22-09-2011

Det finns verkligen inte mycket att skriva om här när man bara jobbar, äter och sover..... och spelar wordfeud. Känner ingen vidare inspiration heller. Men.. I måndags var jag nere på stan för att göra ett ärende och eftersom jag är totalt okapabel till att gå ner på stan utan att köpa något, hur snabbt mitt ärende än är, så köpte jag en väska. Den var fin och dyr. Hade jag orkat hade jag visat en bild på den.

Igår började jag otroligt tidigt och sov jättedåligt och lite på natten, jag drömde min klassiska instängd-mardröm och levde rövare som vanligt. Vilket resulterade i två jätteonda handflator. Normaaaal. Hur som helst, jag slutade två och för att inte somna i min säng mitt på dagen hängde jag med mamma till stan, fast jag köpte inget. Helt otroligt, det kanske är möjligt ändå. Jag var nog för trött. Var påväg att köpa en halsduk.. eller jo jag köpte en macka på Nancys.

Ikväll har vi myyyyst. Och just det, vi såg nya Two and a half men-avsnittet! Ashton Kutcher.. Dör lite. För att han är så bra. Sen såg vi också när Filip och Fredrik försökte dricka sig till 2.47 promille på 20 minuter, det gick inge bra. Men fulla blev dem.. Jäättekul.

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback