%#"=&%¤=%¤

Om ni hittar ett ps2 och ett minneskort utanför mitt fönster så ere bara.. mitt.


Oktober




...

Fyfan va ruttet. Jävla skitidol.

Tabletter tabletter..

Jag fick en tid nästa vecka hos doktorn och ett tips att äta Ipren eller både Ipren och Alvedon. Mot nacken alltså. Hoppas att det hjälper. Nu ska jag plocka ur disken, ta ett bad och sen inviga mitt nya spel! :D Sen tror jag att jag ska ge mig ut i det fina vädret. Alternativt åka tillbaka med en sjukt dålig ''laptopkudde'' som jag köpte i Moraberg häromdagen. En skiva med en kudde under att ha datorn på när man sitter med den i knät. Problemet var bara att man fick blodstopp i benen av tygnden från både den och datorn.


Robinson

Tjena! Jag vaknade för ett tag sedan och har precis ringt till Telgeakuten. De skulle ringa upp mig om en timme ungefär. Måste göra något åt min nacke/mitt huvud nu. Ska ringa till jobbet också och sen blir det lunch med ost&broccolisoppa och se på Robinson.

Kan min huvudvärk få gå över till imorgon tack.. Tre dagar i sträck med konstant huvudvärk varje liten jävla minut kan väl få räcka..

Tjugoåttonde oktober

Dagen har sett ut som så att jag och Felicia mötte Johanna på stan och åt lunch. Sen gick vi på stan lite i jakt på någonting i utklädninsväg till halloween. Det slutade med att jag och Johanna köpte masker. Jag har redan en mask här hemma (någonstans....) som jag haft två år i rad nu på halloween så vi får se om det blir den (om jag hittar den...) eller någon av de två jag köpte. Sen besökte vi Gamestop också där jag kollade ifall de hade Crash bandicoot men det hade de inte, så jag köpte ett Sonic-spel. Och när jag kom hem beställde jag Crash bandicoot på internet. Så nu har jag snart 3 stycken spel ;) Haha. Blir ett dyrt kalas detta. Eller iallafall mer än jag hade räknat med.. Men kul är det ju! Köpte en kavaj och ett par vantar också. Nu börjar det snart eka på mitt konto, känns som jag dragit kortet hur många gånger som helst det senaste dagarna. Det enda jag gör är att dra mitt kort. Får lugna ner mig lite nu tror jag.


...

Just det. Vet ni en bra film? She's the man. Såg den förut idag.

shopping shopping

Inget sug efter att blogga när jag har så in i helvetes ont i huvudet. Ska nog lägga mig, haft ont i huvudet precis hela dagen och nu börjar jag få nog. Eller det har jag fått för länge sen. Idag har jag och Felicia iaf varit i Skärholmen och handlat lite. Köpte en halsduk på Vero Moda och två jackor från Esprit. Två, eftersom jag inte kunde välja. Typiskt mig. En brun och en marinblå, ganska lika men med lite skillnader. Jag vill ha den bruna fast i blått, typiskt va? Men vi får se vilken det blir.

Back to work

Hallå! Idag kom lönen. Eller ja, lönespecifikationen kom och när klockan blev över tolv kom lönen in på kontot. Så nu har jag precis fixat med att föra över hälften till sparkontot som jag gör varje månad. Och idag fick jag jobb måndag, tisdag, onsdag nästnästa vecka coh måndag, tisdag, onsdag och torsdag nästa vecka. Bra! Så nästa vecka blir det back to work. Får hålla tummarna för att ingen unge sparkar mig i magen eller fäller mig. Haha. Såren efter operationen verkar förresten må jättebra och jag har nästan glömt hur jobbigt det var i början. Det blir bättre och bättre varje dag och i söndags så slutade jag med alvedon också.

101026

Herregud vad har jag gett mig in på? Jag har köpt mitt första ps2spel, hahaha. Rayman. Och jag får tokryck hela tiden för att jag inte fattar vad man ska göra därnäst. Så sjukt irriterande. När man inte gör något på ett tag så börjar han jonglera med sin kropp..... Haha. Jag vill ha Crash bandicoot :( Var iaf i Moraberg idag där jag köpte detta spel.

Och innan det så var jag ute på promenad i det fina vädret. Ganska lagom kallt och med fina regndroppar som gnistrade i solen.

Jag har en fin vän

När jag kom hem ifrån sjukhuset förra fredagen så låg det ett paket i hallen. ''Till Camilla''. Väldigt spännande mitt i allt det onda och elände. Anonymt.

Och när jag öppnade blev jag mållös och sen rann tårarna. TACK JOHANNA!! ♥ Du anar inte vad det gjorde för mig i den stunden när allt bara kändes skit.



 




Skarpt läge

Idag har Sara och hennes familj varit över på fika.
Och nu blir det Beck - Skarpt läge på fyran!


La Cantina

Igår var en bra och mysig kväll med mina fina vänner. Jag, Johanna, Felicia och Alexandra bjöd ut Sara på restaurang för att fira att hon kommit hem ifrån USA. På italienska La Cantina åt vi, och efter god mat så fortsatte vi kvällen hos mig. Tack för igår tjejer ♥








Unfortunately..

Fick nästan en chock när H&m-jackorna jag beställde i måndags kom IDAG. H&m brukar vara supersega med leverans och det stod att de inte skulle komma förrän nästa vecka.. Hur som helst så var det hela en stor besvikelse eftersom man inte kunde ta av den fula fake-pälsen. Så det blir till att skicka tillbaka dem och jag har återigen ingen jacka.. Eller jag har ju en jacka men den passar inte till allt, den är ganska tun och den har inga fickor. Varför gör man en jacka utan fickor? Värdelöst. Men men, får leta vidare!


Celebration


Ikväll har jag varit hos Sara med släkten och firat hennes hemkomst, så att säga. Vi åt morotskaka och såg på bilder. Tråkigt nog slutade kvällen tidigt eftersom pappa ville hem och lägga sig framför tvn. Så nu sitter jag här hemma och vet inte riktigt vad jag ska göra. Se på film?


Världens underbaraste låt


Överraskningar

Igår efter lite grillspett ifrån Kolgrillen åkte jag och Sara ut på uppdrag. Det var ju nämnligen så att det bara var släkten som visste att hon skulle komma hem igår, resten trodde att hon skulle komma imorgon, lördag. Så vi började med att åka till Sofia för att överraska. Tråkigt nog var Sofia i Linköping och skulle komma hem idag.. Så det var ju lite oturligt. Nästa stopp var hos Felicia, och åh vad jag älskar det här med överraskningar! Det är så pirrigt och spännande innan, haha. Jag ringde på Felicias dörr och Felicias mamma öppnade, jag gick upp en våning där Felicia satt och såg på Paradise hotel. Växlade några ord innan Sara hoppade fram. Sedan tog vi med oss Felicia och åkte till Alex och gjorde samma sak. Ingen hade anat något så det var ju lyckat!




I've been longing for this day

Igår var en underbar dag som sagt. Sara kom hem. Hemma hos henne väntade jag, Jenny, Niklas, Marre, Vilmer och Axel för att överraska när hon kom innanför dörren. Med den fina Välkommen hem Sara-skylten och blommor. Och det blev lyckat, lyckligt och fint. Nästa överraskning kom från hennes sida när hon slängde fram foten och visade en tatuering, haha. Så himla skönt att ha dig hemma igen min fina, underbara vän och kusin ♥

 
































14.53

Hej. Jag sov så länge som till ett idag. Utvilad minst sagt.. Funderade på om det var sol ute eftersom det lyste så ljust genom persiennerna. Kikar ut och utbrister ''Näe du skojar''. Hahaha.. Chock. Även om det pratats om snö så hade man ju inte förväntat sig världens snötäcke. Dock var det 3 grader ute såg jag sen så det är nog redan påväg bort. Snö tycker jag om, men slask är ju det värsta som finns.

Jag gick upp en trappa och möttes av en tom övervåning, har ingen aning om vart folk befinner sig eftersom INGEN svarar när jag ringer. Vart fan har alla tagit vägen? Haha va sjukt, samma ögonblick som jag skrev det där insåg jag att det är fredag och att alla såklart jobbar eller är i skolan. Vilken koll! Det känns verkligen som lördag idag. Men okej, då vet jag vart alla är..

Och nu spillde jag precis ut mitt vattenglas över hela nattduksbordet så nu ska jag torka.


Bästa på länge


Åh vilken underbar dag.

plus och minus, good and bad

Senaste två dagarna har jag bara velat gråta när det gäller min nacke/mina axlar. Jag kan inte luta mig mot någonting med ryggen, nacken eller huvudet utan att får jätteont. Vilket leder till huvudvärk. Och det är ju sådär att inte kunna luta sig tillbaka när man är hemma för att just luta sig tillbaka och bli frisk. Fyfan vad jobbigt.

Såren däremot blir bättre och bättre varje dag, jätteskönt.

Lördag.

Jenny fyllde 31. Underbar hade lärt sig att krypa och stå mot saker. Storebror var gosig.



Välbehövligt


Jag har skickat efter en jacka, äntligen! Eller faktiskt så har jag skickat efter två, jag var osäker på storleken så det var lika bra. Jag har övervakat denna jacka på hm.se i dagar nu, och äntligen hade den kommit in igen. Så jag slog till. Hoppas den är bra bara.

19 oktober

Imorse vaknade jag av att jag låg halft på magen. Aj. Förmodligen därför jag vaknade. Såren har gjort extra ont idag, undra om det var därför?

Jag gick iallfall upp och stekte svamp och gjorde mig två svampmackor. Sen såg jag på Vampire diaries som jag missade i torsdags. Alltid lika bra.

Resten av dagen har jag inte gjort så mycket, hade tänkt komma ut lite idag och få lite frisk luft men en promenad kändes inte så lockande när det regnade och dessutom har jag alla mina gå-ut-när-det-regnar-eller-är-kallt-kläder på jobbet. Jag tog ett bad istället och nu på kvällen har jag stekt pannkakor till middag.

Och nu ska jag läsa twilight innan sovdags.


bild


Operationen

Här kommer ett litet livstecken ifrån mig. Operationen gick bra, som de flesta förmodligen redan vet. Eftersom jag ville dokumentera lite så hade jag med mig kameran, den var dessutom en bra distraktion både innan och efter operationen.
  

Jag opererades klockan nio på torsdagen och allt gick som det skulle. När jag vaknade i uppvakningssalen hade jag lite ont, men efter två doser av smärtstillande var smärtan nere på 1 i skala. Enligt mig själv alltså. Kort därefter fick jag komma tillbaka till mitt enkelrum och mamma, som hade varit hemma, kom till mig. Just då mådde jag relativt bra, tänkte att detta är ju ingen match. Men när smärtstillandet som jag hade fått i droppet började släppa så blev det värre och värre.
  

Varken innan, på operationen eller efter var någonting som jag tänkt mig. Vissa saker var enklare och andra svårare eller jobbigare. Bara den saken att jag vaknade upp med två kanyler, en i armvecket och en i handen, och hade kvar den i handen i över 24 timmar. Det trodde jag aldrig att jag skulle klara. Allt efter hade jag inte vart beredd på, till exempel att det värsta efteråt inte var såren utan smärtan av gasen (som de blåste upp min mage med för att kunna se när de jobbade med instrumenten) som fortfarande fanns kvar. Den steg upp i axlarna och när det hände så låg jag bara och kved av smärta. Och så höll det på i attacker hela torsdagen och fredagen. Kunde inte heller ligga ner eftersom såren stramade och gjorde ont, plus att gasen åkte upp i axlarna så fort jag försökte ligga ner. Hela min mage var som en ballong och jättekänslig. Tryckte man på den med ett finger kändes det snarare som att man tryckte med en kniv.
 

Jag hade jättefin höstutsikt från mitt rum förresten.
 

Natten på sjukhuset var jobbig. Blev väckt två för tabletter, vaknade fem av ont och fick tabletter och tog temp, vaknade halv sju av att de skulle sticka mig i fingret och sedan igen kvart i åtta av att det var frukost som serverades.
  

Fredagen var värst, då var allt värst. Fick åka hem på morgonen, och hemma hann jag bli så jävla less på allt hundra gånger om. Less på att inte kunna ta mig upp ur soffan utan att mamma hjälpte mig, på att behöva be henne om hjälp med allt, på att jag mådde skit. På alla jobbiga saker som jag inte hade förväntat mig. Men på lördagen vände det och sen blev det sakta men säkert bättre istället för värre. Så det var ju skönt. Och natten till idag (måndag) kunde jag till och med ligga ner och sova (har halvsuttit alla andra nätter). Jag har dock fått sjukt ont i ryggen av att gå som en kutryggad gammal gubbe och i nacken också. Men hellre det än den där jävla gasen i magen som strålade upp i mina axlar. Det var inte att leka med det. När jag skulle prova att ligga på fredagen så kändes det nästan som att jag skulle få en hjärtattack, den där gasen spred sig över bröstet och axlarna upp i nacken och jag kunde inte andas och jag skakade. Det var ingen trevlig upplevelse. Men nu är den helt borta den förbannade gasen. Man tycker ju att de kunde rensat bort den innan de sydde ihop mig!


Jag har iallafall fyra hål i mig. Titthålsoperation. De läker förhoppningsvis helt snart!


22.13

Tudilu. Nu ska jag duscha, sätta på mig rena kläder och byta sängkläder som man ska göra dagen innan. Sen ska jag läsa twilight och sova. Fast först ska jag se dagens paradise-avsnitt kom jag på. Jag som just kollat igenom danska paradise tycker att svenska är så sjukt tråkigt, visserligen har det pecis börjat men minns jag de tidigare svenska säsongerna rätt så var de också ganska tråkiga.

Wish me luck hörrni! Imorgon eftermiddag är jag en gallblåsa fattigare ;)

Hösten II


Jag älskar den här låten just nu


Imorgon vet jag svaret på alla frågor

Haha. Imorse tänkte jag att ''jag lär ju vara nervös när jag ska somna kvällen innan operationen''. Och någon timme senare går det upp för mig att den dagen är ju fan idag. Imorgon är det torsdag 14/10. Operationen är ju en lätt, vanlig operation men det är ändå en big deal för mig. Det jag mest oroar mig för när jag tänker på det hela är droppet. Nu sitter jag och väntar på att mamma ska komma hem förresten, så ska vi ner och lämna blodprov. Det känns som jag gör sånt varje dag nu för tiden, men inte blir det lättare för det. Herregud.. Näe fy, när jag tänker på att jag ska till sjukhuset klockan åtta imorgon, få sätta på mig deras sjukt snygga långa skjorta med tillhörande långa strumpor, lägga mig i sängen, på med emblasalva där droppet ska sitta.. vänta vänta på att få en tid för operation, sätta droppet (hjälp), sätta på saker för att kunna hålla koll på hjärtslag osv, få narkossprutan. Haha. När jag tänker på allt det så gör det lite ont i magen faktiskt. Och när jag vaknar då? Hur ska jag kunna slappna av och vila av mig narkosen när jag har dropp i armen? Kommer det göra ont där de skurit? Känns det inuti magen? Kommer jag må illa? Kommer jag få ett enkelrum eller ligga med tre andra?

Haha blä. Men alltså det är ju inte så farligt. Säger vi.


Goodnight goodnight

Solen skiner och det är alla möjliga fina höstfärger ute men fyfan vad kallt det är. Jag insåg idag att jag verkligen behöver en höst/vinterjacka.. Som står emot vinden lite. Det jag har är egentligen bara min skinjacka och den är inge snygg stängd tycker jag. Inte den ultimata jackan mot vind då direkt. Så jag kollade på H&m blandannat, men hittade inte ett skit. Men jag hittade däremot Felicia, haha. Hon hade varit i skolan, så vi kollade lite mer tillsammans och jag köpte en tröja. Jag har hittat en jacka på H&m's hemsida, men jag hatar verkligen att köpa saker på internet, varför kan jag inte hitta den i affären så jag kan prova? Värdelöst att köpa fel storlek och betala frakt för något man inte ens ska ha.


Underhållning


14.02 tisdag

Åh va skönt.. Jag pratade precis med en på sjukhuset och det verkar som att operationen blir av ändå. Om jag inte får feber, så får hoppas på att det inte blir så.

Har man ställt in sig mentalt på att man ska göra en sån här sak ett datum så är det INTE roligt när det helt plötsligt kanske inte blir av. Men nu hoppas vi på det bästa. Vill bara få det överstökat.

Nu ska jag ta en dusch och sedan ner på stan i lite ärenden.


Hösten I




Måndag

Faan också. Inte nog med att jag gått och tänkt på en obehaglig dröm jag drömde inatt hela dagen, jag är dessutom VERKLIGEN förkyld. Helt igentäppt och hängig. Lock för öronen och ont i huvudet. Och det står tydligt på en lapp vi fått att operationen måste skjutas upp om man är förkyld. Jag måste ringa imorgon och se efter ifall min förkylning verkligen gör att det måste ställas in, kanske menar de att man ska ha ont i halsen eller hosta också? Och det gör jag ju inte. Än iaf. Fan vad trött jag blir.

Ikväll börjar svenska Paradise hotell, klockan 19.30 på sexan :D

Veckan som kommer

Veckan som kommer blir lite speciell. Jag har inget jobb på hela veckan, istället ska jag till optikern på tisdag, till sjukhuset och lämna blod på onsdag och sedan till sjukhuset för operationen igen på torsdag. Bjuden på fest på lördag men det känns som att det är en ganska dum idé att dra på fest dagen efter man kommer hem från sjukhuset. Jag har gått och blivit förkyld också, vilket inte är speciellt bra med tanke på att operationen kan ställas in ifall man är för krasslig. Det skulle ju bara vara så typiskt..

10/10/10

Söndag. Steg för steg går jag igenom mina gamla saker och idag var det en låda med dagböcker och lite mer. Verkligen nostalgiskt. Dagböckerna är ju i en klass för sig, hälften är när jag knappt kunde stava och skrev bokstäver så stora att det fick plats tre rader på en sida. Och hälften är om mina lyckliga och olyckliga kärlekar. Hahaha. Det är så sjukt kul att läsa och minnas tillbaka. Jag verkade inte ha något annat att göra än att tänka på kärlek back in the days. Och jag lät så säker. Om man ändå alltid var så naiv.

Hittade också en berättelse som jag, Johanna och Elin började planera någon gång i högstadiet. Vi planerade och planerade in i detalj men kom aldrig till själva skrivandet. Men ingenting slår ju Superfåren som faktiskt blev skriven, en serie om ''superhjältefår'' av mig och Johanna. Det är nog det största jag åstakommit inom skrivandet under min barndom, legendarisk serie ;) Med snygga får. Där lyckades vi bra, Johanna.

De sex karaktärerna i den oskrivna berättelsen, haha.


Lördag och kräftskiva

Jahaja. Idag har jag städat, handlat, fotat och ätit en risifrutti. Och när som helst nu kommer det lite släkt hit på kräftskiva. Men jag är inget större fan av kräftor så jag köpte mig en sjukt god skagenrörabakelse från Ellbe förut idag. Den är liten och svindyr. Men så god. Sen blir det väl förmodligen lite spel och sådant resten av kvällen.

Kvällens favoriter

 

Nytt

Lite ny desgin såhär när det blivit höst. Gillade den förra skarp men i slutändan tröttnar man alltid. Nu ska jag fixa lite mat och sedan blir det fredagsmys framför Idol!


Åttonde oktober

Jag skulle egentligen jobba idag men nu blev det inte så. Jag har haft världens skönaste sovmorgon istället och nu ska jag ut på promenad.

22.42

  Hade stägning idag på jobbet. Och eftermiddagen bestod av ihopslagna avdelningar
  och brist på personal. Ni kan ju tänka er hur roligt det var. Nu ska jag sova...

Longing

Fy.. Jag fick just seriöst ont i hjärtat av längtan efter våren. Jag har fått nog av höst och kallt nu. Men det är en evighet kvar.. Det känns inte alls kul. Jag hatar att man inte tar vara på värmen och den underbara våren och sommaren när den väl är. Så dumt.

Nu ska jag läsa Så länge vi båda andas innan det är dags att sova.

23.20

Skönt med veckans andra lediga dag, har varit hos doktorn en sväng men annars har jag bara tagit det lungt. Mest fixat med bilder och sett på tv. Lagat mat.. Och ätit pappas hemgjorda kötbullar till middag. Imorgon och resten av veckan blir det jobb.


Ocean drive, Miami

 


Måndagen

Idag har jag varit på sjukhuset och haft möte med en narkossköterska, skrivit in mig hos en sjuksköterska och diskuterat det kirurgiska ingreppet med en doktor. Väldigt upplysande men inte så roligt, jag ser inte fram emot den 14e.. Det är så jävla tröttsamt när det känns som att ingen förstår en. Eller skämtar om saken. Jag har iallafall min underbara mamma som gör så gott hon kan och alltid stöttar mig. Fytusan vad jag älskar henne.


Miami South Beach

 


VILA 299:-


When I look at you

Igår hyrde jag och Felicia The last song som jag velat se sen den kom ut på bio. Den var bra faktiskt. Älskar Miley Cyrus låt When I Look At You som jag haft på huvudet ett par dagar nu efter att någon sjöng den i Idol. Det är Miley Cyrus som spelar i filmen alltså. Rolig, romantisk och sorglig var den. Lite överdriven och klyschig ibland dock.

Till filmen köpte vi melon och dagen till ära lyckades vi även ta på oss exakt samma kläder märkte vi när jag satte mig i bilen då felicia hämtade mig för att åka och handla. Vita tygskor, svarta mjukisbyxor, randig tröja och adidatröja över. Hur lyckas vi?




Liten värld. Eller något.

Jag vet inte vem det var som kommenterade förra inlägget nyss (anonym), men denne påpekade iallafall att personen i denna video är Daniel Norberg i Idol, min favorit detta år alltså. Skitkul eftersom jag älskar det där klippet och har haft det på min blogg flera gånger. Han är precis lika charmig och sjunger lika bra i videon som han är och gör nu på Idol. Och jag kan lyssna på videon och han röst hur många gånger som helst. Golden slumbers som han sjöng i kvalfinalen har gått om och om igen här hos mig idag.


Om du lämnade mig nu är världens bästa låt


Andra oktober

Idag är det andra oktober. Jisses vad mycket jobb jag haft i september. Jag har jobbat alla vardagar utom två hela månaden, så mycket har jag inte jobbat på väldigt länge. Och nästa lön blir den största jag fått. Det blir skönt när den kommer. Men fortfarande en månad kvar ungefär. Jag fäller nästan en liten glädjetår när jag tänker på att det är nästa helg, och sedan är det helgen jag opererar mig (eller jag göre på torsdagen) och sedan är det helgen Sara kommer hem. :') Det är så jävla nära. Så jävla underbart. Ett år har gått så sjukt fort. Och äntligen kan man planera med Sara i planerna också. Min fina solstråle ♥ Som är ute på äventyr runt om i USA nu.

Idag träffade jag Felicia och Alex för en lunch på stan, Nancys såklart. Och sedan kollade vi runt lite i affärer. Det var verkligen på tiden att vi tre sågs. Jag handlade en klänning/blus på VILA och en liten almanacka. Nu har jag ganska många nya saker i min garderob, dags att hålla i pengarna lite nu kanske. Men jag har redan lagt över en hel del till mitt sparkonto visserligen. Men det som är kvar ska ju räcka till 27e oktober.

Alex från idag i en mössa som hon fyndade ;)


And i will sing a lullaby


Alice och Daniel

Jag har varit så himla trött efter jobbdagarna den här veckan därav bristen på bloggande. Och nu har jag precis sett klart på Idol, mina favoriter är Alice och Daniel och båda gick vidare till fredagsfinalerna. Nu lär jag slockna vilken sekund som helst.

Och Olle och Linnea. Måste jag ju tillägga. Och Elin och Minnah. Många favoriter...