Man kan ju inte annat än att bara le.

Jaaahaja, nu är jag hemkommen från denna veckas första praktikdag, som var väldigt mycket mer intressant än förra veckans två praktikdagar. Jag gick med sjuksköterskorna hela dagen idag, och fick både se och göra en del. Det första som hände när jag kom var att en stackars herre hade ramlat, så jag fick kolla när de lappade ihop hans sår. Dåå snurrade det riktigt ordentligt i mitt redan trötta huvud ska jag säga er, mådde riktigt dåligt ett tag. Inte för att jag är rädd för blod eller så, utan för att såret var läskigt och såg ut att göra ont.
 
Sen kollade jag när de gav insulin, tog mrsa-prov, blodsocker och lite så, och sedan till dagens höjdpunt: JAG HAR STUCKIT MIN FÖRSTA ARM IDAG. Tagit blodprov alltså. Jag är såå glad för det gick hur bra som helst och jag klarade det på första försöket OCH jag blev inte det minsta snurrig. Blev lite lycklig efteråt för att jag äntligen gjort det. Haha, det var awesome!! Eftermiddagen tillbringades mest på kontoret och imorgon ska jag gå med undersköterskorna, då blir det mer omvårdnad och mindre medicinsk teknik.
 
Jag smälter lite av söta tanter förresten. Så små, så söta, så tacksamma. Idag fyllde två av dem år och vi var inne och sjöng hos en av dem, och hon sjöng med sådär gulligt som bara en liten tant kan, och blev så glad. Man kan ju inte annat än att bara le!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback