Lördagens bravader

Lördagskvällen kan beskriva som jävligt upp och ner. Vet inte vad det var med oss.. Men för att fokusera på det bra så började vi som sagt kvällen hos Felicia. Vi blev kvar där längre än vi hade tänkt, lyssnade på nostalgimusik och pratade lite minnen. Åkte iväg till Blombacka, till Sebbe och Mickes firande och frös rumporna av oss när vi inte hittade stället. Väl inne fick de vår födelsedagspresent, isglass!

Tiden gick jättefort där och efter en massa krångel med taxi började vi gå mot stan. Beställde en taxi som var världens segaste, haffade en annan och fick en sur taxichaufför efter oss eftersom vi hade dissat honom. Fick lov att be vår taxichaffis som vi valde att skärpa sig och sluta sno taxichaffis ett's kunder. Om ni nu fattade det där. Sen skvallrade jag om taxichaffis ett's nummer till taxichaffis två. Så nu blir det nog fight!

Vi kom in fort på The strip och tiden gick ännu fortare där inne.. Minns inte direkt något anmärkningsvärt från utgången. Relativt mycket folk, dans, osv.. Michael Mind vad inget att hänga i julgranen enligt mig, inte så att jag hoppade högt iaf.

Två mötte jag Rasmus, Victor och Tomas utanför stället. Jag frös och visste inte riktigt om jag skulle hem eller med dem, men det slutade som så att Tomas raggade upp en raggare i en stor van, och eftersom jag frös så mkt så följde jag med. Det var helflum, väl inne sa jag till V ''Jag kommer få loppor!!'', dessutom så frågade Rasmus raggarn (som kanske var 60 eller så) ''Är du nykter idag då?'' Till svar: ''Hahahaha..'' skrockade han. Hm.... Haha. Sen sattte han på helflummig musik och allt kändes som en 80talsfilm. Ganska overkligt när vi gungade fram där till musiken. Hos Tomas minns jag inte riktigt vad vi gjorde tills vi en efter en somnade på soffan. Vaknade på morgonen och såg katthår överallt. Fy.. Ända sen jag var liten har jag velat ha katt. Men tror jag har ångrat mig nu. För jag skulle aldrig klara av katthåren.














Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback