Tututudu

Det var tydligen Maria som hade namnsdag idag, inte Camilla som jag trodde. Vi hade iaf lite namnsdagsfika med mormor och morfar och jag fick fem rosa rosor av mamma. Finfina. Sen har jag övningskört och handlat och senare ätit middag. Nåt konstigt som smakade alldeles för mycket senap. Nu ere planering inför kvällen som gäller. Om man bara hade en egen lägehet alltså..Det skulle va nice. Aja. Hej!

Håret..


Som sagt, inte mkt skillnad... alls.

Wtf

Igår åkte jag till frisören vid nio. Så skönt att gå upp ur sängen vid åtta alltså... Hur som helst så gick det ju så himla bra. När hon efter ca en och en halv timmes klippande och slingfärgande fönade håret så syntes det ... ingenting. I princip. Är inte lika mörkt länge men det är inga slingor. Haha... Så det gick ju skitbra. Men jag fick iallafall en ny tid, dock om två veckor, för håret behövde vila lite först, sa hon. Då ska vi göra om det men med en annan metod. Hoppas det går lite bättre då.

Sen åkte jag hem och åt lunch och i förbifarten smsade jag Sara och frågade om hon fortfarande ville till Sthlm, vilket vi hade bestämt kvällen innan. Det ville hon inte. Så jag käkade lunch och sen åkte jag ner på stan istället. Kände shoppingsuget så vad ska man göra. Jag hamnade på h&m och hittade ett par skor, en väska och 7-8 plagg. Allt för lite mindre än 2000 kronor. Redan då kände jag att jag hade shoppat för mycket pengar. Men jag var tvungen att besöka Din sko också och där hittade jag inte ett par, inte två utan TRE par skor. För lite mer än tusen kronor. Sen vågade jag inte gå till någon mer affär i rädslan över att hitta fler saker jag ville ha. Ibland kan jag verkligen inte kontrollera mig själv.. En normal person skulle väl valt ut ett eller åtminstone två par av de där skorna men när jag hittat något jag vill ha så går inte det riktigt. Man måste passa på när man väl hittar något man tycker om. Faktiskt ...

Senare övningskörde jag och pappa och åkte förbi Willys och Ica. Jag blir så fascinerad av sånt där. Ingen aning varför. Men jag satt och spanade en riktigt bra stund. Lite overkigt. Gud va Ica va förstört. En enda stor svart hög. Och det rök från både Ica och Willys. Stod några poliser vid Willys också, why? Haha, när vi skulle åka därifrån så sa pappa helt seriöst ''Kör ut där och kör inte på polisen nu!''. Haha, det skulle ju varit roligt.

Det finns ett ställe som jag älskar, ett ställe bakom Moraberg kan man säga, där vi brukar köra ibland och det är rätt öde och när vi kommer dit så säger jag alltid ''Här får man köra fort!!!'' och gasar på allt jag kan. Hahah.. älskar att köra fort. Förhoppningsvis ligger det inte en polis där ute och lurar eftersom det kör bilar där typ en gång i timmen ;p . Pappa suckar och låtar mig hållas, haha .... :D Det är så sött ibland när jag kommer för fort in i en korsnign/rodell/whatever och man ser verkligen hur han bromsar med ena foten. Fast det finns ju ingen broms där, hehehe. Undra om han haft någon näradödenupplevelse? När vi körde igår så var det TRE CPSKADADE bilar vid två olika tillfällen som körde ut HELT olämpligt framför mig när jag körde på huvudled. En buss från Trosa och en vanlig bil och en postbil. Vissa är ju bara för roliga. Helt galna.

När vi kom hem så åkte vi ganska snart ut och övningskörde igen, denna gång var det jag och mamma och vi åkte och hämtade Felicia. Ner på stan och köpte Kinamat. Hem och åt, och kikade på Perfect stranger. Sen hade vi det lite roligt. Spelade in ett x antal videor och såååå.

Jag fick precis ett ''Grattis på namnsdagen Camilla''-sms så jag antar att jag har namnsdag idag :D

Det verkar som att kvällen inte blir som vi tänkt oss, tjejer... Tråkigt nog.



Hej hej hemskt mycket hej

Idag har jag haft en trevlig stund med Felicia och Linnea på stan, innan jag drog mig mot centralen och mötte Niklas för att övningsköra. Är det förresten inte skandal att Nancys har höjt priset från 60 till 70 för potatisgratäng och kyckling, sallader m.m. Vet att det var länge sedan, men ändå. Och det skulle inte vara lika sämst om det inte vore för att de har minskat maten också! Mindre och dyrare, vad är det för stil? Går det inge bra för dem eller? Har de inte typ alltid kunder och är skitpoppis?! Jag fattar inte.. snåljåpar.

Dagens i-landsproblem helt klart. Inte för att man dör av att betala den där extra tiokronan, men det är bara störande. Aja, jag hade som sagt körlektion efter maten och jag är så förbannat trött på att övningsköra just nu. Trött på den jävla dieselbilen och på att det känns som att jag inte kommer någonstans. Trött på den jävla bromsen som tar SÅ JÄVLA lätt, och trött på den skumma gasen.... Och på att jag kan köra så jävla bra hemma, det flyter på som fan, men sen sätter jag mig i den där dumma dieselbilen och känner mig som en handikappad. Haha, nej inte riktigt så då men ... nej. Jag hatar den. Känner inte att jag har kontroll på samma sätt och då blir jag nervös. Tackar vet jag vår gamla Golf.

Fyfan det luktar som att någon kedjerökt det senaste fem dygnen i mitt rum. Snuskigt. Hur kan det lukta SÅ mycket?. (från Willys och Ica alltså) ....... hejdå.


Drömläge för LIDL

Hallå hörrni. Jag råkar veta att min kära vän Johanna Ulfsberg är på G med att färga ljusa slingor i detta nu. Och jag sitter spänt och väntar på resultatet ;D Tror det kommer bli skitsnyggt! Är även lite spänd inför imorgon, då jag ska göra samma sak. Ljusa slingor, dvs. Dock hos frisören, inte själv. Får hoppas på att det blir lyckat. Annars är ju alternativen peruk, mössa eller färga över slingorna. Allt låter lika trist. Så jag hoppas det blir bra.

Det luktar helt bränt ute. Man skulle kunna tro att det brunnit i huset bredvid, inte 500 meter härifrån. Det är visserligen rätt nära och det är ju väldigt mycket som brunnit, men ändå. Det luktar skitmycket! Jag stör mig på att de bränt ner vår mataffär som vi brukar handla i. Jävla idioter, nu fick mamma åka till Ellbe istället. Vad tänker ni med?! Tänk om de bränner ner resten av affärerna i Södertälje också. Då har vi ingenstans att handla. De kanske vill svälta oss, tycker de att vi är för tjocka i Södertälje månne? Det står ju i tidningen att det förmodligen är av politiska skäl som de bränt ner alla affärer, pga. nått med irak, och amerikanska varor och skit. Men de sa på nyheterna på tv att de snarare trodde att det var av ekonomiska skäl. Inte för att jag riktigt förstår var det menas, men? Drömläge för LIDL nu förresten. Plötsligt är de den enda kvarvarande mataffären i Weda, istället för en av tre.

En person yttrade denna kommentar förut, ''Ja det är ju inte så konsigt. Det är ju så det blir när vi tar in alla muslimer''. Jag blev ritkigt arg när jag hörde det. Bara för att två,tre, fyra stycken eller hur många de nu är, ägnar sig åt sånt här skit och är helt rubbade i huvudet så kan man ju inte dra alla över en kamm?! Suck... Finns för många rasist-åsikter i den här staden tycker jag. Förstår inte hur folk kan säga att ''de hatar turkar''. Kan man verkligen bo i Södertälje och inte ha några utländska vänner? Det tror jag knappast. Visst kan man hata eller tycka illa om en viss sorts utlänningar som tar sig friheten att göra en massa dumma saker och bete sig dumt. Men sen finns det ju svenskar som gör det också, eller hur?

Ögonmönster


Tog denna bild och tyckte mönstret i mitt öga var lite coolt. Visst visst viiiiisst?! Lite?!

''Södertälje brinner''

Alltså... Jag ryser i hela kroppen när jag ser det här.  Willys och Ica supermarket i Weda och Tempo i Saltskog brann alla ner under natten pga troligtvis anlagda bränder. Även Willys i Södra brann.
 -->
http://lt.se/nyheter/1.81317

Bild från LT


Bild från DN

''Ungefär samtidigt som bränderna började påträf­fades flygblad runt om i Södertälje med text som uppmanade till brandattentat mot butiker som säljer amerikanska varor med hänvisning till supermaktens intåg i Irak.
På lapparna finns också en bild på hur man själv kan tillverka en tidsfördröjd brandbomb.''

Alltså?!?!! Sjuka människor.

Sex mataffärer på bara några månader.. Man kan ju vara glad att man inte bor nära en mataffär iaf!!


tjugofemte februari tvåtusennio

Snön börjar försvinna nu, det är ju bara jobbigt... Slask och trist. Hatar sånt. Jag har jobbat till 16.00 idag och sen sett på lite tv. Gjort lite teori också men gud vad jag börjar tröttna på det... Orkar inte. Så tråkigt. Så mycket. Så onödiga saker, vissa. Men men.. It's gotta be done. Men segt gåre.

Imorgon skulle jag ha jobbat. Men så tänkte jag till lite. Jag har nämnligen körlektion klockan 13.45 och skulle ha jobbat från 07.30 till 13.15. Men hur smart är det att jobba sig till en huvudvärk och sedan ska man till en kötlekton som man betalat 480 kronor för? Att köra med huvudvärk är nog ingen hit. Så jag hoppar jobbet och kör förhoppningsvis utan huvudvärk, istället.


Fettisdagen

Helvetes jävla skitdag. Önskar att man någon dag kan få slippa tänka att man vi skjuta huvet av sig för att det gör så ont........ Idag var en av de värre dagarna. Dagis är inte rätta stället att vara på när man har huvudvärk heller. Det är höga ljud precis överallt. Kanske dags o leta efter en lämpligare arbetsplats?

Gick inte ens över när jag sov efter jobbet. Men jag tog två tabletter jag fått av doktorn för ett tag sedan och nu börjar huvudet kännas lite bättre. Sjukt skönt... Jag kunde till och med sätta på datorn!

Haha, så roligt att kolla på Den rätte för Rosing. Sjukt att en jämnårig från Södertälje är med. En gammal dagiskompis till mig, till och med. Och denna 19åring snor all Lindas uppmärksamhet i nästa program, såg man, haha. Lite roligt att de andra äldre känner sig hotad av en 19åring. Skumt & sjuk, som sagt.. Vad tänker Linda? Ska hon vara tillsammans med en 19åring? Det bevisar ju mest att  hon inte letar efter något seriöst. Undra vem det var som hade droger bland sina saker förresten?!

Fettisdagen idag. Jag äter inte semlor, men de små minisemlorna som Helena i köket på dagis hade gjort idag såg så goda ut så jag var tvungen att prova. O den va väldigt  god också. Senare hemma skulle mamma köpa semlor också men då fick det vara nog så då beställde jag en munk istället. Denna ska jag nu avnjuta framför Andra avenyn!


Tja.

Min dag har sett ut såhär:

På med sjuttontusen kläder för att hålla värmen, pulkaåkning, snö innanförbyxorna, pyttipannalunch, huvudvärk..., gos, ritande, kittlande, vila, mellis, spya på mellisbordet (mumma), städning. SLUTADE. Hem, huvudvärk, sova, äta, här.

Jag ska se på 90210 och lipstick jungle, sen ska jag sova. 22.00. Hoppas jag kan somna, efter de tre timmar som jag sov när jag kom hem från jobbet. Imorn ringer klockan 05.25. Mmmmmm. Jag bara längtar.


Förresten,,

när ska det sluta snöa egentligen?

Eller, inte mig emot att det snöar. Men ändå.. För mycket snö kan ju bli lite jobbigt.
Fast snö betyder pulkaåkning på dagis och pulkaåkning på dagis är roligt!


You sing a sad song just to turn it around

Det är en pissig skitsöndag idag. Så ni vet. När man är heldepp, allt känns fel, man är irriterad på allt och alla, man gråter lätt och livet känns hopplöst. Sånna dagar är bra roliga.

Haha, tänkte inte ens på det, men sitter o lyssnar på Daniel Powter - Bad day.

Imorgon ska jag jobba. Till tre elle till halvfem, jag får välja. Vi får se vad det blir ..
Kan inte alla barnen vara jätteglada och underbara imorgon? Då kan jag jobba till halv fem.

Hålla tummarna

Jag är trött på folk som säger att ''du ska vara blond''. Hur kul tror ni att det är att höra? Ni skulle lika gärna kunnat sagt ''du är ful i brunt  hår''. Och dessutom, tror ni inte jag vet att jag ska vara blond? Jag kan väl inte hjälpa att jag får mina små cpryck och färgar håret. Tror ni inte att jag vill ha tillbaka mitt blonda hår så jävla mycket? Men det är ju fan inte så enkelt. Måste lära mig att jag ska vara blond, hur långtråkigt det än är att ha samma hårfärg hela tiden, så är det blond jag ska vara. Inte ha brunt underhår, inga röda slingor (HAHA), inte svarthårig, inge morotsfärgat hår (efter avfärgningen av det svarta) och inte heller brunt. Blont ska det vara. Och om fem dagar, så blir det blonda slingor iaf. Bara att hålla tummarna.

Lördag, hos Felicia och på Olearys

Atjena. Va trevligt hos Felicia igår. Mysigt o kul o träffa alla. Åtta tjejer var vi som åt gott, drack, lyssnade på musik, sjöng, lekar osv.. För min del kunde vi stannat hos Felicia hela kvällen, faktiskt. Men vi drog till Olearys och där slutar min beskrvining av kvällen.

Idag fyller min bästa kompis år, Grattis!

Födelsedagsbarnet


Sara, Johanna och Elin


Alex och Johanna



Felicia hade fixat fint


Fördrink i form av cosmopolitan serverades

Johanna och jag


Alex, Johanna och jag


Felicia bjöd på ''småplock'', haha.. Det var jättegott, speciellt espadrillosen ;)


Sara, Alex och Johanna.


Sara ;)


Korka upp!


Linnea! Long time no seee


Presentöppning


Godaste efterrätten jag smakat, vit chokladmousse och hallonsås


Lite dricklekar med nya idéer ;p


Felica och hennes snygga frilla


''Ja må hon leva''


Felicia och Sara.. så oskyldiga


Men efter lite alkohol så.. ;)


Sara går på hårt ;D


Rökpaus för Johanna


Alexandra och jag


Alex, Johanna, jag och Felicia


Jag älskar dig mest! Älskar att vi är så lika. Tycker lika, tänker lika, pratar lika, agerar lika.


Jag och Felicia


Alex, Johanna och jag


Igen


Felicia och Linnea


Puss!


Påväg till Olearys


Yeeeah


E, L,F


På olearys


Hiihuu


Män som hatar kvinnor

Den 27 februari har Män som hatar kvinnor premiär. Tror den kan vara riktigt bra, och det säger ju alla som varit på förhandsvisningen också. Så.. Den skall ses.


Jag diggar dig

Jisses alltså. Kollar igenom lite låtar på externa hårddisken. Gamla låtar alltså. Med sjukt mycket minnen till. Men jag var inte beredd på de känslor som kom när jag satte på den här låten: Nicke och Nilla - Diggar dig.

Sjuuuuukt bra känslor. Och minnen.


P-p-p-pokerface

Nu har jag kommit hem och bäddat ner mig i sängen. Jag känner mig inte helt kry alltså.. Helseg och så. Varm.. Men det är nog av allergiska skäl. Känns det som, åtminstone. Så får hoppas på att allergichocken är över till imorgon. Man blir ju så mosig av att nysa hela tiden. Sucks

Vi har iaf fikat och spelat texas holdem ikväll.. Gick ju... bra. hehehe ;) Vann gjorde han som ska till Cypern på pokerturnering i april. Makes sense...






Har du fått tekoppar? Ajdå.

Förutom att jag vid ett tilfälle någon gång på morgonen när alla barn bestämde sig för att gråta för allting och vara allmänt tjuriga, hade lust att skrika ''NU GÅR JAG HEM'' så var dagen okej. Mitt huvud mådde okej. Och efter den dumma morgonen blev allt också mer okej.

Ett barn var hemma pga. vattkoppor, och dagens söta kommentar från Oliver var:
''Kalle har fått tekoppar''
Där blev det lite fel va ;p

När jag hade rast så hade jag ett meddelande på telefonsvararen, min körlektion nästa vecka hade blivit flyttad från tolv till tio. Vilket inte var bra för fem öre, för då sitter jag nämnligen hos frissan! Jag som hade fixat och pusslat så bra, så att jag skulle till frissören först vid nio och sen köra vid tolv. Men icke... Då var det ju tvunget att bli skit av det. Så får antagligen boka va den lektionen...

När jag slutade vid halvfyra gick jag hem o sen åkte jag o pappa ut och övningskörde litegrann. Nu ska jag fixa med lite bilder åt min moster, sen käka middag och sen ska jag köra till Sara o co. Kalas!


Allahjärtansdagrosor


J, F och jag

Jag och Felicia och Johanna U möttes på stan och skulle välja film. Det är som vanligt lättare sagt än gjort. ''Det gör vi på fem minuter'' tänker man alltid innan, och sen står man där.. Och om det ändå bara kunde finnas en knapp på filmens baksida där man kunde trycka så att filmens innehåll läses upp. Men icke... Man ska ska stå där o läsa på arton filmer tills man bara tar någon, pga. tidsbrist, och så visar det sig att den är super-b. Så är det oftast iaf. Men filmen var väl okej.. Systrar i jeans, andra sommaren. Seg.. Irriterande vissa stunder. Men okej. Carmen (ugly betty) va döläcker and so was her boyfriend (speceillt när han log).

Sen garvade vi åt Felicia. Hon är lätt att skratta åt den människan. Och lite åt mig. Kollade på lite videos, dvs. Sen lämnade de mig och nu måste jag sova illa kvickt, så jag har lite ork att ta hand om ungar imorgon. Skulle börja halvtolv, och det kändes skitskönt, men sen skulle jag inte det längre (bara för att jag tyckte det var så skönt säkert), så nu är det nio som gäller. Fast till tre. Så det är ju skönt iaf. Hoppas på att inte dra på mig en huvudvärk under dagen. Brukar ju lätt (typ alltid..) kunna bli så. Jag har nämnligen inte tid att ligga i ett mörkt rum och ha migrän imorn kväll, för vi ska till Saras house. Fira hennes pappa och bror, dvs min morbror och kusin. Skojigt! Rätt roligt måste jag allt säga. Men jag längtar till lördagen och till Espadrillosen. Och morotsstavarna och till att se Felicia förvåning är hon öppnar presenten som hon har valt själv. (hon lovade att glömma bort vad det var nämnligen).

Godnatt då!

Har fastnat för den här låten



No Doubt - Don't speak

Rosa-lila krockodilbilder

Haha, kom precis på en sak. Drömmen om de rosa och lila krockodilerna. I den försökte jag förgäves få en bra bild på dem. Och höll på att bli uppäten på kuppen typ. Det kallar jag en sann fotonörd.. Gör inget om man bli uppäten, eller blir av med ett ben eller två, bara man får en bra bild på de rosa-lila krockodilerna. Godnatt!

Onsdagskväll

Grey's anatomy och melontuggummin.

Inside and out



Every new beginning comes from some other beginning's end

Snack och ingen verkstad.

Godmorgon (dag).... Nej jag vaknade inte nyss. Men jag myser fortfarande under mitt täcke så det känns nästan som det.

Inatt har jag drömt om rosa och lila krockodiler. Låter ju som om de vore snälla, men det var de inte. Och de var överallt. Lite läskigt.. Jag tror jag har drömt om krockodiler förut. Undra om jag har en hemlig rädsla för sådana? Det skulle ju hur som helst inte vara så kul att bli slukad av en krockodil. Eller av en haj, eller något annat med vassa tänder heller. Usch, jag hatar att bada på djupa vatten, speciellt utomlands. Och grunda vatten med för den delen. Tanken att man när som helst (ytterst otroligt men) kan bli nerdragen under vattnet av en haj. Ingen härlig tanke. Eller kanske bara bli biten av en gädda? Det kan ju inte heller vara så roligt. Och utomlands, det finns väl en chans att det finns hajar där? Och de dras ju till blod. Vem vet, man kanske har ett litet mini-blod-sår på lilltån, vilket slutar i döden. Eller när man ligger på en madrass och så tror hajen kanske att man är en säl? Fy ... Läskigt sånt där. Nu kommer jag tänka haj haj haj varje gång jag badar utomlands.. Som om jag inte gjorde det innan iof..... hehe.

Jag fick precis världens sug efter att göra om i mitt rum. Helst byta ut alla möbler och så, men det känns ju inte som att det är så värst lätt gjort. Så kanske bara... någon liten förändring. Ska leta fram mina vita gardiner. Satte upp mina röda julgardiner julen 2007 och de råkade sitta kvar ett år och några månader. Dags att byta nu kanske.. Skulle iaf så gärna slänga bort min byrå och mina hyller. Det är dem jag hatar mest i mitt rum. Några tavlor skulle kunna bytas ut också. Vill ta bort både min tavla på World trade center och Empire state building.

Dags att get to it, kanske.. Man kommer ingenvart med bara snack o ingen verkstad.

Fan va skönt att ha sjukt mycket pengar och bara kunna handla massa nya möbler/saker och sen byta ut dem när man tröttnar.. Inte behöva leva med fula byråar som man köpte för år sedan, och behöva lida för att man hade en annan, sämre, smak då.

Sjukt snyggt


Hanna Björkstedt är så jävla duktig
klicka på bilden


Nya skor, tack

Heeeeello.

Idag har jag kilat runt som snabbst på stan med Felicia. Hon hittade drömskorna och jag hittade en massa snyggt också! En väska, en jeansjacka, en klänning och två armband, allt från MQ. Jag som aldrig shoppar på MQ. Är iaf grymt nöjd över allt! Hittade en sak jag letat efter ett tag också, nämnligen en sak att ha smycken på. Från Indiska. Ja, ni fattar när ni ser den längre ner. I like it. Och väskan! 350 kronor stod det på prislappen, men när jag kommer fram till kassan så är det rea och den kostar 50 kronor istället! Hur nice...

Men något som jag känner att jag vill ha just nu är ett par skor. Har kollar runt lite på internet och hittat några snygga, men skulle vara skönare att hitta några i butik istället så man slipper allt med frakt och så.

Efter kiket på stan drog vi oss till centralen. Jag skulle övningsköra i körskolan, med ytterligare en ny lärare. Och ytterligare en ny bil! En helt ny dieselbil. Jäkligt annorlunda att köra. Fy. Inte inkörd än heller för fem öre, vilket också gjorde det hela jobbigare. Efter det åkte jag hem, åt middag. Och sen bar det av ut och övningsköra igen, denna gång till Skogås (bit utanför Sthlm typ) för att hämta Linda som kom hem från Romme. Tog väl ca. 2 timmar.. Hemma igen nu, precis sett på Andra avenyn. Nu är Röd Drake på trean, kanske man ska se?





Longing

Jag har pecis käkat pannkakor. Inte lätt för stackars pappa att steka pannkakor med tre olika viljor om hur brända/inte brända de ska vara. Linda åkte precis iväg till en kompis, de åker till Romme med skolan imorgon. Jag vill också åka iväg!! Någonstans. Var som helst. En dag, en vecka men helst typ... ett år.

Jag längtar efter helg
och tills jag ska slinga håret
tills jag ska till sjukgymnasten och förhoppningsvis får lite hjälp
tills jag fyller 20 år
och till sommaren

Måndag, vilket innebär Lipstick jungle och Prison break


Om man ändå vore rik


Störande är det ju när man hittar en snygg klänning,
och så kostar den 700..... (inkl frakt och faktura)
Inte riktigt värt det. Eller?

Från
Nelly.com

♪♪♪


Shakira - Underneath your clothes

I love you more than all that's on the planet
Movin' talkin' walkin' breathing


Shakira - Objection

This is pathetic and sardonic
It's sadistic and psychotic
Tango is not for three
Was never meant to be


Shakira - La Tortura

No solo de pan vive el hombre
Y no de excusas vivo yo.

Söndag

Tagit tag i saker, övningskört, ätit middag, sett på oth, Gossip girl och snart blir det Beck.
Doktorn imorgon klockan 9.20...

Kollade förresten på lördagens melodifestivalsbidrag på YouTube idag.
Måns var bäst. Lasse Lindh och H.E.A.T var bra. Amy var okej.
Marcoolios låt var ju nästan lite av ett skämt.. 

 
Måns Zelmerlöw - Pride and glory

 
Lasse Lindh - Jag ska slåss i dina kvarter

 

H.E.A.T - 1000 Miles


Kvällen


Jag försökte mig på den där frisyren med en fläta som hårband, som jag misslyckades med igår. Det gick lite bättre den här gången, men när jag kom hem var jag heeelt öm där jag hade satt fast flätan med spännen, för de hade suttit så hårt.

Vi käkade middag i Kungshallen. Sjukt många olika rätter att välja mellan, beslutsångest..
Blev iaf marinerad fläskfilé tillslut, dock med några konstiga såser till. Libanesiskt, tror jag.

Jag gav en kärleksförklaring i form av ett geléhjärta till Sara inne på bion.


Bröllopsduellen var bra.  Bra, varken mer eller mindre.
Men det är en tjejfilm, konstaterade vi.


Så det kan gå

Jag fick fina rosor av mamma idag.

Sen åkte vi till moster och fikade, som sagt. På vägen dit skulle vi köpa med oss några bakelser som jag inte kommer ihåg namnet på. Vi hade en påse med fyra stycken i och en påse med en i. Som tack för rosorna som jag fick idag, så tappade jag påsen med de fyra bakelserna i marken. Haha... och de skulle vi bjuda på hos min moster sen. Mamma blev sur men jag skrattade så jag grät för de såg ut som en enda smörja och dem skulle vi bjuda på. Haha. Lite komiskt faktiskt. Mamma insåg också det roliga i det hela sen.

Mosade bakelser

Omosad bakelse

Så det kan gå

Nu ska jag snart börja göra mig iordning lite och sen ta 18.27bussen till Östertälje station.
En kärlekshälsning till F som är den bästa som finns.

Ha en mysig kväll allihopa!

Alla hjärtans dag

Hallu.. Jag och F hade bestämt oss för att hoppa Black and white550 och hitta på något annat istället. Men fantasin flödade inte direkt så vad gör man? F hämtade mig halv tio, så köpte vi groggvirke och åkte hem till henne. Trevlig stund med Fronda och gissa kortet, haha, senare kom hennes mamma ner och fick svara på några ''Sanning''-kort, ur Våghals. Ytterligare senare kom Jens och Tomas. Så fick vi veta några fler sanningar, hehehe. Sen åkte vi ner till 550, vilket faktiskt va kul, och träffade massa kändisar. (folk man känner).

Efter gick jag och F till Kebabhouse och beställde en pommes frites men fick två. Generöst där. Satte oss vid ett bord och rätt som det var anslöt sig halva vår gamla italienskagrupp från Colin, som också hade varit på 550. Vi räknade ut att det var ca 10 st från it. gruppen där. Fast det var säkert fler. Värsta reunionen. ;) Efter att ha smakat på Saras äckliga (den va verkligen jätteäcklig) subwaymacka så fick jag skjuts hem av Tomas och Jens. Tackar vi för.

Just det, innan det kallade en turk Felicia för hora på hans språk. Man har ju lärt sig vad ord betyder efter dessa år boende i Södertälje och gåendes på Colin. Så det fick han ångra, haha... Han blev näst intll förtvivlad för att Felicia vart så arg. ''Förlåt, jag var full.. Jag är jättesnäll egentlgen''. Haha.. ''Varför blev din kompis så arg, jag sa ju förlåt?'' ''För att du kallade henne hora?''. Yeeeeah.. smart kille. Nödvändigt. Hur skulle det låta om jag sprang runt och kallade folk hora så fort någon råkar gå in i mig för att jag ställer mig i vägen med flit. Suck.

Idag är det Alla hjärtans dag, och jag förstår inte varför så många singlar ''hatar'' den här dagen. En dag med lite extra kärlek och kärlekshandlingar bara, vem har sagt att det måste vara till just en partner? Jag ska krama Sara extra hårt ikväll när vi ska gå på bio, för hon är den bästa kusinkompis som finns.

På bio ska vi förresten på Sergel i Sthlm, och innan blir det romantisk middag för två ;) Bröllopsduellen ska vi se.

Nu ska jag hoppa in i duschen, sen åka och fika hos moster. Träffa Vilmer :) mfl!











Dagen so far


Jag försökte mig på en omöjlig frisyr med mitt hala hår vilket slutade med en hippiefläta på ena sidan. (observera den buttra minen för att mitt hår är hopplöst)

Mötte F på bussen och käkade på stan.

Provade kläder på H&m i år...

Köpte en sommarklänning. Den längsta någonsin så den får mamma sy upp.

You can't play on broken strings

Fredag den 13e

Jag ska ner på stan med F nu, snart. Äta och så. Jag vill ha något nytt i garderoben. Men känns väl inte som att det finns så mycket att hämta i Södertälje. Men vem vet?
It's like chasing the very last train when it's too late

Torsdag

Jag är febervarm och när jag andas så hugger det i bröstet... Min kropp är inte på topp just nu alltså :p

Skulle inte säga nej till lite färre humörsvägningar heller.

Men hur som helst, jag fick en tid hos sjukgymnasten den 2e Mars. Ett tag kvar, men det var det tidigaste de hade som jag kunde. Detta för min spänningshuvudvärk alltså. Jag är inte säker på vad det är de ska göra men jag tror de kanske ska ge mig tips och lära mig hur man ska göra när man har spänningshuvudvärk. Kanske massera några speciellt punkter eller liknande, kan jag tänka mig. Nice om det kunde finnas det till migärn också men icke...

Resten av kvällen tänkte jag ägna åt att se på Prison break och äta polkagrisar.

klantarsel

Så jävla irriterade på mig själv just nu...............
Jag skulle rensa bort lite damm under tangenterna, med hjälp av en nål.
Hela tiden tänder jag ''jag får inte tappa nålen, då kommer jag väl aldrig få ut den om den fastnar under tangenterna''.
Vad gör jag?!?!?!?
Tappar nålhelvetet så den hamnar under ''musen'', (har bärbar) precis under vänster knapp.
Den ramlade ner i en liten springa och jag har ingen aning om vart den tog vägen..
I början funkade knappen inte men nu gör den det...
SUUUUUUUUUUCK
Jag skulle ju kunna åka in till Siba eller liknande och be om hjälp,
men jag tänker fan inte lämna ifrån mig datan,
då kommer det sluta med att den kommer tillbaka tom.
Det gör det typ alltid när man lämnar ifrån sig något på de där ställena.

Men men, så länge musknappen funkar så är det väl ingen fara, väl?
Det kan väl inte vara farligt eller något att den ligger där under? Verkar ju lite långsökt.

Tack och lov

Haha hörrni.. Inatt drömde jag en mardröm som jag drömt flera gånger tidigare. Vi skulle åka utomlands och jag hade glömt min systemkamera, min digitalkamera, min bikini och min laddare till mobilen. Haha.. Hysterisk var jag. Roliga var att jag sa i drömmen ''Jag har drömt att det här ska hända och nu händer det på riktigt''. Men tack och lov så var det inte på riktigt.

En bra dag imorgon, tack.

Jadu jadu. Igår var en hemsk dag. Jobb med hemsk huvudvärk hela dagen. Det gick okej i början men mot slutet var jag ett vrak. Kaos i bilen hem. Ville typ... dö. Kan inte förklara hur det känns men det är så hemskt. Det gör så fruktansvärt ont. Och allt bara snurrar och känns som man ska spy.

I början av dagen så gick inbrottslarmet, det gjorde ju inte det hela bättre. Var bara jag och en praktikant i rummet med säkert 10-15 barn när det hände. Visste inte ritkigt vad man skulle göra, trodde ju det var brandlarmet. Sa åt ungarna att hålla för öronen, haha. Så stod vi där och höll för öronen allihopa. Usch, så hemskt det lät. Fast det stängdes av rätt snabbt.

När jag gick in till barnen på morgonen så skrek en unge ''Melvin Igelkoooooooott!!!'' haha. Så den fick de höra på läsvilan :) Min och Felicias projektarbetebok för er som inte visste det. De blev jätteglada! Lite tråkigt nu när de vet slutet, men. Roligt att de gillar boken iaf! Då har vi liksom uppnått vårat mål :)

Som sagt, när jag kom hem så vare kaos i huvudet så jag la mig ner och sov några timmar. Sen käkade jag middag och tog starka huvudvärkstabletter som jag fått utskrivna av doktorn men tror ni det funkade eller? Kikade lite på tv, ringde Felicia, läste lite och sen somnade jag. Höll mig ifrån datorn, inge vidare när man har ont. Inge vidare att se på tv heller men jag kikade ett tag i brist på annat att göra..

Vaknade utan huvudvärk. Sån skön känsla att somna med så jävla ont och sen vakna dagen efter och så är allt borta. Men tog ut glädjen lite i förskott för så fort jag reste mig ur sängen så slog det till. Så nu har jag haft ont i huvudet, nacken och axlarna precis hela dagen. Har ringt lite samtal, bla. bokat tid hos frisören för slingning och klippning! Och ringt två doktorer och till trafikskolan för att flytta på en körlektion. Sen har jag tagit ett bad och sett på 24. Övningskört har jag också hunnit göra två gånger. Jag vet inte riktigt varför jag gjorde det, det märktes att jag inte mådde bra, för det gick jättedåligt. Helt varm, småyr, ont i huvet och illmående var jag. Varför övnignskörde jag i det tillståndet frågar jag mig nu efteråt....

Hoppas på en bra dag imorn.
Då ska jag ringa till Tallhöjden och boka tid hos en sjukgymnast.


....

Jesus christ va crapy jag mår. Huvudvärk i början-på-migrän-style, dvs med tillhörande illmående. Inte nice. Så det är sängen som gäller för mig nu och det är inge kul att försöka sova med huvudvärk, det gör ont att ligga med huvudet på huvudkudden :(

Jag ska upp vid halvsju och sedan jobba från åtta till halv fem imorgon. Välbehövliga pengar.
Hoppas bara på att jag inte mår på detta sätt då, isåfall blir det inte lätt.

Gavin Degraw - Dreams


--

Solen skiner ute!!!


Baby it's only life

Dumma dumma jag, och dumma dumma doktorn. Dumma jag var uppe länge igår, och imorse ringde mamma och frågade om jag ville jobba för en var sjuk. Jag var ju helt död klockan åtta, eftersom jag hade varit uppe så länge. Dumma jag. Men också, så hade doktorn sagt att hon skulle ringa om hon fick några återbudstider idag. Så.. Dumma doktorn. Som inte har ringt än heller. Men imorgon så skulle jag kanske jobba, ändå..

Usch, värsta som finns är när någon ringer tidigt och säger ''Vi behöver dig så fort som möjligt''. Usch, illamåendet och huvudvärken bara sköljer över en och man tänker att nej, nej, nej... Pallanteeeeeeee. Oförberedd is not the shit. Ringde nyss till mamma och de hade ringt dit William istället ^^, haha. Men imorn får jag förhoppningsvis träffa mina busungar!!!

Och snart ringer förhoppningsvis doktorn.
Och snart försvinner förhoppningsvis min huvudvärk.

Förresten. Det där plötsliga vaknandet pga. att någon ringer slutade inte där. Klockan halv elva vaknar jag av att någon springer ner i trappan och in kommer pappa och säger att det är vårdcentralen i telefonen. Trodde ju att det var den doktorn som jag väntade på skulle ringa men det var en annan som jag hade råkat ringa till (tryckte lite fel när jag skulle beställa tid hehe) i torsdags. Hon svarade inte då men en röst sa att hon skulle ringa upp. Pinsamt, för det hade jag glömt.

Godmorgon (middag) btw! Frukost skulle nog sitta fint.

Vem säger ni då?

Om jag säger lögn, falsk och sorglig, vem säger ni då?

Nej jag syftar inte på mig själv, även om ni nu säkert trodde det. Hehehe.
Nerå. Söt jag kan vara när jag verkligen anstränger mig förresten.
En bekymrad min som tänker ''Vad är det för fel på vissa människor?'' är det, säger vi.

Roses are red and violets are blue

Hoffmaestro & Chraa - So do you
Hello Saferide - Always on my mind
James Morrison ftNelly Furtado- Broken strings
Erik hassle - Hurtful
Bonnie Raitt - Have a heart
Kate Voegele - It's only life
Plain White T's - A lonley september
Secondhand Serenade - Stranger
Ron Pope - Fireflies
Millencolin - The ballad
Creed - Six feet from the edge
Terra Naomi - Say it's possible
Yellow Card - One year, six months
Rise Against - Hero of war
Melissa Horn - Långa nätter
Kate Voegele - Hallelujah
Amy Macdonald - This is the life
Kate Voegele - Wish you were
Kanye West ft T-Pain - Heartless
Snow patrol - The finish line


Luddigt

Igår kom min Felicia hit. Lite senare kikade vi på American Psycho, skum film. Kan inte riktigt säga vad jag tyckte om den förutom att den var skum. Inte bra, inte direkt dålig heller. Men slutet var störande.. Eller kanske borde säga, det försvunna slutet. Hatar luddiga slut. Man vill ju ha något konkret. Hur roligt är det att se en film och sen vet man inte ens vad den har gått ut på.


Sweet

Galtholmen 07















Weekend

Haha, alltså. Igår var en så jävla bra kväll. På olika sätt och vis. Började med att Sara kom till mig, och när vi mött Felicia vid bussen, och bevittnat Sara köpa godis likt ett litet barn (SÅ UNDERBAR), så gick vi hem till Johanna.

Vi attackerade henne säng och rörde oss inte många meter på många timmar. Gud va kul vi hade! Riktig lyckat. Och efter ett tag satte vi igång med TP musik. Sjukt svåra frågor och jag är inte så bra på aritster, grupper och sånt men igår var jag lite på hugget iaf ;D Jag och Felicia mot Johanna och Sara, blodigt allvar som vanligt, haha. Fast frågorna var så svåra, som sagt, så till slut gick vi över till att läsa den lättaste frågan av de fem på kortet istället. Roligare så.

När klockan närmade sig halv tolv kände tre av oss för att träffa lite folk. Sara, som skulle jobba imorgon, tog bussen hem och vi andra åkte ner till Olerays och minglade lite ;p .. Lite smålångtråkigt där nere vissa gånger, men kul o träffa lite folk iaf, som sagt. Vissa människor förgyllde ju verkligen kvällen med sina galenskaper iaf, haha! Aw.

Idag har jag varit ute och övningskört med pappa i dimman. Lite läskigt när man inte ser mer än några meter framför. Vi tränade start i backe med parkeringsbroms till det stank i bilen för att det slet så mycket på kopplingen haha. Vilken hemsk stank! Sen åkte vi till Willys och handlade fikabröd + middag.

Mormor och morfar kom och fikade = efteråt blev det Hjärter. Haha.. Ruter så det tjuter var en kommentar jag hörde minst 50 ggr haha XD .. Varje gång någon spelade rutar, i princip. Yeah.. 

Inatt alltså, haha. Jag och mina skumma drömmar. HAHAHA jag garvar.. Helt crazy, mitt i natten helt plötsligt vaknar jag (fortfarande i en dröm typ), kastar undan täcket, river upp lakanen i hela sängen, för att jag drömde att det fanns ett hål under lakanet som någon behövde komma upp igenom. Haha.. leter febrilt efter hålet men börjar sakta men säkert inse vad jag har gjort och att det var en dröm. Det var bara att ställa sig och bädda tillbaka lakanet och krypa ner under täcket igen. Mitt hjärta dunkade som bara den. Haha... så fult. Galning.

Ikväll händer det nog något roligt :) Känner det på mig.

Just det. Det är melodifestivalen.. Alltså. Det faktum att det är är uppdelat i deltävlinar nowadays förstör ju precis allt, tycker jag. EN tävling ska det vara. Inte en jävla massa som man inte orkar kolla på.

Just deeeeet. (igen) Idag kom mamma hem från sin kryssning! Och jag hade beställt en sak-överraskning och en godis-överraskning. Men fick två av varje :O .. En påse med snickers, mars och sånt. Och en med persikor. Ett par örhängen från Pilgrim och puder :) Eftersom min mamma är den jag älskar mest i hela världen så blir jag så orolig när hon åker bort. Tänker hemska tankar. Jag är cp. Men nu är hon hemma igen :D Örhängena var förresten coola.. på ett sätt som jag inte orkar förklara.

Mot Johanna

Hur kommer det sig att varje helg som ska vara en lugn helg så tänker man när fredag väl kommer att ''man kanske skulle ta o gå ut iallafall'' .. Varje jävla gång.

Även denna helg..
Men så blir nog icke fallet.
Myskväll blir bra.

Jag känner ... TP musik ;D

Du gamla fria nord

Varför ska jag alltid drabbas av saker som ingen människa vet vad det är?? Suck alltså.
Jag blev blöt om fötterna när jag gick hem från doktorn.. Men ändå kan jag inte låta bli att tycka om detta väder. Snö gör mig glad.. Speciellt när det snöar. Fast lite jobbigt är det, man blir blöt.

Jag har börjat lyssna massor varje dag på den här låten:
Lars Winnerbäck - Du gamla fria nord

Det var den första låten jag hörde med Lars Winnerbäck, och jag kommer ihåg precis när.
Det var på skolavslutningen i åttan. På en fest. Hemma hos Jonte.
''Sök på Du gamla fria nord'' sa någon till mig.
Va, ska vi lyssna på nationalsången? tänkte jag.


tors

Plågade mig igenom ännu en Sawfilm idag, haha.
Satt och åt nå slags nötter samtidigt, vilket inte var så trevligt med allt blod o skit.
Det är verkligen stört äckliga scener.
Kan ju erkänna att jag höll upp handen och höll för ögonen mer än en gång.
Har sett/hört att många tycker att film fem inte är så bra,
men jag måste säga att jag tyckte den var väldigt bra, bättre än fyran iaf.
Resten kommer jag inte ihåg..

Imorgon är det fredag och jag ska till doktorn, igen.
Sen ska jag nog plugga teori, antingen åka ner till körskolan,
eller hemma med boken eller på datorn... Får se.

Kvällen blire mys med Johanna, Felicia och Sara.
Lovely


Ja? Nej? Kanske? Kanske inte?

Skön dag :)

Trevlig prat-mandarin-topmodel-läckerol-efterlyst-sexandthecity-dirtysexymoney-stund hemma hos Johanna.
Med Felicia också. Och utan Sara som inte kunde komma :(

Sara, du måste ju bli frisk till fredag... WE NEED YOU

Övningskörde idag med en ny körskolelärare, gillade honom.
Så det var ju bra.
Men nästa gång är det ännu en ny. Suck.
Får hoppas att man gillar honom också då.

Imorgon åker min mamma till Tallin på kryssning.
Jag är avundsjuk.
Inte just för Tallin, mest för att.. jag vill också iväg.
Var som helst egentligen.
Varför får inte jag följa med kan man ju fråga sig???

Blonda slingor. Ja? Nej?


Feeling sick

Idag väckte pappa mig och ville övningsköra, haha.
Så jag hoppade in i duschen och sen åkte vi.
Gick som det gick och det gick väl bra!
Jag börjar få in snitsen på det där med parkering allså.

Jag är ingen Saw-fantast, verkligen inte.
Men ändå fick jag för mig att ladda ner fyran och femman.
Så jag såg på fyran och det resulterade i illmående.
Filmerna har rätt bra handling men är grymt äckliga.
Men tvingade mig själv att se på alla äckliga scener ändå.
Ska man se en sån film så ska man ju kolla, inte kolla bort.

Hur som heeeelst.
Det blir en lugn helg som kommer nu och sen blir det tre partyhelger i rad.
Troligtvis, iaf. Men det är ju roligt :)
Inte lika roligt tycker min mor och far att det är .. Men men.
Vuxna förstår inte mycket.

Imorgon ser dagen ut såhär:
Lunch m.m med Felicia på stan
Övningsköra i trafikskolan halv fyra
Till trafikskolan och göra teori efter lektionen
Hem och äta och så
Till Johanna

Smockad dag! Men det är roligt.
Hejdå.


Utmaning

Regler:
- Gå in i mappen mina bilder

- Gå till den sjätte mappen och välj sedan den sjätte bilden i den aktuella mappen

- Släng upp bilden på bloggen och skriv något om den

Sjukt vad tiden går snabbt. Denna bild får mig att vilja ha SOMMAR!


Tydligen så får man en grym..

..gympapåse designad enligt senaste modetrenderna, när man handlar på BIKBOK.
Mkt uppskattad av Felicia.. Synd bara att skolan är slut och därmed gymnastiken.

Chock

Ja, lite av en chock när solen tittade fram idag. Den påverkar mig jättemycket. Satt på bussen påväg till stationen med solen i ögonen och ipoden i öronen. Helt underbart..


hehehe

I love seagrass

Jag skulle ju övningsköra idag, men tråkigt nog har pappa blivit sjuk.
Så det blev inget med det.

Jag och Felicia åkte upp till Stockholm istället och shoppade.
Fick med mig en del fina saker hem :)

Favoriterna var nog skorna och örhängena.
Och I love seagrass-tröjan ;)

Jag och min bästa vän är så otroligt synkade.
Säger samma saker i mun på varandra mest hela tiden
Antar att det blir så när man umgås mycket.
Det är lite roligt ibland

Nu har jag absolut inte den blekaste hur mycket pengar jag har kvar på kontot?



ps. I love seagrass = internt

Sociala klubben ;)


Inte riktigt rättvist

Varför måste mina ögon klia och min näsa rinna och nysa när jag gosar med söta djur??????

Dumma allergi.


Dagens outfit


Töntigt

Sveriges värsta bilförare.
Vilket skämt till program?
Det fattar väl vem som helst att det är uppgjort eller något.
Hela programmet är ju helt cp, man får vara kvar om man är tillräckligt dålig.
Folk vill ju vara med i tv, då är det väl fan klart de kör dåligt för att få vara kvar?
Och folk är inte som de i det programmet.
Babblar, sjunger, dricker cocacola, äter godis, pratar i telefon, skiter i att stanna framför övergångsställen, har hundar i knät, kör i fel riktning i rondeller osv osv. Det vet väl till och med en femåring vilket håll man ska köra åt i en rondell!
Det handlar inte om att de är dåliga på att köra, det handlar om att de antingen är dumma i huvet eller/och gör sig något otroligt. En normal person sitter inte med en hund i knät och kör, eller dricker coca cola och släpper ratten med båda händerna.

Det är bara en dum programidé med människor som spelar.
Fattar väl vem som helst.

So sweet

Mihiii, idag har jag övningskört. Det var KUL!
''Nu ska vi testa något'' säger pappa.
Sladda och få kontroll på sladden visade det sig vara vi skulle testa.
Det var skitkul :D .. Och gick rätt bra också.
Körde och svängde och så la pappa i handbromsen o så wiiiiiiie..
Haha nog roligaste övningskörnignsgången hittills.

The Holiday på trean eller Beck på fyran ikväll?


I dont give a damn