskt bra på bowling.. Hur det står till nu vet jag inte. We'll se tomorrow antar jag

Igår
Mamma hade som jag tidigare skrev tjejmiddag här hemma, så jag, pappa och Linda åkte till Sara och dem och åt. Pappa och Micke lagade mat, kan inte bli misslyckat. Mormor och morfar var där också. Efter det började Sara och jag oroa oss över vad vi skulle ha på oss, haha hade jäkligt svårt att välja. Vid kvart över 8 tog vi iaf bussen ner på stan, mötte Johanna och därifrån tåget till huddinge. Sophie kom på  tåget på vägen dit och i Huddinge mötte vi Emma.

Vid busshållplatsen ser vi ca 20 tjejer och TRE killar som ska till samma fest som oss. Vi tog bussen till Fruängen och gick en bit, sedan kom vi till en lokal. Hm ja, det var som sagt mest tjejer, dock kom det lite fler killar efter hand, men kände hur mitt paryhumör hade försvunnit och Johanna skulle jobba dagen efter, så vi drog därirån. Blev lite oroliga att vi itne skulle hitta först men vi hittade till fruängens centrum och därifrån tog vi tunnelbanan till Stockholm. Där åt vi litegranna, sedan ringde Emil och sa att vi skulle komma till Mackan, så vi tog nästa tåg hem och åkte till Mackan. Då hade de precis dragit så vi mötte dem utanför, sa hej och hejdå och sedan gick vi hemmåt.. Gick förbi Johan, ringde ut honom och pratade lite. Sedan äntligen hem och sova, som jag slockande alltså. Var riktigt trött.

Idag har jag sett på nån skum film, ''The nightlistener'' tror jag den hette. Efter det har jag tränat med Felicia, Sara och Sophie och nu på kvällen såg jag ''Monalisas leende''. Trodde inte att jag hade sett den förut men märkte när jag började kolla att jag hade det. Den är lite seg tråkigt nog.

Kom just på att jag har något planerat varje dag den här veckan förutom på tisdag! Skönt. Fast nu kom jag på (igen;)) att det kanske skulle vara något på tisdag hos någon, men inget bestämt än ju. Hope hope so.

Verkar inte som att blogg.se har ställt tillbaka klockan, står ju på inlgget att den är kvart i ett, men den är ju i själv verket kvart i 12.. Men i våra huvudet är den ju iof kvart i ett, så ska nog ta och sova nu..

image1007

image1015

image1008

image1009

image1016

image1010

image1011

image1012

image1014

image1013

Hahaha, min nya idol!

Björn Gustafsson! Skitrolig! Eller hur?!



 


Det är 34 dagar kvar till första advent!


image1006

27/10 - 07

Konserten i torsdags var lika bra som vanligt & jag fattar inte hur 12,13,14 och 15åringar kan vara så skillade. Men såklart var min syster bäst, jag är verkligen en stolt storasyster. Hon var så söt  när hon stod där framme och mitt under sången står hon & vinkar till nån kompis, haha, självförtroende. Vi tjaffsar en hel del men jag älskar henne!

Igår
. Angående vårt bioproblem så löste vi det genom att - inte gå på bio. Vi åt på Nancys & fan vad gott det var, och sedan gick vi till Videoin och hyrde film, istället för bion. ''Vänner för livet'' tror jag den hette, blev det.  När vi kom hem till Sara kollade vi Idol och sedan på filmen. Som tråkigt nog inte var så bra.. Haha, den var seg som fan. Hade iaf mysigt <3

image1004

Idag, vad händer idag? Min mamma ska ha tjejmiddag så jag måste liksom hålla mej ur huset. Haha nä, jag får faktiskt vara hemma men frågan är om jag vill det med 15 stycken kärringar (förlåt) i huset. Får se hur det blir. Har inga planer än..

Måste välja,,

Imorgon ska jag & Sara käka middag på Nancys och sedan gå på bio! Vi hade tänk gå i Södertälje, ingen av oss kände sig sugen på att åka upp till Sthlm. Allt var perfekt planerat tills jag skulle beställa biljetterna. Filmen vi vill se går inte i Södertälje! Vi vill se ''Härmed förklarar jag er Chuck & Larry''. Ledsna blev vi. Dock går filmen ''Supersugen'', som jag också skulle vilja se, men vill ju helst se den andra..

Så nu är då frågan..

Sthlm & ''Härmed förklarar jag er Chuck & Larry''?
eller
Södertälje & ''Supersugen''?

Blir ju lite jobbigt om vi ska åka till Sthlm och så, eftersom vi ska äta på Nancys. Men tänk om Supersugen inte alls är bra, så har vi slösat pengar på en film som vi egentligen inte vill se, inte helst iaf. Haha whaaaaata problem

image1002 image1003

Hehehe

Jag ändrade mej angående min systers konsert, så nu ska vi gå på den i alla fall. Känns som att man inte har så mycket bättre för sig. Det är antingen det, eller stanna hemma och plugga. Är ju ett rätt enkelt val.

Måste dock snabba på lite med min recension nu, eftersom vi ska åka om lite mindre än två timmar. Hehehhehe rätt lång tid när jag tänker efter. Men jag är så seg. & så ska jag hinna äta middag.

Det är fan inte lätt att skriva en recension på engelska har jag märkt. Alla vanliga uttryck som man använder om att ''man kom in i boken bra'' eller ''det flöt på när man läste'' har jag ingen aning om hur man skriver. Har iaf skrivit klart allt förutom handlingen nu! Men någon sa till mej att recensioner inte ska vara så långa. Eller hur är det väl så? De man ser i tidningar och så är ju faktist inte så långa. Dock är det här ju gymnasiet och inte någon dagstidning. Hoppas att inte Agneta tycker att min recension är för lång (eller kort). Blä, aja

Back to woooork

image1001

Tänka sig

Gud så skönt och jag känner verkligen hur allt press liksom har släppt lite. Läste precis ut engelskaboken samt läste läxan i filosofi vi har till imorgon! = Nu kan jag slappna av resten av kvällen.

Vore väl kanske lite smart att börja på engelskarecensionen, som ska vara klar på fredag, men har ju faktiskt hela dagen imorgon åt det. Var meningen först att jag & Sara skulle följa med mamma på min systers konsert men jag tror jag hoppar det, eftersom hon ändå inte ska sjunga ensam eller med någon kompis. Bara med massa. Det är så opersonligt.

Jag  gillar dagar som dessa. Idag mår jag bra, jag vet inte varför. Men glad är jag för det. Jag känner hur lovet närmar sig och hur man klarar av läxa efter läxa och prov efter prov och inlämning efter inlämning. Man kan väl inte vara annat än glad.

Idag hade vi först engelska, med allas vår trevliga Agneta. I just love her. Fast nu ljög jag.  Engelskan skulle vara så mycket bättre med en annna lärare, mår fan dåligt av hennes vibbar. Efter det var svenskan inställd, då åkte jag, Felicia, Tobbe, Måns och Sebbe på en roadtrip med Tobbes bil som var jätterolig. Haha, det kittlade i magen som fan. Värsta rollercoaster-feelingen. Vi åkte och åt lunch och sedan hade vi gympa. Det var chill-lektion. Mihi nä men vi skulle förbereda vår lektion som vi ska leda. 

Sedan efter italienskan slutade vi. Då drog jag hem och samtalade lite med min mamma. Om lite saker, pengar bl.a. Sedan skulle jag läsa och såklart somnade jag och vaknade upp seg som en jag vet inte vad. Men jag åt middag och sedan gick jag ut lite & sen läste jag klart boken. Yey, känns så skönt. Trodde aldrig jag skulle hinna.

Om ca. en timme är det Grey's anatomy. Sedan blir det nog Fråga Olle.
Puss & kram sötnozar

image1000
---
Agneta (engläraren) förklarar hur vi ska göra en sak.
Jag: Men vad jobbigt...
Hon: Jaaa. Jooo, verkligen! Jobbigaste idag!
säger hon med världens spydigaste lilla klang.
---

PS.
Mamma

R.B

image999

Tonight tonight

image982

Äntligen!

I AM DAVID

Näe, jag gick inte till skolan idag. Bra beslut av mig. Nu har jag bara 100 sidor kvar i min engelskabok. Turismprovet imorgon kommer gå åt .... , för jag känner ingen ork till att plugga till det. Allt det jag läser bara förvirrar mej och jag vet inte hur jag ska få in alla förbannade lagar, skyldigheter och rättigheter i mitt huvud. Död åt A.

Vid 16.00 fick jag ett sms vilket orsakade lite panik. Det var från studentkompaniet. Det stod att min studentbeställning (studenmössan m.m.) hade gått ut, och att jag måste betala omgående om den inte ska försvinna. Vad som hände efter det orkar jag inte gå in på, men det har varit en jobbig eftermiddag. Hoppas att vi fixar det där med betalningen när mamma kommer hem vi sju..

Efter det tog jag två alvedon och försökte koncentrera mej på att plugga. Ni kan ju gissa hur det gick. Slutade med att jag satt och stirrade ut i tomma intet i flera minuter, kanske var det en halvtimme? Sen gav jag upp och satte på datorn. Så here I am.

När jag åt frukost idag såg jag filmen ''I am David''. DEN ÄR SÅ BRA! Jag älskar David

image981

image980 

Trött, less och STRESS

JAG MÅSTE SOVA!!!!!
Förlåt Gud men imorgon är jag sjuk. Hä hä hä

Jag är så less

Lördagens bilder!

image962

image963

image964

image965

image966

image967

image968

image969

image970

image971

image972

image973

image974

image975

image976

image977

image978

Ooh La

En skolvecka kvar till lovet! Skulle ju egentligen kännas bra, men med tanke på veckan som väntar så känns det skit. Jag ORKAR inte. Idag måste jag göra en jävla massa; läsa engelskaboken, skriva en recension på svenskaboken, svenskauppgift som ska redovisas imorn, plugga till turismprovet på tisdag osv. osv. osv..  och det är bara IDAG liksom. Resten av veckan äre fullt upp också. Så typsikt att det ska vara så veckan innan lovet. Så ska jag dessutom träna idag. Vet INTE hur jag ska hinna med allt. Vill se Spanglish ikväll på tv också, kommer på 3an 21.00.

Plus att jag vaknar vid halv 1 liksom, har redan sovit bort halva dagen... :(

Igår åkte jag ner på stan med Felicia, vi hyrde film & köpte mat, sedan hämtade min snälla mor oss. Filmen blev Number 23. Den var skum men rätt bra. Den dög iaf! Kom just på att jag måste hitta tid att länna tillbaka den idag, också :S Hur ska jag hinna?

Efter filmen kom Johanna en stund och sedan åkte vi tre till Martin. Det var en del folk där faktiskt, och fler kom det. Till skillnad från vissa andra så drack jag inte mer än ett glas. Rätt roligt att se på fullisar när man själv är nykter :P

Jason Mraz- The Remedy
image961

Mys

Hej! Ikväll har jag en date med Felicia! Vi ska köpa mat, hyra film och mysa här i mitt rum. Det är rätt mysigt här faktiskt. Innan vi ska åka ner på stan måste jag dock ta och städa lite, ser inte allt för trevligt ut här inne. Efter filmen kanske till Martin? Får se hur det blir med den saken.

Idag har jag käkat lunch och sett på film lite. Vette fan var min familj håller hus, haha :S Men såg iaf High school musical! Den var väldigt bra, nu måste jag se tvåan också.

Ingen mardröm inatt :) Massa andra drömmar dock.. Skumma sådana, men men

image956

image957

image958 image959

Tisdags

image941

image946

image942

image943

image945

image948

image949

image950

image951

image952

image953

image954

image955

tisdag, onsdag, torsdag, fredag

Aaaa vilken vecka, känns inte som jag har fått en lugn stund, allra minst tid över till att blogga. Förrän idag. Idag har jag bara tagit det lungt från att skolan slutade tills nu. Jag läste just ut svenskaboken som ska recenseras till nästan vecka och nu återstår bara en engelskabok (också till nästa vecka), plugga till ett prov på tisdag samt 7 läxor. Piece of cake.

I tisdags var det först skolan, inget roligt hände vad jag kommer ihåg. Eller vi började ett och slutade 3, så det fannsi nte så mkt tid för något att hända. Men juste, först innan åkte jag & Felicia ner på stan och käkade lunch på nancys! Det var gott. Dessvärre var kön så lång så vi fick ta en buss som gjorde att vi kom några minuter försent, men det var klassföreståndartid vi skulle till så det gjorde inte så mycket. Efter turismen gick jag hem, bytte kläder så åkte vi till min kusin i Bro! Hon fyllde år, vi käkade middag paj mums, så såg vi på vidoen från Vilmers dop! Tur var lät vår sång bättre där än den gjorde på datorn. Skönt :P Vi kom hem vi elva, då hoppade jag i säng på direkten. Ingen idé att sätta på datorn då fastnar man bara.

Onsdag, skolan från 9 till 2. Gick hem och läste i svenskaboken, som faktiskt är väldigt bra och lättläst och jag gillar den skarp! Efter läsning var det träning! Var roligt faktiskt, och det är ju bra, spinningen förra året var inte värst rolig. När jag kom hem käkade jag middag och kollade Grey's anatomy ochsedan Fråga Olle..

Torsdag, jag kämpade mej igenom dagen och bara väntade på att få gå hem och vila. Dock hade jag läxor som väntade men ändå. På vår lunch ringde Sara och sa att vår morbror som äger Intersport i bla. Moraberg ville ha vår hjälp att fixa inför fredagen då de skulle ha lagerplundring vilket ni säkert sett i tidningen och kanske varit på idag ;) Vi drog dit vid halv 4 och jobbade till halv 10. Det var inte lätt inte, vi gjorde en och samma sak i 6 timmar. Gud så kämpigt. Satte ihop alla skor med bultband gjorde vi! Ryggen säger jag bara.. Men men, det bästa var ju att vi fick första tjing på ALLA kläder, skor osv som fanns där! Och det var så enormt mycket. I lugn och ro kunde vi gå runt där bland alla billiga märkteskläder och andra kläder och välja :D Sara hittade inget men det jag gjorde ^^, Tre tjock tröjer blev det, för sammanlagt 470 kronor. Men till ett värde av 2000 kronor. Rätt så bra. Så det fick jag som lön då. Två blåa och en svart, Märkena adidas, kappa och nått annat. Alla går upp i halsen, älskar sådana tröjor ^^, När vi kom hem vid halv 11 kände jag mej INTE på topp så blev sängen direkt.

Idag gick jag till skolan med tanken att bara kämpa mej igenom den så jag kunde få gå hem och sova. Dvs. gå runt i skolan och vara frånvarande. Vara där men ändå inte. Så trött och död kände jag mej. Dan gick rätt fortf iallafall, var nere en snabbis på stan på vår håltimmeslunch och köpte horspray m.m. och sedan sista lektionen engelska. Och som sagt har jag inte gjort mkt efter det. Ätit, sett på tv, läst ut min svenskabok, pratat lite i telefon.. Ska nog snart ta och sova tror jag. Fast konstigt nog är jag inte så trött.

Har träningsverk! Skulle ju kunna tro att det är från träningen men icke, jag har träningsvärk (eller kanske snarare bara VÄRK) i vaderna från jobbet vi gjorde igår. Svårt att fatta hur jag skulle fått det kanske, men alla skor stod på typ vad det nu var, lådor typ. Så när jag skulle böja mig fram för att komma åt skorna som var ganska lågt ner så stack jag in fötterna under lådorna som var typ ihåliga, mer backliknande kanske.. men i trä. Aja så stack jag in fötterna där och lutade mej. Ungefär som att stretcha konstant i 6 timmar. Eh ingne fattar men skitsamma.

Och just, mina mardrömmar..
De senaste dagarna har jag bara drömt mardörm efter mardröm. Jag drömde en hemsk dröm om att jag och Felica var påväg upp för en backe till Ronna. Ingen backe som finns på riktigt för jag har aldrig varit i Ronna, men iaf en jättebrant backe. Så kommer det ett gäng och de typ tar oss och låser in oss i ett rum och man förstår att de tänker våldta oss (VARFÖR drömmer jag om våldtäckter???), sen lyckas jag fly och springer runt bland massa radhus och vill låna telefonen för att ringa polisen men ingen är hemma. Så sitter den en utanför sitt radhus i en solstol. Så berättar jag som det är och att jag måste låna telefonnen men den bah ''Jag kan ju inte veta om du talar sanning. Så nej, du får inte låna telefonen'' Så kommer en av de som tagit oss och letar så gömmer jag mej bakom personen o stolen men han hittar mej och tar tillbaka mej till rummet. O precis när jag vaknar ska de sätta igång! Fy, det var den läskigaste av dem..

Men de sjukaste är när jag drömde att en mamma sa att den inte orkade ha barn längre, så stack den gaffeln i nacken på sitt 2-åriga barn! ?!??! :S Men barnet dog inte utan typ började skruva på huvudet o började blöda runt halsen.. Sen började den låta och gråta typ. Herregud.

Sen drömde jag också att jag hittade ett dött barn (Alla dessa döda barn???) i en skogsdunge. Men det såg inte ut som ett dött barn snarare som en mumieliknande liten sak som var minst 5000 år gammal. Helt skumt såg det ut, som taget ur en skräckfilm. Det är fan inte kul att drömma mardrömmar hela tiden och vakna upp med en hemsk känsla av rädsla hela tiden!

Aja, dags att borsta tänder & sedan sovdags.. Hoppas på en natt utan madrömmar

Spelas just nu:
Kanye West - Hey Mama

Ser ni var?

image940


Dagisbesök!

Idag var vi på dagiset och ''intervjuade'' barnen! Haha, var rätt roligt.. Söta och roliga att prata med, men jag skulle aldrig orka jobba på dagis. Skulle aldrig orka vara och bete mej som vi gjorde de 40 minuterna vi var där. Rätt anstängande! Mamma (som jobbar där på dagiset) kom in här förut o sa att en fröken där hade sagt till henne: ''Vilken treevlig dotter du har!''. Mihihi, I know im nice.... ;D

När jag kom hem skulle jag LÄSA och SKRIVA I LOGGBOKEN vad vi hade gjort på dagiset, och göra religionsfrågor och göra idrottsteoriuppgiften + idrottsarbetet. Hähä. Men jag tänkte jag skulle vila lite istället och vaknade för en timme sedan. Great

Nu är ja så himla SEG :( Hejdå

Juste, imorgon börjar vi 13.00 istället för 10.00! Ingen religion, jaaaaaaaa

Spelas just nu:
Tatu - Gomenasai


Så underbart!



Haha såg den här i en annan blogg förut idag! Så underbart :) Just då innan jag såg den kände jag mej lite deppig med tanke på skola imorgon, massor med läxor osv men denna gjorde mej genast på bra humör igen!

Hej. hej

Duschad och fräsch nu! Träningen var jäkligt rolig faktiskt! Lite småproblem där o hänga med i koordinationen bara, haha eller hur Felicia? Armar och ben samtidigt är inte lätt alltså. Men man lär väl sig passet! Ska köpa månadaskort nästan gång..

Tidigare idag åkte jag ner på stan med mamma. Vi lämnade tillbaka filmerna och så hittade jag en halsduk och ett par vantar på Wedins. Måste fortfarande ha en mössa! Har visserligen en fin men den kliar :( Jag är så känslig.

image939

Blir det någon Parisresa på novemberlovet tro?

image938
  Well, time will tell..
  Träna nu!

Jag som baby & apman!

image936

image937

Haha fy.. :P

http://www-old.cs.st-andrews.ac.uk/~morph/Transformer/

Vantarrrrr & mössa

image935

Jag är  verkligen jättetrött :( Men idag har jag knappast tid att vila. Måste snart hoppa in i duschen, sedan ner på stan och lämna tillbaka filmerna samt kolla efter mössa och vantar. Sen hem och då väntar sjutton läxor :( Sedan ikväll ska jag o träna med Felicia.. Vart tog den lugna söndagen vägen? :P

Usch, jag vill verkligen inte gå till skolan imorgon. Jag känner ångesten. Och tanken på lov för bara tankarna till de TVÅ böcker jag måste ha läst klart innan lovet, och jag har inte ens börjat på den ena. Den andra, den engelska, har jag totalt glömt bort vad den handlar om eftersom det var veckor sedan jag läste i den senast.

Igår åkte jag & hyrde film med mamma, blev en Beck och Sandor slash Ida.
Den senare är så jäävla bra, nog en av de bästa svenska filmer jag sett.

Duschen nu..
image935




Gårdagen

Gårdagen var okej. Det roligaste med det hela  var att träffa folk man inte hade träffat på länge, det blev en del faktiskt. Linnea är en av dem! Haha, vad förvånad jag blev när jag såg henne. Riktigt länge sedan

Var rätt många där ett tag. Ett tag lite för många, så en del blev utslängda. De blev så otroligt ledsna över det tydligen att de kände att de var tvugna att ringa polisen som hämnd. Och ändå tyckte jag att jag hörde ''Nä nu drar vi till en RIKTIG fest'' när de gick. Väldigt moget där :) Polien kom iaf och trodde det var bråk, men det var ju hur lungt som helst så de drog igen direkt med ett ''Ha det så roligt!''. Synd för er som ringde, trodde ni att de skulle avsluta festen eller? Precis när jag skulle gå hem kom Johan från ingenstans efter att ha varit borta i evigheter haha, så vi tog sällskap hem vid tretiden. Johan Johan, alltid ska du försvinna :P

Jag måste köpa en ny kamera.. Har aldrig varit med om sämre.  Den köptes för bara några månader sedan men beter sig redan som om den vore år gammal. Så kass.

image924

image926

image934

image927

image928

image929

image930

image931

image932

image933

Aaaaaa ni ser ju kvalieten på bilderna, hemskt dålig. Jävla skitkamera.
Och som vanligt glömmer man bort att kameran finns efter några cider så ..

Juste! Den skummaste och roligaste saken hände, kom jag på nu. När jag följde Christoffer och Sam en bit när de skulle gå hem, så går en kille med lååångt hår förbi som liknade min gamla dagisfröken Örjan. Så säger jag Örjan högt till killarna så att han hör, så vänder han sig om! Så frågade jag om han hette Örjan och det gjorde han!!! Haha, men han hade inte varit dagisfröken. Iof vet jag inte om man kan vara dagisfröken när man är kille man ja. Så muppigt att han HETTE Örjan och såg UT som Örjan men det var inte den Örjan. Hahah. Är ju inte många som heter Örjan nowadays liksom

Trött och hungrig

Ikväll.. blir nog lungt. Tror jag. Som den mes jag är orkar jag aldrig med två fester på raken.
Haha. Hyra film jaaaaa, det ska jag göra.

Nu ska jag äta!

Tonight tonight we gonne make it happen

Oimage919kej, studiedagen slut.. Och det  blev precis som man hör på namnet en dag åt studier.
Felicia kom och så fixade vi lite med vårt projektarbete.
Tråkigt och typiskt nog hade vår skrivare inget bläck kvar..               Johanna dansar ;) >>
Otur :D                 

PARTY ikväll I think? :D

Funkar faktiskt! Rätt coolt

image918

  • Slappna av och koncentrera dig på de fyra prickarna i mitten i ca 30-40 sek.
  • Sen för du över blicken till en slät yta exempelvis ett blankt A4-papper.
  • Du kommer efter en stund se en ljus cirkel uppenbara sig.
  • Blinka några gånger så kommer du se en figur framträda.
  • Vad ser du? Eller snarare, VEM ser du?

  • Wonderfull world

    Wiiiho, vaknade utan huvuvvärk, känner dock lite spänningar men så länge jag inte drar på värsta rocklåten ska jag nog klara mej:P Vad händer idaaag?

    Det regnar.. Deprimerande, verkligen. Finns inget så hemskt som att vara blöt om fötterna eller någon annanstans heller för den delen. Så jag tror nog att jag håller mej inne idag. Iaf tills ikväll. Bör plugga men..

    Jag  vaknade 9.30 imorse och blev förvånad över att jag vaknade så tidigt, så jag somnade igen och vaknade en timme senare. Och på den timmen jag sov hann jag drömma tre drömmar! Så skumma att de inte ens går att beskriva. Det är liksom som att drömma ett avsnitt av någon serie, det finns värsta handlingen och massor av saker händer, haha. Jag och mina drömmar allså. Var Sara som ringde och väckte mej vid 10.30, var nog lika bra så jag inte sov bort hela dagen. Faaanks ;)

    Så nu har jag ätit frukost och sett på One tree hill.. Men som sagt, vad händer idaaag?

    Ikväll har mina föräldrar blivit bjuda på restaurang! Förkrök at my place, hihi? :D

    Pusshej


    Skulle vara riktigt nice med 1 miljon dollar


    Så var det med den saken

    Angående den ''döende Livs'' blogg.

    Detta läste jag i
    en blogg nyss:

    ''Den 9/10 runt kl 23.30 läste jag de senaste kommentarerna på "Liv´s" blogg. Vid det laget var både Aftonbladet, Blogg.se, Läkare, Sköterskor och Polisen inblandade enligt uppgift och kommentarerna var långt över 1500 st på det senaste inlägget. Då kom det plötsligt två-tre kommentarer från "Liv" där det stod att hon bad om ursäkt för det hon gjort, att hon bara ville ha uppmärksamhet och att allt hade gått för långt. Hon skrev också att hon behövde oss och att hon genast skulle stänga ner bloggen. Vi får nog aldrig veta hela sanningen om Liv, men det viktigaste är ju ändå det starka budskapet. Stöd Bröstcancerforskningen!''

    Så var det med den saken. Patetiskt.

    11 oktober torsdag

    Jag mår inge bra verkligen och vill bara sova.. Så det tänker jag väl göra snart.

    Det är inte frid i vårat hus, vilket gör det hela ännu värre. Dagen har varit skitjobbig också, iaf mestadels. Vi hade skolfoto, åkte hem och bytte om och la ur paraplyt som jag haft i väskan i åratal, men det har ju inte regnat någonting. Då måste det ju såklart börja regna. Vi åkte ner på stan, hämtade ut mina skor och mötte Johanna vid Waynes. Fikade och pratade, huvudvärken dödade mej. Sedan gick vi till ungdomsmottagningen vilket tog över en timme med all dess väntetid, Sofie kom dit också. Bussen åkte iväg mitt framför näsan på oss, så där fick vi sitta i 10 minuter med mina blöta tygskor och vänta på nästan buss och jag ville bara gråta.

    Kom hem och tog en varm dusch iaf.. Sen vare mat och jag tog ut min ilska och illamående på min mamma. Stackare.. Jag är så trött på min huvudvärk så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Gud hatar mej tror jag

    Innan vi drog till ungdomsmottagningen så skulle Felicia köpa nudlar så jag köpte lite frallor. Så betalar jag och så är brödjävlaran borta, de ligger inte där på rullbandet. Jag kollar på Johanna och Felicia: ''Men ge mej mitt bröd!'' Trodde det ju var dem som hade gömt det som ett roooooligt skämt. De ser förvirrade och jag: ''Men seriöst VART ÄR MITT BRÖD?!'' Haha hon i kassan: ''Jag la det där, det är jag säker på!'' ååååh så visade det sig att det var en förvirrad jävla tant som hade TAGIT mitt bröd och stoppat det i sin väska. Så jävla typiskt, som tur var hade hon gått och ställt sig lite längre bort.. Så jag går bort till henne o bah ''Du har mitt bröd...'' och pekar i hennes väska''. Ja som sagt, det händer bara mej. GE MEJ MINA OSTFRALLOR. Haha. Som sagt, förvirrad tant.

    Ne men jag vet inte vad jag ska göra nu, kan ju inte lägga mej och sova klockan halv åtta. Ska nog lägga mej och stirra ut i mörkret. För jag känner att om jag sitter kvar här framför den  här ljusa skärmen kommer jag att få rejäl migrän. SOV GOTT

    image917

    More than words

    Vilken dag. Kaos från början till slut

    Började med att försova mej. Vaknade EN timme försent, 10 minuter innan jag skulle gå. Hur jag hann vette fan, men det gjorde jag iaf.. Hann inte duscha, äta frukot, borsta tänderna, ta på mej strumpor eller tröjan, iaf haha! Språngmars till skolan, härligt värre..

    Engelskan, vilket var första lektionen söööög, Ageneta är inte min favoritlärare om man säger så. Näe, var ingen trevlig lektionen och inga trevliga falska äckelleenden från hennes sida. Men men, efter det hade vi svenska och mitt uppe i hans lilla genomgång gick brandlarmet! Yey, tänkte vi och blev ännu gladare när vi faktiskt såg att det rök ur ett fönster. Patetiskt nog visade det sig att de hade lagt dit röken själva, för att det var en övning. Men vi slapp iaf svenskan! Träffade på Johanna och hennes klass uppspexade haha, inför skolfotot, bland alla folk under övningen. Stackare :P

    Sedan hade vi lunch och en idrottslektion då vi inte ens hade någon lärare. Haha, var inte ens halva klassen där och vi spelade fotboll. Måste säga att det är en av de få gångerna jag tyckt idrotten var rolig. :P Jag gjorde mål, mihihi. Sen skulle vi ha italienska men den var inställd, glada blev vi..

    Kom hem and spent some time med min mamma, sedan gick jag ner hit och somnade.. Jag börjar se mönstret :P Men jag var väldgt trött. Och det var skönt, men aldrig skönt när man vaknar, då mår man pyton.. Ont i huvudet och illamående.

    SKOLFOTO imorgon, hihi roligt! Felicia kommer klockan 11 hit, så ska vi firra oss iordning.. Det är det enda på hela dagen, får se om jag går ner på stan och hämtar mina skor hos skomakarn också. Kanske kanske till ungdomsmottagningen också. We'll see..

    Är ju fortf någon fel på min dator också.. Eller på mapparna, namnen på dem har försvunnit. Jävligt jobbigt. HJÄLP?!

    image916
    My sexy superwoman

    Vad ska man tro?


    image913
    Jag vet inte hur många av er som har läst ''
    Livs'' blogg. En tjej som skriver att hon hade cancer och att hon imorgon skulle dö klockan 20.00. Vet heller inte hur många av er som köper det men jag känner mej väldigt skeptisk. Jag såg bloggen i en annans blogg i eftermiddag, kikade lite på det och tyckte att det var hur sorgligt som helst. Sen såg jag att hon hade skivit att ''Onsdagen den 10:e Oktober klockan 20:00 kommer jag att somna in''. Jag reagerade lite på det och tänkte hur hon kunde veta att hon skulle det JUST då. Det är ju olagligt med dödshjälp i Sverige?

    Senare läste jag Stina-Lee's blogg och såg att hon hade skrivit om denne Liv och att hon inte inte tyckte att det verkade stå rätt till. Och jag måste verkligen hålla med om att det gör det inte.. Hur sorgligt det än är så är det inte trovärdigt. Sedan läste jag några av Stina-Lee's kommentarer och några var arga för att hon ifrågasatte något så allvarligt men de flersta höll med henne. Så mycket talar MOT denna blogg.

    Hur kan hon veta att hon ska dö klockan 20.00 ett exakt datum? Läkare ger en ett ''slutskede'' när man har cancer möjligtvis, men inte ett exakt datum flera dagar i förväg, det är väl inte möjligt? Kroppen lägger ju av när den inte orkar mer. Och om hon nu är i så mycket smärtor och har det så jobbigt, hur kan hon då sitta och blogga? Hon borde vara full med medicin och knappt orka prata eller skriva, mest sova. man sitter inte aktivt och skriver blogg de sista dagarna i livet, då man mår så dåligt så att man ska dö. Jag vet inte vad jag ska tro, det mesta talar som sagt emot det men man vill fortfarade inte ifrågasätta något sådant här.

    Folk som skrivt kommentarerna spekulerade kring om denna ''Liv'' var utomlands, eftersom att här i Sverige kan man ju INTE få dödshjälp! Det kan man ju däremot i Schweiz men det står ingenting om att hon är där, det står dessutom att hon är hemma bara några dagar före och inte heller att hon går på några mediciner. Det spekulerades också kring om hon skulle ta självmord klockan 20.00. Dra ut några sladdar som hon var beroende av vilket skulle göra att hon dog. Men då, för det första: Om hon var hemma bara några dagar innan kan hon ju knappast vara beroende av några sladdar och så? Och för det andra så, om hon drar ur några sladdar märker ju personalen det, det måste ju gå något larm eller så.

    Näe jag blir mest förvirrad av det här.. Som många ggr förut vet man inte VEM eller VAD man ska tro på.

    Om det nu är sant, RIP
    Och också till killen som blev misshandlad till döds häromdagen i Stockholm. Jag förstår inte och kommer aldrig förstå hur man kan misshandla någon till döds. Hur har man de nerverna att bara slå och sparka på något som ligger på marken och inte röra en min, inte bry sig. Det är verkligen inte mänskligt. Hoppas att de får ta sitt straff.


    image911

    För han gör ju trots allt som han vill, han tar bussen från stan

    Mihi nu sitter jag här igen med mina ljus som nu blivit vardagsmat men lika mysigt ändå! Måste fan försöka hålla upp värmen här på nedervåningen. Det blir datan, filten, ljusen och mina tofflor som räddar mej ^^, Har avverkat hur mycket ljus som helst de senaste dagarna haha, tänk er årsförbrukningen. Det bästa med ljus är att de luktar jul som bara den. Och även fast julen var en sådan besvikelse förra året så älskar jag jul. Kanske för Lussebullarna ^^, Jag är ett stoooort fan av lussebullar. Tyvärr vägrar mamma baka dem året om :P Så jag får passa på att njuta runt julen. Och knäck! Varför bakar/gör man allt gott runt julen?

    Idag inhandlade vi kläderna till torsdag dvs till skolfotot. Vi hade världens tur, idag hade de reamärkt många av våra saker! Vilken tajming, tur att vi la undan det till idag. Träffade Johanna där på slutet också, och hennes nyfärgade hår var jättefint ;) Blev sugen på att färga också men jag vet bättre och vet att jag skulle ångra mej! Jag tycker om mitt blonda hår, dock inte ''konsistensen'' eller vad jag ska säga. 

    På H&m köptes:
    Örhängen
    Två halsband
    En lång tröja
    Ett skärp

    Veckan är så gott som över! Imorgon har vi visserligen en vanlig dag, men på torsdag endast fotografering och på fredag studiedag! Yeeeey. I helgen hoppas jag att det väntas roligheter, verkar kunna bli så iallafall, roligt..  Nästa måndag ska vi till dagiset och pressa dem som barnen till att säga vad de tycker att vår jävla bok ska handla om. Haha, jag tror inte att vi insåg hur svårt detta kommer bli när vi åtog oss detta projekt. Men klart vi klarare, blir bara lite svårare än vi trodde :) Hittills har det gått bra iaf..

    Återigen huvudvärk men som tur är har jag då Winnerbäck som går att lyssna på, då all annan musik är smärtsam att höra..
    ------
    Btw, ikväll kommer 13 snart 30. Ska dock inte kolla på den eftersom jag har sett den nyligen men tycker att den är rätt bra, så skulle tipsa er om att se den om ni inte gjort det ;) Do it! Fast missa för guds skull inte Desperate housewives! Hur nu det ska gå ihop.. :S :P
    -------

    Spelas just nu:

    Lars Winnerbäck  - Med bussen från stan

    Nej inte så perfekta som det kan se ut

    Redigerad bild                                                    Oredigerad bild
    image897 image898

    image899 image900

    image901 image902

    Come on closer

    Jahapp, idag är min dator i uppror. Började när jag satte på den och då var tangentbordet helt fucked up, tryckte på en knapp och den hade helt fel funktion osv.. Jag startade om datorn så blev det bra igen, men ett tag senare försvann namnen på alla mappar.. Eller inte försvann men de doldes på något heltskumt sätt. Och så är det forfarande.. Till råga på att lägger internet av hela tiden. Wiiiho I love my computer.

    Dagen
    Dagen började ju med sovmorgon dock var jag ju tvungen att gå upp någolunda tidigt ändå men det gick.. När vi kom till skolan för italienskan så såg vi att vi inte hade någon bild dvs. så slutade vi efter italienskan. GOD så skönt:D Då drog vi ner på stan där jag lämnde tillbaka lite saker. Sedan åt vi lunch på NANCYS mmmm och efter det gick vi på jakt efter lite kläder till skolfotot på torsdag! Vi gick till H&m. Hade lite problem först för vi visste inte riktigt vad de hade för kläder på 80talet men sen hittade vi lite saker, rätt lätt där uppe på H&m. Axelvaddar var inte ett alternativ för någon av oss, haha. :P

    Ah nu sitter jag här med en hemsk magvärk och det gör ont när jag andas. Vafan? 

    image906

    image907

    Nå, vad tycks? Är det enough 80's ? :D Vill ju inte spöka ut oss allt för mycket, Södertäljes alla gymnasieskolor ska ju trots allt se det. Ska inte ha det där röda skärpet, utan ett lila.

    Tajmat som vanligt

    Men härligt härligt härligt. Jag har alltid denna tur... Imorgon börjar vi 11.15 vilket vi ju inte brukar göra på måndagar, vi brukar börja 08.40. Men just denna måndag gör vi inte det. Och JUST DENNA måndag så ska de såklart stänga av varmvattnet KLOCKAN ÅTTA. Så måste gå upp kvart i 8 istället för 10 bara för det där jävla vattnet. Alternativet är väl att gå till skolan utan att duscha men jag orkar inte genomgå en dag med den känslan jag har när jag inte har duschat på morgonen. Ingen skön känsla :P Så får helt enkelt pallra mej upp och duscha då.. Nice

    Tainted love

    image896Gårdagen spenderade jag här hemma, gjorde inte mycket alltså.. Vid femtiden åkte jag iväg med mamma och Linda och hyrde film nere på stan. Blev Beck för min del, har kommit på att jag är ett stort Beck-fan. Iaf av de nyaste filmerna, de är alla skitbra! Den jag såg igår, ''Det tysta skriet'', var nog den bästa av dem alla. Så se den tycker jag verkligen att ni ska göra!

    Efter filmen gick jag ut till kiorren och möte Johanna. Sen mötte Martie. Gick hit och hade en liten cozy kväll i min säng, snackade lite och så. Två följde jag och Martie Johanna hem och sedan gick vi alla åt skilda håll. Kom hem och såg lite One tree hill, haha detta ständiga One tree hill. Men jag håller ju faktiskt på och ta mej igenom boxen and I love i! Frågan är om det slår OC men det är  och förblir en obesvarad fråga.. Någon som har en åsikt om det?

    Idag käkade jag lite frukost, tog det lungt och såg lite på tv. Sen hängde jag på msn ett tag innan jag somnade och sov till middagsdags.. Så nu har jag ju sovit bort hela dagen vilket betyder att jag nu måste ta tag i de läxor vi har.. Otroligt och skönt nog inte så svåra, läsa lite i både Filosofiläroboken och i Svenskaläroboken. Inte jobbigare än så. Sköööönt. Och något som är ännu skönare är att imorgon har vi sovmorgon till 11.15. Kan inte bli bättre! Men jag känner suget efter att skita i italienskan, då börjar vi inte förrän 14.30, det skulle vara nice. Fast nä, kan inte hålla på såhär, skolka är inte min grej.

    Det  har hänt nu så många gånger att jag drömmer om någon som jag inte pratar med ofta alls. Och sedan dagen efter så säger den personen hej till mej på msn. Börjar tro att jag har ett sjätte sinne eller något, haha

    Dra.åt.h

    Jag är så trött på er.. :(

    Kurt Nilsen - She's so high


    Ännu en mardröm

    Inatt drömde jag att jag satt med lite folk och snackde på nån ungdomsgård eller liknande.. Så helst plötsligt kom en stor kille in med en stor kniv, eller det såg ut som en sådan där som sjörövare har i filmer. Han såg skitförbannad ut så gick han och pekade den från person till person, så när han kom till Mårten så stannade han och pekade den mot honom och jag dog av rädsla. Sen vaknade jag.

    Man kan inte annat än att gråta

    www.sparka-tillbaks.nu/2007/04/maniska-naetter

    At mårtens'..

    Förra lördagen..

    image893

    image894

    image881

    image882

    image883

    image884

    image885

    image886



    VI GILLAR GITARRER! :D

    image888

    image889

    image890

    image887

    image891

    image892

    Det händer bara på Colin

    Har inte gjort så mkt idag, hade uppsatts i skolan som jag hoppas gick bra.. Vad jag inte förstår är hur någon av oss fem som satt där och skrev kunde koncentrera sig. Ni skulle inte tro det om ni hörde ljudnivån utanför dörren. Vette FAN vad de  höll på med. Över en halvtimme satt de där utanför och sjöng (dvs. skrek), ropade, slog på allt de kom åt  (skåpen låter förjääääävligt när man slå på dem) och skrek det där ''LULULULU-ljudet'' om ni fattar.. Eh? Vi satt där inne och fattade ingenting med vår jävla uppsatts och tänte ''Detta händer bara på Colin''. Haha var helt sjukt. Sedan kom vi ut ur vårt klassrum och möts av korridoren som inte såg så trevlig ut. Hm, nä vet inte vart den där skolan är påväg.. Det är någon som har gått och skärt sönder alla stolar, tyget på dem. Haha, vad tjänar man på det? Så nu ska vi alla straffas genom att de ska ta bort stolarna, sa iaf vår mentor. Så vi får väl sitta på golven istället :)

    Efter skolan gick jag hem, lyckades hålla mej vaken, yey. Åkte ner på stan och åt midag med Felicia och hennes syster.. Sedan har jag inte gjort så mycket, sett idol. Som var rätt tråkigt.. Egentligen räcker det nästan att se på den där sista kvarten när man får se en snabbgenomgång och vem som åker ut.

    Nä men godnatt, jag kommer somna vilken minut som helst
    Imorgon, vad händer imorgon?

    image880


    Morfar, grattissss

    Ja, i torsdags fyllde morfar 75 år och åren bara går så fort så det skrämmer mej. Kan inte ens tänka mej livet utan honom. :( När jag var där med alla fick jag världens flashbacks helt plötsligt till de dagarna när jag och min syster var små och brukade sova där. Kollade tecknat till sent, sov (och alltid fanns en irriterande tickande klocka i det rummet vi sov i) och sedan på morgonen drack vi varm choklad. Och allt luktade mormor och morfar. Så jag sa till dem att jag snart kommer och sover hos dem! Det ska jag göra.. Mormor sa att de inte hade någon cacao hemma men att hon hade skivit det på köplistan, så att det skulle finnas whenever i decide to come!

    Hade iaf en jävligt trevlig kväll, alltid lika mycket skratt när man träffar släkten! Är så jävla glad att jag gillar min släkt, känns inte som att det är så vanligt. Vår humor är bäst! :D

    MORFAR <3

    image866

    image869

    image868

    image867

    image879

    image878

    image877

    image876

    image875

    image874

    image872


    Baby baby, why can't we just stay together?

    Dagen började då med Coopertestet. Allt jag kan säga är att jag var glad när det var över. Och glad att jag tog med mej en vattenflaska till skolan, haha. Italienska hade vi sedan, Felicia satt och ritade medan jag satt och mest stirrade. Läraren snackade nästan hela lektionen om italienska maffian eller vad det var.. Sedan hade vi lunch och filosofi, vilket var lika med redovisning. Gick rätt bra tror jag? Kändes så iaf, gooodie.

    Mamma hämtade upp mej vid skolan och så drog vi ner på stan.. Fikade på Nancys och sedan till optikern. Jädrans vad dyrt linser är alltså. Och jag fick berättat för mej att operationen jag drömmer om (operation så att man ser bra igen) innebär att man tar en spruta.. I ÖGAT. Jag blev ledsen. Fyfan, där gick den drömmen i kras. Kan förfan inte ens ta en struta i armen. Ögat liksom? Haha, what a joke. Sedan gick vi på jakt efter en skjorta, ett kort och lite blommor åt morfar som vi ska till ikväll. Hittade lite annat också; en ram, ett linne, en mjukiströja och en annan tröja. (Åt mej själv dårå, inte åt morfar) Jag köper verkligen för mycket svart. Men jag gillar svart.. Köpte upp nästan alla mina pengar, damn :(

    Det är rätt kul, imorgon ska vi skriva en uppsats på engelska om jobb (? :S) och så har vi fått några ord att plugga på inför det. Kan inte ett enda. Har skitont i huvudet också.. Men är det någon som är förvånad

    Nu ska vi snart åka

    image863

    image864
    Det var fint med spindelnät och dagg på våra buskar imorse.. Mihihih

    Ahah, jag var cool

    image862

    Minuslistan är längre än pluslistan

    - (minus)
    Jag fryser till döds i det här huset
    Jag känner mej segare, mer oengagera och mer omotiverad än någonsin these days
    Jag är förkyld som vanligt
    Jag har ryck i ögat, började igår och har inte slutat
    Jag skolkade idag och i vanliga fall skulle jag haft dåligt samvete, men nu för tiden känns det som att jag bryr mej så lite
    Jag har 4 läxor till imorgon, har inte börjat på en enda och kommer förmodligen inte få alla gjorda
    Vi hittar ingen jävla resa till på novemberlovet för att vi är försent ute som vanligt
    Tappade nagelburken uppochner när jag målade naglarna nyss
    Har jävla coopertest i skolan imorgon, döda mej någon (kommer ju ändå dö imorgon)
    Det är höst och kallt

    + (plus)
    Har sovmorgon imorgon
    Åt nancys på lunchen idag
    Gick bra på svenskaprovet
    Imorgon fyller min morfar år  vilket betyder att vi ska äta god mat hos dem och  träffa släkten
    Ska försöka mej på att skaffa mej ett jobb, får se hur det går med den saken
    Jag såg One tree hill idag, alltid lika bra
    Felicia förgyllde min dag med att vara allmänt cp (Gusten och Vita tröjan ;))


    C.K - Lite skeptisk?

     image860 image860 image860 image860


    How do I breathe

    Idag sov jag ut, det var väldans skönt. Först hade vi religion. Håltimme då vi var på stan, köpte ett halsband på guldfynd som jag gillar skarpt. Sedan hade vi möte med vår handledare ang. projektarbete.. Lika givande som vanligt. Inte. Efter det klassföreståndartid vilket inte heller var speciellt givande, och sist turism. Det var rätt okej, dock satt jag och jobbade ensam på ett grupparbete vi var 4 på. Felicia skrev nämnligen prov och de andra två var inte där. När jag hade skrivit klar och var rätt nöjd, så gick inte skiten att skriva ut och gissa om jag blev irriterad. Så hade jag ryck i ögat också vilket jag har nu fortf, så otroligt irriterande. Fattar inte varför man har det egentligen.. Känns asskumt.

    När vi slutat åkte jag ner på stan och köpte en tröja, sedan åkte jag hem. Ägnade mej åt att spela lite gitrarr. Haha, ''spela''. Försökte men fick jätteont i tummen :( Men det jag åstakom var iaf att lära mej blinka lilla stjärna alldeles själv, yey! Rätt stolt. Så försökte jag kolla lite ackord på internet, men jag fattade nada så gav upp. Hihihi.

    We can't cry the pain away (fairytale gone bad)

    Var så nära som det bara gick igårkväll att skita i att ställa väckarklockan, bara skita i att gå till skolan idag. Dock gjorde jag det ändå, och när jag vaknade imorse mådde jag allt annat än bra, jag har nog aldrig varit så trött och sliten som imorse. Tanken på att sätta på mej jeans var skrämmande, så blev det mjukaste jag hittade ungefär. Orkade inte heller fixa håret så det blev uppsatt, och det där (uppsatt, mjukisbyxor) bestämde jag när jag SATT i mitt badkar och duschade. Jag var så slut, haha, orkade INTE stå. Mamma min älsakade mamma erbjöd sig skjuts och jag kände hatet när jag gick mot skolan när hon hade släppt av mej. Trapporna dödade mej och jag mådde pyton, tror jag gick omkring med en cpmin också, haha rätt roligt.  

    Måste nästan tro att gud finns och besvarade min bön om att få gå hem, när vi såg att Fredrik (bildlärare) var sjuk. Dvs, att vi skulle sluta FEM TIMMAR tidigare. Jag grät nästan fan, tårar i ögonen iaf! Fan vad skönt. Då 11 gick jag hem, försökte plugga lite men misslyckades, somande och sov till 18.00, haha. Men det behövde jag.. Ikväll ska jag gå och lägga mej SENAST 10, gör jag inte det och sitter inne på msn så säg till mej, snälla! Imorgon har vi dessutom sovmorgon, kan inte bli bättre.. :) (jo iag bättre skulle vara att inte gå i skolan alls, eller åtminstone inte ha alla dessa prov eller läxor, eller börja tidigt)

    MVG till den som kan hitta alla stilistiska figurer i min text! ;)
    Ser iaf ett onomatopoetiskt ord och en personifikation.

    image859
    (Danmark)