''Jag ska bli Lucky Luke''

Idag vaknade jag av att det ringde från jobbet och de behövde vikarie. Det är så himla bra att få jobb men just i den stunden man blir väckt av ''Kan du komma så fort du kan'' så känns det rätt piss. Ganska skitjobbigt. Men såfort man gått upp och duschat är det okej. Men jag hatar verkligen att bli väckt och sen behöva stressa upp direkt.

Idag har varit den lugnaste och skönaste jobbdagen någonsin. Tror det hade att göra med vilka barn som var lediga, sköna tider och glada ognälliga barn där. Strök pärlplattor och gjorde cowboyhalsband blandannat. Där lärde jag mig någon nytt! Fick även veta vad alla barnen hade för framtidsplaner, ganska roligt. Normala jobb som polis och brandman, sen hade vi ''simfröken'', dagisfröken och de roligaste var nog ''Jag ska bli prinsessa tlll Edvin och han ska bli min prins'' och ''Jag ska bli Lucky Luke! För han är det bästa jag veet''. Haha :) Vad enkelt allt är när man är tre-fyra. Vem bryr sig om man kan försörja sig som prinsessa eller om Lucky Luke är en påhittad person, det spelar ingen roll.

När jag kom hem så städade jag i nästan tre timmar. Tiden bara rann iväg.. Sen har jag ätit falukorv, potatis och spenat till middag. Så himla gott, vem kunde tro att spenat kunde va så gott?? Nu väntar jag på Roast på Berns. Inget annat bra på tv idag vad jag såg när jag kollade i tidningen imorse. Fast nu kollade jag
Tv.nu och ska nog se CSI NY om sisådär tio minuter.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback