Oscarsgalan

Jag tog mig igenom försnacket med Filip och Fredrik och sedan större delen av röda mattan igårkväll/natt, sen somnade jag. Som tur är går galan på femman nu, klockan 22.00.


2011.02.26 Felicias tjugoettårsfirande




























Maria

Idag mår jag precis som igår. Och jag vaknade jättetidigt med en lika svullen hals som igår, sen har jag bara känt mig rastlös hela dagen. Sett en massa OC och fixat med bilder och mappar på min dator. Håller på att spara ner alla mina internet-favoriter i ett dokument också, men det tar lite tid.. det är verkligen hur många som helst. Idag har jag faktiskt namnsdag, förresten. Ett av mina två mellanman: Maria.

  


Sick sunday

Jag blir hemma från jobbet imorgon. Så nu ska jag göra ännu mer te, jordgubb denna gång som jag beställt av mamma från affären, kika lite smått på Oscarsgalan med Filip & Fredrik och sen läsa lite i min bok innan sovdags. Vår lilla hemlighet heter boken, lånad av Sara.


For what it's worth it was worth all the while


Jag har lyssnat på det här klippet ungefär tusen gånger ikväll. Så himla väldigt bra
låt och bra kille. Försöker dessutom lära mig plocka den på gitarren och det går väl
helt okej, sen att sjunga den och spela samtidigt blir en helt annan femma.. Även om
tjejer tydligen ska vara bra på att göra två saker samtidigt så är det sjukt svårt att
koncentrera sig på att plocka rätt när man ska sjunga samtidigt. Men det gäller nog
bara att få in det så det sitter så går det nog bra sen.


2010.02.12 Axels ettårsfirande


































Men det är ju inte mycket att göra åt det.


Fyfan vad min hals var svullen och igenslemmad imorse när jag vaknade :( Kände paniken lite.. Var ingen bra idé alls att dricka igår.. Efter en kopp vaniljte och världens längsta bad kändes allt en aning bättre men jag tvivlar på att jag kommer kunna jobba imorgon.. Vilket suger, eftersom det är den enda dagen denna vecka som jag är bokad..

G. Butler

Idag på jobbet var typ hälften av personalen sjuka, lediga, vabade eller på kurs. Panik.. Men som tur var så var det många barn borta också. Hade ju varit lite småjobbigt annars. Nu på kvällen har Sara varit här, vi såg lite Betnér på Chinateatern vilket gick i repris på femman, sen såg vi film och till sist såg vi på en galen kille vid namn Sam. På youtube. Filmen vi såg var Law abiding citizen, en väldigt bra film. Men mina ögon svek mig lite idag så jag somnade nog till ungefär 10 gånger på slutet. Men jag lovar, den är bra.. Har sett den förut när jag var mindre trött. Och G.Butler är ju lagom snygg.

Sötnosar sjunger Grenade


Cause what you don't understand is I’d catch a grenade for you

22.35

Blev inga kläder till helgen. Usch vad less jag blir på utbudet i klädaffärerna de senaste månaderna. Jaja.. Felicia hittade åtminstone en fin sak inne på H&m och vi fick se Big brothers ''glashus'' med de fyra deltagarna live, det var grejer det ;-) Sjukt alltså, de sitter där inne i sitt rum med bara en glas/spegelvägg emellan och utanför går folk och shoppar, stannar och kollar på dem, går vidare. Och de sitter där i sin bubbla. En av tjejerna såg ut att kolla ut på oss hela tiden, men i själva verket speglade hon ju sig hela tiden. Eftersom det är spegel från deras sida. Skumt att se dem på riktigt när man bara sett dem på tv, hade ingen aning om att det där 'glashuset' låg i Skärholmens köpcenter. De satt iallafall och spelade spel där inne.

Torsdag

Idag har jag jobbat och imorgon jobbar jag en dubbelt så lång dag + en timme. Det ser jag så mycket fram emot, verkligen.. Jag är iallafall glad över att mitt huvud mår någolunda bra trots det röj som pågått denna eftermiddag hos treåringarna. Vi hade gympa på slutet, det var ganska roligt dock. Kände till och med av det i magen när vi cyklade med benen i luften och med händerna på ''styret'' genom en hel låt, haha.

Nu ska jag byta kläder och fixa mig lite så kommer F och hämtar mig, vi ska ta vara på de sista öppna timmarna i Skärholmen i hopp om att hitta något att ha på oss på lördag när vi ska fira Felicia. Och de där 500 kronorna jag tjatar om från sparkontot får ligga kvar på mitt konto lite till, ifall att jag hittar något.. Och det hoppas jag ju att jag gör, ingen vill väl ha på sig gamla paltor på fest.


And turn your magic moments on


Flätor i håret

Jaha hörrni, nu är jag äntligen hemkommen från stan med en jättemysig huvudvärk. Och jag köpte ingenting till mig själv! Bra gjort av mig. Så nu ska jag föra över de där 500 kronorna till sparkontot igen. Handlade med mig en minibaguette och skinka hem, så nu ska jag göra en ost-skink-sallad-tomat-baguette och se på OC. Imorgon är det jobb..

 


Adidas


Här är min nya adidaströja. Den är klarröd och jag tror inte att jag äger något i den färgen, knappt att jag någonsin gjort det. Men man får ta vad som finns när de där dyra tröjorna äntligen är på rea, och jag har redan en svart. Gillar den ändå skarpt, den röda.

Alldeles snart ska jag ta mig en dusch innan jag ska möta Jessica och Sara på stan, vi ska ut på omöjligt uppdrag. Haha, vi ska handla presenter. Och jag mitt pucko hoppas hitta något jag kan ha på mig på lördag så jag har fört över 500 kronor från mitt sparkonto. Inte okej men jag kunde inte stoppa mig själv. Heheh.. Har dessutom lånat 500 av mamma så 1000 kronor kommer försvinna direkt när lönen kommer på fredag. Men men..

Tisdag 22 februari

Idag har jag varit ledig från jobb, och bra var väl det för jag sov verkligen hemskt inatt. Vaknade hur många gånger som helst pga. min hals. Idag har jag ätit tacos-rester fram för bb, läst i badkaret, städat mitt rum och ja.. lite så. Sett Criminal minds nyss såklart. Lovely. Igår kom min fina fotobok med Manhattan i förresten. Snabb leverans!








2011.02.12 - två

   Haha älskar vår klassiker som vi kör i taxin till krogen, tälje kebab ja ja ;)



Congratulations ♥


Idag fyller min fina Felicia 21. Och jag längtar som tusan till lördag då vi ska fira.

2011.02.12 - ett

Vi gick ju ut lördagen den tolfte. Hjälp vad tiden har gått fort sedan dess.. Vi skulle fira alla hjärtans dag litegrann på vår förfest med kladdkaka och så. Sedan skulle vi ner till Strip som också hade lite alla hjärtans dag-firande. Där drack jag teguila för första gången, finner inte ord till hur äckligt det var. Men det finns väl en charm i det ändå antar jag. Gillade saltet och citronen iallafall. Och jag tror att jag kommer dricka det igen, det känns som det. När man väl börjar dricka teguila är man fast, har jag hört.










Come as you are

Igår efter jobbet åkte jag ner på stan för att gå på banken. Råkade nämnligen 'paja' min dosa i lördags, jag slog fel pinkod och efter det stod det bara 'pin fail 1' varje gång jag satte på den. Stod på hemsidan att man kunde slå fel pin tre gånger utan att den spärrades men det gick inte att göra något. Satt och väntade i en halvtimme tills det var min tur, när jag kommer fram så trycker hon på på-knappen och sen trycker hon på samma knapp igen. Då fungerar det att skriva i pin igen. Suck.. Men hur skulle jag kunna veta att man skulle trycka på på-knappen TVÅ gånger när man slagit fel pin?? Tröst-provade tusen kläder på H&m men köpte inget, köpte däremot en adidaströja på Intersport. En röd. För pengar jag inte ens har. Jag har handlat upp alla mina pengar och mer senaste veckan på kläder, bikinisar, skor och fotoböcker. Men snart kommer ju lönen så det är lugnt.
¨
Elvis Presley – In The Ghetto

sunnysunday

Godmorgon söndag! Åh vilken bra helg jag haft, det trodde jag inte i torsdags när helgen var helt oplanerad. Jag har just kollat på Melodifestivalsreprisen och nu blir det ytterligare en repris, Vampire diaries, och så lite pyttipanna till det.

The next three days

Åh nej, jag har börjat hosta.. Värsta som finns, o det verkar bara bli värre och värre. Jag som tyckte att jag hade varit frisk så länge...

Jag minns inte senast jag såg en riktigt bra film på bio men idag lyckades vi välja så jäkla rätt. Den var så väldigt bra, precis min stil på film och jag älskar Russell.

 


Saturday.

Idag fyller min morbror år så jag, familjen och släkten har varit där och fikat. Väldigt trevligt faktiskt. Nu ska jag, Felicia och Sara alldeles snart åka iväg till Heron och gå på bio. Vi ska se The next three days. Lite av en chansning, men den verkade bra.

Fredagskväll.

Den här kvällen kände Sara och jag för bowling, men det blev inte så för istället åkte vi hem till Emil och spelade spel, åt vindruvor och godis med honom, Marcus och Lucas.

Ringde någon flera gånger till mig med dolt nummer under spelandet. När jag svarade sa den inte mycket, var bara tyst förutom ''vad gör du''. Vem är du och vad hade du på hjärtat? När Emil till sist svarade la personen på och ringde inte upp mer. 

Och nu ska jag se OC.

Speechless, that's how you make me feel

 
Idag spenderades dagen på stan med mina fina Alex, Felicia och Sara. Vi fikade på Tratten och jag fick med mig både skor från Scorett och två par bikiniöverdelar från H&m hem.


It's a brand new day


17 feb

Efter jobbet idag har jag fräschat till en massa skor och tagit kort på dem. Också kort på lite kläder och väskor. Nu ska jag bara lägga ut dem så kanske jag tjänar en slant på all skit jag samlat på mig. Så sjukt onödigt att köpa en massa skor och sen aldrig använda dem, vad tänkte jag där? Och väskor jag aldrig ens rört. Fast lägger man upp på blocket eller tradera är frågan? Känner inte direkt för att lägga ut mina fina oanvända klackar från Nelly för 400 kronor på tradera och så går de för tex 50 kronor eller något. Kostar det pengar att lägga upp på tradera och blocket?? Gud vad jobbigt detta känns, sen måste man hålla på och skicka allt också ifall det blir sålt..

Förresten, jag har en fiende på jobbet. Idag när jag skulle skriva i dagens jobbade timmar så hade någon STRYKT ÖVER gårdagens timmar på mitt timrapportspapper. Stod där helt paff. Okej om man råkar av någon anledning, men så sätter personen bara tillbaka pappret i facket som om inget har hänt? Mycket misstänkt..

Haha.

Ulrik Muther sjunger Born this way av Gaga


PUSS


Dagboken


we've been on the run, driving in the sun

Vad skönt det var när den här jobbdagen var slut. Den var inte världens bästa. Jag gick hem och såg OC, då kändes allt lite bättre. Nu ska jag snart äta pannkaksmiddag. Jag har varit sugen på pannkakor hela dagen, vilken tur att mitt matförslag gick igenom.

Phantom Planet – California - Tchad Blake Remix

Den här veckan har gått jättefort förresten, jobbar imorgon och sedan är det helg eftersom jag är ledig på fredag. Ska ge mig ut på bikinijakt tänkte jag. Om vädret är på min sida.

Drömde om en person inatt, att vi stötte på varandra och jag fick en kram och en puss. Och när jag vaknade så kände jag saknad. Vilket är galet. Drömmar kan verkligen lura en.

...

you got a fast car 
i want a ticket to anywhere
maybe we make a deal
maybe together we can get somewhere

Femtonde februari

Idag efter jobbet har jag börjat kolla på OC från allra första början. Världens bästa serie. Sova har jag också hunnit med. Och nu sitter jag och rensar min mejl, jag har inte någon som helst ordning där, 1150 olästa just nu. Katastrof. Ger alltid upp efter ett tag när jag väl börjar rensa men nu ska jag fan fortsätta tills det blir någon ordning. Lär ju ha missat massa viktigt bland alla facebook- och reklammejl. Ser på Sofias änglar också.

...




CM

Jag älskar när jag börjar halv tio så jag kan kolla Criminal minds 23.00 på femman innan jag går och lägger mig kvällen före. Jag blev förresten piggare helt plötsligt. Kanske för att jag hittade någonting kreativt att sysselsätta mig med.

måndag

sov väldigt lite inatt och började tidigt. skulle jobba till halv två och vad skönt att sluta så tidigt tänkte jag när jag var så trött. men då ska de självklart behöva mig ännu längre. två timmar längre. jag kände mig zomie på slutet. och nu är jag ännu mer zombie. skulle kunna somna när som helst, men jag vill inte ens sova egentligen för då blir det imorgon och då är det mer jobb. och imorgon börjar jag senare, så då kan jag vara uppe idag. men jag orkar verkligen inte egentlgien. vilket jävla dilemma hörrni.

igår ägnade jag dagen åt att stinka sprit från lördagskvällen/natten, se på skitbra serier på tv och på kvällen gjorde jag en fotobok på en hemsida som jag sedan skickade efter. kan ha varit så att den höll mig uppe lite för länge vilket gjorde att jag fick för lite sömn inatt. men den höll mig verkligen sysselsatt, behövde inte tänka på någonting som jag egentligen skulle tänkt på annars. så då blev det så att allt det som jag skulle tänkt på igår kom idag istället. för idag hade jag ingen fotobok att ägna mig åt.

den vart iallafall jättefin, stor och den var på rea. men sådana hemsidor är så jäkla sneaky, när man är klar så lägger de på frak, vilket är självklart, men sedan kommer det på en jäkla momsavgift så även om allt var på rea så blir det dyrt ändå till slut. så är det varje gång. bra att de lägger på den summan när man är klar liksom, knappast så att man skiter i att köpa något man kämpat med i timmar. den kommer om 14 dagar, jag tycker att de två veckorna kan gå snabbt.. i fotoboken finns bilder från manhattandagen i somras.


...

Det var inte kul att vara mig och vakna upp imorse.

Kalas

Goddagens. Jag har precis ätit gröt till frukost/lunch och nu ska jag göra iordning mig inför 1-årskalas. Mysigt. Kalas i Svinkeln hos Jenny, Fredrik och barnen är asbra, de bjuder alltid på så gott hembakat fika ^^, Hur kan man vara tvåbarnsmamma till en ettåring och en treåring, ha två hundar och två katter och ändå hinna/orka baka är frågan? ♥.

02.22

''Gud vad du luktar rök, du har väl inte rökt???'' Haha nej det hade inte min kära mor gjort tydligen. Nu är de hemma i säkerhet iallafall ;) Och jag upptäckte att vårt internet fungerar igen, yey! Funderade precis innan på hur vi skulle klara oss utan spotify på förfesten imorgon.. Men nu är kvällen räddad! Kommer bli en asbra kväll. Som denna var ♥
  


01.22 fredag natt

Haha jag och Sara sitter här nu och funderar på vad våra föräldrar fortfarande gör ute såhär sent. De åt middag och såg på Telgerevyn på Torekällberget, sen gick de för att ta öl och drinkar på Crocksin, och vi fick precis ett uppdaterings-samtal om att de gått till Flamingo. Flamingo??? Hallå där bruka vi vara ibland? ''Mossi (smeknamn på min mamma) är galen!'' Haha detta är konstigt, här sitter vi hemma och våra föräldrar är ute och röjer. Nu ringde de igen, så nu ska vi åka och hämta hem våra fylleföräldrar. Hahaha herregud..

Friday night

Hoooola. Nu är jag hemma hos Sara och nallar på deras internet med min dator hehehe. Vårt har nämnligen slutat fungera.. suck. Verkar vilja krångla hela tiden nu för tiden.

Vi har haft en mysig kväll, bakat en allahjärtansdagkladdkaka som vi ska ha imorgonkväll och sett på film. En underbar film som jag inte fattar varför jag inte sett förrän nu. A beautiful mind. Den fick nästan toppbetyg av mig, åh vad bra. Jag älskar John Nash. ''Terrified.. mortified.. petrified.. stupefied by you''.


...

Vafan då. Jävla väder. Idag skulle jag egentligen jobbat men eftersom vissa är lite förvirrade och gav mig fel tider så visade det sig att jag inte skulle det egentligen. Så idag hade vi planerat för andra gången den här veckan att åka upp till Stockholm, jag och Sara. Och för andra gången blir det inställt. Förra gången för att Sara fick jobb och idag för det äckliga vädret. Jag som ville ha något nytt att ha på mig på lördag. Får se om vi åker ner på stan istället men där finns ju världens sämsta utbud så det känns onödigt. Ska hur som helst steka pytt i panna till frukost/lunch nu så får vi se sen..

'Cause when a heart breaks, no it don't breakeven


Så väldigt bra.

10/02


Det har varit en jättebra jobbdag, vi har alla hjärtans dag-pysslat och varit ute i snöfallet. Sen har jag ägnat mig åt att rensa ännu mer bland mina saker hela efter- middagen, druckit te och kollat på gamla bilder. Ta mig tillbaka till 2004 och nykär-känslan. Haha, dagens ''okej då vet jag'' på jobbet idag: flicka - ''kolla här'' (drar upp sin tröja och visar magen) jag - ''vadå?'' flickan - ''jag har en leverfläck här'' jag - ''ja se där..'' flickan - ''jag har en på min snippa också'' jag - ''.... jaha.. '' Haha!

Collecting your jar of hearts

Jag har längtat hem precis hela dagen för att kunna lyssna på Steve Acho – Breakeven (acoustic) och Christina Perri – Jar Of Hearts som jag gått och nynnat på. Nu är jag äntligen hemma och kan göra det. Och nu ska jag fortsätta med det samtidigt som jag rensar undan en massa saker som jag inte behöver. Vet ni hur många väskor jag har? Hur många skor? Finns säkert många som har lika många eller fler men det värsta är att jag använder inte ens hälften. Inte ens 75 procent. Fast man tröttnar ju på saker, inte konstigt att man ändrar smak efter år av köpande och samlande. Frågan är varför jag har kvar dem... Nu ska jag iallafall rensa bort/slänga lite som jag vet att jag aldrig kommer använda igen.

 
bild

Grattis till världens underbaraste Axel, 1 år

 
 


Jag är kär.


Jaha jaha

Denna måndagen har jag jobbat, efter det promenerade jag fram och tillbaka till stan och när jag kom hem somnade jag. Sov en himla massa timmar. Det var okej ändå tyckte jag, jag ska ändå inte jobba imorgon, hade andra planer men nu blev de inställda. Tackade nej till två avdelningar som behövde mig imorgon och så blir planderna inställda. Jaha jaha.


Godnatt.

Ibland är det underbart med låtar som påminner om personer, framkallar känslor eller väcker minnen. Men ibland är det bara frukansvärt jobbigt...

Jag ska kolla med mor

http://camillamariaa.blogg.se/2009/april/en-rolig-dag-forut-en-gang.html#comment
Haha. Det där var en rolig dag. Vid lunchen skulle Sebbe få ett samtal från kyrkogården där han sökte jobb, 'hur ska jag säga?' hade han frågat innan. Felicia och jag hade skojat om att han skulle säga 'mor' istället för 'mamma' för det låter mer seriöst. Kunde inte sluta skratta när det sedan ringde och han faktiskt SA det, 'jag ska kolla med mor'. Haha det lät så kul. Åh. Jag saknar gymnasiet lite. Saknar vår vän Sebastian. Saknar oss tre!

 

 

 

 

 


The smile on your face


Gårdagen blev inte så mycket bättre än den började. Såg på Melodifestivalen och spelade gitarr. Kämpade med att stämma gitarren i arton år men till slut gick det bra och då försökte jag lära mig att plocka introt till When you say nothing at all. Det gick också bra. Idag är det söndag och imorgon blir det jobb, jag ska precis sätta på HP 2 och äta lunch. Sen ska jag fan i mig städa. Och sedan söndags-serier. Greek och OTH. På femman.


Och då kommer min hjärna hamna över hela bordet..

Hahaha. Kikade tillbaka lite i min blogg och hittade denna konversation från jobbet:

Hade huvudvärk idag när vi skulle käka. Satt vid bordet med barnen. En unge slår med gaffeln hårt i tallriken och resten sitter och tjaffsar (skriker) med varann.
Jag - NU får ni vara tysta annars kommer mitt huvuvd att explodera. Och då kommer min hjärna att hamna över hela bordet!
Barnen tystnar och ser förskräckta ut
Jag - Hehehe... skoja bara :D

Bra start.

Den här dagen har typ börjat dåligt på alla sätt. Kul lördag. Ska iallafall äta någonting nu och se en film eller någonting. Och hoppas på att dagen slutar bättre än den började.

Inflyttningsfest och Amba 29.01.11


























Yours are the sweetest eyes i've ever seen

 
Your song med Ellie Goulding och Mary med Sarah McLachlan. Mina två favoriter just nu.

Dagen

Braa fredag! På dagen åkte jag till Brunnsäng hem till min moster och fikade med henne, Sara, Jenny och barnen. Efter det gick vi en promenad, det är läskigt halt ute just nu
och självklart ramlade jag omkull och satte mig på rumpan haha. Mina skor alltså, de är jättehala. Sen hängde jag lite hos Sara och vi spelade gitarr och så, åt middag där och sedan åkte vi till Jessica i Järna. Myskväll stod på schemat, blev Life as we know it starring bland annat snyggingen Josh Duhamel. Åh. Fin kille. Den var helt okej.

  
  

2 april

Idag har jag anmält mig till högskoleprovet. Spännande! Jag ser faktiskt fram emot det, tror det är för att jag mest gör det som en rolig grej och inte känner någon större press. Men det kommer förmodligen kännas mycket mer nervös när dagen kommer. Mycket länge sedan jag pluggade eller hade ett prov. Men det blir nog bra.

Nu är det dags att sova, jag blev akut trött. Skulle egentligen jobbat imorgon men det blev inställt, inte mig emot. Istället planerar jag att fixa lite saker o fika i brunnsäng med kusiner, kusinbarn och moster. Gosunge har läst sig gå, det ska bli roligt att se!


♫ ♫ ♫

Igår var en bättre dag, var ute på promenad på stadens isbanor till trottoarer. Självklart skulle jag utmana ödet lite extra genom att bestiga ett (mindre;p), väldigt isigt, berg också. Det gick så bra så. Sen såg jag på solnedgången med musik i öronen. Bra promenad.

 

 

 

 

SSK - Frölunda

Igår var jag och Sara på hockey! Vi skulle gå med Johanna, Alexandra och hennes vänner men det blev ju som det blev. Pga. lite krångel så blev Sara och jag lite senare än dem, så när vi kom dit och ställde oss i kö fick vi höra att biljetterna var slut.

Men vi stod kvar i hopp om extrabiljetter, när även dessa var slut och vi inte kommit fram så kändes det ju lagom trist men jag vägrade ge upp hoppet så när Sara sa att vi skulle gå ur kön och åka hem så vägrade jag. Haha. När vi ändå hade stått där så länge så kunde vi lika gärna stå lite till. De började dela ut biljetter till nästa match istället så vi stod kvar, när vi väl kom fram och skulle få en sådan så kommer en tjej fram med fem biljetter till dagens. Överblivna sponsorbiljetter. Och gissa vilka som fick två av dem? Haha det var sjukt, vi blev så jävla glada. Plötsligt händer det liksom ;p

Letade reda på våra platser och såg SSK vinna! Blev en jättebra kväll med min bästa Sara. Lite småpinsamt bara när jag råkade applådera när fel lag gjorde mål hehehe...