Here comes the sun

Ja hörrenini. Har egentligen ingen lust att nämna början på gårdagen. Men men.. Drakbåtsrodd nere vid maren. Man skulle vara utklädd. (Vi hade 80talstema) 14 av 28 ur klassen kommer. Ca 5 stycken av oss är utklädda. Tack klassen för visat engagemang. (y)

Så paddlade vi dessutom mot SP3c som hade tagit sig friheten att bjuda in någon från en annan klass,  vilket var emot reglena. Så de kan ju fira att de vann men hur kul är det egentligen att vinna när man fuskar? Och dessutom att vi var 14 i vår båt mot deras 20-22. Men de vann bara med något meter / några sekunder så om vi hade varit lika många som dem skulle det ju lätt varit vi som vunnit och med det drar jag slutsatsen att vi var bäst. YES :D Fuskare!

Det är inte roligt med studenttävlingar när klasserna bara fuskar hela tiden. Vi är typ den enda som inte gjort det än i vår skola. Vi må inte ha den bästa sammahållningen (snarare den sämsta) men vi fuksar iaf inte. Nått bra med oss iaf. Varför fuska? Hur kul är det?!

Jag och Felicia åkte till Sthlm efteråt och jag hittade mina studenskor bla. Skönt det eftersom jag började bli lite orolig att jag skulle få gå barfota den 5e. Typ. Senare på kvällen kikade jag talang och sedan på ondskan.

Idag har jag solat solarium och haha ja jag vet att det är supersoligt ute men jag kände mig för uttråkad för att lägga mig ute i timmar så 10 minuter i solariumet kände skönare. Mer effektivt. Måste hinna bli prun till studenten. Just nu är jag dock mest röd och det kliar o svider asmkt där över tuttarna :( .. Det röda lägger sig eller hur? Hoppas det lägger sig. Det måste det ju göra.
 
Jag såg de kommande dagarnas väder igår. Det ska bli 16-26 grader på torsag, inge regn men möjligtvis lite moln enligt aftonbladet. Great :D
image1672
image1677
image1670
image1671
image1673
image1674
image1675
image1676

En vecka kvar

Först vill jag bara säga GRATTIS ALLA SOM TAR STUDENTEN IDAG. Själva hade vi våra sista lektioner idag. Nu är det slut.. Det känns grymt skumt. Det är nästan precis en månad kvar till gotland idag. Och, som rubriken lyder, EN vecka kvar tills vi har går ut gymnasiet och därmed 13 år i skolan, om man räknar med sexårsgruppen.

Dagen har sett ut ugenfär så att vi hade lektion, sedan håltimme då jag solade litegranna vaaa, sen lektioner igen. Gick hem och sov, sen hade vi gäster på kvällen. Våra grannar som ska flytta, vi bjöd dem på finfin middag - pizza. Usch säger jag bara. Dock var efterrättten god :D
image1669
PEPP PEPP PEPP, drakbåtsrodden imorgon, vi kommer ju vinna för har så jävla bra sammanhållning!!! (NOOOOOT)... Nej jag är glad om vi inte välter! 


Sov förfan

Det är så jävla skumt att jag tar studenten om en vecka. Och så jävla skönt att skolhelvetet är slut åtminstone ett år fram. Vet inte vad som händer hösten 09 men innan det ska jag iaf JOBBA. Inge mer skola på ett tag, så djävulskt skoltrött så det finns inte. Men idag var sista provet och nu är skiten över på ett tag iaf!

Och jag såg nyss på vädret, det är kanonväder flera dagar framöver. Då gällere bara att det håller i sig tills på torsdag. Sol men rätt svalt i luften skulle vara nice. För varmt blir bara jobbigt.. Lagom skulle vara bra.

28 maj

Ojojoj, vad min syster  Ä G D E  igår! Kan inte vara mer stolt! Det var lite lustigt, då man kunde dela in klassen i två grupper. Den ena delen, töntarna typ, som sjöng musikaler och sedan resten som sjöng låtar från tv/serier/reklamer. Hade bara lust att somna när det blev för mycket av det första, men förutom det så var konserten jättera.

Dock hade Sara och jag köpt blommor till Linda som vi glömde ge, haha, så fick springa in med det sen på slutet. Resluterade också i att buketten blev något mosad när vi stressade tog av pappret. Haha. Men det är tanken som räknas o mosade blommor har aldrig gjort någon skada (a)
image1668
image1666
image1664
image1665
image1662
image1661
image1663
image1667
Idag åkte jag till skolan för prov. Sen hade vi håltimme så åkte hem och la mig på en filt i trädgården. Det var jävligt skönt. Sen åkte jag tillbaka till skolan för sista lekionen.. Samma skit imorgon typ, en lektion - lååångt hål - två lektioner på slutet. Mötte Elin påväg hem från skolan så jag följde med henne hem och hämtade vårt kubb som jag lämnade där i lördags. Fick se hennes studentklänning, jättefin, som hon hade fått designa själv typ, i Thailand. Lyxigt värre. Sen lunkade jag hemmåt med kubbjävlet som höll på att döda min rygg, träffade på David och återupplevde gamla balminnen, haha. Det var tider det!

Har varit ute och övningskört nu på kvällen. Det går frammåt :)

Ledig tisdag

Igår var en rolig dag. Jag garvade såfort jag kom o tänka p mitt lilla misstag på provet. Efter allt i skolan så drog iaf jag och Felicia ner på stan. Jag hittade vad jag sökte nämnligen en bandlös bh. Köpte ett par solglasögonon också.. Kollade förgäves efter ett par skor till studenten men hittade inget. :/

Har längtat till idag faktiskt, det är tisdag dvs. jag är ledig och ikväll ska jag, sara, jenny, mamma, marre mfl, vet inte riktigt vilka, på Lindas klass slutkonsert. Linda ska sjunga solo, ska bli jätteroligt att höra. Blir verkligen en stolt storasyster i sådana lägen.

image1660

Gissa vem

''Naaaaj naaj naaaaj, du skuuuulle ju inte veiiika lappen''

This is a cock

Herregud.. Hahahaha. Herregud. För en timme sedan hade jag mitt Cambridge-muntliga prov. Det gick bra... Tills.. Vi fick en bild med en massa olika jobb framför oss. Man skulle beskriva jobben typ, och sen säga vilka fördelar och nackdelar det fanns med dem. Det var bla. jobb som doktor, lärare och kock. Jag: ''This is a cock''........................................................................ Tror aldrig jag har skämts så mkt. Jag och johanna kunde knappt sluta skratta. Hahaha. åh. (Var meningen att jag skulle säga kock, dvs cook)


Mors dag

Mors dag blev en sommardag, det var skönt. Övningskörde till mormor och morfar och fikade med kusiner, mostrar, morbröder m.m.. Åkte hem skapligt eftersom jag hade en del att göra i pluggväg. Men nu såhär några timmar senare har jag fortfarande inte gjort klart skiten, det är näst intill omöjligt! Svåra uppgifter som man måste göra för att få VG i Psykologin. Men jag förstår inte ens frågorna :( 

Jag är nervös för imorgon också, nervositeten ligger och trycker och gör nästan att jag önskar att jag inte hade betalat 800 kronor av den nästan dubbla avgiften för att göra Cambridgeprovet. Hatar press, hatar prov. Varför betalade jag pengar för att göra ett prov? Frågar nästan mig själv det, men det är ju såklart för att det är bra att ha Cambridgediplomet. Men ändå.. Det alltså speaking imorgon, första provet av fem. Det kommer proffessorer från självaste Cambridgeuniversitetet i Storbritannien som ska ha prov med oss. Jag kommer få tunghäfta. :(
image1653
image1654
image1658
image1659
image1656
image1655


Lördag

Idag har jag övningkört med min mor och min far samtidigt. Det var inge roligt då de inte kunde hålla sams eller komma överens om mycket. Så det ska aldrig mer hända. Övnignskörde lite senare med bara mamma också vilket gick bra till en början men sen åååååh jag hade lust att slänga ut henne ur bilen och köra vidare själv.

Jag har gjort lite läxor och så på dagen, och sen åkte vi till Brunnsäng och grillade lite hos Sara m. familj. Mysigt med grillning. Gott också. Lite innan åtta åkte vi och hämtade Felicia och sen hem till Elin. Där befann sig Pontus, Elin, Micke och Johanna. Sen kom Viktor och Erik. Vi kikade på Eurovision och i pausen där man röstar blev det en kubbomgång. Great great. Eurovision var förresten en riktig besvikelse. Den ena låten sämre än den andra. Jävla skräp alltihop.

Imorgon är det mors dag men jag har inget till min mor. Shame on me. Men får väl fixa det så får hon väl få en försenad morsdagpresent eller något. Brukar inte direkt köpa något stort eller så på mors dag, men efter att jag hade den där drömmen där hon dog så uppskattar jag henne mer, typ. Hahah. Jo men det är typ så. Jag är livrädd för att hon ska dö hela tiden. Jädrans dröm. Ja, imorgon morsdag så ska vi iaf till mormor och fika as usual.
image1650
image1652
image1651


Hola Belgrad

Björn räddade vår eurovisionkväll från att vara helt onödig. Det var värt att vänta på att 36 länder skulle säga sina röster för att se honom. Haha, klockren. Det roligaste är att folk i europa antagligen tror att han är en osäker tönt som knappt kan uttala europas länder. Här gör alla länders poänguppläsare sitt bästa för att inte göra bort sig så kommer han och gör narr av allt. Så himla bra.
 

Jo så är det

Är det inte jobbigt när någon/några kommer och invarderar på ens perfekt planerade planer? Så otroligt frusterande? Så man blir så irriterad att man har lust att ställa in planerna istället?
Är det inte det?

Ett litet mirakel skulle sitta fint. Ett sånt som gör att allt ordnar sig till det bästa. Som bara löser alla irriterande små problem och bara lämnar kvar de perfekt planerade planerna.

Personality makeover?

Om det fanns något sådant som en Personality makeover
så skulle jag gladerligen betala för din operation

Fredag.

Dagen började med provet. Internationella relationerprovet. Gick som förväntat. Inga bra alltså. Får väl hoppas på att läraren är lite generös när det gäller betyget ändå.. Sen åkte jag upp till mammas dagis, pratade lite med henne och gungade barn. Haha. Och så kom Felicia förbi så gick vi till Austronauten. Samlade ihop våra små barn och läste vår bok för dem. Vi var ju och ''intervjuade'' fyra barn för något halvår sedan och nu skulle vi läsa upp den färdiga boken för dem. Efter det så ritade de Melvin Igelkott, som boken handlar om. Söta teckningar, solar med röda ögonbryn, moln med stickor på.. osv.

Vi satte oss på en bänk i solen sedan. Pratade lite och sedan åkte Felicia hem. Och jag gick hem. Såg på Click och sedan somnade jag. Väcktes av pappa som kom hem från jobbet, vi skulle övningsköra. Det gick great. Grillat till middag, men jag kände ingen matlust /: Så det var sådär. Sen såg jag på Talang, Seth är så het. Efter det har jag sett på The invisible, ytterligare en het kille. Jag blev kär i filmen, den var underbar. Eller det kanske är fel ord, men jag gillade den skarpt iaf. 

Imorgon står plugg, övningskörning och eurovision på schemat.

Ps. Finns det något mer irriterande än flugor som verkar DRAS till en? Jag blir GALEN. Har haft en jävla fittfuga i rummet hela jävla eftermidagen + kvällen. Den har varit på mig stup i ett, som om jag vore nått jävla dött as som den vill äta på. Så när jag till slut går och hämtar ett sånt där elektriskt racketet som man typ elektrisitetar ihjäl dem med och dödar den, så visar det sig några minuter senare att det finns en TILL jävla fluga. HAHAHAHA, jag kollade just ner på golvet där flugan som jag dödade låg och den ligger inte kvar. Nice, nu har jag en zombiefluga här i mitt rum. Hur kan en fluga klara sjutton elektriska shockar men ändå inte dö????????????????????
image1649

Två veckor!

image1648

Minigolf! Eller bangolf som proffsen säger ;)

Haha. Inatt vaknade jag av att jag stod mitt i rummet, skrikandes med en hårsprayflaska i handen. Jösses amalia, jag undrar om jag är en fara för mig själv? Tänk om jag tex. skulle ha sprutat hårspray i mina egna ögon i sömnen? Aj. Jag la mig iaf i sängen igen och försökte sova men mitt hjärta dunkadei 120 och jag var helt uppe i varv. Det är en upplevelse i sig att vakna av att man själv skriker för livet. Det gjorde jag visserligen inte denna gång, men har gjort det tre gånger förut.

Jaja, idag har vi haft halv friluftsdag som sagt. Jag skulle få äran att introdusera minigolf för Felicia, som aldrig hade spelat det. Haha, jag hade redan förutsett att hon skulle tappa tålamodet rätt snabbt när bollen vägrar gå i hålet. För jag är likadan. Men jag har faktiskt lärt mig att tona ner min irritation lite. Det hade inte Felicia, eftersom det var hennes första gång, och några banor fick ta en del smällar pga. det, haha.

Jag gick hem och sov efter det och sen jag har pluggat lite smått.. Internationella relationerprov imorgon. Hatar det ämnet. Efter det provet och det inlämnade arbetet behöver jag aldrig mer ha det, känns nice. Jag hatar internationella relationer, vad det nu ens ÄR, och politik och allt som har med det att göra. Det är fan inte kul att läsa 24 sidor när man inte ens fattar hälften av det som står och sedan ska man då LÄRA sig det som man inte fattar. Hehehehe. Ne.
image1644
image1645
image1646
image1647
Det är rätt fint där nere vid minigolfbanan. Där borde vi ha picknick någon gång, tjejer

Old pics

image1643
Jag kollade just igenom en massa gamla bilder. Saknar vissa personer från förr. Det är sjukt hur mkt folk kan förändras på ändå rätt kort tid. Och hur mkt man kan glida ifrån någon som har varit en närmst in på livet. Det är tråkigt. Jag saknar hur några var förut och hur saker var då. Mkt bättre än nu.

Btw, varför provade jag en prickig sak? Gillade jag prickigt? Jag kommer inte inte ihåg. (2004)

You make me sick

Din stil gör fan så jag mår illa... USCH.

Ja hörrenini. Jag har räknat ut att jag har 10, om jag nu har räknat rätt, lektioner kvar på gymnasiet. TIO STYCKEN. Och så har jag kommit fram till att jag behöver en väska, skor, BH, strumpbyxor och leggings till studentdagen. Tur att min mamma är villig att investera i det för jag är lite short on money just nu kan man lugnt påstå. Eller egentligen har jag några hundra men sen kan man ju tänka såhär att jag har ingen aning om när jag kommer få pengar nästa gång, eller jo förhoppningsvis på studenten, men förutom det. Antagligen när jag börjar jobba i höst. Så det gäller att hushålla med det man har.

Imorgon har vi halv friluftsdag, vi ska spela minigolk. Jag tycker det är rätt roligt när det går bra, när det går dåligt är det bara frusterande. Jag hoppas på bra väder men om det blir regn har jag och Felicia kommit överens om att hon håller paraplyet över mig när jag slår och tvärtom. Fast om banerna är fyllda med vatten kan det nog bli lite svårt att spela. Du kan vi ju köpa Sanwitch i kiorren som finns där. Eller bada i kanalen. Eller bara gå hem och sova..

Så typiskt killar

image1641

Dödsdrömmar

Det är lite lustigt. Hade det sista proven av fem stycken i Cambridge-engelska idag. Det provet jag tyckte verkade som att det skulle vara lättast. Men det gick käpprätt åt helvete, det var inte lätt alltså. Vi hade facit bak i våran engelskabok märkde vi efteråt och där såg vi alla de fel vi gjort. Haha, herre.. Det kommer inte bli roligt att få tillbaka de där vill jag lova.

Just nu är det många saker som är fel. En sak är till exempel att vi ska betala 600 KRONOR för ett flak utan musik. Vi kanske inte ens kommer ha någon musik? Det är ju bara crap och jag blir deprimerad bara jag tänker på det. En annan sak som deprimerar mig är drömmen jag drömde inatt. Varje gång jag tänker på den fylls mina ögon typ me tårar. Jag har drömt många mardrömmar i mitt liv men denna var värst. Drömde att min mamma hade dött. Det jag är mest rädd för här i livet är att min mamma ska dö. Och känslan som jag kände i drömmen var så hemsk..  Usch. Häromdagen drömde jag att jag själv skulle dö också. Och för några veckor sedan drömde jag att jag blev påkörd av en lastbil. Vad är detta? Kan det vara stress?

Nu börjar grey's!

:S

Nu har jag läst i ett x antal bloggar om The hills. En serie, antar jag?
Men vadå för serie? Verkar som att jag har missat något.

Tisdag

Jag har ju varit ledig idag så jag har tagit det rätt lungt, sett en del sex and the city och nu på kvällen Gossip girl, Desperate housewives och Christine. Det blir mkt tv när man gillar serier. Men men.. Jag har faktiskt pluggat lite också, har förberett mig lite inför engelskaprovet som vi har imorgon och gjort Internationella relationer-arbetet. Visserligen sämsta arbetet någonsin men vi kan ju hoppas på att vår lärare inte ser det på det viset.

Jag börjar oroa mig för att sommarens väder ska se ut som vädret har gjort på senaste tiden. Dvs upp och ner. Regn, sol, regn, sol, åska och regn, sol, hagel.. Osv. Jag hoppas speciellt att Gotlandsveckan får bra väder. I sommras när vi var på gotland fanns det dagar man allvarligt bara ville ligga under täcket och sova för det bara ÖSTE ner och inte nog med det, det blåste något hemskt vilket reluterade i att ett paraply knappt hjälpte, man blev blöt ändå. Och våra paraplyn från H&m tog en del stryk, haha. Det är rätt roliga minnen faktikiskt, även fast de va sådääär just då när man var där.
image1640

Tudilu

Kommer inte ihåg när jag skrev senast men i lördags övnignskörde jag lite ,sen hem och fixade mig. Tog tåget mot vårsta runt halvsex, hem till alex med alla tjejerna. Väl där blev det trerätters, presentöppning och allt som hör till en födelsedagsmiddag. Jättetrevligt hade vi. Runt tiosnåret började det droppa in festliga personer och när klockan var 11-12 var det en del folk alltså.. Det var dock ungefär då vi tog skjuts av Erik hem. Men jag var nykter och det var skönt med skjuts hem, men jag hade roligt de timmar det varade. Tack för en underbar kväll alla och framför allt Sarre och Alex! <3
image1639
Igår kom Sara & Micke över på fika, sen gjorde jag inte så mkt mer än att se reprisen av Grey's anatomy och Top model. Hade tagit hem en hel massa plugg men gjorde nada.

Idag däremot pluggade jag och Felicia från ett till fem ungefär. Kändes i rumpan efteråt när vi hade suttit vid mitt köksbord i 4 timmar. När hon dragit åt jag middag och sedan satte jag INTE på datorn utan jag tog istället tag lite mina ca 200 psykologifrågor + 3 öbuppgifter. Jag har nu ca 80 frågor kvar och öbuppgifterna. Lite duktigt tycker jag. Ni fattar inte hur länge jag har tänkt göra det, vi fick de första frågorna i JANUARI. Det tog sin lilla tid kan man ju lungt påstå.

Det är sjukt att jag har sju skoldagar med lektioner kvar i skolan. I gymnasiet. Onsdag, torsdag, fredag (då vi har en lektion) denan vecka. Sedan Måndag, onsdag, torsdag, fredag nästa vecka. Nästan bara 6  st. Sista veckan har vi inga lektioner har vi fått höra. Hur som helst. På dessa ca sex skoldagar har vi så jävla mkt:

Psykologifrågorna
Internationellaprov
Internationellaarbete
Bildarbete
Svenskaprov
Engelskaprov - English in use
Engelskaprov - Speaking
Filosofiredovisning
Redovining av projektarbetet på dagis


Och detta på de där ynka sex dagarna! Kommer ju ta luften ur en så kommer man ha gått in i väggen lagom till studenten. Mysigt


R.P

Jag tror att jag är förälskad i Ron Popes röst. TACK TA för att du skickade A drop in the ocean till mig! Skönt at ha något nice att lyssna på också när man bara vill höja så högt att allt annat i huset bara försvinner. Jag hatar när folk bråkar. Speciellt när det är i ens eget hem, stämningen blir hemsk. Jag blir inge glad.

Finally

Mitt internet är friskt! Fungerar alldeles utmärkt. Den sega cp-perioden är över.

Såå, i onsdags var vi på skiva och jag drack inte en droppe vilket nog var anledningen till att jag inte hade lika roligt som alla andra. Fick nog ganska snabbt, och eftersom jag skulle upp till skolan kvart över åtta dagen efter kände jag verkligen att jag ville hem.. Så jag planerade typ att åka själv. Ville verkligen inte det för jag är så jävla paranoid o allt men jag orkade inte stanna, o ingen jag pratade med ville hem än. Men så, lyckligtvis så skulle David, Daniel och Jonas hem. Blev verkligen lättad.. Så vi gick däriåfrn lite innan ett och tog 01.20bussen hemåt. Det tog så hemskt lång tid, var hemma strax innan tre. Då ställde jag klockan på kvart över sex, sov tre timmar, vaknade och kände mig helt jävla virrig, men gick iaf upp, hur mkt jag än ville ligga kvar. Fick reda på att F inte skulle till skolan så fick genomlida idrott och psykologin all by my self. Det va så jävla hemskt, på idrotten kändes det som att jag skulle falla ihop vilken sekund som helst för att min kropp var så tung o trött och på psykologin somnade jag. Den enda lektionen jag har somnat på förut är typ internationella relationer.

Sedan åkte jag hem på håltimme och F kom, vi gjorde en fördjupning i Filosofin. Vi orkade inte skriva så mkt om Nietzsche så vi gjorde det vi skrivit större så att det skulle se mer ut. Så fult, men vad gör man inteee. Haha. Sen skulle vi tillbaka till skolan för att redovisa vårt pojektarbete. Alla lektioner var inställda på eftermiddagen, ettor och tvåor skulle gå omkring hos oss och 9 till projektgrupper som redovisade i olika klassrum och aulan. Jag kan ju säga att vi inte gjorde detta frivilligt. Men vi gjorde det typ för att lärarna inte skulle bli sura och ge oss IG. Typ. Jag hatar att prata inför folk. Men det gick rätt bra.

Jag somnade såklart när jagk om hem.. Vaknade strax innan sju, pluggade en minut ungefär och sen orkade jag inte mer. Så idag skulle vi ju ha prov i internationella relationer, jag va så jävla oförberedd. Jag kom till skolan och fick veta att provet är framfllyttat en vecka. Första tanken är att jag hade slöstat bort miin torsdag på att plugga i onödan och nästa var att det enda var rätt bra för då kunde jag förbereda mig mer till provet och ytterligare en tanke var att nej jag orkar inte med att plugga en gång till till provet. Så aa jag visste inte riktigt om jag skulle skratta eller gråta. Men jag grät en skvätt sen träffade jag Johanna, åkte ner på stan med henne och F. Köpte present till Alex som fyller år idag (eller igår eftersom klockan är efter 12) GRATTIS! Partypinglan ;)

Ikväll skulle vi kanske ut till enhörna men det blev icke fallet. Jag, Felicia och Johanna åkte hem till Sara istället. Såg Talang och sedan på Benknäckargänget. Mysigt mysigt. Nu ska jag lägga in lite bilder på bilddagboken och sen sova! Imorgon blir det tjejmiddag och sen fest! Ser fram emot :)

Sjukt internet

Hejhej. Anledningen till att min uppdatering är skitdålig nu för tiden är att min dator eller snarare mitt trådlösa internet är så jävla segt, så jag orkar inte. Får ryck o jag hoppas denna lilla ''fas'' som internetet är inne i är över snart. Det brukar ha sina perioder. Snabbt, segt, dösegt, snabbt, segt, dösegt osv.. Ska iaf på studentskiva ikväll. Två klasser på Igelsta har på Mango bar i Sthlm och innan ska vi till Pierre i Wasastan. Ska dock inte dricka. Men det blir nog kul ändå! Lite tråkigt att sitta o se på när alla förkrökar men, men..

Har ni förresten hört om slutskivan på Torekällberget den 5e? Tydligen har många tröttnat på alla uteställen som finns i södertälje, vilket inte är speciellt många, och därmed fixat en där uppe. Perfekt, tycker jag, för jag håller med! Alla tycker Stanleys e sunkigt, olearys är tråkigt och tk är något annat. Alltid någon som har något emot något. Och jag har något emot allt. Nej känns SKÖNT att det finns ett annat alternativ. DÄR är det neutralt, inga förutfattade meningar, grym utsikt och plats för en massa folk. Kan ju inte bli bättre. The place to be hörri, köp en biljett!

Dags att välja kläder, puss
image1638

Såklart

Hej. Jag har så mkt irritationer i kroppen så det finns inte!! Blir ju inte mkt bättre av att jag drömmer underbara drömmar och vaknar och inser att det bara var en dröm, eller att visa pesoner bara är oförståeliga. Jag blir så jävla trött på allt. Jag vill ta studenten men på de tre veckor av skoldagar vi har kvar så har vi så jävla mkt att göra så jag bara fasar för det. Jag har tappat min skolanda nu, helt och hållet. Jag kommer inte klara av allt, det kommer gå åt helvete. Kul. Och jag har varit konstant förkyld i säkert över två månander, mina data segar så jag får ryck och ja, personer beter sig konstigt. Som sagt.

I fredags var vi iaf ute i Enhörna, hos Micke och spelade kubb. Jävligt trevligt var det. Och igår var vi hos Felicia först, sedan ute på Olearys. Det var hockey, great. Vilket inte vi visste. Det sög och det var massa gamlingar där. Vilken tur vi har som väljer en hockeykväll av alla kvällar. Hatar hockey, hatar fotboll.. Hatar allt skräll när publiken skriker och hatar kommentatorn, heter det så?, som babblar i ett och jag hatar allt som har med sport på tv att göra. Det förstörde vår kväll. Träffade dock en full kusin som försökte lära mig att spela black jack.
image1636
image1637
Idag ska jag plugga, WOHOHOHOH. Dagens enda glädje blir iaf One tree hill. Men med min tur just nu så kommer jag väl glömma bort och missa det. Skulle inte förvåna mig för fem öre.

7 maj

Jag hann läsa klart boken igår, 120 sidor i en bok full av mil-långa meningar läste jag. Rätt starkt jobbat. Det visade sig att det var jag, Felicia och två till som hade läst klart boken. Av alla i min klass. Plus till oss eller vaaad.

Efter skolan mötte jag Sara på stan för ett ärende. Sen köpte jag festisar m.m och åkte hem. Ville sova, för det sved nått förjävligt, och gör fortfarande, i halsen. Och i näsan. Och mitt huvud är tjockt och jag är helt varm. Usch, jobbigt. Jag orkar inte drabbas av någon sjukdom igen. Men hur som helst så kunde jag inte sova så jag låg och såg på project runway, desperate housewives, how i met your mother, Americans funniest homevideos, joey, unga mödrar osv.. Fastän allt jag ville var att sova. Men det gick tydligen inte. Sen åt jag och så kollade jag på greys.. Undra hur många timmar jag har kollat på tv idag.

Gick och la mig klockan 12 ca, inatt. somnade efter 02.00.. Jävla svidande kittlande kliande hals. Jag kommer få ryck inatt om jag ligger mer än ens en kvart. Då tänker gå upp och baka eller nått. I ren protest. Allt för att bli så trött att jag somnar trots att varje andetag jag tar gör att ett kittlar till så jävla fittirriterande i halsen. Jag tycker det är något av det värsta som finns!!!!

Idag är väl förresten Ragnhilds studentskiva som jag faktiskt hade velat gå på, om omständigheterna hade varit annorlunda. Om jag hade fått dricka, haft pengar och om Sara inte hade haft ett nationellt prov imorgon och om Johanna inte hade varit i New York. Sen skulle jag hellre sett att det varit på ett annat ställe än Hamn.

Grattis grattis grattis

image1635
18 år, äntligen! Älskar dig <3 6/5

5 maj

Vi åkte upp till Sthlm idag, F skulle lämna tillbaka en klänning och jag skulle kolla efter en klänning. Kolla efter och kanske, om den var någolunda billig och satt bra, köpa den. Bara den. Inget annat. Men någonstans slog allt fel och jag kom hem med klänningen, tre linnen, shorts, skor och en tröja. Och en ganska så jättetom plånbok. Får nästan lite ångest när jag tänker på det. Jag fick pengarna för fem dagar sedan liksom. Men jag kan ju trösta mig med att jag faktiskt behövde sommarkläder.. Och jag fick ju rätt mkt för pengarna. Typ.

Senare på kvällen har jag övningkört och körde i birkakorset för första gången, haha. Upplevelse det alltså. Motorstopp där vore inte det roligaste. Men jag klarade mig som tur var. Annars skulle det ju vara så typiskt att få det där när jag inte ens brukar få det.

Imorgon är min sista lediga dag och då ska jag läsa mina 120 sidor som är kvar i min bok. Fun fun

EN MÅNAD KVAR HÖRNI!!!!!!

image1634

Släkten <3

Alltså aa.. det här var en rätt okej dag. Men så händer det ju saker som förstör i princip hela dagen och får humöret att sjunka totalt. Och det förvånar mig inte för fem öre att det är du som har med det att göra.

Förutom detta idag har jag läst Mannen utan öde, som är en rätt okej bok faktiskt till skillnad från andra böcker vi brukar få läsa i svenskan. Jag ligger lite efter i tidsplaneringen så det blir till att sträckläsa nu de kommande dagarna. Inte nog med att boken ska vara utläst, de skumma frågorna vi har fått måste man också kunna svara på.

Sen har jag övningskört med pappa och det gick bra, känns som jag börjar få koll på detta med att köra bil nu. Fast jag får fasligt ont i foten varje gång, haha.

Gårdagen hos Sara var mysig och trevlig, det är bra att ha en underbar släkt. Det blev smörgåstårta, skratt, dans, lek, prat, spel, paketöppning osv.. Var helt slut när jag kom hem.

Om fem minuter börjar One tree hill och efter det kommer reprisen av Top model. Sen ser jag nog på en film, lutar åt The Invinsible. Lugn söndag med andra ord.. Fastän jag är ledig i två dagar till. Men det är ju inte alla andra, så..

image1622
image1623
image1624
image1625
image1626
image1627
image1628image1629
image1633image1632image1631
image1630

Mina favvisar från gårdagens talang

 



 


Dagboken

Halloj! Idag har jag varit nere på stan med min syster. Vi åt lunch på Nancys och sedan gick vi runt ett bra tag för att hitta födelsedagspresenter till Sara som fyller 18 på tisdag. Vi ska dit imorgon och fira henne, ska bli roligt! Frågan är om det är hon eller jag som är gladast att hon fyller, haha!! Nej men det är ju hon såklart, men det är så kul att hon ÄNTLIGEN kan följa med ut, och snart Alex och Sophie också :)

Nu på kvällen har jag bara varit hemma. Jag kollade på Talang förut, tycker det var ovanligt många bra med ikväll! Hon som sjöng och spelade gitarr, de åtta syskonen och de tre killarna som rapade var helt klart mina favoriter. Och han trollkarlen med kortleken också. 

Japp, jag har gråtit tre gånger ikväll, haha. Jag lovar att jag är i en känslig period eller något.. Så måste det vara. Förtsa gången var alltså när hon på Talang sjöng, det var så fint. Andra gången var när de 8 barnen gjorde det där medlyt, haha alltså ibland fattar jag inte ens varför jag gråter. Vafan grät jag åt det för?! Sista gången var iaf när jag såg Dagboken. Aaa jag har nu sett filmen som verkar vara alla tjejers favoritfilm. Jag var inte så säker på att alla hade rätt innan jag såg den, och jag var inte heller så säker på att jag skulle gråta, vilket alla sagt att man gör minst en gång under filmen. Men allt var rätt och sant. Filmen var skitbra och jag grät. Fast bara en gång.. Men gud så kär man blev i Ryan Gosling. Jag blir alltid kär i honom när jag ser honom på film. Såg någon skräckis med honom någon gång när han var typ mördare, ändå blev jag käär. Han har något alltså
image1620
image1621

Mösspåtagningskvällen

ja, mösspåtagningskvällen då.. Satt ute och åt grillat med släkten först. Efter det kom Felicia och vi gick till Elin där alla redan var. Körde diverse lekar för att få i oss allt vi hade att dricka på den korta tiden vi hade, haha. Vid kvart i nio tog vi bussen ner på stan, till Tk, och det var väldigt smart gjort av oss. Jag hörde att man fick köa ett bra tag när man kom vid halv tio, dvs då vi skulle kommit om vi skulle ha tagit en senare buss.

Alltså jag var pepp men sen dog jag, vet inte riktigt vad som hände. Anagligen för att vi började dricka så pass mkt tidigare än vad vi brukar. Men men, tills dess då jag blev en dödis så hade jag jätteroligt! Det var lite smått jobbigt att gå hem i regnet sedan men det blev liksom lite bättre när man hade två galna killar springandes runt omkring en och lekte följa john, boxades m.m . Det roligaste på hela kvällen var verkligen när Björn kom galoperande och lyssnade till ''BÖG''. Haha, det var en syn det:)

Jag mådde illa när jag kom hem efter att ha druckit kanske lite för mycket. Min kropp pallar fan inget! Jag mår illa för minsta lilla. Så nu har jag och Simon lovat varandra en vit månad. No drinking till studenten. Det ni. Jag kommer definitivt klara det, men frågan är om storsuparn Simon kommer det. Han har lovat och jag har hotat med att göra hemska saker med mig själv om han inte klarar det. Så det är bäst för honom att han gör det. Dock har vi ett litet undantag, när jag nästa lördag ska fira min kära kusins 18årsdag får jag dricka litegranna. En alkoläsk eller så. Men ingen fylla! Och det ska bli skönt med en vit månad, jag är trött på att lägga ut pengar på dricka och sedan bara må illa.
image1611
På Elins altan

image1612
Frida strikes a pose

image1587
Elin och peddomicke, haha

image1588
Haha, micke goes evil

image1589
Micke visar sina bartenderskills :P

image1590
Frida, Felicia, Elin, Johanna!

image1591
Igen

image1592
Linnea

image1593
Sophie, Elin, Frida

image1594
Frida ser lite smått överraskad ut, haha

image1614
Fullsatt busshållsplats

image1595
Den stackars tjejen på 12 år skulle till sin pappa. Inte trodde hon att hon skulle bli attackerad av fulla ungdomar på den korta biten ner till stan

image1615
Sophie och Micke

image1616
Påväg från bussen till TK!

image1617
Det regnade:( Mikaela och Emelie!

image1596
Johanna och felicia på TK

image1597
Igen

image1598
Mikaela, Amanda, Felicia, Emelie

image1600
David

image1601
Felicia och Cicci

image1602
Felicia, David och Elin

image1603
Daniel kommer inhoppandes och David får ett utbrott

image1605
En puss, F och L

image1606
Haha David ser ut att njuta

image1607
Daniel dansade på borden :O

image1608
David och Felicia

image1609
Poserar glatt i brist på annat, haha

image1610
Björn, Crille


Godnatt

Jag tänkte skriva ett inlägg men nu slog tröttheten till så hejdå och vi hörs imorn i guess
image1586
Lite spöklika sådär