Årets första riktiga höstdag?








Himla gosigt väder idag, sol och kyla. Färggranna löv och perfekt mysighalsduksväder. Så länge solen lyser gillar jag hösten.. Det är sen när det börjar regna och det blir grått och trist som man längtar till sommaren.

IDOLERIK!

Vilka jävlar rysningar jag fick nyss...

Erika och Erik

Oj va jag höll tummarn nyss för att Erika skulle gå vidare. Hon det gjorde hon! Tur. Jag har mina två favoriter; Erika och Erik. Imorgon tävlar Erik. Han måste ju gå vidare, för han är ju bara helt otrolig.

Nu ska jag se Heroes. Eller se och se, man ser ju inte så mycket på min tv4.. Man urskiljer lite och får liksom gissa vad som händer och hur folk ser ut i ansiktet. Undra hur många gånger jag ska behöva tjata på min pappa innan han ska ringa så vi kan få det fixat.


Crazy kid


Och snart får vi en till liten. Cirka fyra månader kvar..


Serious problems

Godmorgon. Förlåt för att drömsnack men jag drömde inatt att jag åt en glass med leverpastej i. Hur äckligt är inte det?!?! ..

På tal om något annat så är det lite deprimerande att jag har börjat kolla på One tree hill från början. Och nu är jag snart klar med första säsongen. Och då har ju min syster såklart slarvat bort sin andra säsong. Så vad gör jag när jag kollat klart på ettan då? Hoppar till trean direkt eller? Och som grädde på moset VET jag att jag har säsong fem men vart fan håller den jäveln hus? Har jag lånat ut den? Har jag gömt den? Har någon snott den? Har den gått upp i rök? Jäkla boxar.. Och så kan man ju fråga sig, när kommer min Aliasbox som jag beställde för en vecka sedan? Den boxen är faktistk min 20årspresent från min syster. Som jag får beställa själv... Ett halvår senare.. Någon var ju tvungen att ta tag i det hela.

Bus





Från lördagen 19 sept.

Raindrops keep falling on my head










http://www.youtube.com/watch?v=FRsXHDYXafM

19.45

Skum dröm. Jag drömde att jag var Au pair i USA. Roliga var att jag sa till Sara ''Jag vet inte om det här är en dröm eller om det är på riktigt..'' Men sen tänkte jag att det nog var på riktigt, för det kändes ju på riktigt.

Jag har nog aldrig tyckt mindre om min familj än jag gör idag.. Vilken kass dag.

Min invänjning på dagis

Idag fick jag sex stycken 4-fyrapapper fulla som min fröken skrev under min invänjning på dagis. Min gamla dagisfröken hade rensat bland sina papper och gett dem till min mamma. Första tanken var men va, har hon sparat detta i 19 år. För ett år måste jag väl ungefär varit vid den tiden jag började dagis. Mellan ett och två iaf. Det var helskumt att läsa om sig själv.. Tydligen höll jag mig lite för mig själv i början. Jag älskade gröna ärtor och majs, åt inte fil, och jag gillade inte att vila. Jag älskade att leka i sandlådan och var lite rädd för en förskolelärare som hette Örjan. Lite roligt för jag minns att jag var det.. Jag brukade ligga och 'plocka' med min fröken Anitas fingrar när jag skulle vila. Och var avundsjuk när andra var i närheten av henne, haha. Då slog jag på dem en gång, tydligen. Haha, känns som det handlar om någon annan unge än en själv. Jättekonstigt. Men jätteroligt att läsa.. Blev lite sentimental där.


En av femtiotvå..

Åh. Idag tänkte jag på Sara.. och saknade henne så himla mycket. Förstå hur glad jag blev då när hon kommer in på msn och ber mig logga in på skype. Har precis pratat med henne i ganska precis en timme, fått höra hur hon har det, vad som händer och fått berätta hur saker är här hemma och vad som hänt. Gud, jag kan inte fatta.. En vecka har gått. Känns som en månad. Men det är 1 vecka.. Av 52 stycken. Man märker verkligen hur mycket man bryr sg om en person och hur mycket man behöver en person när den ''försvinner''. Klump i magen.. :(




Fridas 20årsmiddag och utgången som aldrig blev av..

Jättetrevlig kväll hos Frida med en massa god mat och härligt sällskap. Det roliga slutade dock då vi skulle ut, stod i 550kön i ett bra tag innan vi gav upp. Jag tog bussen hem och såg One tree hill istället.

Idag har jag sovit hur länge som helst. Och, nu på kvällskvisten, har jag dammsugit. Äntligen, säger jag bara. Kan nästan hålla med mamma som sa att mitt rum började bli en hälsofara. Men nu är det rent och fräscht, ska ta och byra lakan också när jag ändå håller på. Så blir en god natts sömn inatt hoppas jag. Drömde ju mardröm denna natt igen, jag undrar varför?? Fyra dagar irad, det är fan konstigt. Men som sagt. Nya lakan kanske gör susen ;)

Förresten.. Jag GLÖMDE måla naglarna. Jag är fan helt otrolig!




































.

SKÄMMES TAMIGFAAN!!!

Stay in the right lane!

Heej. Igår kom jag hem med en väska, en lång tshirt och en ring från Stockholm. Och present till Frida. Letade som en galning efter två par skor, de som jag hade i bloggen förut och ett par andra, men bloggskorna hittade jag inte alls o de andra bara i fel storlek.. Himla lyckat.

Ikväll blir en rolig kväll, tror jag! Om en timme ungefär ska vi åka till Frida som har 20årsmiddag. Där ska vi ha trevligt med en massa flickor för att senare dra ner till 550 om jag har förstått det rätt.. Eller det var inte helt bestämt men lät som det lutade mot det. Så nu ska jag börja fixa. Börja med att måla naglarna, som jag ALLTID glömmer. Kommer säkert glömma det minuten efter jag publicerat detta inlägg.

It's a little bit funny this feeling inside

God morgon! Jag ska fixa iordning mig och möta Felicia vid tåget. Vi ska till Stockholm och SHOPPA! Lägligt nog kommer lönen idag, vilket jag inte hade en aning om förrän jag såg min lönespec igår.. Fast jag är skyldig mamma pengar och måste kunna leva till nästa lön så måste hålla i pengarna lite. Vi får se hur det går:D Jag ska iaf hitta något nytt till på lördag. Och kanske köpa mina skor som jag spanat in, om de finns i butik..

Gammal goding:
Pat Benatar – Hit Me With Your Best Shot


Ps.

ps. pratade med Sara lite på msn idag, om ca en timme (klockan 14.30 i new york) kommer hennes hostdad och hämtar henne. Spännande! Hon hade haft helt underbart igår när de hade fått en guidad tur i New york. Imorgon vaknar hon alltså upp i hennes hem för det närmaste året.. Jag saknar henne.

Torsdag = tvkväll

Hej hallå. Dagen har jag ägnat åt att vara hos doktorn, städa, se One tree hill och fota litegrann. När jag satt i väntrummet hos doktorn kom en konstig gubbe och sa att jag skulle krya på mig. ''Prisa gud'' sa han också. Konstig, som sagt. När vi satt och åt fisk nu på kvällen såg mamma plötsligt en regnbåge utanför. Hon skriker alltid att hela familjen ska komma och kolla när hon ser en regnbåge, haha. Hon verkar nästan lite besatt. Det var en fin regnbåge iaf.. Och några få minuter senare vräkte regnet ner så det lät som jagvetintevad när jag stod ute på altanen. Bullrade också och ett tag haglade det till och med. Var nog allt regn som hållts inne dessa soliga dagar som kom. Christine, Vänner, Idol, Criminal minds, Comedy fight club och Heroes är det som gäller ikväll. Torsdag = tvkväll.


S-N-Y-G-G-A!


Från H&m. Mina sista pengar ligger inte säkert när dessa finns att köpa.

Lördag och avskeds-släkt-fika (29/09-09)











Saknaden är stor..


Face drop

Hellu. Idag har jag letat efter får i skogen och fått höra om Rhodosmonstret. På jobbet alltså. Efteråt hände något otroligt irriterande.. När jag blir sen på morgonen tar jag bilen till jobbet ibland, vilket jag gjorde idag. När jag hade åkt hem och parkerat orkade jag inte gå in, satt kvar i bilen i typ 20 min.. När jag kom in möts jag av min syster som säger att hon precis pratat med Sara, hon ringde precis. Och där satt jag ute i bilen när min syster pratade med Sara... Störande som fan.


Morfarsminnen

Sådärja. Gillar min nya design skarpt!

Nu är jag hemkommen från bullar, tårta, cola, mobiltelefonspresenter och morfarsminnen. Sitter och väntar på att Idol ska sluta så jag kan se det på internet. För visst kommer det inte där innan programmet är slut på tv?? .. Fast först, klockan nio, ska jag se Andra avenyn. Ser fan inte fram emot det, det är en jävla tråkig serie, men man måste. Har man sett alla dessa över hundra avsnitt så kan man bara inte sluta..

Det var första gången jag var hemma hos mormor och morfar (som jag råkade säga till mamma idag) idag sen morfar dog. Minnen.. Den tickande klockan i rummet som jag och min syster alltid sov i, tvn med alla kanaler (som vi älskade när vi var små för vi hade bara ettan, tvåan och fyran hemma), alla kort som stått på samma plats hur länge som helst, bäddsoffan. Starkaste minnet är nog att vi alltid fick varm choklad till frukost när vi hade sovit där.

Nej, det är jättekonstigt.. Allt ser ut som det alltid gjort förutom att han är borta.

Tis!!

Idag efter jobbet blev det inge städande av rummet, har knåpat ihop en ny header istället! Den kommer lite senare. För nu ska jag åka till mormor, hon fyller år idag!

Sara har förresten smsat till sin pappa att resan gick bra :)


12345

Nähänä, det blev inge film hos Emil. Blir en annan dag. Istället sitter jag här och väntar på att Roast på berns ska börja. Om två timmar.. Äter tuttifruttigodisar, hatar att jag alltid äter upp de godaste först. Dvs de gula!

Idag kom jag o tänka på lussebullar, och längtar en aning till julen. Julskinka.

Imorgon jobbar jag halv tio till kvart över tre. Skön tid! Jag funderar på ifall jag ska fortsätta städa här efteråt, för dammsugas behövs det verkligen. Och då menar jag verkligen..

http://open.spotify.com/track/0ipFnYpJOwZEBsLHpLSHKT

Vakna med the voice.

Det har varit en lite småjobbig dag. Många tankar som far runt i huvudet. Kan liksom inte fatta att en av mina närmaste kompisar har åkt bort i ett år. Kände att jag var irriterad och inte hade allt för mycket tålamod.. Tur att jag slutade tidigt iaf. När jag kom hem städade jag lite innan jag gav upp och la mig och såg One tree hill. Somnade efter två avsnitt och vaknade av att Emil ringde. Ska äta lite middag snart sen ska vi till honom och se på film, tror jag bestämt?

Jag har börjat kolla på Vakna med the voice på morgonen. Love it! Denna rapattack här nedanför har jag gått och sjungt på för mig själv hela dagen. Inte högt, som tur är.. Haha!! På tal om något helt annat så har jag fått hicka.. skitjobbigt. Fattar inte ens hur man får det och varför??


Sara..


Sept. 20, 2009

Idag har jag sett Idolrepriser hela dagen. Fastän jag redan sett dem.. På tisdag börjar slutauditionen, det är den som är bäst! Jag har även hängt kvar i min säng tills för en halvtimme sen, då jag tog tag i det hela och duschade. Ska ta mig något att äta nu, se One tree hill klockan sex på femman och sedan runt halvåtta ska jag, Alex och Felicia åka till Sara. Säga hejdå. Imorgon på morgnen går hennes flyg.

Det är som det är med det, orkar verkligen inte vara ledsen.. Även om det kanske kommer bli värre senare. Sara kommer ha ett så bra år och få en riktig upplevelse. Ett år går inte fort, som vissa säger, men vi överlever här hemma. Vi har ju henne på msn och i camen. Och dessutom så ska vi ju hälsa på. Jag ska minsan spara pengar.. Ett perfekt tillfälle att åka till USA som jag alltid har velat.

Fredagens bravader

I fredags var vi som sagt i Järna hos Ronja på hennes, Johannas och Davids avskedssak. (De ska ut och resa 28e september) Åt lite mat, snackade lite. Ingen av oss skulle med ut och jag var rätt trött efter arbetsdagen så jag, Sara, Alex och Felicia åkte hem till mig efteråt och såg kvällens Idolavsnitt på tv4.se.















Förra lördagen, Saras avskedsmiddag





























lättnad

Rinner glädjetårar längs mina kinder just nu... lättnad.

Hur fräck får man vara????

http://www.mtv.se/mtv/?StoryId=71551&playlistId=141374&vid=436598

Älskade mamma

sms
''Hur är det gumman? Jag tittar på en film på ettan. Vad gör du?'' (från vardagsrummet en trappa upp ;))


En olyckshändelse som gör så ont..

Hej. Jag har varit helt nere hela dagen.. På konstigt humör. Kanske inte så konstigt.. Men nu på kvällen hände en sak som gjorde mig helt förstörd. Hysterisk.. Känner nu, några timmar senare, att jag lugnat ner mig men som allt annat jobbigt försöker jag att inte tänka på det. Tror inte andra personer skulle blivit lika upprörda som jag om en sådan sak hände dem. Men för mig var det som ett slag i magen.

Tog med externa hårddisken till Sara idag. Min syster fick bära den.. Hon tappade den i marken. När jag kom hem igen så är alla bilder förstörda. På ett error-går-inte-att-trycka-upp-kinda-way. Alla mina bilder.. och förmodligen allt på hela hårddisken (har inte kollat, blev så upprörd, drog ut sladden och dog). På hårddisken låg alla bilder jag tagit några månader tillbaka, alla mina serier, alla mina över 100 filmer, alla mina bilder från gamla datorn. Och ingen backup finns, för inte fan har man backup till sin externa hårddisk? Det är ju den som ÄR backupen. Så jag känner bara att jag är så himla ledsen. Eftersom jag gillar att fota, fotar alltid mycket och ibland med systemkameran, och eftersom jag laddat ner en massa och inte vågar ladda ner längre (pga. nya lagen) så känns det hemskt.

Och jag var arg på min syster, för att hon inte var mer försiktig. Men det var ju knappast med mening.. Men det känns förjävligt. Hur löjligt det än kan låta för vissa.

Nu ere ju så att det kan vara så att det var något tillfälligt, vilket jag knappast tror, men jag vågar inte kolla. Orkar inte, för om det skulle vara så att det verkligen är borta så kommer det göra ännu mer ont i min mage. Jag känner mig helt slut.. Så jag ska nog gå och lägga mig. Imorgon kanske jag orkar ta reda på ifall mina tusentals filer faktiskt är borta eller inte.

................

jag blir så himla ledsen. varför känner gud att han vill motarbeta en redan ledsen människa???

Mest spelad på min spotify just nu


'
http://www.youtube.com/watch?v=vC8r5dQKwak
http://open.spotify.com/track/0ouL1qufdBop5igV92BKBt

Fredag

TUDI. Jag är precis hemkommen från jobbet, mår helt okej. Lite trött och lite mörbultad bara. Barnen på min avdelning blev djur i form av tigrar, lejon och hundar på eftermiddagen (ansiktsmålningar) och några tigrar var lite väl vilda, gick loss med sina klor på mina ben. Ett annat barn bestämde sig för att ta sats och kuta in i mig från sidan så jag tappade andan. Jätteskönt, verkligen. Blev rätt så arg då. Då spottade han så det kom på min läpp. Haha.. bråkstake alltså.

Jag borde egentligen göra mig iordning.. Om en timme ska jag hämta: Elin, Alex, Felicia, Sara på olika platser. Vi ska bege oss till Järna, ut till Ronja där hon, Johanna och David har avskedssak. Blir en lugn kväll, för oss iaf.

Känns som jag fastnat här i sängen. Orkar inte ta mig till sminket och sminka mig.. eller bestämma vad jag ska ha på mig. Har ingen aning?? Som vanligt.

...

I Kändisdjungeln ikväll ska tydligen Rafael dricka vattenbuffelhjärna. FÅR ju inte missas!!


Torsdag = jobba, sova, idol, film och tvkväll

Jag kan fan inte jobba en dag utan att somna när jag kommer hem! Kommer ihåg att jag hade samma problem när jag gick i skolan. Var så himla trött när jag kom hem och höll jag mig inte sysselsatt så somnade jag alltid, vilket aldrig är spec bra när man ska upp igen dagen efter. Denna dag var inget undantag, satte mig först i sängen och såg på Idolavsnittet som jag missade igår. Sen satte jag på en film och när den var slut så var även jag slut, skulle blunda lite och så vips.

Jag ska snart gå och ta mig lite middag, sen är det en hel del att se på tv . Nämnligen: Christine, Vänner, Idol, Criminal minds, Comedy fight club och Nöjespokalen. Tvkväll!


Ont och bowling.

Ska berätta om senaste dygnet för er nu.

Började med att jag sov jättedåligt natten till idag.. Vid tretiden vaknade jag till och låg och vred mig ett bra tag. Hade en sjuk fruktansvärd värk i magen. Gick inte att ligga på något sätt, det gjorde bara så jävla ont. Var helt spänd och kunde knappt andas på grund av det.. Visste inte vart jag skulle ta vägen. Gick och väckte mamma, för av någon anledning känns det ju alltid bättre. Hon visste inte vad hon skulle ta sig till och tyckte det var riktigt jobbigt att se mig ha så ont. Skulle vi ringa doktorn?? Jag la mig och försökte sova men gick inte att slappna av eller andas ordentligt, eller ligga still heller för den delen så det var ganska omöjligt. Försökte allt, räkna får och lekte ''ett två tre fyr fem sex pip åtta'' ni vet med mig själv. Gick igenom sjuans gångertabell för den hade jag tydligen glömt bort. Hur mycket jag än försökte gick smärtan inte att tänka bort. Mamma kom ner igen för hon kunde inte sova när hon visste att jag låg och hade ont. Efter timmars förtvivlan, sittandes i sängen o stående o i alla möjliga ställningar (funderade ärligt på att ställa mig på huvudet till och med haha!), vilket inte funderade alls, så kom mamma på att vi kanske kunde ta en sådan där vetekudde som man värmer i micron. Självklart hittade hon inte den.. Men min fina mamma fortsatte leta mitt i natten tills hon hittade den. La mig med den på magen och det kändes lite bättre, så låg jag o såg på tv tills jag somnade..

Jäklar vilken natt alltså. Är livrädd att det ska komma inatt igen.. Mammas teorier är njursten.. eller magkatarr. Vad det än är hoppas jag att det inte kommer tillbaka. Men ska förmodligen till doktorn och kolla upp, göra ett ultraljud kanske så att man kan få medicin ifall det nu skulle vara tex. njursten.

På morgonen vaknade jag iaf av att det ringde från jobbet. Jag skulle redan jobba så jag orkade inte svara. Visste inte om jag skulle palla jobba heller, till fem! Hade ju inte fått mycket sömn.. Men eftersom det var jättemånga borta o ganksa krisigt så ställde jag upp. Fast till två bara.. Pga. lite sömn har jag haft huvudvärk precis hela dagen. Typiskt nog har det varit extra många gråtiga barn idag och tydligen skulle alla stå precis vid mig och mitt huvud och gråta i mitt öra, kändes det som......

Var planer på bowling, fick jag reda på senare, så efter fyra migräntabletter mådde jag faktiskt helt okej. Så åkte upp och käkade med Emil, Thim och Sofie på Heron. 20.00 hade vi bokat bana, körde lagvis jag och Emil mot Sofie och Thim. Blev jämt med en vinst var :D .. Trevlig kväll. Ska sova när som helst, väckerklockan är satt på 04.45. Sjuk tid, så tidigt har jag nog aldrig haft den förut. Usch mår illa när jag tänker på att jag ska upp då.

















Dagens bild ;-)


het hetare alex!

Tisdag

Hallå hallå. Så skönt med fint väder idag! Kändes som sommar igen när jag gick till jobbet. Man blir så glad! När jag kom hem satt jag och halvsov på altanen ett tag innan jag poppade popcorn och satte på Djävulen bär prada. Somnade innan jag hann se klart den och nu har jag precis ätit. Nu börjar Idol! Jobbar till fem imorgon.. Segt med sena eftermiddagar där.

The ugly truth

Hej på er. Idag åt jag och Sara på Nancys. Kan varit sista för henne på ett år.. Sorgligt. Nancys som är så himla gott! Lite bra är det ändå att Sara ska åka för Mamma bjöd oss på maten för det ;) Nej skoja. Men bjudet var bra. Sen uträttade vi Saras små ärenden på stan, innan vi åkte hem till henne. Hjälpte henne med en header till hennes blogg och lite mer, eftersom hon förlorade bloggoskulden för bara ett tag sen förstår hon ingenting av sånt där med att fixa bloggen. Tur att hon har så bra vänner som kan sånt då! Tog sin lilla tid men Sara blev nöjd när det var klart, verkade det som.

Jag åkte hem och hann göra mig iordning lite i en kvart, sen kom Sara och Alex och hämtade mig. Åkte förbi Felicia också och styrde sen bilen mot Heron city. Käkade middag där och sen såg vi The ugly truth. Den var lite småseg i början tyckte jag, men blev bättre sen och får betyget ganska så bra faktiskt. Lagom rolig. Räätt så snygga skådespelare.

Nästa biofilm som jag ska se är Flickan som lekte med elden, premiär 18e. Sedan New moon. Fast den kommer inte förrän i November om jag minns rätt?

Jobb imorgon, onsdag, torsdag, fredag.. Typiskt att allt ska komma Saras sista vecka! Fast nej, jag klagar inte, för det är så skönt att få lite pengar. Välbehövda..







Två frågor utan svar.

Finns tre personer jag älskar villkorslöst. Min mamma. Felicia. Sara. Vad gör man när en av de försvinner?

Folk visar sig ibland vara helt annorlunda än man tror att de är.. Vad ska man ta sig till då?


Lördag

Vi hyrde två filmer igår, 17 again och Crazy eights.. Den första var bra, med Zac Efron från High school musical och Matthew Perry från Vänner. Fast Matthew Perry, som är en skämtsam person i Vänner och ser lite ut som ett skämt också passade inte riktigt in i rollen. Men bra ändå! Andra filmen var urkass..

Vi såg Idol också och åt vitchokladmousse ^^,

Vaknade tio idag och fattade ingenting?? Jag skulle ju sova ut idag.. Vad hände. Har skickat med mamma en lista på groggvirke som hon ska köpa när hon handlar, och så ikväll ska vi till Sara. På middag. Avskedsmiddag .. Jättekul, med alla tjejer jag tycker om. Och några fler ;p .. Sen blir det utgång på 550. Toppenkväll!

Grattis på födelsedagen C :D


?!

Åh, jag blir så jävla irriterad när folk säger att ''dagis, det är väl inte så jobbigt'' osv. Sluta uttala er om någonting ni förmodligen inte har en aning om!!! För i helvete. Skulle hellre dö än att jobba på dagis resten av mitt liv. En som jobbar på dagiset jag vikarierar på har gått in i väggen, varit sjukskriven i snart ett år. Och jag är fanimig inte förvånad. Så nej det är ingen dans på rosor att jobba på dagis!!


We're on a boat motherfucker .... ?

Sara och hennes fylleidéer ;)



XD

Rätt så tidigt.

Jesus christ, helt.jävla.slut. Jag har inte gått upp såhär tidigt som jag gjorde idag på hur länge som helst.. Tack o lov att det inte står festa på schemat idag för det hade jag aldrig orkat. Istället ska jag åka ner på stan med Felicia och hennes syster, fixa lite saker och handla mat. Och hyra film. Sen hem till dem för att äta maten och se filmen. Var snack om bio men eftersom varken Felicia eller Sara kunde idag blir det nästa vecka ist!

Imorgon kväll kommer bli en rolig men sorglig kväll..

Lite musik.
http://open.spotify.com/track/0G5F2msfVO77xs7ql2RiTS
http://open.spotify.com/track/2WCOsGH8SYF95DVSxYGEld
http://open.spotify.com/track/75JFxkI2RXiU7L9VXzMkle


10 sept

Skulle jobbat tre timmar idag men de ringde imorse och behövde mig hela dagen. Var heeelt sluuuut när jag slutade halv fem. Orkade inte ta mig hem, så satt hur länge som helst på kontoret haha.. När jag väl kom hem sov jag, när jag vaknade vid halvåtta var jag så jävla grinig och trött, och hade sån huvudvärk så visste knappt vart jag skulle ta vägen. Har ätit mat och sett Idol nu precis, huvudet börjar bli bättre. Criminal minds är det nu, och efter det är det läggdags för imorgonbitti ringer klockan halvsex. Vi skulle egentligen gått på bio idag men pga. mina jobbtider och att Felicia blev sjuk så blev det inställt, får bli nästa vecka istället.

''Visst är det där en gammal Saab?'' haha.. vad är det med vissa barn och bilmärken?

Pelle hade bränt sig på spisen, detta förklarar Oliver för mig:
''Han brände sig på spisen... det är därför han får ha mustasch'' (bandage)

;)

Ser Idol..

Haha ser ni mönstret eller? Typ alla som spelar gitarr kan sjunga. Kommer de in med en gitarr så vet man helt säkert att de kan sjunga. Rätt så konstigt.

Förresten, såg ni de två som skämtade om att de va skitnervösa? Haha, hur i helvete kunde jurryn gå på det, var helt säker på från början att det var ett skämt. Såg man ju på långa vägar..

Vi hade picknick vid vattnet

Två filtar, tre vänner, god mat och dricka, fina matlådor, frågesport, musik, tjejsnack, klubbor, idomiiiin. Härlig dag med härliga människor ♥ (Baksidor: inte perfekt väder, färgen på filten, bärfisar, änder ;D)




















090909;)

Huhu.. Kom precis hem från jobbet! Jobbat endast ett par timmar, skönt. Samma sak imorgon. Gud vad varmt det har varit idag! Blev helt förvånad, kändes som man hade dragit tillbaka tiden en månad eller mer. Var det inte höst nu?? Fast skönt såklart. Och uppiggande.

Blev så full i skratt när ett barn utropade idag ''Kollaaaaa! En volvo!''. Haha.. Ofta man kan bilmärken när man är två-tre år? Vissa är helt knäppa, ett barn som slutat nu kunde hur många bilmärken som helst. Älskar smågamla barn, de är så charmiga. Kommer med sköna kommentarer som inte passar för deras ålder. Och påtal om att kunna bilmärken när man är två-tre år.. Inte ens jag kan se om en bil är en volvo! Haha, är jag kass eller är det normalt?

Tiden går för fort nu känner jag.. Om mindre än två veckor är det dags.

Tisdagen

Idag har jag varit nere på stan en sväng för att hämta mina skor hos skomakarn. Skulle gjort det för en och en halv vecka sen men har inte blivit av.. Jättefina var de och såg ut som nya nästan. Sen kikade jag lite på H&m och handlade middag.

Snart kommer Sara och Felicia.. :D


Säsongsstart

Knäppt, jag funderade precis tidigare idag på när Andra avenyn skulle börja igen, o nu läste jag precis på tv.nu att det börjar ju ikväll! Om två minuter börjar Idol också. Min kanal fyra är inte i bästa skick så får se ifall jag ser något.. I annat fall kan jag ju iaf lyssna!


Smelly cat, smelly cat, what are they feeding you?

http://www.youtube.com/watch?v=ETQfuzNGT58


Ganska arg.

Haha herre.. Jag kom hem nyss, satte i kamerabatteriet i laddaren och satte på tvn. Höll på att få ryck för femman, min älskade femman som varit en av de mindre brusiga kanalerna gick inte att se på. Såg förjävligt ut. Brusigare än brusigast. Jäklar vad upprörd jag var, alla mina kanaler är ju brusiga men femman är en av de bättre och den kanalen jag kollar mest på. Jag vill dessutom se Roast på Berns ikväll. Insåg efter att tag att det var för att laddare satt i uttaget som det blev brusigt på femman, helknäppt. Nu har jag dragit ur den iaf och det går att se igen. Nära att jag kastade ut tvn genom fönstret där. Och både mamma och pappa fick höra vad jag tyckte om att vi inte har gjort något åt mina skitkanaler på de fem månader som det har varit såhär.

Nu ska jag äta lite mat, återkommer om dagen

Söndag.

Vet inte varför, men har haft ont i magen hela dagen idag. Krampaktigt, inge skönt alls. Så har ägnat den åt att se på tv. En massa serier och nu på kvällen Den utvalde på femman, svensk film med Anderas Wilson. Jag gillar honom.

Det är så sjukt varmt i mitt rum och jag kan inte vädra för då kommer det in kryp.. Blir galen. Sovdags nu, imorgon har jag tydligen en date. På en filt. Med mat. En picknick! Mysigt, hoppas på bra väder bara..

Så kan det gå.

Efter en trevlig släktmiddag med tillhörande efterätt på Fyren igår gick vi en sväng i Trosa.. Det var en kort sväng, precis innan solen gick ner men fan va svinkallt det var. Solen värmde knappt alls.. Det är helt klart höst. Sen skilde Sara och jag oss från släkten och åkte hem till Johanna ett tag och pratade med henne och Anna om kvällen. Sen lämnade jag Sara i Södertälje, gjorde mig iordnig och skulle ta bussen. Men då var mina kläder jag skulle ha på mig borta så den missade jag.. Var rätt så irriterad då. Mamma skjutsade mig sen iaf, till Pontus där Johanna, Anna och killar var. En hel massa eftersom Pontus fyllde 20. Jag kände mig himla stressad att hinna dricka innan vi skulle gå ut.. så jag hällde i mig. Slutade med att jag inte  drog med ut, utan tog en Taxi hem. Världens schysstaste taxichaufför som förstod att en arbetslös liten kis som jag inte hade råd att betala massor för att åka taxi. Väl hemma försökte jag hänga med i ett avsnitt av 24, det var lättare sagt än gjort.. Det snurrade som sjutton i huvudet. Inte så konstigt..










Middag på Fyren

Vi har några släktingar från Finland här över helgen så jag ska snart hämta Sara, åka till Trosa och där möta upp de andra. Vi ska äta middag på Fyren, ska bli trevligt och gott. Ikväll blir det troligtvis utgång..? Vi får se.


I stormens öga








Vi var på Heron igårkväll och såg nya Beckfilmen - I Stormens öga. Den va okej men inte riktigt som de andra, säkert eftersom de inte var på polisstationen så mycket. Efteråt dog vi lite på mitt rum!

Blott en dag, ett ögonblick i sänder










Allt var jättefint och perfekt.

Morfar

Jag har fått för mig att facebook aldrig mer kommer att funka för mig på den här datorn. Jävla irriterande. Vad hände kan man ju fråga sig. Står att ''Sidan hittades inte – anslutningsfel, Den här länken är bruten'' osv..

Om fem minuter ska jag duscha och göra iordning mig. Sen ska jag klä på mig svarta kläder, gå ut och plocka en ros i våra rosenbuskar och åka iväg till krykogården. För idag är det min morfars begravning...

Efteråt ska vi till ett ställe och fika, senare till Sara o dem och äta smörgåstårta.

Jordens sämsta filmhyrare

Har lust att slänga ut datorn. Precis allt funkar utom facebook. Och precis där vill jag gå in just nu. Och precis så har det varit halva dagen. Bara på min dator och ingen annans.. Allt händer alltid på min dator. Sjuka skumma saker, som inte går att förklara varför de händer.

Eftersom jag får melj av facebook när det händer saker så vet jag vad folk skrivit till mig men kan inte svara.. Något frustrerande. Men så ni som skrivit vet iaf. Eftersom jag råkar veta att en viss person tror att jag inte svarar för att jag är arg ;) Så är icke fallet!

Jag, Sara och Felicia.. Jordens sämsta filmhyrare. Kommer inte ihåg senast vi hyrde en film och sa att ja, den var ju faktistk bra efteråt. Konstigt och skumt är det alltid. Fattar inte?? Vi får fan skärpa till oss, ändra taktik eller något. När Alex var med gick det minsan bra, då såg vi ju Slumdog millionaire. Idag hyrde vi Boy A. Hade fått massa bra kritik, bla. ''På snudden till perfekt'' osv.. Men ändå var den helt meningslös. Seg. Tråkig. Konstig. Skum. Asdålig.. Sen den inte.

Jaja, dags att sova, imorgon är ingen glad dag direkt. Måste samla lite krafter..

Just fan, min kamera.. Jag fixade den. Den mår HELT bra. För tillfället iaf.. WOHO.

Bara Sara kan ha popcorn uppstoppade i näsan o samtidigt se söt ut!! Haha.. <3 (dont kill me;D)

Va?

Synd att klockan är över sju och jag inte har kommit ner på stan idag.. Men det finns ju faktiskt en anledning. Trodde jag skulle möta Johanna på stan någon gång innan sju, men så blev det ju inte så. Det blev inställt. Så nu har jag varken hämtat ut mina skor eller köpt något till mig själv så att jag blir glad. Istället ska jag möta Sara och Felicia nere på stan om ett tag, vi ska hyra film.. tror jag? Det var det som var tanken iaf. SARA ÅKER OM TVÅ VECKOR OCH FYRA DAGAR. Fast jag föredrar att inte tänka på det, mycket bättre det. Alltså haha.. hon ska vara borta i tretton månader. När jag väl tänker på det börjar det bara snurra i skallen. Så jävla mycket känslor och fan inte en enda bra.. Bara en massa förjävligt och tankar som hur i helvete ska jag klara mig.. vavavavava. fattar inte.. nån??? .. ?!?!??!!

På tal om något annat.. så försökte jag mig på lite mer gitarr idag men eftersom jag hade av mitt inbyggda plektrum igår (min tumnagel) så gick det inte så bra. Gjorde mest ont. Jag måste lära mig plocka bra, det är så  fint. Men svårt. Men fint. Fast fattar inte hur jag ska kunna lära mig för det verkar sjukt svårt som sagt. Sjuuukt. Svårt.

Fan va babbligt. Kan vara för att jag sitter o lyssnar på Svennebanan på Spotify.
http://open.spotify.com/track/5IxUJIYiwfkwa9Q2hMcNxm
Säger inte att den är bra.. Men jag längtar till lördag när jag hör den. För jag tror vi ska festa då? Kanske?? Senaste festtillfällena har blivit så himla misslyckade för mig del så jag hoppas det blir kul. Om det ens blir av.. Men om..


Kvällens sysselsättning.

Kamerajäveln. Jag fick upp batteriluckan på kameran.. Bara det att nu är jag två tumnaglar fattigare. Lite deprimerande.. Jag kämpade hur länge som helst, till slut gick den upp. Så skulle jag prova ifall jag fick upp den igen så jag stängde den, så fick jag inte upp den igen... haha. Svor åt mig själv som var så dum att jag stängde den men en efter många om och men fick jag upp den igen. Nu är den öppen och förblir så. Fast man kan ju inte använda en kamera som har en öppen batterilucka?? Fuuuuck. Jag har iaf insett att det inte är nått skum som gjort detta, utan snarare så att den gått sönder eller nått.. Av fallet. I skummet. Jag är så jävla klantig.

Hur lyckas klockan bli halvtvå-två varje kväll (natt) när jag ska sova?? Ringer de från jobbet imorgonbitti har jag ju ingen chans att få vara utvilad.. Skit. Godnatt!!

Jag skulle pröva mina läppar mot någon annans om du lämnade nu mig

Glömde tillägga att det faktistk gick ganska bra att spela Kom änglar.. förutom att jag inte riktigt har fått in någon riktig gitarrspelarharmoni. Eller vad man nu ska kalla det. Min tumnagel gör det svårt för mig att spela uppåt. Om ni fattar??? Men visade sig iaf att jag kunde alla ackorden som behövdes. Jättebra för det är ju den bästa låten.. En av dem iaf. Och en till bra är ju Om du lämnade mig nu. Den ska jag kika upp imorgon!

http://open.spotify.com/track/2nyDbcrBNh3vmgEYkA2NBN

Who doesn't long for someone to hold, who knows how to love you without being told


http://open.spotify.com/track/1OyNyQbc0VnwMvrw33T3Cu

No one wants forever anymore cause no one dares to try no one wants endeavour like before

Sicken dag. Fyfasen va tråkig! Jag har mått förfärligt pga. huvudvärk hela dagen, har legat i min säng, stirrat upp i taket och önskat att jag fick byta huvud. Huvudvärken har hållt i sig i tre dagar nu.. Jag orkar inte ens städa upp lite i mitt rum, knappt duscha eller fixa nån mat för det gör ont precis hela tiden.

Har suktat efter kläder jag vet att jag aldrig kommer kunna köpa i H&mkatalogen och när mamma och pappa kom hem åt vi stekt abborre som pappa fiskade igår. Ganska gott för att vara firre. Kände sug efter att spela gitarr sen så jag satte mig framför ultimate-guitar.com och letade upp låt efter låt som jag ville lära mig. Kom änglar, först och främst. The ballad, No one wants forever, One year six month och en massa mer. Vissa ackord är dock helt sinnesjuka, fattar inte hur de tror att man ska kunna ta dem?? Jag har faktiskt inte hur många eller långa fingrar som helst.

Imorgon!!! Så ska jag ner på stan och hämta ut min skor hos skomakaren.
Och köpa något fint till mig själv, så jag blir lite glad.

Haha fan va mina fingrar ömmar efter gitarrspelandet, helt sick

1 September

Fan vilken tråkig första septemberdag.. och konstig. Jättevarmt väder? Grannen har kört runt med sina nya värsting-radiostyrda bil hela dagen ungefär. Den låter ungefär som om han skulle köra omkring med en riktig bil i sin trädgård utanför mitt fönster. Om inte mer.. Som om någon klipper häcken. Hela dagen. Han verkar gilla teknikprylar, den måste ha kostat flera tusen.

Har sett på lite gamla bilder nu på kvällen. Kan inte fatta att jag varit såhär mörkhårig för ett tag sedan:

Fast till och med ännu mörkare för färgade det ju igen sen.. Det kändes verkligen inte som mig.

Kom precis på att vi har hela frysen full med Sandwich. Så nu ska jag ägna mig åt det och 24!

Fredag 28/8

































Förfest på min altan, Olearys

When it feels like my dreams are so far away

Jag kunde inte somna igår för min huvudvärk. Jobbigt när man inte ens kan ha huvudet på kudden utan att det gör mer ont.. Sen somnade jag väl ändå, vaknade klockan halv sju av att mammas mobil ringer en våning upp. Woho, och då var huvudvärken inte borta. Somnade om och vaknade vid tolv, ingen huvudvärk. Nu börjar den komma.. Blä. Blev inge jobb idag, men kanske lika bra eftersom jag sov så dåligt inatt. Istället ska jag göra lunch, köttbullar och makaroner. Sen ska jag knåpa lite på ett CV.

That's what makes the difference today


Jag är totalt förälskad i den här låten.. Jag har ju hört den förut men nu i lördags hörde jag den tusen ggr i Thims bil påväg till Tullen, påväg till Johanna, påväg till Tullen igen, påväg hem.. Robbie Williams måste vara en utav de bästa artister som finns.
Hur mycket bra låtar som helst.