2008-jan-31

image1393Heej! Tuff dag i skolan idag.. Jag hatar torsdagar som sagt. Serverades hamburgare till lunch, dvs bla lök och sås. Efter det luktade man inte nice alltså.. Jag gick runt och mådde dåligt pga av det, haha. Ja, jag är som jag är. Hade en håltimme på två och en halvtimme, jag, Sebbe och Felicia parkerade oss i soffan och Sebbe somnade till och med, haha. Jag och Felicia låg o garvade åt hans sov-cp-ryck. Sen var man döseg och då skulle vi ha filosofi. Great.. Kände hur jag verkligen kämpade för att hänga med.. Men efter det var jag SLUT och kände verkligen inte för att sitta och lyssna på Tommys skitsnack i en timme, så vi sket i Internationella relationer och drog hem ist.. Ytterligare en röd lektioner i mitt frånvaroschema. Hur var det med att börja skärpa sig? .. Kom hem, gick raka vägen till min säng, kröp ner under  täcket och somnade. Sen har vi varit på träning och nu ska jag snart äta middag. Imorgon har vi två lektioner, sen ska vi träna och på kvällen blir det nog lungt.. På lördag har vi däremot planer :)


zombieee

07.52. Idag gick jag upp en kvart förtidigt. Det kom jag på i duschen.. Då blev jag sådäär glad. Den kvarten skulle varit skön att sova. Jag har precis ätit frukost och jag känner mig som en zombie. Det sista man vill just nu är att ha idrott, känns det som. Men men.. Hatar torsdagar...

Godmorgon och hejdå!

image1392

Five for fighting - Superman (It's not easy)

I can't stand to fly
I'm not that naive
I'm just out to find
The better part of me

I'm more than a bird
I'm more than a plane
I'm more than some pretty face beside a train
And it's not easy to be me

Wish that I could cry
Fall upon my knees
Find a way to lie
'Bout a home I'll never see

It might sound absurd
But don't be naive
Even heroes have the right to bleed
I may be disturbed
But won't you conceive
Even heroes have the right to dream
And it's not easy to be me

Up, up, and away, away from me
But it's alright
You can all sleep sound tonight
I'm not crazy or anything

I can't stand to fly
I'm not that naive
Men weren't meant to ride
With clouds between their knees

I'm only a man in a silly red sheet
Digging for kryptonite on this one way street
Only a man in a funny red sheet
Looking for special things inside of me
Inside of me
Inside of me
Yeah, inside of me
Inside of me

I'm only a man in a funny red sheet
I'm only a man looking for a dream
I'm only a man in a funny red sheet
And it's not easy
Oooo oooo oooo

It's not easy
To be
Me

30jan.

Varit en heelt vanlig dag idag. Dvs: Var i skolan för svenska, sen hade vi tre timmars håltimme. Då gick vi hem.. Där vart vi så sega så vi sket i att gå på italienskan. Jävla skolkisar vi är. Sen gick vi på Engelskan. Sen när jag slutade så skulle jag göra psykologiläxan men tror ni att jag gjorde det eller? Sen har jag tränat och nu sitter jag med den där jävla läxan.. Det kommer ta hundra år. Imorgon börjar ja 08.15 :(

Jag längtar till helgen. Och det är ju snart helg! Men det känns verkligen som att det just var helg. Så himla bra att vara ledig på tisdagar, då går allt mycket fortare. Rätt som det är är det helg igen och det känns knappt som man har gått i skolan. Om jag inte minns fel så har vi studiedag på onsdag nästan vecka. Hur bra som helst ju med bara två och en halvdagars skola den veckan!!!


Tisdag 08.01.29

Hej, nu är jag hemma igen. Vi hade ju mentorstid i skolan och då fick vi våra Studieplaner där det står alla betyg vi fått hittills samt omdömen i de kurser vi har just nu. Och jag måste verkligen skärpa mig. Man ser på skillnaden på mina betyg då och mina omdömmen nu att jag är extremt skoltrött. Men jag måste ta tag i det nu, kan inte sumpa treans betyg bara för att jag känner mig skoltrött. Ska börja med att göra de senaste läxorna i psykologi som jag skitit i. Det ska jag göra ikväll, det lär ta ett tag..

Sen måste jag undra, varför säger lärare en sak till mig angående betyg eller omdöme och sen skriver en annan i datorn? Två av betygen/omdömena var inte vad läraren sagt till mig. Varför inte bara säga det rätta till mig? (Fick bla. MVG i Religion men till mig sa hon att jag fick VG :S)

Jag känner mig rätt likgiltig nu. Det känns BRA. M.Ä.S. Ni kan ju klura på vad det betyder. Men det är jävligt bra och jävligt sant. Ska aldrig någonsin glömma det i hela mitt liv. Mina tjejer vet

Och missa förgudsskull inte Gossip girl och I huvudet på Gynning som kommer ikväll. Puss
image1390


Robbie Williams - She's The One

Hejhej. Ska snart iväg till skolan för föreläsning och mentorstid. Så skönt att sova tills man vaknade idag. Och varje tisdag.. Det är rätt lyx med att bara ha fyra skoldagar istället för fem. eller 3 och en halv snarare, vi slutar ju 10.45 på fredagar. Det blir ju hälften ledigt och hälften skola i veckan. Det niiii. Det är bäst att ha lediga- och sluta-tidigt-dagar för då är gymmet någolunda tomt så när som på några gamlingar.

Fick lite smått panik nyss, skulle byta lite låtar på mp3n (mobilen) men så funkade det inte. Inget ska någonsin funka för mig.. men sen funkade det igen, fråga mig inte varför.. Funderar på om jag ska gå in med min kamera o fråga dem om den verkligen ska vara så som den är. Alltså att den tar suddiga bilder ibland. Min förra som var skitkass tog ju inte ens SÅ suddiga bilder. Alltså det är ju inte hela tiden, men nått kort här och där. Tänk så är det typ ett once-in-a-lifetime-moment, så får man en SUDDIG bild. Funkar ju inteee.

Puss, Robbie Williams - She's The One
image1389

Dancing in the dark

Can we try again
to start a new and lovely story
that will shine a ray of light upon our hearts
and bring back long lost glory
of how it used to be
baby you and me
convinced we were each others destiny

My heart cries out to you
you must forgive me
I've been dancing in the dark
and searching for a spark
a fire still burning
I believe we'll make it through
if you stand by me
we can weather any storm
and keep each other warm
as long as there's love

Every time I think of us
my eyes are filled with tears
to think that I gave in to sweet temptation
his words like music to my ears
I hope it's not too late
that you still await
oh please tell me that you're still having faith

My heart cries out to you
you must forgive me
I've been dancing in the dark
and searching for a spark
of fire still burning
I believe we'll make it through
if you stand by me
we can weather any storm
and keep each other warm
as long as there's love

Hmmm
But faith is not mine
if I could I'd unturn
the hands of time

My heart cries out to you
you must forgive me
I've been dancing in the dark
and searching for a spark
I believe we'll make it through
If you stand by me
we can weather any storm
and keep each other warm
as long as there's love
never enough
love


Jag vill ha en kattunge

image1388
...men min mamma är allergisk :(
Tänk att ha den där kattungen..

Do you Wanna?

Har inte känt för att blogga. Känns som jag går runt med en sten på hjärtat.. Jobbigt jobbigt.

Hur som helst har helgen varit bra men kunde varit perfekt med ett lite bättre humör. Fullt upp iaf. Fredag bio. På lördagen tog vi tjejer tåget till Emma i Huddinge, gjorde mat och åt. Sen förkrökade vi och vid 10-snåret drog vi till en fest. Var där några timmar men det var inte riktigt vårt typ av folk, så vi alla utom Sophie gick hem. Kallt kallt kallt. Satt och pratade i hundra år när vi kom hem och sen delade jag säng med Felicia, mmm ;) ;) .. Hah. Sov bra men vaknade tidigt.. Inge bakis iaf. Skönt det. Vid ett åkte vi hemmåt.. Jag kommer inte riktigt ihåg vad jag gjorde sen. Var så seg iaf så tränade inte. Åkte till V på kvällen iaf och träffade Emil, Lukas, Wenche, Pelle... och han såklart. Så sköööönt. Att se dem alla. Fick ett recept av Wenche, på min favoritmat ;D Började prata med henne om mina och Saras små planer och hon hade tydligen gjort det. Det var det bästa hon gjort, sa hon. och ''vill du ha ett rekomendationsbrev så säg bara till!'' Så snäll!! Sen blev jag bjuden på 2-årskalas nästa helg också, får se hur det blir med det. Spelade Guitarhero, jag har aldrig fattat hur det kan vara så kul enligt en massa, men det var det!! Dock gick det inte så bra :(  Jag tror jag håller mig till Singstar. Mamma hämtade mig sen. Hon är bäst.

Idag slutade vi 14 istället för 17. Det var skööönt. Jag sov när jag kom hem. Det var skööönt. Imorgon skulle jag varit ledig men då har vi föreläsning. Efter det ska vi gymma.

Jag blir så besviken.. Min NYA kamera tar suddiga biler ibland. Här övertalar killen i affären mig att köpa den för DEN ÄR SÅ BRA. Jävla ljugare.
image1376
image1377
image1378
image1379
image1380
image1381
image1382
image1383
image1387
image1384
image1385


Happy happy

Hej! Drömde inatt och vaknade med sämsta humöret, helt depp. Kul det, men jag måste fan gaska upp mig till ikväll. Jag har ingen som helst lust att göra någonting just nu.... Jag hade liksom sett fram emot det här. Att det sen inte heller blev som jag trodde var planerat eller som jag tänkt mig.... är ju inte så kul. Men men.... Vid femtiden ska vi ta tåget till Emma i Huddinge och ha tjejmiddag. Ska bli trevlig men som sagt jag MÅSTE bli på bättre humör. Sen ska vi på fest till någon Micke. Sen ska vi alla tjejer sova hos Emma som är ensam hemma. Myyysigt. Bara man är glad tills dess. Det var det, hejdå.


Drömde om oss inatt

but if I kiss you where it's sore
if I kiss you where it's sore
will you feel better, better, better?
will you feel anything at all?

Fredagfredagfredag

Borde inte blogga nu för det kommer bara bli irretarat och surt. Men jag kan bortse från att jag känner världens jävla irritation mot en jävla idiot just nu.. Så kanske det blir bra.

Idag har jag gått i skolan, sen gymmade jag & Felicia. När jag kom hem såg jag på Oprah och jag ska alltid grina när jag kollar på det. Så jävla sorgliga saker ju. Var nån kille med nån sjukdom.. Aa ni vet hur det är. Är det inte sorgligt när en fullvuxen stor man sitter i tv och gråter? Haha jag kunde inte hålla mig iaf. Emotionell höh.

Hur som helst så somnade jag efter ett tag, när det blev för långtråkigt med sorgliga sjukdomar och så, och när jag vaknade var jag huuur seg som helst. Jobbigt sånt där. Sen fick Sara & jag skjuts upp till Heron. Åt en mysig middag i den mysiga miljön där. Nej det är rätt omysigt där. Rätt så jätteomysigt. Men vi hade det trevligt ändå, smidde lite planer, hihi. Sen gick vi på I am Legend, och fastän Johanna hade sagt att den var dålig så tyckte vi som tur var att den var braaa. Tur det! Sara grät en massa, tur att jag hade med mig näsdukar i nödfall. Eller nödfall och nödfall, jag vet ju liksom hur hon kan bli. Nejdå. (jag är trött)

Imorgon finns skojiga planer men det tänker jag skriva om då. Skriver man vad man ska göra en vecka frammåt så har man ju inget att skriva om sen de dagarna sen.
image1375


Ja,Nej?

Haha, angående det där med att färga håret brunt. Fick ungefär den responsen jag hade väntat mig, dvs ''NEJ NEJ NEJ och åter NEJ'' för att citera Sophie, haha. Nej men jag vet inte.. Jag gillar inte förändringar i allmänhet men när det gäller håret så.. Jag blir så trött på samma gamla tråkiga skit. Och nej, jag blev inte nöjd när jag färgade håret svart, (5 år sedan) men det var ju svart. Och jag fick en knäpp. Men den här gången är det mörkbrunt.. När det svarta började gå bort vart det ju mörkbrunt, jag har för mig att jag trivdes då, eller har jag bara dåligt minne? En gång jag iaf minns att jag inte trivdes var när mitt hår var morotsoranget. Tänk er, hahaha. Ingen vacker syn kan jag säga er

image1374image1374

The first cut is the deepest, baby I know

.image1372
Jag hatar Södertäljes Friskis&Svettis för att de inte har kickboxningspass!
Känner att jag skulle vilja prova på det just nu. Få ut lite ilska och skit, vad skönt det skulle vara. Ska man behöva åka ändå till Stockholm för det? Dålig stil. Sen skulle det ju vara nice o ha en sån där säck hemma och ett par handskar, så man kunde få ut lite ilska ibland i det här hormonsvängningslivet. Istället för att kasta skivor i väggen, haha. En vacker dag är det en skiva man verkligen tycker om. Jag funderar starkt på att tillverka en egen boxningssäck, eller be min syster göra en på slöjden. Hahaha.. Nej men ärligt, de lär vara rätt dyra va? Crap också.

Torsdag 24 januari

Dagen har gått från dålig till bra faktiskt.. Vaknade imorse och hade lust o slänga väckarklockan i väggen och somna om igen. Men jag gick upp med spykänslor, duschade och tog mig till skolan. Kom på att jag har duschat 7 ggr på tre dagar.. Det kan väl inte vara bra för kroppen?

Vi hade idrott första lektionen, vem orkar idrotta 08.15 kan man ju fråga sig.. Men vad har man för val. Hade långlunch, hade rätt roligt då faktiskt. Dumma personer kan vara underhållande. Haha.. Jag gillar våra frågestunder. Sen hade vi två ASSEGA lektioner kvar, filosofi och internationella relationer. Jag trodde jag skulle dö, men överlevde till min stora förvåning.

Kom hem dötrött och med värsta huvudvärken.. Kändes inte så bra eftersom jag skulle träna på kvällen.  Men till min andra stora förvåning denna dag så försvann den när jag tränade!  När jag kom hem sen var jag på asbra humör. Aldrig någonsin har jag blivit glad av spinning förut, haha. Jag hjälpte Linda med hennes läxa.. Sen har jag sett One tree hill. Ikväll ska jag sova tidigt! Så jag är utvilad imorgon :) Då har vi två lektioner, sen ska jag o Felicia och gymma. På kvällen ska jag och Sara på bio <3 I am Legend ska vi se, på Heron City.
image1371
Sara, Camilla


vavava?

Jag känner mig lite rebellisk och känner för att färga håret mörkbrunt. Eller inte färga, men tona. Värsta med toning är bara att det är så fult när det börjar gå ut, och mitt hår är så ljust att färgen typ aldig går ur. Då måste det växa ut och det tar över tre år. Frågan är om det är värt att vänta tre år till på att få tillbaka mitt blonda hår bara för att jag råkar känna mig lite rebellisk för tillfället.

Haha, några kommentarer?
Ja?
Nej?
Ja?

I can see it in your eyes

Heeeej. Träningen var inge rolig, hade skitont i hälarna hela tiden :( .. Kände mig lite lost i huvet också, råkade gå in i väggen två ggr, hahah. Sen när det var slut så trodde en gubbe att jag jobbade där, hahahahaha, vilket skämt. Börjar bli van vid att alla tror att jag jobbar överallt.

Har precis duschat och nu ska jag äta. Varför kommer det inget bra på tv nu förtiden? Verkligen inte ett skit. Men nästa tisdagar börjar faktiskt Gossip girl! Måste ses. Måste göra psykologiläxan som jag har skjutit upp i hundra år.. På tal om inget. Nu är förresten den där ''Fetman tog hennes liv'' på tv. Fyfan va fet hon är, skrämmande. Hur man man bli så fet? Man borde ju reagerat nån gång på vägen. Haha, nu säger hon att hennes mage är platt. Yeah right ser det.. :S Hon har leget i sängen i 4 år.... Vilket liv. Åh hennes överarm ser ut som.. en val. Stackars människa.

Får väl skriva R.I.P Heath Ledger, också. Även fast jag knappt vet vem han är.. (har sett honom i Brokeback mountain såklart men) Med risk för att låta kall så tycker jag att man får skylla sig lite själv när man knarkar. Man vet att det kan hända? Inget bra kan komma utav knark. (förutom kanske de inom medicinen kanske men det är ju en annan sak). Tycker synd om hans dotter som inte har någon pappa längre. Han kanske skulle tänkt på det innan han började knarka. Men så är det säkert lätt att hamna där.. Men ändå.

image1370

=)=)=)=)=)=)=)=)=)=) =(

Haha, trots hur jag kände igår så har jag haft roligt idag. Skrattat som aldrig förr, övertrött tror jag det kallas :P Det är rätt bra när tröttheten går över i att man blir glad och skrattig. Mkt lättare då. Men ibland kan det bli något överdrivet, haha. Vi hade svenska på morgonen, sen en håltimme på tre timmar. Vi åt på Nancys och när vi precis ätit klart och tänkte att vi kunde sitta där ett tag och prata tills vi började, blev vi ivägkörda av en som jobbade där för att några barnvagnar behövde plats. Gör man så eller? Så då hade vi ingenting att göra, har kollat runt på stan hundra dagar i rad känns det som så orkade inte kolla för hundraförsta gången.  Så i brist på annat kollade vi i några affärere vi aldrig kollar i, polarn & pyret till exemepl. Haha, på alla söta klädeeer. Vill ha ett barn. Som man kan köpa söta klänningar till. Sen kollade vi på mobiler också... Skittråkigt. Har redan en mobil.

Synd att det aldrig kan hålla i sig när man är glad, förresten.

Ska iväg och träna nu. Hörs

helt jävla slut

Hej. Sov ut idag och det var skönt. Sen tränade vi och det var mindre skönt, iaf efteråt när min ena häl vad död efteråt.. Men vad ska man göra. Just nu har jag en sån jävla lust att hoppa av skolan. Orkar fan inge mer. Orkar inte med det här schemat i flera månader till. ''Det är sista terminen nu, kämpa på''. Men liksom, det är 5435959034 dagar kvar.. Flera veckor, flera månader. Orkar inte. Har ingen jävla skolanda kvar. Jag GILLADE skolan i låg och mellanstadiet. Sen har det bara gått utför.. Pluggade bra i början av gymnasiet, men nu går det som sagt bara utför.. Orkar inte mer. Jag orkar inte bry mig. Jag orkar inte göra läxor, jag skolkar vilket jag aldrig någonsin gjort typ förut. Jag förstod mig aldrig på de som skolkade, varför??? nu förstår jag.. Tur att jag har 4 skoldagar istället för 5 den här terminen, men ändå resterande är så jävla långa och jobbiga. Tidiga, långa och med håltimmar mitt i. Så skit.

FYFAN va skönt det ska bli när skiten är över.
Kommer vara världens gladaste dagen jag tar studenten.

Petter - Logiskt

Ryan Adams - Wonderwall

image1368

trelåtar

image1366
Oasis - Don't Look Back In Anger
Secondhand Serenade - Your Call
Yellowcard - One Year Six Months

image1366

What if I told you it was all meant to be?

Heeej. Sången på mammas fest i lördags gick bra, tur det. Skön känsla när folk är stola övar en :) Mitt i varmrätten fick jag ett sms av Johanna som frågade om jag ville med ut. Så när min kusin skulle åka hem fick jag skjuts av henne hem till mig, hämtade legget och sedan fick jag & Johanna skjuts ner på stan av en släkting till henne. Så typiskt var det, att både hon och jag glömde legget. Som tur var han vi inte komma långt innan vi märkte det. Vi gick in på stanleys och träffade lite bekant folk från back in the days, sen kom Johan också.. Var inte så jättemycket folk så vid halvett drog vi till O'learys istället, där var det väldigt mkt fler folk. Träffade både den eeeena och den andra. Hade trevligt :) Nya favoritdrinken är definitivt Hallonhora! Dock påminde den lite mkt om jordbubbar vilket jag hade haft en inte så trevlig upplevelse med tidigare på kvällen, hahah.. När O'learys stängde var det någon som kidnappade mig med till hans säng och det var mysigt. Jag gillar mys. Ville är mysigast

Igår åkte jag hem, åååt god mat och såg på OC. Idag började jag kvart över åtta, död.. Hade håltimme också på tre timmar mitt i dagen, så jävla segt som vanligt. Men imorn är jag ledig, jjaaaa. Då ska vi träna faktiskt,
image1361
image1359
image1358
image1362
image1363
image1364
image1360


jajajadu

mhmm.. ska åka till lokalen snart. är bara irriterad på allt just nu, på att ingen kan skjutsa dit oss, att jag inte vet vad jag ska ha på mig o att min hals är hes. skoj skoj.. och jag är så otroligt trött på låten, lyssnat och sjungt på den minst 100 ggr

image1357


I'm yours

Heejförfan. Dagen:
Hade två lektioner. Och lektionen Nationella realtioner var återigen så jävla tråkig!! Han lyckades med att prata hela timmen den här gången också, jag fattar ärligt talat inte hur han kan ha så mycket att säga. Efter det åt vi och sedan åkte vi ner på stan. Köpte present till mamma, är väldigt nöjd. Ett par guldörhängen blev det.. :)

Sen åkte vi hem och några minuter efter att jag kom innanför dörren kom mormor, morfar och min moster för att fika. Så det gjorde vi och sen var vi tvugna att uppehålla morfar lite, haha jämt så otålig o raslös, så det blev en Hjärter (kortspel för er som inte visste) Höll på att somna och blev så glad när vi var klara. Men inte gick jag o la mig då, nej då började jag och Linda prata om morgondagen, mammas fest och om vi (hon,jag,s) skulle sjunga eller inte. Så vi började leta efter lite låtar och hittade en, det blir Jason Mraz - I'm yours. I liiiike. Kan inte riktigt fatta det men förutom middagsavbrotten så sjöng vi konstant från kvart i fyra till kvart i tio. 5 timmar ungefär alltså.. Inte konstigt att jag är helt slut och så också min röst. Det var så roligt när vi var mitt uppe i en sångrad så helt plötsligt dog min röst och jag lät som en 12åring i målbrottet, hahaha. Den bara sprack.. Hoppas det inte blir så imorn säger jag bara. Skulle vara ytterst pinsamt inför över 40 personer. Blev jättretrött där ett tag och orkade inte mer, men Linda tvingade mig :( hard work work

Förresten, jag är så avundsjuk på Linda. Hon ville lära sig spela gitarr, så det gjorde hon. JAG vill också lära mig spela gitarr men inte fan gör jag det. Hon har blivit så duktig på så kort tid.. Jätteduktig är hon!!!

Sooooooova ska jag göra nu

Dagen

Gick upp kvart i sju och mådde pyton. Hade två lektioner, sen drog jag hem på håltimmen. Två lektioner till efter det och fyfan va segt det var med internationella realtioner!! ta mig fan det segaste jag varit med om, han bara babbla babbbla babbla hela timmen jag hade lust att sova men tänkte att det kanske inte skulle se så bra ut. Eftersom jag verkligen inte kunde lyssna på det han sa, för jag var så trött och det var så ointressant, så blev jag helt rastlös. Till sist var lektionen slut och nu förstår jag inte hur jag ska palla med en till likadan lektion imorgon. Och resten av terminen!! Hemskt ju.

Jag tror att mitt nya favoritämne kan komma att bli psykologi. Och inte för psykologin i sig, utan för att vi har en otroligt skön/skum lärare. Han är verkligen one of a kind.. Han verkar verkligen förstå sig på ungdomar!!! Han har sagt så mkt bra redan att jag undrar hur det är möjligt för en lärare att vara så bra. När han tycker att han pratar för mycket så pratar han lite engelska, så att man inte ska bli trött på att lyssna. Det han säger FÖRSTÅR man och han bojkottar läroboken för den förstår man inte mkt av, säger han. Han har en skitbra inlärningsmetod osv osv.. Har bara haft två letkioner hittills men jag känner som sagt på mig att det kommer bli roliga pskykologilektioner! Känns ju skitbra

Efter skolan drog jag hem och skulle städa. Mamma fyller ju år på lördag så idag skulle hennes jobbarkompisar kommer och så våra grannar. Skulle dammsuga och en massa skit men jag var så trött så plockade upp litegrannna istället. Sen kom alla och fyfan va tjattrigt det blev. Inte konstigt att man sitter här med huvudvärk nu..

När vi har ätit klart gjorde mammas jobbarkompis ett ''skådespel'' för mamma där hon var med i. Det var deal or no deal och en av mammas kompisar på jobbet var Martin Timell. Haha, skitkul att se. Innan fikat blev jag lite ledsen av en anledning och i samma veva kom huvudvärken så jag tog lite kladdkaka mmmmmmmm, och drog mig tillbaka ner itll mitt rum :P Såg på Las Vegas. Börjar 08.15 igen imorn, men slutar 10.45 så det är väl okej.. Då måste jag ner på stan och firra present till mamma. Sen på kvällen blir det luuungt, vad jag vet.

Godnattdå
image1355
image1356


Hemska jävla känsla

Idag, just precis nyss, kände jag samma känsla som jag kände 16 januari 2006. Fan vad jag hatar den känslan!!!!!

Jag gjorde det stora misstaget att äta för mycket av den inte ens goda buffén, så nu orkar jag inte med det godaste: Kladdkakan!!! Dessutom måste jag gaska upp mig rejält innan jag går ut till gästerna igen. Ni skulle sett ''skådespelet'' min mammas jobbarkompisar gjorde för henne. Haha, Martin Timell var med iaf.. Deal or no deal ;) ..  Hon fyller 50 på fredag, så huset är fullt nu. Nästa fest blir på lördag. Jag gillar fester. Skillnaden på löradgen är att jag då kommer att besöka spritbordet, mohaha.. Alltid nice när det är gratis

Hoppas jag slipper känna den där känslan på mkt mkt mkt mkt länge. Aldrig igen helst. Men det känns ju rätt omöjligt

Hahahaha. Förresten, ni ska få höra något ironiskt och komiskt. Jag och min syster hade tänkt köpa nå spa eller likande på hotell skogshöjd till mamma. Men så sa Sara att det skulle mammas syskon köpa till henne. Gissa vad hon fick av grannarna idag? Juste, Skogshöjdenpresentkort på spa osv. Vad  tror ni att hon fick av sina jobbarkompisar då? Hahaha, SAMMA. Och nu ska hon alltså få det en tredje gång av syskonen på lördag. och vi hade TÄNKT köpa det. Haha det är så roligt :D Mamma är en äkta skogshöjden
----------

JAG SÄGER BARA VILKEN PERS!!!!

ps. jag är så jävla känslig och en aning störd

Soulmaates

image1354

Shopping

Var ju i Sthlm igår och fick bla. med mig tre par skor hem. Här har ni skönheterna
image1351
     Skopunkten, 145 kr
image1352image1353
      Din Sko, 399 kr                                                          Din Sko, 299 kr

16/jan

Hej, idag hade vi lång dag men en lång håltimme på tre timmar mitt i allt. Åkte hem då och såg lite OC.. Förvånad att jag itne somnade, starkt av mig. Jag ska snart träna och sen göra lite filosofiläxa. Imorn kommer massa folk hit för o fira mamma. Så måste städa mitt rum också, jobbigt. Vet fortf inte vad jag ska köpa till henne i present.. Men lutar åt något smycke

Ni missade väl inte I huvudet på Gynning igår?
image1350

måndag

image1349Hola hoola! Jooobbig dag idag, 08.15-17.10.. Det är tufft. Segt som fan och tröttsamt. När jag kom hem  gjorde jag en kopp varm choklad och sedan la jag mig i sängen och ''vilade'' lite. Har inte varit ett skit på tv och har inga läxor som måste göras, så har haft så jävla tråkigt hela kvällen. Försökte mig på att se ett avsnitt av Andra avenyn på internet men det tog en timme, fastän avsnittet bara är en halvtimme, pga att det hackade så mkt!! Otroligt stöörande. Imorgon har vi möte med Ann om projektarbetet och sedan ska vi upp till sthlm och jag ska shoppa upp mina sista sparpengar! Inte bra.. Måste kolla efter present till Mamma också, men hjälp, jag har ingen aning om vad jag ska köpa. Hon önskar sig en bok men man kan ju inte köpa en bok i 50årspresent?

13 jan

Idag har jag plockat bort julsakerna, sett på lite film och så tränat. Passet var galet jobbigt, men gud så skönt efteråt när man tagit sig igenom det. Efter träninegn såg jag ite på Singing Bee, det nya programmet på trean. Det var kasst, enligt min åsikt. Börjar 08.15 imorn /: Så är nog dags att få lite sömn nu..

godnatt


Lördag

Hej! Ja, vad ska man säga.. Det blev ingen städning idag, även fast jag hade lovat. /: Jag gjorde inte så mycket på hela dagen, gled rastlöst runt här hemma :P Varför städade jag inte? Det tog emot att städa på en lördag, typ.. Söndag är väl städdagen? Det får bli då. Städa och sedan träna, ska jag göra. Lite läxor på det kanske, så har man varit jävligt duktig den dagen

Var hos Johanna med Sophie, Sara och Emma på kvällen. Vi ägnade oss åt lite olika saker, lika trevligt som vanligt :) Vid tolv gick jag hemmåt med Emma som skulle till bussen. Men bussen kom hela 4 minuter för tidigt, så hon missade den. Blev rätt irriterad på den busschauffören, för där missade hon sitt sista tåg! Man kan ju hålla tiderna.. Men det är ju SL, är inte speciellt förvänad. Så Emma fick sova kvar i Södertälje istället..

Och jag ska nog ta och sova nu. puss
image1348


Så bäst.. Jag är fast

Secondhand Serenade - Your Call


Städa på en lördag ... ?

image1347Godmorgon! kanske man inte kan säga, men jag vaknade iaf nyligen. Ska snart duscha, äta lite frukost/lunch och sedan måste jag städa :( .. Har lovat mamma hur länge som helst nu, och eftersom hon fyller år nästa helg så måste det vara fint här när folk ska komma. Så.. Sen måste jag plocka bort julsakerna också. Dammsuga, jag hatar att dammsuga.. och att damma, det är ju damma överallt!! och så blir jag helt nysig och död i ögonen, måste vara dammallergiker. På återseende, kära ni

Kycklingwook på Sveagatan

Hemkommen.. Vi åkte upp vid fem. Gick av på Söder och skulle kolla efter någon mysig restaurang. Alla va lite sugna på thaimat, så vi kollade lite efter det.. Hittade en thairestaurang. ''Lite dyrare, lite bättre'' eller vad det stod utanför.. Hehehe nejtack sa vi och tog våra varsina hundringar och gick. Haha, så vi gick.. och gick.. så gick vi lite till. Men så visste Alex nån bra asiatisk/mongolisk restaurang på sveagatan (var det sveagatan?) så vi tog tunnelbanan till centralen... gick lite mer. Magarna kurrade.. Framme, yey. Var jättemysigt, helt motsatesen till kungshallen. (Där vi åt förra gången) Ett bord för sex fick vi och samtalsämnena medan vi väntade på maten var.. ja inte så lämpliga när det satt en liten pojke vid bordet bredvid. Stackare, haha. Maten var good, delade med sara så det blev hälften kycklingwook och hälften fläskfiléwook, asgott. Dock lite dyrare än vi hade tänkt.. 140 betalade jag. Plus att man var tvungen att hänga in jackan vilket kostade 10kr/styck.. Så gick därifrån 150 kronor fattigare men mätt som jag vet inte vad.. De där portionerna är ju för två st! Skulle räckt med en halv till mig alltså.

Tog tåget hem vid 20.27.. Blev en tidig kväll, alla var lite halvsega. Jag är trött som fan så skulle inte orkat annat. Känns som det är sovdags snart för min del. Imorgon blir det kanske tjejkväll.. igen :O Förlåt killar, men.. Hah


image1341
image1346
image1342
image1343
image1344
image1345


just nu önskar jag att du vore på andra sidan jorden föralltid

Jag hatar dig, du förstör jämt min dag! :) JÄVLA JÄVLA JÄVLA FAAAN. ALLTID

FREDAG

Tjabba.

Fyfan vad segt att gå upp kvart i sju idag, inte lätt med fredagsmornar. Det har det ju läckt avloppsvatten från taket där vi har skåp i skolan ett bra tag nu.. Idag hade de tydligen ''tagit tag'' i problemet. Det stinkte helvete och mitt skåp är några meter ifrån det! Fick seriöst kväljningar.. Ja ni kan ju tänka er stanken av avloppsvatten. Luktade lång väg. Såg så jävla äckligt ut, vatten och nått brunt/svart över golvet under, och ingen liten pöl heller. Snusigt värre!!

Innan vi hade håltimme hade vi mentorstid, fick det nya schemat för vårterminen. Ja, vad ska jag säga.. Mina veckor består utav håltimmar.. Håltimme håltimme ännu mer håltimme. Jag hatar håltimmar. Så otroligt onödigt. Sen börjar vi 08,15 TRE gånger i veckan.. Hemskt :( .. Slutar dock tidigt på fredagar och hör och häpna, är LEDIGA på tisdagar. Var nog det enda positiva med det hela. Men kvart över 8 tar dagar i veckan, hur ska jag orka .. :( Går rån 08.15 till 17.10 på måndagar, jobbigt långt..

Vi gick ner på stan på håltimmen. Jag hade tagit med mina sparpengar (!!!!) och skulle handla puder och mascara. Vad gör man inte.. Får lägga tillbaka dem när studiebidraget kommer.. Köpte iaf min mascara.. och pudret.... och en tröja. Såklart. Går fan inte att hålla i pengarna när man har dem. Men den var fin.. Kostade inte så mycket heller. Sen tänkte jag köpa ett par söta strumpor men som tur var stoppade jag mig själv innan jag hann betala. Haha, fast de  var inte så dyra heller.. Det dyraste var liksom pudret + mascaran, 400 tillsammans! Rena rama rånet.. Fattar inte varför smink är så jävla dyrt.

Jag är jävligt seg och trött, eftersom jag gick upp innan sju.. Men måste börja göra iordning mig lite, måla naglarna m.m.. Tar kvart i fem bussen till Östertälje.

Ha en bra kväll!

10/01

Heeej. Helt okej dag idag faktiskt.. Tog mig en liten sovmorgon imorse, var jävligt skönt att sova ut. Sen hade vi italienska och filosofi som jag förövrigt hatar. Sämsta ämnet. Efter skolan gick jag o F hem till mig och höll på med projektarbetet, blev en jävla massa flum men det gick bra.

Det som gjorde dagen var att mamma kom hem med One tree hilboxen 4 som hon hade köpt på stan. ''Fick'' den i julklapp men då fanns den inte kvar.. Tack mami <3

Middag i Sthlm med tjejerna imorn, MYS
image1340
E,S,S,E,J,A,F

eller

kommer säkert kännas lite bättre när jag kommer hem från träningen tänkte jag, när jag duschat och ligger  i sängen och känner doften av shampot osv osv.. Men nej :) Så fortf jag kommer innanför dörren brakar helvetet (?) lös.... Jag kände mej faktistk helt okej måbraig, men sen (när jag kom innanför dörren) så sket sig allt. Tack för det, verkligen tack. Då brast allt verkligen.. hela den här skitdagen kom ut i blöt form..

tycker att den här dagen kan ta slut. nu


btw, dagen har varit förvirrad som vanligt.. letar efter låset men håller det i handen.. ''jag måste ha en penna'', men så har jag en i handen.. eller vad det där med låset igår? :S.. aa ni ser jag kan inte ens komma ihåg vilket som händer på vilken dag.

sara och sophie, trist att ni missade tränigen! så typiskt, jag täntke ringa dig sara och säga att jag skulle träna.. men så fick jag så lite tid, så det blev inte så. men men, nästan gång :)

Är döhungrig men ingen som helst lust att lämna mitt rum.......... ut dit. ne


hej.

Vilken bergodalbana.. från skit till hemskt till skit .. skulle träna skulle inte träna.. nu ska jag träna. jävla skitdag alltså. och duuuuuuu, fy

mitt huvud bultar dessutom som fan nu, ingen bra kombination med träning.

för några dagar sedan hade jag spruckna blodkärl i båda ögonen, på samma ställe. såg lite smått crazy ut.. varför får man så? Fick det en gång när jag grät skitmkt. men jag grät inte för ngåra dagar sedan.. idag när jag vaknade hade jag också spruckna blodkärl i ena ögat. creepy.. men oj, måste rusa

Hoola

Läget?

Jag är på så jävla dåligt humör.. Ännu en dag i skolan och fyfan vad hemskt det var. Trött som ett cp. Och blir inte bättre av att man kommer hem och inte får sova, även fast man är så jävla trött. Så sitter som en jävla zombie här nu och försöker att inte somna. Har klarat snart två timmar, en och en halv återstår, sen är det träning. Kan inte somna nu, då kommer jag aldrig orka. Mitt crapy humör efter den här dagen blir inte så jävla mkt bättre av att folk (du) beter sig (dig) som ett cp heller. Eller ja jag vet inte vad du håller på med.. Gör mig bra ännu mer arg/irriterad/trött/ledsen.. ja vad det nu är jag blir. Förvirrad

Jag hoppas verkligen att vi får ett skönare schema nästa period, fler sovmornar taaaaaack.. Vi har en till elva iaf, tror jag.. tur. skönt.
Puss
image1337

Hola beachen

image1336

Första skoldagen

Det är verkligen så att man aldrig märker vad man har förrän man inte har det längre. Som med lov, det är när det är över och skolan börjar igen som man verkligen inser hur skönt det är att ha lov. Kunna sova hur länge man vill, göra vad man vill osv osv....

Kunde såklart inte sova inatt, vilket resulterade i ett illamående som höll i sig hela dagen.Och nu med för den delen. Ingen överdrivet ansträngande dag (förutom då man skulle upp) men man mår fan dåligt bara av att vistas i skolan. Sitta på lektioner och inte göra någonting, typ se på film eller lyssna på läraren, är ju inte ansträngande men fan så jävla jobbigt ändå. Illamåendet dödar en. (mig)

Jag försökte verkligen så jävla mycket att inte somna när jag kom hem, jag klarade det i en timme sen sket det sig..  Sov bara en timme så jag hoppas jag kan somna ikväll iaf. Imorgon börjar vi 0845 och då har vi prov.. I Engelska. Och jag kan nada.. Så jag borde väl kanske se över det lite nu.

Imorgon blir det träning, tror jag? Hoppas man inte är dötrött, som idag, bara. Och på torsag måste vi fortsätta på vårt projektarbete, manuset ska vara klart nästa tisdag.. Blir att speeda lite nu då.


Hm

141445-1333
Idag har jag varit med F på kvällen, vi hyrde film och köpte lite mat. Har också bokat om gotland från en två till en fyra, nu blir vi jag, Felicia, Sara, Alex, Elin och Johanna. Ser fram emot det, det ska bli roligt. Jag har nu skjutit upp mitt turismarbete hur länge som helst. Det ska vara inne i övermorgon och det kommer avgöra betyget. Någon som kan gissa vad jag ska ägna mig åt imorgon? 


02.25

Hah! Kom just hem från en liten fest hos Martin. Trevligt trevligt med singstar, drinkar osv osv .. Men jag har skrivit det förut och jag skriver det igen: Singstar + alkohol är ingen bra kombination. Jag blir kass, urpumpad, anfådd. Neee det funkar inte helt enkelt.

Festen slutade lite tråkigt och abrubt (finns det ett ord som heter så?) men att the host himself inte mådde så bra. Så jag tog en liten promenad hem.. Fan va skönt det var. Fick dessutom sällskap av en hare längst hela solvägen. Schyrre va. Höll på att halka 17 x 5 ggr men lyckades hålla mig på fötter ända hem. Nu ligger jag i min säng o känner mig half förlamad överallt. Har verkligen verkligen kommit in i det där trött-skedet. Ni vet, man dricker så blir man först trött - sen ''speedad''  - sen trött igen. För mig brukar det vara så iallafall.

och.. jag har tänkt på dig hela kvällen. whataaaaaaf

orkar inte mer nu, ska nog äta en rostad macka. hehehe, puss

Förvirrad? Trött?

Ok jag sov till 13-14 idag, men jag är ändå hur trött som helst. Dagen som skulle ha gått åt att plugga har istället gått åt att ta ett bad och lite andra nödvändiga saker. Bevis på att jag är trött och kanske en aning förvirrad; Nykeln till min dörr som brukar sitta i dörren på insidan var borta. Efter 15 letande och undrande hittade jag den; den satt i dörren på utsidan. Typskt mig, den fanns rakt framför ögonen på mg hela tiden. Som när jag letar efter busskortet och hittar det; I min hand. Hah...

Ingen fest ikväll, men krök nog, va?.. Är inte på G men det kanske kan ändras på.
image1332

???!

Det är helt cp o sjukt att du kan få mig att må dåligt......... du borde inte kunna det

Freeeedag (natten till)

Det är nu 4 dagar kvar till skolan :S .. Det betyder också 4 dagar kvar tills turismarbetet ska vara klart. Hehehehe...... Lovet har gått sjukt fort. Imorn ska min syster dra ut två tänder. Jag lider med henne.. Stackars männska. Jag är såå glad för att det inte är jag. Tackar gud för att mina tänder sitter som de ska. Imorgon är det formodligen kanske troligen fest? .. Verkar så iaf. Innan det måste jag städa, mammar tvingar mig, och göra det jävla arbetet om Kina. Blir nog en rolig dag 

19.38

141445-1331
Hemkommen från stan och har precis ätit middag.. Hittade en del fint på stan, bla. ett armband på rea som jag kollat på i evigheter. Det fick jag av mamma <3 Tack tack tack, jag älskar det. Det är från Baglady. Köpte en mössa, ett linne och ett halsband också. Allt på mq-rean utom halsbandet. Jag och mamma klarade en hel dag på stan utan att börja bråka/tjaffsa också, hallelulja. Bra jobbaaat. Nu ska jag sätta på mig lite andra kläder och åka till Martin. Blir en chillkväll, I believe.. Hörs3 januari

141445-1330
Hej. Blev en sen natt denna gång med, även fast jag hade bestämt att jag skulle sova tidigt. Två gick jag och la mig, men somnade inte förrän straxt efter 3.. Usch, jag hatar att ligga och inte kunna sova. Ett tag efter att jag hade somnat ringde iaf en viss person och väckte mig, haha. Tobias, min käre vän från Gotland.... Haha

Mamma säger att det är massor med snö ute, jag orkar kolla ut. Jag blir så irriterad, kunde den bara inte kommit för en och en halv vecka sedan? Så jävla typiskt. Ska duscha snart, sen ner på stan... Hej


FF.

image1326 image1326

00.37

Idag har vi bokat resan, känns jävligt skönt. 2 veckor i Spanien blev det, Costa de la Luz.Ser väldigt fint ut, jag längtarrr. Är så så bra också att Felicia ska utomlands med sin familj precis samtidigt. Kunde inte blivit bättre. 7 månader går väl rätt snabbt? Finns iof så mycket roligt innan det; Johannas tjejmiddag/fest, sportov, Felicia fyller år, alla skivor, min födelsedag, mösspåtagning, Sara och Alex fest, studenten, utomlands med tjejerna, Gotland och massor mer! 2008 kommer bli braaaa. eller bäst?

image1325
Såg en film på kvällen, sen har jag inte gjort så mycket mer. Slappat.. Ändå kände jag stressad, hade till och med sönder mitt favoritglas!! Gick sådär för mig och Felicia när hon var här, men vi får ta det någon annan gång. 2/9 uppslag är bra iaf.. Imorn ska jag ner på stan med Mamma och fixa lite saker med mitt bankkort, bla. Sen ska jag kolla lite på Mqrean och så luncha på Nancys. Mmmmm låter bra, var länge sen

Workday

 image1324 image1324

Hej. Idag kommer Felicia hit och vi ska arbeta med vårt projektarbete. Hoppas det går vägen.. Ångrar att vi sköt upp det såhär länge. Lite knapert med tid nu. Ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska ta mig till. Det smarta vore att skriva lite på turismarbetet, men det känns inte som att jag har något lust. Imorn ska jag nog ner på stan och checka in vip-rean på mq.

Ciaooo


1 januari. 2008

Har fortf samma hemska känsla i kroppen, men lite gladare är jag nu. Släkten har nu för fjärde gången hittat en bra resa som vi ska boka imorgon. Till Spanien, Costa de la Luz. Ett fyrstjärnigt hotell vid havet. Jättefint. Hoppas bara att det går vägen den här gången, annars tror jag de flesta börjar tröttna på den här resan.

Okej gårdagen. Började med att jag, mamma & Sara åkte till Moraberg. Skulle in o köpa kameran jag hade bestämt mig för, den rosa fast jag skulle ta den svarta. Där inne började han som jobbade där prata om att den inte var så vidare bra, osv, massa negativsa saker med den. Sen visade han en annan bättre och såklart dyrare. Så han övertygade mig och jag kom ut ur affären med den kameran istället. En svart parasonic. Den funkar bra än så länge, två negativsa saker är bara att det blir rätt mörka bilder utan blixt och att filmerna är i ett skumt format, alltså inte media player. Men det kanske man kan ändra? Jag vet hur som helst inte hur.

Sen åkte vi och handlade. Hade planerat att locka håret (vilket jag ångrar extremt mkt) så det gjorde jag när jag kom hem. Tog en evighet vilket gjorde att Sara fick börja lite smått med maten själv. Lockarna som blev förjävligt fula gick ut efter några få timmar, och var efter kanske 6 timmar, dvs kl. 11 helt bortblåsta. Så helt jävla onödigt. Trivdes dessutom bättre efteråt när håret var rakt.

Sara och jag fixade middagen och förrätten, och tjejerna började komma vid kvart över sex. Alla var jättefina! Efter maten pimplade vi lite haha, och sen tog vi bussen mot stan. Johanna åkte mot Brunnsäng och vi gick mot Hotell skogshöjd. Kom till festen och det var lite småsegt. Kom lite fler men kände inte att jag hade så roligt, och jag trivdes inte i det jag hade på mig, så jag och Felicia tog bussen hem till mig igen. Jag bytte om och sen åkte vi ner på stan. Träffade en massa kända ansikten, bla. Johanna. Fan att det var tvunget att snöa/dugga/regna just igår? Blev helt blöt om både hår och fötter.

Så mötte vi Rasmus och vi visste inte vad vi skulle göra men i sista sekund betämde vi att vi skulle följa med M&J till Brunnsäng. Så det blev språngmars till bussen. Smart som jag är hade jag tagit en papperskasse till min dricka. Så den gick sönder, alkoläsken åkte i marken och jag blev täckt av det :) Mysigt kladdigt. Hann iaf till bussen. Busschauffören var verklgen one of a kind när det gäller busschaufförer, de brukar ju vara så sura. Men han önskade alla gott nytt år, sa åt alla som stod upp att vara försiktiga och sen satte han på  hög partymusik, haha.

Var hos M ett litet tag, sen fick jag skjuts hem av min mosters man. SKÖNT att man inte, som många andra idag, är bakfull.

Ska sätta på en film och äta skumtomtar nu, hej
Fler bilder kommer
image1322


Härlig början

Jag känner mig så jävla irriterad så jag har inte ens lust att skriva nån blogg just nu (om igår). Jag vaknade upp idag med världens jävla ångest. Jag är så otroligt irriterad men jag vet inte på vad. Helvetet börjar om en vecka och innan det måste vi skriva en barnbok (projekt), göra klart turismarbetet och plugga till ett prov. Jag orkar inte. Dessutom var gårdagen den sämsta nyårsafton någonsin. Jag önskar att vi hade stannat kvar hos mig efter tjejmiddagen, eller att jag hade varit på Melody. Jag känner samma döda hopplösa känsla som jag kände för ett år och åtta månader sedan. Verkligen en hemsk hopplöst känsla. Som att inget är roligt och livet går ut på att jobba jobba jobba och sen går man i pension o behöver inte jobba men då är man gammal, ful och trött och sen dör man. Känslan gör bara att jag vill ligga kvar i sängen föralltid (som då).

Hoppas på ett bättre mående frammåt kvällen..