♥ ♥ ♥

Så himla fint ♥
 

Så ska jag älska dig med hjärtats alla slag

Jag var sååå trött idag, och Gud hörde min stilla bön. Hade 6 patienter varav 2 blev strukta och 1 dök inte upp. Dvs hälften av patienterna kvar, varav 2 barn. Älskar att ha barnen!!! Så det blev en soft arbetsdag till slut och jag orkade till och med åka ner på stan och shoppa lite efter det. Jag skulle egentligen köpa en ny resväska men råkade köpa en axelremsväska istället. Och ett linne. En parfym.. och ett puder. Behöver fotfarande en resväska... Men det är riktigt dyrt alltså så man är inte så taggad.
 

13 juni ♦

 
Vilken sommardag igår! Efter några timmar i solstolen och ytterligare någon i badkaret med min bok kom det vänner och vi grillade. Åt på altanen, spelade kubb och Med andra ord. Det var så galet varmt! Blir alltid svinvarmt på vår altan, så var väl närmare 30 grader. Kändes äntligen att det var mitten av juni iallafall. Idag inte lika mycket.. Men jag är glad så länge det inte regnar på midsommar iallafall! Just nu stod det dock regn på smhi på Smögen såg jag nyss. Håller tummarna för att det blåser bort!! Fördelen med västkusten.

25!

Vackrast på festen i lördags var födelsedagsbarnet själv ♥ Helgen var bra och jag längtar redan tillbaka. Bara 6 veckor kvar till semester, haha. Då ska jag mysa i solen och bada från västkustens härliga klippor. Och midsommar kommer att spenderas i Smögen :) Jag är taggad! Det verkar så mysigt där. Jag har blivit lovad en krans också. 

Gbg ♥

Jag väntar med spääänning på 10 klänningar från Nelly! Som jag råkade klicka hem i torsdags kväll. Tillsammans med 2 bikinibyxor, en bikiniöverdel, ett linne, en bh och ett par trosor. Hoppas det kommer snart så jag kan välja klänning till på lördag. Längtar efter denna mysiga helg. Kul och fest med alla mina vänner i Göteborgggg. Alkohol för första gången på 4 månader. Det blir spännande. Återstår att se hur det slutar.
 
En av klänningarna!