Happiness

Jag är så sjukt stolt över mig själv ska ni veta. Det är jättestort för mig detta. Jag försökte in i det sista och lyckades. Pratar förstås om sprutan.. Men det gick absolut inte helt smärtfritt. Men nu är det gjort och nu kan biverkningarna vara hur hemska de vill för JAG TOG EN SPRUTA!

När vi stått i kö länge och kommit så långt fram att jag var tvungen att be mamma om en näsduk så sa jag bara om och om igen i mitt huvud ''Om Hedwig kan så kan jag''. Haha, Hedwig är en treåring på dagis som tog sprutan tidigare idag. In i det sista visste jag inte ifall jag skulle kunna ta den, men det gick.. YES.

Var ganska uppskakad efter och allt släppte liksom då, så mådde inte allt för bra. Men det blev litelite bättre när jag fick hämta ut en julklapp på posten som jag inte kan vänta på att få ge! Det blev så himla bra så jag var tvungen att visa mamma fastän jag hade bestämt att ingen skulle få se förrän på julafton. (Respons: Åh.. guud.. åh.. jag vill också ha, gud.. åh.. naaaaw) Kvällen blev ytterligare lite bättre när jag såg att jag hade fått ett vykort från Thailand :-)

Vill inte riskera att den som ska få julklappen läser här så detta är allt jag visar:

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback