Mors dag..



.. är det ju idag ♥

Sommar.







Sommarväder var det igår när vi hälsade på mormor för lite lördagsfika. Får hoppas att solen stannar tills slutet av veckan då Sara mfl. ska ta studenten! Imorgon är det 1 juni! 

Lilla snigel...

...akta dig.

Fashion against aids

Goddagens. Efter några jobbtimmar var jag nere på stan med mamma idag, som sagt. Satan va solskyddskrämer är dyrt alltså! Kikade även in på h&m och provade lite bikinisar, men hittade inget som föll mig i smaken.. Eller jo, men det fanns ju såklart inte i min storlek. Får kolla i Sthlm om jag nu tar mig dit innan Rhodos.. Skulle precis gå när jag upptäckte att övervåningen var full med fashion-against-adis-kläder. Linnen, bodys och t-shirts. Fanns jättemycket fint men man måste ju välja.. Det blev ett linne designat av Cyndi Lauper och en t-shirt designad av Tokio hotel.

För en gångs skull..

Jag ligger och ser på Fråga Olle & dricker festis. På tal om ingenting så gillar jag min hårfärg just nu.. Det är väl ljubrunt, antar jag. Mörkblont om man vill kalla det det. Jävligt bra.

Idag har jag jobbat. Bara till halv tre men inte fan hade jag några krafter kvar när jag kom hem för det.. Imorgon jobbar jag två timmar, mellan tolv och ett, och sen ska jag nog ner på stan med mamma. Shoppa lite solkräm och sånt. För vi åker ju om en och en halv vecka!!!

Tudilu


26/05 -09

Jobbig jobbdag, usch. Och, det var ju så sjukt varmt ute att jag höll på att svimma i mina kläder. Längtade hem till min solstol. Stack ner på stan en snabbis efter jobbet och skulle lämna tillbaka en klänning. Bara råkade gå in på Din Sko sen. Hittade ett par snygga skor! 600 kronor. Synd att jag inte är rik. När jag kom hem försökte jag förgäves hålla ögonen öppna för att se Desperate housewives 21.00. Somnar självklart och vaknar när halva programmet gått : -(


En bra låt faktiskt


No good

Ingen vidare bra dag. Har bara varit grinig och lättretlig. Strålande vackert väder och hur varmt som helst men inte hjälpte det. Väntar på Boston tea party nu.. Har sjukt tråkigt. Imorn: jobb 9-17. Så måste jag ringa två samtal och lämna tillbaka en klänning, också.

http://open.spotify.com/user/linduuus/playlist/4GZFvjcimCQL4WPw0Nzllk
Låtar från OC. Bra grejer.

Lycka!

Fick ett litet lyckorus nyss. Det är snart sommar! Och min bästa vän ska inte vara borta i 4 månader. Vi åker ner till henne om två veckor och sen åker hon hem med oss. Det funkade inge bra där nere helt enkelt. Tråkigt för henne men jag är så glad att få hem henne igen! Har hela sommarn planerad med bra och roliga saker, och så detta. Dessutom ser jag så fram emot nästa helg, och helgen efter det. Nästa helg då det är utgång, träffa massa underbara människor. Även barnkalas på söndagen. Och helgen efter det väntar Sara & Alex's student och på söndagen åker vi till Rhodos! Underbart!

Rip Grisen

Igår levde han och var vår charmiga lilla Gris. Idag är han kall och orörlig..
Lilla Grisen har gått bort. Kan inte låta bli att tycka att det är lite sorgligt.

Mamma gav mig nästan en hjärtattack förut, när hon kom in i mitt rum:
- Vill du vara med på begravning?

Tankar gick hur snabbt som helst genom mitt huvud.. Slutade med Morfar.
Va? Nej.. Så kan det väl inte vara? Satt helt orörlig.

- Grisen är död.

LÄTTNAD.

Men sen kom jag på att det var ju lite sorgligt det. Och ännu sorgligare blev det när jag kom upp och såg honom ligga där. Jag kommer aldrig förstå mig på döden. Han har ju ändå varit här i över fem år..

Like strangers in the wind






Honey honey

Lördag blev rätt okej ändå, även om jag mådde rätt kass..
Men jag & Linda hämtade upp Sara, så åkte vi till stan och hyrde film.
Sara lyckades glömma sitt kreditkort i videobutiken, haha ;)

Blev någon film som visade sig vara ganska medioker..
Okej, men man har ju sett bättre. Och sämre.
Kommer inte ens ihåg vad den hette, haha..
Lyckas fan aldrig med att hyra film...

Senare såg jag och Sara lite på Snyggast i klassen,
nog det mest ytliga programmet som finns.
Och förundrade oss över hur lika två personer kan vara.
Och sen att de heter samma sak gör ju bara det hela sjukare..

Vid tolvtiden åkte vi och hämtade mamma och pappa vid Tveta..
Dimmigt och mörkt.. Mitt ute i skogen. Tur att jag hade Sara med mig!

Sovdaaags, godnatt.


Roligalördag.

Hej på er. Jag har så sjukt tråkigt. Va trist det är att vara sjuk.. Jag vill ju vara på Tullen ikväll. Och mysa inatt. Men det blir ju ingenting av det. Tröttsamt att bara sitta hemma och glo. Fast visserligen slutar Sara snart, ska nog leka med henne lite ikväll. Men ändå... Vi måste hålla oss hemma. Jag vill ju bara UUT!! Hitta på en massa saker. Men det får bli nästa helg. För då måste jag väl ändå vara frisk? Jo.

Jag ska nog gå och göra en kopp te, känner att min hals behöver det.
Och ett varmt bad kanske..

Det enda postiva med detta är att jag skiter fullständigt i vad det är för skitväder ute (för visst regnar det?).
För jag ska ju ändå inte gå ut.

Grisen posar. Ni måste erkänna att detta är den charmigaste gris ni sett?

Puss snygging


Gotland 2008.. Kan jag be och få tillbaka mitt blonda hår?

23.40

Tja. Jag fick reda på vad det är för fel på mig hos doktorn. Det fanns en namn för det. Skönt, för då finns det ju någonting som kan bota det också. Fick antibiotika, 30 tabletter som jag ska käka i tio dagar. Då gällere bara att komma ihåg att ta dem då..

Förresten. Vart har svininfluensan tagit vägen? Vart tog hysterin vägen?

Godnatt

Men nånting kommer alltid i mellan och någon slutar alltid älska först. Men varför kan det aldrig vara jag?

Godmorgon (dag). Jag ska kila till doktorn om en timme..

Jag har fastnat för två låtar av Lasse Lindh.
Han är verkligen ingenting jag i vanliga fall lyssnar på..
Förutom Svenska hjärtan.

Varje litet steg


Den andra låten, Vampyrflickan, hittar jag dessvärre inte på youtube. Men här är spotifylänk:
http://open.spotify.com/track/3Wr0izPf9hx8QdU7Xnxuyb

Make a wish






Båtägare

Hellu. Trevlig kväll blev det. Grillad oxfilé och senare film med Sara. Sex drive såg vi, men hann inte se klart.. Den var rolig. Var länge sen jag såg en komedi. Och, vet ni vad som står i vårt garage just nu? En bååt. Vi har nämnligen köpt en tillsammans med min morbrors familj. Inget fancy, men det räcker gott och väl för min del. Har alltid velat ha båt! Dessutom så kom min mobror med en jättebra idé för midsommarafton och båten är med i idén. Så mysigt. Vi får se vad det blir av det : -)

Sjuk?

Tjenare. Jag har blivit sjuk, skulle man väl kunna säga, och det har verklgen gjort mig väldigt deprimerad. För jag känner mig redan ensam efter att Felicia åkt, och nu när jag inte ens kan hitta på saker blir de värre. Plus att jag har så himla ont. Jag ska till doktorn imorgon, jag hoppas att han kan fixa mig till på lördag. För då vill jag ju kunna vara representabel. Känns inte som att jag borde hoppas på för mycket.. Det verkar bara bli värre och värre. Ondare och ondare. Idag höll jag nästan på att svimma flera ggr, så var tvungen o sätta mig ner. Kallsvettig blev jag också. Nej, inge roligt. Orkar inte gå in på i detalj vad det är som är fel..

Igår jobbade jag iaf till 16.00, sen städade jag mitt rum aka hälsofaran. Riktigt trashigt var det här. Men nu är det nästan fräscht, mamma ska bara dammsuga. Jag kan inte dammsuga, när jag gör det blir det bara en massa damm kvar.

Jag blåste blåsbubblor igår. Jag fick bubblorna av mamma i 20årspresent. Som ett litet barn stod jag och blåste om och om igen, och fotade gjorde jag också. Jag älskar blåsbubblor! Påminner om Gotland 2004 också. En enkel men uppskattad present av mamma, ibland förvånar hon en.

Det blev precis bestämt att morbror + familj och mormor ska grilla här. Trevligt tycker jag, slipper jag sitta här och tycka synd om mig själv och tänka på hur ont det gör. Men de får akta sig så de inte blir smittade av min disease ;)

-

Ibland mår jag verkligen illa av hur folk beter sig.

tjuvlyssnat.se

Ett gäng gymnasieelever ~17, pratar om var de ska praoa.
Kille 1 (till kille 2): Jag tänkte praoa i din mamma!
Kille 2: Haha nej, det är nog jag som tänker praoa i din mamma!
Lärare (kyligt): Ni ska praoa två veckor, inte två minuter...


Ta 4 betala för 3

Den blev den helmönstrade klänningen ^^, Längtar tills den kommer!

Nu sitter jag och kikar i Taxfreekatalogen. Har fått en sådan hemskickad  till mig inför Rhodos. Så Sara och Alex, vi måste get together snart om ni vill kika i den. Och det vill ni nog. En och en halv liter Aboslut vodka för 189 kronor. En liter för 129 och så ta 4 betala för 3 på det! Kan det bli bättre? Jag tänker minsan shoppa loss iallafall. Tråkigt nog är Aboslut citron som jag brukar dricka lite dyrare. Men jag kan nog leva med att dricka Absolut vodka för ett tag.


Nelly.com

Jag har inte 600 kronor. Men jag har suktat efter den här klänningen så länge nu, måste ha den!
Frågan är bara.. med svart eller utan?

Man bara ler sig igenom hela numret ;-)


Tisdag

Hej på er. Jag har precis varit hos Sara en sväng. Anledningen till att jag åkte dit var för att lämna tillbaka min och Johannas biljett till Ragnhilds skiva imorgon.. Vi skulle gå, men vi ändrades oss. Men nu vet jag inte om jag har ändrat mig igen.. Usch, kan inte bestämma mig. Nu ligger biljetterna där hemma hos Sara iaf och jag måste bestämma mig idag. Jag jobbar aldrig bra under press... Hehe.

Jag och Sara fikade iaf paj och pratade balklänning, studenthår, gotlandsresa m.m.

180

Jag har tagit mig igenom två dagar utan dig men det känns som att du har varit borta i en månad. TVå dagar är jag glad över att jag klarat. Två dagar av ca 180. 180 dagar, jisses

Hur fan tar man mod till sig att ta en spruta mot Hepatit A när man har sprutfobi? Jag vill vill vill ta sprutan för att kunna åka till ett ställe men det tar ju emot så fasligt. Jag vet inte vad jag ska göra. Hatar detta. Dumma skitfobi. Snart kommer jag väl få Röda hund också. Har nämnligen inte tagit Rödahund-påssjukan-mässlingen-sprutan som man skulle tagit i sexan.

Varför fick jag inte bara en orm-, spindel- eller höjdfobi?

Forever in this dream


Skitbra röst, skitbra låt. Helt underbart.

Gåshud någon?


Okej..

Krångligt det skulle vara att göra bloggen lite bredare, då. Det såg bra ut för mig men inte för någon annan. Men nu ser det iaf bra ut för Sara.. Hur ser det ut för er? : -) Bra? Åt helvete? Är inläggen snea?

Fading like a flower















Igår var jag vid Tullan med min syster. Hon hade något arbete i skolan hon behövde göra om ekosystem. Jag följde med som chaufför och bodyguard (vem vet vad som kan hända en liten flicka ute vid en sjö alldelese ensam). Glömde dock systemkameran hemma.. Men jag gillar min vanliga kamera också. Fint var det där ute. Snart kan man bada!!


Testing testing


Så rätt!!



Jag hade fyra favoriter. Danmark, Azerbaijan, Norge och Sverige. Och tänka sig att för första gången av alla gånger jag sett på Eurovision är jag inte helt irriterad över vem som vunnit!! (förutom när sverige vann såkart) Låten är så jäkla bra, den fastnar verkligen i huvudet. Och Alexander.. charmig kille. 86a och slår rekord i poäng i Eurovision. Måste kännas jäkligt bra. 16 länder gav honom högsta poängen och en hel massa gav honom den näst högsta. Och till råga på allt har han skrivit låten själv.

Tråkigt att det gick som det gick för Sverige men man börjar bli van.. ''Den här låten har nog en chans'' säger vi varje år, och sen sitter vi där och ser hur den möjligtvis får några en-, två- eller trepoängare.

Sjukt.. ?


Fattar verkligen inte.. hur han gör.

Friday, i'm in love

Igår var Felicias hejdåmiddag. Blir depprimerad bara av att skriva det. Vi fick iallafall god mat och efterätt. Tråkigt nog kunde inte Johanna U komma vilket gjorde att det var gotlandsgänget (vi som var på gotland i somras) som var samlade. Det var trevligt. Massa prat blev det om allt möjligt. Efter ett tag körde vi en omgång av Med andra ord, alla blev förvånande när både Johanna och Elin erkände att ingen av de hade spelat spelet förut. Och vi andra har redan tröttnat för länge sen, typ, haha. Johanna och Elin kämpade på bra iaf =) Man kommer in i det efter några gånger.

Sen drog Alex, som var lite trött, sig hemmåt och vi andra spelade TP med Felicias mamma och syster. Jätteroligt hade vi, tycker jag. Varannan barnfråga och varannan vuxen var en bra kombination, blir lite väl svårt ibland med bara vuxenfrågor, och för lätt med bara barn.

Runt tolv skjutsade vi hem Elin och Johanna och jag, Sara och Felicia fortsatte mot Olearys. Kikade in en snabbis men det var sannerligen inge röj där inte, så vi drog ganska snabbt. Fast vi hann sjunga med i Suspicious minds först. Stackars trubaduren när det var så lite folk där.

Tog en runda på stan med bilen, parkerade och roade oss med att ta lite kort;). Skjutsade hem Sara och sen satt jag och F och pratade utanför henne ett bra tag. Åkte hem till F och satt och pratade där utanför också. Ville inte att kvällen skulle ta slut.. Till två pallade vi trycket, då åkte jag hem. Va trött jag var då, så trött att jag fick för mig saker om bilen, haha. Att den var sönder och sånt. Typiskt mig.

















Till F från mig


Gårdagens samtalsämne

Ja, vi kom in på barnprogram.

Kalles klätterträd

 
Rädda Joppe, död eller levande.
Haha, jag har aldrig tänkt på hur efterbliven killen i Rädda Joppe ser ut. Och är.
''Lyd mig Joppe, annars dör du'' ..... HAHA.

Kipper vår hund på engelska
http://www.youtube.com/watch?v=G6fZRclQM0w
Vill du ha en hund ha en hund ha en hund ha en hund, som Kipper?
Söt brittisk dialekt de har.

Åh!

Sunset beach.. Mitt favoritprogram när det gick på tv!


Nyare intro:
 
Shit alltså!! Vilka minnen. Hade totalt glömt bort alla som var med.. Ben.. och Meg. Sarah. Cole.
Bästa serien!! Kan man köpa den någonstans tro??

.

Alltså jaa. Jag har ont i magen. Känner ledsamhet, panik, ensamhet. Mer panik. Ännu mer ont i magen. Otroligt sorgsen. Overkligt. Stört. Hurskajagklaramigutandig. Vemskajagsägaalltsombaraduförstårtill. Vemskaräknamedmig. Vemvemvemvem.

Smile like you mean it


Jag försöker lära mig själv att le. Ni ska veta att om man aldrig har lett sådär på beställning i hela sitt liv, med munnen öppen dårå, annars räknas det inte som ett leende, så är det fanimig inte lätt. Måste lära mig att le med ögonen samtidigt sådär som Tyra Banks alltid tjatar om. Annars ser det ju bara ut som om man fått hakan ur led eller något..

MAHAHA måste bara garva lite åt mig själv. Jag + le = disaster. Ser fan helt jävla vilse ut.

En shopaholics bekännelser

Förstår mig inte riktigt på mig själv. Gick upp vid tio igår, jobbade fyra timmar och var helt slut när jag kom hem. Idag ringde klockan fem, jag jobbade sju timmar och när jag kom hem... så drog jag iväg igen. Blev inge sova som jag hade tänkt. Jag åkte iväg till Moraberg i lite ärenden, sen var tanken att jag skulle ner på stan för att köpa endast en svart bh, leggings och nylonstumpor. På h&m shoppade jag även ett par trosor och en tröj-aktig sak. Gick in på Lindex för att kolla bh och när jag skulle betala det jag hittat, dvs en klänning, en kofta och en bh så sa det NÖÖÖÖT och på mitt kort fanns 80 kronor. Pinsamt. Speciellt eftesom jag först provade köpa alla tre sakerna. Nej det gick inte. Provade två. Nej. Provade endast klänningen. Gick inte. Provade endast bhn som var lite billigare än klänningen, GICK INTE. Hehe nejmen ja då får jag väl lägga undan dem då. Hehehehejdå.

Så skulle jag handla middag på Ica men det hade jag ju inga pengar till. Gjorde ett kontouttrag och insåg att de sista pengarna  gick till spit. HEHE. När jag kom hem slängde jag in mamma i bilen, åkte ner på stan igen, tvingade henne att köpa sakerna och åkte hem igen. Nejdå, hon gjorde det faktiskt frivilligt. Lilla älskade mamma.

Imorgon är en fullspäckad dag ska ni veta.
Ikväll har jag också en del att göra. Hemliga saker. Spännande va?


16.38

Just nu är jag sådär trött så bara en endaste liten motgång kan få en att känna tårarna bränna bakom ögonlocken. Fan.


Och att dessutom få höra att en kär släkting till en har gett upp känns ju bara förjävligt. Va jävligt det mesta är just nu. Ungefär.


Idag har varit en sådan dag när tusentals glas har blivit utvälta. Började hemma med att jag själv hade ut mitt glas fläderdricka. Fortsatte på jobbet, på lunchen, när vi höll på med lera, på mellanmålet.. Jag har torkat mycket idag. Med en äcklig trasa. Hatar trasor. Fast en sak jag har lärt mig av att jobba på dagis är att man inte kan vara rädd för lite kladd och äckliga trasor. Eller något annat heller för den delen. Man får helt enkelt bli kladdig med vaddetänär och så sen får man tvätta bort det. Tack gode gud för tvål.


Och nu insåg jag att den lilla motgången som nästan fick mig att slänga mig ner och gråta bara var ett missförstå. He..hehe... Blä, imorgon börjar jag 7. Sjuuuuuu. 07.00. Jag måste sätta klockan på 05.00. SICK. Fast min mamma börjar halvsju, så det kunde ju varit värre. Imorgon, när jag kommer hem, ca 14.00 så ska jag, utan dåligt samvete, lägga mig och sova. För jag jobbar inte på fredag, så då spelar det ingen roll ifall jag inte somnar sen på kvällen. Fan va SKÖNT!


Imorse när jag vaknade var det strömavbrott så jag kunde inte föna håret:(


Bella's Lullaby


Har nog aldrig känt mig så tilltalad av ett pianostycke som jag är av detta.

Tisdag

Idag gick inte lika bra som igår : -( Mådde inge bra alls när jag kom hem. Blev värre och värre tills migränen kom. Hade inte mycket till val än att lägga mig och vila, vaknade några timmar senare och den känslan är så skön, vakna upp och huvudet mår bra. Det onda var borta. Imorgon skulle jag jobba två timmar, men det blev tydligen fyra nu istället. Sen ska jag träffa Felicia. Vi ska fortsätta vårt Saw-maraton. Vi måste hinna färdigt innan hon åker.

Gick en promanad i skogen efter jobbet. Vi är ute så mycket under dagen och jag ser så mycket fint så det börjar klia i fingrarna, har bara lust att springa hem och hämta kameran. Kände mig helt slut när jag kom hem. Och ändå hade jag bara strosat lite med kameran. Sjuk?


9/5 - 09

Lördag: Alex och Saras födelsedagsmiddag. Grillat och glass, bär och chokladmousse till efterrätt. Paketöppning och förfest innehållande gitarr, allsång, ölspel och sånt där ner ni. Var inte helt på G då, huvudets fel. Vi tog taxi ner på stan till 550. Efter det mötte jag och Johanna Emil och Tom på Subway. Johanna hjälpte mig förlora min sunwayoskuld, haha. Guidade mig igenom det hela och det turned out pretty good. Den var god. Inget hallelulja moment som för Johanna varje gång hon äter subway ;p , men god =) Kommer definitivt bli mer av det. Men det kommer bli den där mackan varje gång, när jag väl börjat med något vågar jag inte prova något annat. Sån är jag. Så nu är jag fast i Johanna-mackan föralltid. Efter det tog vi fyra plus pontus taxi hem till mig och efterfestade.































Idag, nu, imorgon

Idag: Jobbat, slocknat, vaknat, ätit, sett Ballar av stål.
Haha, Kaninkokerska och Mansfällan är ju bäst.

Nu: BB sen sova.

Imorgon: Jobb 9-16. Vårstädning ska vi ha. Fast vädret såg inte lovande ut..


Födelsedagsfika

Smarre va lika snygg som vanligt. Vilmer lika crazy. Det var svinkallt.









Söndag

Mjaha ni. Vad ska man säga..

Ska hoppa in i duschen, sen iväg för att fira Sara ännu en gång, denna gång med släkten. Men ska fanemig hem till 17.00 för då är det Greys-repris. Sen äre Oth, GG och ... nått mer kanske. Sen lär ju jag slockna med tanke på hur mycket jag sovit denna natt. Jobb mån, tis, ons, tors.. Jippi.

Bilder och crap från igår kommer när jag orkar.

Mmmm.

14.50 kom jag till systemet, haha.. Jag är så bra på att planera. (stängerju15)
Nu har jag precis sett klart på Twilight.. Kollade och njöt.. ^^,

Om en timme ska jag hämta Johanna vid stationen,
sen får vi skjuts till Sara för där ska ju Sara och Alex fira att de fyllt 19.
Det kommer en massa tjejer och det ska bli jättetrevligt!! Senare blir det utgång.


Kubb & skräckhistorier

Igår. Hölö, kubb.. Killarna mot tjejerna. Tänker inte berätta hur det gick ;D Vi skulle vunnit, tror de fuskade.... ; -) Sedan blev det för kallt så vi satte oss på altanen vid värmen. Vissa (killarna) gick in och såg hockey. Som ändå slutade skit, om jag förstod det hela rätt? Vi andra (tjejerna + pontus haha) satt kvar på altanen. Mina små högtalare kom till nytta. Ljus fixades också. Jordgubbar och vindruvor hade vi köpt med oss. Filtar.. När killarna hade tröttnat på hockeyn blev det skräckhistorier som senare övergick till.. sanna historier. Berättarljuset, haha.

Sen åkte vi hem i spöregnet, lite läskigt men det gick bra. Ironiskt nog slutade det regna när vi var hemma i Södertälje. Skjutsade hem Sara och när vi var påväg därifrån ringer hon och säger att min pappa är där, han vill åka med hem. Pappa kom, pappa var lite lullig. Haha, lilla pappa. När vi har lämnat av Felicia börjar han snacka om att han tycker jag kör så bra, jag kör med pondus. Och ''även om jag tagit några glas nu så vet jag vad jag pratar om. Och Camilla... Jag är imponerad'' . Haha, vad jag garvade. Han var inte nykter någonstans alltså. Och ''Allt handlar om.. att man ska köra med marginaler. Det är så jag har kört i alla mina dagar, och jag har aldrig krockat. Och Camilla, jag tycker du kör med marginaler''. Haha.










New..


...shoes

Häromdagen


Titta vad jag såg. Fint tycker jag.

How low?

How low can you go? Can you go down low? All way to the floor? How low can you go?

random video med 'låten'.

minnen från utlandsresa!!!! visst sara?

11.11

Usch, insåg just att jag handlade för en del igår och att jag har ca 500 kvar att leva för denna månad. Men jag fick iaf en massa shorts, en jeansjacka och ett par skor till sommarn. Och två par trosor.

Jag ska nog åka och handla något att laga till lunch. Och så måste jag till systemet, men vet inte om jag vill åka bort till coop själv, jag kommer villa bort mig. Skulle visserligen kunna åka ner på stan bara, smart.. Hehe. Så får det bli.


7 maj

Idag är det prick en månad tills vi åker till Rhodos : -)

Och prick tio dagar tills Felicia åker till Rhodos : -(

Don't you know that I want your love?

Godmorgon suckers. Igår hade jag och Felicia början på vårt Saw-maraton. Vi började prata om alla Saw-filmer en dag, som faktiskt är väldigt bra, och betämde oss för att ha ett. Så igår hyrde vi ettan och tvåan, köpte mat och naturgodis och åkte hem till mig. Jag har verkligen inte sett tjusningen i de där filmerna förut, men de är himla bra. Så smarta, så genomtänkta. Det är rätt coolt. Efteråt såg vi på Mtv när en kille drog upp en mask i näsan och ut genom munnen. Det var mysigt. Utklassade äcklighetsgraden i Sawfilmerna rätt så mycket.

Igår fyllde ju Sara år, så mitt emellan filmerna så satte vi igång med ett litet projekt. Det blev hur bra som helst!! Sen ringde vi Sara och spelade upp vårt lilla projekt. Vi är verkligen one of a kind.... Eller ja, two. Men jag tror hon uppskattade det : -) Right Sarre? Jag skulle minsan gjort det iaf. Och det tog himla lång tid att göra det.

Jaaaaaaja, idag ska jag och F till Sthlm och köpa en massa presenter och shoppa sommarkläder.


Älskar dig ♥


Spontanutgång

Spontanutgångar verkar alltid bli de bästa, har jag märkt. Vi hade tänkt kubb i lördags men det blev utgång istället, till sist. Jag, Felicia och Sofie åkte till Emma där Johanna, Marcus, Emma, Thim och Emil var. Hade jätteroligt förutom lite knas men det löste sig till slut tror jag? Hoppas det iaf. Var ju meningen att alla skulle gå ner tillsammans men istället gick jag och Emil ner, Sofie, Thim och Marcus åkte bil och Felicia, Johanna och Emma gick lite senare. Det jag kommer ihåg från promenaden är i princip kugghjul och bilar.. haha.

Tror den var runt ett när vi kom till Olearys, men det gjorde itne så mycket. Alltid roligare innan man kommer ut. Vi dansade iaf och sånt. Och när jag satt vid baren och drack vatten och återhämtade mig lite så kom det upp en kille till mig och frågade vilken shot som var bäst. Så sa jag att de enda jag visste var typ lakrits och tabasco, så då frågde han om jag var finne, ja halvfinne sa jag förvånat. Bara för att jag hade nämnt latritsshoten, finnar drack tydligen mycket sånt sa han. Hm.. aja, sen övertalade han mig att han skulle köpa en till mig med. När jag satt där och återhämtade mig!!! Vet inte varför jag gick med på det, men jag drack bara halva. Men lovar att det var den halva som fick mig att få huvudvärk dagen efter, vilket jag aldrig får i vanliga fall.

När skiten stängde hoppade jag, Johanna, Marcus och Emil in i Toms bil och åkte hem till mig. Jag och Marcus bredde tusen mackor och vi åt men ändå blev det jättemånga kvar. Johanna åt inte upp sina :( Fy på dig Johanna! :p Sen åkte Tom och skulle jobba. Så vi andra sov litegranna. Och sånt. Det var mysigt.

:)




























Melissa Horn och Lars Winnerbäck - Som jag hade dig förut

Jisses så trött jag är.. Har jobbat några timmar idag. Det tar fan kol på mig.. Nu är jag hemma under min filt iaf. Vi har varit ute och lekt i regnet, mysigt. Blött. Tur att det bara duggade. Sandkrig och tillsägningar, och så barn som inte kan lyssna när man säger att de inte får göra en sak resulterade i att jag röt till så högt att allt stannade upp, och jag fick huvudvärk. Haha, ibland blir jag förvånad över mig själv. Men ingen unge fattar om man inte säger till på skarpen. Lika bra att görat. Att slänga sand i ansiktet på en kompis är ju inge vidare trevligt.

Trött man blir..

På vägen hem hämtade jag ett paket som jag nästan hade glömt bort, från h&m. Bikiniöverdelen och trosorna. Fasligt vad lång tid det tog för det att komma. Det verkade bra iaf, har inte orkat prova. Har bara orkat kolla på OC. Och plocka bort sammanlagt 14 glas och fyra tallrikar från mitt rum. Haha, ja det var smockat med glas här. Även mackorna som vi gjorde i lördags natt men aldrig åt upp stod kvar i två dygn. So fresch. Blev lite orolig för flugor, så tänkte det var bäst att fixa bort det. Plus att kaviarlukten tog över i rummet. HEEH!!

Just nu känner jag att jag borde städa av en anledning. Nämnligen för att min Ipod är borta. Letade imorse men hittade den ingenstans. Blir lite orolig, den är ju en av mina käraste ägodelar. Men ja, kanske hittar jag den när ja städat.

Imorn, imorn.. :D ♥ Mihi.

Söta unge

Hallå hallå. Hämtade upp Sara vid kvart i fyra idag, vi åkte ner på stan en snabbis och mötte Johanna och Erco. Fick lite saker av Johanna, sen hann vi gå in i två affärer och sen var jag och Sara tvungna att dra. Vi åkte till Nykvarn till Jenny, Fredrik och Vilmer. Där blev vi serverade lyxmat, fläskfilé och potatisgratäng, och sedan åkte de iväg på föräldramöte och vi pasade Vilmer. Full rulle i två timmar, vi dansade, sjöng, byggde pussel, åt banan, busade, lekte ''kurragömma'', åkte bil, red häst, flög, läste bok, och en hel massa mer. Myyycket skratt :)







Svininfluensan

Då var det här...
http://aftonbladet.se/nyheter/article5055696.ab

Känner inte samma starka oro längre,
men det är ju inge roligt precis.

Dream catch me

Måste helt klart sammanfatta denna långhelg som jättebra.. Lite av varje helt enkelt. Skriver om gårdagen imorgon, just nu är jag mest trött.. Skön vecka som väntar med en hel del planer.
Godnatt

En gång för alla.

Två saker.

1. Det värsta som finns är att bli besviken på en nära vän. Vilken hemsk känsla..

2. Jag har sagt att du är ute ur mitt liv så många gånger. Men den här gången menar jag det. Att jag lärde känna dig från början har inte fört med sig en enda god sak. Du är den mest fucked up människan jag träffat. Skum är bara förnamnet. Hejdå på dig.


Fredag, 1 maj

Jag har shoppat något underbart i Moraberg idag. En rosa, liten söt extern hårddisk. Är kär. Så bra jämfört med tegelstenen jag redan har. Twilight köpte jag också, och så bytte jag mina Converse till en mindre storlek. Senare har jag varit och handlat med pappa, ätit kycklinggryta med mormor och morfar, spelat kort och nu satte jag mig här för att se Talang. Men nä, det är tydligen någon humorgala för världens barn istället. Får hoppas på att det är bra humor då..

VALBORG 2009

Valborg. Jag hade fruktansvärt tråkigt på dagen så jag åkte till Brunsäng till Sara och skulle hämta lite bilder som jag ville ha. Hon och Jessica hade precis kommit hem från mösspåtagningen, åh?! Snart är det er dag. Såvida inte alla dör av Svininfluensan innan det:D Hehehe.. När jag hade gjort det så skulle de iväg till Sthlm så då gick jag upp till min moster som bor grannar med dem och där satt halva släkten och fikade. Ja joinade med en sockerdricka och stekte i solen. Sen gick jag med Vilmer och Jenny till lekparken. Det är så underbart att se den där ungen skratta alltså. Guld värt!

Jag åkte hem och gjorde mig iordning och sen åkte vi tillbaka tll Brunnsäng och grillade i solen. Fast sen försvann den så då vart det ritkigt kallt.. Men jag skjutsade Linda till Östertälje station, åkte hem till F, pratade om allt och inget i hennes vita rum, åkte hem till mig, fixade lite, hämtade Johanna. Där och då påbörjade vi kvällens turné, haha. Började med en trip på stan men därifrån blev vi ivägskräma och jag tänker inte skriva varför men vissa kanske kan gissa. Så efter det åkte vi upp till Bårstabergen och hem till Martin där det dracks och så. Trevligt trevligt, förutom att vi träffade en störd människa som gick oss på nerverna. Not a very nice person.

När de andra där skulle ut så packade vi in Viktor i bilen och skjutsade hem honom till Mariekäll. Vidare till Brunnsäng, hem till Kim för säga hej till Simon mfl. Party i bilen.. ! Balonger var också inblandade. Däirfrån åkte vi ganska snabbt och då var det dags för Johanna att åka hem för hon skulle upp idag vid tio (den jäveln) för att åka till Ggb. Jag och F babblade massa utanför Johannas hus tills vi bestämde oss för att göra ett nattligt besök på McDonalds. Vi Mcdrivade och sen ställde vi oss där på parkeringen men fick inte en lugn stund! En skum bil stannade precis bredvid vår och satt och stirrade. Tills de, en kvart senare insåg att vi inte ville leka med dem o deras vita Irakiebyxor. Även om sådana (byxor) är jäkligt snygg och fina. En till bil stannade och ja, där var de också lite skumma. Man skulle nästan kunna tro att de hade snott bilen så som de betedde sig.

Efter babbel, skönsång och lite mer åkte vi hem.
















?!

Är det bara jag som är rädd för svininfluensan???? Jag är fanimig livrädd. Läste tidningen idag och där stod ett dröm- och ett mardrömsscenario. Drömscenariot var att värmen nu ska hålla i sig och viruset trivs bättre i kyla och fukt så då sprids det inte lika mycket. Då slår det istället till på allvar i höst och vid den tiden har vi förmodligen ett vaccin mot det. (förmodligen!)

Mardrömsscenariot däremot, skulle vara om viruset ändå sprider sig nu och då kommer förmodligen 30-40 % (minns inte exakt) av sveriges befolkning vara smittade inom 4-6 veckor. ca 4000 svenskar kommer dö. Ungdomar smittas lättare.

De tror att viruset kommer ha kommit till Sverige inom en vecka!

Jag blir så jävla skraj alltså. Känns som pesten nr 2 eller något. Jag kommer ju tuppa av av rädlsa om jag skulle få feber. Eller någon annan av mina nära och kära. Tänk, om ungefär hälften av alla i Sverige kommer få influensan så kommer det ju förmodligen vara många folk man känner och kanske till och med en själv, och vem som helst av dem kan dö. Fy..


Min syster ♥

Okej. Jag ska börja med ett inlägg om hur stolt jag är över min lillasyster. Stolt och imponerad. Vi var nämnligen i hennes skola i Skogås i tisdags och kollade på musikelevernas uppträdanden. Hon sjöng sammanlagt sex låtar solo och hon är så duktig så man får gåshud och tårar i ögonen. Helt klart värt två timmars resväg för att se det! Eftersom alla vi som åkte dit hade glömt att köpa någonting i blomväg så fick det bli vitsippor från intilliggande skogsparti. Det funkade det också!





Underbar låt


Tonight you arrested my mind when you came to my defense