Mösspåtagning

Dagen började med att jag och Felicia åkte förtidigt till skolan för andra gången den här veckan. Så vi fick vänta ett tag tills alla treor skulle samlas i aulan. Där sjöng vi nationalsången och studentsången några ggr för att lära oss. Jag kommer inte ihåg mer än första raden på studensången, men..

Sen fick alla klasser fem uppfiter + tre pussel som man skulle klara på ca två timmar. Och så var det lunch och klockan 12 samlades alla utanför stora ingången och sjöng först nationalsången, sedan studentsången och sedan satte vi på oss mössorna. Typiskt nog lyckades Julius sparka på min mössa så den har en brun fläck uppepå nu :)  :) :) :) Tack för det säger jag bara...

Sen åkte  vi med fem killar i vår klass ner på stan och det var en rolig åktur det! Det var lite trångt må jag säga.. Och så hade vi takluckan öppen, så mitt i allt börjar alla Felicias psykologipapper blåsa runt i bilen och ut genom den. Haha, det var roligt.

Sen gick vi iaf på stan en stund. Jag får ont i huvet av att min mössa sitter åt, så jag har haft ont i huvet sen jag satte på mig den. Det är ju inte så roligt kanske.. Hoppas det går över tills ikväll bara. Vilket påminner mig om att jag borde ta och städa mitt rum nu, eftersom Sara m. familj ska komma. Sen efter maten ska jag till Elin precis som 15 andra också ska. Det blir förkrök och sedan TK!


image1572
image1575
image1576
image1577
image1578
image1579
image1580
image1581
image1582

Sjukt..

Alltså usch, jag mår bokstavligen illa av vissa människor. Jag förstår inte.. Jag kan inte förstå hur man bara kan vilja illa. Jag blir så jävla förbannad. En annan sak som jag blir upprörd över är att man inte vet vilka man kan lita på. Säger något något, så vet man ALDRIG om det är sant eller inte. Man har verkligen ingen aning, står ord mot ord, vem fan ska man tro på? Ärigt talat, jag blir galen. Det bara snurrar i huvudet av alla tankar om vad jag ska tro.. För det håller bara inte. Jag hatar detta. Och en sak som jag också hatar är när folk gör saker anoymt, och jag vet att jag aldrig kommer få veta vem det är. Alltså inte bara nån kommantar anonymt i en blogg som typ ''usch'' utan när folk verkligen gör dumma/konstiga saker. Som brevet jag fick hemskickat till mig i åttan. Det var någon som hade suttit och gjort en jävla.. jag kan inte ens beskiva det. Det var ett A4-papper där de hade klistrat fast allt från kort på människor till rökelse. Dikter, spelkort, HÅR, låttexter, negativ, glitter, spelkort, ja allt möjligt!!! Det har gått fyra år sedan nu och jag kommer aldrig få veta vem det var. Så otroligt irriterande och frustrerande!!! Vem sitter i timmar och skapar något sånt och sedan skickat det till mig? Nästan lite sjukt ju

Hur som helst.. Jag får ont  magen av folk som gör dumma saker bara för sakens skull. Som bara vill förstöra och få folk att må dåligt. Eller på ett sjukt sätt roa sig. Att roa sig genom att andra personer lider är sjukt. Då borde man skaffa hjälp. Och som sagt, detta handlar inte om några kommentarer i bloggar.

Måndag!

Holaaa. Igår var jag igång från sju till nio utan vila, kändes det som. Jag och Felicia lyckades glömma bort att vi inte hade någon svenska, så vi gick till skolan till 08.15 istället för 10.55. Men det var ändå rätt bra, för ingen av oss hade pluggat till Italienskaprovet som vi skulle ha. Så vi pluggade då och sedan hade vi provet som vi båda fick MVG på. Nice nice

Sen hade vi ingen Bild så vi åkte upp till Sthlm och kollade efter studenklänning + tillbehör. Skor, väska och lite sånt.. Felicia hittade vad hon sökte, och jag hittade två svarta linnen. Inte precis vad jag sökte, men.. Eftersom jag skulle på Lindas konsert så skulle vi åka hem i tid, men det gjorde vi definitivt inte. Vi skulle åka hemifrån 18.15 och vi tog tåget från Sthlm 17.12.. Bra planering där. Sen blev ju såklart tåget försenat också, vilket resulterade i att jag missade bussen, så mamma fick komma och hämta mig. Bytte om m.m. på fem minuter och sedan hämtade vi Sara.

Konserten ägde rum i Frälsningsarmens lokaler på stan och när Sara och jag gick in hörde vi någon säga ''Har du sett att Linda ha färgat håret?'' till någon annan. Är det vår Linda hon menar, tänkte vi, men sen tänkte vi inte mer på det direkt. Tills vi fick en chock som heter duga. Haha, surpise surprise sannerligen. Jag tycker iaf det blev jättefint!
image1570
Någon mer än jag som får flashbacks från när jag gick i åttan? ;)

Lördag

Jag är så arg på mig själv för att jag är ett cp som inte fattar att man måste plugga för att klara ett prov :) Gårdagen började någolunda segt. Jag vaknade vid 12 och mellan den tidpunkten och 18.00 gjorde jag inte mkt mer än att glo på tv och äta lite. Jag kände pressen inför att kvällen skulle se likadan ut. Johanna hade ju föreslagit Olearys tidigare i veckan men jag kände inte att jag ville lägga ner pengar på inträde och sprit när vi skulle ut på onsdag sedan också. Men nu var jag så pass depserat att jag ville bara göra något! Kände mig kontstigt nog skitglad och pepp, då kan man ju inte sitta hemma!!

Så vi grillade här hemma och sedan åkte jag och Johanna ner på stan och träffade Sofie och Sara en liten liten kortis. Sen drog de till bussen och vi väntade utanför Olearys på skjuts samtidigt som vi beundrade fiskarna och allt skräp i vattnet. Sjöng och dansade gjorde vi lite också. Konstiga dialekter försökte vi oss även på. Ja, vi var pepp helt enkelt. Sen kom äntligen Victor och Anders och hämtade oss. Vi åkte till Martin där vi spelade ett sällskapsspel. Jag och Johanna utgjorde ett team och vi lyckades faktiskt rätt bra men sen gickdet käpprätt åt helvete.

Vid 12tiden gick vi ner till Olearys Vi backade nästan baklänges när vi såg kön. Kände hur hopplösheten sköljde över oss. Haha, men vi ställde oss i den lite mindre VIPkön, och det tog inte många minter innan vi kom in. Det är lite roligt ibland när VIPkön nästan är längre än den riktiga. Vi hade ett sånt flyt, för när vi kom in släppte de in sisådär tre personer till, sen sattes en lapp upp med ''Fullsatt''. Vi andades ut, betalade och gick in. Det var så jävla varmt så jag visste knappt var jag skulle ta vägen, jag drack konstant vatten för att inte svimma och ja jisses.. Det var SMOCKAT. På vägen dit pratade vi om möjligheten att det skulle va lite folk, att tänk om det blir skittrist. Det var INTE lite folk. Det var mer folk än det någonsin varit på TK eller Stanleys tror jag nog. Och så jävla varmt, fan värre än en bastu. 

Efter två timmars bastu gick vi ut, det var en lättnad. Satt där en stund och socialade eller egentligen halvsov, haha. Sen började jag, David och Daniel att gå hemmåt. Kvällens äventyr fan. När vi går på den upplysta stigen som går längst kanten av Kusens Backe så ''såg'' Daniel skinheads längre fram. Jag såg däremot ett par som gick hand i hand men jag ville vara på den säkra sidan så när de sa att vi skulle gå en annan väg, en genväg, gick jag med på det. Det var Blair Witch projekt blandat med alla möjliga skräckfilmer. De skrämde upp mig så jag höll på att kissa på mig fan, hahaha. Det var nästan roligast på hela kvällen. Vi gick där inne och tröck nära varandra och hade det inte varit för min mobillampa hade vi antagligen hamnat mitt i skogen. Jag kan ju vara glad att det inte kom någon/något läskigt för med mina skor skulle jag inte kommit långt, skulle väl ''sprungit'' två steg, ramlat, vrickat foten, blivit våldtagen och dödad, medans daniel och david hade sprungit iväg i tron om att jag var bakom dem hela tiden. hahaha.

Haha, när vi kom ut ur skogen kom Björn, Erco och Sofie åkandes. Och klockan var bara barnet, haha, så åkte jag med till Hölö hem till Björn och vi drack något som gav mig hemska flashbacks till min halsflussmedicin, hälsade på Åke och beundrade Mona Salin. En viss mr var lite drunk så det tog en timme för oss att gå hem, haha. Jag var sååååå trött men fick endast sova tre timmar för sen skulle Björn jobba så jag och Sofie åkte med honom in till Södertälje. Skönt att slippa den hemska tusen-timmars bussresan. Jag gick och laa mig när jag kom hem och sov till fyra. Sen kollade jag på Greys anatomy och One tree hill. SEN, när klockan var sju, dagens innan mitt muntliga italienskaprov, började jag plugga. Ni kan ju ana hur det kommer gå imorgon. :)

Mamma kom just in och hade hittat mina nyklar som jag glömt i min tröja som jag hade slängt i tvättkorgen. Sen säger hon ''Och jag hittade den här också...' och håller upp en cigarett. Haha, det var roligt. Den var inte min, jag hade tagit den av Erco för att jag inte ville att han skulle röka. Men det var roligt att jag hade glömt den där så min mamma fick en anledning att tivlva. Men det gjorde hon nog inte, hoppas jag. Om jag rökte skulle jag inte direkt gömma det för min mamma. Rökning DÖDAR hörrniiiiiii. Det borde 99% av alla i Södertälje ta och tänka på.

Lite bilder från min födelsedagsmiddag, bättre sent..

image1566
image1568
image1567image1563
image1564

Fre

Hola. Kom precis hem från Sara efter en mysig cousin-kväll :D Jag tog bussen dit runt fem och såklart var det strul, bussen som jag skulle åka med kom inte. Of course :) Linda hade nämnligen filmkväll idag så jag hade stränga order om att lämna huset. När jag kom till brunnsäng hade de grillat, jag kände sommarkänslan. Så vi satt där på deras altan och åt och fan va gott det var. Grilla är så sommar.

Efter maten gick jag och Sara ner till centrum och hyrde film. Brukar ta timmar för mig att välja film eller hitta någon, men vi hade nästan bestämt oss för The heartbreak kid, så den vart det. Det tråkiga var att jag inte hann se klart den, men slutet var väl rätt självklart. Kille får tjej efter lite kämpande och lever lyckliga osv!

Hur som helst, när vi kom tillbaka från centrum så underhöll vi morfar med lite Hjärter, haha. Jag förlorare, min egen mormor lurade på mig spader dam flera ggr. Om ingen fattar så kan jag säga att den är värd 13 poäng. hehehehh.

Sen såg vi talang, och blev lagom irriterade över hur de röstade vidare geeks medan det där paret som dansade fick tre kryss. Och jag tycker bert som förut var så hård börjar mjukna. Och de röstade ju typ vidare alla. Och vi satt som frågetecken när han som trollade gjorde det där med kortet. Förstår mig inte på sånt för felugm öre

Mamma hade varit i Sthlm på något galejjjj så de hämtade upp mig på vägen hem. Därav att jag inte hann se klart filmen. Men kände inte riktigt för att åka buss hem själv in the middle of the night liksom.

Onsdag kommer bli great. Hela nästa vecka kommer bli great!!! EN dag i skolan, måndag. Ledigt tisdag. Mösspåtagning onsdag. Ledigt resten! Helgen kommer dock ägnat åt att plugga italienska. Not so veri lika funny.
image1561


Dumhuve

Suck! Kom just hem från träningen och min kropp värker. Aa nu har det börjat svida. Ingen skön känsla, påminner mig om Turkiet när jag brände mig rejält och kunde inte sola på flera dagar. Jag känner för att ta ledigt från skolan imorgon. Och resten av terminen med för den delen

Så har jag huvudvärk också. Juste fan, det är heeeelt skumt. Jag solade ju i bikini, men ändå har jag bränt mig som om jag hade haft shorts på mig. Hur skumt som helst.. :S

Ugly Betty goes not so ugly

image1557

Tomtaten

Hehehehe. Jag är en sådan optimist! Jag behöver nog inte smörja mig, tänker jag, och lägger mig i trädgården och solar. Fastän jag vet att jag måste smörja min kropp för att inte bli röd. Fastän jag vet innerst inne att detta komer sluta illa.  Men är man optimist så är man! Så nu får jag väl vara tomato ett tag då. Fast det är mest på benen, så det är ingen mer än jag som lider av det. Väntar bara på att det ska börja svida, det kommer väl ikväll när det är dags att sova.

Från halv nio och frammåt hade vi idag nationellt prov i svenska. Jag hatar att skriva uppsatser.  Jag får alltid hjärnsläpp och sedan blir innehållet en massa skitsnack. Det har dock gått bra hittills men jag tror det är slut på det roliga nu, haha. Det tråkiga är att detta typ kommer avgöra mitt betyg i svenska.

Efter uppsatsen var vi en sväng på stan sen åkte vi hem och jag la in Dave Pelzers bok Pojken som kallades det på min Ipod. Alltså den boken är bra och hemsk men gud vad fel det blev när man lyssnade på en hemska mansrösten som läste upp den. Boken tappade totalt stinget.

Och hör och häpna, jag la undan en potentioell studentklänning idag. Den är fin. Men lite för stor. :(

Det kallas tvivel

Det kallas tvivel, det där som stör
Det kallas för en klump i magen och ett konstigt humör
och jag ser hur du tänker på nåt
hur du längtar dig bort
som en fågel i bur
En obehaglig distans
en konstig känsla nånstans
Det känns tomt - eller hur?
image1556

Måndag

Tudilu! Underbar dag idag! Strålande sol gör det så mkt enklare att gå till skolan. Att vi sen slutade halv 12 gjorde dagen ännu bättre. Så jag drog hem och la mig ute i trädgården och solade. Blåste lite men färg (liiite iaf) fick jag och brände mig till och med lite. Gick in och sov en stund och sen iväg och tränade. Kom just hem nu, ska hoppa in i duschen snart och äta middag sen. Prison Break later!

Hoppas det blir bra väder imorgon, då blir det upp och sola - cykla till friksis - hem och sola.

Passet vi var på idag var skitkasst, varken Felicia eller jag var speciellt koncentrerade heller. Det är jävligt svårt att vara det när vissa saker man ska göra är så skumma och konstiga. Haha. Sen ska man ligga på golvet och kräla ibland också, mindre fräääsch. Haha Felicia mitt i styrkedelen ''Det är smutsigt här! Jag måste städa!'', o så börjar hon svepa runt med den röda sittunderlagssaken. Haha, det var så roligt. ''Kolla Björnes magasinrumpan'' kommenterade hon också sin egen rumpa i den stora spegeln, haha. Du förgyllde definitivt träningen idag. Och på något sätt startades ett mindre vattenkrig när vi stod och väntade på mamma. Tror det var mitt fel, men det var faktiskt inte meningen. Såklart ska F ta i extra hårt och spruta vatten rakt i mitt anstikt, i ögat. Alla trodde jag var svettig men det var ju vatten :( Haha.

Jag vet att ni vill veta hur fin min tårta blev

image1554
Och den utklassade totalt min syrras köpta prinsesstårta, ALLA åt av min muhaha.

Söndag

Idag har jag övningskört. Det var den 9e gången och den första av alla gånger som jag och pappa blev osams. Hahaha. Jag undrade verkligen när det skulle komma. Eller osams och osams, jag blev sur för att han skrek åt mig att jag inte kunde svänga i treans växel och från alla håll kom bilar. ''RATTA DÅ!!!!'' Haha.

Det gick bra förutom det. Förutom att jag i min koncentration att växla ner råkade svänga höger mot nynäshamn istället för att åka frammåt i en rondell. Haha, ''Nämen... Nu vart det ju heelt fel'', säger pappa. Och jag hade inte ens fattat att jag kört fel. Det är fan inte lätt att lyssna och komma ihåg ''kör höger här'', ''kör vänster här'' hela tiden. ''Du verkar inte så bra på höger och vänster du'' säger pappa, men det är jag ju! Bara det att man kanske inte kan tänka på arton saker samtidigt! Sakta ner, koppla ur, växla, kolla, stanna, lägga i ettan, köra och SEN ska man komma ihåg vart man ska också. Det är ju det minsta problemet just då liksom.

Satte på The Eye med Jessica Alba nu på kvällen. Den var helt okej men jag känner hur mitt förut så starka intresse för skräckfilmer har försvunnit med åren. Jag får inte längre kickar av att se på skräck, jag får mer ont i magen. Haha! Och på tal om läskiga saker, det var läskigt när jag och Felicia stod ensamma inne på Heron Citys stora toalett ni vet, där vid biosalongerna. Står på ena sidan av alla handfaten, och de har ju sådana där kranar som sätts på när man sätter händerna under dem. Så helt plötsligt sätts en kran på på andra sidan rummet. Det var lite kusligt. Som tur var släcktes inte alla lampor sen eller något sånt. Skönt det!

Jag önskade mig en ipod i presnet vilket jag fick också. Så nu har jag upptäckt ipodspelens värld! Roliga quizer om film, musik och tvprogram! Jag älskar redan min Ipod. Och min sex and the city box med alla avsnitt som jag också fick. Jag kommer ha serieavsnitt att kolla på tills jag dör, jag fick nämnligen desperate housewives box av Linda också! Hehehehe. Serie-kollarn vetni.. Hittills av alla serier är OC, One tree hill och Heroes bäst! Tätt följt kommer Prison break, Depserate housewives och Grey's anatomy. Räknas Top model som en serie? Projekt Runway ä också bra!

Irritationer och spekulationer

Jag har så jävla mycket irritationer inom mig och jag har en sån stor lust att bara skriv allting här, men hur skulle det se ut? Men det är sjukt egentligen hur allt har blivit. Hur DU har blivit. Vart tog ditt gamla jag vägen? Helt otroligt vad en person kan förändras på ändå rätt kort tid. Så jävla besviken.

Alltså.. Min mamma har en hemlighet för mig och jag är så nyfiken så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Började med att vi satt i bilen och hon fick ett sms. Så sa hon att jag inte fick läsa det, eftersom det kanske var nått jag inte fick veta. Du har inga hemligheter för mig! sa jag men tydligen så var det så. Och jag försökte på alla sätt och vis få henne att berätta. Jag har redan fyllt år... Det kan inte vara något om presenter. Vad är det frågan om? Och jag är sån att när det är något jag inte vet, så börjar jag spekulera kring det något enormt. Jag har kommit på säkert 10 olika saker det kan vara. Ibörjan tänkte jag bara på bra saker. Sen kom jag på, det kan ju lika gärna vara en dålig sak? Och alltid ska jag överdriva. Det går så långt så jag börjar tänka på ''Mamma och pappa ska skilja sig'' eller ''vår familj har blviit fattig''. JAG ÄR SJUK. Hur livlig fantasi får man ha? Min mamma har en liten hemlis och jag tänker att de ska skilja sig. Det är inge kul, jag tycker hon kan berätta nu!

lördagskvällen

Filmen igår var enligt mig iaf bra! Inte alls vad jag väntat mig, men bra. Den var rolig, nästan lika rolig som killen som satt bredvid oss garv. Aldrig hört något liknande, haha. Efteråt kom mamma och hämtade oss, skjutsade oss till stan. Vi gick in till olearys, vi hade varit lite skeptiska till det hela eftersom det är veckan innan alla får lön, men det var smockat! Jättemycket folk och dans överallt typ. Många man kände! Drabbades dock av ett x antal stalkers som i ett fall till och med blev lite skrämmande ett tag. Skumma, dumma människa! Vi tog iaf sista bussen hem och jag slocknade snabbt efter en dag full av aktiviteter.


Fool's gold

Hallå! Släkten har åkt hem för några timmar sedan.. Och jag har hunnit äta middag och se lite på Hereos. Ska snart börja firra mig, sen ska jag och Felicia upp till Heron och gå på bio. Fool's gold, ska vi se. Inga superhöga förväntningar på filmen men hoppas på det bästa. Bra skådespelare iallafall!
image1553
Efter bion ska vi till Olearys hade vi tänkt. Hoppas det är crowded, hehehe.  Puss!

19

Dags att börja blogga lite kanske..

Var uppe i Sthlm med Felicia i onsdags och skulle se efter något att ha på vår skiva, hittade dock två väskor istället.. Lyckat lyckat. Så dem köpte jag för mina systa sommarbesparingar. Hehehe.

Åkte ner till Olearys till sex. Mötte klassen och åt och det var faktiskt trevligt! Jag hade inte så höga förväntningar på det faktiskt. Men sen skulle vi till Hamn trodde vi men det visade sig att en del skulle hem till Sebbe och förkröka, och vi kände oss lite torra, iaf jag, så vi hakade. Dock blev jag otroligt besviken på musiken som bestod mest av negerdunk, kan man lyssna på något värre? 'FUCK THE POLICE!!''.. Usch. Snäppet värre skulle väll vara hårdhårdrock som man får ont i huvet av. TIll Sebbe kom sen David och Johan och lättade upp stämningen, det var tur det.

Efter diverse drickandes av allt möjligt så drog jag och Felicia oss mot Hamn. Klockan hade blivit en del så det var många som kommit. Sen kom fler. Det var kul. Först iaf. Sen blev det lite mindre kul och jag tog en taxi hem vid kvart över ett. Usch så illa jag mådde och jag förberedde mig mentalt för världens bakfyllla dagen efter men vad händer? Jag vaknar och mår nästan helt bra. Lite liiite ont i magen. Men vad är det att klaga över. Ibland gillar jag min kropp. Hehehe.
image1537
image1538
image1539
image1540
image1541
image1542
image1543
image1544
image1545
image1546
image1547
image1548
image1549
image1550
image1551
image1552

På torsdagen tog jag ledigt, jag undrar hur många i min klass som befann sig på idrotten klockan 08.15? Gjorde man det är man ju crazy. Fredag hade vi en lektion, writing i Cambridgekursen, dvs engelska.. Sen orkade varken jag eller Felicia åka hem och dö så vi åkte upp till Sthlm. Letade lite efter studentklänning utan resultat..

Vid 7 tiden hade jag bjudit över några sötnosar för att fira min födelsedag. Lite tidigt men det fanns ingen tid idag. Så Sara och Felicia kom. Och klockan blev långt över sju och vi började undra om Elin och Johanna var döda. Sen kom de som tur var och vi åt. Och en massa annat. Sjöng singstar! M.M.. Blev jätteglad över alla fina presenter :)

Ja så idag är alltså den riktiga dagen. Jag vaknade klockan tio, tidigt för att vara mig, och det är ju typiskt för det gör man (jag) ju alltid på sin födelsedag. Om ett tag ska jag duscha sen ska jag göra tårta. Tiihihi. Sen kommer det släkt minsan för att fira både mig och min syster. Hur slår man in en present som man har skickat efter men som inte har kommit än? :( Haha.

Ikväll? Ja det är en bra fråga.

Hahaha! Men pojkar då, så gör man väl inte

image1536

Uppdatering och  bilder om gårdagen kommer förmodligen imorgon.

En av alla?

Måste få ventilera lite. Eller vad det nu är jag ska göra. Hur som helst. Saken är den.. Folk dör varje dag. Barn dör, ungdomar dör, vuxna dör. Folk blir mördade. Ofta. Vart är världen påväg kan man ju fråga sig.. Skrämmande är vad det är. Men till saken. Jag förstår bara inte varför vissa fall får så mycket mer uppmärksamhet. Folk gråter över Engla. Varför gråter ni inte över de två barnen som blev mördade vars mamma blev medvetslös men nu vaknat upp på sjukhus och fått veta att hennes två barn är döda? Det förstår jag inte. Jag tycker allt är sorgligt. Men jag förstår inte varför vi helt plötsligt gråter över ett barn när det finns massor fler som också blivit mördade.

Vet att det antagligen blivit såhär för att man har fått följa det i tidningar och så.. Men ändå. En liten åsikt från min sida bara.. Igår skulle man tända ett ljus för Engla. Man borde tänt ett för alla barn som blivit mördade. Eller för ALLA, inte bara barn. Och inte sätta en ros framför sitt namn på msn för bara Engla utan för alla. Faktiskt så tycker jag så.

Pluggtisdag?

Har väl inte så mycket att meddela, det har jag aldrig på tisdagar. Tisdagar borde vi hitta på saker på, eftersom vi är lediga, men icke. Man tänker ''pluggdag'', eftersom nått prov är på ingång men det blir istället en ''unvik-att-plugga-till-varje-pris-dag''. Så ja... Det har jag gjort idag. Undvikit att plugga till varje pris. Ringt den enda och den andra, sett på det ena och det andra, gjort det enda och det andra.

Men nu ska jag sova. Imorn måste man vara pigg!  Hehehehe. Det ska bli kul.

Be my lover, won't you be my lover

Halloj! Jag har en ny kärlek och ett nytt program att följa. Min nya kärlek heter Yoggi Yalla och smakar jordgubb m.m. Programmet är Hitmakers. Såg inte hela igår dock, men det jag såg var bra. Värt att följa!


Slutade två istället för fem idag! På morgonen gjorde vi vårt muntliga nationella i svenska, och det gick helt okej! Efter det åkte vi ner på stan och skulle käka Nancys. Mötte Gabbi i kön så hon gjorde oss sällskap, trevligt trevligt. Köpte sen present åt min syster som fyller år idag, GRATTIS. 16 år, kan inte fatta va fort tiden går.. Hon är en liten skit och kommer alltid att vara det. Kommer INTE acceptera att hon börjar supa (om hon inte redan gör det dvs?!?! ) eller syssla med andra saker som hör vuxenvärlden till, ja ni vet. Haha nej men det känns skumt.. 2004 var det bästa året i mitt liv hittills, och då var jag bara femton år. Men kände mig så stor! Nu är hon liksom större än så. Lilla Linda.

Mötte Simon på stan också, sen åkte vi till skolan för psykologilektionen. Tog närvaro och åkte hem.. Filosofiprovet som vi missade ska göras på onsdag, så jag tänkte läsa lite till det. Men började städa och damma i mitt rum istället, det var roligare, haha. Sen såg jag Heroes och sedan äntligen kom jag igång. Men då fattade jag typ ingenting, fick ringa Felicia som inte heller fattaden nått. Great!!!

Aja, snart kommer Prison break! Och imorgon börjar Depserate housewives.
image1535


Söndag

Hej hallå. Jag är trött som fan fastän jag sov till halvtolv idag.. Why? Känner hur det står stilla i huvudet just nu.. Vad fan har jag gjort idag :S Eh. Seriöst det står helt stilla. Nej jag har nog inte gjort så mycket.. Kollat på serier. Rensat datorn från lite skit för att få mer plats.. Sen har jag övningskört också. Solvägen, vilken otroligt jobbig väg att köra på! Körde förbi Felicias hus också och kikade in men såg ingen :(

Jag måste fan byta till Comviq kompis, forstätter jag smsa såhär med den här kostnaden för smsen kommer mina föräldrar bli panka pga. av min mobilräkning.... Haha.

image1534
Somrig bild. Jag kör på lite hoppsa-steg, haha

1-2-3 bilder från igår

image1532
image1533
image1531


Jim Sturgess, söt som socker

image1528
Jim Sturgess från filmen igår (21). Mmmm, jag kan ju säga att jag njöt hela filmen igenom.

Heron city + Olearys

Åh va jobbigt. Idag är det söndag och jag känner mig så jävla irriterad. För flera saker.. Delvis för att jag måste ägna dagen åt att plugga filosofi, delsvis på grund av skumma människor, delvis på grund av att jag måste stå och läsa upp min sämsta presentation i muntliga svenska c natonella imorgon och delvis för att vi har en håltimme på fyra timmar efteråt. Och massa mer anledningar. Vem fan orkar ha en håltimme på över fyra timmar?!

Vi såg ju som sagt filmen 21 igår. Den var väldigt bra! Så den rekommenderar jag er att se. Efter filmen hängde vi ett tag i parkeringshuset, haha. Sen fick jag, Johanna och Felicia skjuts ner på stan till Olearys. Där var det rätt mkt folk alltså. Det var trevligt. Jag drack inte en droppe (ok två klunkar öl men) men togs väl ändå för ett fyllo då jag vinglade omkring på mina klackar. Alltså de är inte alls speciellt höga men jag har så jävla dåliga balans har jag märkt. Efter att Olearys hade stängt stod vi i regnet ett och visste varken in eller ut, sen bjöd David på taxi hem. Skönt som fan.

Idag blir det som sagt lite plugg och såklart One tree hill ikväll!  Bara det inte är hockey eller något istället, finns ignet mer irriterande när de tar bort bra program för att visa jävla hockey!! Blir så deprimerad när jag tänker på att det är skola imorgon. Men skiva på onsdag iaf! Hoppas den blir lyckad. Jag och Felicia har smidit planer, mihih.
image1527

Middag hos Elin

Tjaaaa. Igår övningskörde jag, kände mig otroligt stolt när jag körde från Ing1 till Ronna. Det är så mkt roligare än att åka runt där på övergivna vägar som man sett nu ungefär 50 ggr! Sen vare lite brådis, för klockan sju skulle vi va hos Elin. Där vare trevligt, vi åt trerätters och myste, prata, skratta jag, Elin, Johanna, Felicia och Frida. Men som Frida sa ''Inget kalas utan kras'' och hon hade så rätt.. Jag tänker inte gå in mer på det men det var iaf mitt fel :(

När vi ätit efterätten kom Micke så öppnade hon lite presenter av honom.. Sen satte vi på något Melodifestivalen-spel och roade oss med det en stund. Efter det var klockan rätt mycket men vi satte igång med Pictionary. Det spelet är SÅ kul men ett tips är ju att inte spela det med sin partner. Man blir SÅ frustrerad när folk inte fattar vad man ritar, det leder lätt till bråk! Haha. När Johanna och Felicia gått hem utklassade Elin och Micke mig och Frida :( Jag som trodde jag hade en liten konstnär inom mig (haha, Johanna ;P)

När vi hade spelat i timmar förflyttade vi oss till Elins säng. Planer om ikväll smiddes och efter ett tag gick jag och Frida hemmåt. Idag har jag övningskört. Behövde inte åka till tråkiga Ing1 utan åkte hemifrån till Östertälje, vidare till Nykvart, Sundsvik, Enhörna.. :D Var ute och körde i en evighet kändes det som, när jag kom hem hade jag nästintill huvudvärk av all koncetration, hehe.

Ikväll ska vi på bio! Jag, Johanna, Felicia, Frida, Elin, Micke, Erik, Viktor, Martin, Alex, Anders och Pontus. Tror det var alla.. Blir upphämtad runt 20.00 så åker vi ut till Heron. Nice nice, vi ska se 21. Hoppas den är braaa.

Längtar efter vår skiva!! 4 dagar kvar! Och jag fyller år om en vecka. YES!
image1522
image1523
image1524
image1525


Grattis på födelsedagen Elin, 11/4

image1521
Minnen från 15 års vänskap

Dirty Sexy Money

Frågan är om man ska ge den nya serien Dirty Sexy Money en chans.. Istället för att se en film. Jo, så får det bli. Förresten, hur irriterande är det inte att vara extremt sugen på läkerol, veta att man har tre askar i rummet men inte ha en aning om vart? Alltså de är spårtlöst försvunna.. :(


Cola light, kinapuffar och film

Alltså det är sjukt egentligen, så fort solen kommer fram blir jag så glad!! Om det bara kan ta och bli vår nu med sol varje dag så man kan få vara glad jämt!

Jag funderar starkt på att gå till kiosken och köpa cola light.. Sen sätta på en film. Har laddat ner massa bra. Eller det vet jag ju iof inte förrän jag har sett dem. Det står nog mellan The note book, the invisible och the golden compass. Men första cola lighten då.. Pappa hade köpt kinapuffar till sig själv förut också, jag nallade några och det är sånt där godis som man äter lite av sen vill man bara ha mer och mer .. Dvs så måste jag ju såklart köpa en påse åt mig själv nu :D

Imorgon är det fredag, två lektioner i skolan. Skönt, sen ska jag nog sova lite för att vara på topp senare på kvällen. Sen blir det lite övningskörning. Idag backade jag ut från vår uppfart :D Uuutan att köra på vår andra bil som stod på gatan. Dukigt av mig. Jag vill köra på vägarna!! Börjar tröttna på vår övningskörningsplats.

Min fru

Hohooo. Hemma på håltimme! Frugan håller på att laga nudlar åt sig själv. Handy woman, sånna hittar man inte överallt these days. Senare ska vi ner på stan och köpa present till Elin samt åt min syster.

Nu dansar hon också. Ännu en av alla hennes skills! Så söt såååå
Jag borde nog äta nått jag med nu.. så på återseende.

Onsdag 9 april

JAG HADE INGA HÅL :D Otroligt skön som-en-sten-som-lyfts-från-mitt-hjärta-känsla. Jag ska bli bättre på allt med tandborstning och så, så jag slipper oroa mig lika mycket nästa gång. Jag var SÅ säker på att jag hade hål.

Idag skulle vi ju ha nationellt munltigt prov i Svenska C. Jag skrev mitt grejs igår, jag förberedde mig, jag oroade mig. Så blev det så att jag inte ens fick göra det idag! Alla hann inte göra, så resten får göra på måndag. Bra på ett sätt, så kan jag förbereda mig lite mer kanske, men dåligt på så sätt att det skulle ju varit skönt att ha det gjort.. Men men.

Sen hade vi en lång och jobbig håltimme. Vi satte oss vid ett bord. Satt där ett tag innan det inte gick att sitta där längre på grund av ljudnivån. Jag hade lust att skrika åt alla när de började dansa någon syrian-dans. Jag hade lust att skrika att de är i skolan och inte på fest. Jag kände hopplösheten dunka i mitt huvud i takt till huvudvärken.. haha nej fy. Ibland hatar jag min skola så otroligt mycket. När man har ont i huvudet och tre timmars håltimme och ingenstans att sitta för skolan är full av högljuda människor som inte vet skillnaden på att prata eller skrika. Förundrar mig verkligen över sådana människor ibland. Tre personer kan låta som 15 eller fler. Sjukt ju.

Vi hade italienska-läxförhör som såvitt jag vet gick bra. Sen hade vi Cambridge och fick tillbaka listening-proven. Gick inte åt skogen som jag trodde. Efter det hämtade mamma upp mig.. Tandläkarn. Hem.. La mig och vilade en stund för att få bort huvudvärken men icke.. Nu borde jag plugga men vem orkar. Hehehehe. Skönt att allt snart är över.

Imorgon lämnar mamma landet och jag känner mig extra mammig och kommer sakna henne. Mest för att det inte blir någon riktig ordning på maten när mamma inte är hemma. Kan gissa på att det blir: tors: panpizza, fre: pizza, lör: hamburgare, sön: nått äckligt typ bruna bönor och fläsk. Haha, dvs mat från frysen, fettoköpmat och sen äcklig mat som pappa tycker om. Men får hoppas att det inte blir så iallafall.. :P Men det är min gissning.

Jag fyller år om 10 dagar minsan!


Dagens blondie, haha

image1520

Dagens lycka + en tråkiga lista

Dagens lycka: att vara sugen på Sandwich och sedan hitta en i frysen. :D

vem ringde dig senast? Elin!
Vem kysste dej senast? M.V.E.L.
Vem kramde dej senast? Mamma
Vad har du för bh på dig just nu? En svart.. typ
vad har du för trosor på dej just nu? blåa hottiespanties
vad står det i ditt sjätte sms och vem är det ifrån? ''Mjo. Är i skolan. Sj? :)'' från TA
vad brukar folk få för intryck av dig? Fan vet jag
har du någon gång klätt dig horigt? Varje dag varje daaaag
har folk kallat dig slampa? Haha folk.... Om folk = Felicia, så JA
har du kallat någon för slampa? Si si si
har du slagit någon riktig hårt? Jag vet inte riktigt, men det skulle jag gärna göra
använder du parfym? Ja
vilka slags killar faller du för? Datanördar med big glasses
vad kollar du på först hos en kille? om de har big glasses eller inte
vill du ut och festa nu? Nej tack
vad är klockan? 21.55
vilken färg har din mobil? Den är svart
vad ska du göra nu? Dricka min ramlösa
har du svårt att släppa andra dig tätt på livet? Nej det tror jag väl inte
känner du att du orkar en fråga till? Kanske
vad tänker du när du vaknar? Men det är väl förfan olika
kan du gå utan smink? Gå vart??!?!?!!

Glädjande sms som gör dagen

''Folktandvården Södertälje vill påminna om tiden onsdag 09 april kl16:15. Välkommen!''
En till sak utöver allt annat just nu att oroa sig för. Great

Och det snöar.. Men man är ju knappast förvånad över något i väder-väg längre. Imorgon kanske det är 20 grader och solsken. Eller så kommer det en ny istid. Läskigt

Jag var sjuk förut i rätt många veckor. Då sket sig träningen och sen dess har jag inte kommit igång igen. Nästa vecka ska jag komma igång. Då är det träning tisdag, onsdag, torsdag, fredag, söndag som gäller. Har nästan lust att lägga till måndag också. Why not liksom

image1518

hehehe

Crapy day. Eller den va okej till att börja med. När jag kom hem efter skolan, somnade och vaknade klockan 22.00 med en hemsk huvudvärk blev den crapy. Dels för huvudvärken och dels för att jag hade så jävla mkt att göra men istället sov jag i fyra timmar. Mamma skulle väcka mig.. Skit. Men man kan ju se det från den ljusa sidan också. Jag slapp plugga och jag missade iaf inte prison break

.


Sunday

Jahaja.. Idag skulle bli en plugg- och städdag. Men det är väl klart att det itne blev det. Jag åkte med hem till min moster och fikade med släkten, hennes sambo fyllde år. Så där var vi till fyra. Där bestämde vi också att vi skulle ut och övningsköra, jag och pappa, tillsammans med Sara och Micke, haha. De ville se vart vi övningskör eftersom det är rätt bra där ute. Så vi åkte hem, käkade middag, begav oss ut. Kände mig lite okoncenterad.. Så kan det väl vara ibland. När jag kom hem såg jag Heroes och här sitter jag nu.. Helgen är förbi och jag har inte underlättat det för mig själv det minsta genom att ta tag i något pluggande under helgen. Nej nu är det två resp. tre dagar kvar tills jag har tre prov och jag har gjort nada, ungefär som vanligt då. Iof vem hade trott att det skulle vara annorlunda just den här gången ..... hihi

Just det, efter att vi övningskört åkte vi ner på stan jag och pappa. Mötte upp Johanna, träffade Jhon och köpte biljetter till TK för mösspåtagningen 30 april. Så där ses vi om ni kommer!
image1515

You're only the best I've ever had

Det är söndag.. Veckan som kommer innehåller ovanligt mycket läxor och prov. Vädret är sådär alltså... Men jag känner mig ändå rätt glad. Finns så mycket att se fram emot så man lever liksom på det. Nästa helg fyller Elin år = middag och sedan utgång. Ska dock inte dricka.. Veckan efter det är det ju fan vår studentskiva! Tre dagar senare fyller jag år. Sedan är det dags för mösspåtagningen, efter det Ragnhilds studentskiva. Dagen innan Ragnhilds skiva fyller Sara 18 vilket är lika med utgång på helgen och hennes och Alex fast senare någon helg! En vecka senare blir det förmodligen Igelstas studentskiva i Sthlm. Då är det den 14e maj och lite drygt en HALV månad kvar till studenten. Sjukt.. Jag måste hitta en studentklänning!!!!

Igår tog jag cykeln och mötte Sara i Weda. Cyklade hem till Sophie där Johanna & Sophie var. De hade inhandlat lite kex, ost, vindruvor, cider, chokladmousse m.m.. Alex kom också och vi satte oss och bara myste vid bordet med tända ljus och hög musik. Sådana kvällar är guld! Någon gång runt halv 11 knackade det på dörren och Emil, Martin, Mårten, Oskar och Filippa steg in genom dörren.. Jahapp. Lite oväntat sådär men trevligt. Vid halv ett cyklade jag och Johanna mot Rosenlund med varsin tjej bak på pakethållaren.

 Denna dag kommer bli en plugg- och städdag. Och ikväll kommer One tree hill! Men usch nu fick jag ont i magen när jag kom på att vi har nationellt muntligt prov i svenska på onsdag och jag har inte ens börjat skriva något. Ett stort problem när det gäller det är att jag inte fattar vad man ska göra. Frågan är vad jag ska ta mig till!
image1509image1510image1514
image1511
image1512
image1513


5 april

Hohoooo. Nu äre såhär va att jag tror mer och mer att jag börjar få problem när det gäller att köpa skor. Jag köper skor oftare än kläder och det är inte likt mig. Det svider i plånboken och mina sommarbesparingar försvinner språrlöst.. Snart är det nada kvar så står jag där i sommar med alla mina skor och kan inte åka någonstans. Jag, mamma och Linda åkt till skopunkten vid Coop idag då alltså. Jag var på jakt efter ett par skor som Elin har och jag hittade dem! Tror jag iallafall, jag har så dåligt minne så jag kommer inte ihåg rikigt hur de såg ut. Sen hittade jag ett andra par också, bruna... Ska lägga upp en bild sedan så Sara får se, för jag var så dålig på att förklara ^^,

Efter le Skopunkt köpte vi lite fikabröd och åkte hem och fikade med mormor och morfar. Efter det underhöll vi morfar som var så raslös med Hjärter, haha. Det kortspelet är det enda han tjatar om. Helt galen i det.

Jag fyller år om två veckor!
image1508


FÖR JAG SKA TA STUDENTEN OM PRICK TVÅ MÅNADER

image1501

Ingen mer vidrig skolmat
Inga mer tjurliga lärare
Inga mer jobbiga lektioner
Inga mer störda elever
Inga mer antastande palestinier
Inga fler störda schemadagar

Helt otroligt SKÖNT

Fredag

Gå till skolan, ha två lektioner, sluta 10.45, ha möte med Ann och gå sedan hem och sov. Det var mina planer denna dag.. Blev inte riktigt så :P

Vi hade engelska och sen Internationella relationer, dvs prov. Gick hyfsat tror jag :) Skönt. Sen hade vi möte med Ann. Blev lika irriterad på henne som vanligt.. Orkar inte gå in mer på det men usch och fy.

Efter det skulle vi väll egentligen åkt hem men var tvungna att stanna kvar i skolan och göra en svenskaläxa som skulle varit inne för ett tag sedan.. mitt i alltihopa börjar vi tänka på studentskivan och vilka som ska bjudas så började pyssla med det, haha. När vi var klara med läx-saken orkade vi inte åka hem så vi satt, hör och häpna, kvar i skolan... och garvade åt tråkiga saker.

Sen åkte vi hem till mig och lämnade böcker + jackor, åkte ner på stan och kikade på skor. Åkte tillbaka.. Satt utanför huset i solen och väntade på Felicias mamma. Tog lite bilder i solen :D

Sen åkte F och jag satte mig på altan med mamma. Gud så glad man är att man bor i Villa och inte i lägenhet när det är sånt här väder. Älskar vår altan! Så kom pappa hem och vi åkte och övningskörde. Går bara bättre o bättre för varje gång, de nice! Snart är jag ute på vägarna :D

Åkte till Moraberg sen och köpte en extern hårddisk... Passade också på att gå in på Elgiganten och fråga varför min kamera tar mörka bilder inomhus när man itne har någon blixt. Fick sagt åt mig att jag skulle kolla på några val man kunde göra och det funkade! Dock blev det lite suddiga bilder.. Men bättre iaf :) Sen det där med video-formatet kunde man typ göra om.. trodde han. Hoppas det.

Åkte hem och åt fredagsmiddag med familj - syster som hade flytt huset. Sen såg vi på Postkodsmiljonären, Så ska det låta och Talang 2008. Har myst ner mig under min filt nu, ska nog se några Heoresavsnitt :)
image1494
image1499
image1498
image1503
image1497


Studentskiva

Onsdag, då slutade vi klockan fyra. Sista lektionen var Cambridge - listening vilket jag tror gick ganska så mkt åt skogen.. Återstår att se. Vi skulle ju ha prov på tors så när jag kom hem pluggade jag. Sen gjorde jag iordning mig, sen kom Felicias mamma och hämtade mig vid klockan sju. Åt middag hos F och sen korkade vi upp alla möjliga saker haha. Kommer itne ens ihåg namnet på nått som var gult och höll på att komma upp igen.  Haha. Men det gick och det gick braaaa.

Vi vinglade inte till busshållsplatsen men lite glada i hatten var vi nog. Träffar Mårtens pappa som nog som tur var inte anade något ont, haha. På bussen blev vi ganska så attackerade av några som hette nått... ''Are you seeking asyl?'' Haha.. Aaa nån sökte asyl och någon kunde spanska och någon ville ha vårt nummer. Och felicias mobil var borta och jag fick inte ge ut mitt nummer för min mamma. Stackars pojkar!

Träffade Johanna, Olja och Ida. Gick mot Olearys där vi skulle ta en fördrink men till vårt stora förtret var det fullt av fotbollsälskande, öldrickande, inte-så-unga människor. Vi vände utanför och tänkte Texas.. Men sen tänkte vi Stanleys, så vi mötte upp Andrea och Sofia och gick dit. Några tog en fördrink/alkoläsk. Om ni inte smakat Xider - rabarb/granatäpple, gör det! Den var skitgod. Sen drog vi iaf till skivan på Hamn. Träffade en Elin som var något eller mer rund om fötterna. Haha sötnos. Hade helt okej roligt men sen fick jag ont i magen av all sprit som min mage inte gillade så jag drog hyfsat tidigt. Kollde lite Andra avenyn och somnade..

Morgondagen = huvudvärk hela dagen. :(
image1483
image1484
image1485
image1486
image1487
image1488
image1490
image1491
image1492


Godnatt

Jag skulle uppdatera tänkte jag, men jag har sån huvudvärk så det får bli imorgon.
Tills dess, hare! (k) Ska sussa nu.

Costa de la luz - Hotel Oasis

Spanien v.30+31... SARAAAAAAA. Va kul vi ska ha :)
image1477
image1478
image1479
image1480
image1481
image1482

Mycket att se fram emot

Detta finns att längta till:
Elins studentskiva imorgon (Hamnmagasinet) 2/4
Vår studentskiva (Hamnmagasinet) 16/4
Min födelsedag 19/4
Mösspåtagning 30/4
Ragnhilds studenskiva 7/5
STUDENTEN 5/6
Gotland v. 29
Spanien v. 30 + 31

Detta finns att fasa för:
Tandläkaren, april :(:(:(:(:(
IG-provet på torsdag
Nationella provet i svenska oh noo
Framtiden.. What to do?


Finally

Visst har det varit så jävla skönt idag med vårväder? Kände hur det faktum att jag behövde plugga blev hur mkt lättare som helst, solen gjorde mig så glad att det inte var så jobbigt ens att läsa om multinationella företag. Ut ville jag också, så istället för att sitta inne och plugga i princip hela dagen åkte jag ner på stan med Felicia för att uträtta några ärenden.


Sen åkte jag hem.. Pluggade lite till, dock gick det lite trögade denna gång.. Det är internationella relationer, ett ämne jag förstår mig ytterst lite på. Noll intersse för sådant vilket som sagt resulterar i att jag fattar ungefär inget. Så fort solen gick ner kände jag ingen som helst lust för att läsa mer, eller snarare försöka läsa.. Eller försöka göra frågorna som jag inte fattade något av.. Frågade mamma om hjälp.. Gick inge vidare. Ringde Felicia.. Hon kunde inte heller svara på de frågor jag inte kunde svara på. Dvs hälften av frågorna. Och bara för att jag har svarat på andra hälften betyder det inte att jag fattar det. Jag fattar fan inget.. Jag hatar internationella relationerskitämnet.


Jag har inte kommit in på blogg.se på flera dagar, därav den dåliga uppdateringen. Mitt internet krånglar nu mer än någonsin, ''sidan kan inte visas'' kommer upp 1000 gånger om dagen. Inget jag skriver på msn kommer fram och jag ser inte vad någon skriver. Jag kommer inte in på bilddagboken heller.. Definitivt inte Playahead. Nej allt blir ''sidan kan inte visas'' eller ''Detta meddelande kunde inte levereras'' eller vafan det står när det man skriver på msn inte kommer fram. Det börjar driva mig till vansinne så det är tur att vi ska göra något åt det snart... Vi ska byta bredband eller något sånt. Jag vet inte riktigt vad vi ska göra faktiskt, men jag tror det har något med stadsnätet att göra. Vi ska rensa ut vår stationära dator och så ska vi flytta routern så att den kommer närmare mitt rum, vilket förhoppningsvis förbättrar internetsignalen.. Fast jag satt i köket (som ligger några meter från routern bara) med denna bärbara dator förut och signalen var inte bättre, snarere sämnre.. Så jag vet inte hur det ska gå. Hoppas det GÅR BRA. Är så trött på allt stäntdigt inte funderar. Är det inte boxen till tvn så är det internetet.

Idag är det första april förresten... 18 dagar kvar tills jag fyller år!


Helgen:
I lördags kom Felicia till mig och försökte gå in på msn fast utan framgång. Konstigt, det gick att gå in på min. Ytterligare ett bevis på att mitt internet är fullkomligt cp. Vi gick över grannens trädgård hem till Elin där det satt pojkar och flickor och drack. Vi började dricka vi med och lite senare kom Johanna. Vi körde motorvägen och rondellen och bussen och allt va de där kortdrickspelen heter. Jag blev något runt om fötterna, de va nice. När vi, nio pers som vi var, skulle ner på stan mot Olearys så trängde vi, tro det eller ej, in oss i en bil och åkte ner. Det var en rolig resa det, dock inte för min nacke som kände något öm sedan.. Men vi klarat! Vi kom till Olearys och då, till skillnad från senast, var det mer och mycket folk, roligt folk. Eller så var jag bara fullare denna gång.. Hade iaf roligt! När de stängde gick jag till centralen och hoppade in i en okänd bil. Sen sov jag hos en okänd människa ute på vishan. Kanske.


Jag mådde inte så bra dagen efter men det löste sig efter några Heroes-avsnitt. Dessutom var jag dunderförkyld för att fönstret i den okända människans rum var öppet hela natten. Det konstiga var att jag frös inte eller så på natten.. Så jag fattar inte riktigt. Men förkyld var jag iaf, min näsa var så täppt en näsa kunde bli vilket resulterade i huvudvärk vilket resluterade i att jag somnade. Vilket resluterade i att jag låg i jag vet inte hur många timmar sedan på natten utan att kunna sova.. Kände lagom bra eftersom jag hade lagom mycket att göra dagen efter vilket var lagom kul. Med andra ord skulle vi lämna in vårt projektarbete på måndagen. Och vi var inte klara.. Så vi gick hem tll mig på håltimmen med huvudvärk och sömnighet och gjorde klart det. Vi fick hoppa psykologin (IGEN) och gå till bilden sedan.. Fast vi var fortfarande inte klara. Men på bilden var det glest med folk som vanligt. Vi fick reda på att vi hade fått våra studentmössor m.m. på psykologin, så vi gick till receptionen för att hämta ut dem. När det gäller dem har jag ingen kommentar. Säger bara ett ord: Marinkåren. Och ett till: Sjökapten. Och ett tredje: Polis. Mössan som vi valt är med andra ord rätt hög liksom. Vilket liksom ser rätt skumt ut.. Vilket liksom är rätt deprimerande. Men man kanske vänjer sig. Önskar iaf att vi hade valt en annan.. Men men men.. Roliga bilder kommer det iaf bli på min studentdag!


Alla bara droppar av på bilden som vanligt, och efter ett tag (när alla hade droppat utom jag och felicia) ville tydligen vår bildlärare också droppa av och åka hem till sin familj, så vi blev bokstavligen utslängda. Han var tvungen att tjata om att vi skulle börja plocka ihop tre gånger innan vi gjorde det, ca. 40 minuter innan vi faktiskt skulle sluta. Får man ens göra så? Sikken lärare alltså. Sen skrev vi iaf klart det vi skulle skriva med projektarbetet, lämnade in det och blev hämtade av Felicias mamma. Garvade lite åt mössorna. De släppte av mig. Kommer inte ihåg vad jag gjorde sen men det var iaf inte att plugga. :)

Imorgon har vi Camebridgeprov, listening. Lite nervöst, det kan verkligen gå antingen bra eller åt helvete med listening.. Kommer man av sig och blir förvirrad kan verkliegn allt gå skit. Ska ta med mig min Internationella relationer-bok till skolan och gå till vår lärare och be honom svara på frågorna jag inte kunde. Cp-frågor. Sen ska jag hem, försöka lära mig ett och annat om fackföreningar m.m. och sen blire förkrök här kanske? Sedan är det studentskiva på Hamn, Elins klass + två till som har. Dvs. Wendela hebbe.

Låt oss nu hålla tummarna för att solen och värmen stannar kvar.