Fre 22/2

Igår åkte jag och Johanna hem till Felicia och förade. Där va också henne syrra och mamma, lite senare kom hennes syrras kompis också. Fick ont i mina käkar av allt skratt, finns ingen roligare familj än Felicias! Haha, kommer aldrig glömma gotland 04 med hennes familj, har aldrig skrattat så mycket som då.

Vid 11 tog vi bussen ner på stan till Olearys, ställde oss i kö. När vi kom fram var åldersgränsen tydligen 20 men eftersom Becka sa att Felicia fyllde år och vi var ju tvugna att fira henne kom vi in ändå ;P Tur deeeet. Det  blev mer och mer folk fastän vi hade trott att det inte skulle vara så många eftersom folk får lön den 25 väl? Träffade både den ena och den andra, hahah. Det var roligt det. Mina fötter dog framåt ett, till sist gjorde det så ont så jag gick till centralen barfota. Eller i strumpor. Usch så ont det gjorde. Jag är ingen klack-människa.

Idag vaknade jag och hade en aning ont i huvudet men jag ignorerade det och åkte ner på stan för att möta Sara. Letade present till Niklas och hittade det i första affären. Sen kikade vi runt lite till och sen skildes vi åt. Jag åkte till Rosenlund och mötte Felicia, hon skulle sola.

Borde snart börja göra iordning mig, ska va hos Felicia halv 7. Middag och sedan utgång i Sthlm. Dock vet vi inte vart vi ska än.. Men det visar sig väl. IKVÄL SKA BLI ROLIGT!!!!!!

Gårdagens få bilder.. Hade med mig gamla kameran vilket man ser på kvalitén.. Så dålig.

image1429
image1430
image1428
image1431
image1432
image1433


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback