Horisonten är någon annans konstruktion

 


Jag hade en såå bra fredag igår. Semenarium i skolan först med min goa grupp!! Vi hade redovisningar om filmklipp och fikade cocosbollar! Sen satte jag mig på tåget hem med musik i öronen och solen i ögonen och fick världens lyckorus. Det mesta känns så bra just nu. Sen blev dagen så bra den kunde bli när jag mötte upp Sara på stan och tog en lunch med en rejäl uppdatering och sen gick vi på jakt efter presenter till Felicia som ska firas idag. Resten av kvällen blev det bara fredagsmdidag med mamma och pappa och lite tvtittande. Jag var helt slut efter veckan så det var skönt. Men idag kör vi!!

Lördag














Förra lördagen var det denna lilla man som blev firad och idag väntar ytterligare ett släktkalas, idag är det min kusin och min morbror som ska firas. Och inte nog med det så väntar ytterligare ett firande ikväll, för då ska vi till Felicia!


...

Jag längtar väldigt mycket till den här helgen!

Tiden sniglar sig fram

Det här kan vara den sämsta dagen på mycket länge. Imorse försov jag mig för hundronde gången denna termin och när jag väl kom till östertälje station var tåget försenat. Väl i skolan, försenad och frukostlös så segade sig förmiddagen fram. Och eftermiddagen ska vi inte prata om, har aldrig varit mer om segare förläsningar och det var inte bara jag som var okoncentrerad märkte jag .. ;) Påvägen hem var tåget försenat och min buss var inställd. Japp, lyckodag. Hoppas på en bättre imorgon! Det vet jag iof att den kommer bli för då ska jag träffa Jesper och dessutom sova kvar eftersom torsdagen är tid för egenstudier. Måste verkligen utnyttja den tiden.


Snart senare..


Det var outhärdligt att gå upp ur Jespers varma säng imorse och åka hem, duscha, fixa och åka till skolan. Jag var verkligen sjukt opepp. Hade varit ännu mer opepp om jag hade vetat att jag skulle vara kvar i skolan i 10 timmar, men det visste jag som tur var inte.. Men jag kom hem vid halv åtta ikväll. Vi var kvar och jobbade med ett grupparbete. Har hunnit prata i telefon med Jesper, laga middag och matlåda, se bb och nu är det sovdags. Imorgon är det ytterligare många timmar i skolan och sedan raka vägen hem och läsa så mycket jag bara kan och orkar inför tentan.

Kan inte ritkigt fatta att det är vecka 9 nästa vecka redan, det känns som det nyss var skolstart och de berättade att vi skulle ut på fältvecka senare. Nu är det snart senare. Idag fick vi en föreläsning om vårdhygien inom vården och jag har lärt mig att man ska sprita händerna och armarna ungefär hela tiden, tusen gånger om dagen. 


Grymt.


Lördagsmorgon

 
Det är lördagsmorgon och jag saknar min pojkvän.. Det känns bara tomt att vakna upp hemma ensam. Har inga planer alls idag men jag måste verkligen läsa och börja på tentan, men när det äntligen är helg är det ju inte det man längtar efter mest.. Jag ska iaf ta och fixa lunch och se Heroes, sen får vi see... Kanske melodifestivalen ikväll? .. Just fan, jag måste städa. Ni skulle bara veta hur det ser ut här. Som kaos typ.


FREDAG.






Asbra fredag! Vi började dagen med en snabb föreläsning i skolan innan vi åkte mot Sthlm central och vidare till Odenplan för att hämta ut våra e-tjänstekort. Skönt att ha det gjort då man behöver det när vi ska ut på fältvecka nästnästa vecka! Inte långt kvar, det ska bli skitkul! Jag hamnade på Lungmedicinsk avdelning på KI i Huddinge.

Senare skulle vi äta lunch och det blev sushi så jag handlade alltså sushi för första gången i mitt liv, jag har bara smakat det en gång förut när det ingick i en buffé. Jag kan ju säga att.. ja.. det var en upplevelse. Och ingenting jag känner för att köpa igen! Men som sagt, upplevelse.. Haha! Vi hade en väldigt trevlig eftermiddag iallafall och man kunde ju inte annat än att få lyckokänslor när vi gick i solen och allt droppade omkring oss. Låt tiden gå fort så det blir vår nu..


Bästa skoldagen...

Igår var en riktigt bra skoldag ska ni veta! För gratis är gott, och gott är bra ;) För det första var Vårdförbundet i skolan och bjöd på godis, perfekt så att vi överlevde vår eftermiddagsföreläsning. Efter skolan åkte vi med campusbussen till KI i Solna för att höra på när KI-ledningen talade några väl valda ord och sedan bjöds det på mackor, festis, godis och bästa av allt: en KI-ryggsäck! Som jag sedan tappade i smutsen på marken..... 




Tisdagskvällen var helt underbar, jag har världens finaste och bästa pojkvän..


Alla hjärtans dag

 
Den här dagen började väl inte på bästa sättet, jag försov mig två timmar. ''Försov dig inte imorgon'' var det sista min grupp-kompis sa till mig innan vi skiljdes åt igår, för vi skulle ha en muntlig redovisning idag. Haha. Men jag gjorde iordning mig rekordsnabbt, åkte till skolan och redovisningen gick hur bra som helst. Sen köpte jag en alla hjärtans dag-bakelse och åkte hem till min fina mamma som ligger och är sjuk. Nu ska jag äntligen äta dagens första mål mat, ta ett långt bad och längta lite till ikväll. (mycket)


iiiiironi.

Jättebra. Sluta runt ett, åka hem, äta lunch, se massa paradise hotel-avsnitt och vänta så länge med ''läxan'' att ögonen blir så trötta att man inte orkar.. Aa. Jättebra.

...







Fullspäckad lördag blev det denna helg som började med kalas för Axel som fyllde två år tidigare i veckan. Han är inne i en ''min''-period så ni kan ju förstå hur underbart att få en massa presenter då?

Efter kalaset blev det bowling på Heron som gick helt okej bra, jag lyckades slå ett par killar iallafall. Och det är ju huvudsaken. Och tacobar efter det, sjukt gott.

Sen såg vi American pie hos Jesper och hela den här underbara söndagen har vi myst med god mat och film. Illusionisten bland annat, med Edward Norton. Och nu på kvällen Henrik Dorsins Kontoret. Med Björn Gustafsson. Det var kul. Älskar Björn. Det var lagom jobbigt att åka hem nu på kvällen för att sova och sedan gå upp till skolan imorgon..

11/2 2012


Idag är det vår dag. Och ikväll blir det bowling och middag på heron, jag och pojkarna!

10 februari

Hahaha det var en lång vila jag tog efter förra inlägget. Men.. I lördags flyttade Jesper från sina föräldrar till en lägenhet. Så sen dess har jag varit där och i skolan. Jag trivs jättebra där i lägenheten och jag är så sjukt glad över att ha hittat någon att tycka om så mycket. Hade någon sagt detta till mig för ett år sedan skulle jag varit väldigt skeptisk, men det händer när man minst anar det. Jag trivs väldigt bra i skolan också faktiskt, jag har sköna klasskompisar som man skrattar så man gråter med. Vilken tur jag har. Vi hade vår första tenta redan 1a februari förra veckan och jag var jättenervös, hade inte varit kul om man failade första. Men det gick ju hur bra som helst och jag fick VG. Jag är jätteglad för det. Bra start liksom.

I onsdags var vi på Ikea också. Ett förvånansvärt snabbt och effektivt besök. Jag vill också ha en lägenhet att inreda och en massa pengar att köpa saker för också!! Såg massor av fina grejer. En lampa som verkligen har fastnat i mitt huvud till exempel..

Igår skulle jag ner på stan för några ärenden men jag bevisade återigen att jag inte kan åka ner på stan utan att shoppa. Jag handlade för flera hundra på h&m, dock baskläder som jag behövde, men ändå. Sen skulle jag gå förbi Din sko och såg rea på rea-skyltarna så jag gick in och fyndade skor för 300 som skulle kostat 700-800 kronor. Jag var väldigt nöjd.

Det kommer bli en händelserik och rolig helg!!

  

3 februari

Vilken död blogg det här har varit den senaste veckan. Men snart kommer det ett inlägg om mitt roliga senaste dygn.. Ska bara ta ett välbehövligt bad först och vila lite först.