Lördag

Idag har jag övningkört med min mor och min far samtidigt. Det var inge roligt då de inte kunde hålla sams eller komma överens om mycket. Så det ska aldrig mer hända. Övnignskörde lite senare med bara mamma också vilket gick bra till en början men sen åååååh jag hade lust att slänga ut henne ur bilen och köra vidare själv.

Jag har gjort lite läxor och så på dagen, och sen åkte vi till Brunnsäng och grillade lite hos Sara m. familj. Mysigt med grillning. Gott också. Lite innan åtta åkte vi och hämtade Felicia och sen hem till Elin. Där befann sig Pontus, Elin, Micke och Johanna. Sen kom Viktor och Erik. Vi kikade på Eurovision och i pausen där man röstar blev det en kubbomgång. Great great. Eurovision var förresten en riktig besvikelse. Den ena låten sämre än den andra. Jävla skräp alltihop.

Imorgon är det mors dag men jag har inget till min mor. Shame on me. Men får väl fixa det så får hon väl få en försenad morsdagpresent eller något. Brukar inte direkt köpa något stort eller så på mors dag, men efter att jag hade den där drömmen där hon dog så uppskattar jag henne mer, typ. Hahah. Jo men det är typ så. Jag är livrädd för att hon ska dö hela tiden. Jädrans dröm. Ja, imorgon morsdag så ska vi iaf till mormor och fika as usual.
image1650
image1652
image1651


Kommentarer
Postat av: Elina

hej! :) vart är den vita tröjan köpt? alltså den med ett "B" på ena bröstet? verkligen jätte söt!

2008-05-25 @ 15:51:38
Postat av: Camilla

Elina: Det är inte min tröja, så jag kan tyvärr inte svara på det:p


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback