Tut i backen, tusen hål i nacken

Idag har jag varit vid Ragnhildsborgsbacken och åkt pulka med Jenny, Vilmer och Axel! Haha. Det var roligt. Sen gick vi hem till min moster och fikade lite jag och Vilmer medan Axel sov och Jenny var ute med hundarna.

Senare var jag med mamma på stan en snabbis, mest för att prova en sak Sara hade lagt undan till mig på Intersport. Men det var inge bra, istället blev det en kudde, en tröja och ett par pyjamasbyxor. Jättefin kudde, jag ville ha två men det fanns bara en kvar. Crap på det. Rea var det. Jag blir bara trött av att gå och kolla på kläder på rea, allt är huller om buller och de rear oftast bara skitgrejer. Så det blev bara tröjan från Mq. Men den var ju fin iallafall.

Ikväll har jag sett Eclipse. Sen slocknade jag. Var ju uppe tidigt idag pga pulkaåkningen (halva elva ringde klockan hahaha..). Men jag sov faktistk dåligt inatt.

På tal om sova dåligt, natten efter juldagsutgången hade jag knasiga saker för mig, försökte öppna en blomma jag fått i julklapp i sömnen plus att jag var på min nattduksbordslampa och skruvade på den så nu är den jättevinglig. Haha.. Galen.

Sötnosen somnade påväg hem från backen haha.. ♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback