Old days

Godkväll. Jag vaknade så tidigt som klockan nio idag. Då fixade jag pasta och ostsås och satte på Idol. Hade sett fram emot det men blev uttråkad, faktiskt.. Många som är ointressanta. Men det var bra med rock-tema iaf! Jag har börjat gilla rock mer på senare dagar. Kom faktiskt en liten tår när Nicklas åkte, vet inte varför för han vara lite medioker men det var något jag gillade med honom. Hans stil, eller något.

Senare idag har jag tagits tillbaka till 2004. Förundrats över hur alla betedde sig då, inklusive jag själv. Jag har en mapp som heter ''Gamla datorn'' på min exteran hårddisk, där finns bilder, videor och dokument med msnkonversationer som jag sparat. Mest bråk. Folk som säger att de ska hugga andra, folk som säger att ''jag hoppas han knullade sönder din håriga fitta'' osv. Tack gode gud att alla har växt upp. För det var nästan en chock att läsa hur folk var. Och HAHA, vilket fjortisår 2004 var för mig och många av mina vänner. Men sådana år ska man väl också ha. Roliga var bara att då förstod jag inte hur folk kunde säga att jag var en fjortis, förstod ingenting. Haha! Ändå var det ett så jävla bra år. Men va jag också sett, i och med sparade 'krypin' från lunarstorm och sånt, så verkade det vara en ganska mörk period för mig. Minns det inte alls så?? Kanske publicerar lite saker sedan, det är rätt kul. Mitt sätt att skriva SKRIKER fjortis.

Senare idag har jag tagit ett bad, spanat in lönen och sett på Las Vegas. Och fått jobbtider för imorgon, halv åtta till halv två eller längre. Jätteskön tid. Nu ska jag ta mig lite mat och se Alias.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback