jag står för steken, ta med bärs och snacks

målar naglar, bestämmer kläder och lyssnar på gamla godingar!


01.49

Nej det blev ingen kamera idag.. Varken från affären eller från internet. Ska avvakta. Kameran jag vill ha kostar 4000 och det känns som att det är lite väl mycket för en fest-kamera. Men vi får se. Inte nu iallafall. Jag var nere på stan efter jag var i Moraberg faktiskt, jag letade och letade och jag köpte en klänning. Som typ var förstor. Varför köpte jag en förstor klänning? Varför hade någon hängt undan sista i storleken jag ville ha? Varför? Vid åtta hämtade jag Sara som kom från Norrköping vid Syd, vi åkte hem till henne och pratade lite nyår. Men vi var inte mycket klokare när jag lämnade henne.. Skjutsade hem mormor, och kom hem. Då blev jag äntligen lite klokare! Skönt att nyår äntligen är lite planerat. Det kommer bli bra.

30 december

Idag har jag tagit det lugnt, badat med mitt badskum jag fick i julklapp (tuttifrutti :D), sett film. Och nu ska jag göra mig iordning för att först möta Marcus på stan och lämna över Johannas läppstift och sen ska jag till Moraberg. Jag ska spana på en kamera. Jag skäms nästan lite över att säga att jag vill och förmodligen ska köpa en ny kamera. Jag har redan fyra stycken. Tre som jag använder. Men party-kameran är jag riktigt trött på. Så nu blir det förmodligen en ny! En Canon såklart. Jag har dock ett litet dilemma, jag vill ha den till imorgon (nyårsafton) men då kommer den kosta nästan 1000 kronor mer än om jag köper den på internet och får den om ngåra dagar. Får se hur det blir.. Jag borde verkligen hitta något på stan att ha på mig imorgon också men jag har redan kollat igenom alla affärer tusen gånger så jag lär väl inte ha någon större lycka om jag går ner igen.


today








Cuz you know love, is too hard to break


Tut i backen, tusen hål i nacken

Idag har jag varit vid Ragnhildsborgsbacken och åkt pulka med Jenny, Vilmer och Axel! Haha. Det var roligt. Sen gick vi hem till min moster och fikade lite jag och Vilmer medan Axel sov och Jenny var ute med hundarna.

Senare var jag med mamma på stan en snabbis, mest för att prova en sak Sara hade lagt undan till mig på Intersport. Men det var inge bra, istället blev det en kudde, en tröja och ett par pyjamasbyxor. Jättefin kudde, jag ville ha två men det fanns bara en kvar. Crap på det. Rea var det. Jag blir bara trött av att gå och kolla på kläder på rea, allt är huller om buller och de rear oftast bara skitgrejer. Så det blev bara tröjan från Mq. Men den var ju fin iallafall.

Ikväll har jag sett Eclipse. Sen slocknade jag. Var ju uppe tidigt idag pga pulkaåkningen (halva elva ringde klockan hahaha..). Men jag sov faktistk dåligt inatt.

På tal om sova dåligt, natten efter juldagsutgången hade jag knasiga saker för mig, försökte öppna en blomma jag fått i julklapp i sömnen plus att jag var på min nattduksbordslampa och skruvade på den så nu är den jättevinglig. Haha.. Galen.

Sötnosen somnade påväg hem från backen haha.. ♥


Juldagen

Jag har inte haft en riktigt bra utgång på jag vet inte hur länge, så jag älskar att juldagen blev så lyckad. Galet galet galet. Först var vi hos Tom med en massa härliga människor och senare på The strip och träffade ännu fler människor, gamla och nya.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


GOD JUL


Nu ska jag slå in sista julklapparna (vilket inte blev av igår..), duscha, fixa mig och sedan åker vi och firar i Vagnhärad hos mina kusiner. Starting with Kalle klockan tre!

24 december


Uppesittarkväll

Jag och mamma har spelat bingolotto coh klätt julgranen ikväll. Den är hur fin som helst, mycket nöjda är vi med vårt val. Haha. Tur att det blev bra till slut så som vi kämpade. Ingen vinst blev det på lottot men det hade man ju inte räknat med heller.




Dan före dan före dopparedan

Vi hittade som tur var en fin gran idag, men det var inte enkelt. Vi var nog lite kräsna tror jag. Vi kollade i Weda igen men de var så spinkiga så jag vägrade, så vi åkte vidare till Coop där vi hittade en fin. Inte så lång, men fin. Sen handlade mamma lite julklappar på Coop, och så var vi på systemet. Inför juldagen för min del. Nu är jag redo i spritväg.


...

American history X är en sjukt bra film. En av de bästa, tror jag till och med.


22 december

Julgransjakten del två

Made my day

En liten julklapp från ett mysbarn på jobbet.


Ganska så misslyckad julgransjakt

Denna måndag har jag varit i Brunnsäng hos min moster och träffat Sara, Jenny, Vilmer och Axel. Vi fikade och lekte kurragömma! Sen var Sara och jag en sväng i Moraberg innan jag hämtade upp mamma på hennes jobb för att köpa julgran. Vi var vid Weda, Plantagen och Lindsboms men inte hittade vi en gran inte. Lite sent ute kanske.. Alla såg ruttna och hemska ut. De flesta borde inte ens ha fått kallas gran. Men vi hittade en väldigt unik gran med två toppar vid Plantagen men efter många om och men så bestämde vi att vi inte ville ha någon retard-gran. Hehehe.. Ska kika igen imorgon, de skulle packa upp några fler då sa de. Julafton om tre dagar.. Ge mig julstämning någon..


Måndag 20 december

Spenderade eftermiddagen på stan med mamma men hittade ingenting att önska mig.. tråkigt.. Sen åkte vi hem och gjorde tacos. Med Alex guacamole till ;) Gott!

För några dagar sedan fick jag en syssling! En liten Livia.


All I want for christmas is a dammvippa

Jag är uttråkad och har ont i magen. Så nu ska jag kolla lite till på The town som jag började se förut och sen sova. Imorgon ska jag bege mig ner på stan för att kolla efter julklappar, inte till andra för det är jag redan klar med, utan till mig själv.. Haha. Efter något att önska mig. Än så länge har jag bara kommit på att jag vill ha en dammvippa.. hahaha. Jag misstänker att jag får det eftersom det är min enda önskan.

Söndag 13.13

Kollade just på Robinsonfinalen och den jag hejat på sen första början vann! Yeeeeeeeeees. Erik. Nu ska jag duscha och sen fixa lite med en julklapp.

Hjärtjulpapper och silversnöre

Idag har jag slagit in lite julklappar! Och så har jag varit iväg och köpt en julklapp till ikväll också sådär i sista sekunden. En julklapp på S. För ikväll kommer Sara och Alexandra med sina julklappar på S så ska vi slänga ner dem i en säck och dra en varsin! Och bygga pepparkakshus ska vi också. Så det blir nog en mysig kväll med mina fina vänner.


01.01

Filmen var ganska urkass men det misstänkte jag redan innan. Vad jag inte misstänkte var att 80% av allt som sas i filmen var på tyska och japanska/kinesiska och vi hade ingen text, så det var ju lagom roligt, hahaha. Men nu har vi sett den iallafall. Den var inte så äcklig som jag trodde. Gubben som opererade ihop tre personer till en mänsklig tusenfoting var ett ritkigt, tvättäkta psycho, haha.


The human centipede

Idag har jag städat och pyntat mitt rum, äntligen. Jag hittade julsakerna längst in i pannrummet bakom tusen saker, fick verkligen gräva mig in. Så städat som det är nu i mitt rum har det nog aldrig varit någonsin.

Det är en vecka kvar till julafton!

I denna sekund så kom Felicia precis hit, och snart kommer Sara. Vi ska se på The human Centipede. En skräckfilm som vi tänkt se ett tag, mår illa bara jag tänker på den. Hahaha. Så detta ska bli spännande!

Barnvakt

Igår var Sara och jag barnvakt åt Vilmer och Axel hela dagen medans Jenny var på julbord med jobbet. Vi bakade pepparkakor med julmusik, såg på bamse, pusslade, spelade spel, åt hamburgare och mycket mer! När jag sa till Vilmer att jag är fröken på ett dagis, så sa han ''Men du måste vara någons älsking också''. Haha. ''Jaså? Vems då?'' ''Min!'' :-)Jag var ganska så slut när jag kom hem, var inte heller nå vidare kul väglag att köra långt i.




Julklappsshopping

Igår spenderade jag och Sara dagen i Skärholmen och nú är jag så gott som klar med julklapparna. Och pengarna är ganska slut. Men det är ju löning om en vecka så det ska nog gå bra ändå. Idag har jag jobbat till halvfem och sen har jag kämpat och åter kämpat med vårt jävla internet som dog igår. Ett dygn utan internet kändes som en evighet. Jag ringde iallfall och felamälde igår, hade ingen aning om vad som var fel.. Idag hade det inte börjat fungera igen så jag ringde för att få hjälp och efter många om och men visade det sig att routern var problemet, så jag var och köpte en ny ikväll och sedan var det bara att installera den vilket kanske låter enklare än det var av vissa anledningar. Jaja, nu är iallafall internet tillbaka, vilken tur att min familj har mig. Nu får jag för mig att min dator är segare än innan.. Undra om jag bara inbillar mig..

Lucia 2010

Jag har haft en lugn dag med lite ph, lite damning, lite pyntning. Ytterst lite pyntning eftersom vi hittade ungefär en tiondel av mina julsaker uppe på vinden.. Så jäkla typiskt när jag äntligen skulle ta tag i det. Vart i hela fridens namn har resten tagit vägen?

Jag åkte aldrig till jobbet för att att se deras luciafirande, känns bara dumt och fel att åka till jobbet utan att få betalt, haha. Men ett luciatåg såg jag iallafall, på tv!

Måndag med lek, pannkakor och vinterpromenad

För en vecka sen var jag och Sara ute hos Jenny och killarna utanför Nykvarn! Det blev lek, pannkakslunch, en promenad i deras underbara vita vinterland med pulkarace (plommonpulkan mot morotspulkan), fika med cupcakes och sedan passade vi killarna när Jenny skulle med hunden till veterinären. Och på kvällen blev vi bjudna på pastamiddag!
























Inte okej

Sveriges första självmordsattentat. Sjukt.. Och enligt hot så kommer det mera.. Jag vet inte ens vad jag ska säga. Sverige ska vara tryggt. Det är så fel, så sjukt, så obehagligt, så läskigt.  Ska de låta hela svenska folket lida för ett par jävla MÅLNINGAR som EN person, Lars Vilks, gjort? Och de svenska soldaterna nere i Afghanistan, de har inte gjort någon något illa som jag har fattat det.. Så jävla sinnessjukt. Det känns som att man hamnat mitt i ett avsnitt av 24. Overkligt

Han bar sex sammankopplade rörbomber men bara en exploderade.
Han hade också en ryggsäck med full med spikar och ett misstänkt sprängämne.
– Hade den exploderat på Drottninggatan hade det blivit en massaker, säger en källa.
Från aftonbladet

Ja som sagt... sjukt. SJUKT!!!!!!!!!!!!!!


Tredje advent


Fan, jag som skulle julpynta här idag. Vet inte hur många gånger jag har tänkt göra det senaste två veckorna, det blir aldrig av.. vet inte vart tiden tog vägen idag riktigt. Men jag har åtminstone städat mitt rum lite men det är långt ifrån klart.. Enda sen vi tömde rummet och bytte golv så har det varit lite kaosigt, oklart och stökigt. Nu ser jag iallafall Vem kan slå Filip och Fredrik, sen blir det Vampire Diaries. Imorgon är det Lucia. Jag funderar på ifall jag ska ta mig till ett av mina dagis, det där min mamma jobbar, och se på deras luciafirande. För att få lite julkänsla. Eller inte.. Får se..

wieeeeee


Lördag på Söder

Igår va en mysig kväll när jag och Felicia var hos Alex och Patrik på Söder. Spelade spel, åt mintkladdkaka och spanade in lägenheten de precis flyttat till! Jättefint var det.

De tre vännerna och Patrik, hahaha.. ;-)


Fredagen

Fem minuter efter att jag kom till jobbet igår hade jag bara lust att gå hem igen. Två killar börjar bråka och den ena biter den andra över hela kinden och allt jag kan tänka är 'hannibal' och när jag sliter isär dem så trodde jag nästan att kinden skulle följa med. Men det gjorde den inte som tur var men där blev ett stort rött bitmärke över precis hela kinden resten av dagen och jag vet inte hur många dagar framöver. Ganska chockerande händelse. Dagen fortsatte lite i samma mönster.. När jag äntligen slutade var jag en sväng i moreberg, och sedan i brunnsäng hos min moster för att hämta lite saker och träffa henne, jenny, vilmer och axel. Senare på kvällen hamnade jag återigen i brunnsäng men denna gång hos Sara där vi såg Idolfinalen. Vinnerlåten var sådär.. Jay vann. I eftersnack kallade han Idol för barnprogam. Okej?

Bobbykväll

Idag har jag köpt min första julklapp! På tiden.. det är ju ett tag kvar men tiden går så fort. På kvällen har vi varit till Skogås, på Östra gymnasiet, på Bobbykväll. Dvs musik- och sånguppträdanden av elverna och däribland Linda. Hon var jättebra som vanligt. Hon sjöng bland annat denna låt: Billie the Vision & the Dancers – Relay Race. En ny favorit.

8 december

Jag har varit ledig idag, har tillbringat dagen framför en bra film; Mr and Mrs Smith med ost&broccolisoppa, i Moraberg för att kolla efter julklappar och på stan för att göra lite ärenden. Storshoppade på h&m men som tur var hade jag 250 kronor i rabattkupong och bonus. Dessutom var både min mascara och min rouge på rea. Vilken tur man kan ha.

Och kvällen har spenderats i Vagnhärad hos mina kusiner, födelsedagsfirande.

Jag vill ha en mysig julafton med hela släkten som vi brukar ha. Men det kommer inte hända, eftersom halva släkten inte kommer vara med. Och hur ska man kunna ha mysigt när vi ska åka bort till ett hus som är kallt. Kallt är inte mysigt för mig, kallt är jobbigt. Så därför känner jag mig ganska besviken idag, jag har längtat efter julafton men kanske inte lika mycket längre.


Andra advent. Lussebullsbak. Julmusik.




Jag älskar dig min fina mamma.

SAW

Ikväll blir det bio på Heron city. Vi ska se Saw 7. Älskar Sawfilmerna, genialiska.


Usch och fy

Det går magsjuka på jobbet. Hemskt. Personal sjuka, massor av barn sjuka. Och varje dag har man hört någon ny som blivit sjuk. Jag hoppas bara inte att jag står på tur.


Heja Ulle


Dagisfröken då.

Det snöade hur mycket som helst när vi var ute idag på förmiddagen. Stora täta flingor, trodde nästan att de små barnen skulle bli begravda. Haha. Hur som helst.. Jag till barnen: ''Se hur stora snöflingor det är, helt cp..eeeheh..'' ''Cpstört'' var ordet jag tänkte säga. Vilket härligt sätt att uttrycka sig inför barnen, jag lär dem allt jag kan.

Nu är det Idol som gäller. Jag känner mig uttråkad. Speciellt nu när Jay sjunger hårdrock.

Hej mitt vinterland

 


Till jobbet..

Nu ska jag snart ge mig av till jobbet. Jisses vad vitt det är ute! Jättefint.

Nyss krånglade min dator, jag trodde att den hade säckat ihop. Jag fick lite smått panik. Jag har sparat alla mina bilder, filmer, musik och sånt på en extern hårddisk. Men alla mina favoriter! Jag har sparat hundratals favoriter. Så när jag kommer hem från jobbet måste jag sätta mig och spara ner alla webbsidor i ett dokument och lägga på externa.

Jobbigt om datorn skulle dö. Alla program man instrallerat och laddat ner osv..

 

Hotell gyllene knorren

Idag har jag varit ledig och min förkylning har blivit mycket bättre. Så imorgon blir det jobb igen. Och idag är det ju första december så jag har kollat in första delen av årets julkalender. Helt okej jämfört med senaste årens. Den ena har varit kassare än den andra. Denna verkar ha lite potential. Jag snackar inte Greveholm eller Sunes jul, men helt okej.

bild:
http://www.jnytt.se/nojesnyhet/36823/fran-borjan-skrev-vi-bort-all-sno-ur-manuset

1 december


Såhär magiskt glittrade det i luften idag när solen sken på snöflingorna som yrde runt.


G R O S S

Jag får lust att spy.

   

Be mine