Fr`n spanien

Hej igen. Jag hade v´ldigt br`ttom n´r jag skrev det senaste inl´gget haha.. Och nu har jag v´l inte allt fñr mkt tid heller. Men jag kan ju s´ga att den h´r semestern, utlandsresan inte ´r n`tt att h´nga i julgranen. Visst, det ´r skñnt men sol men ibladn ´r det s`j´vla varmt s`man vill dñ :P haha.. Och inte nog med det, p` torsdag ska vi gñra ett besñk till vad som klasas som Europas varmaste stad, Sevilla. Dit ska vi och det kommer vara s`j´vla hett. Scheek. Hihi. Hoppas vi inte svimmar.

Hñres

`Spain

Hola hola... Jag har nu en minut kvar p` min internet tid. S` mer ´n s`h´r f`r jag inte sagt... Har hñrt att det ´r bnra hemma. nmNej nu m`ste jag sluta hehe.. :D varmt menade jag-.


ps. jag saknar vissa :) (K)

Dig litar jag på och kan berätta allt för




I like


'Varje dag serveras mer än en miljard produkter från Coca-Cola''

Jag är tydligne inte ensam..

Sommarens höjdpunkt

Jag har haft en helt underbar vecka på Gotland. Över förväntningarna och näst intill perfekt. Så skönt att bara få komma bort från rutiner här hemma, inte sitta hemma hela dagarna och låta sommarlovet rinna bort. Veckan gick så jävla snabbt. Och vi tog så jävla många bilder. Bara jag tog över 1400.. Det är många bilder det. Sen hade både Alex, Sara och Felicia med sina kameror också. Och sen Alexanders alla bilder finns ju. Hur som helst, MÅNGA bilder. Har kikat igen mina idag, det tog sin lilla tid. Resten får man väl se när man kommer hem om två veckor för imorgon åker jag ju till Spaninen. Jag är helt slut och helt utmattad efter denna Gotlands-vecka. Nu blev jag ledsen, jag vill tillbaka! Jag älskar gotland. Visby. Och alla människor jag var med och träffade där. Så jävla bra vecka.. Kunde typ inte blivit bättre? Faktiskt inte.

Det jobbiga med att vi säkert sammanlagt har över 2000 (och det är fan sjukt...) är när man ska lägga upp dem och man kan ju inte lägga upp alla.

Till Spanien ska jag ju imorgon med min familj och Sara och hennes familj. Ska upp klockan sex, nu är klockan halv nio. Jag ska snart börja packa.. Jag känner avskyn mot att packa. Och är så trött nu. Va skönt det skulle varit att bara stanna hemma i åtminstone tre dagar innan det bär iväg igen. Men icke... Aja, jag ska inte klaga jag har två Spanineveckor framförmig. Förhoppningsvis blir jag brun och det är nice. Och det kommer va mys o skönt. Och jag ska ta med min systemkamera som jag faktistk har saknat denna vecka på Gotland. Men innan jag kan använda den måstej ag läsa lite i bruksanvisningen...

Ska ladda min ipod med lite låtar och sen börja packa... Istantilla kommer bli skönt. Vila upp sig efter alla de dagar av festade, vilket blev mycket mer än jag hade tänkt. Jag och mitt ''Jag kan inte dricka flera dagar i rad'' Vad fan snackade jag om? Jag känner tydligen inte mig själv tillräckligt bra

När jag kommer hem från Spanien kommer alla bilder därirån och från Gotland. Ska skriva lite om alltihopa då hade jag tänkt.





Hörs om två veckor!

Hehehej

Hej hörrni. NU har jag packat klart. Jag är så jävla hopplös.. Det är som att allt jag skriver i denna blogg blir tvärtom. Eller inte händer. Jag ska aldrig mer skiva nått här, så kanske det blir som jag planerar sedan istället. Jag har känt hopplöshet så många gånger denna kväll.. Bara det att jag skulle få ner elva par skor i min packning. Jag valde bort tre par och sen gick de faktistk ner.. Jag är jättetrött nu så jag vet inte varför jag bloggar, jag borde sova.

Man märker verkligen hur mycket kläder man har när allt är tvättat samtidigt. Och man märker verkligen nackdelen med att ha mycket kläder och skor och samtiigt ha beslutsångest. Det går liksom inte ihop. Jag tror jag har med mig packning för en månad. Jag orkar inte...... Jag kommer få släpa på den där skiten. Jag HATAR att packa. Jävla packning. Jag skulle inte ens få in en till trosa i den där packningen just nu. Jag ska säga er att de TVÅ väskor (plus min ''handväska'') jag har är så jävla packade att det ser ut som de ska spricka i sömmarna när som helst. Det skulle vara roligt det, jag står där mitt på båterminalen och så poff så är mina kläder all over the place. POFF bah.

Ni märker ju att jag är så trött så jag bara svamlar.. Jag ska be en stilla bön till Gud nu att jag inte kommer glömma något viktigt. På tal o det och på tal om inlägget jag skrev igår om vad man inte får glömma så skulle det ju inte vara så kul om jag glömde mitt leg. Det skulle nog vara det värsta efter linserna. Pengar kommer man ju iof inte långt utan men går ju alltid att låna eller så.. Kanske?

Här är några bilder på min söta underara kusin Sara tagna med min systemkamera:





Perfekt


Du och jag i Visby förra året alltså.. Veckan som blev så himla bra fastän de va du och jag som åkte ner bara. Fastän det regnade så jäkla mycket, fastän vi nästan blåste bort. Fastän det var v.26 eller 27 och lågsäsong. Och fastän du va 17 och vi inte kom in någonstans. Haha.

''JAG SLÄPPER DIG ALDRIG'' ..  :'''D

Blev du?

Dagen idag har gått så jäkla fort :S Skulle hinna med en massa men känns som att jag inte har hunnit med ett skit.. Dagen försvann på två sekunder och på kvällen cyklade jag ner till Johanna där Alex och Felicia också var.. Vi planerade och pratade lite Gotland. Många viljor när man är sex tjejer, haha.. Men det löser sig :) Hoppas och tror att vi ska få så jävla galet roligt! :D 

Och nu sitter jag faktiskt och kollar på Paradise hotell och äter jordnötsringar.. Jordnötsringar påminner mig om Disneydags.

Sen har jag bara en fråga till en viss person.. Blev du tappad som bebis? Verkar fan inte bättre.

Hihi


We always want what we can't have

Hej hallå hej. Jag tänker inte berätta om jag städade igår eller inte.. hehe. Nejmen.. jag är så kass. Men idag ska jag börja packa lite smått så det inte blir så som det alltid blir. Att jag är ute i sista sekunden. Den mest sista sekunden någonsin var när jag skulle  till Rhofos 2006. Jag skulle upp klockan fyra på natten. Klockan kvart över tre på natten hade jag packat färdigt och sov i 45 minuter innan det var dags att gå upp och åka till Arlanda. Haha, fan va tjurig jag var då eftersom jag var så trött. Den resan minns jag som rätt rolig men ockå jobbig eftersom jag var så ledsen för vicke-uppbrottet fortfarande.

Så jag ska ha min packning så gott som klar imorgon lördag. Känner pressen för jag kommer definitivt glömma något. Men det är ju inte hela världen kanske.. Det värsta skulle vara mina linser, pengar eller ppiller. Resten kan jag väl köpa eller leva utan. Typ. Juste.. kan ju ine glömma min skor heller. Jag har kommit upp i 8 som jag ska ha med än så länge.. Nu kom jag på ett par  till så 9. Kommer väl sluta på 15 par eller så. Men de nice.


Torsdag

Haaaaaaallå. Jag börjar bli rätt trött på mina drömmar. Jag drömmer och drömmer och en gång om månaden är det lyckliga drömmar och resten är det hemska drömmar. Jag drömmer att jag ska dö, att jag bli påkörd, att min mamma ska dö, att det brinner, att jag håller på att bli skjuten osv.. Inatt drömde jag att min mormor skulle dö. Är jag så jävla besatt av döden att jag måste drömma om det hela tiden?

Idag är en rolig dag, en städdag. Hehehe. Och det är allvar nu. Idag SKA jag städa. Tänk så många ggr jag har sagt att ja ska det men sen inte gjort ett skit.. Alltså det är fint väder men ne, inga undanflykter. Sen när jag har städat kan jag gå över till grannens pool och ta ett dopp. Perfekt!

Onsdag

Hej hallå. Igår laddade jag batteriet till systemkameran och idag kunde jag prova/använda den. Jag min okunniga människa sitter som ett frågetecken och förstår inte mkt alltså. Jag måste nog ta mig igenom den där instruktionsboken.. Den är tjoooock.

Var nere på stan idag med Sara, fixande nästan allt det sista till gotland. Hittade faktiskt allt jag hade tänkt köpa, till och med ballerina.. Fast alltså aa. Sen att de kostade skjortan är en annan sak.. Jag är så jävla känslig på fötterna så jag måste ha riktigt mjuuuka sköna skor så då kostar det mkt om de ska vara bra och mjukt. Köpte ett par rosa mjukisshorts också :D M.m... Massa sånna onödiga saker som deodorant, toffsar och sånt som man måste ha o som får pengarna på kontot att försvinna.. suck.

Juste jag hämtade ut mitt leg också.... HAHAHAHAHA. Disaster. Fast iof vad hade jag föväntat mig? Jag ser lite ut som en docka för jag stirrar. En jävligt ful docka. Haha.

Imorn ska jag STÄDA STÄDA STÄDA

snart är vi där

Mammaa, mammaaaa!


Haha, denna snodde jag från
Stina-Lees blogg. Jag tycker den är riktigt rolig, haha!

Hej kära ni


Denna kväll precis just nu sitter jag och ser på allsång på skansen.. Inte roligaste programmet men det är så somrigt så det måste man ju kolla på. Har spenderat dagen i Sthlm med Felicia. Köpte en massa fina saker och en massa nödvändiga saker, massa pengar gick det åt..

Har jätteont i huvudet nu :( ..

Hemska tanke!

Att  min ipod får en kollaps och att jag är i någons slags känslig period nu för tillfället (sant, jag gråter när jag ser någon fria på tv, eller föda barn eller något annat geeky) är inte någon bra kombinatipn.. Börjar med att det står att den är skadad när jag sätter i den i datorn. Att man kan prova byta usb-port så kanske det funkar. I ren bedrövelse glömmer jag att mata ut vilket resulterar i att ipods-helvetet hänger sig. Panik... jag tänker på de fem dagar som är kvar till en veckas gotland och sen två veckors spanien. Och på hur många veckor det kan ta att få tillbaka något man lämnar in på reparation på tex. onoff.

Nej det var inge roligt. Vänder upp och ner på rummet för att hitta manualen och förvånande nog så hittade jag den. Och ännu mer förvånande är att jag där hittar exekt var man ska göra om ipoden itne svarar. Så jag gör så. Och det verkar bra. Men sen går det itne att sätta på skiten. Suck... Jag ville bara döda någon. Men sen löste det sig till slut, efter lite mer krångel. (såklart) .. Allt verkar lungt nu.. Min älskade ipod verkar må bra.

Nej men ärligt tre och en halv veckors semester utan musik i mina öron? ... Hemska tanke.

Se inte Tracey


Jag skrev precis hur det tog emot att blogga och så skiter sig allt och allt jag skrivit försvinner, gissa om det tar emot ännu mer nu? Jag blir så trött.. Jag skrev också att idag så har jag övningskört två ggr. En gång med mamma och en gång med pappa. Med mamma åkte jag till Moraberg. Har ju tidigare införskaffat mig en systemkamera så nu köpte vi minneskort och väska. En hårfön också, en röd. Eftersom min vanliga vägledare (david) inte var där på elgiganten så attackaerade jag de andra där och fcik svar på en massa frågor. Elgigaten är mitt ny häng-ställe.. Har varit mer där än jag varit hemma på den senaste tiden nästan. Haha. Men nu är det slut på det för nu är allt jag behöver ha köpt köpt. Det känns bra. Men eftersom jag har lite av en hemsk beslutsångest så har jag inte förmått mig att öppna kameran än. Har man nämnligen öppnat den så får man inte lämna tillbaka. Och ja, jag brukar göra med alla saker så, att jag väntar tills datumet då man får lämna tillbaka går ut, sen är det fritt fram att öppna. För då har man ju ändå inget val. Lite jobbigt då med saker som har trettio dagars öppet köp... Måste vänta en hel månad innan jag kan använda mina nyköpta saker. Haha nejdå.. Men ibland, ofta.. Är det så. Jag är inte normal jag vet

Hur som helst.. Sen åkte jag och mamma till Brunnsäng och hyrde film. Hade tänkt mig att jag skulle hyra Ps. I love you men det skulle tydligen inte komma på video förrän i agusti så aa... Brukar alltid stå och välja i tusen år, min beslutsånget ni vet.. Men nu såg jag en film med en väldigt bra skådespelare, Ellen Page. Den verkade lite småskum och jag skullle lyssnat på mig själv när jag tänkte det. För när jag kom hem och kollade på den.. Alltså. Den var nog den sämsta och skummaste film jag sett. Filmen bestod inte av en ruta utan 4-10 små rutor hela tiden. Där olika saker hände. Vet inte o ni fattar men det var så oerhört jobbigt.. Och jag har kollat på halva filmen nu (jag stängde av) men jag fattar fortf inte vad den handlar om. Tracey heter den.

Det är inte långt kvar tills jag ska vara borta i en vecka, hemma i en dag och sedan borta i två veckor. Dvs. så börjar min pack-panik komma nu.. Jag HATAR att packa. Hur kul det än är att åka bort så hatar jag att packa. För jag glömmer alltid något. Och jag tänker innan att gud va roligt att packa men när det väl kommer till kritan så är det inge roligt. Den koftan eller den? Eller båda? och så måste man ha koll på allt man lagt ner så man vet att man har fått med sig det.. Nej hualigen.

Alltså godnatt

Jag segade i sängen idag.. Höll på med en design till bloggen rätt länge men sen när det äntligen var klar så blev allt skit. Jag blir så trött.. Snacka om bortslösad tid. Sen så åt Crille cheerios så då vart jag sugen på det. Så då smsade jag mamma som var på affären att hon skulle köpa det. Det gjrode hon. Så då sen åt jag de... det är gott. Frukost och lunch var det, fast vid fem typ.. Lite sent kanske. Allt var designens fel.

Nu på kvällen körde jag ut till Vagnhärad, där en stor del av min släkt hade samlats för att grilla. Dock inte Sara och Linda, men det funkade ändå.. Det regnade lite men sen vart det finare. Men kallt var det. Jag hade dubbla strumpor och dubbla tröja och filt och allt var det var. Men sen satte de på en sån där varmegrej och jag satt närmast så då kändes det om att jag hade feber istället.. Så det vara bara att skala av sig

Alltså jag fattar inte varför jag inte gick och la mig när jag kom hem för jag är så jävla trött








GODNATT


På rosa moln svävar jag omkring..


Inte riktigt kanske.. Men det skulle vara nice. Med nått bra som hände så man blev ritkigt lycklig.

Södertälje blir bara värre och värre

Jag tycker att det är förjävligt läskigt att en 16årig flicka blev knivhuggen mindre än 500 meter ifrån mitt hus igår natt när jag satt här i godan ro och såg på tv. I ändå rätt så lugna pensionär-rosenlund. Det ska inte hända sådana här saker här. Det är skrämmande.

Och tanken på att min 16åriga syster var ute och rände i Rosenlund vid den tiden är också skrämmande.

Och nu fick jag veta vem det var och jag känner henne inte iaf. Men känner en annan som har samma efternamn.. Om de inte hade tagit fast den misstänkte mördaren skulle jag gå runt och vara livrädd. Jag är ändå livrädd,  de kan ju ha tagit fel? Och skrämmande är det också att jag har gått förbi en mördares lägenhet nu i fem dagar, när jag jobbat. Alltså detta händer inte? Inte i Rosenlund. Okej i Ronna, okej på stan.. vart som helst. Men inte i Rosenlund. Inte en sextonårig flicka. Stackars barn och stackars släkt och vänner.

Södertälje har väl aldrig varit världes lugnaste stad, men just nu alltså.. Det är hemskt. Våldtäkter och våldtäktsförsök varje helg, knivhot, pyromaner, mord och ännu fler mord. Men jag kände ändå att Rosenlund var rätt lungt.. Lite avskiljt från allt detta. Icke..... Då skulle detta hända.


Man blir ju lite irriterad

Alltså! Nu är jag här igen för att avreagera mig lite.... Jag blir upprörd. Jag har jobbat hela jävla veckan, gått upp mellan halv sex och halv sju. Jag har gått och lagt mig mellan åtta och tio på kvällarna. Idag är jag TRÖTT. Klockan är nu elva och jag ska sova när som helst, jag kommer SOMNA när som helst. Jag kände inte för att gå på fest eller göra annat, pga av detta. För att jag är TRÖTT, för att jag gick upp sex imorse. Men då måste folk hålla på och säga att man är ''trist'' och ''tråkig''. Och kanske de säger också att ''Men jag gick upp tidigare än dig'' när jag säger att jag är trött för att jag gick upp sex. Men snälla jävla ni, tror ni att jag bryr er när NI gick upp? Tror ni at det spelar nån roll? JAG är trött för att JAG gick upp sex. Att ni gick upp tidigare gör väl knappast mig mindre trött? Och om jag är trött och känner att jag vill var hemma och ta det lungt efter att ha jobbat denna vecka, så måste väl de endå vara OKEJ, jag ska väl inte behöva bli kallad tråkig för att jag vill ta det lungt en jävla kväll? Skulle de varit roligare om jag tex. hade gått på fest och suttit där och slocknat efter tio? Eller umgåtts med någon och somnat mitt i allt? Herregud det finns fler jävla kvällar... Suck.


Vill ni veta en sak?

Det tär på en att leva med saker som man skulle vilja säga till någon men pga sunt förnuft gör man inte det. Men gud så skönt det skulle vara att säga det.

JAG ÖNSKAR ATT JAG KUNDE SÄGA DETTA TILL DIG, SE RAKT I DINA ÖGON MEN DET GÅR TYVÄRR INTE. MEN EN SAK HOPPAS JAG ATT DU FATTAR OCH GÖR, OCH DET ÄR ATT DU SKA HÅLLA DIG BORTA. Hoppas att du i din lilla ''perfekta'' värld fattar det. :) För annars KOMMER jag berätta det för dig och du får tycka att jag är hur patetisk du vill. Men jag vet hur du är, sorgligt nog så känner jag dig. Den du blivit nu på senaste tiden.. Den personen är ingen vacker person, även om du tror det själv. Den är en äcklig person som jag bara vill spy på.

Avreagera sig på bloggen.. Hur bra kan det vara egentligen?
Bättre än att ha det inom sig iaf.. Då skulle jag fan explodera.


Faktiskt..


Snart så..

Ska uppdatera snart.. Men finns helt enkelt varken tid eller ork nu när jag jobbar. Kan iaf meddela er att jag aldrig skulle orka jobba på dagis.. Tar musten ur en. Kanske om det bara fanns barn som Tilda och Oliver. Eller när man får höra söta kommentarer som ''Camillaaa, jag vill att du ska stanna föralltid'' eller ''Camillaaaa, alla tycker om dig'' eller ''Camillaaa, du ger bäst fart på heeela dagiset''. Haha.. Sötnosar. Godnatt nu, puss