Första praktikdagen.

 
Idag var min första dag på praktiken. Var där några timmar och fick lite info, kollade runt och så. Fick se när sjuksköterskan jag hängde med satte in en infart på en boende för att ge medicin, UTAN att jag svimmade. Jag har redan kommit långt!! Hehe. Vill ni veta mitt knep? Jag låtsades att den boendes arm som hon stack i var en sån där dock-arm som vi har på skolan som vi har övat på. Det gick himla bra faktiskt. Jag ser mycket fram emot att göra det själv, dock är ju inte dessa små damer och herrar de bästa att öva på då de har så trådsmala kärl. Men vi får väl se.
 
Min handledare kommer inte förrän nästa vecka, så det känns lite rörigt än så länge. Men ska dit imorgon igen, och sedan på måndag. Så det blir nog bra. Förundrades över hur mysiga alla boenden verkade, speciellt en väldigt gladlynt dement tant som verkligen gjorde intryck. Ja, det blir nog bra det här. Kläderna var förskräckliga dock, tackar vet jag landstingets vårdkläder. But i'll live ;)
 
För övrigt är allt lite upp och ner just nu, mitt undermedvetna och min kropp känner av det såå väl och det resulterar i att jag nu 10 timmar efter jag senast åt inte ens är hungrig, och jag drömmer mardrömmar om nätterna. Jag gör konstiga saker som att sminka mig och sedan tvätta mig i ansiktet direkt efter för att jag glömt att jag sminkade mig, eller slänger mina trosor i papperskorgen. ???? Det märks att jag är på helspänn också när jag hoppar till och bli livrädd när någon nyser. Höst-konstig?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback