Swing life away

 Heej alla tusen läsare som denna blogg har. Den här helgen började ganska jättebra med en filmkväll med Felicia, dock valde vi (jag) inte bästa filmen, men till mitt försvar så hade den fått 4/5 stjärnor på IMDB ooch så hade jag sett flera skriva att den var bra. Undra vad de hade för smak? Den var sjukt jätteseg och ganska meningslös. Hade de som mål att bringa fram känslor hos tittarna lyckades de dock, vi kände avsky både en och flera gånger. We need to talk about kevin.
 
Sen fortsatte helgen med att det blev lördag, och vi mötte Philip och Ellie för att gå på bio. Killarna hade valt film, Ted, och den var lite kul ibland, men i stora hela var de ganska värdelös, och det som var mest värdelöst var att hela stooora Heron-bio-salen var full med barn, inte söta små barn utan irriterande jävla skitungar som inte kunde var tyst EN sekund! Pratade, fotade, skrek, sparkade i ryggen, skrattade onödigt högt och AAAAAH jag ville så gärna döda dem lite. Näe fyfan. Aldrig mer en sådan film på bio. Det ÄR ju en vuxenfilm, men i och med att det handlar om en talade teddybjörn gör det ju att den blir tilltalande för barn också. Har nog aldrig varit med om störigare biobesök. MEEN, iaf, sen åkte vi och käkade och hem och såg skräckfilm istället, den var bättre den, Chernobyl diaries, jag och Jesper satt på helspänn hela tiden.
 
Idag har jag och Jessica hejat på killarnas match, vi är ena riktigt stödjande flickvänner alltså. Sen att jag råkade klappa TVÅ ggr när motståndarlaget gjorde mål för jag trodde det var killarnas lag, och att Jessica mobbade mig för det men sen gjorde exaaakt samma sak själv, det behöver vi ju inte tala om. Nu har jag åkt hem ett tag för att hämta lite saker.. ska lägga på ett kol nu och åka tillbaka till Jesper för sönsdagsmys med sushi och American pie med Jessica, Rasmus och Marre. 
 
Det är lite tråkigt när någon är mot en som man aldrig skulle vara mot den.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback