Hopplöst?

Haha my, jag är så otroligt sliten. Känner jag.. Verkligen. Rätt jobbigt.. Hela kroppen värker. Och nu väntar en härligt jävla vecka med ungefär 17 000 saker i skolan, ser fram emot det så. Kul det är att ha ångest varje söndag, hur många söndagar är det kvar på detta läsår? En jävla massa.. Och alla kommer kännas lika förjävliga. Skolan kan fan inte jämföras med annat än ett helvete. Det är rätt förjävligt. Sen, efter detta år,  är ''det över'', men vadå? Ska man inte fortsätta plugga eller iaf jobba sedan? Ju. Då är det ju inte över. Detta kommer pågå resten av livet. Eller ja, kanske när man går i pension kan man slappna av. Haha, my my.. Ibland känns allt verkligen hopplöst.

Och nu kom jag på en sak som jag glömde att göra idag, FAN.

GODNATT

Du anar inte hur mycket du betyder

image858

Tack tack tack för att du finns här och för att du lyssnar. Du vet att jag finns här för dej med <3


Mmmm

One tree hill, ''Chris Keller''. Dvs. Tyler Hilton. Har en crush på hans röst/låtar. Så väldigt bra.

Tyler Hilton - When It Comes

Tyler Hilton - Glad

Tyler Hilton - Missing You

Tyler Hilton - Up All Night
image861


Fredag med bio

Fredagen började med prov, gick hyffsat. Man kunde tydligen bara på VG på det, och det blir nog inte problem. Kom på att jag inte tyckte religion var så trist som jag hade trott. Värsta är verkligen naturkunskap, fyskik och kemi. Så otroligt tråkigt, spec om atomer och sådant. När skulle man någonsin får användning av sådant? Iaf i de vanligaste jobben, tänker ju inte gå och bli kemist eller något sådant. Efter provet drog vi ner en stund på stan, käkade lunch och kollade lite. Sen hade vi engelska, alltid lika roligt. Nä men våran lärare där är fan skum, hennes blickar säger mer än tusen ord, om blickar kunde döda, haha ;P Fast på utsidan verkar hon snäll. Det är rätt läskigt.

Kom hem från solan. Och eftersom vi skulle på bio på kvällen ville jag inte somna vilket jag visste att jag skulle göra om jag la mej i min säng med tanke på mina 5 timmars sömn natten innan. För somnar man blir man så seg och ful, hähä. Och det ville jag ju inte vara på kvällen.  Så satte igång och städade lite och fixade, timmarna bara flög förbi och helt plötsligt var jag tvungen att skynda mej som attans, för att hinna med bussen.

Tog 18tåget från stan och på vägen hoppade alla på tills vi tillsist var alla 8, jag, felicia, sara, sophie, elin, johanna, emma och alex! Gick och tog ut biljetterna på Sergel och sedan till Kungshallen for some food. Hade aldrig varit där och det fick jag skämmas för för det hade alla andra, haha ^^, Fick en del blickar när vi skulle bestämma hur vi skulle sitta och hitta bord för alla 8, haha, men tillsist blev det superbra. Vi käkade och spanade (haha gandhi). Sedan drog vi till bion och filmen (På smällen) var över förväntningarna faktiskt. Väldigt bra, rolig.

Alla var proppmätta och döda, så efter det åkte vi hem. La mej för att sova och somnade.. Väcktes av telefonen. Pratade, la på och somnade.. Väcktes ÅTERIGEN, haha, elakt :P Somnade tillsist iaf och fick sova hela natten (Men bara för att jag hade satt telefonen på ljudlöst + vibrationslöst, hade nämnligen missade samtal morgonen efter, smart gjort av mej där). 

Hade jättetrevligt med alla tjejer <3 Det måste vi göra om, eller hur?

image841

image842

image843

image851

image855

image844

image846

image847

image853

image854

image848

image856

image845

image850

image857

Ni är så snygg allihopa

Queen - I want to break free

I want to break free
I want to break free
I want to break free from your lies
You're so self-satisfied I don't need you
I've got to break free
God knows
God knows I want to break free

I've fallen in love
I've fallen in love for the first time
and this time I know it's for real
I've fallen in love
God knows
God knows I've fallen in love

It's strange but it's true
I can't get over the way you like me like you do
But I have to be sure when I walk out that door
Oh how I want to be free (there, there)
Oh how I want to be free
Oh how I want to break free

But life still goes on,
I can't get used to livin' without, livin' without, livin' without you by my side
I don't want to live alone
God knows
I've got to make it on my own
So baby can't you see
I've got to break free

I've got to break free
I want to break free
I want I want I want I want to break free


Festbilder från förra fredagen

image829

image830

image831

image832

image833

image834

image835

image836

image837

image838

image839

image840

Hm

Har världens dåligaste (jo man kan säga dåligaste) samvete för en sak som hände idag.. /:
Attans, känns inge vidare.
FÖRLÅT


One tree hill

 Såg på one tree hill tidigare idag och jag älskar den serien! Finns inte bättre, satt och grät som aldrig förr till det första avsnittet på den tredje säsongen, haha.
image827

Jag började kolla lite på Heroes nu, och jag ångrar verkligen att jag inte började kolla på det från början. Det är visserligen på samma tid som både Desperate housewives och Grey's anatomy, så det skulle inte funkat. Men det verkar väldigt bra. Ska nog köpa boxen när den kommit ut.


Fairytale gone bad

Tisdag hade vi håltimme på lunchen, så vi gick hem och käkade. Med ljus och allt ^^, Gick tillbaka till skolan för att ha två jävligt onödigt lektioner: Klassföretåndartid och turism. Fick vi ens något gjort på någon av lektionerna? Vi fick veta att vi ska ha idrott innan vi har skolfoto, den 11e. Fan va great, bra planering där och vi har lika mkt tur som vanligt. Måste börja fundera på vad man ska ha på sig, men blir nog inte så svårt med tanke på temat. Eller kanske?


Efter skolan var det meningen att jag skulle plugga lite, inför provet imorgon, men tror ni jag gjorde det eller? Hähä. Senare på kvällen åkte vi till kära gamla Rosenborgskolan och jag fick flashbacks, haha. Nä det fick jag faktiskt inte, konsigt nog. Lindas klass hade uppvisning och gud så grymma de var! Verkligen skitduktiga. De lyckades få ihop nästan 4000 kronor.


Vaknade på onsdagen och kände mej helt jävla död, tog bussen och mötte där en lika död Felicia. Fy jag ville bara gå hem och lägga mej igen, men nej, vi tvingades oss ut till Tveta för origentering. Och haha ja, det kanske var 1/5 av alla som skulle varit där, där. Gick rätt bra i början förutom att vi frös och var blöta om fötterna. Men precis när vi började tänka att det här går ju faktiskt rätt bra, så hittade vi inte den jävla fjärde kontrollen. Letade en timme och gav sedan upp. Fyfan, vad frustrerande det var. Men men, tog resten iaf och kom tillbaka i tid. Men kunde inte sluta irritera oss på den där fjärde. Som tur var var det inte bara vi som hade problem med den. När vi var klara var det över en timme kvar tills bussen skulle gå, så vi raggade skjuts med några lärare (hahaha)  till bollhallen och tog 753an därifrån! Kom hem och tänkte plugga, eftersom jag hade hoppat det dagen innan, men nä.. Jag somnar vid 13.00 och sover bort hela jävla dagen, vaknar 18 och är så jääävla seg. Lyckat, som vanligt.


Idag hade vi ingen idrott på morgonen, så hade sovmorgon och gud vad skönt! Fick sova ut och kände mej nästan inte trött. När jag kom hem från skolan somnade jag dock i ett antal timmar, vaknade för ett tag sedan och var asseg som vanligt. NU jävlar måste jag plugga för imorn är provet, går inte att skjuta upp mer. GREAAAAT. Jag känner pressen.


IMORGON, bio med alla tjejerna :D Vi ska se ''På smällen'' i Sthlm och först ska vi käka i kungshallen :) Mysigt, längtar!!!

image812

image813

image814

image815

image816

image817

image818

image821

image822

image823

image824

image825

image826


You got me on my knees

Var nere på stan på håltimmen och så ser vi latjo lajban spela in något, med Tobbe Blom i spetsen (tobbetrollkarl ni vet;)), precis utanför kringaln var de, där vi kiosken. Så jag och Felicia går förbi och kikar lite och jag tänker tillbaka på den gången på badhuset hela klassen träffade honom och vi alla fick varsin autograf, haha. (Detta var länge sedan alltså, haha) Aaa iaf, så går vi in på kringlan och börjar kika lite på resor. Så kommer en tjej från latjolajban och försöker få oss att vara med i tv! Hahaha, och gissa vad hon ville att vi skulle göra. Man skulle försöka äta så många korvar man kunde på 2 min! Hahaha, vi båda haaaaatar korv men tanken på att stå och trycka in korv i käften i tv var rätt lockande! Så vi gick med på det, allt för tv ni vet ;) Nä hahah, vi ''tackade'' såklart nej, fyfan hahaha vem vill seriöst stå och hetstrycka i sig korv på tv??!?! Hon var jävligt envis men vi var stenhårda, haha. NEJTACK.

Förövigt idag har vi haft svenska, italienska och så segbild på slutet. Men det var rätt okej idag, vi ritade lite fritt och sen ritade vi av några saker. Några gjorde gipsmasker ;P Var inte så sugen på det kände jag. Är väldigt trött så ska se idol nu snart och sedan sova. Inge plugg blev det idag heller, fastän vi har prov på fredag.. Och imorn ska jag och Sara hänka på något som Lindas klass har, ''MusikCafé'' eller vad det hette. Blir iaf fika, yey :D Hoppas Linda sjunger solo så jag får vara lite stolt ;D


You got me on my knees


Helgen!

Fredag slutade vi tidigt, 11 så vi drog hem till mej för att byta skor, så jag inte skulle frysa fötterna av mej. Sedan åkte vi; jag, Felicia och Johanna ner på stan och käkade på nancys. Jag var i hilmen as usual :D Satt där i evigheter och snackde, sedan kikade vi runt i en del affären och hamnade roligt nog på Café Nova. Haha, hade aldrig varit där så skulle kolla in det, fascinerades över de låga priserna och satte oss och spelade TP. Haha. Satt där i ytterligare några timmar, Elin kom när hon hade slutat också :)


Felicia och jag åkte hem vid 5 och då kände jag redan huvudvärken börja komma.. När jag hade varit hemma ett tag kunde jag varken ha lampan tänd eller någon musik på. Kom till den punkten då jag låg och grät.. Var rätt hemskt. Migrän är rätt hemkt. Planerna att följa med på fest på kvällen kändes långt borta. Men jag ville så jag vilade och tog huvudvärkstabletter och det började bli bättre och jag blev glad :D

Vid 9 kom Johan, Martin och Magnus och hämtade oss. Sen hämtade Magnus oss när vi skulle hem också, snällt! Åkte ut till hölö alltså, där Jhon hade födelsedagsfest! Festen var roligast på länge, det var så mkt folk. Folk man kände och kände igen och lärde känna, haha. Kom hem rätt skapligt vid halv 3, ägnade mej åt att äta lite nattmat samt prata i telefon. :P Sen slockna jag..

Igår fyllde mormor år, så vi var där och fikade hela släkten nästan. På kvällen var vi hos Johanna; jag, Felicia, Elin, Martin, Johan och Johanna. Sen drog Johan och Martin. Då kom Sara, Sophie, Mårten och Petra utanför fönstret så vi gick ut till dem, så drog vi alla till Elin och senare kom Martin och Johan dit också. Spelade ''vem vill bli mijlonär'' på dvdn ;P Mårten förstod inte relgerna, ringde 118118 för att få reda på svaren på frågorna, haha! :P Det var roligt det. Lena hjälpte honom där. ;P Blev rätt sent, kom hem vid halv fyra kanske.. Mysig kväll!

Idag var det släktträff igen haha, dock var vi inte lika många som på lördagen. Vi åkte till Sara och co och fikade. Jag stannade kvar lite efter och kom hem vid 5, då dammsög jag lite.. Eller nä, mamma gjorde men jag plockade upp innan :P På kvällen skulle jag se nån film men den verkade så kass så jag satte på one tree hill ist. Har snart kollat hela andra boxen, tredje står på tuuur.

Sova ska jag göra nu!

image798

image799

image800

image801

image802

image803

image805

image806

image807

Skumt sätt att få ut allt man har inom sig

Känns som jag vill skriva det jag känner just nu här, men det är nog det osmartaste man kan göra. Hatar att läsa i andras blogg när de skriver i gåtor, typ ''hur kunde du göra sådär?'' eller liknande. Men man vill skriva av sig när det är som det är eller saker som händer, och konstigt nog blir det här. Iof var annars? Det är iaf osmart eftersom att folk frågar frågor man inte vill (eller orkar) svara på. Frågar vad man menade, men även fast man skrev det i bloggen där alla kan se, och vet att alla kommer undra vad det handlar om och förmodligen också fråga, så vill man inte svara på dem och man vill inte att folk ska fråga. Man vill bara skriva av sig och det är på ett skumt sätt, men det hjälper kanske lite iaf, ist för att hålla det inom sig? Jag vet inte egentligen. Kanske. Aja, så fråga inte ok

Har lust att bara strunta i allt, men det är inte så jävla lätt.
Ska plocka upp i mitt rum nu, sedan damsuga. Hare hej



Hehu

Jag mår rätt illa vaaa


Kom änglar

Den vackraste stunden i livet var den när du kom
och allt var förbjudet
och allt som vi gjorde den stunden vill jag göra om
för det ekar i huvudet
och det blod som jag trodde var stilla det fick du att rinna,
den uppgivna röst som jag nyttjat så illa fick du att försvinna

O jag somnade den natten i tron på att allt var en del
i en kärlekshistoria
men det visa sig dagen därpå att jag hade gjort fel
när jag gav dig en gloria
Och den stund som jag kände som nära var blott alvedon
och dom himmelska ben som jag ville förtära dom gick där ifrån

Kom änglar, kom älvor det börjar bli kallt
graderna sjunker så fort överallt och det hjärta som skulle
bli ditt på nåt vis det fryser nu sakta till is

Och natten som kom sov du vaken och drömde om allt
allt som vi kunnat göra
Om någon som vill ge dig värme när allting känns kallt,
och nån att beröra
Och jag kunde ha gjort vad som helst för att höra den tanken
men själv,själv låg jag tyst i min säng och så frälst av den farliga branten -
jag liksom föll över kanten

Kom änglar, kom älvor det börjar bli kallt
graderna sjunker så fort överallt och det hjärta som skulle
bli ditt på nåt vis fryser nu sakta till is

Och den jävligaste stunden i livet var den när du gick
och allt var förlorat
Jag satt där med mina grön-bruna ögon och såg med blåögd blick
allt jag hade förstorat

Kom änglar och ta mig till henne och ge mig en chans
för jag tror att snart brinner ett hjärta för henne någon annan stans

Kom änglar, kom älvor det börjar bli kallt
graderna sjunker så fort överallt och det hjärta som skulle
bli ditt på nåt vis ja det fryser nu sakta till is

Kom änglar, kom älvor det börjar bli kallt
graderna sjunker så fort överallt och här sitter jag, baddar såren med salt
medans allting fryser till is

Men den vackraste stunden i livet var den när du kom...
----------------------

Skoldagen var lika tråkig som vanligt och till råga på allt var det fisk till lunch. Fast det är väl ingen nyhet på onsdagar. Tack vare att vi inte var i skolan igår så har den här skolveckan gått rätt fort, skönt. Imorn är det redan torsdag vilket är lika med dagen före fredag, yey!

Var nere en sväng på stan efter skolan med mamma, skulle kolla efter jackan i svart men den fanns inte, slutsålt som på alla andra ställen. Och så köpte vi ett par korgar till mitt rum. Ska se America's got talent, nu. Ciao

image796
(Danmark)


Fan va skönt

Hittade en jacka i Sthlm, wiiho. Fast är väldigt osäker så får se om jag har kvar den. Den är iaf grå.. tror jag? Nått åt det hållet iaf. Fast ska se efter om det finns en svart ist, här i stan. Dem var slut i Sthlm. Annars idag så köpte jag en kofta också. Behövs alltid..

Var helt slut när jag kom hem vid halv sju, orkade inte ta itu med läxorna så nu är det inte gjorda och jag vill se på tv om en halvtimme, America´s got talent! Får väl sätta mej och göra idrotten på lunchen imorn kanske? Vi ska komma på ett helt eget allmänt träningsprogram och jag har bara gjort uppvärmingen.. Får väl slänga ihop nått ;P

Förra gången vi var i Sthlm såg vi ju prinsessan madeleine! Nu såg vi han i Hipp hipp hora, han som hon blir tillsammans med på slutet.. Hähä. Den filmen är btw Elin med i ju! Haha, fast man ser henne inte. Men hon är iaf med där när de går och kollar om de ska börja på modellskola eller vad de nu gör. Elin har tydligen the looks, eftersom hon gick på addition och blev utvald som statist till att vara en av dem som vill söka till modellskola. Öh, skum mening. Ni fattar noll men aja.

Har sovmorgon imorn, pga. inställd engelska och av samma anledning slutar vi 11 på fredag också, fan va skönt.

image795


STHLM

Sov som ett cp, drömde tre mardrömmar vad jag kommer ihåg.

Vaknade av klockan och skulle sminka mej, det gick ju inge bra dirket, inte så lätt att sminka sig när man nyser hela tiden, haha. Ja, ni kan ju föreställa er. Smink all over.

Sthlm nu


And after all, you're my wonderwall

Kämpade mej upp efter inte många timmar nattsömn idag på morgonen. Hade svenska, en håltimme, sedan italienska, sedan lunch+håltimme och sedan en lektion. Slutade fem, eller skulle gjort, fick gå vid fyra. Jobbig dag med alla jävla håltimmar, den som kom på det schemat måste varit puckad.

Vi gick iaf  ner på stan på håltimmen i jakt på  en pastamaskin och lite mat i magen! Haha, lät nästan som vi skulle göra vår egna pasta och äta den men näe, pastamaskinen skulle vara en present till Felicias mamma som fyller år idag. GRATTIS RUUUUT 48 BAST! Haha. Men vi hittade ingen pastamaskin, det ända stället som sålde sådant hade slut på dem. Otur där. Så vi gick till Nancys och jag är kär i maten där. 

Hade bild sedan och jag ska ge er den stora äran att få se det missfoster jag skapade i senitlera. 

När jag kom hem somnade jag lite as usual och sedan har jag inte gjort mycket. Sett One tree hill och ätit pasta alfredo ;)

image791

Imorgon har vi någon onödigt skit i skolan, den såkallade ''Colinpiaden''. Tävlingar med mixade lag från ettan, tvåan och trean. Vem orkar? Så jag och Felicia ska dra till Sthlm istället, mycket mer givande. + att man får sovmorgon :D Så imorgon hoppas jag att jag hittar en höstjacka.

Godnatt!


Back in the days

Två av alla roliga stunder jag haft med er. <3

image778

image779

image780

image781

image782

- - - - - -

image783

image784

image787

image786

image785

image788

image789

Haha SÖTNÖTAR (nötter, haha? :D)

- - - - - -

image790

Elins och mitt ''Glad-sommar-kort'' ;)


Haha, ''var'' i tidningen! :D

image777

Ni vet vilka ni är

Tack för att ni finns och för att jag kan prata med er om ALLT.
Vet inte vad jag skulle göra utan er.

Lördag & söndag

När jag kom hem på lördagen käkade jag frukost/lunch (frunch?) och sedan tog jag igen sovandet lite, slocknade 14.00 och vaknade 4 timmar senare när mamma väckte mej för middagen. Efter den åkte vi till Brunnsäng, till Sara och dem och bringade vårt ''Vem vill bli miljonär''-spel! ;) Blev några omgångar där. Vet inte vem som kom längst men det kan ha varit mamma? Grattis där. Men det var rätt kul. Efter det skulle vi åka hem men innan det tog jag ett snack med Sara, tack för att du finns! <3 Var skönt att prata ut.. Inte lätt ibland. :( Aja, kom hem och såg lite på One tree hill samt kollade på lite bilder från fredagen.


Tog lite bilder hos Sara men dum som jag är raderade jag dem från kameran innan jag hade lagt in dem på datan. Smart!


Idag har jag segat bara. Vaknade 11 av en mardröm, fy :( Var fan ingen kul en, drömde att jag hade blivit våldtagen en massa, och att den som hade gjort det jagade mej.. Så hittade han mej och det var skitläskigt. Sen övertygade han mej att han bara ville ha mej som modell eller nått och blabla, o sen frågade jag om jag fick ta med två kompisar isåfall, då sa han okejdå.. Så frågade jag om jag fick ta med min mamma, men det fick jag inte. Då sa en av mina kompisar ''Men det är bara för att han ska ge dej partydroger!'' Hahaha. Hm? Sen tänkte jag ta med två killkompisar som skulle hjälpa mej om han skulle försöka våldta mej igen. Men ja.. Vette fan hur det slutade men den va läskig som fan och man blir alltid lika lättad när man vaknar upp och inser att det bara var en dröm..


Nu velar jag mellan om jag ska städa eller plugga. Får se vad det blir, båda är lika tråkigt! Men är det söndag så är det ;)


Hoppas att planerna för nästa helg går igenom, skulle vara kul och mysigt.

image773


Fredag, 14/9

Dagen började tidigt  med prov, och jag tror och hoppas att det gick bra men vår lärare är lite skum så man vet aldrig. Sen hade vi religion, satt och lyssnade på hennes jävla genomgång i över en timme och jag kände mest för att sova. Sen hade jag en 2 timmas lunch, så käkade med killarna och läste sedan i min engelskabok, vilket vi hade i läxa. Sen hade vi engelska C, och vi läste vad massa tjejer hade skrivit om kyssar, hur de ska vara och blablabla, sen skulle vi diskutera det. :S Vem vill diskutera kyssar med sin lärare?

Efter skolan gick jag hem en stund, sen åkte jag ner med mamma på stan. Lämnade tillbaka lite saker, och köpte en väska, en kofta och en tröja. Köpte mat och åkte hem. Första gången i världshistorian som det inte var millång kö på nancys :O

Såg på one tree hill när jag kom hem och sedan städade jag upp lite! Sen kom Sara, Sophie och Emma. Efter ett tag drog vi till Elin och förkrökade lite. Tog bussen till Martin vid 10; partyyyy. Killarna hade haft ''herrmiddag'' innan så alla var klädda i skjorta, me like :D Som vanligt togs massa kort, alltid kul att se på dagen efter, haha. Lite tjaffs förekom, inget allvaligt dock. Mina skor kom på villovägar ett tag där också, men det fixade sig! Tuuuur, hade inte velat bli av med mina skor en gång till, på en fest. Tack du som snodde min torra, rena 39a och lämnade din blöta, skitiga 38a den där gången i Geneta.

Slocknade rätt sent, sov nog inte mer än 3-4 timmar.. Så kan det gå.

image732

image738

image733

image776

image741

image742

image735

image743

image736

image745

image746

image747

image748

image754

image749

image750

image771

image755

image751

image752

image757

image759

image760

image762

image763

image764

image765

image766

image767

image775

image768

Min lugg är så lång, haha, men vad ska jag göra? Vill ju att den ska växa ut.. Knepigt läge. :P

Håltimme

Har håltimme, så sitter hemma. Eller ja, håltimme och håltimme.. Skippade italienskan ^^, Hade inte lusten att sitta där all alone med 25 st 90or. (F är sjuk, så..) På detta viset kunde jag käka hemma också, smart vaaah. Dock hittade jag ingen gott att äta, så blev lite ledsen. Men det fick bli en pirog.

Första lektionen och den enda hittills hade vi idrott. Vi blev uppdelade i 4 lag med två personer i varje! Jag kom med Philip (bästa laget btw!!!) och så fick vi 10 kontroller som vi skulle hitta. Ja, vi skulle origentera alltså... Det lag som kom tillbaka först skulle vinna! Och mitt lag vaaaaann. Jag kom tillbaka först (ja, lite stolt vart jag^^,), och Philip sist, haha. Men alla andra hade 2 fel utom vi som hade alla rätt! ;)

Efter det gick jag som sagt hem. Har duschat, käkat lunch och gjort filosofiläxan! Ska snart tillbaka till skola och ha just filosofi. Är en lång seg lektion.. Men sedan slutar jag! Hem och plugga till provet imorgon då :( Gooo Cami smart att spara provpluggandet till sista dagen!


Crowded House - Fall at your feet

I'm really close tonight
And I feel like I'm moving inside her
Lying in the dark
And I think that I'm beginning to know her
Let it go, I'll be there when you call

And whenever I fall at your feet
You let your tears rain down on me
Whenever I touch your slow turning pain

You're hiding from me now
There's something in the way that you're talking
The words don't sound right
But I hear them all moving inside you
Go, I'll be waiting when you call

Yeah, whenever I fall at your feet
You let your tears rain down on me
Whenever I touch your slow turning pain

The finger of blame has turned upon itself
And I'm more than willing to offer myself
Do you want my presence or need my help
Who knows where that might lead

I fall
Whenever I fall at your feet
You let you tears rain down on me
Whenever I fall (at your feet)
Whenever I fall
---

Top model är just slut och min favorit åkte ut 3e :( Aja, var iaf rätt som vann av de två som var kvar! Sovdags nu.. Har 4 trista lektioner imorgon, that sucks. Men är bara att ta sig igenom för snart är det helg, wiho. Godnatt!

Mössprovning

Tog just en huvudvärkstablett och ska snart sätta igång med mina alla läxor! Måste nämnligen vara färdig kl 20.00 då top model finalen börjar.. Inte så kul att jag sitter här med huvudvärk och har sparat alla läxor till idag.. 

Har tänt ljus också och lukten påminner så mycket om julen och den fick mej att längta efter tjocka halsdukar, pudersnö och handla julklappar. Tråkigt nog känns det inte som att man har så höga förhoppningar på den här julen med tanke på den förra. Noll snö var lika med noll julkänsla. Kommer inte ihåg om det var snö förrförra julen, men kanske lite? Hur som helst äre faktiskt ingen jul utan snö.. Så hoppas hoppas den kommer i tid iår.

Skolan idag började med mössprovning, var väldigt kul och fick en verkligen att längta till studenten. Fan va skönt när det är över. Ska bli så kul att få vara dem som går runt och skriker ''SP3B SHALLALALALAA'' istället för att vara de som ser på. Men är ju många läxor, prov och skoldagar kvar än, så på så sett känns det rätt långt. Men det går fort, hoppas jag. Vi valde iaf en ny mössa för iår, den dyraste också ;P Men man tar faktiskt bara studenten en gång i livet. För att ta den var man tvungen att ta något paket där lite mer saker ingick, så det gick på 700 kronor. Plus att jag tog en tröja och ett par shorts också. Så 1100 sammanlagt blev det.. Tråkigt nog ångrade vi oss när vi kom hem ang. vad vi hade skrivit på mössan. Haha, så typiskt. Satt där en bra stund och försökte bestämma oss, så blir de fel ändå. Men går det inte att ändra (vilket jag hoppas att det gör) så är det inte hela världen. Men hoppas iaf.

Vi fick veta när vi skulle ta skolfoto också, idag! Blir tydligen antingen 10e eller 11e oktober. Vilka är en onsdag och en torsdag, båda dagarna har vi idrott! Så typiskt, precis som förra året. Vem fan vill fixa sig på morgonen inför skolfotot och sedan springa sig svettig? Blir det inte en teorilektion skiter jag i den! Vi röstade om vilket ''tema'' eller spex vi ska ha också, och det blev det som jag röstade på ^^, Så det var nice. Vad det blev är en hemlis!

Snart helg igen, yeeeeees! Mja man måste ju vara lite positiv för att orka. Fast dagarna  går faktiskt rätt fort. Men med tankte på hur skoltrött man är nu, så fatta hur skoltrött man kommer vara om några månader? Men sen har vi ju Egypten comming också :)

image730

Lång dag med lång håltimme..

JAAAAAA!! Äntligen åkte Jael ut ur Top model. Var fan på tiden, blev galen på henne. Och imorgon är det final! Tre program på raken 20.00-23.00, jobbigt men måste ses..

Och hur ska man göra nurå, ska man prioritera läxorna eller se CSI? Aaaaaa jag vet vad man borde göra men vette fan hur jag ska göra. Med tanke på de 4 läxorna till på onsdag, den till torsdag och provet på fredag borde man kanske göra lite läxor.

Idag hade vi svenska först, håltimme var det sedan. Jag, Felica och Sebastian gick till Plattan för att köpa godisess, ni vet? Mja, sen hade vi italienska och sedan lunch + håltimme. 2 och en halv timme.. Rätt jobbigt, men vi drog ner på stan iaf.

image717
XD

image715
Väntar på bussen ner på stan..

image718
Sebbe fick cpplatsen, mahaha ;)

image719
Drog till H&m, sebbe skulle prova mössa och..

image722
.. jag och Felicia provade lite allt möjligt.

image729
Den där mössan köpte hon! ... Nej, skämt åsido. Men hon kunde ha gjort. Om hon hade velat ha en ful mössa?

image724 image725
Jag lekte sörjande änka!

image721
Blev en svart Lyle and scott från Mq, veriii nice

image726
Vi lunchade på Nancys, mums! :D

image727
På bilden fick vi ÄNTLIGEN visa våra skills när det gäller lera! Det blev en indian..

image728
.. och en.. ? Nudist? Naturälskare? Skallig man i krans?

Imorgon är det mössproving! Roligt värre :) Ska sova nu, får inte vara trött imorgon efter skolan då jag har skjutit upp alla min läxor + prov till imorgon :) Bra jobbat vaahhhh. Aaa är nästan stolt över mej själv.

Hajdo0o0o (Bara för att jag såg dej på stan idag)

Bombay dreams

Se inte Bombay dreams säger jag bara.. Har aldrig varit med om sämre skådespelare. Har fortf inte gjort några läxor men får ta det imorgon då. Slutar 17.10 då :( Fy.. Och börjar 08.40, så nu borde jag sova! Godnatt

Btw.. you´re messing with my head. Snälla sluta. Påfrestande.

Schitzocami

Igår dog jag av allt slappande hemma på dagen fy fan jag hade mucho tråkigt, tiden gick så grymt fort och plötsligt var dagen slut, typ. Runt halv 9 drog jag iaf ner till Johanna där Johan också var. Filmkväll stod återigen på schemat, jag som var festsugen. :( Det var vi nog alla, tror jag, attans men aja. Det vart film och det är verkligen bättre än sitta hemma här nere i mitt rum o gloooo. När vi kollat på lite gamla bilder, kommit fram till att Johanna och jag var världens sötaste ungar och johan kan få va med på ett hörn också, så kom Eiln. Efter många om och men sattes filmen på. Vid 12slaget ungefär kom Schotte haha, stackarn hade gått halva vägen utan paraply för det hade  flygit iväg, haha. Kom hem vid halv 4 iaf, och vaknade mirakulöst 12 idag. Det är rätt tidigt för att ha gått o lagt sig 4.. Väl?

Har skjutat upp en massa läxor hela dagen och snart börjar en film som jag vill se.. Dann :D Jag och läxor funkar inte, det är som att en del av mej säger ''GÖR DEM'' och den andra säger ''Ja, jag ska.. Seeen'' Det är som att den där andra delen bara vägrar. Haha schitzo :D Inte bra..  

Nu ska jag se Angel falls på femman.. Verkar den dålig blir det nog Bombay dreams istället. Ciao

image707

image710

image711

image712

image713

 image709


Någonsin hört om en blondinrasist?

Hahaha. Nu ska ni få ta del av det roligaste och dummaste jag någonsin hört. Tror nog inte jag har hört en människa resonera mer blåst än denna kille som faktiskt ändå är 22 år.

Det är Felicia som för en konversation med honom:

---

F säger:

asså, skulle vi inte prata mer för att vi har olika åsikter om blondiner?

Per säger:

skitsamma

Per säger:

ja blir bara förbannad när ja snackar om det

F säger:

när du pratar om vad, blondiner eller?

Per säger:

och du blir inge roligare i mina ögon, för ja fattar inte att du tycker olika

Per säger:

du är ju inte ens blond

Per säger:

ja precis

Per säger:

de verkar som ja stör mig på det

Per säger:

men skitsamma kan vi släppa det

F säger:

nej, men min bästa kompis är blond, t ex.

Per säger:

ja blir ju bara förbannad på dig av ngn anledning

Per säger:

jaha?

F säger:

fattar inte hur man kan döma en person efter varken hårfärg eller utseende.

Per säger:

försvarar du henne eller?

F säger:

jag gillar inte när personer är hur jävla ytliga som helst.

Per säger:

nehe?

F säger:

om jag försvarar henne? ja, klart jag gör. för JAG tycker inte att det är så som du säger.

F säger:

jag tycker bara att det är idiotiskt att säga något sånt.

Per säger:

men va fan ? ja är inte ytlig de är därför ja aldrig skulle gå fram till en blond tjej

F säger:

jo, för du sa att det var för hur dom skulle se ut på morgonen, utan smink.

Per säger:

ja men jag har ju rätt

Per säger:

de är ju sant

F säger:

är du inte ytlig då eller?

Per säger:

ja jämför dig eller en latina eller liknande med en hel blon tjej så känns blonda tjejen så jävla tråkig

Per säger:

och lättläst och tom

Per säger:

man vet hur människan ser ut på morgonen

Per säger:

och de känns så jävla äckligt att man kan veta det

Per säger:

ointressant då

Per säger:

ja summerar allting med de ordet

F säger:

att blondiner är äckliga?

Per säger:

ointressant

Per säger:

ja precis

F säger:

fattar inte hur en person kan vara äcklig bara för att man vet hur en person ser ut utan smink.

Per säger:

äcklig kanske är fel ord då

Per säger:

men känns så jävla tråkigt

Per säger:

en tom vägg bara

F säger:

jaha, vad är det som gör brunetter fina då? att dom har mörka ögonfransar eller?

Per säger:

ne men att dom har drag

F säger:

drag? okej, beror inte det mer på generna än på hårfärgen?

Per säger:

kanske

Per säger:

men skitsamma

Per säger:

vill inte snacka om de nge mer

Per säger:

ja tänker på alla jävla falska idiotiska brudar i den här stan

Per säger:

och du gör de inte bättre med ditt prat

F säger:

bara för att du inser att du kanske har fel

Per säger:

ja slår knynäven genom skärmen snart

F säger:

men herregud, vad aggressiv du var då.

Per säger:

haha men nej människa

Per säger:

ja har inte fel

Per säger:

och ja är inte en som alltid ska ha rätt

Per säger:

de är bara det att ja känns som den enda som inser de här

F säger:

eller den enda som är korkad nog att tro att det är så

F säger:

jag HATAR folk som dömer innan dom ens gett en chans

Per säger:

ne den enda som inser att de är så här

Per säger:

men ja har gett "det" en chans

F säger:

har du gett alla blondiner i världen en chans? du kanske har fört statistik över äckligheten också..

Per säger:

få mig inte att ändra den här uppfattningen nu

F säger:

jag tvingar inte dig att ändra uppfattning om nånting, alla tycker olika och så är det bara. men jag tycker att det är jävligt dåligt att säga så om ALLA blondiner, säga att dom är på ett visst sätt bara för att dom har blont hår.

Per säger:

inga kommentarer

Per säger:

ja är på gränsen till kokpunkt

F säger:

varför blir du så jävla arg? du kan ju inte ens föra en normal diskussion.

F säger:

det finns typ ingenting du kan prata om.

Per säger:

ja kan prata om allt förutom blondiner som de verkar

Per säger:

blondiner och brats de är min akilles häl som de verkar

Per säger:

annars kan ja prata om allt

Per säger:

nej de ska ja inte

Per säger:

ja ska säga att jag och mina ytliga uppfattningar ska gå ut i förrådet och gå lös på sandsäcken

Per säger:

ursäkta ja blir arg

Per säger:

ja vet inte vad de är med mig

Per säger:

du har inte gjort ngt

Per säger:

kan inte bli förbannad på ngn bara för att man har olika åsikter

F säger:

trevligt att du insett det

Per säger:

ne du sa att ja typ börjar inse att jag har fel

Per säger:

och ja är fan inte ytlig av mig

Per säger:

säg fan inte det

F säger:

vad kallar du det du är då? blondinrasist?
----

Seriöst nog det dummaste jag hört i hela mitt liv. Lite Hitler över det hela, fast tvärtom? :S

Sen har vi ju det som hände på Rosenborgskolan för någon vecka sedan, en utlänning som slog ner tre blondiner för att hon ''hatade blondiner''. Haha, NÄR FAN SKA FOLK FATTA ATT HÅRFÄRG INTE HAR MED PERSONLIGHET ATT GÖRA? Vem fan är korkad då, blondinerna eller de som tror att personligheten sitter i hårfärgen? Rätt lätt att svara på den frågan visst.


Jippi.......

Hahaha, palla jag sitter och smsar med min mamma som är en trappa upp... XD Aja, är iaf rätt så sur för tillfället JIPPII.. Tycker nästan vi kan sluta ha helger och gå i skolan jämt.. JAAAAAAAAAAA. Ne just nu känns de som att allt kan dra

Godmorgon

Haha, vakande för ett tag sedan, klockan nio och fattade ingenting. Vem sover till nio när man får sova hur länge man vill? Hittade mobilen under mej haha, hur fan hamnade den där? Med 8 missade samtal, holy.  Så ja, nu är jag lite rastlös, har inget att göra för ingen är ju uppe sådär tidigt juuu.

Fredag, 8/9

Måste säga att det har varit en bra dag idag. Wey, första på länge. Känns som det var ett bra tag sedan jag sa det. Den började iaf med att jag segare upp kl 06.30 och det var inte lätt men det gick. Hade endast två lektioner, turism och religion. Turismen segade fram som vanligt, ucsh, men religionen gick någolunda fort. Trodde aldrig jag skulle gilla religionen mer än turismen!

Jag och Felicia drog ner på stan och käkade när vi slutade klockan 11.10. När vi hade käkat mötte vi Johanna på H&m och gick vidare till lite andra affärer, köpte en klänning/linne, ett till linne och en kofta tror jag man kan kalla det :P Är verkligen ofta så att när man är ute efter att hitta något så hittar man inget och tvärtom. Efter shoppande gick vi till Nancys och fikade/ åt (Johanna alltså) och där satt vi ett bra tag tills Elin kom! Då ville Elin också fika, haha, så då bytte vi till Wayne's. Pratade en massa i en hel del timmar, det var mysigt :) Blev en del skratt, haha. Men kan ju konstatera iaf att jag är meant to be konstnär, se bara på mina igelkottar. Efter Wayne's tog jag bussen hem med Felicia som var sjuk som få och jag hade ont i huvudet. Klockan var rätt mkt, 5 typ. När vi stod vid busshållsplatsen kunde man nästan tro att Felicia var död, vi garvade ett bra tag åt hennes vita händer och blåa naglar. Stackare <3

Kom hem och käkade middag, såg på idol från igår och sedan gick jag över till Elin där Johan, Pontus och Johanna redan var. Vi såg Constantine (om det nu var rätt stavning..) som killarna hade hyrt (tror jag? .. :P) och sedan halva signs. Fick nog vid tolv och jag fick skjuts hem, haha ^^, Men det regnade faktiskt.. Elin bor 300 meter (om inte kortare..)  ifrån mej ;D

Juste, när jag kom hem från stan såg jag att jag hade glömt stänga av plattången :| Blev  lite skraj där, tänker alltid ''tänk om'' och tänker ''tänk om det börjat brinna''. Ne fy, läskigt.

Om ni läste ihåg skrev jag om att jag såg ett djur i sängen som var dubbelt så långt som en tvestjärt och lite större. Började nästan efter ett tag igår tro att jag hade inbillat mej. Vad skulle det vara för djur som ser ut så liksom? Och jag såg det ju bara snabbt. och så såg jag att det låg ett halmstrå nedanför min säng. Så jag tänkte att jag kanske var paranoid och trodde att allt jag ser är kryp osv.. Men nej, jag hade sett alldeles rätt! När jag skulle sova ser jag världens äckligaste tusenfoting på mitt golv :| Shiiit hooly, det var den som var I MIN SÄNG PÅ MITT TÄCKE. Det var den som slingrade sig här och hur fan kom den hit och varför är jag hemsökt av alla dessa arter?

Sovdags nu faktiskt... good night

image706 image705

image701

image702

image703

image704'

Längtar.efter.värme

Usch åh. När jag kom ner nyss såg jag någonting som liknade en tvetjärt fast dubbelt så lång och lite större. Den var i min säng och sprang in i mitt påslakan! JAAA i mitt jävla påslakan. Det är ju just det som inte får hända :( Gud, jag panikade och slängde ut täcket ur rummet. Så nu ligger jag här i sängen på bara lakanet ;D

Har inga läxor till imorgon vilket är skönt, förutom att jag ska välja ut 10 glosor som jag ska ge till mina 4 Eng C-kompisar ;D Förstår verkligen inte hur lärare kunde gå med på att vi bara har 10 ''veckans ord'' varje vecka. Liksom, bara i 5an hade man typ 30? Haha. Och nu i Eng C på gymnasiet har vi 10 stycken bara. Haha, men funkar för mej. Imorgon slutar vi 11, eftersom en lärare ska på kurs. Så grymt skönt.. Ska då hitta på något med min älskade bästa väninna. Vad vi hittar på återstår att se.. På kvällen har jag faktiskt ingen aning om vad som händer. Har iaf ingen som helst lust att sitta hemma ensam. Vet att några har lite planer. Hoppas det händer något iaf.

LÄNGTAR TILL NOVEMBERLOVET! Egypten.. Gud vad skönt. VÄRMEEE!!
Den här sommaren var den första på 4 år som jag inte åkte utomlands.

Nu ska jag se lite idol, sen ska jag fanimej sova. Har verkligen slarvat med det de senaste dagarna, har lagt mej efter tolv varje gång! Imorgon börjar jag dessutom 08.15 så behöver sömnen.. Sleep tight

image700
(Kreta, 04)

Lördag, 1 september

Hade skrivit om den förbannade lördagen men så försvann allt och blev lika glad som vanligt när det händer. Så nu kan jag ju skriva lite kort, för det är allt jag orkar, att dopet gick bra, folk grät och var stolta så vi var nöjda. Sjöng möjligtvis lite för fort men det är sådant som händer.. Hoppas bara inte att folk ljuger när de sa att det lät bra, det skulle vara lite pinsamt. Efter dopet fikade vi med de alla 70 eller hur många vi nu var. Vår älskade sötisVilmer var glad nästan hela tiden :)

Åkte sedan hem och sedan cyklade jag, Felicia och Johanna och handlade till kvällens middag. Åkte hem och lagade at my place och åt. Alex och Sara kom och vi började förkröka, sedan kom Elin och åt våra rester, haha. Sedan drog vi alla mot Johan och David till the big party, men stannade till vid kiosken för att panikköpa något att ge haha, och sedan hos Johanna för att Elin och Johanna skulle hämta sin första klassiga chokladkaka, den var riktigt snygg alltså :D Så drog vi dit och jag hade iaf en trevlig kväll. Va kul att träffa lite folk man kände eller har känt. Kom hem vid 5 och var ganska så trött då.


image675

image681

image676

image685

image684

image674

image673

image683

image686

image687

image688

image689

image690

image691

image693

image694

image695

image696

image698

image699


.

I want you to want me
I need you to need me
I love you to love me


Ahhhh

Hade tänkt skriva lite om dopet och helgen och så, + bilder men nu vart det så sent så det får bli imorgon. Har dessutom inte gjort läxorna vi har till imoron, strålande. Jag känner skolandan alltså. Gjorde inte läxan vi hade till idag heller förrän precis innan vi skulle ha lektionen. Vi skulle göra en intervju men eftersom jag inte hade gjort det så fick jag hitta på en. Jag känner hur skoltrött jag är efter bara en vecka, vad är detta. Ídag somnade jag dessutom när jag kom hem från skolan, vilket är återigen strålande eftersom jag nu inte kommer kunna somna ikväll, och vi börjar någolunda tidigt imorgon. Har gympa, fy och så myntlig redovisning i svenska... Hatar sånt så jävla mkt. Är så kass på att komma ihåg saker och kan ju inte stå där uppe och läsa utantill.

image671
(Sthlm)

Jag heter Gunnar

Ta fram mobilen och gå in på kontakter, håll in ''neråtknappen'' en stund och släpp sedan.
Skriv vem det blev som svar på frågorna!


1. Jag heter: Gunnar

2. Jag gillar: Taxi

3. Jag hatar: Enlund

4. Jag är kåt på: William

5. Jag är verkligen superkär i: Jonte

6. Snyggast i världen: TobbeP

7. Fulast i världen: Hall

8. Äckligst i världen: Sara. s

9. Muppigast i världen: Felicia hem

10. Tråkigast i världen: Martin Schotte

11. Jag ska satsa på: Even

12. Bästis: Sportinfo

13: Jag vill ha sex med: Jeppe

14. Jag har en hemlighet med: Danne T

15. Jag skäms över: Ersson

Hahaha, ja vad gör man inte när man har tråkigt. Vaknade 8 och kunde inte somna om. Ska upp och duscha om 10 minuter. Fyfan vad jag var nervös i gårkväll när jag skulle sova, haha. Hoppas på en rolig dag idag, fullproppad är den iaf. Dop, fika efter dopet, sedan ska jag, Felicia och Johanna handla och laga mat, sedan förkröka och sen fest, wey :) Den eviga frågan är bara vad man ska ha på sig. Damn, har inget. :( Det var ju det jag skulle hitta i Skärholmen igår! Aja. Heeeejdå.

image670
(Danmark)