Carry me home

Hejhej. Idag har jag tillbringat 45 minuter till att övningsköra i trafikskolan och sen ytterligare två och en halv timme till att plugga teori där. Det gick väldigt fort. Och rätt så bra. Det är ju alltid roligt! När jag kom hem fortsatte jag, och efter en hel del teoripluggande i Bonniers trafikskola, så gjorde jag teoriprovet där. Och fick gotkänt med goda marginal. Det känns ju lite skönt. Att jag verkar vara på god väg iaf.. För idag är det prick två veckor kvar.

Våra kanaler genom boxer borde vara borta vid det här laget. Och de är de också, på min mamma och pappas tv samt min systers. Men inte på min. Haha. Här är kanalerna kvar. Och jag sitter och väntar på att Vänner ska börja. Fast snart ska pappa börja mecka, tror jag, så då kommer det väl bli knas. Men om han meckar rätt till sist så kommer iaf femman, trean mfl tillbaka. Men inte mitt kära tv400. Sad sad..

Och imorgon ska jag åka iväg till Gillinge igen. För att göra halkbanan. Blir trött bara av att tänka på hur långt det är dit och hur länge det håller på.. Men det går säkert fort, halkbanan. Men att åka fram och tillbaka är så otroligt tröttsamt. Speciellt när man var där för två veckor sedan. Men nu är det lite lättare iaf, inte så nervöst, för nu hittar jag ju.


Måndag

Lagat mackaroner och köttbullar. Pluggat teori. Sett på OC. Övningskört.

och rett ut (tror jag) en del missförstånd.


I would like to own you (klänningarna alltså)





Saturdaynight

I lördags åkte jag och Felicia hem till Sofie där hon och Frida redan var. Ganska lagom till att vi kom så blev klockan halv nio så vi släckte ner alla lampor och tände en massa stearinljus. Sen satte vi oss och drack drinkar och pratade och skrattade. En väldigt trevlig och mysig stund! Datorn med musiken var dock nödvändig el så den fick vara på! Hehe. Efter en stund började det droppa in lite pojkar, först kom Wurre och Emme och lite senare Affe, Seppo och Fredde samt Emma. Och någon mer kis lite senare som jag inte minns namnet på. Vi fortsatte köra på tända ljus och släkt efter att ''The earth hour'' var slut också. Och efter en stund åkte Våghals fram, fast det byttes ut pga. att det var lite segt till ''Jag har aldrig''. Runt halvtolv sprang killarna iväg (tog en taxi?) och vi tjejer gick ner till 550. Ställde oss vid killarna i VIP-kön (den ''riktiga'' var sjukt lång) och kom in på 5-10 minuter. Det var skönt! Dock där inne var det väl ingen hit. Men hos Sofie var det en hit. Där var det jättetrevligt! Kvällens tråkigaste var att Johanna inte kunde komma.. :( Men det får bli en annan helg :) Kvällens roligaste var kanske när Felicia skulle bli av med hicken och ställdes upp och ned av Affe. Eller något annat roligt som jag har glömt bort. Det är ju lätt hänt. Att man glömmer alltså.















Som en dålig film

Haha, jag insåg just hur komiskt allt är. Som en dåligt dramafilm med b-skådisar i.

Mmm

Vet inte varför men just nu känner jag mig bara less, hatisk, irriterad och trött.


Roligt!


Så kan det gå

Tjaaaaaaa.

Idag har jag övnignskört,
spelat hjärter med morfar
och varit helt död

Men det stoppar inte mig ...

Snart ska jag äta middag,
sedan fixa mig iordning
förfest
550

hehe
kulijul

You got it all wrong

Inte för att jag är så speciellt insatt i programmet. Eller ens gillar det. Men idag kollade jag (och också några få andra fredagar) och det var ju helt fel par som vann Let's dance. Verkligen helt fel.


Jag väljer mellan Big brother och skräckfilm nu (The hills have eyes).
Skräckfilm själv är aldrig nice.. så det lutar mot bb


Prickigt

Idag hade jag körlektion. Nu har jag haft fem olika körskolelärare. Och det jobbar sex stycken där jag kör. Så alla utom en. Men honom får jag väl säkert köra med nästa vecka, eller något. Aja.

Jag gick på stan en liten stund efteråt och hittade en bikiniöverdel som jag köpte. Tänkte att, om jag ska hitta någon fin ny bikini, så får jag nog överge min idé om att att det måste vara en bh-bikini.

Jag såg ett klipp från OC i Emelies blogg igår så idag satte jag igång och kollade på OC från början. Det är verkligen så jävla bra. Bättre än allt annat. Och Ryan är så sexig. Och Summer är pluffsig i ansiktet i första avsnitten. Och Sandys och Seth's kommentarer äger. Bäst.

Så har jag övningskört till Willys också och handlat middag. + groggvirke och bakismat. Hehe ;) Men vi får se hur det blir imorgon.. Men det känns som att det kommer bli utgång. Men man vet aldrig. När vi skulle hem från Willys så snöade det supermycket så då fick mamma ta över. Hoppas INTE det snöovädret är kvar nästa vecka. Känns som allt möjligt ska komma ivägen för mitt körkort. Sjuka körskolelärare och lektioner som går bort vilket gör att det går saktare där, jag blir sjuk, och så snöoväder. Suck.. Just my luck.

Jag är inget fan av prickar egentligen.. Men jag fastnade för denna.
Syns inte så bra men det är guld runt prickarna.

För att muntras upp

... Det funkar faktiskt!



Tre stycken av de alla som jag fick av Sara tidigare ikväll.

--


Tungt ibland..


När man har tråkigt..



Och om ni tror att de där gröna prickarna är Aids-prickar, som Crille trodde, så kan jag tala om för er att det är sugproppar och det har faktiskt bläckfiskar!


Virrig

Godmoron hörrni tänkte jag skriva. (men klockan är ju halv sex på eftermiddagen) Jag är helt seg i huvudet. Jag kommer inte ihåg saker jag gjort för några sekunder sedan (ex. satt vid bordet och frågade mamma efter papper, ''men det står ju där bredvid dig, du gav ju mig just en bit papper'' sa hon. Det kom jag inte ihåg att jag hade gjort, verkligen inte.), eller andra saker, eller vilken tid saker hände. Helt virrig. Tror det är nästäppan och locket för öronen som gör det.

Vill bara att skiten ska försvinna!! Helgen börjar närma sig nu.

Idag kom lönen också. Jag lyckas alltid tro att jag kommer få mindre än jag sedan får, så när jag sedan får det så blir det en glad överraskning. Men jag ska spara allting till i sommar. Tråkigt nog, eftersom jag varit sjuk den här veckan och inte kunnat jobba något, så kommer nästa lön bli rätt så liten. Men men ... Finns fler månader innan sommarn.


A Camp - Stronger than jesus


Asbra!

Vad bra det känns just nu! När jag fastnar för saker är jag fast, och nu är jag fast för Big brother-repriserna på tv400. MEN om ca en vecka har vi inte den kanalen längre. Vilket är skittråkigt, jag kollar på den rätt så mycket. Men så kom jag på den geniala idén att jag kan kolla på tv4anytimehär på internet istället. Det kostar dock 49 kr i månaden.. Men det är det värt!!! Iaf tills programmet är slut. Fast då har vi ju iof fortfarande 90210.. Och flera andra program. Synd att man inte kan välja att bara kolla på tex två program och betala för endast dem..

16.13

Heeeeeej igen. Doktorn såg ingenting, så jag får helt enkelt vänta ut den här sjukan. På vägen hem hämtade jag ut mitt Nelly-paket. Provade klänning och skor och båda var snygga och satt bra! Hur bra som helst, det hade jag inte väntat mig. Dock var ena skon lite stor men jag har olika storlekar på fötterna så inte mycket man kan göra åt det..

När de ringde från trafikskolan imorse så kilade jag ut en stund och tog med mig kameran.
Så skönt, gick runt i bara tröja en bra stund! (men imorn kommer nog snö)

Så typiskt

Jag blir så jävla irriterad ibland:D

Igårkväll mådde jag inge vidare, men jag upptäckte att man var tvungen att avboka körlektioner senast klockan tolv dagen innan, så då var det ju försent att boka av mina körlektion som jag hade idag klockan tio. Så jag bestämde mig för att gå på den och hoppas på att det skulle gå bra, att jag kanske skulle må lite bättre idag. Och tänka sig att liiiite bättre mådde jag när jag vaknade, jag gick upp klockan nio, duschade, klädde på mig, gjorde mig iordning. När jag är klar, så ringer de från trafikskola. ''Din lärare gick hem, för han blev sjuk''. HAHAH... Det händer bara mig. Jag släpar mig upp ur sängen, sjuk, och gör mig iordnig. Så händer det där. Jag var inte så glad då kan jag säga. Kunde sovit ut istället. Blir galen. Typiskt.

Inte kunde jag somna om heller eftersom jag hade så jäkla ont i huvudet.. pga. total nästäppa.

Om fem minuter ska jag och mamma till doktorn, haha. Hon har haft ont i halsen ett bra tag nu och jag följer med och ska kolla om jag behöver någon medicin eller så, även om jag bara varit sjuk i några få dagar. Men mår som sagt  lite bättre idag, men öronen är lika jävla lockiga och näsan lika jävla täppt så det känns som huvudet ska explodera. Ingen skön känsla.

Såååå jag ska ej jobba imorgon heller.

Fint väder ute iaf. Det är nästan sol varannan dag och snö varannan. Och varje gång det är sol så hoppas man på att den ska stanna och ingen mer snö ska komma. Men nu slutar jag hoppas för vid detta lag vet man ju att snön kommer förr eller senare. Fast jag hoppas såklart ändå i smyg.


Tisdag

Jag är helt slut. Och ändå har jag inte gjort mycket idag alltså.

Stört mig på mitt lock för öronen, sett på 24, badat och pluggat teori. På kvällen sett Vänner, Den rätte för Rosing och Desperate housewives. Idag är det förresten exakt 20 dagar kvar tills jag har mitt teoriprov. Så nu måste jag plugga varje dag har jag bestämt för att hinna lära mig allt.

Jag blir ärligt talat helt gaaaaalen på detta lock för öronen. Det är så otroligt störande, jag hör inte vad jag själv säger knappt, speciellt eftersom min röst låter helt cp pga. hals och näsa. Det bränner överallt, ögon, hals, näsa.

Jag såg att
Johanna hade köpt nya bikinisar så då blev jag också sugen! Ska kika runt lite på internet.. Men tror nog ändå jag köper i affär, större chans att det blir bra om man kan prova. Man ska vara ute i tid om man ska få något bra! Jag hoppas att det finns fler ''bh-bikinisar'' det  här året. Jag gillar inte trekantsbikinisar, vilket i princip var det enda som såldes förra året.

Bikinisar.. vilket fult ord.


Dumma sjuka

Åh, jag hatar den här skiten. Pga. att jag är helt jävla igentäppt i näsan och har lock för öronen så känns det som att jag har världens tryck i huvudet. Känns som mitt huvud ska explodera vilken som sekund som helst. Asjobbigt.

Och natten ska vi inte prata om.. Fast fasen vad ont det gjorde i halsen. Liksom brände från nere i halsen upp i gomen och ja, jag vet itne vad. Helskumt.

Jag ska ta ett bad och sen försöka plugga lite teori, om jag nu orkar det.
Jobbar inte imorgon heller..  Dumma sjuka.

Imorn ska jag bli frisk!

Jag klickade hem både klänningen och skorna efter en hel dels funderande. Ska bli roligt att se hur höga de är och om jag kan gå i dem utan att få ont i fötterna.

Jag har fått en idé som alla andra håridér jag får, att jag ska köpa slingor och slinga håret själv, igen. Jag vill ha ljusare nämnligen.. Men vi får se hur det blir med den saken. Men det skulle vara nice med lite ljusare hår. Å andra sidan skulle det inte vara nice om det hela misslyckades och jag fick orange hårfärg. Men det är risker man får ta!

Jag ska försöka sova så snart big brother är slut, om ca tio minuter. Jag hoppas det går bra.. Jag kan aldrig sova när jag är sjuk. Ligger och vänder mig och jag hatar det. Fy.. Men är rätt trött nu så får hoppas på det bästa.

Imorn ska jag bli frisk, hade jag tänkt!!

Pink dress, black shoes

Jag har segat mig igenom dagen och knarkat både tabletter och näsdukar. Hur man nu kan knarka näsdukar.. Te har jag också förbrukat i stor mängd. Skönt i halsen när man dricker något varmt, synd bara att tet kallnar på fem sekunder.

Men jag har faktiskt gjort lite nytta också. Pluggat en hel del teori och städat på min byrå! (tog ca tre min) Ska fortsätta plugga teori snart. Fast det är lite jobbigt att göra det när man känner sig helt seg och tjock i huvudet. Har ont nästan precis överallt i huvudpartiet; i näsan, i huvudet, i halsen, i käkarna, i nacken osv.. Även i magen.. Jag blir hemma från jobbet imorgon med, men jag ska verkligen försöka gå på onsdag. Då börjar jag kvart över sju, woho. Men har körlektion 10.20 som jag verkligen måste gå på så jag kan lika gärna försöka jobba då också. Dock fasar jag för det.. Det är ju jobbigt att bara vara hemma med dessa åkommor.

Jag kommer när som helst klicka hem en klänning för 400 kronor. Med en viss knutta dåligt samvete, men jag vill ha en ny klänning. Den är dessutom rosa. Lite färg skadar aldrig. Kan ju alltid trösta mig med att det är fraktfritt på Nelly.com den här veckan. Har hittat ett par skor också men där får det ta stopp.. Tror jag. Vi får se. Har inte bestämt mig för hur snygga jag tycker de är än. Men nya skor är ju alltid nice!

Jag vill ha ett par Hanky panyks också, men vem betalar 200 kronor för ett par trosor? Inte jag. Någon som känner sig manad att bidra? ;-D

Sick

Usch, jag känner mig helt förtvivlad.. Natten har varit hemsk och jag ringde nyss och sa att jag inte kunde komma och jobba. Jävla skittiming. Hur fan ska man kunna ha råd att göra något i sommar om man inte ens kan jobba ihop pengarna!

Men jag har iaf bestämt att jag tänker övnignsköra mina inbokade tider ändå. Det får jag ta och orka. För annars kommer det gå åt helete med det.. Och det vill jag faktiskt inte. Hoppas jag blir frisk till helgen också!!!!

:(

Helt död.

Blä. Jag mår jättedåligt.. :( Jag behöver verkligen pengar så kul om jag inte kan jobba denna vecka..  plus att om jag blir så sjuk att jag inte kan övningsköra så kommer mina planer med körkortet gå åt helvete. Jävla skit..

Snöat har det gjort också.

Kasst

Jag känner mig helt borta. Känns som jag har tagit något. Och är helt lost.
Min kropp är helt svag.

Det blev ingen död lördag iaf..

Igår kom det lite släkt hit och firade pappa som fyllde år, som sagt. Senare stannade de och käkade middag och så. Då blev det dock lite knas, men men. Blir så jävla irriterad på vissa folk ibland alltså.. Blir galen.

Eftersom jag inte kände för att sitta hemma så planerade jag att möta Johanna på centralen vid halvtio för att dra hem till Anthon med Sofie och Melek. Dock blev det lite smått kaos när Johanna missade bussen från vagnhärad ;p Och alla kisar var dumma så ingen hon frågade kunde skjutsa in henne till Södertälje. Slutade med att vi åkte och hämtade henne ;p Väl hemma hos Anthon var nästa problem hur hon skulle komma hem. Fanns det ingen skjuts var hon tvungen att ta sista bussen hem.. Och återigen var alla dumma och ingen ville hjälpa till lite! Så då blev det sista bussen hem till Vagnhärad för henne, så hon hann inte ens gå ut med oss :( Hon hade ju Gismo hemma som hon var tvungen att vakta över natten, annars kunde hon ju sovit kvar! Men det var roligt så länge det varade iaf!

Vi hade iaf trevligt hos Anthon, lyssnade på Velvet och så. Asbra! Tog farväl av Johanna och så drog vi kvarvarande till Olearys. Det  var jättemycket folk för att vara helgen innan lönehelg! Jag fattade ingenting.. Men det var ju bra och kul. Och jag var rätt så full för första gången på länge. Vilket sedan resulterade i ... att det blev knas. (ja jag har fastnat på knas). En kompis till mig (visserligen tycker jag inte att kompisar gör så) var helt jävla dum i huvudet och jag blev skitupprörd. Inte OK någonstans,någongång. Verkligen inte.

Jaja, innan det hade iaf Sofie, Melek och Anthon lämnat mig och gått till 550. Så jag var lite on my own. Men jag hittade iaf några snälla kisar (har fastnat på det med) som kunde trösta mig. Jag är så känslig när jag är full. Fast jag skulle nog blivit upprörd om jag inte hade varit full också. Inte OK som sagt.

Åkte tvåbussen hem.. Åt mackor och sov. Vaknade idag och kunde knappt svälja. Skitjobbigt, kändes som att jag hade en knöl i halsen :( Var skithungrig men kunde ju inte äta med en böld i halsen.. Men sen åt jag nudlar iaf, det slinker ju ner rätt lätt. Ett tag fick jag nästan panik, kändes som det skulle täppa igen helt. Nu är det iaf lite bättre. Men fortarnade ont och svullet. Inte bra timing då jag ska jobba hela nästa vecka. Och sedan är det lönehelg.. Suuuuuuck.

Well well, idag MÅSTE jag plugga lite teori innan one tree hill, gossip girl, wipeout och Beck. Jag vet inte  varför jag kollar på wipeout, det är så trist.










Godmorgon eller kanske snarare goddag...

Idag fyller min pappa år. Grattis till honom. Har dock ingen koll på vad han fyller..

Jag ska städa upp lite i mitt rum och duscha, sedan kommer det gäster.

Ikväll....? Ingen aning. Någon annan som har en aning?

Svart spets

Hm hm hm... Rätt kass dag och den lär väl inte bli bättre. Jag såg på Andra avenyn imorse och senare åkte jag och pappa ut och övningskörde. Huvudhelvetet krånglade redan då. Får ryck på det.

Vi körde förbi Ellbe och handlade, sedan till Coop och gick på systemet och så förbi Tumba. Efter rundan hämtade vi Felicia och körde ner på stan. Felicia köpte presenter till Linnea och jag köpte ett par trosor. På stan fick jag hicka också. Hicka och huvudvärk, ingen bra kombination. Extra ont varje gång man hickar. ''Du får en miljon'' sa Felicia till mig inne på H&m. ''Det där funkar ju aldrig'' tänkte jag, men tror ni inte det gjorde det? Skumt :p Det bara slutade!

Ni vet det
där som jag var så upprörd över? Det ordnade sig. Det blev bra. Tur.

Ikväll ska jag se Final destination och såklart Big brother. Sorgligt att jag inte kommer ha tv400 om ca tio dagar. Vad ska jag ta mig till då liksom? Mer än så blir det inte ikväll. Men jag är inte riktigt på G, så det gör inte så mycket. Hoppas att huvudvärken försvinner..

Tack

Fastän jag bara har jobbat en dag den här veckan så har den vari rätt såt hektisk. Har inte fått sova ut någon dag, massa olika saker planerade. Så idag, när jag äntligen ska få sova ut tror jag, så vaknar jag av att pappa dammsuger klockan nio på morgonen....... Suck.


JAKE

Jag kollar på 2 ½ men.... Jake har blivit skitstor och kommit i målbrottet :O
Han måste förresten vara en av de skönaste och roligaste inom serie-världen.


19 mars, en månad kvar tills jag fyller 20

Jag är så tröööööött. Åkte iväg vid halv elva imorse och kom hem vid sju. Det gick bra att komma dit, jag hittade. Pju. Och kursen var så mycket roligare än jag trodde. Intressant också. Tre och en halv timme gick hur fort som helst.

Egentligen har jag lust att sova. Men jag måste invänta Big brother och se det. Imorgon ska jag plugga teori och övningsköra med pappa. Jag känner paniiiiik ang teorin. Jag har inte ens läst teoriboken, haha. Ett kapitel bara. Kanske dags? ;-)

Fan va svinkallt det var idag förresten. Fy. Snöade gjorde det också.....

Jag laddade min mp3 igår som tur var. Så hade lite nya låtar att lyssna på. Men efter de två timmarna jag åkte dit på så tröttnade jag på det mesta jag hade. Men så på hemvägen hittade jag Pojken som kallades det-ljudboken som jag la in förra sommarn. Så det lyssnade jag på hela vägen hem. Hemskt det där. Man kan inte riktigt fatta att det har hänt på ritkigt. Hon knivhugger honom, tvingar honom att äta bajs, sin egen spya, tvingar honom att svälja klorin, diskmedel, ammoniak. M.m.. Sjuuuuuuuukt.

Don't you know love is stronger than jesus

Mjaha. Då har man varit hos frisören för andra gången på några veckor då. Jag ville så gärna att det skulle bli superblont igen. Helt blont. Men det blev det ju förstås inte. Lite mer förändring, men inte så blont som jag hade hoppats på. Och inga slingor syns ny heller. Men lite ljusare iaf. Antar att jag får nöja mig. Kommer förmodligen bli ljusare i sommar också.

Felicia höll mig sällskap större av tiden hos frisören, det var trevligt. Efter det gick vi en snabbis på stan och kollade lite innan jag köpte med mig festis & vitlöksbröd hem. Vitöksbröd är så jäkla gott!! Och att lukta vitlök efteråt är så jäkla kul!

Har övningskört, sett på tv, lagat pyttipanna och nu kollar jag på Grey's anatomy.

Imorgon ska jag till Gillinge. Jag hoppas att jag hittar dit. Är minst sagt van att villa omkring i Sthlm på egen hand. Har nog aldrig varit i Sthlm själv, faktiskt. Inte vad jag kommer ihåg iaf. Hoppas det går bra. Jag ska förresten på den nya kursen om alkohol, droger, trötthet m.m, inte köra halkbanan. Den är om två veckor. Kul att åka upp dit igen då. Kursen imorgon är iaf 3.5 timmar. Orrrrrrk.... Åker hemifrån runt elva och kommer hem igen mellan sex och sju. En riktig heldag. Kan ju hoppas på att kursen är lite intressant iaf!

Den här bilden hade jag med mig till frisören idag. Perfekta slingor, hon till höger!


Irriterand

Vi säger att någon säger att ni får åka till ett lyxhotell i Thailand. Sedan kommer någon annan och säger ''Nej, nu ska du istället åka till ett vandrarhem i Jönköping''. Skulle ni bli glada då? Nej precis, jag skulle inte tro det.

Då vet ni ungefär hur jag känner nu.
Och ja, jag överdrev lite för att få fram poängen.

En till liknelse skulle vara: Ni får ett guldhalsband av en person. Sedan kommer en annan och tar det ifrån er och säger ''Nej nu får du det här plastarmbandet från en automat nere på stan istället''. 

Jag hoppas bara inte det blir så.
Vill inte vill inte vill inte.

17 mars tisdag

Blä. Jag mår inge bra. Känns som att jag har feber.

Min dag började klockan halv sex av att klockan ringde. Ett litet tag senare befann jag mig på jobbet. Dagen gled förbi rätt bra och rätt smärtlöst. Jag klarade mig. Från huvudvärken. Vilket var så jäkla bra eftersom jag skulle köra efteråt. Men... Mot slutet av dagen hände en liten olycka som slutade i en flod av blod på golvet, på det stackars barnet och på mig och mina byxor. Very nice. Fast det var inte så farligt som det låter. En liten kis som ramlade på näsan bara, verkligen bom rakt på näsan, och lite (mkt) näsblod som resultat av det. Det såg nästan ut som en skräckfilm. Blev inte bättre av att han var rädd för blod heller, haha ;p

Som tur var fick jag gå tio minuter tidigare, så att jag hann hem och byta blodbyxorna innan körningen. Bara från imorse till klockan fyra hade det ju gått från regn-mulet till vårsol så skinnjackan åkte på utan en tjocktröja under för första gången i år! (okej det var för att jag inte hittade tjocktröjan och fick bråttom... haha). Men det var behagligt. Och vårhalsduken fick det bli också Det blev ingen snö idag!!! Nya vita vårskor hade jag på mig också. hehehe. Hela jag var vår. Skoskav fick jag också.

Jag hade körlektion med den fjärde lärare jag haft i trafikskolan hittills. Hon var jättera! Jag ångrar att jag inte valde henne från början.. Attans där. Men jag ska iaf köra med henne dagen innan jag kör upp igen samt precis innan uppkörningen. Så det är ju bra iaf!

Imorgon ska jag till frissan! Finally. Hoppas på lite mer förändring den här gången.


När kommer plusgraderna tro?

Jag vet att alla tjajar om våren hela tiden, men idag var det riktigt skönt ute. Solen sken, fåglarna kvittrade och luften kändes som vårluft. Med detta sagt.. så lär det väl snöa imorgon. Men idag var det iaf vår... ish.


Tjuvlyssnat.se

Två tjejer ~20 byter om efter ett avslutat pass.
Tjej 1: Har du lagt ut dina bilder från resan?
Tjej 2: Ja, fast Mattias blev inte så glad. Jag råkade visa hans könsorgan.
Tjej 1: Oj...
Tjej 2: Jag trodde att det var ett finger... ett stort finger!

hahahhaha ...

Någon gång måste det väl ändå vara nog

Idag skulle jag egentligen till sjukgymnasten. Men det kändes verkligen som att jag var där nyss (onsdags), och jag har inte kommit ihåg att göra mina övningar en enda gång. Så att komma dit idag och säga att jag inte har gjort ett skit känns ju lite pinsamt. Skulle ju kunna säga att jag hade det men sånt sysslar jag inte med. Ljuga, alltså. Det betraktar jag som en hemsk synd, speciellt efter allt som har hänt. Jag vet en som kommer komma till helvetet. Eller flera förresten.

Fast vita lögner är en annan sak. Om man, till exempel, vet en hemlighet om någon. Som man lovat att inte berätta. Och så frågar en annan person om det. Då får man ju såklart säga något annat än det man lovat att inte säga. Det handlar om förtroende. Något som vissa personer inte ens vet vad det är. Jag undrar hur det är att veta att inte en jävel litar på vad man säger? Dock finns det ju naiva människor som säkert gör det. Som förlåter gång på gång och litar på igen. Det är nästan lite synd om de människorna. Någon gång måste det väl ändå vara nog. Man orkar bara inte leva och umgås med någon som bara ljuger. Den ständiga tanken i huvudet ''Är detta hon säger nu sant?''. Det är irriterande, frusterande och framförall tär det på en.

Frågan är om någon fattar vad jag pratar om nu.

Det jag ville komma till var iaf att jag bokade av sjukgymnasten. Och nu ska jag snart äta lunch och bege mig ner på stan, till trafikskolan. Har jag tänkt iaf. Vet inte hur det hela slutar. För just nu känner jag inte riktigt för att sitta i deras trånga, varma lilla datarum. Speciellt inte eftersom huvudvärken börjar komma.. Men men. Får se! Annars får det bli teoriboken. Och det är ju inte heller så roligt.

Lovely

Fan. Jag har blivit kär i ett ''laptopbord'' från Ikea. Sjukt snyggt och skitsmart! Bara ett problem.. Jag har ingen plats för något sådant i mitt rum, och inte så att jag behöver det heller. 

Men jag har nästan lust att köpa det till min framtida lägenhet!! 1300 kronor..


21.00

Missa inte Beck om fem minuter! Har för mig att denna - Det tysta skriket - är jättebra.


;-)



 
Årets melodifestival hade nog det bästa startfältet någonsin, skulle jag vilja säga. Alla låtar utom en var bra och de flesta förtjänade att vinna. Till och med programunderhållningen var bra!

Lördag

Vid sextiden kom Sara m. familj plus mormor och morfar.. Vi käkade någon grytsak till middag, god men jobbigt med alla dessa rosépepparkorn (tror jag det var?) som smakade pyton när man tuggade på dem. Usch.

Ja just det, tidigare på dagen såg jag och Sara ett någolunda billigt hotell i Rhodos stad, nära till strand och centrum. Så för att det inte skulle försvinna så bokade vi det ;p Nu gäller det bara att alla ska ha pengar, vilket inte är helt säkert.. Vi får se hur det hela slutar.

Efter middagen skjutsade jag och Sara min syster till en kompis, sen handlade vi lite. Tillbaka och såg på melodifestivalen med famijerna. Det var spänning på hög nivå alltså :p .. Hemskt när Snälla snälla höll på att vinna. Favoriterna var iaf Måns, H.E.A.T, Alcazar, Alla och La Voix. Gillade inte de sistnämnda när jag lyssnade på dem innan men sen fastnade de i huvudet båda två. Hur bra som helst att La Voix vann. Visst, den var udda men den både fastnar på huvudet och har en chans i Eurovision! Det enda negativa och tråkiga skulle väl vara att man inte kan sjunga med.. Men nynna går ju alltid ;p

Förstår mig inte på de som tycker att Snälla snälla är skitbra och sjungd med en sån känsla. Eller visst, känsla är det men det ser för roligt ut, som om hon går i slowmotion, ska pissa som en hund o har förfärligt ont i hela kroppen. O så rycker hon till varannan sekund. Hemskt.

Hur som helst, senare åkte vi och hämtade Linda igen och så såg vi på An American Crime. Nästa bara jobbigt att se den filmen egentligen.. Men väldigt bra.


Fredag

I fredags käkade jag, Johanna, Felicia och Sara middag hos Felicia. Sen förfestade vi några timmar för att sedan dra upp till Sthlm. Vi hade några alternativ men då vi blev inskrivna på listan på Magenta dvs. gratis inträde så drog vi dit. Det var helt okej men kunde ju varit bättre. Var ute rätt tidigt för att komma in, eftersom det var 23, för säkerhets skull. Köpte den godaste drinken jag smakat, aprikossmak eller vad kan det ha varit? Sjukt dyrt iaf, en fyra för 100 och en sexa för 140. Herre.. Tackar vet jag billiga Södertälje ;p








































Dagens dilemma

Rött, ljusrosa eller aprikos?


Cause every time I see your bubbly face I get the tingles in a silly place



Colbie Caillat - Bubbly
It starts in my soul, and I lose all control
When you kiss my nose, the feeling shows
'Cause you make me smile, baby just take your time now
Holding me tight

Here comes the sun dudududu






Sommarplaneringar och funderingar

Den här dagen har gått jättefort. Tog det lugnt bara tills vid tre, då åkte jag och Felicia ner på stan. Kollade lite i några affärer och jag handlade leggings, vilket jag behövde. Sen gjorde vi det vi hade åkt ner för, nämnligen handlade inför imorgon. Middag + groggvirke och så.

När jag hade kommit hem och satt och såg på tv kom mamma ner och i all hast bokade vi en resa till Kreta v. 29. Min pappa är inte mycket för solsemester så det blir jag, mamma och Linda som åker ner med min moster och hennes man, och min kusin och hennes familj, däribland Vilmer! Ska bli roligt. Och skönt. Dock känner jag inte lika mycket för att sola längre som jag gjode förut, för det ploppar upp nya leverfläckar när man gör det. Kul om det skulle komma en mitt på nästan eller något.

Min kära bästa vän åker dessutom till Rhodos i maj och kommer hem i Augusti. Jag tänker inte ens skriva hur jag känner angående det. Ni kanske kan gissa. Men henne hoppas jag iaf att jag mfl kan åka ner och hälsa på. Det är svårt bara att pussla in det när vi har saker planerade i sommar. Men det ordnar sig nog, hoppas jag. Sjukt dyrt är det, måste börja tänka på att spara pengar.

Så ja, förmodligen och förhoppningsvis blir det Grekland två gånger i sommar. Inte mig emot. Utomlands som utomlands. Jag har stor lust att åka ner till Gotland också, känns som det blivit lite av en sommartradition. Och jag råkar veta en snygging som har hus där ;) Haha.. nej men vi får se hur det blir med det. Men jag älskar Gotland. Regnigt som soligt. Men helst soligt!


Blir så jävla tröööööööööött

Jag blir så jävla arg.. Jag har inte ens ett heltidsjobb, eller ett deltidsjobb. Jag går inte i skolan. Jag har jobbtider, körlektioner, sjukgymnastik och en frisörtid att få in i mtt schema. Men ändå så blir allt pannkaka. Jag försöker pussla men så några dagar innan är det någon som ringer och ändrar. Så allt bara blir skit. Har hänt flera ggr.

Jag hade en frisörtid på måndag. Så hade jag även en körlektion samma tid, så när jag märkte att de krockade ringde jag och bokade om körlektionen. Så då fick jag istället för en tid 13.45 på måndagen en tid 06.45 på torsdagen. Kul! Jag bokar även in ett besök hos sjukgymnasten på onsdagen. Men så ringer frisören och måste flytta tiden till onsdagen. Visst, säger jag, jag kan boka av sjukgymnasten. (för vill få håret gjort nångång) Så nu kunde jag haft kvar körlektionen på måndag istället för att behöva gå upp kvart över fem på torsdag! Sjuk tidigt ju.

H&m<3

Om det inte vore för att jag behöver pengar i sommar hade jag klickat hem dessa direkt.
Deprimerande... när man inte bara kan köpa allt man vill. 

Två håriga vildsvin

Inatt drömde jag att min mamma hade dött, igen. Jävla skitdröm. Kände av känslor från drömmen hela dagen sen... Fattar inte varför jag drömmer sådär.

Jobbade på förmiddagen. Vi var ute i skogen och det var jättefint.. Hur mycket snö som helst, de stackars barnen fick kämpa för att komma fram :p Fast runt halvtolv, när vi kommit in, så skulle jag vara en liten stund på en annan avdelning, sista halvtimmen innan jag slutade. Så typiskt för då fick jag huvudvärk, vilket jag hade sluppit hela morgonen. Käkade lunch hemma och vid två hade jag tid på Tallhöjden igen. Provade på lite massage idag. Först var det jätteskönt, men så kom hon till mina ömma områden och fysatan alltså.. Gjorde jäävligt ont. Mådde jätteilla, så ont gjorde det. Och huvudet blev ju inte direkt bättre av det... Hade några rejält stora muskelknutar sa hon. Not nice..

Hade bestämt att jag skulle till trafikskolan sen och plugga teori, så trots huvudvärken så gjorde jag det. Två timmar senare var jag påväg hem, o hann precis hålla tårarna tillbaka tills jag kom innanför dörren. Då brast det, jävlar vad ont det gjorde. I huvudet alltså. Hatar att just mitt huvud är världens känsligaste huvud som får alla möjligt sorters huvudvärk hela jävla tiden. Tog några tabletter och försökte vila lite iaf.

Dumt beslut av mig men jag åkte ut och övningskörde sen, lite senare. Hämtade Linda i stallet och så. Kände att jag inte orkade ligga hemma och ha ont så tänkte att det kanske skulle bli bättre om jag kom ut, o fick något annat att tänka på. Och det lugnade faktiskt ner sig liite, men det är ändå jävligt osmart o köra bil när man har huvudvärk o inte är fullt koncentrerad. Påväg till stallet förresten, så ropar pappa plötsligt till, ''Ta det lungt här nu!!'' och jag som bara ser en tom väg framför mig fattar ingenting. Ingen bil eller människa i sikte. Sen ser jag två håriga vildsvin stå vid vägkanten! Läskigt! De och vi klarade sig som tur var bra.

Hong kong and Toulouse

Innan körlektionen hann jag med lite shopping. Haha... Var inte meningen att jag skulle handla, skulle bara kika lite innan lektionen började. Men jag hittade en fin body på JC och när man väl börjar kolla på nagellack så kan man ju inte gå därifrån utan att vilja köpa allihopa. Men jag fick välja två. Någonstans måste man ju dra gränsen ;p ..

Efter körlektionen tillbringade jag två och en halv timme på körskolan och gjorde dataskrivningar. Lärorikt! Sen hälsade jag på Sara lite som jobbade på Intersport, diskuterade helgen lite.

Ni som kollar på Den rätte för Rosing. Hur fan kan Johan vara kvar i det där programmet? Dryg, nonchalant, ful, störande. Nej usch.. Står och klankar ner på Hugo, Ludvig och Niklas som gick ihop och köpte en present  till Linda när han själv LÅG OCH SOV och inte ens köpte en present över huvudtaget. Det enda han gör är att pika Hugo för hans ålder och sova.... Yeah, jag är helt inne i skiten ;p


Det här måste vara den finaste låten som finns


Och Kate Voegele måste ha den mest underbara rösten som finns.

All over the place

Det bara snöar o snöar och snöar.
Och så fort snön börjar smälta så tänker alla VÅR
Men dagen efter snöar det igen
Fast hellre snö än regn
Men helst solsken utan regn eller snö

Nu ska jag ner på stan och ha körlektion i snöyran

Mer av Kina Grannis







 



 

Spending money

Jag och Felicia besökte huvudstaden idag. Det enda jag hade i huvudet påväg dit var skor skor skooor.. Och ja, nu mår mitt skosug rätt bra. Kom hem med tre par, varav ett par helt underbara! Jag kände inte för att handla kläder med kom ändå hem med två linnen, ett par jeansleggings och en kjol. En väska, ett halsband, ett hårband, leggings.. Jag tänker inte ens säga hur mycket jag handlade för. Skäms lite. För att inte snacka om mitt dåliga samvete. Som jag sa till Felicia på vägen hem så har jag nästan lust att lämna tillbaka sakerna bara för att få tllbaka pengarna. Man känner sig så fattig när man har gjort av med så mycket pengar. Men alla saker var jättefina, några rikiga favoriter. Så behåller dem nog ändå ;)




Lame

Nej hörrni, Wipeout var ingen höjdare.. Det enda som var någolunda skoj var att höra kommentatorernas snack, haha. När dansken ramlade ner i vattnet: ''Nu fick dansken syn på en pölse i vattnet'' eller när Dogge hoppade högt: ''Det märks att han är van att planka på tunnelbanan''. Och när Dogge åkte ut: ''Synd på Dogge där tyckte jag, och han fick inte ens cykel på köpet''.. Hehehe... Men förutom det så var det rätt lame.

Dagens Beckfilm däremot är väldigt bra.

Btw, hoe, jag hoppas att du läser. Håll dig borta från mina vänner.
De vet vad du går för, så det är ingen idé att försöka charma ;)

Tv-söndag

18.05 - One tree hill (kanal 5)
19.00 - Gossip girl (kanal 5)
20.00 - Wipeout (kanal 5)
21.00 - Beck, den svaga länken (tv4)

Kan det bli bättre?

Wipeout. Kan det vara något måntro?


Caroline till Eurovision?!



Det var ju Caroline Af Ugglas som gick vidare igår, i Andra chansen. (Och även Sarah Dawn Finer) Okej, tänkte jag, hon lär ju ändå inte ha någon chans i finalen den 14e. Tills jag läste Aftonbladet. De hade gjort en undersökning och enligt den var Caroline final-favorit med stora marginal. Vad tänker folk med? Tror de verkligen att den där udda, skumma, besynnerliga låten kan vinna Eurovision? Och jämfört med Måns, H.E.A.T och massor med andra, som är så mycket bättre. Tänk om Caroline vinner den 14e. Skandal ju. Pinsamt om Sverige skulle skicka en crazy brud som ser ut som jag vet inte vad när hon sjunger sin låt till Eurovison.

Jag vet inte varför men jag tänker på Joel bitar när jag hör låten, haha.

Lyssna på alla bidrag här

Dröm..

Fyfan hörrni. Jag vaknade klockan sju imorse och grät hysterisk... Haha. Näst efter drömmen om att min mamma skulle dö så var nog detta den värsta jag drömt.

Var på något hotell och det började med att jag tappade bort hela min resväska. Det var ju hemskt i sig! Usch, tänk så mycket man har där. Man tar ju med sig allt det bästa man har när man åker på semester. Gick iaf och sa till en som jobbade där och han hjälpte mig leta. När vi kom till en korridor utan några människor försökte han lura in mig i en 'vrå'' och han var jätteläskig. Sliskig och snuskig. Men jag drog därifrån snabbt som ögat. Men det slutade nte där.. Usch, nu känner jag hur tårarna börjar komma bara av att tänka på det!! Jag träffade på min pappa sen och han gjrode närmanden mot mig! Var skitpå och jag försökte ''men du är ju min pappa, du kan inte hålla på sådär!!''. Men han bah ''och??'' så fortsatte han att vara jättepå och äcklig. Som att han ''ville ha mig''. Och nej, det slutar inte där heller.... Fy. När vi kom tillbaka till hotellrummet lång mamma och sov och jag försökte väcke henne och säga hur pappa höll på men hon reagerade som pappa och va jättegrinig och sa också ''och??? vadårå???'' och sen anklagade hon mig för att vara prostituerad. Och jag blev helt förtvivlad. Och sen hörde jag hur mamma och pappa sa ''Vi får  hålla fast henne i sängen'' och något om ''betalat'' och ''vi tar ju extrapris för att hon rider snabbare'' !!!!!!!!!. Alltså... Det var så hemskt. Mina egna föräldrar tänkte sälja mig. Och hålla fast mig. Vaknade sen men en hemsk känsla i kroppen och tårarna rann som sagt..

Tänkte också på de som HAR det så på riktigt. Fatta va hemskt?? Vars pappor antastar dem och mammorna gör inte ett skit. Och min mamma är min största trygghet i världen, den jag älskar mest av alla. Att hon hade blviit sån det var så hemskt. Fyfan vilken jävla dröm. Skakar nästan när jag skriver nu. Ni kanske inte fattar hur jobbig den var. Men allt var så verkligt och jag visste inte vad jag skulle ta mig till och jag kände mig så förrådd och hjälplös.

DÖD åt alla föräldrar som någonsin gör onda saker mot sina barn. Fyfan alltså. Och pedofiler borde straffas med döden och inget annat. Hur kan man?

Vilken lättnad det är att vakna upp ur en sådan dröm...

Snälla snälla snälla...

Varför går helgen så jädrans fort alltid? Har iaf haft en jättera helg utan alkohol. Alltid bra att det kommer sånna helger mellan varven ockå. Men nästa helg blir det förmodligen utgång i Sthlm. Och så har jag tänkt se melodifestivalen på lördagen, för visst är det finalen då?

Hade en skitbra kväll hos Jenny, Fredrik och Vilmer förresten. Vi åt jättegod mat, bestående av förrätt i form av kikärtssoppa och kantarellmacka, varmrätt i form av fläskfilé med mozarella och salami med klyftpotatis och efterätten var vit chokladmousse med passionsfrukt. Kikade lite smått på melodifestivalen, busade med Vilmer och till sist blev det en match i TP, tjejerna mot killarna.

Nu har jag fått Caroline Af Ugglas låt på huvudet.... Snälla snälla snälla snälla snälla....... har jag gått och sjungt precis hela kvällen. Finns nog ingen artist jag stör mig mer på än Caroline. Kan man bli mer... aa kan inte ens finna ordet. Så udda.

Godnatt!

Vilmer håller i kameran själv...


...Går jättebra!...


...Verkligen ;)


Suddig men söt


Charmtrollet

Camilla

Herre... Suck säger jag bara.. Ibland känner jag mig så jävla hemsk. Och sämst.

Aja, filmen igår var bra, kan jag meddela. Inte alls som jag trott, men väldigt bra. Gripande.. Så den tycker jag ni ska se om ni inte redan gjort det. Middagen innan var snabb men trevlig. Lite svårt att äta tillsammans när alla köper olika mat och inte får det samtidigt. Plus att hälften av gänget var tvugna att gå och hämta biljetterna mitt i maten för att vi hade varit smarta nog att inte hämta ut dem innan. Min tanke var att vi skulle göra det, hämta ut dem innan alltså, men det glömde jag bort och det verkade inte som att någon annan tänkte i samma bana.. Eller så glömde alla bort.

Idag har jag namnsdag, igen. Haha. Andra gången på en vecka. Idag är det däremot inte något mellannamn utan Camilla! Jag fick en fin lila orkidé av mamma samt ett hon bjöd mig på bion igår. Ja vi firar namnsdagar och det gör säkert typ ingen, men men. Varför inte? Mormor och morfar kom på besök och vi fikade... och spelade Hjärter såklart. Sen blev jag osams med mamma så jag hamnade här. Mitt i spelet.

Känner inte för att åka någonstans ikväll. Men kan ju hoppas att jag blir på lite gladare humör.
Blir så trött på både andra och mig själv ibland.

Ska iaf köra dit. Något bra.
Och efterrätten. Har hört att det blir världens godaste!

Nu ska jag läsa Länstidningen och Aftonbladet.





trötter

Jisses... Jag ligger i min säng och väntar på att klockan ska bli lite mer så att jag kan börja göra mig iordning. Men känns som att jag kommer slockna vilket sekund som helst.. Vaknade ju vid sex imorse och har hållt igång sen dess, jobbat och sedan övningskört. Det är nu när man sätter sig ner och tar det lugnt som man känner hur trött man är. Kul om jag somnar på bion, haha. Jag som verkligen vill se denna film.

Men om 45 minuter kommer iaf Rauli och Johanna och hämar upp mig. Sen hämtar vi Felicia och uppe vid Heron möter vi bil 2 bestående av Sara, Elin, Micke, Daniel och Viktor. Då ska vi käka någon trevlig stans, är det tänkt. Jag är redan skithungrig!

Känner mest för att zZzzzzZZz..........
Bion är dessutom två och en halv  timme lång! .....

If I were a boy

If I were a boy med Beyoncé..

Har precis som många andra lyssnat sönder den. Började nästan hata den. Blir ju lite så, när man tröttnar. Nu däremot, efter att ha hört Kina Grannis cover på den, har jag fått den på huvudet. Och låten har liksom fått nytt liv igen. Mkt bättre nu, tycker jag.

Allt och det mesta

Hej där. Sara kom och hämtade mig förut (mihihih) så åkte vi och tränade.
Vilken pers... Trött i både kropp och själ nu känner jag.

Hopplöst hopplöst hopplöst..
Så känns det i mig just nu.
Angående det mesta.

Trött är vad jag är. På allt.

Torsdag

Måste börja med att gratta Sara som tog körkort idag, så jävla bra!! Grattis!!

Själv har jag inte kommit så långt idag. Inte ens ätit frukost,
men jag har faktiskt tänkt ut vad jag ska äta. Kycklingnudlar.

Plugga teroi står på schemat sen.

Imorgon ska jag jobba. 07.30 - 15.30. Planerana sedan har jag och Johanna precis planerat ihop. Vi mfl åker upp till Heron och äter middag. Sedan ska vi se filmen jag velat se så himla länge, långt innan den hade premiär. Män som hatar kvinnor. Hoppas den är så bra som folk säger!

Tjuvlyssnat.se

Drottningtorget, Trollhättan

En grupp barn går förbi bussarna vid Drottningtorget. En pojke ~7 vänder sig om och pekar på en full man med långt hår och skägg som står vid en busshållsplats.
Pojken (skriker):
Titta! Titta där är Mufasa!
Hans fröken tar genast tag i honom och fortsätter gå.

Godmorgon,
Var inte denna Mufasakommentar lite skön, haha?
Jag har precis ätit lunch bestående av makaroner,
och sett gårdagens Andra avenyn-avsnitt på Svt.se.
Nu ska jag duscha och sedan öppna teoriboken..
It's gonna be so fun!


Mot körkortet

Gick så himla bra idag på körlektionen. Vilket var jättekul! Börjar få bukt på den där dieselbilen nu.. Efteråt gick jag upp till trafikskolan och bokade mina resterande lektioner samt bestämde dag för uppkörning! Mitt mål har varit att ta körkort innan jag fyller 20, och om jag klarar uppkörning + teoriprov så kommer jag det! Det gör mig så himla glad. Även fast det inte skulle varit hela världen om det inte skulle blivit så så är det ändå skönt när man sätter upp mål och sedan klarar det. Vilket jag i och för sig inte vet om jag gör än, men man kan ju hoppas.

Jobbigt bara med all teori. Ligger lite efter med det, tror jag, så nu gäller det att plugga plugga plugga. Man tänker lätt ''Ämen jag har så lång tid på mig så tar det en annan dag''. Och känner verkligen att jag tröttnat. Men nu gäller det.

Jag har ju sån tur också. Verkligen. Jag ska köra upp i mitten av april ungefär. Och från den 1a april så är en kurs om alkohol, trötthet m.m på Gillinge obligatorisk. Så den måste jag göra nu. Men skulle jag varit en halv månad tidigare hade jag inte behövt det. Suck.. ca 500 kr ytterligare att lägga på ta-körkort-räkningen. Typiskt.

Haha alltså fyfan va killarna i Den rätte för Rosing är avundsjuka på Hugo. Det var det enda de tjatade om hela programmet. ''Han är som en igel på Linda''''Vi gör krokben för honom'', ''Han är på Linda hela tiden''. Haha... Det är ju en TÄVLING, fattar de inte det? Så säger de att han är omogen och vill stalja för henne. Men hur mogen är kommentaren ''Vi gör krokben för honon'' på en skala då? Ja herregud :p

Ska snart kika på henne, Linda Rosing alltså, för andra gången ikväll. Nämnligen i Big brother, på tv400. Jag gillar bb.. tycker det borde komma flera nya säsonger av det. Denna som går nu på tv400 med Linda Rosing är ju från 2003.

Just det! Grattis till min bästa Sara som klarade teoriprovet idag!! <3


Måndag

Idag har jag jobbat. En av de bättre jobbdagarna, det var mest lugnt och mest gosiga glada barn. Sånt gillas! Därför så mådde mitt huvud rätt bra när jag och mamma vid tvåtiden åkte iväg till Tallhöjden, till sjukgymnasten. Tycker att jag fick ut en hel del av besöket faktiskt... Eller, mer än vad jag trodde iaf. Hon kände på min nacke/mina axlar och tryckte lite överallt, och så helt plötsligt trycker hon på ett ställe som gör att jag känner smäärta och det går upp i huvudet och då kom huvudvärken. Haha (y). Men jag fick lite övningar och så, och lite att tänka på. Lite hemläxa sådär. Ska tillbaka nästa vecka.

Senare övningskörde jag och pappa i snöovädret också. Blev bara mer och mer snö och halare och halare så till slut fick vi åka hem.. Har precis sett på Project runway, femte säsongen började ju idag. Lite spännande det programmet, det är kul att se hur allas kläder blir. Idag var det klännignar gjorda av muggar, hopprep, tomater osv..

Här kommer några låtar från Kim Fransson och Janet Leon,
de som var med i Made in Sweden om ni vet?




  



 

Första mars

Fattar inte varför men jag vaknade någolunda tidigt idag. Och mådde bra, på riktigt. Skönt. Senare åkte vi till min moster och firade henne lite, hon fyller år på tisdag. Massor med folk och det var rätt trevligt. Åkte hem och åt tacos och ..... dammsög!! Haha, det var verkligen på tiden att det dammsögs i mitt rum. Började bli äckligt dammgt. Men nu är det fräscht igen!

Jag försöker hänga med i Beck men det går segt alltså.. Nu ska jag kolla på alla typ 20 videorna från igår! Haha... Och på videon på Felicia som får mig att skratta varje gång: ''Vad är det som händer, när jag skakar mina tänder... Och borstar bort mina ränder...... För jag är en zebra....''  Haha... love it!!



Lite ljusare ser man iaf att mitt hår är.. Men lite mer än så tycker jag nog att jag vill se efter att ha betalat 800 kronor.


Sista februari

Jag, Sara och Felicia åkte till Viktor och Daniel igår. Senare kom Johanna också.. Deras lägenhet var jättefin och vi förfestade lite (mkt) till Green day, Macarena och The killers. Hade väldigt kul så inte förrän lite innan tolv begav jag, Sara och Felicia oss ner till Olearys. Efter diverse hinder på vägen (SUCK) så kom vi in och hade ett par roliga timmar. En av de roligare festkvällarna faktiskt.

Efter att ha gått med Patrik, Jens och Tomas till Subway och väntat i den långa kön ett tag gav jag och Sara upp ang. mat och fick skjuts hem av Mange och Tobbe. Schyrrans! Hemma mådde jag så himla bra, verkligen. Fick iaf i mig ett par korvmackor och sen slocknadejag... tills jag vaknade av att en viss herre ringde ;) Men men, ser man en man i snorkel och cyklop gå förbi måsta man nästan ringa och berättade det för någon (mig), även fast jag hade sagt att jag skulle sova ;P haha.