31 maj!

Förutom den hemska hårupplevelsen idag så jag har även varit på banken och skaffat internetbank. Det var på tiden det! Handlade en klänning och ett linne på stan också. Efter middag hemma åkte jag och Felica till Skärholmen. Där köpte jag en väska. Jag som hade tänkt åka till Stockholm imorgon, men jag handlade upp så mycket pengar idag. Just det, köpte tre par trosor och vattenfast mascara också. Hatar utgifter som smink, hårspray och sånt. Men jag åker nog till Stockholm imorgon ändå, måste köpa en del inför USA.

Depp.

Jag hatar att gå till frisören.

Jävla skit :) Jag har numera alldeles för kort hår, fyfan, och inte nog med det: snett. Jag undrar verkligen vad det var för fel på hon som klippte mig, för det är sjukt stor skillnad på längden fram på håret och det syns verkligen. Gud så lyckat. Nu får jag åka till USA med äckligt kort hår. Fanfanfan. Jag HATAR ATT GÅ TILL FRISÖREN.

Jag är på riktigt väldigt ledsen..

Klippning

Tjabba! Har precis kollat på reprisen av Gossip girl som jag missade igår när vi var ute och åt. Ska äta lunch nu, och sen är det dags att gå ner på stan. Har klipptid klockan tre! Vill ha en ny frisyr men jag har ingen aning om vad det skulle vara för frisyr och dessutom är jag för feg så det får väl bli toppning bara. Väldigt mycket toppning.

Vi hade iallafall tur med vädret

Ja, för så var det. Idag skulle vi gå ut och äta en mysig middag på Hamnmagasinet eftersom det är mors dag. Mormors barn skulle bjuda henne. Vi går aldrig ut och äter så det var lite speciellt liksom. Det började med att jag hittade ett svart kort hårstrå i maten. Sånt gör mig så otroligt äcklad så då blev jag lite upprörd, men enligt mamma så kan det hända alla, jaha, så det var inte så mycket mer med det. Sen hade de ingen cola light eller någon annan lightdryck heller för den delen. Vitlöksbröd som var brända och smakade ungefär 0.00001 procent vitlök, om man nu ska fortsätta klaga. Potatisgratängen badade bokstavligen i gult fett, trodde nästan att det var soppa. Men allt det där var ändå överkomligt. Det som gjorde hela restaurangbesöket så tråkigt var att mormor, som vi var där för att fira, fick sin mat ungefär när vi andra nästan hade ätit upp. När vi alla väl hade ätit upp, utom möjligtvis mormor som hade lite kvar, så kom min morbrors sambos mat. Hon sa nej, jag tänker inte sitta och äta här själv. Vi gick därifrån utan att hon ätit. Varför gick vi inte till Barolo frågade vi oss själva. Jäkligt tråkigt. Och förstört.






3årskalas


Idag har vi varit på 3årskalas i Nykvarn.


Födelsedagsbarnet :-) Pirat!


Väntar på fika. Nya skyddsglasögon!


Kusin, syster, Axel och folk.


Presentöppning!


En hemstickad nalle fick han av mig. Dock inte stickad av mig.


Nalle får flyga lite


Man fick se upp för de nya vattenpistolerna

Mors dag

Det går inte ens att beskriva med ord hur mycket min älskade mamma betyder för mig. Hon är min trygghet i livet och jag vill inte ens tänka på att hon kommer att försvinna en dag.
  
Jag älskar dig mest av allt, mamma.

Vinst för Tyskland, snopet för Anna

Mamma och jag har precis suttit och halvsovit oss igenom Eurovision-röstningen. 39 länder som ska rösta tar ganska lång tid.. Så otroligt tråkigt. Hur som helst, Tyskland vann. Låten är bra, så det var väl bra. Men jag störde mig lite på tjejen. Gillar inte människor som försöker vara så märkvärdiga. Men men!

Tydligen så kom Sverige på 11e plats i torsdagens tävling och det är de 10 länderna som kommer först som får vara med i Eurovision. Fem poäng ifrån landet på plats 10 var hon. Snacka om att falla på mållinjen. Stackars Anna, den första någonsin från Sverige som inte får vara med. Haha. ''Åh jag har vunnit melodifestivalen, jag ska få vara med och sjunga i Eurovision!'' Nehejdu, det fick du inte alls det. Snopet.


17.27 lördag

Lördag! Jag har precis tagit en dusch och ska nu klä på mig innan Felicia kommer. Hon ska få lite bilder mig. Från en massa tillfällen. Jag måste rensa bland mina bilder någon gång, har så många.. Många onödiga. Min dator har för länge sen inget minne kvar. Det är svårt att ha någon bra ordning också när man har så mycket bilder. Men nu har jag delat upp det i tre mappar: 2007, 2008, 2009. Sen finns det mappar i de mapparna också såklart. På hårddisken är allt uppdelat i årstider. Höst 2009, Vinter 2009-2010 osv..

När Felicia åkt ska jag börja med maten. Ska laga middag till mig och Linda eftersom mamma och pappa är borta. Jag älskar att laga mat, det går alltid så bra. Ironi.. Men jag ska steka kött, sätta in krocketter i ugnen och blanda ihop tzatsiki. Det ska väl inte vara allt för svårt. Gott ska det bli iallafall!


Blommor i håret

  
Ett diadem och ett hårspänne. Köpte dem båda på Indiska igår, som sagt. 70:- sammanlagt.


Jag har en ny stor rosa resväska




Jag gillar den skarpt. Mycket för att den är rosa. Men den är ju stor också. Och fin. Får man plats med 17 dagar i USA i den här väskan? Jag har inte så mycket till val..

Jäkla tur att Saras värdfamilj äger en tvättmaskin som jag förhoppningsvis för låna ^^,

16 dagar..


Maj 28, 2010, fredag

Jag jobbade halvdag idag 07.15 - 12.15.. Var inte alls så dödstrött som jag trodde att jag skulle vara när jag klev upp klockan sex imorse. Jag känner mig i vanlig fall självmords- benägen på morgonen när jag går upp tidigt. Det är något av det värsta jag vet. Brukar oftast blir bättre efter att jag duschat.. Men från sängen till duschen och att hålla upp duschslangen är inte roligt. Haha. Hur som helst, förmiddgen gick relativt snabbt också och när jag kom hem vid halvett-tiden så åkte jag direkt ner på stan med mamma. Vi köpte present till Vilmer som fyller år nästa vecka och lite sånt.. Jag handlade blommor på Indiska. Blommor att ha i håret. Jag har fått pippi på det tror jag. Visar sen.
 
Jeansjackan åkte fram ur garderoben idag! Fattar inte varför den inte gjort det tidigare..

Ja precis, det var det jag trodde

På jobbet idag:
Barn - Vetuuu, där på Finlandsbåten finns det Ouzo!
Jag - Ouzo?! Men det är väl bara för vuxna?
Barn - Neje det är ett barnprogram där en åker till rymden.
Jag - Ahaaaaa.. haha.
Barn - Trodde du att det var ett program på engelska?
Jag - Aah.... Precis.


Onsdag

Imorgon blir det jobb igen och efter det tar jag cykeln direkt ner på stan och möter Felicia. Vi ska uträtta lite ärenden och så. Sedan får vi se ifall de blir träning. Det lutar mot det! Nu ska jag ta och sova, klockan har blivit väldigt mycket.


Sundown

Har varit på promenad ikväll. Det var jag och min kamera. Gick nere vid minigolfbanan och kom dit alldeles i tid till den vackra solnedgången. Solnedgångar är något av det finaste.














Trött tjej

Wow, en nästan nio timmars lång jobbdag och jag kommer hem utan huvudvärk. Undrar om det någonsin har hänt? Skönt som fasiken. Jag har sovit lite också. Det var också jävligt skönt. Det blev ju regn idag, som säkert alla sett. Jag tyckte jag skrev att jag inte orkade med det? Regn är verkligen inte roligt någonstans. Men med regnkläder och mammas stövlar var det ändå inte så farligt att vara ute. Det gick.

21.08

Faaan :) Väskan är slutsåld. ÅH. Fan va tråkigt. Får kolla efter den i New york istället då, ifall jag hittar någon New look-affär där. Sara? Sett någon?

Det blev förresten jobb imorgon. Från klockan kvart över åtta till fem. Lång dag.. Hoppas det inte regnar för det orkar jag inte. Har inte ens några skor att ha i regnet. Inga gummistövlar. Jag hatar gummistövlar. Stort och otympligt.

Tjena Spiderkillen


''Hur gör Spiderman med händerna då?'' Såhär, tydligen. :-)

Måndag

Fasiken. Jag gick och la mg så sent inatt att när jag behövdes på jobbet imorse så hade jag fått alldeles för lite sömn. Så jag sa nej. Fanfanfan. Jag behöver verkligen pengarna. Förhoppningsvis behövs det imorgon också. Så dumt att säga nej när det för en gångs skull behövs personal. Men det är ju inte kul att gå runt som en zombie..

Vad hände med det fina vädret? Eller det varma vädret snarare, jag gick just ut på altanen och kände efter hur varmt det var och att man gick med bara ben och armar i lördags känns väldigt avslägset. Nu var det 15 i skuggan. Tackar vet jag 30!

Lunch, blir det nu!

Jump it!



Haha. Mamma

Rose Print Cross Body



Åh vad deprimerande. Jag såg den här väskan i en blogg. Bloggens ägare hade köpt den på New look i Paris. Jag kollade deras hemsida och där fanns den men när jag försökte köpa den så gick inte det eftersom mitt kort inte är anslutet till någon säkerhetssak.. Och hur gör man det då? Jag har inte ens en internetbank. Får nog ta tag i det där och fixa. Har en känsla av att det kan vara ganska bra att ha. Väskan är dessutom väldigt billig och frakten till Sverige går bara på 5 pund. Blir sammanlagt 13 pund!



Tre veckor

Tre veckor kommer gå sjukt fort! Tre veckor kvar till den 13e juni. Idag har vi fixat inresetillstånd. Det tog sin lilla tid men det gick bra.


Your sweet moonbeam, the smell of you in every single dream I dream


Hade aldrig hört den här låten innan jag hade videon med den lilla killen som sjunger den här i bloggen. Nu har den blivit en favorit! Och det roliga är att nu hör jag den överallt! På radion i bilen, på radion i sjukhuskaffeterian, sjungandes av min syster. osv


Torekällberget

Igår var jag och mamma på Torekällberget med min moster och mitt kusinbarn. Vi åt glass, såg på alla djuren och på utsikten, lekte på Lillgården, fikade och kollade runt. Det var en mysig dag i det sköna vädret!






























Söndag och regn

Idag regnar det. Åtminstone fram tills nu. Usch, va tråkigt. Jag ska äta lunch och sen ska jag och mamma bege oss till Coop och handla resväska bland annat. Måste ha en ny större och behändigare till USA och Gotland i sommar! Det åskar riktigt mycket nu så jag har dragit ur sladden till datorn och batterier räcker ungefär i en sekund, så stänger av nu.


21:21

Nu har jag suttit här ute på altanen ända sen vi kom hem vid femtiden. Förutom en halvtimmes postkodsmiljonären. Nu är det nog sommar. Det sa bara pang på något sätt, det gick ifrån tidig vår till sommar. Skitskönt. Men igår... Klockan fyra slutade jag jobbet och satte mig på cyckeln hem. Tre minuter senare var jag hemma och om någon hade sett mig hade de nog undrat varför jag hade tagit en dusch med kläderna på. Jag var våt ända in på trosorna, hahaha. Fyfan vad det öste ner. Jag fick ställa mig och torka kropp och hår med en handduk innan jag kunde gå in. Men senare på kvällen slutade det regna så då åt vi sjukt gott grillat med mormor, morbror och kusin.

Nej det börjar bli kyligt här nu (20 grader hehe..) så jag ska nog förflytta mig in. Jag ska nog se på New moon ikväll. Jag köpte den för flera månader sedan men jag var tvungen att läsa ut boken först så nu när det är gjort är det fritt fram.


..skulle skala kottar..


På vägen hem ifrån vår lilla utflykt idag så stötte vi på denna sötnos.

Igår på jobbet

- Vad betyder maddar fackar?

Torsdag

Har jobbat till tre idag. Alltså man är ju tacksam för sol och värme men när man är ute i solen hela dagen och jobbar så blir man ju bara dåsig och dessutom har jag haft huvudvärk hela dagen. Suck.. Den har fortfarande inte gått över. Somnade när jag kom hem ifrån jobbet och vaknade klockan sex.. Suck igen. Jag har haft sjuk träningsvärk idag också.. Haha. Härlig dag. Ska se klart på Criminal minds nu. Sedan sova! 07.30 - 16.00 imorgon.


Dö tusen gånger om

¨..... jag är ingen sån som skriker åt spindlar, jag brukar ta tag i det hela istället. Fånga dem. Men nyss.. Herregud.. Den största spindeln jag någonsin sett i det här rummet sprang rakt över golvet. Jag fick nästan hjärtattack och skrek högt av förskräckelse. Den var så stor att den var supersnabb och jag tänkte.. jag MÅSTE fånga den. Jag kommer aldrig att kunna sova ifall den här mördarspindeln springer lös i mitt rum. Alltså spindlar är äckligt men det är inte så att jag skulle dö om jag nuddaden en spindel, men den där .. Jag skulle dö tusen gånger om. Nu kommer den säkert rymma bara för det. (peppar peppar)

Onsdagskväll

Jävlar vad jag är trött. Spenderade en och en halv timme på gymmet och sen en timme på ett gympapass i eftermiddag/ikväll. Träffade en hel massa folk på Friskis: Felicia, hennes mamma, Linnea, Frida .. ;p Efter gymmet hade jag fått en blåsa på foten så det blev gympa utan skor, vilket gick hur bra som helst, och sen var Linnea snäll och erbjöd mig skjuts hem. Tog en lång dusch när jag kom hem (aj på spräckta blåsan..), såg på Grey's, åt middag och nu har jag precis installerat ett nytt antivirusprogram på min dator. Man kan ju hoppas att det fungerar.. Så många hemsidor som jag har sparade på Favoriter skulle det inte vara så roligt ifall datorn crashar. Imorgon och på fredag blir det jobb. Det ska bli skönt. Lite pengar.. Det behöver jag verkligen. Har inte funnits mycket jobb denna månad.

Onsdag, nittonde maj


Såg här såg början på min dag ut! Fruktsallad och mackor till lunch i solen med tidningar, korsord och musik. Jag vet inte om jag inbillar mig men det känns aldrig som jag får någon färg.. Det står still. Jag kommer få skämmas i Miami. Ska nog iväg till gymmet nu men jag är jävligt irriterad. Jag köpte en månads allkort igår för nästan 500 kronor. Och idag ser jag på hemsidan att man kan köpa sommarkort som räcker hela sommaren till sista augusti. Så hade jag bara väntat tre dagar med att köpa hade jag fått hela sommarn för 500 istället för en månad! Och det kunde de inte vara snälla och säga till mig. Som sagt, jävligt irriterad........ Hehe, men nu ringde jag dit och det gick förmodligen att fixa. Tur...


Jag har världens bästa mamma

 
Tack..


Utgången på The Strip i lördags!






20:30

Nu har jag tränat, solat och ätit kycklingsallad. Kollar på Ugly betty nu, i väntan på Desperate housewives. Jag var säker på att jag skulle jobba imorgon men nu visade sig att jag hade fått fel dag och det är alltså på torsdag. Jaha..

Hatar sånna här dagar

Jag har vaknat på fel sida idag. Jag bara tänker på en sak som hände i helgen och det gör så jävla ont. (fråga inte). Svart på vitt, verkligen. Ledsamt och förjävligt.

Jag har en hel lista med saker som jag måste göra eller köpa innan vi åker den 13e juni. Det är 26 dagar kvar. Gud förbjude att askmolnet kommer och förstör. Då jävlar. Peppar peppar. Hur som helst, det går inge bra med listan och idag känner jag verkligen inte för att tag i något alls. Förutom att äta lunch, nu. Och just det, träna ikväll. Det ska jag.

Tummen upp!


Sjuttonde maj

Det har varit en tuff dag idag. Kan ju säga att jag har varit helt slut den här kvällen på grund av alla dagens spänningar.. Vid ett-tiden mötte jag och mamma en kirurg för att prata om min framtida operation. Jag fick lite av en chock när vi pratade med henne då jag hade missförstått det hela lite. Så det var lite jobbigt. Just då var jag på vippen att ändra mig men det är klart att jag inte vill leva mitt liv med ont i magen en eller flera gånger i veckan så det är klart jag vill opereras. Sen frågade jag om instrumenten som de har under operationen och hon ritade upp dem alla för mig, det var precis som jag trodde en häftapparat, haha. Och en kamera, en klämma, en brännare och en saxliknande sak.

Sen satte vi Emblasalva (bedövningssalva) i mina armveck och det började snurra i skallen på mig och göra ont i hela armarna (psykiskt, helt sjukt) efterrsom jag visste vad som väntade. Har tagit blodprov en gång i mitt liv och det slutade inte bra. Jag är så oerhört tacksam över hur det blev den här gången. Det var nämnligen så att när vi satt utanför provtagningen och väntade på att salvan skulle värka så såg en sjuksyster att jag var upprörd. Hon tog mig under sina vingar, skulle man kunna säga, haha. Det var så otroligt skönt. Hon sa att jag fick komma in till hennes rum (det är egentligen i bås man gör det, kvickt avklarat och vad jag minns ifrån förra gången väldigt stressigt) och där skulle hon hjälpa mig och inte göra något förrän jag var redo. Låter kanske skitlöjligt men har man svårt för saker så har man. Så eftersom hon hade sagt sådär och hade den inställningen (till skillnad från förra gången då sköterskan bara ville få det överstökat så fort som möjligt) så gick jag in med inställingen ''Kör på'' haha, så ja.. Det gick bra men det är ingenting jag vill göra varje vecka om man säger så. När folk berättar att de brukar gå och ge blod så tänker jag ''Är du dum i huvudet eller?''. Haha. Men alla är vi olika. Innan hon tog blod så fick jag nypa mig själv med mina naglar i armen för att se att salvan värkat, och jag nöp så himla hårt att jag nästan började blöda, haha!

Eftersom jag faceade min fobi så fick jag en tapperhetsmedalj och ett klistermärke. Hahaha. Och av min fina underbara älskade mamma som alltid finns där för mig och betyder mest i livet fick jag en tidning, två lotter och så plockade hon fina sommarblommor åt mig på vägen hem. De står här på mitt nattduksbord nu i en fin vas och luktar gott.


Lyckat..

Fan, här sitter jag och stinker vitlök liksom. Hade varit ganska okej om det hade varit så att jag hade lagat en sjukt god middag med vitlök i, då hade det varit värt det. Men nej, helt i onödan eftersom mitt försök till en god middag var helt misslyckat .. :( Det vart inte gott för fem öre och jag kunde inte ens äta upp hälften, haha.. Kock nästa!

På tiden..


Det är alldeles för många som kommenterat hur långt hår jag har fått nu på senaste tiden. De säger det inte på ett negativt sätt, men jag skäms ändå varje gång. Det är alldeles för långt. Och längre ska det bli, tydlgen. Jag bokade nämnligen klipptid idag - om två veckor ska jag klippa mig. Har nästan lust att ta saxen nu direkt och klippa rakt av så får de finjustera när jag kommer dit 31a...... Fast egentligen är det inte längden som är det värsta utan hur slitet och tunt det är längst ner.. Det måste bort.

Men, jag vill fortfarande ha långt hår. Långt hår är fint. Jag är glad att mitt hår är sådant hår som faktiskt kan växa långt, så har ju inte alla.

Hemma hos Alexandra i lördags!




































Södertälje sjukhus

Wow. Va sjukt, på torsdag ska det blir 27 grader i skuggan och sol hela långa dagen enligt smhi. Det var verkligen på tiden! Åh va skönt.

Idag och snart ska jag till Södertälje sjukhus för att träffa en kirurg angående min gallsten. Tänker säga till herr kirurg att jag vill operera bort skiten. Jag hade ont inatt.. Fy, vill bara slippa det. Jag har aldrig legat på sjukhus eller gjort något på sjukhus och jag är rädd för dropp och sprutor så jag känner mig lite orolig. Men det går nog bra. Ska dessutom kanske ta blodprov idag.. Men halleluja. Vill typ svimma när jag tänker på det. Fast jag vill inte operara mig mitt i sommaren ifall det gör att jag inte kan sola/bada. Fast enligt min mormor och morbrors sambo så är det ett så litet ärr att det knappt syns. Titthålskirurgi kallas det. Tror de sticker in en kamera och en knippsare och kanske en häftapparat, haha, och sen knippsar den bort hela gallblåsan. Jag blandade ihop gallblåsan och urinblåsan i början av allt det här och så jag tänkte.. hur fan ska jag kunna leva utan min gall(urin)blåsa? hehe...

Alexandra 20 år

Gårdagen blev en väldigt lyckad kväll och natt! Vi var 12 tjejer hos Alexandra där vi firande henne med pasta och kycklingsallads-middag, efterätt bestående av cupcakes som Alex varit så duktig och bakat, och förfest. Jätteroligt att träffa tjejer som man inte hade sett på länge! Lekar, chatroulette, dans, presentöppning.. och solnedgång på Alex balkong! Vid halvtolvtiden åkte vi buss in till Södertälje och gick till The strip.

Utgången kan mest beskrivas som KONSTIG. En massa saker hände. Men jag hade ändå ganska roligt. Skjuts hem efter stängning var skönt..

Har bara tagit det lugnt idag. Vaknade halv två av att grannen sågade med en motorsåg, jag ville gå ut och såga av honom på mitten så jag kunde få fortsätta sova. Jag åt sen lunch så nu ska jag hämta tacos och kolla på Final destination 4 som jag hyrde i fredags!

Idag är födelsedagen, så GRATTIS snygging! ;-)


Ett hårband ifrån Monki




Min huvudbonad igår var ett fint rosa diadem ifrån Monki. Jag gillade det riktigt mycket så det är nog inte helt omöjligt att det kommer återanvändas i sommar ;-)


Glad i hatten


Nästan alla tjejerna på bussen igår påväg till The strip. Glada i hattarna! Så att säga;-) Bild lånad av
Johanna. Vinnaren av hattävlingen blev Maria i solhatt med svarta ränder!

Årets första sommardag









Årets första sommardag, skulle jag vilja kalla den här dagen. Underbart! Jag började dagen med att fixa frukost och lägga mig på en filt i trädgården. Självklart var ipoden med, och en tidning, mobilen och kameran. Vid tretiden fikades det rabarberpaj - som mamma precis hade gjort - uppe på vår altan där det är 32 (!) grader varmt i skuggan! Jäkligt skönt. Dessutom började pappa klippa gräset så nu har nyklippt-gräs-lukt spridit sig här. SOMMAR. Nu måste jag dock börja göra mig iordning inför firandet av Alex ikväll. Ser fram emot det! Kommer bli en bra kväll. Ska bli jättekul att se vad alla satt på sig för huvudbonad. Efter firande och förfest hos Alex blir det utgång på The Strip.


Fredagskväll



Felicia har varit här ikväll. Först var vi ute vid Ica Maxi och köpte mycket speciellt mycket gott groggvirke till imorgon. Det finns bara där borta så man får åka en bit med det är är det värt .. ;) Ibland iallafall. Köpte dessutom jordgubbar!

När vi kom tillbaka kollade vi på Eden Lake, en film som jag lånat av Elin och Micke och som jag velat se jättelänge. Jag hade jättehöga förhoppningar - som vanligt - så den var ju självklart inte så bra som jag trodde att den skulle vara. Men en bra film iallafall! Dock trodde jag att det skulle vara en skräckfilm men var nog snarare en thriller.

Hur som helst, vi har provat hattar också, inför imorgon. Haha. Cowboyhatten ifrån Rhodos och Safarihatten ifrån jag-vet-inte-när. Vart har jag fått tag på den egentligen? Jag vet men jag minns inte.. Minnet sviker. Men fin är den iallafall, visst? Dock är det ju inte dessa hattar vi ska ha på oss imorgon.

Fjortonde maj

Va läskigt varmt det var idag.. Åskkvavt och självklart sitter jag här med huvudvärk nu. Inte så mysigt. Har tagit en tablett så vi får hoppas att den hjälper..

Jag, Felicia, Johanna och Linnéa började med att äta lunch på Nancys idag innan vi gick för att köpa present till Alexandra. Det blev nog en bra persent! Återstår att se vad hon tycker imorgon :-) Jag köpte shortsen här nedan på H&m också. Jag borde verkligen hålla i mina pengar just nu men shorts är något jag faktiskt behöver så det var okej. Dessutom har jag i princip aldrig ägt ett par jeansshorts. Det har aldrig riktigt varit min grej men det är ju skitsnyggt! När jag kom hem ifrån stan kom jag på att jag glömde gå till frisören och jag försökte ringa men ingen svarade.. Så de kanske har stängt idag?


Nu: till stan för lunch och presentköpning


Ska nog passa på att gå upp till min frisör och beställa tid också hade jag tänkt..

Så gott men så osexigt

Den här dagen har varit ganska tråkig. Tråkigt väder också. Har haft lite släkt över och så har vi ätit Kristihimmelfärdsmiddag med mormor, varför måste man stinka en vecka efter man ätit tzatziki? Det är ju så galet gott. Tzatziki, kyckling och krocketter. Det är nog min nya favoriträtt. Fungerar dock inte när en utgång väntar snenare samma kväll...

Love it


I söndags natt klockan ett beställde jag hem min kära kamara. Canon G11. Ungefär ett och ett halft dygn senare på tisdag förmiddag så hade den kommit till posten. Bra service från Dustin home! Nu är den laddad och provad. Och jag älskar den! Värd varenda krona.


249;- Gina tricot


Detta är egentligen det enda värt att visa upp ifrån shoppingen i tisdags, förutom väskorna. (Resten var bara bhar och bikinidelar). En kavajliknande sak från Gina tricot, kostade 249;- om jag inte minns fel. Skulle gärna vilja visa upp vad jag ska ha på mig på lördag på Alexandras huvudbonads-tema-firande men det är ju en hemlighet. Men fint är det.


2 nya väskor

 
Här har vi tisdagens väskköp! Den stora väskan kostade 500;- och är ifrån någon liten väskaffär i Skärholmen. Den lilla är köpt på Gina tricot, även den i Skärholmen. 200;-


22.44

Skräckfilm eller inte? The hurt locker? Den ska väl vara bra sägs det? 7.9/10 av IMDB. Jag såg skräckfilmer hela tiden förut men något hände och nu känner jag inte för det längre. Man får en jobbig känsla i magen när man ser på skräckfilm själv. Det är ju meningen att man ska bli rädd och man vill ha den där rädd-känslan man ändå inte. Konstigt det där.


Canceled

Beställningen från H&m men den vita bikinin och den randiga tröjan beställde jag av, det visade sig att bikinin var prickig! Som små vita prickar på det vita. Hur kasst som helst att man inte såg det på hemsidan, Felicia såg det när hon var i Skärholmen och sa det till mig och sen såg jag det med egna ögon på stan. Det var ganska fult, förstörde hela bikinin. Jag som så gärna ville ha en vit bikini.. Det är ju så snyggt när man är brun.

Solen kom tillbaka!

 
Japp, molnen försvann så jag ägnade dagen åt att ligga på altanen. Läste ut boken. När jag hör din röst. Jag vill börja på tredje och jag ska det, men det tar emot eftersom jag vill se filmen först. Den kommer väl på bio i mitten av juni någon gång om jag minns rätt.. Tror det är mycket bättre att se filmen först och sedan läsa boken, då får man sig en glad överraskning sen när boken är mycket mer och mycket bättre. Dock kanske det fungerar om man är beredd, och förbereder sig på att filmen faktiskt kommer att vara sämre.

Självkontroll.. vad är det?

Tjenare tjenare. Jag som trodde att det skulle regna idag, iallafall mindes jag att jag hade sett det på smhi. Det hade tydligen ändrats! Men imorgon och resten av veckan ska det enligt dem regna, man kan ju hoppas att de har fel då med. Jag måste nämnligen skaffa lite grundbränna inför Miami. Jag är liksom lite efter, känner jag.. Jag är inte den som springer ut och sätter mig i solen såfort det kommer några solstrålar, det är ju förfasiken ganska kyligt ute fortfarande. Eller? Det är ganska tråkigt att sola.. Men jag har ju min kära Twilightbok nummer två att läsa. Men bara gammal tråkig musik i ipoden eftersom jag inte laddar ner musik längre efter att den nya lagen kom. Jag är så feg, verkar som alla andra gör det. Men jag bara vet att om jag börjar med det så kommer just JAG åka fast och få betala böter.

Så nu ska jag ta och äta frukost och vänta på att solen kommer till vår altan. Igår förresten. Började dagen med att möta Felicia på stan, åt lunch och sen gick hon tillbaka till skolan. Jag fastande inne på H&m hur länge som helst och sedan inne på Lindex. På H&m fick jag med mig lite bikinidelar. Nästan en klänning också, men jag bestämde mig för att ha lite självkontroll och hoppa över den. Jag har köpt många klänningar på senaste tiden. Dessutom var storlekarna jobbiga, den enda var liite för stor och den andra var liiite för liten. Hatar när det blir så. På Lindex köpte jag tre bhar, en sportbh och ett par bikinitrosor. Det blev så mkt pengar att jag ville svimma. Men jag behövde ju faktiskt allt.. så det var inte så mycket att göra åt saken. 

Jag behövde verkligen en vanlig stor väska, det har jag inte köpt på hur länge som helst. Så jag gick in på Accent, hittade en och köpte den. Påvägen hem från stan hämtade jag ut ett kärt paket på posten också. Väl hemma blev det bara till att fräscha till sig lite och sen åkte jag och F iväg till Skärholmen. Jag hittade en snyggare väska än den jag köpt, så jag slog till och den första väskan ska tillbaka. En lite mindre väska också, en kavaj-liknande sak och ett hemligt föremål inför lördag. På lördag är det firande med hatt-tema.

Så man kan säga att igår gjorde jag av med över 7000 kronor. Om man räknar med det lilla paketet på posten. Och det gör man ju.

...... Eh.. haha. På tiden jag skrivit detta inlägg så har det blivit helt molnigt ute.

Elfte maj

Vilken lång dag. Tusenlappar fattigare.. Jag är trött, så jag berättar imorgon.

23.03

Hade totalt glömt bort att det var Talang idag, så det ska jag se nu på Tv4play. Sedan väntar en till natt av hostande.. Jobbigt det där, önskar att det kunde sluta så jag kan träna och jobba. Även om jag inte är supersjuk så är det inge kul att gå på jobbet och hosta, slemma och snora och dessutom får jag ju ingen ordentlig sömn så det fungerar inte riktigt. (Dock har det inte behövs nå jobb än denna vecka vad jag vet) Men förhoppningsvis är det bättre imorgon, då blir det promenad ner på stan iallafall. Lunch och ärenden.


Vilket underbart litet charmtroll


Haha åh, jag kan inte sluta le när jag kollar på denna.

Never too soon

Har en återkommande mardröm om att jag glömmer viktiga saker när jag ska ut och resa. Kläder, smink, kameran, minneskortet till kameran. Denna natt glömde jag kameran, det är allra vanligast. Så nu ska jag skriva en packlista ^^, haha. Hatar verkligen att packa, hatar känslan av att man kanske har glömt något och värst är det när man kommer på att man glömt något när man väl åkt. Så det är aldrig för tidigt att skriva en packlista ;-)


Fjärilar i magen


Jag gjorde liksom något jag velat göra i flera månader alldelses nyss.


Fem veckor till Miami & New jersey


Vi har inte setts på exakt sju månader och nitton dagar. Men om fem veckor.. Helt galet!

Detta fick det bli


Typiskt nog skulle det krångla, det gick inte att betala med kort så jag fick ta det på faktura.. Bikinin är en likadan som jag har fast en annan färg och även tröjan har jag nästan en likadan, men gillar den så det skadar inte med fler. Fast tröjan fick egentligen komma med för att det fanns en töntig regel om att man måste handla för minst 190 kronor.

Funkar alltid

Är helt sänkt idag. Snor i hela skallen ända in i hjärnan känns det som. Min hals är helt död. Varför är jag alltid sjuk? Det känns som det iallafall. Det är ju en sak på hösten och vindern, då är alla sjuka men nu är det fan vår.

Ska tröstshoppa på h&m.se nu...


Åttonde maj

Wow, mitt förra inlägg var min 2222:e inlägg! Det är en del inlägg det. Första inlägget skrevs 2006-11-21, tre och ett halft år sedan ungefär.

Denna kväll kunde väl blivit lite bättre, jag mådde inte helt bra (det kittlar i min hals så jag vill döda, bland annat) och filmen var inte den bästa. Snarare den sämsta faktiskt.. Hände inte någonting och den var en såkallad djup film. Som jag sa till mamma, vi kunde sett vilken annan film som helst som gick ikväll och den hade varit bättre än Änglavakt. Bättre lykcka nästa gång.. Fast mamma tyckte den bra. Säger hon iallafall.

Mamma köpte OC säsong 4 till mig idag på Kringlan skivor's lagerrensning. De ska tydligen stänga igen, det var på tiden det, vem går dit egentligen? Ska man ha något i film- eller skivväg går man ju knappast till det dyraste stället man kan hitta. Så iaf, nu är min OC-samling komplett. Känns skönt det.

   

Änglavakt

Tudilu. Igår blev det en sväng till Hölö för Felicia och mig, vi spöade Lans och Emil i kortspelet Tecken och lite annat. Utklassning verkligen. Försökte oss på mitt nya roliga spel också men märkte att det passar nog inte för alla ;) haha.

Idag är det regn och rusk ute, vilket passar ganska bra eftersom jag och mamma ska på bio ikväll. Hon fick middag och bio av mig i födelsedagspresent för fyra månader sedan, haha, så ikväll blir det av. Hennes val av film föll på Änglavakt. Svensk film med bland annat Mikael Nyqvist. Honom har jag och Felicia sett på riktigt på Söder!

Jag har blivit hundägare ♥


37

Igår var klockan 23.58 när jag och Sara började skypa och jag hann säga Grattis till henne (''irl'') innan hennes födelsedag var över. Vilken tur, jag hann. Hade ju varit förskräckligt annars. Vi skulle skypa en liten stund men den lilla stunden blev till en lång stund och sen skulle hon iväg på födelsedagsmiddag. Om 37 dagar så ses vi på flygplatsen i New jersey. Tror tiden kommer gå väldigt fort. Innan det så ska jag och mamma gå på bio som hon fick i present av mig, vi ska fira Alex med hatt-tema, kanske hälsa på Elin i Uppsala, fira Johannas födelsedag och döpa Axel. Tiden kommer gå fort..

     


Det är nära nu


Till sommaren. Till sol och värme, bad och resor. Grillning, kubb, glass. Och sånt.

Hemskheter

Hade det värsta gallstensanfallet jag någonsin haft inatt. Hade panik för det gjorde så ont. Visste verkligen inte vad jag skulle göra. Jag MÅSTE operera bort den där jävla gallblåsan. Kan inte ha det såhär.

Så eftersom jag inte fick mycket till sömn inatt (hade dessutom en mardröm där jag blev instängd, var påväg att trasha de ANDRA persinennerna men lyckades inse att jag drömde innan det gick så långt. Hahaha.. Alltså. Gud vad sorgligt) sov jag länge idag, blev kvar i sängen eftersom magen kändes helt öm och känns fortfarande inte helt bra. Men jag ska försöka ta mig iväg och träna iallafall. Det fina vändret idag har jag missat också bara för denna skit. Jag som ville sola. Vill inte vara en blekfis i Miami.

G R A T T I S

Idag fyller min Sara 20 år, min fina vän och underbara kusin. Som funnits där hela mitt liv och kommit närmare på senare år. Tack för att du finns ♥





JAG ÄLSKAR DIG



Femte maj

Hellu! Idag har jag jobbat från åtta till fyra. Har varit konstigt väder, helt stört varmt i solen men ganska kyligt i skuggan. Eller det är väl inte så konstigt egentligen. Alla barn blev helt dåsiga när vi åt mellanmål och solen låg på, såg ut om hälften skulle svimma haha. Och jag kände mest för att åka hem, ta på mig en bikini och lägga mig o sola.

Vi har även letat ''odjur'' idag, dvs insekter. Lyft på stora stenar och kollat vad vi hittat. Sen lägger man det man hittar eller snarare det man lyckas fånga i en lupp (burk med förstoringsglas) och fyfan säger jag bara.. en liten gråsugga till exempel har jag aldrig tyckt var överdrivet äckligt men när man ser dem i närbild blir det en annan sak. Små tusenfotingar, myror, maskar, bärfisar. Fick rysningar av att se alla dessa i närbild.

Eter jobbet satt jag och kollade i ett gammalt album och förundrades över hur fin frilla min mamma hade förr i tiden ;) Haha. Och hur lik hon var mig på en bild. Och att mormor hade brunt hår! Det har jag nog aldrig sett irl, hahaha. Nu har jag börjat kolla på Saw VI men ska nog avbryta snart för lite middag. Saw-filmerna är bäst!

Blame it on me


Vid halvtolvtiden mötte jag Felicia så gick vi ner på stan och åt lunch på Nancys. Det var länge sedan det! Och för första gången vågade jag ta något nytt, är så förskräckligt trött på potatisgratäng&kyckling som jag brukar ta. Så det fick bli en tacotallrik. Den var god men jävligt snålt med köttfärs, såser och sallad. Bara en massa tacochips. Och så kom jag på nu i efterhand, att vart fan var guacamolen? Det stod att den skulle ingå. Inte okej. Men annars var det gott. Senare kollade vi runt lite på stan, och jag hittade spelet vi spelade i helgen för ett jättebilligt pris. Så då slog jag till. En födelsedagspresent till det kommande födelsedagsbarnet (Alexandra) köpte vi också och så köpte jag en till sportbh. Får se vilken jag behåller, förmodligen denna. Den var rosa och fin. Och billigare. Efter stan har jag varit och tränat och nu väntar ett bad innan middagen. ÄLSKAR ATT BADA. Och jag har fastnat för Akon nu de senaste dagarna. Eller iallafall
Don't Matter och Sorry, Blame It On Me. Nostalgi: Lonely


Jaha?

Jamen va kul. Bara för att jag går och drar på ifall jag ska köpa en dyr kamera eller inte så går de och HÖJER priset. SJÄLVKLART. Det är min vanliga tur. Jävla faan.

S O M M A R


























25 bilder jag tog under sommaren 2009. Sommarkänslor!


SKIT

Jag ligger under en tjock filt, har tjocktröja och sockor på mig, ljus tända och en varm dator på. Men ändå är de så äckligt jävla kallt här och jag FRYSER!!! Jävla skitkalla fanskap till hus. Elementen står på högsta men är ändå iskalla. Jag vill kunna må bra hemma och inte må dåligt för att hela min kropp är stel av kyla.

Måndag

Filmen var ganska bra. Helt okej. Sevärd. Nu ska jag äta frukost och senare bege mig till gymmet med Felicia. Jag måste fan städa mitt rum. Det ser inte kul ut och jag blir helt nervös när det ligger saker överallt. Jobbkläder, träningskläder, vanliga kläder, nyköpta kläder, smink, spel osv.. Sommargardinerna ska upp också och nya lakan i sängen kan behövas. Idag är det sex veckor minus en dag tills vi åker till Miami. Det vill säga: Vi åker alldeles snart. Och sjukt nog har Sara varit borta i åtta månder 21a maj. Åtta månader! Hur länge som helst. Men tiden har ändå gått relativt snabbt.


23.00


Jag skulle iväg och handla lite förut bara men hamnade på Filmkedjan nere på stan. Där träffade jag otippat på min syster och hennes kompis, och det slutade med att jag hyrde en film. The butterfly effect 3. Ettan var hur bra som helst och tvåan var ganska så seg så jag vet inte vad jag ska tro om denna, hoppas den är bra!! Efter filmhyrandet så skjutsade jag Linda och Disa dit de skulle och sedan åkte jag hem. Fast nu börjar klockan blir ganska mycket ändå så jag börjar fundera på ifall jag ska se filmen imorgon istället och bara se ett Aliasavsnitt nu. Nu för tiden får man tydligen ha filmerna från Filmkedjan i en vecka. Lite överdrivet länge kanske? Men visst, varför inte. ps. min mamma är BÄST. ♥

Och ännu mer shopping..

Jag fick ett presentkort av min morbror med familj i födelsedagspresent så för det och lite mer handlade jag på Intersport i Moraberg idag. Det blev en tröja och en sportbh. Sportbhn var förjäkla dyr för ett litet tygstycke men jag behövde ju en så vad ska man göra.. Ikväll ska jag dricka cola light och se på Good luck Chuck som går på trean. 21:00.
 


Söndag 2 maj

Blev en bra kväll igår och vi spelade bland annat ett jätteroligt spel som hette Mini&Maxi. Det ska vi definitivt spela igen! Idag är det strålande sol så jag tänkte sätta ipoden på laddning, ta en dusch och sedan promenera till Moraberg för att spana lite. Kommer nog inom en snar framtid att trycka Köp på en viss produkt på Scandinavian Photo.


Vi ska till Vårsta

Vaknade vid halv nio imorse och hade ont i magen. Tog en voltaren och somnade om igen, vaknade vid halv ett!! Undra om det är sömnmedel i dem också? Sen har jag segat mig igenom dagen, inte förväntat mig så himla mycket ifrån den, ätit godaste soppan och tagit ett bad. Nu är det snart middag, skulle jag tro, och sedan bär det av till Vårsta - Probably the most dangerous hood in the world. Ska ta med en massa spel allesammans, dvs jag, Felicia och Linnea och åka hem till Alexandra. Kommer blir helfestligt. Haha.


Valborgsmässoafton

Igår var det Valborgsmässoafton och efter lite klurande på vad jag skulle göra så slutade det med att jag var med släkten. Började med att grilla, årets första grillning och det var sjukt gott. Efteråt tog alla en promenad ner till Ragnhildsborgsbacken, det duggade lite smått men det var ingen fara. Dock var det lite svårt att tända elden pga. det så vi orkade inte vänta utan gick hem och fikade istället. Fast först kollade vi på hästarna, fiskade i fiskedammen och såg på eldkillar. Efter att de flesta gått hem så spelade jag, mamma, moster och hennes sambo lite Allsång på skansen, ett musik-frågespel som jag fick av Linnéa och Felicia i födelsedagspresent. Det verkar som det var deras typ av frågor för de kunde typ varenda en, haha. Helt okej dag! Hade varit lite mysigare med sol såklart.