Ajaaaa.

Komma bort, skulle jag vilja. Så jävla mycket.. Får mig att tänka på Sara som ska till USA som Au pair. Och för en stund känner jag att jag skulle vilja det, bara för att komma bort. Jag är måttligt trött på barn men ändå.. Jag skulle kunna göra det, visst är det lite sent påtänkt men jag har lätt kommit upp i de skötaombarntimmar som man behöver. Tanken är ju lockande. För här kan man ju inte sitta och ruttna.. Men sen är det ju min mamma.. Finns inte en chans i världen att jag skulle kunna vara utan henne i ett år. Faaaaaaaaaaan........ Aja.

Orkar inte med alla genomäckliga människor här längre.

Jag vill till skåne, grönalund, göteborg och gotland.

Vill ha massa pengar som jag kan shoppa för i Sthlm också.
Och så vill jag ha en smack. Glass ni vet

Onsdag

Iförrgår var vi och hälsade på våra vänner från Gävle. De har en sommarstuga i Sandviken med sjötomt. Vi fikade, åke båt, Isac åkte vattenskidor, såg film, grillade, spelade.. Pictionary. Det blev en livlig match på liv och död, haha. Kul att träffa dem efter två år typ... :-) 









Skitsnack, ge mig kärlek och passion

Såg sista avsnittet av Prison break idag. Fyfan va bra. Bästa av dem alla.

Förutom det så har jag ätit rödbetssalladmacka. Varit och shoppt på Plantagen. Får panik bara jag sätter min fot där, så stort och bara massa blommor överallt. Man vill ha en fin liten blomma men alla ser gräsliga ut. Till sist hittade jag iaf en krukväxt med rosor. Röda. Perfekt.. Sen åkte vi och handlade middag, pasta.

Jag har insett idag vad äckliga folk är! Och så många idioter det finns. Sen undrar jag.. Finns det folk som har blodfetish? könshårsfetish? leverfetish? fotbirafetish? nageltrångsfetish? mjällfetish? maskfetish? finns det fetish för allt? fan va äckligt. störda jävlar.

Aja. Fan vad jag har haft tråkigt idag. Imorgon ska det fan hända något annars jävlar.

-

Allt kvittar!


yes..

Woho! Vi åker imorgon. Det blir samma som var på Kreta förutom min syster och min ena kusin. Mamma sa precis att om jag ska följa med imorgon (vi åker halv tio, o jag som sov till halv sex på eftermidaggen idag.... ) så måste jag städa mitt rum. Så jag antar att jag får ta och göra det.. Fast först ska jag se ett avsnitt prison break.

Iväg..

Igår var mest messed up. Jag var så jävla orolig för min vän. Men det slutade bra, som tur är. Vad skulle jag gjort annars??? Fast visst fanns det bra stunder igår också.. Helt klart :-) Småpojkars bekännelser, underbara förstående vänner, allsång, nästannattbad haha osv.. Tråkigt nog var jag inte på kamerahumör igår, vilket måste varit första gången någonsin. Inte många bilder på min kamera.

Jag känner verkligen att jag vill komma härifrån nu. Blev jätteglad när mamma frågade om jag var intressarad av att åka iväg till min mosters mans släktingars stuga i Norberg. Skulle vara så himla skönt. Det skulle visserligen bara vara för en natt och två dagar, vi skulle åka imorgon isåfall. Men såklart så säger hon efteråt att det inte är säkert alls och det kanske inte bli något. Nehej, tack för de falska förhoppningarna. Typiskt min mamma.. Men jag hoppas fortfarande. Helst skulle jag vilja åka till en stuga med folk jag tycker om och vara där minst en månad. Inte festa, bara ta det lugnt. Men någon sådan stuga finns det ju inte och inte heller har människor jag tycker om möjlighet till att åka bort. Men kanske åker vi iväg till Gotland 4-9 augusti.. Jag hoppas det. Med er kommer det bli skitbra.

Allt bara går upp och ner.. Fattar typ ingenting.






Inte ens någon bild på självaste födelsedagsbarnet hade jag..


Middag och fest

Hejsan. Idag har jag varit och handlat med Felicia. Middag, groggvirke och present. Ska nämnligen laga middag åt min familj, Felicia och min mormor idag. Ska laga den enda maträtten jag kan, typ. Hehe. Kycklingfilé med lite saker. Senare skjutsar mamma mig, Felicia och Sara till Thim, som fyller 20 idag. Fest! Blir nog kul tror jag :-)


..

Jaha ja. Vilken dag.. Har inte gjort ett jävla skit. Och nu får jag reda på att mina föräldrar ska bort och äta. Till brunnsäng. Dit har jag ingen lust att åka, faktiskt. Inte idag.


:( fy.

What the fuck?

http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/inrikes/article5551793.ab

Yesterday

Igår var jag över till Brunnsäng och fikade. Sara hade bakat kladdkaka och det fick man ju inte missa! Senare på kvällen åkte jag till Trosa och hämtade Johanna som hade jobbat. Vi åkte och käkade pizza och pratade om allt och inget. Kommer knappt ihåg att jag åt min pizza, var så upptagen i pratet, haha. Åkte hem till henne och fortsatte på hennes balkong, fick även se hennes kap till bakelse-klänning ;-) Den ska du ha på dig någon gång inom en snar framtid Johanna :D Efter nio kom Emma och flickorna började smutta på sina cider ;P Tanken var ju att de skulle till Tullen och jag hade tänkt åka hem, men planerna blev lite ändrade så vi åkte till Hölö istället, långt ut i ingenstans till Hellsing där det var några grabbar. Där var det trevligt, fick en alldeles speciell husesyn, slutade vid bryggan. Var fint där, synd bara att det var så mörkt att man knappt såg något... Tack för att du finns Johanna och för en toppenkväll ni andra :-)

Provar kläder. Sånt som tjejer gör när de  träffas ;D


Emma flätar Johannas hår. Sånt som tjejer gör när de  träffas!


Bakelsen

Johanna och jag bara råkade sätta på oss samma linne...... :O Och min s.k modepose blev en emopose.


Vi!


Mitt hår är så gott som blont igen, halleluja!!

He's a maniac, maniac!





Trosa och bio

Jag och min familj har varit i Trosa idag. Med Sara och hennes familj. Inget strosa-i-Trosa-väder var det enligt min mamma. Men vi gav oss iväg ändå, och vi klarade oss rätt bra. Kom en liten skur när vi satt och fikade/åt lunch, så då flydde vi in. Men sen tittare till och med solen fram. Efter en veckas restaurangmat var det så gott med en svensk räkmacka. Och hemladad kycklingfilé, klyftpotatis och tzatziki senare när vi kom hem. Restaurangmat är så överskattat.

Om en timme hämtar Sara mig, vi ska på bio. Harry Potter! Hon är underbar min Sara.







Kreta

Hemma från Kreta! Hade en lugn och skön vecka. Eller ja, eftersom vår lille tvåårige man höll låda så var det väl inte alltid lugnt, men det var skönt ändå. Varmt som fan.. Helt okej första delen av veckan men sen blev det för varmt. Blir ju helt dåsig och virrig i huvudet. Så det var sjukt skönt att komma hem till Sveriges friska väder, faktiskt.

Vi har mest solat och badat om dagarna.. Frukostbuffé på mornarna, restaurang på kvällarna. Sista kvällen såg vi en show på hotellet, This is High school musical. Jättebra var det. Om man gillar filmen iaf.. Vi bodde en liten bit från Platanias och ytterligare en bit från lite större Chania, där vi var en dag i gamla stan. Vårt hotell låg på stranden, typ. Vi låg mest vid hotellets solstolar vid utkanten av poolområdet.. Då hade vi pool ett 10tal meter åt vänster och bokstavligen ett steg till stranden åt höger. Perfekt.

Ditresan











Kreta

Tror jag är rätt färdig nu.
Kommer hem 19e.
Godnatt!

8 timmar kvar.

Skulle träffa Sara och Johanna ikväll, men det blev inte så nu. :-( Fast rätt bra med tanke på hur jag ligger till med packningen. Ska nog försöka avsluta den nu så jag slipper sova två timmar som vanligt. Såg just på Singalong. Jag gillar Tomas Järvheden skarpt! Och han kunde tydligen sjunga också. Där ser man.

Gårdagens:


Spontan nykter utgång!

Hej. Lite dåligt med tid. Jag ''packar''.  Åtminstone är det meningen att jag ska göra det..

Men igår. Jag hade huvudväärk och mådde skit men åkte ner på stan med Felicia för att handla lite saker inför kreta. Fixade allt och var klar runt halv fem kanske. Åkte hem en snabbis och tog lite huvudvärkstabletter, bytte om osv sen mötte min familj min mosters familj och min morbrors familj nere på Barolo. Åt jättegod förrätt och varmrätt. Efterätten vr dock ingen hit.. Valde fel!  Men vi valde iaf rätt dag att gå på restaurang! Jättefint väder hela kvällen. Tråkiga var bara att huvudvärken höll i sig. Efteråt åkte vi hem till oss och spelade lite Geni, familjen karlsson vann ;)

Min huvudvärk försvann, så jag gick över till Phille där han, Tomas, Jocke och Jens var. Skulle säga hej bara var tanken men slutade med att jag följde med dem till 550. Mötte Marcus, Pontus och Jackan också. Senare drog alla vidare till Olearys. Rätt lite men trevligt folk! Träffade Hall och Matte bla: -) Senare fann jag mig själv sittandes i min bild mot Rosenlund med 4 killar som sjöng med i ''Det vackraste jag vet''. Tio minuter senare satt 4 nya killar och sjöng med i ''What if god whas one of us'' XD haha. Jag körde hem P och parkerade sen bilen hemma. Kommer ut och hittar 7 killar på min uppfart. ?! Haha. Sen gick tre hem till Jackan och jag och resten till Phille.












Trädgården



Fika litegrann


Åkte och fikade lite hos Jenny i Nykvarn idag!


Sara var med! Och några fler.


Busungen var busigare än någonsin!


Vilmer gjorde en koja som katten snodde, haha. Snopet!


Gamla stan, Rhodos






























My bloody valentine

Johanna frisknade till mot kvällen igår så jag och Sara hämtade henne i Vagnhärad, vi åkte till Heron, handlade på Willys och ställde oss i biljettkön. Var så sjukt varmt.. När klockan var tio i nio (filmen började tjugo i) så hade vi fortfarande inte kommit fram och köpt biljetter. Ett tag senare var vi inne iaf och som tur var så var det en massa reklam innan så vi missade inget av filmen.

Vi såg ju 3D-filmen My bloody valentine och ett tag satt jag och tänkte på hur komiskt det måste se när alla satt där med de fula glasögonen på sig. Haha. Filmen var bra tycker jag, gillar när man får klura på vem mördarn är, inte så jätteläskig men det fanns gånger man ryckte till och till och med skrek, men det var nog för att allt blir så mycket högre och större på bio. Att det var 3D märkte man inte av så jättemycket faktiskt, hade förväntat mig mer effekter och sånt. Och biljetten kunde ju varit lite  billigare, 125 kronor kostade den.

Underbart att träffa Johanna igen efter mer än en månad :-)


5 dagar

Usch, vi åker om fem dagar och nu börjar packångesten komma smygande. Brukar vara så att jag tänker i åtta år vad jag ska ha med mig, kämpar med att få ner allt och sen oroar jag mig hela vägen till arlanda ifall jag har glömt något. Drömmer till och med mardrömmar om att glömma vissa kläder. Och kameran. Haha..

Natten har varit lite småjobbig. Mardrömmar.. Drömde att jag och Felicia blev kidnappade och F blev sexuellt utnyttjad och skit. Fyfan.. Skönt när man vaknar o inser att det var en dröm men känslorna sitter ändå kvar. Jag som brukar drömma mardrömmar för jämnan har inte gjort det på jättelänge, faktiskt. Förutom nu då.


I see your halo

Vi skulle till Taxinge idag, men vädret verkar inte vara på vår sida : -(
Kanske ska ta och städa istället? Har hört att man måste hålla rent och fint om man ska vara frisk..

Hoppas, hoppas, hoppas Johanna är frisk till ikväll, då blir det bio på Heron!


Det blidde lite kläder och så

Shopping, shopping. Vart det idag.. Pengarna rullade, som Sara skulle sagt ; -) Haha. Blev två klänningar, två linnen, en keps, två ringar, en tröja, ett skärp och ett armband. Armbandet fick jag av mamma, tack för det! Jättefint var det. Ska visa någon gång.. Förälskade mig i det när jag var nere på stan för någon vecka sedan men då hade jag precis köpt ett annat armband så.. Drömde till och med om det någon kväll senare, haha. Men nu är det mitt : -) När vi kom hem från stan gjorde vi vofflor. Med jordgubbr och glass.

Mån

Tudi. Jag ska till doktorn om sisådär en timme. Sen ner på stan och möta Sara och Vilmer. Hämta ut penicillinet som doktorn förhoppningsvis skriver ut åt mig. Kanske kika lite i affärer.. Vill ha lite nya somriga kläder till Kreta.

Windy beach, Rhodos














Tjänade 4 kronor

Jag vann inte, jag fick punga ut 36 kronor.
Men senare fick jag 40 kronor när jag skjutsade hem gästerna, så jag gick inte back ikväll iaf!


18.10

Hallå hallå. Vi har just ätit förrätt, de vuxna fick sill och potatis och barnen rostad brödbit med skagen, avocado och lax. Jättelänge sen jag åt det så det var jättegott. Vi har gäster, mamma och pappas två kompisar. Snart blir det grillat och gratäng, senare raberberpaj, glass och jordgubbar. Nice söndagsmat! Ikväll blir det nog poker, pengar står på spel.. Ska se till och vinna :D

FÖRSVINN


Rebus


4/7-09

Det blev bio ikväll. Vi såg Hangover. Den var rolig, helt klart sevärd. Nästa film blir My bloody valentine, 3D-skräckfilmen och så måste jag ju se den nya Harry Potter när jag kommer hem från Kreta!!


Kärlek till er!


Igår

Igår hade jag och Felicia tänkt joina Johanna, Karin, Lina mfl vid Tullan men vädret såg ju inte allt för trevligt ut. Senare på eftermiddagen sprack det upp så då åkte jag och Johanna ut till Micke där Elin var. Solade och badade i Mickes pool, pratade MINNEN. Superfåren, Höglandsvägen, Stephanie och Zackarias, Elins land osv.. Senare kom Micke hem från jobbet och sen kom också Erik och Simon förbi en stund.

På kvällen kom Sara och hennes familj hit o grillade och efter det blev det två seriösa matcher i Geni. Tjejerna mot killarna. Och sen barnen mot de vuxna. I det andra fallet var de vuxna övertygade om att de skulle krossa oss men de vann bara med en mer än oss, faktiskt. Vart en lugn kväll.. Jag hoppas jag får bli frisk snart!!!!

Vet inte vad som händer idag.. Deprimerande att det fina vädret är slut :(

Det var 31.5 grader i poolen!


ANKAN


Elin


Mustasch på ankan


Elin och Micke


Johanna hade ett helt förråd med bananer med sig :D

Ute på sjön

Jättemysig dag hade vi igår ute på sjön. Det var nästa helt vindstilla, vilket iof var rätt jobbigt när man låg och solade. Fiskade lite i början och det blev napp på 2 sek resp. 6 sek någon gång.. Skojar inte, helt sjukt. Bara småfisk dock, mörtar och aborrar. Men sen verkar det som att de gick o la sig eller något, för ju längre dagen gick ju sämre gick det att fiska. Provade att fiska med skinka men de verkade inte gilla det.. 






























Sommarkväll

Sommarkväll, att kunna sitta med bara armar ute till klockan tio. På gräsmattan. Med jordgubbar från landet.







Komigendå

Jag mår aldrig bra. Alltid är det något. Jag har varit hos doktorn en eller flera ggr varje månad sen oktober förutom januari och april. I oktober, november, december, februari, mars, maj, juni. Det är ju fan inte normalt. Och nu har jag även en tid på måndag. 8/10 månader i sträck. Jag vill hemskt gärna må bra tills jag åker till Kreta om ca en vecka. Komigendå.

Håller tummarna..

Fick musiktips

Helt fast


Ut på sjön

Vi hade tänkt åka till Tullan imorgon med Johanna, Karin och Lina men nu ska vi ut på sjön istället : -) Mysigt! Min och Saras familj förutom mamma, som jobbar den stackarn. Så imorgon åker vi till sandviken där båten står, åker ut till något fint ställe och badar, solar och fiskar hela dagen. Underbart! Imorgon kommer även Johanna hemma!! (och marcus ;p)  Känns som det var år och dar sen man såg den söta människan.

Dagen




Idag hade vi planerat stranden. Vaknade klockan tio och ser en massa heldeppiga moln över större delen av himlen. Ingen sol.. Så vi gav ganska snabbt upp den planen och bestämde oss för att köpa lunch istället o käka hos Johanna som var ensam hemma. Så vi åkte förbi Ellbe och när vi kom ut från affären var det sol och skitvarmt. Så vi åkte hem till J och käkade i solen och sen åkte vi till gamla Malmsjön. Där träffade vi på Martin, Magnus och Fredrik. Vattnet var hur varmt som helst, fast inte konstigt så varmt som det har varit den senaste tiden.

Sara tog med den största handduken hon hittade.. ; -) Haha