Friday, i'm in love

Igår var Felicias hejdåmiddag. Blir depprimerad bara av att skriva det. Vi fick iallafall god mat och efterätt. Tråkigt nog kunde inte Johanna U komma vilket gjorde att det var gotlandsgänget (vi som var på gotland i somras) som var samlade. Det var trevligt. Massa prat blev det om allt möjligt. Efter ett tag körde vi en omgång av Med andra ord, alla blev förvånande när både Johanna och Elin erkände att ingen av de hade spelat spelet förut. Och vi andra har redan tröttnat för länge sen, typ, haha. Johanna och Elin kämpade på bra iaf =) Man kommer in i det efter några gånger.

Sen drog Alex, som var lite trött, sig hemmåt och vi andra spelade TP med Felicias mamma och syster. Jätteroligt hade vi, tycker jag. Varannan barnfråga och varannan vuxen var en bra kombination, blir lite väl svårt ibland med bara vuxenfrågor, och för lätt med bara barn.

Runt tolv skjutsade vi hem Elin och Johanna och jag, Sara och Felicia fortsatte mot Olearys. Kikade in en snabbis men det var sannerligen inge röj där inte, så vi drog ganska snabbt. Fast vi hann sjunga med i Suspicious minds först. Stackars trubaduren när det var så lite folk där.

Tog en runda på stan med bilen, parkerade och roade oss med att ta lite kort;). Skjutsade hem Sara och sen satt jag och F och pratade utanför henne ett bra tag. Åkte hem till F och satt och pratade där utanför också. Ville inte att kvällen skulle ta slut.. Till två pallade vi trycket, då åkte jag hem. Va trött jag var då, så trött att jag fick för mig saker om bilen, haha. Att den var sönder och sånt. Typiskt mig.

















Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback