Chansen-finns-skämt

I stil med bellmanskämt, alla-barnenskämt osv .. Nu kommer: Chansen-finns-skämt.

Du kan få vara en dunkudde, chansen finns att man dreglar över sånna.
Du kan få vara en häst, chansen finns att man rider (på) sånna.
Du kan få vara en söt klubba, chansen finns att man slickor (på) dom.
Du kan få vara ett gosedjur, chansen finns att man kramar dem jättemycke.
Du kan få vara en väckarklocka, chansen finns att man slår på dem.
Du kan få vara en valp, chansen finns att man gosar med dom.

Av: Camilla & Jocke.


Det är inte lätt när det är svårt

Idag har jag handlat lite saker .. Men inte känns det bättre för det. Nej nu känns det mer dåligt än det har känts på länge. Det är inte så kul .. Ibland hatar jag den här världen. Eller rätt ofta :)

Men man kan ju tro att ett par skor och en tröja, plus lite till skit ska göra allt bättre.. Men jag kunde inte ha mer fel. Va skulle  det hjälpa till? De kan dra, bara jag får det jag verkligen vill ha. Men ne .. jag får nöja mej med skojävlarna, och tröjjäveln. Och inga pengar har jag kvar heller .. Har handlat upp min månadspeng innan jag ens skulle ha fått den. Det där lät skumt, men jag skulle få den imorn, men jag fick den idag istället, och nu är den slut. Ja det var ju kul .. Men vilken tur att jag fyller år i april då. Men det är ändå 19 dagar kvar .. Vad ska jag gör med 0 kronor i 19 dagar? Svar: Inget. Eller ja, allt kostar ju inte pengar .. Man kan .. gå på promenad! Woho. Fönstershoppa, ja det är det roligaste jag vet .. Finns inget värre än att hitta något man vill ha, men så har man inga pengar. Så kanske man lånar.. Men det blir ju bara skit i längen, för då har man inga pengar nästa månad. Sen hanmnar man i en ond cirklel, så man ligger en månad före med månadspengarna hela tiden. Ja, knepigt. Det är inte lätt när det är svårt .. Mitt favorituttryck.

Mazen säger att jag suger .. undra hur han menar? Man hör (ser) det man vill höra (se). Ja, man kan ju inte direkt höra det när han skriver det. På msn, alltså .. Eller nej, han skrev ett brev, japp. Som en viss person(personer) bestämde sig för att göra en gång, för några år sen. Ja, precis, jag fick ett anonymt brev. (Och ni/du som skickade det sitter säkert och skrattar skadeglatt nu) Ja men seriöst .. Det var skitkul, jag garvade. Ofta man skickar ett brev, eller snarare ett jävla kollage, till någon. Liksom, sitter och klistrar ihop allt möjligt på ett papper, det var bland annat fan rökelse, foton, sångtexter, jävla HÅR, spelkort osv.. Allt möjligt hade den/de små jävlarna suttit och klistrat fast på ett jävla papper. Ofta man gör så, har man problem då eller what? :P Iaf, sen skrev de mitt namn, min adress, mitt postnummer på det och skickade det itll mej. Jag fick det. Det var två papper klistrade på varandra, och inuti dessa två papper ett spelkort. På kortet stod något i stil med: Det är insidan som räknas. Hahaha, ja ..

Jag har just slösat en fredagskväll på att sitta här .. Det känns inge vidare bra, men jag kände att inte mycket hände ikväll. Fast jag är seg som fan, så om det hade hänt nått så hade jag ändå inte orkat .. Borde läsa i min engelskabok.. har 60 sidor till på måndag /: Och prov i svenska på onsdag också .. Sen är det äntligen lov ..

Gud jag känner mej dödeppig. Fast det gör jag alltid när jag sitter hemma en fredag klockan 22.00

Jag är så uttråkad så jag blir väldigt oseriös, alla på msn måste tro jag har någon sjukdom .. Men så kanske är fallet? Jag lider iaf utan beslutsångst. Och så är jag hypokonriker, dvs jag tror alltid det värsta. Kan inte åka skidor, för jag tror att jag ska ramla och dö :) Sen .. ja fobier är ju inga sjukdomar, men jag har sprutfobi, och tandläkarfobi. Det är kul att vara jag. :) 

Ja, idag då .. Kan berätta om idag. Dagen:
Jag gick upp sju, i tron om att jag började kvart över åtta. Jag duschade och allt, åt frukost .. Sen var jag jättestressad, trodde jag skulle bli sen nästan, men när jag är 20 meter från skolan så kommer jag på att jag börjar tjugofem över åtta, och inte kvart över åtta. Så då blir jag skitirriterad.. Så sätter jag mej vid busshållsplatsen, för att vänta på Felicia. Så kommer Johanna och Elin gående, Elin skulle ha språk i vår skola, och hon skyndade sig mktmktmkt, för hon började kvart över åtta. (intresseklubben antecknar) Så Johanna och jag satte oss och väntade på Felicia, sen kom hon. Så gick vi och hämtade hennes bok.

Sen till körkortsteorin. Vi ''strök över'' (som han säger) meningar i våra böcker. Styka under heter det annars .. Och han kallar meningarna för stycke, så man fattar nada. Aja, sen fick vi sluta, mkt förtidigt om vanligt. Juste han flyttade fram provet också, från 4/4 till 20/4. Det var ju bra, men ändå inte .. Jag fyller år den 19e liksom, ska jag sitta och plugga körkortsteori på min egna jävla 18årsfest? :S Aja.

Sen vare svenska. Kommer inte ihåg vad vi gjorde, eller jo, vi svarade på några frågor. Lunch .. vi åt snuskiga hamburgare. Fattar inte hur allt som serveras i skolan kan vara så vidrigt? Vi hade naturkunskap sen, och där diskuterade vi en fråga, från läxan som vi hade till idag. Det tog i princip hela lektionen. Sen vare spanska, vi hade läxförhör och det gick superbra, eftersom jag hade läst på. Sen kollade vi på en film. ''Du har så vackra ögon, du är så underbar. Jag vill hålla dej i mina armar och kyssa dina vackra läppar.'' Ja .. Fast på tyska dårå. Fast filmen var spansk .. Förvirrande.

Sen slutade vi, och vi drog hem till Felicia för att byta skor på Felicia. Sen missade vi bussen ner på stan, så fick vänta, men det var bara en kvar så. Åkte ner på stan .. Handlade nylonstrumpor, stift och plåster. Mötte mamma och fick månadspengen. Åt lite, sen köpte jag en tröja på MQ och ett par skor på Din sko. Sen var mina pengar slut .. Sen var klockan plötsligt 7, så vi åkte hem .. Åt middag, sen kan jag inte påstå att det har hänt så mycket. Jag är väldigt frustrerad, för jag har så tråkigt. Uttråkad, uttråkad, uttråkaaad. Nu orkar jag inte detta mer ..

Ja, det var min mycket detaljerade, intressanta dag..

Nej nu får jag ta tag i det här, måste sätta på en film eller nått :P

Carry me home

Onsdag, halva skolveckan har gått och det har gått väldigt fort.


Dagen:
Gick till skolan i solen, höll på att komma försent trots sovmorgonen, men kom prick hel då vi hade idrott. Bip-test.. ! Det fick much much bättre än förra året, haha förra året var mitt resultat ett skämt :P Var typ inga där heller, 4 tjejer av typ 13. Efter idrotten var det italienska. Vi fick INTE tillbaka provet, för hon är så seg på att rätta. Vi skulle göra nått tråkigt, typ arbeta i boken men jag övertalade na att vi skulle se på film istället, ''Livet är underbart'' som vi sett ca. 3 gånger förut :) Men det är bättre än att jobba med boken! Efter italienskan var det lunch och jag åt med Mathilda, Sara och några. Så kom Felicias mamma och jag gick ut till henne och lämnade en bok till Felicia. Sen gick jag upp till killarna som spelade kort, jag joinade och vann över alla ;) Nej men nästan :D Svenska var det sen, vi gjorde lite saker och sedan fick vi tillbaka vår svenskauppsatts. Är väldigt nöjd, trodde jag skulle få Vg- men vart ett Vg+ :D Skönt .. Sen vare håltimme igen, vilket betydde mer kortspelande. Kom till körkortsteorin och han sa att vi skulle göra några frågor, som jag redan gjort, och sen fick vi gå. Men Sara hade inte gjort dem så jag gav henne svaren ;P Vi gick vid 15.00 och jag skulle ha utvecklingssamtal vid 15.30, så jag följde med sara ut och rökte och sen upp till henne skåp. Sen fick jag väl vänta i 20 min innan mina mentorer kom. De va så nöjda med mej så :P Haha. När jag gick hem blåste det som fan /: Jag som trodde det skulle vara skitvarmt .. Aa nu är jag iaf hemma och ska nog snart göra de tre mattetalen till imorn, men jag fattar ingenting av dem /: Men imorn börjar jag iaf 11.30 ;) Fan va skönt, sooovmorgon!


Det är 22 dagar kvar till jag fyller år :) Det är fan ingenting! Bara en vecka, sen lov, sen veckan efter det är det den 19e. Och ikväll kommer Top model, yeey. Fast Grey's anatomy och Lost kommer samtidigt, det är skit.


RIP

Jag kan fan inte ta att alla dör hela tiden. Jag mår skitdåligt, även fast jag inte kände dem så blir jag skitledsen, tänker på deras familjer och alla som kände dem. Tänker på om det skulle varit någon som jag stod nära. Och alla dödsfall är så onödiga.. Det är otroligt synd om de som blev påkörda(om hon som överlevde) och deras familj + vänner, men även om han som körde på dem. Ens liv måste förändras totalt efter en sån olycka. Tänk att leva med att man har dödad någon. Visserligen inte med flit, men att ha det på sitt samvete. Måste vara så jävla hemskt..


 

Tycker så synd om dej, men du vet att du har massa vänner som finns här för dej. 


27 mars

I've been looking for someone to shed some light
Not somebody just to get me through the night
I could use some direction and I'm open to your suggestions


Ellen Pompeo

image84 image86 image87

image88


image82    image83


Suck

Blääää. Inte nog med att jag får träna ensam (felicia är sjuk), nu kan ingen skjutsa och hämta mej heller. Visst, det är inte så långt att gå och visst, jag kan ju säkert gå dit, men hem vafan, jag skulle falla ihop efter några meter :P Fan va trött jag blir. Och fan va tråkigt om inte Felicia kommer till skolan imoron. Iof kort dag, men ändå.. Jag känner mej allmänt sur och deprimerad även fast solen lyser ute. Här inne är det föresten skitkallt :S

Jag vill bara bort härifrån. Vart som helst .. Bort bort bort, och helst kan känslorna och allt skit stanna kvar här hemma. Fan va bra det skulle vara om man kunde byta känslor när man ville. Radera sina, och få nya. Eller radera saker som hänt, från minnet åtminstone. Jag hatar känslor

Haha, min mamma är väldigt upprörd för att hon glömde bort mitt föräldramöte i torsdags .. stackare.


---
Längtar .. (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)


Måndag, 26 mars

Guud så varmt det var att gå hem, jag trodde jag skulle svimma där ett tag :P Så skumt, ena dagen regnar det och är så kallt så man tror det är januari igen, sen nästa dag kan man tro att det är juni.

Ska tillbaka till skolan om en timme igen, har spanska. Jag är så trött på spanskan att jag bara vill kräkas på B.I, så skönt att vi inte behöver ha det nästa år. Fast funderade förut på att välja det som IV-val men noo way, jag har ändrat mej! Ska bli SÅ skönt att slippa. Britt-Inger gillar nog inte mej lika mycket länge och det beror nog på att jag typ har skitit i spanskan lite, prioriterat andra ämen och så. Inte gjort läxorna och varit borta från en del lektioner.. Men who gives the fuck about her.

Haha idag på engelskan skulle vi ha förhör. Vi läser en bok, och vår lärare har sagt att man får komma på förhöret antingen på måndagar eller på torsdagar. Och idag visade det sig att ingen hade lust att gå, förutom jag och Felicia :D Så där satt vi med Elisabeth, haha, woho. Men det gick bra och det var skönt som fan att bara vara två. Efter det så var det 25 minuter kvar till italienskan, så vi gick och åt. När vi kommer till italienskan så är den inställt pga. konferens. Så då drog vi hem, var för sig, för Felicia kände sig dålig och skulle inte gå på sin spanskalektion. Du får inte bli sjuk!

Tyler Hilton - Missing you

Hahaha.. Ja. Gårdagen .. Eller kvällen/natten snarare. Slutade som vanligt, iaf. :S Ingen fylla utan tårar ;)

Drog till simon vid halv 9, där vare redan röj när jag kom ;) Där var Simon, Jocke, Jeppe, John, Matte, Kim och senare kom Jonas med två brudar, Amanda och Tove :) Mitt i allt tror jag minsan jag råkade sätta mej lite för hårt på betongbalkongen, vilket jag verkligen känner av idag, det gör förjävligt ont i svanskotan. :P Kommer inte ihåg att det gjorde ont igår, men tydligen var det det ända jag snackade om, haha! :P Blir så jävla trött på vissas stilar också .. OHHHHHHHH! Haha ja herregud. Det är inte lätt när det är svårt. Sen kände jag mest för att spy så jag gick och la mej .. fick  väl sova i 2 timmar innan två jävlar bestämde sig för att plåga mej. Haha, undra hur länge de försökte få upp mej, men ni lyckades inte ;) Så fick jag sova 2 timmar till, sen var de tillbaka, haha men ingen framgång den här gången heller. Sen gav en upp och gick hem och den andra försökte igen, förgäves :P Sen fick jag äntligen sova, guuud vad skönt det var.


Sitter och väntar på badkaret just nu, ska ta ett lååångt bad, min kropp är helt öm och det gör ont överallt. Ikväll skulle det bli dricka igen, men jag vet fan inte om jag orkar .. Känner inte direkt för det, men det gör jag aldrig när jag har druckit dagen innan. Vi får se hur det blir. Är så otroligt sugen på skärpmat också just nu, som alltid när jag är bakis. GE MEJ HELA MC DONALDS! :P Känns verkligen som jag skulle kunna äta upp allt där, just nu. Det skulle inte sitta fel neeej.

Jag drömde att jag hade en bärbar dator, vill haaaa. Fyller år om 26 dagar :D

Byz - Why Do We Always Fight

For ever and always, en i mängden

image80


Lars Winnerbäck - En Av Alla Dom

I'm a fool without you, pretty baby

Förtjänar jag detta?

- - - - -

Keep up the spirit!

Just idag är jag stark?
Just idag mår jag bra


- - - - - -

Jag har så FÖRBANNAT ont i hela kroppen. Detta är inte roligt


VAD VET DU, JAG KANSKE TYCKER DET KÄRRING

Jag fryser mycket mycket och jag funderar på lite saker. Skumma människor det finns ..

Idag gick jag till skolan och vi hade idrott. Vi gjorde nått som tydligen hette ''Superstar'' som var helt okej, och sedan duschade vi och gjorde oss iordning. Fattar inte hur de kan tro att vi ska göra oss iordning och allt på 10 min .. Det är LITE lite, om man duschar. Men sen kan man ju skita i och duscha också(som vissa), men jag föredrar att göra det :S SKulle känna mej skitofräsch annars.

Jaja, men vi var snabba idag. Så vi behövde inte stressa så mycket upp för trapporna. Vi skulle ha italienskaprov (usch!).. Men vad händer när vi är påväg upp för trapporna? Larmet går :D Fråga mej inte vilket, för det vet jag inte. Inbrottslarmet? Brandlarmet? Brönd-bulle-i-mikron-larmet? Vem vet. Men vi fortsatte uppåt, för detta händer varje dag på Colin Leclair :) Haha nej, men det hände förra veckan också. Då var det någon som brände en bulle i en mikro.

Sen när vi kommer upp till våra skåp så står det två tjurkärringar där, fifan för sånna, och säger att vi måste gå ner. Så säger jag att vi har prov snart, så säger hon, skitbitchigt: ''Jag tror nog inte det är värt att riskera livet för.'' VAD VET DU, JAG KANSKE TYCKER DET KÄRRING, hade jag lust att skrika :) Men sen i nästa sekund så slutade larmet och jag log mot kärringen och frågade om vi fortfarande skulle gå ner? Men då skulle vi tydligen avvakta, så då gick vi till italienskan. Så hade vi prov och det gick väl som det gick, inte direkt dåligt, men jag blev lite förvirrad över vissa saker.

Sen hade vi lunch, vilket var lika gott (inte) som vanligt och sedan svenska.. Led mej igenom den, vi håller på med upplysningne. Finns ej något tråkigare .. Sen hade vi körkortsteori, fick sluta tidigare som alltid och sedan gick jag hem i sällskap med Johanna. :) Hade 30 sidor i engelskaboken att läsa idag, hann läsa 10 förut innan jag somnade. Så 20 kvar nu då ... Och släkten kommer snart :O Men får väl göra det när de åkt.

Grattis pappa ;-) (vi har slutit fred, haha)

Music and lyrics

Jaha .. Imorn fyller min kära far år. Men tyvärr pratar vi inte med varandra. När jag går in i köket går han ut, och när jag sen går ut från kökat går han in där igen. Vilken familjelycka va? En aning patetiskt.  Så imorn ser jag fram emot att träffa släkten :) Att det är han vi firar ger jag blanka faan i.

Haha, om vi är osams när jag fyller år, (om en månad minus en dag) så kan jag ju glömma några födelsedagspresenter. Haha, vilken härlig artonårsdag.


image79

Mycket bra film :)

Jag blir äcklad

Jag är så otroligt trött. Men kan inte lägga mej ner och ta det lungt förrän jag har skrivit klart den här recensionen. Det går så jävla segt, hatar att skriva recensioner. Ingen jävla aning vad jag ska skriva om alla bipersoner och kommer knappt ihåg något från boken heller. Men imorn är det äntligen fredag, då kan man äntligen ta det lungt. Så jävla skönt att vi sköt upp italienskaprovet alltså, det skulle INTE gått bra om vi skulle gjort det igår.

By the way.. Milad är dum i huvudet. Något allvarligt fel har den killen i huvudet alltså, kanske tappade hans mamma honom när han var liten? Helt sjukt störd. Jag blir äcklad


-------------------
No guy - no cry


Money money money

Skit .. Vad bra det går för oss här hemma. På ett jävla år har allt i vårat hus hunnit gå sönder. Tvättmaskinen, frysen, spisen, damsugaren och nu har kylskåpet gått sönder. Fatta hur dyrt det är att köpa allt det där.. Kylskåpet gick sönder igår, och det nya kostar 8000 kronor. Liksom .. jag börjar oroa mej över mina födelsedagspresenter. 8000 kronor är jävla mycket pengar. Och plus att vi köpte ny frys också för bara några veckor sen och den lär väl ha kostat ungefär lika mycket. 16000 bara sådär .. Och jag som tänkte önska mej en bärbar dator :( Lär ju aldrig hända att jag får det nu :P


By the way, mina kanalar är ÄNTLIGEN tillbaka, hade en gubbe här som fixade till det. Men 3an har störningar, men det får jag väl leva med. Tittar ändå mest på 5an, så ..

VAFAN

Får jag inte tillbaks mina kanaler snart så får jag ryck :)

Och kan inte sluta irritera mej på att min syrra nu har alla kanaler, till och med canal + och sånt :S Fast det är bara på prövotid i några veckor tror jag, men ändå.


Dagens..

Dagens låt: Joana Zimmer - I Believe
Dagens dusch: Imorse, as usual
Dagens händelse: Slutade 10 :D
Dagens planer: Försöka göra lite nytta, dvs försöka öppna italienskaboken
Dagens vill ha: En resa till varmt land (Det vill jag iof ha varje dag)
Dagens saknad: Mycket
Dagens måste: Se Desperate Housewives, men 3an och 5an funkar inte på min tv :(
Dagens dricka: Äppeldricka is the shit
Dagens mat: Falukorv och mackaroner
Dagens kärlek: Felicia, jag älskar dej
Dagens mående: Trött (fastän jag sovit hela dagen) men helt okej

Varför SOMNAR JAG HELA TIDEN?

Fan. Denna dag slutade jag 09.45 och jag ligger mycket efter med mitt pluggande inför italienskaprovet och har inte ens börjat läsa en bok som ska vara recenserad på fredag + 20 sidor i engelskabok som ska vara klart på torsdag. Ja iaf, då är det ju perfekt att jag slutar 09.45, så jag får lite tid att läsa lite italienska och läsa lite i engelskaboken och svenskaboken. Men nejdå :) Jag, mitt jävla pucko, sätter mej först vid datorn ett tag, sen äter jag lunch och sen.. sen somnar jag :) och sover bort hela den förbannade dagen. Och nu har jag gjort så mycket som ingenting av det jag skulle behöva göra. Varför SOMNAR JAG HELA TIDEN? Jag börjar bli trött på mej själv. Jag har hamnat i ett tillstånd då jag bara inte ORKAR eller HAR LUST att plugga, hur mycket jag än måste. Visst, man har aldrig lust att plugga men just nu kan jag verkligen inte, hur mycket jag än försöker.

Det är skrattretande när man ska recensera en bok till fredag och inte ens börjat läsa den på tisdag .. :S

Suuuuuuuug

Skitkul. Tidigare hade min syrra bara 1an, 2an och 4an och jag hade alla, dvs. 3an, 5an osv också. Men efter igår är det precis tvärtom. 3an och 5an funkar inte länge på min tv och min syrra har fått alla kanaler, för pappa har fixat ett kort o boxer åt henne. Jag blir så jävla sur, min kanaler försvinner o hon får kanaler. Och när mina jävla kanalhelveten kommer tillbaka är ett stort jävla mysterium som ingen vet. SuuuuuuuugHade svenska uppsats idag, och det gick skit. Så jävla kassa ämnen så det inte är sant :S

Sommaren:
Gotland
Göteborg
Sista minuten till varmt land
Danmark
Båstad? ;-)

Hoppas mina grannar åker till sitt hus i frankrike i sommar, så får vi låna deras pool också :)

( Inget Thailand i vinter:/ )


Helvete

JAG BLIR SÅ JÄÄÄÄÄVLA PISSED OFFFFF!!!!!!!!! Det värsta jag vet är när man har förväntningar men så blir det inte som man trodde .. Allt blir skit o jag blir så JÄVLA arg. Skitår, skitsommar, skitvinter :) Faaaan

Man går i skolan o det är en jävla pina o det är så jävla tråkigt o rent ut sagt hemsk, så när man äntligen har lov och man tror att man ska ha värsta kanonlovet så blire förstört. Så jävla kasst

Skit

image78

Jag vill bara försvinna

Friday

Hela jävla huset är fullt med ungar :S Min syster bjuder hem hela kompisskaran, haha. Trodde hon var sjuk fortf men tydligen inte :D Aja, jag sitter och kollar på resor till Thailand. Vi ska nog dit i vinter och jag VILL VERKLIGEN DIT. Det finns bara ett litet, litet, STORT problem. Åker man till Thailand så är det SPRUTA som gäller. Vilken är väldigt problematiskt. Jag har sprutfobi. Det är en jävla jobbig fobi att ha.. Jag har inte tagit sprutan som alla tog i sexan än, den för påssjuka m.m så snart insjuknar jag väl i det .. Jag kan inte ha bedövning hos tandläkaren, för jag kan ju inte ta spruta i munnen, så får gå hos en specielist. Ohhhh. Haha, när jag, för många år sedan, skulle ta blodprov slutade det med att jag kallade sköterskan hemska hemska saker :P Det var jävligt pinsamt men jag blir helt crazy när nån ska tvinga mej till sånt. Fast blodprov är inte så farligt som spruta. Min största mardröm är ju typ att bli allvarligt sjuk eller ramla o bryta något, för då får man väl ta sprutor? och ha dropp :S Men det värsta vore ju ändå om jag blev diabetiker. Jag  skulle förmodligen döda mej själv :P Men nu måste jag ju iaf ta en spruta om det ska bli nån resa till Thailand. Och det SKA det fan bli, men hur ska detta gå .. Jag säger till mej själv att det inte kan vara så farligt men när det väl kommer till kritan, så JO, det är det. Det är hemskt.

Skulle gå hem från skolan idag och de tog en liiiten länge stund än vad jag hade planerat. Tar vanligtvis 10 minuter ungefär .. Men så fick jag för mej att jag skulle gå lite så jag gick lite här o där och sen hamnade jag på kyrkogården. Vid min farfar och farmors grav. Sen när jag kom hem var jag blöt om fötterna. Tog en timme att komma hem :P Men de va skönt att komma dit iaf, trodde nästan jag hade glömt bort vart graven låg :P

---

Shit. Vart ska jag ta vägen?


Ordinary day

Idag har det inte hänt något av intresse. Jag vaknade, jag åt frukost, gick till skolan, gick hem från skolan, somnade, vaknade, satt här, åt, såg på tv, och nu sitter jag här. Intressant dag.  Hade idrottsprovet idag också, och jag hoppas det räckte till VG. Satsar knappast på MVG i idrott ändå :D Imorn hoppas jag det händer något kul, annars blir jag ledsen. Hoppas det är värsta stora festen där alla jag känner är :D Det skulle vara något det.


Aja, godnatt  då

Onsdag

Idag har jag faktiskt namnsdag, IGEN :D Camilla, den här gången. Skulle tränat idag, men jag hade världens huvudvärk efter skolan så jag avbokade. Var ju tvungen att plugga också, men det vart mer tv och mindre plugg. Känns knappts som jag kan något mer nu än innan jag började. Lyckat! Så jävla jobbigt att plugga med huvudvärk. Sen har jag matte till imorn som jag inte gjort heller :) Så jävla onödigt o släpa hem boken, min arm höll på att dö när jag gick hem hade de tre tyngsta böckerna i väskan, fyfan. Sen regnade det också :)

Men jag fick iaf välja middag och så fick jag en silverkejda av mamma :) Jaaaa, vi firar namnsdagar! :P Min långa kedja gick ju sönder förra lördagen. Märke jag morgonen efter :P Haha, och en bit av kedjan hängde kvar i mitt hår, märke jag när jag duschade :S :P

Och förresten, jag hade LÄNGTAT efter OC idag, men vad händer? Det ÄR inget OC, istället är det jävla Mullvaden, vem vill se nått sånt? :S VART ÄR OC. Så fick jag för mej att de hade sagt att OC skulle flytta till ny tid, på söndag. Men kollade och det kommer inget OC på söndag. När kommer det :O


Cami

 
image75

Det finaste

Du var, är och kommer alltid vara det finaste jag vet ...

Bio

Tjaaaa, ska snart hoppa in i duschen, göra iordning mej o käka sen. Ikväll blir det bio, ÄNTLIGEN, med Felicia. Har tänkt gå på bio i flera veckor men det har bara inte blivit av. Får lite panik också, för vi har ett prov nu veckan efter sportlovet, men jag orkar inte tänka på det. Det är nog rätt svårt och är mycket att plugga på, idrott är det. Om alla muskler och sånt skit :S Hatar sånt. Nödvändigt att kunna? Ne. Men iaf får väl ta det imorn .. eller på lördag .. eller söndag :D Aldrig, skulle sitta fint. Men men .. Ska duscha nu!

yfdhgdf