Femte maj

Hellu! Idag har jag jobbat från åtta till fyra. Har varit konstigt väder, helt stört varmt i solen men ganska kyligt i skuggan. Eller det är väl inte så konstigt egentligen. Alla barn blev helt dåsiga när vi åt mellanmål och solen låg på, såg ut om hälften skulle svimma haha. Och jag kände mest för att åka hem, ta på mig en bikini och lägga mig o sola.

Vi har även letat ''odjur'' idag, dvs insekter. Lyft på stora stenar och kollat vad vi hittat. Sen lägger man det man hittar eller snarare det man lyckas fånga i en lupp (burk med förstoringsglas) och fyfan säger jag bara.. en liten gråsugga till exempel har jag aldrig tyckt var överdrivet äckligt men när man ser dem i närbild blir det en annan sak. Små tusenfotingar, myror, maskar, bärfisar. Fick rysningar av att se alla dessa i närbild.

Eter jobbet satt jag och kollade i ett gammalt album och förundrades över hur fin frilla min mamma hade förr i tiden ;) Haha. Och hur lik hon var mig på en bild. Och att mormor hade brunt hår! Det har jag nog aldrig sett irl, hahaha. Nu har jag börjat kolla på Saw VI men ska nog avbryta snart för lite middag. Saw-filmerna är bäst!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback