Jaha..

Hej. Jag blev så himla sugen på julmust, julmat och allt som har med julen att göra nyss. Och det är väl ungefär en månad och tolv dagar kvar till första december och allt vad det innebär. Främst och bäst; julklappsköpande. Jag älskar att köpa julklappar hur svårt det än kan vara. Att få julklappar är inte heller så dumt.

Jag ska nog sätta på en film nu. Har en massa på min externa hårddisk som jag inte sett.. Mest skräckfilmer. Vilket känns helskumt att se en måndagseftermiddag helt själv. Så vi får se vad det blir. Och på tal om filmer, visst har jag inte sagt vad jag tyckte om Pride & Glory som jag hyrde i fredags? Den var bra. Väldigt bra. Nu får jag verkligen för mig att jag har skrivit detta förut.. Orkar inte se efter. Var iaf en av de bästa jag hyrt på länge. Min nästa hyrning kommer vara En shopaholics bekännelser. Åh va jag saknar att kunna ladda ner. Filmen i fredags kostade 50 kronor att hyra!

Om Felicia vore här nu (och inte på en strand i Thailand) så skulle jag säga till henne att jag såg att Saw 6 snart kommer på bio. Och att den måste vi se!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback