Tentadagar

Åh denna slutspurt innan sommarlovet. Jag har tagit sommarlov redan tror jag. Vi har haft en timmes skola idag, resten av tiden satt vi några och kikade igenom vår hemtenta som ska in på fredag. Jag måste däremot lämna in den på torsdag eftersom jag ska åka bort på fredag. Blir alltså två dagars tentaskrivning, imorgon och på torsdag, med undantag för träning och kanske matpauser om jag har tur.... Så jag känner mig inte SÅ jävla pepp på dessa kommande dagar faktiskt. Känner jag mig själv kommer jag inte kunna koncentrera mig mer än 20 minuter åt gången och ta en-timmes-pauser mellan det, hahaha. Det är farmakologi. Läkemedel, vilka, när, varför, motivera, diskutera, interaktioner, blahablaha.. Jag är åtminstone glad att det (tror jag?) inte ska vara så bra väder dessa dagar. Peppar peppar. Jag hatar dessutom också att jag inte ska sova med Jesper på hundra år, denna tomhet som uppstår.. Jag hatar min egna säng, jag hatar att somna ensam och jag hatar att vakna ensam. Att mitt rum dessutom är kallt som fan gör ju inte saken bättre.
 
Meeen ikväll har vi varit på bio iaf, vi såg Iron man 3! Den var bäst av de 3 om ni frågar mig. Och på tal om något annat så kollade vi ju såklart när Sverige tog VM-guld häromdagen. Det var härligt det. Dessutom spelar ju Christian Bale i Tre kronor, någon som sett honom? Jag kan inte sluta tänka på det nu iaf. Jesper blev såhär glad vid 2-1-målet:
 
 
 

En helg i maj

 
 
 
Förra helgen hade jag, mamma och Linda en myyysig dag i solen i Stockholm. Vi gick av vid Söder och promenerade längst Götgatan, vidare förbi slussen till Gamla stan där vi åt lunch på ett av torgen. Sen gick vi vidare till Kungsträdgården där träden blommade. När de slöt upp med vår moster åkte jag dock hem för att sedan ta mig ner på stan och till Barolo där Marcel skulle firas med en massa trevligt folk! Blev en bra kväll och framför allt åt jag typ den godaste middagen jag någonsin ätit ute på en restaurang! Om man bortser från Fridays kanske, hehehe. Men det var iaf kyckling med pesto på, sallad med världens godaste dressing och klyftpotatis. Såå gott.
 
 

Lisssta

Vad gjorde du för 15 min sedan: Pratade i telefon! 

Hur många kuddar sover du med: En!

Det senaste någon sa till dig: ''Hejdå'' 

När tränade du senast: I fredags! 

Vad har du druckit idag: Vatten, juice och cola light.

Vad var det senaste du köpte: Två keso med nötter, en lingonsylt och balsamvinäger-dressing haha. 

Humör just nu: Trött men glad! 

Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Näe. 

Vad står det i ditt senaste sms: ''Hemligt (A)'' 

 Kläder just nu: Svart linne, svart bh, svarta leggings, svarta strumpor.. och vita trosor!


FREDAG, finally

Är man lite pluggskadad när man försöker logga in på bloggen med skol-användarnamn och lösenord? JA! Herregud ångesten inför denna tenta. Jag har ignorerar att plugga lite till och i tisdags. Då började jag lite smått och igår infann sig tentaångesten på hög nivå. Fyfan. Mikrobiologi, talar vi om. Dvs. bakterier och dess sjukdomar, virus och dess sjukdomar, hygien, antibiotika, antibiotikaresistens, olika sätt att ta reda på vilket smittoämne man har att göra med, osv. Det var massor! Så jäkla mycket.
 
Så kommer man till tentan idag, sätter sig och gör fråga ett, två, tre och fram till elva, sedan vänder jag sida och ... va???? Tentan är slut. Denna jävla tenta som jag stressat ihjäl mig för tog alltå typ 25 minuter att skriva och hade 11 frågor. Jag klagar inte alltså, det är ju skitbra. Men förvånande när det var slut efter vad jag trodde var halva.
 
Så ja, två tentor gjorda efter paktiken, två tentor kvar innan sommarlovet. Skönt!
 
 
 
 

Fjärde maj

Åååh vad jag inte har pluggat idag. Fy mig. Men istället har jag haft en toppenväll hos Felicia med Johanna och Alex. Vi åt sjukt god grillad middag som jag tråkigt nog inte kunde njuta av till fullo, delvis pga. att vi diskuterade en otroligt viktig händelse under maten och jag pratde för mycket, och eftersom jag är förkyld och typ inte känner smak av mycket. Men av efterätten, där kunde man fan inte låta bli att känna smak, det va så jääävla gott. Jordgubbar och banan med smält choklad. Dör lite så gott var det.
 
  

This road is anything but simple, twisted like a riddle, i've seen high and I've seen low


Valborg och halleluja moments

 
  
 
Vi hade en mysig men blåsig valborgsmässoaftonskväll ute i Viksberg. Med korv- och marsmellowsgrillning, solnedgång, brasa och mys. Sen åkte vi hem, och min förkylning som hade börjat komma tidigare på dagen bröt ut, och jag låg deckad hela 1 maj. Sjukt hur mycket slem och snor man plötsligt kan ha i halsen/näsan. Hahaha. Så fräscht. Jag vill bli frisk nu så jag kan börja spurta lite inför sommaren. 3 kg kvar som ska bort innan 1 juni om jag ska nå mitt lilla delmål, det börjar dra ihop sig. -12 kg detta år än så länge, jag är så GLAD. Nöjet i att prova gamla kläder som plötsligt passar. Halleluja moment på den.