whaaaata

Heeeeeerre vad trött jag är. Helt slut, det märks att jag har legat i sängen den senaste veckan och mer. Har ju inte ens lämnat huset, det längsta jag har kommit är till köket. Men det var skönt att komma ut äntligen även fast jag kände mig död när jag kom hem sen igen. Vi hade svenskaprov på morgonen, sen efter det håltimme as usual. Vi hade planerat att jobba med projektarbetet. Vi skriver ju en barnbok och har skrivit klart nästan hela boken. Dock letade vi efter papperna där boken är skriben på hemma hos mig senast vi skulle arbeta med det och hittade det inte.. Så de måste ju ligga i skolan, tänkte vi. Så vi skulle leta reda på dem i mitt skåp idag, innan vi gick hem till mig. Men vi hittade dem inte och får lite smått panik för hur smart är det att tappa bort slutprodukten en månad innan den ska lämnas in. Så  vi ringde till Ann, som hade kopierat de papperna några veckor tidigare. ''Kan scanna dem om jag har kvar dem''. Tack för det kärring. Hon måste vara den mest inkompetenta lärare jag någonsin haft. Hon prioriterar allt annat än oss. Så vi oroade oss som tusan om hon skulle ha papperna för annars var det ju typ ute med oss. Men så kommer vi hem till mig och letar lite till och Felicia hittar några papper där det står nått om projektarbetet på, titeln på boken m.m. Utan att kolla vidare blir vi överlyckliga över att ha hittat papperna. Så vi ringer Ann och säger att det var ett misstag, vi hade int alls tappat bort det. Sätter oss för att skriva klart boken och tittar närmare på papperna, då ÄR det inte rätt papper!! Nå jävla skitpapper som inte ens är viktiga var det. Vår bok var fortf spårlöst försvunnen. Och så hade vi ringt till Ann och sagt att papperna var återfunna fastän de inte var det. Så då var vi båda på gränsen att börja stortjuta typ, haha. Men vi letade igenom mitt rum och alla papper ännu en gång OCH HITTADE DEM TILL SIST. Vår dumma jävla bok skriven på löspapper. Varför rev jag ut dem ut blocket kan man ju fråga sig. Så allt slutade iaf lyckligt, har lärt mig iaf att jag aldrig mer ska lägga ihop papper med andra papper. Typ. Och att man ska ha kopior på sånna här saker.

Sen gjorde jag bort mig totalt idag. Sa hej till en person jag inte känner för att jag trodde det var en annan. De var så jävla lika!!! Felicia fick sig att gott skratt och jag sjönkt lite genom jorden, men jag gör störda tabbar så himla ofta så jag börjar vänja mig. Inget slår Felicias missförstånd:

Kille - Du har tappat ditt busskort
Felicia - Va? Har jag tappat min oskuld?

Haha ja det var roligt det. Hon var en bit ifrån så hon sa det inte tyst heller, haha! :D

Vid halv tre hade vi cambridge - reading och jag hoppas att det gick bra. Gick bättre än förväntat iaf... Sen nu på kvällen har vi varit i gymmet och lagt upp ett litet träningsprogram. Sen har jag sett på top model.

Imorgon har jag tre lektioner sen ere looooov. Inga lektioner på fredag, då ska jag och F upp till sthlm för att hitta helgens festoutfit. Kan inte tro att det snart är den 22a.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback