Sista augusti

 
Betnér var bra som vanligt på Olearys i onsdags, tror faktiskt att han var bäst denna gång i jämförelse med de två gånger jag sett honom innan. Men någon som nästan var ännu bättre var en komiker innan som hette Petter Bristav. Riktigt jäkla askul och säker kille. Han gick upp i toppen som roligaste jag sett tillsammans med Al Pitcher och Måns Möller. Nästa månad kommer Måns Möller tillbaka till Olearys, jag vill gå!!
 
Idag var min sista sommarlovsdag och det regnade hela dagen. Sista augusti också. På måndag börjar skolan, och som tur var kom de tre böckerna jag beställt idag. Bläddrade lite i dem och det verkar inte enkelt inte, mikrobiologi, läkemedelsberäkning och farmakologi. Men det ska nog gå bra! Fick reda på för ett par dagar sedan att jag är i grupp A som praktiserar v 40-47. Inte länge kvar alltså!

29 augusti

 
Igår hade vi riktigt tisdagslyx med ett restaurangbesök på Söder och drinkar på Fridays efter det. Och en massa tjejsnack och prat om framtiden. Bra tisdag där.
 
Idag är också en bra dag, fick precis reda på en sak som gjorde min dag lite. Nu ska jag ladda upp lite med ett bad innan jag tar tag i en storstädning av mitt rum. Jag har liksom ignorerat det en aning, men nu jävlar, inatt var det nämnligen en SPINDEL I MIN SÄNG. Inte okej .. Så ja. Nu är det dags!! Och ikväll ska vi till Olearys och se Betnér. Woho.

All that you need.

Freeedag och fyfan vilket äckelväder. Det är sjukt hur deprimerad och påverkad man kan bli av regn. Och så gillar jag inte när någon jag älskar mår dåligt heller. Det gör liksom lite ont i mig med.. Min family, jag, morbror och hans sambo ska snart ta oss ner på stan iaf, käka middag på Barolo och sen kika/höra lite på Kringelfestivalen. Om nu solen skulle vilja kika fram! Jag är så jääkla hungrig så min mage kurrar, så det ska bli gött!!
 
 

Att se fram emot..

Man skulle ju kunna tro att man ska deppa ihop nu när sommarn börjar ta slut, det märks mer och mer på vädret. Regn och kallare grader dag för dag.. Meeeen, jag har iaf skaffat mig en del att se fram emot! På lördag är det ju kräftskiva, vilket man sett fram emot sen förra årets kräftskiva typ. Må vädret vara med oss.. På måndag ska jag med skräckblandad förtjusning på massage. Skräckblandad för att jag hört att det gör jääävligt ont att trycka ut alla knutarna. Får hoppas att jag inte har allt för många knutar. 29e är det stand up och 7 september åker vi till Göteborg. WOHOO!! Bokade biljett idag. Aah som sagt, en del att se fram emot ändå. Att jag börjar skolan 3 september och har första tentan 11 september ignorerar vi. Men alltså det ska ju bli ganska intressant ändå.. Farmakologi.
 
 

Sååå kan det gå.

Eeeeh, jag skulle ut i skogen och plocka svamp idag. Jag hittade svamp! Tre stycken! Fick ett myggbett i mungipan (och förmodligen på flera ställen också) på köpet, riktigt vackert. Känns som jag ägnade mig mest åt bergsklättring faktiskt, och klättrade över massa fallna träd. Ju värre terräng och ju längre det gick utan att jag hittade någon svamp ju argare blev jag. Hahaha. Aja!!!! Ska fan inte plocka nå mer svamp i år. Alla har ändå plockat upp all svamp som finns verkar det som. Det var inge vidare roligt att gå i skogen själv heller, jag oroade mig lite för att jag när som helst skulle stå öga mot öga med något djur eller tappa bort mig.
 
Som tur är hittade jag och Jesper ju en del svamp i lördags så ikväll blir det svampmackor till middag iaf. Innan det ska vi nog till Wasa och kolla på innebandy!

Save tonight and fight the break of dawn

 
Fredag var en konstig dag. Ena sekunden satt jag hemma och hade den sämsta dagen på länge, och en halvtimme senare satt jag i Vagnhärad och åt pizza och skrattade mer än jag gjort på jag-vet-inte-hur-länge, så så man får ont i käkarna. Haha ♥ Det bra övervägde det dåliga, och när jag sen fick krypa ner i sängen med min trötta pojkvän blev det bara ännu bättre. När vi vaknade dagen efter begav vi oss ut för att plocka kantareller, vi åkte ut till Tveta och hittade trots en del tvivel från bådas sida en hel del svamp! Myggorna åt upp oss men jag gillar känslan av att vara i skogen ändå. Fridfullt, fint, tyst. Förutom svamp hittade vi en igenmossad sko och den största myrstacken någonsin!
 
Efter svamprensning blev det grillmiddag hos mig med lite släkt och vidare till Johan och Daniel för lite hängggg innan vi drog till Stanleys för att kolla när Gryningspatrullen spelade. Jag hade faktiskt en asbra kväll! Hela dagen var ganska jättebra. På vägen hem var min pojkvän så gulligt jättefull och jag älskade honom mer än någonsin.. Haha.
 
Söndags var en bedrövligt dag, förkyld och bakis var ingen rolig kombo. Vi ägnade dagen åt att kolla på fotboll, film och spela bingolotto iaf. Vi skulle vinna storkovan, och jag fick iaf bingo! En ny lott vann jag. Så förmodligen blir det storkovan på den nästa lotten på söndag istället. Vi satsar på färgfemman och miljonen.
 

När det är som det är.

http://camillamariaa.blogg.se/2012/january/111.html#comment
Vill ha tillbaka den där dagen så jävla mycket.

16/08

Jag har haft en väldigt bra vecka hittills! I måndags var jag barnvakt ute i Nykvarn, sen har jag haft lite Jespermys och igår åkte jag med Johanna, Sofia och Elise till Söder och lagade tacos-middag. Det var en upplevelse att köra i stan för första gången, ingenting jag längtar efter att göra om direkt. Tackar gud för min mobil med GPS! Senare på kvällen åkte vi till Gärdet och när klockan slog tolv var det jag som skulle åka hem själv, från Gärdet hit till Södertälje. Det gick bra som tur var, men jäklar vad skönt det var när man äntligen kom ut på E4an och kunde slappna av.
 

Det är i motvind draken stiger

 
Dagarna bara flyger fram, det var ju tusan nyss 1 augusti.. Jag får lite ont i magen när jag tänker på att det snart är 3 september. Men lite skönt ändå, även om jag älskar att sova hur länge jag vill!! Och idag ska jobba eftermiddag och imorgon förmiddag.

8 månader

 
Jag hade saknat ihjäl mig lite förra veckan på Öland, så den här veckan har varit härlig med massa mys, och en dag ute på sjön igår då vi även hade varit tillsammans i 8 månader. Och nu i Augusti är det ett år sedan vi började träffas. Det är så roligt att tänka tillbaka ett år, när jag och Sara var ute på en promenad en kväll i slutet av juli till exempel. Hon var förtvivlat olycklig för en kille och jag var bara väldigt förvirrad och visste inte vad jag ville. Nu ett år senare är båda i ett förhållande, hon med en helt annan och jag med den killen jag då var så osäker på. Tur att jag gjorde rätt val.. ♥
 
Nu när jag tagit ett bad och fått i mig lite mat i form av fläskfilérester från igår så känns den här söndagen inte riktigt lika hemskt längre. Och snart är det ju handbollsfinal. Jag vet inte vad som har hänt med mig på senare åren, hade någon sagt handbollsfinal för ett par år sedan hade jag fnyst, nu sitter jag bänkad. Handboll är faktiskt min favoritsport att kolla på!

12.48

Fy, jag fick precis lite ångest när jag insåg att det är 12 augusti idag.. Redan. Idag är en typisk äcklig bakis-ångest-söndag, jag har typ lust att sjunka genom marken och komma upp nästa sommar. Inte så mycket för att jag är väldigt bakis för det är jag inte, bara för att det är söndag och fan vad söndagar suger. Jag hade en sån bra kväll igår dock, vi firade Jessica på hennes uteplats i Järna innan vi åkte in till Flamingo. En liten avstickare där emellan hos Louise för att shotta jordgubbsshots. Jag gillar lyckade kvällar och fina vänner. Men jävla söndagar..
 

Sommaren är kort, det mesta regnar bort

Hmmmmm, nu har de flesta börjat jobba igen och sommaren är så gott som slut känns det om. För vädret SUGER, det regnar och är mulet. Jag som hade planerat att sola och bli brun. Jag vill tillbaka till Öland, där var det åtminstone okej väder vilket är mer än man kan säga om hur det varit här hela sommaren. Tror aldrig jag varit med om en sommar med så dåligt väder. Öland var jättebra och mysigt förresten, hur bra som helst. Vi bestämde oss dock för att åka hem en dag tidigare för att slippa gå upp och städa tidigt på söndag morgon, slippa trafiken då alla ska hem och så att våra föräldrar som började jobba i måndags skulle få en dag hemma innan de började. Så vi förlorade liksom en hel dag där på Öland, lite tråkigt.. Men jag är mer än nöjd med veckan ändå! Även om den gick väldigt fort. Men underbart att åka till min fina pojkvän i söndags och kramas efter en vecka..
 
I måndags var det kalas ute i Nykvarn och igår var jag förbi på jobbet för att hämta bilnyklarna av mamma. PML jobbar med att fixa ett ventilationsrum på taket på jobbet och har gjort det i typ hundra år, nu har Jesper börjat jobba på PML, så igår hängde han på mitt jobb! Eller ja, mitt extrajobb nu för tiden. Så jag sa hej till honom, och när jag hade hängt med mamma ett tag och träffat lite barn och personal så åkte jag till stan och shoppade för glatta livet. Senare åkte jag och Sara till Moraberg så att hon kunde köpa en massa saker som hon behöver då hon åker till Göteborg på lördag och ska flytta in i sin egna lägenhet. Kan inte vänta tills jag får komma dit och hälsa på!
 
  

Augusti


Tiden går så fort, snart åtta månader har gått sedan den här nyårskyssen på Torekällberget. Jag är helt fast, och lika kär nu som då. Älskling ♥

Öland

Vi har haft en väldigt bra semester hittills i Borgholm. Solnedgångar, vita stränder och fina vyer.. Jag gillar Öland! En halv vecka kvar.